PDA

View Full Version : Μία CSS ιστορία Made in UK...

Σελίδες : 1 [2]

TROOPER
10/10/2011, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
........

http://www.youtube.com/watch?v=GbBe52llFSI

θελωωωωωωωωωωωωω......................:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

harris_x
10/10/2011, 08:10
Χαιρετω την παρεα! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!

Δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα πριν καμμια εβδομαδα στην Αγγλια ειχε καλοκαιρινο καιρο και... και... τι κανουμε οταν εχει καλο καιρο??? Παμε για track day...!!! Ετσι λοιπον πηγα μια βολτα απο Silverstone.

Ο καιρος καταπληκτικος και μπορω να πω ηταν το πιο ωραιο track day που εκανα ever. Φωτο δεν εχω μιας και βαρεθηκα να πληρωνω καθε φορα 30αρια... αλλα σας βαζω ενα video που τραβηξα με μια GoPro HD...

Α και μην ξεχασω Metzeler Racetec Interact απλα δεν υπαρχουν...!

Hope you like it!!!
:beer:

γαμώ τα firewall της εταιρίας :a018: :a023: :a37:

... θα το δω στο σπίτι :(

όπως και να 'χει, :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

btw, θα είμαι Birmingham για μια εβδομάδα (την πρώτη του Νοέμβρη), είσαι μακριά;;;;
Ελεγα να πιούμε μια beer και να σε βρίσω ( :wacko: ) για όλα αυτά που μας κάνεις από κοντά!

Allst@rf
10/10/2011, 09:46
Χαιρετω την παρεα! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!

Δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα πριν καμμια εβδομαδα στην Αγγλια ειχε καλοκαιρινο καιρο και... και... τι κανουμε οταν εχει καλο καιρο??? Παμε για track day...!!! Ετσι λοιπον πηγα μια βολτα απο Silverstone.

Ο καιρος καταπληκτικος και μπορω να πω ηταν το πιο ωραιο track day που εκανα ever. Φωτο δεν εχω μιας και βαρεθηκα να πληρωνω καθε φορα 30αρια... αλλα σας βαζω ενα video που τραβηξα με μια GoPro HD...

Α και μην ξεχασω Metzeler Racetec Interact απλα δεν υπαρχουν...!

Hope you like it!!!

πω,πω πρεπει να κοψω να διαβαζω το θρεντακι σου γιατι μετα μελαγχολω...

:cry: :cry:

μου αρεσουν οι γραμμες σου...δεν ειναι ουτε καθαρα "βαθιες" CSS ,ουτε τεζα επιθετικες "νωρις"...:beer: :beer:

chr1s_86
10/10/2011, 11:30
:cry:

:beer: :beer: :beer: :beer:

alexxxcbr
10/10/2011, 11:34
Aυτα ειναι....Μπραβο φιλε.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

devil's animal
10/10/2011, 11:43
:beer: :beer: :beer: :beer:

RaGe_Raptor
10/10/2011, 12:20
είσαι πολύ τυχερός που βρίσκεσαι σε μια χώρα με τέτοια κουλτούρα και υποδομές για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό...και κάνεις πολύ καλά που το εκμεταλεύεσε...και σε ζηλεύω πολύ γι'αυτό...τσάκω μια:beer:

alx_gr
10/10/2011, 14:48
Thanks σε ολους για τα comments...!

Οντως ειναι παραδεισος αμα θες να ασχοληθεις με μηχανοκινητο αθλητισμο και σε γενικες γραμμες τα track day ειναι μια τεραστια γιορτη και για τις πιστες 'ουδεν σχολιο'....χαλαλι τα λεφτα που πληρωνεις.

alx_gr
10/10/2011, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
btw, θα είμαι Birmingham για μια εβδομάδα (την πρώτη του Νοέμβρη), είσαι μακριά;;;;
Ελεγα να πιούμε μια beer και να σε βρίσω ( :wacko: ) για όλα αυτά που μας κάνεις από κοντά!

Hello there!!!

Δεν ειμαι ουτε κοντα ουτε μακρια ομως... Μενω προαστια Λονδινου και ειναι περιπου 200χλμ αλλα αν εισαι εκει ΣΚ τοτε μπορω να κανονισω να ερθω με το κουτι μια βολτα.

Cheers!

alx_gr
10/10/2011, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
και ένα άσχετοσε μίλια είναι το κοντέρ σου ? :eek:

Yeap σε μιλια ειναι το κοντερ. :beer:

alx_gr
10/10/2011, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πω,πω πρεπει να κοψω να διαβαζω το θρεντακι σου γιατι μετα μελαγχολω...

:cry: :cry:

μου αρεσουν οι γραμμες σου...δεν ειναι ουτε καθαρα "βαθιες" CSS ,ουτε τεζα επιθετικες "νωρις"...:beer: :beer:

Να μην μελαγχολεις, απλα κανονισε να ερθεις μια φορα, λεφτα υπαρχουν :rotflmao: !

Παντως για τις γραμμες προσπαθω να νιωθω ανετα. Ειναι η δευτερα φορα που μπηκα και μπορω να πω την πρωτη πηγαινα βολτα... Εχει τρομερα γρηγορες στροφες και δεν ειναι ευκολο να συνηθισεις την ταχυτητα που μπορεις να μπαινεις στις στροφες. Ειναι πιστα που πραγματικα καταλαβαινεις την ουσια του 'κοιτα μακρια' .

Να φανταστεις την πρωτη φορα που πηγα στην πρωτη στροφη μετα την ευθεια ειχα περιπου 65μιλια στο κοντερ και τωρα ειχα 80... 15 μιλια διαφορα 24χλμ και ολα αυτα γιατι απλα αποφασισα να προσεξω που κοιταω και 'χαμηλωσα' την αισθηση της ταχυτητας στον κουρκουτι μου κοιτοντας μακρια.

usabug
10/10/2011, 15:01
Φιλτατε συγχαρητηρια για ολη την προσπαθεια σου ! :a18: :a18:

Αν μου επιτρεπεις θα ηθελα να σου κανω μια υπενθυμιση που θα σου ειπαν και στο CSS ...
Το μπροστα φρενο δεν το παταμε ποτε με ενα δακτυλο αλλα τουλαχιστον με δυο . :beer:

crfouras
10/10/2011, 15:11
Respect bro........απλα ολα αυτα που "μαζεψες" απο το level 3, χρειαζονται εργατωρες στην πιστα, να βρουν εφαρμογη ωστε να γινουν κεκτημενο, να βγαινουν αβιαστα, με ροη χωρις να σκεφτεσαι!! congrats και παλι, αξιος!!

Αληθεια απο trackdays τι κοστος παιζει?

harris_x
11/10/2011, 07:54
Hello there!!!

Δεν ειμαι ουτε κοντα ουτε μακρια ομως... Μενω προαστια Λονδινου και ειναι περιπου 200χλμ αλλα αν εισαι εκει ΣΚ τοτε μπορω να κανονισω να ερθω με το κουτι μια βολτα.

Cheers!
ΣΚ δεν θα είμαι, οπότε άσε να δω το καθημερινό πρόγραμμα και τα ξαναλέμε :beer: :beer: :beer:

DoctoR_k6
12/10/2011, 15:34
Καποιος να τον κανει ban να ξεμπερδευουμε...Δεν μπαινουμε μεσα να μας ξενερωνεις!!!
Μπραβο που το εκανες, αντε κ ακομα καλυτερα πλεον...

Αν ανεβουμε στα μερη σου να σαι σιγουρος πως κερναμε ενα pine ωστε να τα πουμε απο κοντα!!

alx_gr
12/10/2011, 17:38
Thanks ξανα και ξανα ολους για το σχολια και τα καλα λογια.

Απλα να πω οτι αξιος δεν ειμαι, απλα αγαπαω πιστα, ταχυτητα και αδρεναλινη οποτε προσπαθω οσο συχνα μπορω και αααμα δεν βρεχει να πηγαινω.

@crfouras: οντως οπως τα λες ειναι. οτι μαθαινεις στο CSS θελει πολυ υπομονη να σου βγει 'φυσικα' στην πιστα. Επισης το κοστος ειναι απο 100 μεχρι 190 λιρες για 6 session αναλογος την εποχη. Απο Μαιο μεχρι Σεπτεμβρη ειναι στα 150+ για silverstone και brands hatch.

@usabug: Αν και το ειχα ξεχασει αυτο που λες και με βολευει πολυ το φρεναρισμα με 1 δαχτυλο, θα το δοκιμασω με δυο. thanks

@DoctoR_k6: γιατρε μου αμα θελεις και εσυ να με στειλεις για banιο κανε παρεα με τον captain...! :rotflmao: αμα ερθεις ομως μπυρα θα κερασω.

Τελος εννοειται οτι οποιος ανεβει Λονδινο μου το λεει να κεραστουμε :beer: (αλλα μονο μπυρα ετσι...:bigcry: :rotflmao: )

Και εννοειται και παλι οτι αμα καποιος θελει να το μπει σε πιστα εδω, ειδικα silverstone και brands που ειναι κοντα μου, μου το λεει και το κανονιζουμε ( :sun: )

Sapadak
12/10/2011, 22:25
Και εννοειται και παλι οτι αμα καποιος θελει να το μπει σε πιστα εδω, ειδικα silverstone και brands που ειναι κοντα μου, μου το λεει και το κανονιζουμε ( :sun: )

Παιζει να ανεβω xmas.

Αν λειπεις σε διακοπες να αφησεις τα κλειδια απο το μοτορι στο χαλακι :D

Να παω μια castle combe με μηχανη να δω πως ειναι :lol:

nikos121
02/02/2012, 07:50
μαλακιες .σα τα μεγαρα δεν υπαρχει.εδω εχουμε υποδομες καφετεριες μαθηματα πριν κ μετα κοπελες στο παρκ φερμε.ρε μας γαμησε ο φιλος τη ψυχοσυνθεση λεμε.εβαλα τα κλαματα.ρε μη ξαμαποσταρης.θα πηδηχτω απο το παραθυρο κ γω.:a16: