View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
el_hymador
26/09/2011, 17:08
Μια χαρα τα ειπε μαγος, ωστοσο ακομη και ετσι το ελληνικο ποδοσφαιρο μπορει να αποτελεσει σωσιβιακι για να ξεχνιεσαι λιγο... προσοχη... οχι οπιο, απλα μια μ@λ@κι@ για να ξεχαστεις λιγο και να γελασεις η να κανεις μια κουβεντα μεταξυ μπυρας και ξηροκαρπιων. Ειναι στημενο; Καργα! Ειναι ανοητο (για να μην πω τιποτα αλλο) να φανατιζεσαι και να φθειρεσαι; Σαφως! Προσφερει θεαμα ως ανταλλαγμα; Μπα... :lol:
Τεσπα εδω μεσα δεν γραφω πλεον για αλλους λογους. Αλλα δεν νομιζω οτι το να περναει καποιος λιγη απο την ωρα του επιδιδομενος σε ανουσιες και χιλιοειπωμενες κοκκορομαχιες ειναι κακο... αλλωστε το να παρακολουθεις τα νεα μοντελα μοτοσικλετων και να "αυνανιζεσαι" πανω απο τις φωτογραφιες τους εν μεσω κρισης, το ιδιο ατελεσφορο και αστειο ειναι πλεον...
Οπως τη βρισκει ο καθενας λοιπον, οτι νομιζει για να σκασει λιγο το χειλακι του. Μη το ψαχνετε, η συντριπτικη πλειοψηφια τον ανθρωπων γυρω μας κουβαλαει το δικο της προσωπικο σταυρο... σιγουρα το να πεις δυο μ@λ@κιες για τις ομαδες δεν σε σωζει, αλλα δεν σε κανει και χειροτερα...
fantacid
26/09/2011, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό είναι ένα είδος πολυτονικού; :uplate:
:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:
Για να πω μια γνωμη και εγω μιας και για αλλη μια φορα θιγεται το ιδιο θεμα και μαλιστα απο ατομα με αρκετες 100αδες μηνυματα στο συγκεκριμενο θρεντ......
Μαγε ....
Μαγε... Δεν ανακαλυψαμε ξαφνικα οτι η γη ( οπως μου ειχε πει και ενας συμφορουμιτης τις προαλες....)
Τωρα γυριζει....!!
Γυριζε πολλες δεκαετιες πριν αλλα και παλι απλα ασχολουμασταν...
Εγω την θυμαμαι απο την δεκαετια του 80.....!
Τελευταιο εισιτηριο στο γηπεδο το πληρωσα το 96 ( και ειμαι αρκετα περηφανος για αυτο....)
Αλλα και σημερα με ολα αυτα τα προβληματα που ταλανιζουν τον τοπο δεν βρισκω κατι κακο στο πειραγμα σε φιλους και γνωστους να ξεχνιεμαι ρε γμτ......
Συμφωνα με την λογικη των παλουκιων που μας αναφερες τοτε......το ιδιο το ΜΟΤΟ.......
Επρεπε να ειχε ξεμεινει απο ατομα και θρεντ εδω και πολυ καιρο.....!!!
Το καθενα για την ιδια λογικη που μας αναφερες....!!
Σορρυ αλλα το μονο που μπορω να συμφωνησω μαζι σου ειναι η φαση με τους Ηρακληδεις στην εκθεση της Θεσσαλονικης....
Τιποτε αλλο !!!!
arxaios
Δεν πιστευω ουτε για εσενα ουτε για κανεναν αλλον εδω μεσα και στον παρον....
Και στο παρελθον ....
Οτι υπηρξε στιγμη που δεν θεωρησε καποιος τον αλλον εδω μεσα μοτοσυκλετιστη.....
Οντως υπηρχαν οι εντασεις και οι παρεξηγησεις αλλα τοσο καιρο που γραφω στο συγκεκριμενο θρεντ.....
Αλητη απεναντι μου δεν θεωρησα ποτε οτι ειχα καποιον ( ωστε να φτασουμε στο σημειο να μιλαμε για εικονες οπως αυτη που μας περιεγραψες .....)
Οτι δημιουργηθηκαν "μονιμες" κακιες γιατι καποιοι νομιζαν οτι το ειχαν ( για αισθηση του χιουμορ η στον περιορισμο της κακιας εντος του θρεντ αυτουνου ) αλλα δεν....
Το δεχομαι.....
Αλλα και παλι σε καμμια περιπτωση κωλοπαιδο ( με ολη την σημασια της λεξης ) εδω μεσα δεν μπηκε ποτε....
Τουλαχιστον αυτο νομιζω εγω...!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Φόρα εσύ φανέλα του γάβρου κι αν σε σηκώσω να με χέσεις... :bawl: :bawl: :bawl:
Πλάκα κάνω ε!
Δύσκολο ...... ακόμα κι αν χιόνιζε στην Κόλαση ......... δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να φοράω φανέλα του γαύρου !!!
Βαζελος είμαι ωρέ !!!
Δεν φοράω όμως ούτε της ομάδας μου μπλούζα ........ δεν αυτοπροσδιορίζομαι μέσω του οπαδισμού !!!
Είμαι φίλαθλος και οπαδός του τίμιου και ωραίου παιγνιδιού και δεν έχω κανένα πρόβλημα να χειροκροτήσω έναν καλύτερο αντίπαλο που το αξίζει ......
kalgeorge
26/09/2011, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
να χειροκροτήσω έναν καλύτερο αντίπαλο που το αξίζει ......
aaa...esy exeis provlima
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό είναι ένα είδος πολυτονικού; :uplate:
EΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 43............ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
Άπορίες..........
Είναι τά ΕΛΛΗΝΙΚΑ.............πρίν τά γαμήσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ....!!!
Όταν γιά εύκολία γιά νά μήν καταναλώνεται φαιά ούσία καί έπειδή
ήταν έπιτακτική άνάγκη νά λιγοστέψει.........αύτή ή φαιά ούσία
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,είδικά στούς
καιρούς μας,
ΚΟΨΑΜΕ τήν περισπωμένη,τήν ψιλή καί τή δασεία καί γενικά ξεκίνησε
ή διάλυση τής γλώσσας μας ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ..................
EINAI TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ.
Χωρίς νά βάζω στό έρχομαι γιά παράδειγμα μαζί μέ τήν ψιλή καί τήν όξεία,
όπως καί τήν περισπωμένη όταν πρέπει ,π.χ. στό μπορείτε όπου μακρό πρό
βραχέως περισπάται.
Ξέρω ότι ύπάρχουν στά πληκτρολόγια καί πώς έγκαθίστανται στά Windows
βαριέμαι νά τά ψάξω.
Έλπίζω ή έρώτηση νά ήταν είλικρινής .
Θεωρώ ότι,άποτέλεσμα τής φτώχειας τής γλώσσας μας είναι όλα αύτά τά
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ πού διαβάζουμε κατά καιρούς έδώ μέσα καί παντού.
Καί δυστυχώς αύτό τό φαινόμενο είναι χαρακτηριστικό τής
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ πού έπικρατεί.
Όταν δέν ξέρεις νά μιλάς ,νά γράφεις καί νά έκφράζεσαι γίνεσαι πολύ εύκολα
πιονάκι στά χέριου τού κάθε δημαγωγού...!!
Τού κάθε...........ΛΑΜΟΓΙΟΥ γιά νά τό καταλάβουν όλοι.
Δέν είναι τυχαίο λοιπόν τό ότι όσο ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ αύτού τού λαού
μεγαλώνει..............
ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΤΟ ΗΘΟΣ....!!
ΤΟΣΟ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ...!!
Ζούμε τήν έποχή τού fast-food,τού άρπα κόλα,τού άχταρμά τών λαών...!!
Σιγά μήν καθόταν όλοι αύτοί οί άλλοδαποί πού μπούκαραν στήν Έλλάδα
νά μάθουν ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ...!!
Καί πίστεψε με,τό 1980 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ούτε δείγμα άλλοδαπού
στά Έλληνικά σχολεία ,καί τώρα έχει περιοχές πού σέ μιά τάξη
είναι παραπάνω άπό τά Έλληνόπουλα..!!
Σέ λίγο θά δείς και τά η,υ,ι,οι,ει,ου,υι, νά γίνονται ένα ....!!
Άπλά πράμματα.........
Βολεύει ,αύτό πού ζούμε σήμερα χωρίς νά είμαι ρατσιστής όπου οί Έλληνες δέν
έχουν πλέον δουλειές έπειδή φυσικά καλοέμαθαν,καί οί άλλοδαποί ζορίζονται
διότι οί παχειές άγελάδες τέλειωσαν, πρέπει νά πάρει ένα τέλος.
ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ..!!
Έμείς ξανά στήν παραγωγή κι αύτοί στά σπίτια τους.
Άλλιώς θά ζούμε αύτούς τούς φόνους γιά 5-10 εύρώ.
Πώς κατάφερα νά τά συνδέσω όλα αύτά..??
Τί σχέση έχει ή γλώσσα μας μέ αύτά...??
ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ..........άς τό ψάξει...!!
Δέν είμαι..............ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
Δέν είμαι..............ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
Ένας Έλληνας είμαι ,έτσι άπλά ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ,παλαιάς κοπής ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
Ἄρξομαι δέ ἀπό τῶν προγόνων πρῶτον· δίκαιον γάρ αὐτοῖς καί πρέπον δέ ἅμα ἐν τῷ τοιῷδε τήν τιμήν ταύτην τῆς μνήμης δίδοσθαι. Τήν γάρ χώραν οἱ αὐτοί αἰεί οἰκοῦντες διαδοχῇ τῶν ἐπιγιγνομένων μέχρι τοῦδε ἐλευθέραν δι’ ἀρετήν παρέδοσαν. Καί ἐκεῖνοί τε ἄξιοι ἐπαίνου καί ἔτι μᾶλλον οἱ πατέρες ἡμῶν· κτησάμενοι γάρ πρός οἷς ἐδέξαντο ὅσην ἔχομεν ἀρχήν οὐκ ἀπόνως ἡμῖν τοῖς νῦν προσκατέλιπον. Τά δέ πλείω αὐτῆς αὐτοί ἡμεῖς οἵδε οἱ νῦν ἔτι ὄντες μάλιστα ἐν τῇ καθεστηκυίᾳ ἡλικία ἐπηυξύσαμεν καί τήν πόλιν τοῖς πᾶσι παρεσκευάσαμεν καί ἐς πόλεμον καί ἐς εἰρήνην αὐταρκεστάτην. ὧν ἐγώ τά μέν κατά πολέμους ἔργα, οἷς ἕκαστα ἐκτήθη, ἤ εἴ τι αὐτοί ἤ οἱ πατέρες ἡμῶν βάρβαρον ἤ Ἕλληνα πολέμιον ἐπιόντα προθύμως ἡμυνάμεθα, μακρηγορεῖν ἐν εἰδόσιν οὐ βουλόμενος ἐάσω· ἀπό δέ οἵας τε ἐπιτηδεύσεως ἤλθομεν ἐπ’ αὐτά καί μεθ’ οἵας πολιτείας καί τρόπων ἐξ οἵων μεγάλα ἐγένετο, ταῦτα δηλώσας πρῶτον εἶμι καί ἐπί τόν τῶνδε ἔπαινον, νομίζων ἐπί τε τῷ παρόντι οὐκ ἄν ἀπρεπῆ λεχθῆναι αὐτά καί τόν πάντα ὅμιλον καί ἀστῶν καί ξένων ξύμφορον εἶναι ἐπακοῦσαι αὐτῶν.
kalgeorge
27/09/2011, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
EΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 43............ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
Άπορίες..........
:bawl: :bawl:
Gandalf dr685sm
27/09/2011, 08:40
STOYBI
Μαγε... Δεν ανακαλυψαμε ξαφνικα οτι η γη ( οπως μου ειχε πει και ενας συμφορουμιτης τις προαλες....)
Τωρα γυριζει....!!
Γυριζε πολλες δεκαετιες πριν αλλα και παλι απλα ασχολουμασταν...
Εγω την θυμαμαι απο την δεκαετια του 80.....!
Τελευταιο εισιτηριο στο γηπεδο το πληρωσα το 96 ( και ειμαι αρκετα περηφανος για αυτο....)
Αλλα και σημερα με ολα αυτα τα προβληματα που ταλανιζουν τον τοπο δεν βρισκω κατι κακο στο πειραγμα σε φιλους και γνωστους να ξεχνιεμαι ρε γμτ......
Συμφωνα με την λογικη των παλουκιων που μας αναφερες τοτε......το ιδιο το ΜΟΤΟ.......
Επρεπε να ειχε ξεμεινει απο ατομα και θρεντ εδω και πολυ καιρο.....!!!
Το καθενα για την ιδια λογικη που μας αναφερες....!!
Σορρυ αλλα το μονο που μπορω να συμφωνησω μαζι σου ειναι η φαση με τους Ηρακληδεις στην εκθεση της Θεσσαλονικης....
Τιποτε αλλο !!!!
Δεν είναι το ίδιο με το ΜΟΤΟ φίλε.. πολύ απλά διότι εδώ μιλώ με καθημερινούς ανθρώπους, οι μηχανές είναι ενα αντικείμενο καύλας αλλά και μεταφορικό μέσο ... ενώ η μπάλα, πέρα απο τον χαβαλέ που θα γίνει και συμφωνώ σε αυτό, είναι αποδεδειγμένα κομμάτι διεφθαρμένο στην κοινωνία που χρήζει ξηλώματος. Οπότε συγνώμη, αλλά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό που λες.
Επίσης όπως είπα και πριν.. αυτό αφορά μόνο εμένα και την σκέψη μου. Διατύπωσα μια διαπίστωση δική μου και δεν απαιτώ απο κανέναν να συναινέσει μαζί της. Είμαστε όλοι διαφορετικοί άλλωστε. Αλλά σκεπτόμενος οτι όλοι είμαστε στον λάκκο με τα παλούκια πλέον δεν παύει να με εκπλήσει το οτι κάποιοι θα χαλαστούν πραγματικά επειδή θα θιγεί μια ΠΑΕ μυρίων σε λειτουργικά ή ενας κοντοσορτσάκιας εκατομυριούχος που στο κάτω κάτω της γραφής, γραμμένα έχει και ιδανικά και αξίες.. αποδεδειγμένο πολλάκις.
Οπότε .. ναι .. θα κάνω και χαβαλέ και πικάρισμα αν θέλετε, αλλά επειδή τελευταία ακόμα και για αυτό έχει χαθεί η διάθεση , .. είμαι λίγο πικρόχολος προς το όλο θέμα (οχι προς τους συμμετέχοντες). Ειδικά σκεπτόμενος οτι αν όλοι γυρνάγαμε την πλάτη σε αυτό το θεάμα , ίσως τότε μόνοι τους να έκαναν κάτι για να το αλλάξουν ή στην τελική να έφευγαν γιατί δεν θα υπήρχε φράγκο στο όλο θέμα (αφού τα πελατάκια θα τους γύρναγαν την πλάτη. )... κάτι σαν τις τιμές σε αγαθά που σε αρκετά παρακολουθώ μια μείωση τιμών..
Αν και με αυτά που έχουμε στην τσέπη πλέον ούτε για βόλτα με πασατέμπο έξω απο τις βιτρίνες πλέον. Συγνώμη λοιπόν , αλλά αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό που λέει "χαλιέμαι για τη μπάλα".
kalgeorge
27/09/2011, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν και με αυτά που έχουμε στην τσέπη πλέον ούτε για βόλτα με πασατέμπο έξω απο τις βιτρίνες πλέον. Συγνώμη λοιπόν , αλλά αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό που λέει "χαλιέμαι για τη μπάλα".
ρε παικταρα μου....αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι με το να γυρισεις την πλατη οπως λες στο αθλημα σε ενα φορουμ....ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ
αν θες να ""κραξεις"" καποιους...κραξε αυτους που πανε γηπεδο ακομα, πληρωνουν διαρκειας, κανουν φασαριες κλπ κλπ κλπ
δηλωσεις σε ενα απλο θρεντακι....του στυλ....καλα ακομα ασχολειστε με μπαλα?...είναι απλά άκυρες :lol:
αυτο εννοουμε
:beer: :beer: :wave2:
Sferopetadhn
27/09/2011, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε παικταρα μου....αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι με το να γυρισεις την πλατη οπως λες στο αθλημα σε ενα φορουμ....ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ
αν θες να ""κραξεις"" καποιους...κραξε αυτους που πανε γηπεδο ακομα, πληρωνουν διαρκειας, κανουν φασαριες κλπ κλπ κλπ
δηλωσεις σε ενα απλο θρεντακι....του στυλ....καλα ακομα ασχολειστε με μπαλα?...είναι απλά άκυρες :lol:
αυτο εννοουμε
:beer: :beer: :wave2:
Καλά! Ας είχε σοβαρή ομάδα ο μάγος και θα σου έλεγα εγώ αν θα τον χαλούσε. Απλά μέσα την όλη μιζέρια δεν αντέχει να ασχολείται με μία ομάδα που είναι από φάπα σε φάπα ( :a021: ), γιατί υποτίθεται ότι το χόμπυ σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κι όχι να χαλιέσαι...
:bawl:
Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ. Όποιος παρεξηγιέται :a36: (πάντοτε φιλικά) :rotflmao:
Άντε ρε με τη μιζέρια. Και πριν σκατά ήταν και τώρα σκατά είναι. Με το να μιρλιάζουμε δεν κερδίζουμε τίποτα. Ίσα ίσα τώρα είναι που πρέπει να είμαστε περισσότερο γραψαρχίδες από ποτέ. Να ευχαριστιόμαστε αυτό που έχουμε αντί να κλαιγόμαστε γι' αυτό που δεν έχουμε γιατί...
http://www.youtube.com/watch?v=L7EmX6NYnkc
Καλά! Ας είχε σοβαρή ομάδα ο μάγος και θα σου έλεγα εγώ αν θα τον χαλούσε. Απλά μέσα την όλη μιζέρια δεν αντέχει να ασχολείται με μία ομάδα που είναι από φάπα σε φάπα ( :a021: ), γιατί υποτίθεται ότι το χόμπυ σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κι όχι να χαλιέσαι...
:bawl:
Ε........... Υπερβολικο σε βρισκω.....
Εδω εισαστε ακομα εδω μεσα εσυ και ο kalgeorge ........... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σύνολο Μηνυμάτων: 1,611
Χρήστης Μηνύματα
kalgeorge 345
STOYBI 181
Terens 177
blackbusa 125
la_villa 111
Sferopetadhn 79
CIRUS 73
el_hymador 48
και λοιποί με πού λιγότερα
Κι όλα αυτά για ομάδες ιδέες και παράξενους τύπους που σχοινοβατούν μεταξύ πλούτου και παρανομίας..
Θα έχετε καταλάβει ότι πλέον αυτό το θρεντ δεν διαφέρει από τα πρόβατα..
Χρήστης Μηνύματα
kalgeorge 345
STOYBI 181
Terens 177
blackbusa 125
la_villa 111
Sferopetadhn 79
CIRUS 73
el_hymador 48
Κι όλα αυτά για ομάδες ιδέες και παράξενους τύπους που σχοινοβατούν μεταξύ πλούτου και παρανομίας..
Θα έχετε καταλάβει ότι πλέον αυτό το θρεντ δεν διαφέρει από τα πρόβατα.. + 1000
ντάξει για το χαβαλέ αλλα πλέον ουτε αυτό δεν έχει μείνει..
kalgeorge
27/09/2011, 10:57
Χρήστης Μηνύματα
kalgeorge 345
STOYBI 181
Terens 177
blackbusa 125
la_villa 111
Sferopetadhn 79
CIRUS 73
el_hymador 48
upervolikos oso den pairnei :)
kamia sxesi to ena me to allo.
alla kai etsi na einai....poio to noima?
...
Αυτό λέω ρε Τζώρτζ.. δεν υπάρχει νόημα πλέον..
kalgeorge
27/09/2011, 11:01
Αυτό λέω ρε Τζώρτζ.. δεν υπάρχει νόημα πλέον..
αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικό νικ...αυτο λεμε και πιο πανω.
αλλιως πολλά ειναι αυτα που δεν εχουν νόημα.
οπως ειπε και καποιος πιο πανω...αλλοι χαλιουνται, αλλοι οχι, αλλοι λίγο, αλλοι το παιρνουν πολύ στον χαβαλε....
δεν νομιζω οτι υπαρχει μετρητής " σοβαρότητας "
Sferopetadhn
27/09/2011, 11:17
Ντάξει παιδιά!
Να ανοίξουμε λοιπόν ένα θέμα για φόρους, εισφορές, τέλη, διόδια, ΔΕΗ, ΔΝΤ και να κλαψομουνιαζόμαστε 24/7.
Έτσι θα δείξουμε ότι αφενός δεν είμαστε πρόβατα κι αφετέρου ότι προσπαθούμε να σώσουμε τη χώρα (αν και πολύ αμφιβάλω κατά πόσο ο ΓΑΠ διαβάζει moto.gr)...
Επίσης προτείνω να σβηστούν όλα τα θέματα που αφορούν σε βελτιώσεις, εκδρομές, βόλτες, ανέκδοτα, στραβά κι ανάποδα κλπ... Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα ασχολούμαστε με εξατμίσεις και εντουράδες; Λίγη σοβαρότητα ρε! Πρόβατα ε πρόβατα!
Τέλος το moto.gr θα γίνει klapsa.gr (αν και δεν ξέρω αν αυτό είναι copyright της ΑΕΚ). :D
Sferopetadhn
27/09/2011, 11:27
upervolikos oso den pairnei :)
kamia sxesi to ena me to allo.
Εσύ τί θα έλεγες ρε μαλάκα; Αφού είσαι το μεγαλύτερο πρόβατο εδώ μέσα... :bawl: :bawl: :bawl:
ΥΓ Πού θα πάει θα σε φτάσω... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
kalgeorge
27/09/2011, 11:30
Εσύ τί θα έλεγες ρε μαλάκα; Αφού είσαι το μεγαλύτερο πρόβατο εδώ μέσα... :bawl: :bawl: :bawl:
ΥΓ Πού θα πάει θα σε φτάσω... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
re ante g@@,,,,,
filika panta, etsi?
:lol:
SNIPER.............
Πάρα πολλές φορές τό ΦΟΡΟΥΜ άπέδειξε ότι
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΑΒΑΛΕ.......!!
Έπίσης θά δείς ότι............ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ είδικά ό Κάπτεν θέλησε
νά έπανέρθουμε στα τετριμμένα,όταν κάποιες στιγμές έντεχνα
καί πονηρά τό γύριζα άκόμα καί έδώ μέσα...!!
Άκόμα άν δείς γύρω σου στό ΦΟΡΟΥΜ έκτός άπό τίς
κουβέντες γιά μοτό πού όντως είναι πολύ καλό σέ σχέση
μέ τά ύπάρχοντα στό χώρο , μέ μεγάλη έπισκεψιμότητα
καί 21000 μέλη
ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ...!!
Έξήγησε μου έσύ γιατί είμαστε πρόβατα έμείς καί όχι
ΕΣΕΙΣ πού γράψατε 40 σελίδες γιά μιά γκόμενα ΕΛΕΝΑ
πού στό τέλος σάς πήγε καί σέ πάρτυ....!!
ΕΛΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ, καλά έκανες.
Νά μήν άναφέρω τίς ΣΟΒΑΡΕΣ:lol: συζητήσεις καί τούς
προβληματισμούς πού προκύπτουν κάθε μέρα.
Έδώ είναι ένας χώρος πού γράφουμε τίς μαλακίες μας
καί κάνουμε τήν πλάκα μας.
Αύτό σημαίνει ότι δέν είμαστε άνθρωποι πού έχουμε άνησυχίες
προβληματισμούς ή ότιδήποτε άλλο...??
Ή ότι δέν μπορούμε νά ξεχωρίσουμε στιγμές...??
ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,νομίζω πώς είσαι άπό κείνους
πού ότι δέν τό θέλουν τό άπορρίπτουν μέ πάθος.
Καί τό ποδόσφαιρο σάν λαικό άθλημα τόχει αύτό.
Όταν μεγαλώνεις,γαλουχείς κάποιον δέν τού μαθαίνεις
μόλις βλέπει τήν κακοτοπιά νά τήν κάνει.
Τού μαθαίνεις ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ποιά είναι ή κακοτοπιά
νά τή ζυγίζει καί νά τήν άποφεύγει.
Ή άποστείρωση είτε πνευματική είτε κοινωνική δέν βοηθάει.
Τό νά λέμε δέ μιλάμε γιαυτό έπειδή είναι φθηνό ή έπειδή
έχουμε άλλα προβλήματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ....!!!
Όλα μπορούν νάχουν τό χρόνο τους καί τόν καιρό τους,
χωρίς νά νοιώθει κάποιος ΠΡΟΒΑΤΟ....!!
Παρόλα αυτά σέ πληροφορώ ότι μπορείς ταυτόχρονα νά διαβάζεις
Κούντερα,Καμύ,Ντοστογιέφσκι,Πλάτωνα..........,
νά βλέπεις Φυσσούν ,Καζάκο,Άριστοφάνη,Καρακατσάνη ,
νά άκούς Μπάχ,Μπετόβεν, ΖΑΜΠΕΤΑ, ΤΣΙΤΣΑΝΗ,ΜΠΕΛΛΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ.....!!
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ Κ.Κ.Ε. έξωτερικού Μού-Λού ψωλού..!!
Καί τελικά μάς χαρακτηρίζεις ΠΡΟΒΑΤΑ έπειδή μπαίνουμε
σέ ένα φόρουμ πού ΨΑΧΝΕΙ πρόβατα...??
ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ..........
Έδώ δέν κάνουμε διαγωνισμό κουλτούρας φίλε.
καί δέν θα μπορούσαμε νά τόν κάνουμε μέ τίποτε.............τό γιατί..?? ΑΣΤΟ.
Έδώ είμαστε γιά νά πούμε μαλακίες μέ τόν Ζώρζ.........τόν Πάντσο,
τόν Σφαίρο καί τούς λοιπούς.....!!
Τό άν κάπου αλλού σέ κάποιο άλλο κομμάτι τής ζωής μας είμαστε άλλιώς
Ε.......
ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......!!
Φιλάκια........
Έλπίζω νά σ'έχω καλύψει γιά τό ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ....!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...??
6947833073............
Άχ..............ΑΡΣΕΝΑΛ..................ΑΡΣΕΝΑΛ.............τί λέξη μαγική
Λονδίνο..............ψώνια, πολλά ψώνια φορτωμένος θά γύριζα άν πήγαινα,
φορτωμένος....
ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ
ΟΤΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΜΑΣ , ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.....????
Νά τό κλείσουμε νά πάμε σέ καμμιά σοβαρή κουβέντα γιά τήν έπόμενη Έλενα
:lol: :lol:
Ντάξει παιδιά!
Να ανοίξουμε λοιπόν ένα θέμα για φόρους, εισφορές, τέλη, διόδια, ΔΕΗ, ΔΝΤ και να κλαψομουνιαζόμαστε 24/7.
Έτσι θα δείξουμε ότι αφενός δεν είμαστε πρόβατα κι αφετέρου ότι προσπαθούμε να σώσουμε τη χώρα (αν και πολύ αμφιβάλω κατά πόσο ο ΓΑΠ διαβάζει moto.gr)...
Επίσης προτείνω να σβηστούν όλα τα θέματα που αφορούν σε βελτιώσεις, εκδρομές, βόλτες, ανέκδοτα, στραβά κι ανάποδα κλπ... Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα ασχολούμαστε με εξατμίσεις και εντουράδες; Λίγη σοβαρότητα ρε! Πρόβατα ε πρόβατα!
Τέλος το moto.gr θα γίνει klapsa.gr (αν και δεν ξέρω αν αυτό είναι copyright της ΑΕΚ). :D
+1000
έλεος το χαβαλέ μας κάνουμε όπως κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη σε τελείως ανούσια και άσχετα με την μοτοσυκλέτα thread που ανοίγονται κάθε μέρα.
Μπήκε η Ειρήνη παιδιά νέο μέλος. νέο thread: Πως να χτενίζομαι πάνω στο μηχανάκι. αποτέλεσμα 150 σελίδες.
Δεν έχω μπει σε κανένα από αυτά να αποκαλέσω εσένα sniper ή οποιονδήπωτε άλλο πρόβατο γιατί πολύ απλά καταλαβαίνω ότι κάνετε χαβαλέ. Δηλαδή σε όλα αυτά τα cosmopolitan thread που ανοίγονται πιο είναι το νόημα???????????:confused: :confused: :confused: :confused:
kalgeorge
27/09/2011, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
+1000
Μπήκε η Ειρήνη παιδιά νέο μέλος. νέο thread: Πως να χτενίζομαι πάνω στο μηχανάκι. αποτέλεσμα 150 σελίδες.
oxi re gamwto exasa tetoio threadaki??:bigcry: :bigcry: :bigcry:
el_hymador
27/09/2011, 13:22
Χρήστης Μηνύματα
kalgeorge 345
STOYBI 181
Terens 177
blackbusa 125
la_villa 111
Sferopetadhn 79
CIRUS 73
el_hymador 48
Καλα μπηκες στη διαδικασια του να γραψεις τα μηνυματα να μελος για ποιο λογο ακριβως; Ξεμπροστιασμα; Να οι μ@λ@κες με IQ ραδικιου που ακομη ασχολουνται με το ποδοσφαιρο; Πραγματικα δεν καταλαβαινω...
:confused:
el_hymador
27/09/2011, 13:23
kal, την επομενη φορα που θα συνατηθουμε θα φερω αποσταγμα απο παραφλου και θα φοραω πενθος... παμε να κατσουμε σε κανα παγκακι να κλαψουμε τη μοιρα μας ρε συ... :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
27/09/2011, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
kal, την επομενη φορα που θα συνατηθουμε θα φερω αποσταγμα απο παραφλου και θα φοραω πενθος... παμε να κατσουμε σε κανα παγκακι να κλαψουμε τη μοιρα μας ρε συ... :lol: :lol: :lol:
kana laptop me asirmati sindesi koita na fereis, giati apo oti fainetai xanw epika threadakia:lol:
ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....................ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...!!
Έπιλαχών είσαι,γιαυτό μή μιλάς πολύ
:smokin:
Δεν πάτε καλά ε;
1. Τερενς με κάλυψες για το πολυτονικό
2. Δεν σας είπα πρόβατα. Είπα ότι το θρεντ μοιάζει με εκείνο των προβάτων (που πιθανά κάποιοι δεν το έχετε προλάβει)
3. Δεν εβαλα τα counts για κανένα αλλο λογο παρά μονο για να δείξω ότι μεταξύ σας τα λέτε (και μεταξύ σας τσαμπουκαλεύεστε)
4. Σόρρυ κιόλας αν σας πειραξε η γνώμη κάποιου για την ουσία του θρεντ, δείχνει και πόσο φίλαθλοι ή οπαδοί είστε :winka:
Με εμπρηστικούς χαιρετισμούς :wave2:
... Πραγματικα δεν καταλαβαινω...
Δεν καταλαβαινεις γιατι εχεις IQ ραδικιου.:rotflmao: :rotflmao:
Χρήστης Μηνύματα
kalgeorge 345
STOYBI 181
Terens 177
blackbusa 125
la_villa 111
Sferopetadhn 79
CIRUS 73
el_hymador 48
ΔΝΤ
Σύνολο Μηνυμάτων: 1,473
Χρήστης Μηνύματα
Cpt. Haddock 132
nikos_abel 119
Εχετλαίος 117
iosif 88
sniper 67
Και ολα αυτο το θρεντ γιατι......???
Για να προσπαθουμε να βρουμε λυση , η να δειξουμε οτι ξεραμε μεν, τον βουρκο που μας εχωσαν τυποι που σχοινοβατουσαν μεταξυ πλουτου και παρανομιας και μαλιστα......
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ !!!!
Αλλα δεν καναμε τιποτα....
Μιας και μιλαμε για προβατα .....!
Τουλαχιστον καποιοι βοσκοι απο τους αλλους ειδαν πως ειναι και απο μεσα η μπουζου.....
Με τους αλλους τι κανουμε....??
sniper.. Οτι το μοτο εχει γινει φορουμ ποικιλης υλης το ξερεις καλλυτερα απο εμενα .....
Οπως και ξερεις οτι καποιοι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ η οποιοι μπαινουν εδω μεσα για πρωτη φορα....
Το επομενο κλικ του ποντικιου τους ειναι για να βγουν εξω απο εδω....
Οτι θρεντ που αφορουν ακομα και αυτη την ιδια την μοτοσυκλετα επρεπε να φευγουν ακλαφτα...
Και αυτο το ξερεις καλλυτερα απο εμενα ....
Αλλα ....
Το να κατηγορω ως προβατα μια μεριδα ανθρωπων το οποιο εχει σαν θεμα κατι που δεν με ενδιαφερει....
Η το θεωρω γελοιο...
Η..
Η....
Μαλλον εισαι εως πολυ λαθος...!
Δεν πάτε καλά ε;
2. Δεν σας είπα πρόβατα. Είπα ότι το θρεντ μοιάζει με εκείνο των προβάτων (που πιθανά κάποιοι δεν το έχετε προλάβει)
3. Δεν εβαλα τα counts για κανένα αλλο λογο παρά μονο για να δείξω ότι μεταξύ σας τα λέτε (και μεταξύ σας τσαμπουκαλεύεστε)
4. Σόρρυ κιόλας αν σας πειραξε η γνώμη κάποιου για την ουσία του θρεντ, δείχνει και πόσο φίλαθλοι ή οπαδοί είστε :winka:
Εσυ κανονισε να σε πετυχει πουθενα ο Μπαμπης ο σουγιας η ο Σακης ο πεταλουδας.Εχεις και αθηναικες πινακιδες...
kalgeorge
27/09/2011, 13:46
Δεν πάτε καλά ε;
ξεκολλα ρε νικ, δεν ειπε κανεις τιποτα τετοιο....
απλα επειδη εχει πεσει πολυ ¨¨δηλωσ稨 τελευταια του στυλ....καλα ακομα ασχολειστε? κλπ κλπ κλπ.....το πηραν στραβα :)
:beer:
kalgeorge
27/09/2011, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΔΝΤ
ρε ξεκολλατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεε
πω πω ευκαιρια ψαχνετε για τσαμπουκα....
ε ρε το φορουμ ειναι μεσα στην αντριλα..:lol: :lol: :beer:
λοιπον θα συμβαλω και εγω...
σφαιρο??? τραβα γ @@@ ρε μ@@@....... (φιλικα παντα) :bawl: :beer:
ρε ξεκολλατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεε
πω πω ευκαιρια ψαχνετε για τσαμπουκα....
ε ρε το φορουμ ειναι μεσα στην αντριλα..:lol: :lol: :beer:
λοιπον θα συμβαλω και εγω...
σφαιρο??? τραβα γ @@@ ρε μ@@@....... (φιλικα παντα) :bawl: :beer:
Τσαμπουκα...???
:nono:
Αμα διαβασεις και τα υπολοιπα που εχω γραψει πες μου που τον ειδες τον τσαμπουκα....?
Μάλλον εχετε ξεχασει το θρεντ με τα προβατα..
@stubi : μάλλον δεν το έπιασες καλά..
Μάλλον εχετε ξεχασει το θρεντ με τα προβατα..
@stubi : μάλλον δεν το έπιασες καλά..
Οντως εγω προσωπικα δεν ειχα μπει ποτε στο συγκεκριμενο θρεντ...
Επι της ουσιας ομως αν κανω καπου λαθος .....
Επι της ουσιας ομως αν κανω καπου λαθος .....
twice in 2 days.. :winka:
ΟΚ.. απλά εξέφρασα την άποψη ότι υπο τις παρούσες συνθήκες να μιλάμε για ποδόσφαιρο και οπαδικά είναι λίγο άτοπο.
Sferopetadhn
27/09/2011, 14:05
Καλα μπηκες στη διαδικασια του να γραψεις τα μηνυματα να μελος για ποιο λογο ακριβως; Ξεμπροστιασμα; Να οι μ@λ@κες με IQ ραδικιου που ακομη ασχολουνται με το ποδοσφαιρο; Πραγματικα δεν καταλαβαινω...
Σε χάλασε που είσαι στον πάτο της βαθμολογίας ε;
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΠΡΟΒΑΤΟΕΘΝΙΚΗ!
Sferopetadhn
27/09/2011, 14:06
Θέλεις μαθήματα αγοράκι μου. Δες τον πρωταθλητή τον Γιώργη να μάθεις αγόρι μουυυυυυ....
:lol:
ΟΚ.. απλά εξέφρασα την άποψη ότι υπο τις παρούσες συνθήκες να μιλάμε για ποδόσφαιρο και οπαδικά είναι λίγο άτοπο.
Ρε μαν χαλαρωσε λιγο.Ουτε η Αλεκα δεν εχει τετοια αποψη.Δες το σαν βαλβιδα εκτονωσης.Μπαινουνε τα λενε,μαλωνουν κι ολα καλα.Οπαδος δεν ειμαι,ουτε και πολυβλεπω ποδοσφαιρο αλλα δεν με χαλαει κι ο χαβαλες που γινεται στο συγκεκριμενο θεμα.:beer:
blackbusa
27/09/2011, 14:21
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
236742
:winka: :confused:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ SNIPER.............
Άφού κατάφερες νά μάς ένώσεις καί νά μάς κάνεις νά σταματήσουμε νά μαλώνουμε
μεταξύ μας..............ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.....!!
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........
236745
...
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........
Se ligo tha grafei ki o chios an synexiseis..
kalgeorge
27/09/2011, 14:56
Τσαμπουκα...???
:nono:
Αμα διαβασεις και τα υπολοιπα που εχω γραψει πες μου που τον ειδες τον τσαμπουκα....?
re sy den lew gia sena sugekrimena....kai otan lew tsabouka ennow oti arpazeste:lol:
ante skatogaure pou vgazeis kai glwsa
kalgeorge
27/09/2011, 14:56
ουτε εγω....ουτε ενα ποστακι...:beer:
Gandalf dr685sm
27/09/2011, 15:00
Αν όλοι γυρίσουμε όπως είπα την πλάτη, επειδή είναι ενα προϊόν που ζεί απο την ενασχόληση πολλών μαζί του, επειδή η ενασχόληση αυτή φέρνει χρήματα (οχι του Σουλτάνου, ούτε του Ρώσικου πλυντηρίου)... τότε ίσως.. ΙΣΩΣ.. να αδειάσει και ο χώρος απο λαμόγια και δήθεν παράγοντες και σταματήσουν και τα στημένα. Είναι μια άποψη και αυτή που δυστυχώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πολιτική καθώς εκεί είμαστε εμείς είμαστε πελάτες και προϊόν μαζί.. και τα λαμόγια της πολιτικής σκηνής είναι εκείνοι που μας εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν.
Gandalf dr685sm
27/09/2011, 15:01
Και φυσικά δεν θα αλλάξει κάτι αν μιλάμε η οχι στο moto.gr για μπάλα έτσι;.. μια γενική διαπίστωση είναι.
kalgeorge
27/09/2011, 15:03
Αν όλοι γυρίσουμε όπως είπα την πλάτη, επειδή είναι ενα προϊόν που ζεί απο την ενασχόληση πολλών μαζί του, επειδή η ενασχόληση αυτή φέρνει χρήματα (οχι του Σουλτάνου, ούτε του Ρώσικου πλυντηρίου)... τότε ίσως.. ΙΣΩΣ.. να αδειάσει και ο χώρος απο λαμόγια και δήθεν παράγοντες και σταματήσουν και τα στημένα. Είναι μια άποψη και αυτή που δυστυχώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πολιτική καθώς εκεί είμαστε εμείς είμαστε πελάτες και προϊόν μαζί.. και τα λαμόγια της πολιτικής σκηνής είναι εκείνοι που μας εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν.
ΡΕ ΑΛΕΞ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΛΚ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ...
μιλαω για το ΦΟΡΟΥΜ!!!!!
αν δεν το συζηταμε στο φορουμ θα λειθει το προβλημα του???
ημαρτον
ναι , γυρνα του την πλατη live...εισητηρια κλπ κλπ κλπ....
kalgeorge
27/09/2011, 15:03
Και φυσικά δεν θα αλλάξει κάτι αν μιλάμε η οχι στο moto.gr για μπάλα έτσι;.. μια γενική διαπίστωση είναι.
αΙντε, το ιδιο λεμε :beer:
το ειδα αργα :lol:
reante skatogaure pou vgazeis kai glwsa
Μου τα λες αυτα για να με κανεις να ξεσπασω στους Αγγλους την Τεταρτη.... :winka:
Αλλα εγω δεν μασαω...... :bigcry:
Τα μαζευω για τους Sferoπαοκτζηδες την Κυριακη...... :winka:
kalgeorge
27/09/2011, 15:07
Μου τα λες αυτα για να με κανεις να ξεσπασω στους Αγγλους την Τεταρτη.... :winka:
Αλλα εγω δεν μασαω...... :bigcry:
Τα μαζευω για τους Sferoπαοκτζηδες την Κυριακη...... :winka:
αφου καπου το διαβασα.....η αρσεναλ λεει εχει το μυαλο της στην τοτεναμ, οποτε θα την αιφνιδιασετε :lol:
αφου καπου το διαβασα.....η αρσεναλ λεει εχει το μυαλο της στην τοτεναμ, οποτε θα την αιφνιδιασετε :lol:
Φετος θα ειναι η χρονια μας...... :lol:
( Αν πεταξουμε τον κλωνο του Ατματζιδη απο τερματοφυλακα... :sad: )
Ρε σεις ... Αυτον που καθαριζε ολες τις σεντρες τον αεροβολημενο τον πουλησατε...
( Μεχρι και με αυτον.... Καλλυτερα θα ηταν... :uplate: )
Cpt. Haddock
27/09/2011, 15:19
ΔΝΤ
Χρήστης Μηνύματα
Cpt. Haddock 132
[...]
:uplate: :sick: :cry:
la_villa
27/09/2011, 15:26
ΔΝΤ
Χρήστης Μηνύματα
Cpt. Haddock 132
nikos_abel 119
Εχετλαίος 117
iosif 88
sniper 67
Και ολα αυτο το θρεντ γιατι......???
Για να προσπαθουμε να βρουμε λυση , η να δειξουμε οτι ξεραμε μεν, τον βουρκο που μας εχωσαν τυποι που σχοινοβατουσαν μεταξυ πλουτου και παρανομιας και μαλιστα......
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ !!!!
Αλλα δεν καναμε τιποτα....
Μιας και μιλαμε για προβατα .....!
Τουλαχιστον καποιοι βοσκοι απο τους αλλους ειδαν πως ειναι και απο μεσα η μπουζου.....
Με τους αλλους τι κανουμε....??
sniper.. Οτι το μοτο εχει γινει φορουμ ποικιλης υλης το ξερεις καλλυτερα απο εμενα .....
Οπως και ξερεις οτι καποιοι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ η οποιοι μπαινουν εδω μεσα για πρωτη φορα....
Το επομενο κλικ του ποντικιου τους ειναι για να βγουν εξω απο εδω....
Οτι θρεντ που αφορουν ακομα και αυτη την ιδια την μοτοσυκλετα επρεπε να φευγουν ακλαφτα...
Και αυτο το ξερεις καλλυτερα απο εμενα ....
Αλλα ....
Το να κατηγορω ως προβατα μια μεριδα ανθρωπων το οποιο εχει σαν θεμα κατι που δεν με ενδιαφερει....
Η το θεωρω γελοιο...
Η..
Η....
Μαλλον εισαι εως πολυ λαθος...!
προτιμώ να γράφω εδώ γιατί αν πάω να γράψω στο του ΔΝΤ θα αρχίζω να γράφω για
καλασνικοφ,
κρεμάλες
αποκεφαλισμούς
οθωμανικά παλουκώματα
παιδοκτονίες
οικογενειακά ξεκληρίσματα
κλπ κλπ
οπότε απο το να σκάσει κανας εισαγγελέας σπίτι και να με λέτε και ακραίο ομαδικώς ... ξεμπουκώνω λίγο εδώ (με ότι όρεξη έμεινε) και κρατάω τις σκέψεις μου
υ.γ και μην μου πείτε για κοινωνία, δημοκρατία, επίπεδα, ειρηνικές διαδηλώσεις, συνθήματα κλπ... αυτά αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί σε όποιαδήποτε άλλη χώρα , εκτός της ελληνικης, ότι μπορεί να είχαν αποτέλεσμα.... εδώ φέρνουν αντίθετα αποτέλεσματα
300 παλούκια στο Σύνταγμα Φ200 γίνεται?
Sferopetadhn
27/09/2011, 16:10
Γιατί πιστεύεις ότι η Άρσεναλ χρειάζεται να συγκεντρωθεί πολύ για να τους γ@μήσει; :bawl: :bawl: :bawl:
Το κακό είναι ότι αν φάνε πολλά θα πρέπει να ρεφάρουν εντός συνόρων (είναι κι ευαίσθητα τα πουλάκια μου) κι όταν αυτοί θέλουν να ρεφάρουν πονάνε τα ματάκια μας από τα "ανθρώπινα λάθη"... :smokin:
el_hymador
27/09/2011, 18:42
OE OE OE, OE OE OE, Γηπεδο στην ερημο, Παναθηναϊκε! :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
27/09/2011, 21:29
re seis.....
autos o swtirakopoulos....
poso m@@@@ einai? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
28/09/2011, 00:36
:)
236785
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.............
Νά σβήσουμε τή ντροπή....
236789
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
236806
kalgeorge
28/09/2011, 12:46
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
auti prepei na einai i megali mixanokiniti poreia tis aek :bawl:
Γιατί πιστεύεις ότι η Άρσεναλ χρειάζεται να συγκεντρωθεί πολύ για να τους γ@μήσει; :bawl: :bawl: :bawl:
Το κακό είναι ότι αν φάνε πολλά θα πρέπει να ρεφάρουν εντός συνόρων (είναι κι ευαίσθητα τα πουλάκια μου) κι όταν αυτοί θέλουν να ρεφάρουν πονάνε τα ματάκια μας από τα "ανθρώπινα λάθη"... :smokin:
βλέπω να τρώμε 3 σήμερα, νταξει η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντα θα την έχουμε αλλά αντικειμενικά μιλώντας μας έχουνε για πλάκα.
ΡΕ είσαι καλά??? το να κλαις ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ καν το παιχνίδι είναι προνόμιο των αεκζήδων χρόνια τώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ κανένα δικαίωμα να κλαίγεσαι πιο πριν, αν θες να κλαφτείς και να παραπονεθείς για "ανθρώπινα λάθη" μετά το παιχνίδι. Έλεος τα έχεις μαμήσει όλα πια....... οικιοποιήθηκε κανένας την μπουγάτσα σας ρε κακομοίρη και πας να πάρεις τα προνόμια άλλων??? ε??
Αν και είναι πασίγνωστο ότι εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά, ο πρόεδρος Μαρινάκης είναι υπεράνω πάσης υποψίας και τα χέρια μας είναι πεντακάθαρα, πριν από κάθε χειρουργίο φοράμε γάντια δεν λερώνουμε τα χέρια μας ΠΟΤΕ, άσχετοι, ε άσχετοι με το ποδόσφαιρο :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΑ ΟΤΑΝ ΒΡΑΔΥΑΖΕΙ...........
http://www.youtube.com/watch?v=rwrfBImHi1I
http://www.youtube.com/watch?v=WlJe2172GCk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=foaKPHSi12E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BC1Xv1BD1uk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vuB7C8jeYg4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XOtKcGqY8h8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mTrjUHbnM3g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=u7wUSHC68sk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SrlYO-QRC8Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OsopyZ0y2Dk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YpmA8QI63V0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_w4CGp-IG8I&feature=related
Καί κλείνω μέ τόν δημιουργό......
http://www.youtube.com/watch?v=VDTd0jHIe1U&feature=related
Μέ τίς εύχές όλων τών Έλλήνων πού έλπίζουν ,έπειδή ή έλπίδα ΠΕΘΑΙΝΕΙ πάντα
τελευταία......
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΚΗ................again....!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.............
Νά σβήσουμε τή ντροπή....
Τι έγινε ρε συ, έγινε και η Arsenal ΙΔΕΑ?????
πότε γίνονται όλα και τα χάνουμε ρε γαμώτο:lol: :lol:
yannis24
28/09/2011, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
θα βρεξει γκολ........................... 5 - 0 ................................
Μπορω να κάνω άλλη πρόβλεψη γιατί μάλλον θα πεσω έξω ?
:rotflmao:
el_hymador
28/09/2011, 21:27
Μια χαρα παιζει ο γαυρος, ωραιο παιχνιδι γινεται, ολα ειναι ανοικτα...
kalgeorge
28/09/2011, 21:56
Μια χαρα παιζει ο γαυρος, ωραιο παιχνιδι γινεται, ολα ειναι ανοικτα...
sovarepsou re:lol:
i arsenal kanei tin plaka tis, me tous misous eksw kai to pire elafra
sto deutero mia omada einai sto gipedo
la_villa
28/09/2011, 23:19
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Θρύλου
χάσαμε απο 2 τραγικά λάθη (αυτός ο Κοστανσο είναι για κερκίδες).ΑΛΛΑ μετα πατήσαμε την Αρσεναλ μέσα στην έδρα της.
Μεγάλες ευκαιρίες, τρόμερη πίεση και μια Αρσεναλ να περιμένει με 10 πίσω απο το κέντρο.
με τέτοιες εμφανίσεις ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα. Και φυσικά ελπίζω σε ανάλογο αποτέλεσμα. Γιατί το σημερινό είναι μαγικός καθρέπτης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε Βαλβέρδε και παίκτες.... επι 90 λεπτά έτρεχαν ασταμάτητα....και με λίγο πιο καθαρό μυαλό σε 1~2 τελικές πάσες θα λέγαμε άλλα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
υ.γ αν έμπαιμε η σουτάτα του Τοροσίδη θα ΄'ηταν απο τα καλύτερα γκολ φέτος στο C.L
la_villa
28/09/2011, 23:26
μου φαίνεται θα παραμιλάμε για αρκετό καιρό με την εκπληκτική απόδοση του Θρύλου....πορνη μπάλα...
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ομάδα φαίνεται να χτίζεται στον Πειραιά....
θυμάμαι τις εποχές με την ομάδα ταμπούρι (οκ πιο πολύ ο βαζελος αλλά και εμείς). Οι φτωχοί συγγενείς της Ευρώπης. Οι κακομοίρηδες.
Και φτάσαμε σήμερα να κοιτάμε στα ίσια, και να παίζουμε μπάλα με καταπληκτικές μεταφορές της μπάλας με την μια (με τρεις πασες απο την άμυνα μας έξω απο την μεγάλη περιοχή τους).
Αν μη τι άλλο σε γεμίζει περηφάνεια και αισιοδοξία η σημερινή εικόνα. Γιατί σημασία εχει και με ποιον έπαιζες... απέναντι δεν είχες κάμιά Κοπεγχάγη ή μακάμπι αλλά την Αρσεναλ του Αρσεν Βενγκέρ. Και αυτό απο μόνο του λέει πολλά
Μια χαρά παίξαμε δεν το περίμενα. Είμασταν απλά άτυχοι. Ο Κονστάντσο τροχονόμος στο δεύτερο γκολ πάλι από την κλειστή γωνία το έφαγε ο π@π@ρ@ς. Καλά τον μαρκάνο δεν τον σχολιάζω απλά ήταν μοιραίος και στα 2 γκολ, τι ήθελε και δεν ξεκίνησε τον Αβρααμ. Αλλος τραγικός ήταν ο Αμπντούν εκτός τόπου και χρόνου. Οι υπόλοιποι ότι μπορούσαν το έκαναν δεν έχω παράπονο. Σε 3 φάσεις δεν μας έκανε το χατήρι με Φουστέρ και Τσιμπούρ στο 1ο ημίχρονο και το δοκάρι του Τοροσίδη στο 2ο.
Δεν με ενδιαφέρει αν η Αρσεναλ είχε πολλές απουσίες μεγάλη ομάδα είναι και οι μεγάλες ομάδες έχουν και καλους παίχτες στον πάγκο να αντικαταστήσουν τους βασικούς, μακάρι να είχα και γω πολλούς από τα δεύτερα της. Ωραίο παιχνίδι πάντως είχε πολλές φάσεις και δεν περίμενα να σταθούμε τόσο καλά. Ας παίζουν έτσι και ας χάνω, δεν πειράζει, από το να χάνω με κατεβασμένα τα χέρια ή να παίζω με 11 πίσω από την σέντρα πολύ καλύτερα είναι.
Μπράβο για την προσπάθεια και την επόμενη φορά ας είμαστε πιο τυχεροί :beer: :beer:
Καλο παιχνιδι εγινε με φασεις και στις 2 εστιες.Η Αρσεναλ εβαλε 2 μπαλακια στην αρχη και εκατσε μετα,ανεβηκε ο γαυρος και εγινε καλο ματσακι.Υπαρχει ενα τεραστιο ΑΛΛΑ ομως για μενα.Δεν τρως τετοια γκολ αστεια στην Ευρωπη,Το πρωτο κατεβαζει ο πιτσιρικας τους παιρνει παραμαζωμα και σκοραρει,οσο για το 2ο ας δωσουν σ αυτο το τσιρκο και μια στολη της τροχαιας και μια σφυριχτρα.Ο τυπος ειναι επικυνδινος για την ομαδα του και πρεπει να γυαλισει και λιγο παγκο.
Απο κοουτσαρισμα ο βαλβιδας εδωσε παλι ρεσιταλ.Εξω ο Αβρααμ που ειναι και ενας παιχτης που θα δαγκωσει και θα ριξει και καμια ψηλη μεσα ο γκουφι μαρκανο.Και στα 2 γκολ κανει @@.Και το χειροτερο απο ολα βγαζει τον μονο παιχτη που κανει ριγματα και τον προσεχουν οι Αγγλοι,αυτον τον μορφονιο,τον Μιραλλας και δεν βγαζει τον τρομοκρατη απο τον Αλγερι,που ειχε κλασει πανω του και δεν μπορουσε να παει βημα.Και τον βγαζει τον μορφονιο και ποιον βαζει???Τον Αμπτουν...Ο Αμπτουλ που ελεγε και μια παλια διαφημιση....Ο τυπος λοιπον γ@μησε οτι μπαλα πηρε με αποκορυφωμα την πασα στον Παντελιτς στο 90+ που ουτε αυτος ξερει τι εκανε.
Σε γενικες γραμμες καλα επαιξε ο γαυρος αλλα αδικει τον εαυτο του με τετοια γκολ που τρωει.Η αμυνα ειναι χωνι και δεν ξερω ποιος και τι τσεπωσε για να φερει αυτον τον ψηλο για τερμα αλλα πρεπει να ναι πολυ μαγκας και τρελος πωλητης
el_hymador
29/09/2011, 01:01
sovarepsou re:lol:
i arsenal kanei tin plaka tis, me tous misous eksw kai to pire elafra
sto deutero mia omada einai sto gipedo
Μη ξεχνας για ποια ομαδα μιλαμε, δηλαδη τι απαιτησεις ειχες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μου φαίνεται θα παραμιλάμε για αρκετό καιρό με την εκπληκτική απόδοση του Θρύλου....πορνη μπάλα...
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ομάδα φαίνεται να χτίζεται στον Πειραιά....
θυμάμαι τις εποχές με την ομάδα ταμπούρι (οκ πιο πολύ ο βαζελος αλλά και εμείς). Οι φτωχοί συγγενείς της Ευρώπης. Οι κακομοίρηδες.
Και φτάσαμε σήμερα να κοιτάμε στα ίσια, και να παίζουμε μπάλα με καταπληκτικές μεταφορές της μπάλας με την μια (με τρεις πασες απο την άμυνα μας έξω απο την μεγάλη περιοχή τους).
Αν μη τι άλλο σε γεμίζει περηφάνεια και αισιοδοξία η σημερινή εικόνα. Γιατί σημασία εχει και με ποιον έπαιζες... απέναντι δεν είχες κάμιά Κοπεγχάγη ή μακάμπι αλλά την Αρσεναλ του Αρσεν Βενγκέρ. Και αυτό απο μόνο του λέει πολλά
Αυτο σημαινει να εισαι γαυρος.
Να χανεις στο ρελαντι απο την Αρσεναλ και να γραφεις διθυρραμβους για το τι ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕ ΑΝ...!
Το χειροτερο ειναι οτι εχεις εναν εντελως εκτος τοπου και χρονου προπονητη που βγαζει εξω τον Μιραλαδ για να βαλει τον Αμπντουν. Αφηνει παγκο τον Αβρααμ για τον Μαρκανο.
Κι ομως οι γαυροι μιλανε ακομα για τον βαζελο.
Ρε λαβιλλα μπαγιατεψε το θεμα και εισαι εκτος εξαιρετικου απροοπτου εκτος απο τον Σεπτεμβρη.
Σας πηρε παραμαζωμα ο πιτσιρικας στο πρωτο γκολ και στο δευτερο δειξατε ποσο καλο σκαουτινγκ εχετε οταν χαλαγατε τον κοσμο για να φερετε αυτον τον τροχονομο για τερματοφασουλα.
Κι ομως οι γαυροι το χαβα τους.
Μεγαλειωδης εμφανιση που θα θυμομαστε για καιρο λεει ο λαβιλλας...
Αδερφε ασχολησου με το πολο καλυτερα γιατι δεν το χεις το θεμα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Να χανεις στο ρελαντι απο την Αρσεναλ...
Μήπως είδες άλλο μάτς; Εσένα σου φάνηκε για ρελαντί η Άρσεναλ δηλαδή; :hypnotize
ΒΡΕ ΓΑΥΡΟΙ............
Νοιώθετε τόσο μεγάλη τήν άνάγκη γιά έπιβεβαίωση...??
ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...??
Προσπαθείτε νά μάς κάνετε πλύση έγκεφάλου μέ ότι μέσο
διαθέτετε,τύπο γραπτό ,ήλεκτρονικό,ίντερνετ,φόρουμ κ.λ.π....??
ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.....!!
Γιατί άραγε...??
Διότι δέν σάς ύπολογίζει...!!
Καί πανηγυρίζετε έπειδή άποφύγατε τή συντριβή μέ τούς 18χρονους...??
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.....!!
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ
ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ....!!
ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ.....!!
ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ.....!!
Αύτή είναι ή Άρσεναλ τήν ξέρουμε,έτσι έπαιξε καί μέ Ούντινέζε φέτος καί μετά
μέσα στήν Ίταλία τούς πήρε τό σκάλπ...!!
Ή κωλοφαρδύα σας μέ αύτή τήν όμάδα είναι ότι τήν έχετε
τελευταία άγωνιστική στό Καραισκάκη,
άν λοιπόν έχει προκριθεί μπορείτε νά έλπίζετε σέ κάποιον βαθμό..!!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Χ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ....!!
Μιά ζωή οί Γερμανικές όμάδες δυσκολευόταν πολύ μέ μάς.
Άντίθετα ή ΟΜΑΔΑΡΑ, τό ΑΠΟΕΛ τιμάει τήν Κύπρο καί τήν Έλλάδα φυσικά
μιά καί όλοι ξέρουμε τί σημαίνουν τά άρχικά τής όμάδας, καί βλέπουμε όταν
παίζει στήν Κύπρο ,τόσες Έλληνικές σημαίες στό γήπεδο όσες δέ βλέπουμε
στίς Έθνικές μας έορτές....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ....!!!
Ούτε είναι τυχαίο ότι μαζεύτηκαν έκεί πολλοί πρώην ΑΕΚΑΡΕΣ....!!
Ούτε τά χρώματα τού ΑΠΟΕΛ είναι τυχαία
ΚΙΤΡΙΝΟ τό χρώμα τής Κύπρου καί
ΜΠΛΕ τό χρώμα τής Έλλάδας...!!
Σέ ένα όμιλο φωτιά λοιπόν μέ 3 όμάδες πού έχουν παίξει τελικούς Εύρώπης
2-3 χρόνια πρίν καί μάλιστα ή Πόρτο περσινή κάτοχος
τό ΑΠΟΕΛ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ......
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ....!!
236826
Α.Π.Ο.Ε.Λ..............
236831
Φετος θα ειναι η χρονια μας...... :lol:
( Αν πεταξουμε τον κλωνο του Ατματζιδη απο τερματοφυλακα... :sad: )
Ρε σεις ... Αυτον που καθαριζε ολες τις σεντρες τον αεροβολημενο τον πουλησατε...
( Μεχρι και με αυτον.... Καλλυτερα θα ηταν... :uplate: )
Ο τερματοφυλακας αυτος δεν μπορει να παιξει πουθενα ουτε καν στο ελληνικο πρωταθλημα.....
Οποιας κατηγοριας και να ειναι αυτο......!!!!
Ο αχρηστος απο την Αργεντινη......
Ο ακροβατης--κωλοτουμπας......
Ο μποξερ ( καθως δεν του εχουν μαθει οτι την μπαλα προσπαθουν να την μπλοκαρουν που και που και δεν την πλακωνουν συνεχεια στα μπουνιδια......)
Φτασαμε την ομαδα στο σημειο να παιζει μονο με ενα ελληνα παιχτη μεσα για να βλεπουμε εμπορους της μπαλας σαν τον Μαρκανο και χεστηδες σαν τον Αμπντουλ να προσπαθουν να κανουν τι..??
Πρωτη φορα εβλεπα παιχτη να μπινελικιαζει στην Αλλαγη ( μιραλας ) και ελεγα απο μεσα μου ....
Πεσ του κι αλλα...!
Οσο και να προσπαθουν καποιοι να μειωσουν την Αρσεναλ επειδη επαιζε με τους πιτσιρικαδες ας μας πουν η ομαδα τους με τι σκορ θα εφευγε απο εκει μεσα.....
Το χερι του αγγλου ηταν τελικα πεναλτυ....???
Τι λετε...???
Αποελ....... ρε....
Τι σκατα....???
Απο Α αρχιζει και αυτη η ομαδα............. :rotflmao: :rotflmao:
yannis24
29/09/2011, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
Μπορω να κάνω άλλη πρόβλεψη γιατί μάλλον θα πεσω έξω ?
:rotflmao:
το παιρνω πισω το ειρωνικο σχολιο μου !!
ωραια επαιξε ο γαυρος χθες.....
δεν τους πατησε κατω τους αγγλους αλλα σταθηκε πολυ καλα...
θα μπορουσε να παρει και το Χ......
Σταθηκες τυχερος σε μερικες φασεις, αλλα και η Αρσεναλ το ιδιο.....
με χαλασε το γεγονος οτι στην Αρχικη του 11αδα ο μονος Ελληνας ηταν ο Τοροσιδης....απιστευτο......
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ............
Ό πολύ καλός κατά τά άλλα διαιτητής στή φάση αύτή έκανε τραγικό λάθος.
Καί ήταν καί στά 5 μέτρα ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ...!!
Νομίζω ότι ή άμφιβολία τής στιγμής έπειδή δέν ήταν σίγουρος γλύτωσε
τήν Άρσεναλ άπό τό 2-2.
Δέ μπορούμε φυσικά νά μαντέψουμε τήν έξέλιξη.
ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ
ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,
ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ...!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΞΑΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 2-1..??
Αύτοί είχαν 2-0 στό 20ο λεπτό καί είπαν πάει τέλειωσε...!!
Λάθος έκτίμηση.
Σέ έναν όμιλο μέ μιά Άρσεναλ πού δέν είναι στά καλύτερα,8-2 άπό Μάντσεστερ π.χ.
μέ μιά Ντόρτμουντ πού πάει χάλια καί μιά Μαρσέιγ πού ψάχνεται
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ....
δείξαμε ποιά είνα ή ύπερομάδα κ.λ.π...
Σέ μπούφους άπευθύνονται..??
Ή έχετε τόση άνάγκη γιά άναγνώριση μετά τήν τόση άπόρριψη πού έχετε φάει
στήν Έλλάδα ώστε ψάχνετε μιά καλή έμφάνιση μέ τά δεύτερα τής Άρσεναλ
γιά νά πείτε τί..??
ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ...??
Γιατί όλο τό παραμύθι έκεί άποσκοπεί.
Πρώτα νά πείσει έσάς νά γεμίσετε τό Καραισκάκη γιατί είχαμε άνησυχητικά
φαινόμενα καί δεύτερον νά γίνει τό άλλοθι σας γιά ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ...!!
ΕΝΤΑΞΕΙ...........
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ,
καί τά ξαναλέμε....!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...??
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ..........ΤΟ Α.Π.Ο.Ε.Λ.
Οσο και να προσπαθουν καποιοι να μειωσουν την Αρσεναλ επειδη επαιζε με τους πιτσιρικαδες ας μας πουν η ομαδα τους με τι σκορ θα εφευγε απο εκει μεσα.....
Ναι γιατί θα τους χάλαγε ο Τσαμπερλειν και οι υπόλοιποι που πέξανε χθες να τους είχαν στην ομάδα τους, απλά όλοι ήταν προετοιμασμένοι να φάμε 4-5 γκολ και να βγουν να κοροιδεύουν μετά για ξεφτίλα κτλ και τους χάλασε που έπαιξες καλά και δεν κλείστηκες πίσω σε μια δύσκολη έδρα και τώρα αρχίσανε τα δεύτερα και τρίτα της Αρσεναλ σε κερδισαν και π@π@ριές.
ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΠΟΕΛ πραγματικά δαβιδ εναντίον γολιάθ ομίλου και όμως με σφεντόνα γίνεται να προχωρήσεις, είχε και τύχη βέβαια αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα το κατόρθωμα του. Για αυτό το λόγο το γ@μημένο το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα :beer: :beer:
Καλή επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σήμερα:wave2:
Υ.Γ. Ρε Γιώργη πες μου ρε συ γιατί δεν το βρίσκω στο πρόγραμμα της TV σε ποιο κανάλι και τί ώρα παίζετε??? Κάτι άκουσα οτι παίζετε σε κάποιο Πριγκηπάτο αλλά δεν ξέρω με ποια ομάδα και τι ώρα ρε συ. Για πες?
yannis24
29/09/2011, 08:58
τα 24 tweets που έκλεψαν την παράσταση με... αποδέκτη τον Κοστάνσο.
1. @Nio_nios Ο Κοστάντσο έχει κρατήσει αλέκιαστη την εμφάνισή του για 8934768934758973 λεπτά
2. @The_Stranger_gr Σαν στρουμφάκια μοιάζουν οι δικοί μας σήμερα με τα μπλε. Ο Μαρκάνο είναι ο Σκουντούφλης και ο Κοστάντζο ο Κοιμήσης.
3. @Skordoputsoglou Κοσταντζο:Λεγεται ΚΛΕΙΣΤΗ η γωνια για καποιο λογο.
4. @The_Stranger_gr Και φυσικά ο Κοστάντσο το τρώει στην κλειστή του γωνία. Ούτε στην αλάνα.
5. @zymaroulis Πού κλεινω εισιτήριο να πάω μια στο Λονδίνο να τον σπασω στις μπουφλες; ΜΑΛΑΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
6. @avraamakis Τερματοτυφλακας
7. @sombrerogr Σε αντίθεση με τους γέρους ο Κοστάνζο μόνο από χέσιμο μπορεί να πάει…
8. @MinaBirakou Χαριζονται γλυκυτατα στειρωμενα γατακια. Δωστε σπιτι στους Μαρκανο και Κοσταντζο. Χαδιαρηδες, ηρεμοι, κοιμουνται οπου βρουν.
9. @Eirwn Καλησπέρα σας. Σήμερα στο 2ο μάθημα «Γκολκιπινγκ 1.0″ θα μάθουμε για την κλειστή μας γωνία. Κοσταντσο κάνεις ΠΑΛΙ φασαρία.Πέρνα έξω!
10. @killbill_kovou #monada_metrisis της ακινησίας είναι ο Κοστάντσο
11. @kurosawa7 Ο μύθος λέει πως πριν τον Κοστάντζο δεν είχαν τα τέρματα δίχτυα,τα έβαλαν μετά για να μην κυνηγάνε τη μπάλα συνέχεια #OtiPaeiStoTermaGrafei
12. @Longwagon Ο πανηγυρισμός του Φουστέρ θα έπρεπε να είναι σπριντ και εναέρια κλωτσιά στη μούρη του Κοστάντσο με τις τάπες.
13. @D_A_Chatzi Όταν ήρθε να υπογράψει ο Κοσταντσο στον ολυμπιακό του δώσανε γάντια και νόμιζε ότι θα τον «χώσουν» στην κουζίνα…
14. @eVaN_GiAn Προπονητης δεν είμαι, αλλά αν βγάλει τον Κοστάνζο & βάλει έναν ακόμα στο κέντρο; Έτσι & αλλιως τι είναι τι δεν είναι στο τέρμα 1 & το αυτό
15. @kurosawa7 Ο Κοστάντζο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το ποδόσφαιρο.Σήμερα πχ μπορούμε να πούμε πως είχε 2 κλασσικές ευκαιρίες για απόκρουση
16. @The_Stranger_gr Κάποτε θα μάθουμε ότι ο «Κονστάντζο» ήταν στην πραγματικότητα Κωνστάντζος, και τον πήρε ο Ολυμπιακός από την Δόξα Κάτω Ραχούλας.
17. @zymaroulis Έπιασε μπάλα. ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΑΛΑ. Please RT.
18. @Nio_nios Αυτή τη στιγμή ο Βαλβέρδε συγκρατεί με νύχια και με δόντια τους άλλους 10 για να μην δείρουν τον Κοστάνζο
19. @avraamakis Κοστ-ράντζο #osfp
20. @Georgetikis Πλέον στη φανέλα νούμερο 1 του θρύλου θα αναγράφεται το όνομα Κοστανζζζζ…
21. @iGogod: Όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά η εστία του Olympiakos
22. @EvansKrv Οι Άγγλοι δεν θα επιτρέψουν στον Κοστάντσο να ταξιδέψει, αλλά θα τον κρατήσουν για να τον βάλουν μαζί με τις άλλες κλεμμένες Καρυάτιδες
23. @SteliosSmar Σαν να βλέπω τα αυριανά πρωτοσέλιδα «Μεγάλη εμφάνιση! Στάθηκε όρθιος στο Emirates» και φόντο ο Κοστάντζο…
24. @The_Stranger_gr Ο Κοστάντζο απέκρουσε σε τετ α τετ. Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας ο παίκτης της Άρσεναλ, δεν αντέχει να υποστεί την καζούρα των άλλων.
Και το... Tweet της βραδιάς
@AduanZar O Kostantzo φοβαται μην κανει χερι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι γιατί θα τους χάλαγε ο Τσαμπερλειν και οι υπόλοιποι που πέξανε χθες να τους είχαν στην ομάδα τους, απλά όλοι ήταν προετοιμασμένοι να φάμε 4-5 γκολ και να βγουν να κοροιδεύουν μετά για ξεφτίλα κτλ και τους χάλασε που έπαιξες καλά και δεν κλείστηκες πίσω σε μια δύσκολη έδρα και τώρα αρχίσανε τα δεύτερα και τρίτα της Αρσεναλ σε κερδισαν και π@π@ριές.
ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΠΟΕΛ πραγματικά δαβιδ εναντίον γολιάθ ομίλου και όμως με σφεντόνα γίνεται να προχωρήσεις, είχε και τύχη βέβαια αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα το κατόρθωμα του. Για αυτό το λόγο το γ@μημένο το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα :beer: :beer:
Καλή επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σήμερα:wave2:
Υ.Γ. Ρε Γιώργη πες μου ρε συ γιατί δεν το βρίσκω στο πρόγραμμα της TV σε ποιο κανάλι και τί ώρα παίζετε??? Κάτι άκουσα οτι παίζετε σε κάποιο Πριγκηπάτο αλλά δεν ξέρω με ποια ομάδα και τι ώρα ρε συ. Για πες?
+ για τον Αποελ....
Οι μπουγατσες πιστευω οτι θα συνεχισουν τις ωραιες εμφανισεις και ειμαι σιγουρος για το θετικο τους αποτελεσμα....
Αεκ...... :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
29/09/2011, 09:27
http://www.gazzetta.gr/article/item/228130-tha-sphaxoume-esena-kai-ta-paidia-sou
kalgeorge
29/09/2011, 09:31
re papara pou exeis ksexasei ti einai to makrumaniko. exeis ta moutra kai milas?:bawl: :bawl:
κλωνος του ατματζιδη ο κονσταντζο?
ρε αμπαλλοι ο ατματζιδης ειναι απο τους καλυτερους ελληνες τερματοφυλακες εβερ!
μην θυμαστε τα τελευταια του στον παοκ τον αδικουν
κατα τα αλλα επιτρεψτε μου: δεν υπηρχε καμια περιπτωση χ χθες. ακομα και εαν ισοφαριζε ο οσφπ (σας ειχα γραψει οτι πιστευω πως τα κορακια θα ειναι "αρνητικα προδιαθετημενα εις βαρος του φετος") η αρσεναλ λογω αξιας ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα το επαιρνε το ματς. δεκα λεφτα θα φορτσαριζε και τελος
εγω ειδα μια ομαδα που μπηκε να το καθαρισιε νωρις και να κυλισει ο χρονος. αυτο
σας ελεγα οτι πολλους παιχτες εχει ο σοφπ για το ποσοι ειναι καλοι...
μεταξυ αλλων
ουρταδο:rotflmao:
για μας τα αφηνω τα σχολια η ΑΕΚ ειναι αεκ ταχουμε πει
kalgeorge
29/09/2011, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
εγω ειδα μια ομαδα που μπηκε να το καθαρισιε νωρις και να κυλισει ο χρονος. αυτο
:beer: :beer:
la_villa
29/09/2011, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Αυτο σημαινει να εισαι γαυρος.
Να χανεις στο ρελαντι απο την Αρσεναλ και να γραφεις διθυρραμβους για το τι ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕ ΑΝ...!
Το χειροτερο ειναι οτι εχεις εναν εντελως εκτος τοπου και χρονου προπονητη που βγαζει εξω τον Μιραλαδ για να βαλει τον Αμπντουν. Αφηνει παγκο τον Αβρααμ για τον Μαρκανο.
Κι ομως οι γαυροι μιλανε ακομα για τον βαζελο.
Ρε λαβιλλα μπαγιατεψε το θεμα και εισαι εκτος εξαιρετικου απροοπτου εκτος απο τον Σεπτεμβρη.
Σας πηρε παραμαζωμα ο πιτσιρικας στο πρωτο γκολ και στο δευτερο δειξατε ποσο καλο σκαουτινγκ εχετε οταν χαλαγατε τον κοσμο για να φερετε αυτον τον τροχονομο για τερματοφασουλα.
Κι ομως οι γαυροι το χαβα τους.
Μεγαλειωδης εμφανιση που θα θυμομαστε για καιρο λεει ο λαβιλλας...
Αδερφε ασχολησου με το πολο καλυτερα γιατι δεν το χεις το θεμα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πιστεύω δεν χρειαζεται να σχολιάσω... ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ Η ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ
φίλε μου 'εχω κράξει άγρια την ομάδα μου μετά απο ελεεινές και τρισάθλιες εμφανίσεις. Για τον τερμα τα έγραψα.
δεν εχω να σου απαντήσω κα΄τι πέρα απο την δήλωση του Ράις :"Ήταν μία δύσκολη βραδιά για εμάς. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά και μας έκοψε στη μέση. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Ελπίζω ότι θα έχουμε προκριθεί όταν θα έρθουμε στην Ελλάδα. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως θα παίξουμε με αυτή την ομάδα την πρόκριση στην Αθήνα», τόνισ.
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ χρονια τωρα ανελλιπως
να ξεκαθαρισουμε κατι
ημουν απολυτα βεβαιως για την ευκολη ηττα της ΑΕΚαπο την εβερτον (δεν περιμενα βεβαια τις ξεφτιλες με αρσε-γιαχιτς στα μπακ)
και χτες ημουν απολυτα βεβαιως για το ματς
διοτι κυριοι οι πρωτες 5-6 ομαδες της αγγλιας εχουν 3 ταχυτητες πανω απο οποιαδηποτε ελληνικη
αν προσθεσουμε οτι ο μεσος 18χρονος της αρσεναλ κατεχει το τοπι (τακτικη, βασικα τεχνικα χαρακτηριστικα, ενταση-διαρκεια συν οτι καποιοι εχουν φοβερο ταλεντο)
ομαδες σαν τις ελληνικες δεν εχουν τυχη
μπορει να κοιμηθει μια φορα ο θεος -γινεται
αλλα απλα κοιμαται
καμια σχεση η αρσεναλ με την boring arsenal των 80'ς
οπως και καμια αγγλικη ομαδα με εκεινες των 80'ς
υγ και ναι ο ατματζιδης ηταν μεγαλος τερματοφυλακας
Cpt. Haddock
29/09/2011, 09:57
μου φαίνεται θα παραμιλάμε για αρκετό καιρό με την εκπληκτική απόδοση του Θρύλου....[...]
Εσεις μεταξυ σας, οι αλλοι απλά θα θυμουνται το αποτέλεσμα :p
Αν ειμαι εγω φανατικος εσυ πρεπει να εισαι ο Μουτζαχεντιν του γαυρου!
Ειπε ο Ραις;;;
Δηλαδη τι ηθελες να πει!
Οτι σας ειχανε χαλαρα;
Δεν ευχαριστεις τι καλο Θεουλη που δεν ειχε απο την αρχη Φαν Περσι μεσα και ειχατε μονο δυο στο εικοσαλεπτο;
Οταν με μια αγγλικη ομαδα περιμενεις να σε πνιξει στο πρωτο μισαωρο και παθαινεις αυτο ακριβως οντας πολυδιαφημισμενος σαν ομαδα τοτε γιατι μενεις στο δοκαρι του Τοροσιδη;
Οταν ο Βαλβερδε βαζει μεσα τα παλικαρακια του τα Σπανιολικα μπας και πουλησει και κερδισει το φιλαρακι του ο μανατζερ που τους κουβαλησε εσυ τι περιμενεις;;;
Ετρεχε και δεν εφτανε ο Μελμπεργκ να διορθωσει τις "ασιστ" του Μαρκανο και τις φαντεζι ενεργειες του Φεισα που καταληγανε σε αντεπιθεσεις.
Τζιμπουρ να θυμιζει εποχες Τζιοβανι στο περπατημα και τον βαλβερδε να αλλαζει τον " θελω μια μπαλα μονος μου" Μιραλας που τον θες ομως στην μηχανη σου για να χτυπησεις στην αντεπιθεση.
Ρε συ λαβιλλα αν ηταν καλος προπονητης ο βαλβερδε θα τον κραταγε και η βιγιαρεαλ που κοντεψε να την ριξει κατηγορια...!!!
Μπραβο στο γαυρο.Πολυ ωραια εμφανιση.Ευχομαι να παιξετε ετσι και μαζι μας για να φατε τρια χαλαρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
κλωνος του ατματζιδη ο κονσταντζο?
Oντως..........
Ο τερματοφυλακας που εχει φωτο απο αποτυχημενες αποκρουσεις σε ολες τις στασεις που μπορει να ειναι οι δειχτες ενος ρολογιου....
12'00
18'30
15'20
κλπ..... :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
la_villa
29/09/2011, 11:00
Ok ο Ατματζίδης των τελευταίων χρόνων...... αυτόν έλεγα και εγώ....
το μόνο που έχω να πω για τον βαλβερδε , αρνητικό, είναι η επιλογή Μαρκάνο....
για τίποτε άλλο...
το αν είναι ή δεν είναι ΚΑΛΟΣ προπονητής (για μένα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) το δείχνει η ομάδα του στο γήπεδο.Μουρίνιο, Βενγκερ ή σερ Αλεξ δεν είναι αλλά και εμείς δεν ήμαστε Ρεαλ, Αρσεναλ ή M.U
Φυσικά μονο στην ελλαδα θα μπορούσανε να βρεθούν άνθρωποι που θα ισοπέδωναν την αξία του ΧΩΡΙΣ επιχειρήματα.
Όσο για το αν έχει κολλήματα...φυσικά και έχει όπως και κάθε προπονητής (ο Μουρίνιο έφερε στην Ρεαλ 10 παίκτες του....δεν νομίζω να γκρίνιαξε κανείς). Και ο Ντούσαν που γούσταρα/ω πολύ είχε τα δικά του.
Και τέλος έφερε όποιους έφερε... είναι η πρώτη χρονιά που η ομάδα είναι του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και έχει την πλήρη ευθύνη. Αντιθέτως με τον θείο ο προπονητης πάλευε να κάνει ομάδα τις επιλογές του θείου.
Και τότε γκρινιάζαμε και κοροιδεύατε. Και τώρα το ίδιο εσείς? Δεν καταλαβαίνετε ότι φαινόσαστε ...κάπως?:sick:
kalgeorge
29/09/2011, 11:03
Φυσικά μονο στην ελλαδα θα μπορούσανε να βρεθούν άνθρωποι που θα ισοπέδωναν την αξία του ΧΩΡΙΣ επιχειρήματα.
KAMMIA OMADA δεν του εκανε προταση πριν τον παρετε εσεις...!!!!!
η μοναδικη που εκανε μια κινηση να ενδιαφερθει ηταν η εθνική κινας.
την προηγουμενη πηγε να την ριξει...
αυτα σου φτανουν ή εσεις είστε πιο εξυπνοι απο τους σκαουτερς των ομάδων?
la_villa
29/09/2011, 11:12
μήπως είχαν ήδη προπονητές οπότε λογικό να μην του κάνουν πρόταση???και ακόμα και στην Ισπανία δεν θα πήγαινε ο εκεί Εργοτέλης να κάνει πρόταση στον εκεί Μπαγεβιτς....με πιανς?
οπότε κανα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ θα διαβασουμε????
υ.γ και την προ προηγούμενη την πήγε τελικο europa
2-1 και να τσουζει ..... ακομα και με τα τριτα αμα ηθελαν θα εγραφε πολλα το κοντερ...... να ανανεωθει αμμεσα του συμβολαιο το τουριστα κοσταντζο !!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κυριο Βενγκέρ...... και δωρεαν διακοπες στο λιμανι το καλοκαιρακι :lol: :lol: