View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
sakis1098
25/05/2011, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ξενα λεφτα???πλακα μας κανεις φανταζομαι...τι νομιζεις οτι ειναι η ΠΑΕ η μαλλον καθε εταιρια...δεν σου χαριζουν κατι...στο προσφερουν και εσυ το πληρωνεις...αυτοι ειναι επενδυτες...βαζουν λεφτα με σκοπο να παρουν πισω λεφτα...οι πελατες δινουν λεφτα για να παρουν πισω αναλογα...μην λεμε οτι ναναι...δηλαδη τωρα οι supporters με δικα τους λεφτα θα γινουν μαγκες???ΗΜΑΡΤΟΝ...
α καλα...λες για τσαμπα/μαγκες και εισαι καποιος που παει με προσκλησεις στα επισημα κιολλας...:lol: :lol: :lol:
το ιδιο λεμε βρε
οτι κουμαντο στο μαγαζι κανει ο ιδιοκτητης
η πελατες ζητανε παντα το καλυτερο και αυτο ειναι το σωστο
αλλα το μαγαζι βαζει τους ορους με οτι αυτο συνεπαγεται
οσο για τους supporters το μη χειρον βελτιστων μεχρι στιγμης
επισης για τις προσκλησης :)
καποιος καποτε εχυσε πολυ ιδρωτα κι αιμα στο γκαζον της Νεας Φιλαδελφειας
και τελικα πεθανε για την ΑΕΚ
νομιζω οτι μου χρωστανε κι οχι οτι τους χρωσταω.......................
blackbusa
25/05/2011, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
επισης για τις προσκλησης :)
καποιος καποτε εχυσε πολυ ιδρωτα κι αιμα στο γκαζον της Νεας Φιλαδελφειας
και τελικα πεθανε για την ΑΕΚ
νομιζω οτι μου χρωστανε κι οχι οτι τους χρωσταω.......................
αυτο δεν το πολυκαταλαβα...δεν ξερω δεν με αφορα...αλλα με τα γραφομενα σου εγω βγαζω πορισμα οτι δεν το εκανε απο/για ανιδιοτελη λογο...η και να το εκανε τωρα καποιος αλλος η ο ιδιος ζηταει (σωστα) ανταμοιβη???ωραια ιδεολογια...
:wave2:
sakis1098
25/05/2011, 22:59
αυτο δεν το πολυκαταλαβα...δεν ξερω δεν με αφορα...αλλα με τα γραφομενα σου εγω βγαζω πορισμα οτι δεν το εκανε απο/για ανιδιοτελη λογο...η και να το εκανε τωρα καποιος αλλος η ο ιδιος ζηταει (σωστα) ανταμοιβη???ωραια ιδεολογια...
ειπα:πριν απο πολλα χρονια,μεσα στο χορταρι
αν δεν το καταλαβες τα παραπονα σου αλλου,δεν φταιω εγω
οσο για το πορισμα
ο Κληντ Ιστγουντ ειχε πει κατι πολυ σωστο
οι αποψεις ειναι σαν τις "τρυπες" ολοι εχουμε τουλαχιστων απο μια
κι αν δεν σ αρεσει η ιδεολογια μου μην με κανεις παρεα θα το αντεξω :wave2:
Σ άρεσε κουλίτσαααα; :p :p :p
Τιτανοτεράστιος ΣισέΞ 2 γκολάρες :D
Ένα μεγάλο αντίο στον τρισμέγιστο Ζιλμπέρτο για την προσφορά του στο σύλλογο :beer: :beer: :beer:
blackbusa
25/05/2011, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
ειπα:πριν απο πολλα χρονια,μεσα στο χορταρι
αν δεν το καταλαβες τα παραπονα σου αλλου,δεν φταιω εγω
οσο για το πορισμα
ο Κληντ Ιστγουντ ειχε πει κατι πολυ σωστο
οι αποψεις ειναι σαν τις "τρυπες" ολοι εχουμε τουλαχιστων απο μια
κι αν δεν σ αρεσει η ιδεολογια μου μην με κανεις παρεα θα το αντεξω :wave2:
τελικα μαλακια μου που δεν εξαργυρωσα και εγω τα σπασμενα γονατα στο Μοσχος....
υ.γ. Καλ σορρυ αλλα μαλλον και εσυ μαλακας πιαστηκες...:( :( :(
kalgeorge
26/05/2011, 12:07
τελικα μαλακια μου που δεν εξαργυρωσα και εγω τα σπασμενα γονατα στο Μοσχος....
υ.γ. Καλ σορρυ αλλα μαλλον και εσυ μαλακας πιαστηκες...:( :( :(
egw pano, auto pou kserw, einai oti kala einai na ksekiniseis na apantas kai se kana pm...mi sou spasw to kefali
kalgeorge
26/05/2011, 12:18
:lol: :lol:
227296
kalgeorge
26/05/2011, 18:37
:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
elladaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/aporrifthhke_h_enstash_ths_aek.1087655.html
blackbusa
26/05/2011, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
elladaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/aporrifthhke_h_enstash_ths_aek.1087655.html
βάσει κανονισμού, τα αποδυτήρια δεν αποτελούν "αγωνιστικό χώρο"
καληνυχτα σας...
kalgeorge
27/05/2011, 08:22
καληνυχτα σας...
http://www.sport24.gr/football/ellada/BEth/agwnes_xwris_podosfairistes.1088128.html
Cpt. Haddock
27/05/2011, 09:06
Πανο, καντε Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ ρε :p
kalgeorge
27/05/2011, 09:22
:bawl: :bigcry:
227364
Sferopetadhn
27/05/2011, 11:15
Όταν τα παιδιά παίρνουν παράδειγμα από τη μαμά...
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=95939
Της ένστασης το κάγκελο! :lol:
7gibernau
27/05/2011, 11:23
:smokin:
227367
kalgeorge
27/05/2011, 13:36
:smokin:
227377
Είχε, δεν είχε, έβαλε φωτιά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τις δηλώσεις του ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ενα όνομα αρκούσε: Ζοζέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον τεχνικό της Ρεάλ κατά την οποία ο Πορτογάλος του ευχήθηκε τα καλύτερα!
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/ManchesterUnited/325440.html
Αντε, επιτελους... Έγινε 2-1 το σκορ και αναπνευσαμε... η Μάντσεστερ ειναι Α Π Ο Υ Σ Α ή καλυτερα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ....
Άμα δεν ισχυσει ο ΝΟΜΟΣ του ''ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΥΡΙΖΕΙ''..ή' καλυτερα της ''ΤΥΧΗΣ'' η Μπαρτσα εχει το πλεονεκτημα....Μηπως αρχισε κιολας να πνεει τα λοισθια η Αγγλικη ομαδα???...οψομεθα..
AUFGEBRACHT
28/05/2011, 23:19
Είμαι οπαδός της Manchester, πολλά συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα,είναι ομάδα από άλλο πλανήτη,τελεία και παύλα. Είχα προβλέψει νίκη της Μπάρτσα με 3-1 κι έπεσα μέσα.Όσον αφορά τη United,εκτός του Rooney που ήταν απελπιστικά μόνος και του Van der Saar (θα μας λείψει,μεγάλος γκολκίπερ) όλοι οι άλλοι ήταν απόντες και εκείνος ο παπάρας ο Valencia έπρεπε να είχε αποβληθεί από νωρίς με κόκκινη...Η μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Giggs,άμα δεν παίζει ο στυλοβάτης της ομάδας...ήταν απών από τον σημερινό τελικό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
........Είχα προβλέψει νίκη της Μπάρτσα με 3-1 κι έπεσα μέσα.....
το δες...
το παιξες??????
Gandalf dr685sm
29/05/2011, 07:57
Η Manchester έπαιξε καλά.. πολύ καλά θα έλεγα.. και πίεση ψηλά και ανάπτυξη όποτε μπορούσε.... αλλά έτυχε να παίξει απέναντι σε μια ομάδα που απλά δεν μπορείς να χτυπήσεις. Σε κάθε γωνία και κομμάτι γηπέδου είχε 2 παίκτες της. Απίστευτη κάλυψη και με τρέξιμο που έκαναν χωρίς να φαίνεται ( !!! ).. Δεν έχω δεί ξανά τέτοιο στήσιμο ομάδας που να καλύπτουν χωρίς να διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα.
Επίσης η δυνατότητα να παίζουν με την μπάλα δεμένη στο κορδόνι τους είναι μοναδική. Στην φάση του δεύτερου goal έχεις ενα Μέσι που είναι μια ομάδα μόνος του να χαζεύει 3-4 αμυντικούς και να σπάει την μπάλα μέσα στην περιοχή.
Το 3ο γκόλ όσες φορές και αν πηδούσε ο Φαν ντερ σάρ, εκεί που πήγε το τόπι δεν έβγαινε.. τα φάλτσα που πήρε, ούτε σε τραπέζι γαλλικού μπιλιάρδου.
Μου έδινε πάντως την εντύπωση το παιχνίδι πως ενώ η United έπαιζε στο 100-110%... οι Καταλανοί έπαιξαν στο 90% και στο δεύτερο απλά με τέρμα απόδοση , τους ποδοπάτησαν.
Όμορφο ποδόσφαιρο, θέαμα, χωρίς διακοπές και τραγελαφικά στα εδώ τεκταινόμενα.. είχαμε σχεδόν ξεχάσει γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο και ήρθαν οι Καταλανοί και μας το θύμισαν.
Πολύ καλή ομαδά η Manchester και ωραίο ποδόσφαιρο παίζει αλλά μέχρι εκεί,
Η Barchelona παίζει το καλύτερο, πιο ολοκληρωμένο και συνάμα ευχάριστο να βλέπεις ποδόσφαιρο που έχει παίξει ποτέ ομάδα. Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει καλύτερα. Το αν θα υπάρξει στο μέλλον δεν το γνωρίζω αλλά αμφιβάλλω για αυτό. Όσο για τον Μέσι τι να πεις???? Τι κάνει αυτό το παιδι ρπμ και τι θα κάνει στο μέλλον ακόμα???
Αυτός είναι τελικός CL 4 γκολ, ωραίο ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις και δύο υπέροχες ομάδες, τι άλλο να ζητήσει κανείς????:beer: :beer: :beer:
Υποστηριζω και τις 2 ομαδες του τελικου αλλα οπως και να το δεις η Μπαρτσα ειναι ενα επιπεδο πανω απο ολες τις ομαδες.Ωραιο ποδοσφαιρο ειδαμε χθες και ημουν σιγουρος γι αυτο γτ η Μαντσεστερ δεν θα επαιζε ταμπουρι και κατενατσιο.Κοντραρε οσο μπορουσε και ευτυχως εβαλε και αυτη το γκολ και εδωσε αλλη γευση στον τελικο μεχρι το 2-1.Ελπιζω και οι τελευταιοι κολλημενοι να ανοιξαν τα ματια τους και να ειδαν τι ποδοσφαιρο παιζουν οι κοντοι με αντιπαλο που παει να παιξει και οχι να αρχισει το ματσουκι.
vangelis 64
29/05/2011, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Επίσης η δυνατότητα να παίζουν με την μπάλα δεμένη στο κορδόνι τους είναι μοναδική. ακριβώς!Όλοι απίζουν κορόιδο στην προπόνηση,όλοι κάνουν δίτερμα με μια και με δύο αλλά αυτό το πράγμα που κάνουν οι παίχτες τής Μπάρτσα είναι απίστευτο.
Και το πώς βγαίνει αυτό σε κάθε ματς,ακόμα και σ' έναν τελικό...υποκλιθείτε στον Γκουαρντιόλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το 3ο γκόλ όσες φορές και αν πηδούσε ο Φαν ντερ σάρ, εκεί που πήγε το τόπι δεν έβγαινε.. τα φάλτσα που πήρε, ούτε σε τραπέζι γαλλικού μπιλιάρδου.
Εϊ ψιτ....σεβασμός κύριος! (http://www.youtube.com/watch?v=gU6tYYS8qOQ&feature=related) :smokin:
mats8282
29/05/2011, 20:30
:alien: :alien: :alien:
227602
kalgeorge
30/05/2011, 08:31
πω πω ρε σεις....τι κλαμα ειναι αυτο που ριχνουν τα γαυρακια???
:bawl:
του ενος του φταει το μπρος πισω....
ο αλλος δεν μπορει να καρφωσει μονος του
ο αλλος σπρωχνει τον τσαρτσα και γαμαει την ομαδα του
αλλα φταινε οι διαιτητες
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Ασε Kal...
Εδω σουταρανε 800 τριποντα και απορουνε γιατι δεν περνανε βολες.
kalgeorge
30/05/2011, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Ασε Kal...
Εδω σουταρανε 800 τριποντα και απορουνε γιατι δεν περνανε βολες.
ρε 20 ριμπαουντ λιγοτερα λεμε :bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
30/05/2011, 09:22
vageli...auto to leei o Zilberto Silva.....
alla ti ksereis autos mwre apo bala :bawl:
-Ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχεις δει στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια;
«Προτιμώ να μιλάω για τους συμπαίκτες μου που τους ξέρω καλύτερα. Ο Λέτο είναι διαφορετικός παίκτης για μένα. Η θέση που παίζει είναι πολύ σημαντική στην Ευρώπη. Ο τρόπος που παίζει και το στυλ του είναι καλύτερο από πολλούς που έχω δει. Έχει κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με όσους έχω δει στην Ελλάδα
kalgeorge
30/05/2011, 09:32
""Ας τις ξαναδούμε εν συντομεία (χωρίς τις 4/4 βολές από τεχνικές ποινές):
Μέχρι το 33-43 στο 19 λεπτό: 7/14 βολές - 3/4 βολές
Από το 33-43 μέχρι το 78-66: 11/13 βολές - 4/5 βολές
Από το 65-60 μέχρι το 78-66: 2/2 βολές - 0/0 βολές
Ας δούμε και τις βολές στο 73-70 του ΣΕΦ στην κανονική περίοδο:
Παναθηναϊκός: 16/22 βολές
Ολυμπιακός: 30/36 βολές
Ας δούμε και τις βολές στο περσινό 69-76 που ακόμα δεν έχει λήξει:
Ολυμπιακός: 22/32
Παναθηναϊκός: 12/12
Δηλαδή σε ματς που παιζόταν το πλεονέκτημα έδρας και κρίθηκε στους 3 πόντους στην παράταση εκείνοι σούταραν 14/14 βολές περισσότερες!
""
vangelis 64
30/05/2011, 09:42
vageli...auto to leei o Zilberto Silva.....
alla ti ksereis autos mwre apo bala :bawl:
-Ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχεις δει στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια;
«Προτιμώ να μιλάω για τους συμπαίκτες μου που τους ξέρω καλύτερα. Ο Λέτο είναι διαφορετικός παίκτης για μένα. Η θέση που παίζει είναι πολύ σημαντική στην Ευρώπη. Ο τρόπος που παίζει και το στυλ του είναι καλύτερο από πολλούς που έχω δει. Έχει κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με όσους έχω δει στην Ελλάδα Τι θες να πει ρε μαν...ότι είναι ότι είναι ένας καργκιόζης που θέλει μια μπάλα μόνος του,που παίζει για την εξέδρα,που καταστρέφει τίς αντεπιθέσεις,που παίζει ποδόσφαιρο τής αλάνας,που είναι αργός;
:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
30/05/2011, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι θες να πει ρε μαν...ότι είναι ότι είναι ένας καργκιόζης που θέλει μια μπάλα μόνος του,που παίζει για την εξέδρα,που καταστρέφει τίς αντεπιθέσεις,που παίζει ποδόσφαιρο τής αλάνας,που είναι αργός;
:rotflmao: :rotflmao:
nai re kai o allos o abalos..o sise vre...pou den skorarei me tipota....:bawl: :bawl:
ο παο είναι μεγαλύτερη ομάδα στο μπάσκετ από τον ολυμπιακό ιστορικά και βάση τίτλων
όμως την τελευταία τριετία ο ολυμπιακός έχει ανέβει και όλα τα παιχνίδια μεταξύ τους κρίνονται σε λεπτομέρειες όποιος κι αν είναι ο νικητής
σε αυτό το σημείο ο ρόλος του διαιτητή στο συγκεκριμενο άθλημα είναι κομβικός γιατί μπορεί αν θέλει με δυο σφυρίγματα να κάνει πάρει πχ ένα +11 και να το κάνει +5 μέσα σε δυο φάσεις
όποιος καταλαβαίνει λίγο από μπάσκετ βλέπει ότι πάντα υπάρχει μια τουλάχιστον διακριτική προστασία των πρασίνων από τους διαιτητές οι οποίοι πρακτικά είναι οι ίδιοι 4-5 εδώ και χρόνια
είναι φανερό ότι σφυράνε διαφορετικά τις δυο ομάδες μέσα στο παιχνίδι και συμπτωματικά όποτε ο ολυμπιακός πάει να πάρει διαφορά ή να μειώσει διαφορά 2-3 <<λάθη>> επαναφέρουν την τάξη
πέρσι στον 3ο τελικό που ο παο απειλήθηκε με συντριβή γίναν πρωτόγνωρα πράγματα για να γυρίσει το ματς
ο ολυμπιακός με αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα όσο τα παιχνίδια παίζονται στις λεπτομέρειες
kalgeorge
30/05/2011, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
σε αυτό το σημείο ο ρόλος του διαιτητή
ρε σεις....χωρις πλακα και εντελως φιλικα.....
μη γινεστε προβατα...
μην αναπαραγετε οτι διαβαζετε....ημαρτον....
εμας μας συμφερει να ΜΗ θελετε να παιξετε μπασκετ και απλα να κλαψομουνιαζετε....αλλα ήμαρτον.....
ποια διαιτησία???
εφταιγε εχτες η διαιτησια? ρε είστε σοβαροι?
ακομα δεν καταλαβατε γιατι χάσατε??
γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
γιατι ΑΝΤΙ να παιξετε μπασκετ κοιτατε πως θα δημιουργησετε κλιμα
γιατι αλλαζετε καθε χρονο το ροστερ ανα 80%
γιατι οι καλυτεροι σας παικτες θεωρητικα, ειναι γτπ
και απλα τα ριχνετε στην διαιτησια....για να πεσουν οσο το δυνατον λιγοτεροι κορνεδες...και γαι να μην τους γ@@σουν οι αγγελοπουλοι....
ημαρτον γελανε και οι πετρες......
Kλαμα.....Κλαμα........ :lol: :lol:
Πολυ κλαμα !!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Πρωταθλητής Ελλάδος 2010-2011 - Ποδόσφαιρο
Κυπελλούχος Ελλάδος 2010-2011 - Μπάσκετ
Πρωταθλητής Ελλάδος 2010 - 2011 - Βόλεϊ Ανδρών
Κυπελλούχος Ελλάδος 2010 - 2011 - Βόλεϊ Ανδρών
Σουπερ Καπ 2010 - 2011 - Βόλεϊ Ανδρών
Κυπελλούχος Ελλάδος 2010-2011 - Βόλεϊ Γυναικών
Πρωταθλητής Ελλάδος 2010 - 2011 - Πόλο Γυναικών
Κλαψτε τωρα ολοι μαζι !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μη γινεστε προβατα...
εμας μας συμφερει να ΜΗ θελετε να παιξετε μπασκετ και απλα να κλαψομουνιαζετε....αλλα ήμαρτον.....
ποια διαιτησία???
γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
και απλα τα ριχνετε στην διαιτησια....για να πεσουν οσο το δυνατον λιγοτεροι κορνεδες...και γαι να μην τους γ@@σουν οι αγγελοπουλοι....
ούτε πρόβατα ούτε κορνέδες ούτε τίποτα
ξαναλέω ότι ο παο ιστορικά θα είναι μεγαλύτερος από τον ολυμπιακό στο συγκεκριμενο άθλημα ακόμα κι αν πάρουμε το φετινό κι άλλα 4 σερί αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.....
κάθεσαι να δεις μπάσκετ και βλέπεις να ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί από φάση σε φάση
kalgeorge
30/05/2011, 12:03
ούτε πρόβατα ούτε κορνέδες ούτε τίποτα
ξαναλέω ότι ο παο ιστορικά θα είναι μεγαλύτερος από τον ολυμπιακό στο συγκεκριμενο άθλημα ακόμα κι αν πάρουμε το φετινό κι άλλα 4 σερί αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.....
κάθεσαι να δεις μπάσκετ και βλέπεις να ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί από φάση σε φάση
ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ....ΟΤΙ ΠΕΙΣ.... δεν θα βγαλουμε ακρη μαζι σας...
τα ιδια πραγματα με διαφορετικες προτασεις....εχεις δικιο.....
διαφορετικοι κανονισμοι.....για παραδειγμα...εμας θα ειχατε χαλασει τον κοσμο....αν ειχαμε προκαλεσει....
το οτι ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ο αρχιτσογλανος πεοντοσιτς για το μπουκαλι που πεταξε ομως...περασε στο ντουκου....
οκ :wave2:
vangelis 64
30/05/2011, 12:18
nai re kai o allos o abalos..o sise vre...pou den skorarei me tipota....:bawl: :bawl: Καλά ε;Τι γκολάρες έβαλε σ' αυτή την ΑΕΚ ρε ο τεράστιος!:eek: Μλκ στα εξ επαφής έχει βελτιωθεί πολύ.
Τώρα βέβαια,πάλι καλά που παίζανε χωρίς οπαδούς γιατί θα είχαμε θύματα στο πάνω διάζωμα.:bawl: :rotflmao:
kalgeorge
30/05/2011, 12:20
Καλά ε;Τι γκολάρες έβαλε σ' αυτή την ΑΕΚ ρε ο τεράστιος!:eek: Μλκ στα εξ επαφής έχει βελτιωθεί πολύ.
Τώρα βέβαια,πάλι καλά που παίζανε χωρίς οπαδούς γιατί θα είχαμε θύματα στο πάνω διάζωμα.:bawl: :rotflmao:
καλα εσυ τι να πεις :bawl: φετος ειδικα σε εχει κανει αλογο.:bawl: :bawl:
εχεις ξεμεινει απο δικαιολογιες....
σε έχει πηδηξει με όλους τους τροπους....:bawl:
τωρα βαρεθηκε τα απλα και παιρνει την μπαλα απο την περιοχη του, σας περναει ολους και βγαζει και ασιστ να το βαλει αλλος :bawl: :bawl: :bawl:
Οι σκεψεις και οι εξηγησεις ενος αεροβολημενου...... :(
( Ειδικα στην ερωτηση γιατι χαθηκε το πρωταθλημα ..... Η απαντηση...Ολα τα λεφτα ..... :lol: :bigcry: :lol: )
<<< Αποκαλυπτικός ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε για τις σκέψεις περί μεταγραφής στο εξωτερικό, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την απουσία διοικητικού ηγέτη στην ΠΑΕ.
Οι δηλώσεις του Τζόρβα:
Για το αν σκέφτεται το εξωτερικό: Έκανα πρόσφατα μία δήλωση και παρερμηνεύτηκε. Είπα πως είμαι επαγγελματίας κι αν σέβομαι τον εαυτό μου, κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Κάποιοι έβαλαν τίτλο φεύγω γιατί είμαστε μίζεροι. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φύγω. Έχω συμβόλαιο και το τιμώ. Αλλά ότι κάποια στιγμή σκέφτομαι να φύγω, αυτό είναι αλήθεια.
Γιατί χάθηκε το πρωτάθλημα: Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ήταν το πιο σημαντικό. Όχι μόνο επειδή χάσαμε όπως χάσαμε. Μετά δεχθήκαμε μια επίθεση αγάπης από τους οπαδούς, μία αίσθηση πως είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας. Εκεί χαλαρώσαμε, ζήσαμε κι εμείς την ψευδαίσθηση. Χαλαρώσαμε τόσο που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε δικά μας παιχνίδια.
Τι πρέπει να γίνει στον Παναθηναϊκό του χρόνου: Για να λειτουργήσει η ομάδα πρέπει να έχει ένα πρόσωπο μπροστά, κάποιον να την οδηγεί. Όπως ήταν μέχρι πέρυσι με τον Πατέρα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν όλες οι ομάδες. Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε κι εμείς.
Για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Αυτό το παιχνίδι ίσως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Του χρόνου σκεφτόμαστε να καθυστερήσουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Να κάνουμε πράξη την αποχή και αν δεν αλλάξουν επίσημα ορισμένα πράγματα, να μην ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα.
Η χειρότερη στιγμή του: Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Όποτε έπιανα την μπάλα το γήπεδο με αποδοκίμαζε. Ήταν τρομακτικό, πληγώθηκα, έπαθα μεγάλο σοκ. Αλλά ήταν κι ένα μεγάλο μάθημα. Σε κάθε ομάδα είθισται να υπάρχουν θύματα". >>>
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/325728.html
:bawl: :bawl: :bawl:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ....ΟΤΙ ΠΕΙΣ.... δεν θα βγαλουμε ακρη μαζι σας...
τα ιδια πραγματα με διαφορετικες προτασεις....εχεις δικιο.....
διαφορετικοι κανονισμοι.....για παραδειγμα...εμας θα ειχατε χαλασει τον κοσμο....αν ειχαμε προκαλεσει....
το οτι ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ο αρχιτσογλανος πεοντοσιτς για το μπουκαλι που πεταξε ομως...περασε στο ντουκου....
οκ :wave2:
τι σχέση έχει αυτό που λες
κι ο διαμαντίδης έριχνε ροχάλες και δεν τιμωρήθηκε
εδώ μιλάμε οι διαιτητες χάνουν μπρος-πισω, χάνουν αναπηδήσεις της μπάλας στο στεφάνι, χάνουν σκριν με το κωλομέρι, χάνουν 6ο παίκτη στο παρκέ κι ας μη μιλήσουμε για φαουλ
άστο δεν πειράζει:rolleyes:
kalgeorge
30/05/2011, 14:03
τι σχέση έχει αυτό που λες
κι ο διαμαντίδης έριχνε ροχάλες και δεν τιμωρήθηκε
εδώ μιλάμε οι διαιτητες χάνουν μπρος-πισω, χάνουν αναπηδήσεις της μπάλας στο στεφάνι, χάνουν σκριν με το κωλομέρι, χάνουν 6ο παίκτη στο παρκέ κι ας μη μιλήσουμε για φαουλ
άστο δεν πειράζει:rolleyes:
o diamantidis erixne roxales gaiti kapoios ton prokalese.....ektos kai an oi efimerides pou diavazete den ta grafoun auta :lol:
koitaxte na ftiaxete omada re seis....pou mazeuete ola ta sapakia....kai min klaite.
auta , katalave to, einia GIA NA MHN TOUS PARETE ME TOUS KORNEDES.....KAI GIA NA MHN TOUS SKISOUN OI AGELOPOULOI....
twra an eseis nomizete oti sas adikei i diatisia....ok :wave2:
el_hymador
30/05/2011, 14:28
Πρωτα απο ολα περιμενω απο καποιους να γραψουν και τωρα κανα μηνυμα περι λαβαρων και εξαστερων που πλανωνται στα ταβανια των γηπεδων για να κανουμε χαβαλε...:lol: :bawl: :lol:
Δευτερον, ειστε και αχαριστοι παναθεμα σας, Βρε δεν πηρατε το lucky cup; Τι αλλο θελετε η τι νομιζετε οτι μπορειτε;
Τριτον, που ηταν οι κακοι και μονιμως με το μερος του Παναθηναϊκου διαιτητες στα ματς της κανονικης περιοδου του πρωταθληματος και στο κυπελλο; :confused: Λογικα δεν θα επρεπε να εχουν καθαρισει και εκει;
Τεταρτον, μια ομαδα που εχει κερδισει 6 ευρωπαϊκα, δεν εχει αναγκη απο διαιτητες και κουραφεξαλα, αποδεικνυει την αξια της και εκτος ελλαδος, σε αντιθεση με καποιους μονιμους πρωταθλητες ενος αλλου, πιο δημοφιλους αθληματος...
Περαστικα σας...
υ.γ. Nα θυμηθουμε να βαλουμε conn-x στο εξοχικο :D
υ.γ.2 Αγγελοπουλοι...παρδεχτειτε το...δεν το κανετε μονο για το προεδριλικι ε; :lol:
Κακο πραγμα να μην κρατας "μια πισινη " σε αυτη την ζωη.... :D
Να τα λεμε ποιο συχνα κουστακη......
( Μου λειπεις ..... :sad: )
:a07:
doctor x
30/05/2011, 14:50
μη γινεστε προβατα...
ποια διαιτησία???
γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
κ εγω νομιζα οτι μιλας για το ποδοσφαιρο του βαζελου...
γιατι για το μπασκετ ΚΑΝΕΙΣ απο το φορουμ δεν βγηκε να πει ΤΙΠΟΤΑ σε αντιθεση απο το ποδοσφαιρο που μας εχεις τσακισει στα στοπ-καρε και τα σλοουμοσιον απο τον...Αρη...
γιατι παικτες εχουμε απλα χτες αλλα ΚΥΡΙΩΣ στο προηγουμενο στο ΣΕΦ καποιοι φοραγαν λερωμενα βρακακια-πχ Μαυροκεφαλιδης
γιατι στα παιχνιδια στο ΣΕΦ ΦΕΤΟΣ στο πρωτο επεσε ΕΝΑ αδειο πλαστικο μπουκαλακι -στο ΟΑΚΑ ο Σπανουλης εφαγε βροχη απο διαφορα ..αντικειμενα κ ο Παπαλουκας φωτοβολιδα στο μπρατσο-στο δευτερο δεν επεσε σαιτα!κ ο ΠΑΟ μπηκε κερδισε κ εφυγε κυριλε!ενω χτες μεχρι και το...Θαναση πηγαν να καψουν...σε παιχνιδι που ...κερδισε ο ΠΑΟ που στο κατω κατω -και δικαιως -δεν εχει ν αποδειξει τιποτα...αυτα για το...κλιμα που ...προσπαθησαμε να...δημιουργησουμε φετος...
γιατι φετος το ροστερ του ΠΑΟ ειναι σχετικα το ιδιο -τουλαχιστον-αλλαγμενο με το δικο μας
γιατι εξαιρεσει Διαμαντιδη -Μπατιστ οι υπολοιποι ειχαν απλα αναλαμπες
και γιατι στα ΒΑΣΙΚΑ παιχνιδια με ΠΑΟ ο ΒΑΣΙΚΟΣ σου σεντερ τραυματιστηκε ενω ο Μαριτς ειχε αρχισει να παιρνει ηδη παιχνιδια...
το οτι ο Ζοτς ειναι προπονηταρα ειναι γνωστο αλλα οσο και βαρια φανελα να εχει ο ΠΑΟ με Διαμαντιδη με προσαγωγους και Μαριτς εξω και τους αντιπαλους καλα ΟΥΤΕ αυτος δεν επαιρνε το φετινο πρωταθλημα...
γιατι τη χρονια του Βερολινου που ο Διαμαντιδης ειχε το ιδιο προβλημα με το Σπανουλη επαιζε μονο ...αμυνα και ο Βασιλακης ηταν ΜVP -ξερεις αυτος ο τιτλος που εχει αξια μονο οταν τον παιρνει παικτης που παιζει ...τωρα στον ΠΑΟ ενω με ενα μηνα αποχη ο Βασιλακης πηγε να σας παρει μονος του...
διαιτησια?οντως για μενα ηταν ΚΥΡΙΩΣ κακη ,αλλοπροσαλη στη διαρκεια και σφυριζοντας τις επαφες ΚΥΡΙΩΣ στο πρωτο 15λεπτο επηρεασε τον τροπο λειτουργιας των ομαδων βοηθωντας τον βαζελο κ μαλλον ο γαβρος εχει καποια δικαιολογημενα παραπονα αλλα οι λογοι της ηττας ηταν κυριως μπασκετικοι και κυριως θεμα χαρακτηρα....ετσι κ αλλιως ο ΠΑΟ ειναι απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη στη διαχειριση των φαουλ...
αλλα ειπαμε με σας τους βαζελους κανεις δε βγαζει ακρη
για ολα φταιει ο ...Τεοντοσιτς η...Μποντιρογκα δεν θυμαμαι καλα
:bigcry:
kalgeorge
30/05/2011, 14:51
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/mpatist_oi_diaithtes_den_vazoyn_triponta.1091313.html
kalgeorge
30/05/2011, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
γιατι για το μπασκετ ΚΑΝΕΙΣ απο το φορουμ δεν βγηκε να πει ΤΙΠΟΤΑ
:bigcry:
ρε συ επειδη με μπερδεψες, αληθεια.....
χασατε δικαια ή σας εσκισε η διαιτησία?
και τι δεν κανω εγω που εκανα τις αλλες φορες? στην διαθεση σου να το κανω και τωρα...αληθεια δεν καταλαβα...
και να βγει γαυρος να πεί τί? αφου το εχετε γυρισει ολοι στο δεν ασχολουμαστε....με το μπασκετακι......
οσο για τον αλλον.....αυτονανε βρε....κεινονα κει.....τον μπιλακο ρε....
αν εσυ ακομα μετα και απο τα χτεσινα συνεχιζεις και μου λες για MVP και πρασινα αλογα....οκ
καλα σας κανει :wave2:
Ρε παιδια..... :)
Τελικα οι βαζελοι δεν μιλανε ποτε για διαιτησια....:confused: :confused: :confused:
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=52351&catid=2
kalgeorge
30/05/2011, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε παιδια..... :)
Τελικα οι βαζελοι δεν μιλανε ποτε για διαιτησια....:confused: :confused: :confused:
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=52351&catid=2
Μπραβο στον ολυμπιακο που κερδισε....αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση εκανες λαθος...
αυτο και μονο φιλε κωστα....
τα πουστρακια του γαυρου δεν εχου πει ΠΟΤΕ μπραβο στον αντιπαλο....μαλιστα η κομπλεξαρα ο Μπαναωτς δυο φορες ΔΕΝ εδωσε το χερι του στον ζοτς...
και δεν θυμαμαι να εχει ριξει τετοιο κλαμα ο παναθηναικος....οσο ο υπνοβιτς εδω και δυο μερες.....η ο φραγκοφονουλης ή ο δεκαμερες....
doctor x
30/05/2011, 20:53
Μπραβο στον ολυμπιακο που κερδισε....αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση εκανες λαθος...
αυτο και μονο φιλε κωστα....
τα πουστρακια του γαυρου δεν εχου πει ΠΟΤΕ μπραβο στον αντιπαλο....μαλιστα η κομπλεξαρα ο Μπαναωτς δυο φορες ΔΕΝ εδωσε το χερι του στον ζοτς...
και δεν θυμαμαι να εχει ριξει τετοιο κλαμα ο παναθηναικος....οσο ο υπνοβιτς εδω και δυο μερες.....η ο φραγκοφονουλης ή ο δεκαμερες....
επιλεκτικη μνημη?
ξεχναμε το προηγουμενο παιχνιδι βλεπω στο ΣΕΦ...
και ειδαμε και το...μεγαλειο των παικτων του ΠΑΟ στις απονομες κυπελλου ....
κατσε να μην ηταν κ ο Ζοτς...
και να μην ξεχναμε κ οτι μιλαμε ΠΑΝΤΑ για μια ομαδα και παικτες που εχουν παρει τα παντα και θα μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να ειναι υπερανω...
φανταζομαι τι εχει να γινει αν χασουν και κανα πρωταθλημα...
αλλα ειπαμε...Μπαναωτς,Πεοντοσιτς,Φραγκοφονουλης κλπ...
μεσα στο...σεβασμο ειστε
kalgeorge
30/05/2011, 20:58
επιλεκτικη μνημη?
ξεχναμε το προηγουμενο παιχνιδι βλεπω στο ΣΕΦ...
και ειδαμε και το...μεγαλειο των παικτων του ΠΑΟ στις απονομες κυπελλου ....
κατσε να μην ηταν κ ο Ζοτς...
και να μην ξεχναμε κ οτι μιλαμε ΠΑΝΤΑ για μια ομαδα και παικτες που εχουν παρει τα παντα και θα μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να ειναι υπερανω...
φανταζομαι τι εχει να γινει αν χασουν και κανα πρωταθλημα...
μεσα στο...σεβασμο ειστε
o sebasmos kerdizetai file......
ta karagiozakia pou mazeuete sinexeia einai anaxia sevasmou....
kante maga kai irwa twra ton peodosits....enas tetoios sas elipe....
oso gia to proigoumeno paixnidi sto sef....ti akrivws theleis na peis??? giati kourazomai na linw staurolexa
kalgeorge
30/05/2011, 21:00
μεσα στο...σεβασμο ειστε
min ksexnas kai ton triskaragioza ton bourousovlaka.....
auton pou tin mia elege...se deka meres....
tin alli edixne to tablo....
tin elege elege tha ta poume sto epomeno....
ela paradexou to....den erxetai gai na paiksei basket etsi?:bawl: :bawl: :bawl:
pes tou na paei na kanei kana LIKE tou karagiozi :bawl: :bawl: :bawl:
:a13:
<<< Αναφορά σε δύο αγώνες όπου παίχθηκαν μεγάλα ποσά στη Μαλαισία έγινε στην εκπομπή του "Blue Sky", "Δίκη".
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης που φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη, είπε πως σύμφωνα με τα στοιχεία από τα έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδας, κάποιος φέρεται να στοιχημάτισε στη Μαλαισία στο ματς Ξάνθη–Παναθηναϊκός (3-2, το 2008) 1,6 εκ. ευρώ και κέρδισε 13 εκ. ευρώ!
Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή και τον δημοσιογράφο, υπέρογκο ποσό φέρεται να παίχθηκε και στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά (1-2, επίσης το 2008). Συγκεκριμένα, κάποιος πόνταρε 1 εκ.ευρώ και κέρδισε 10 εκατομμύρια.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/325939.html
ΟΝΤΩΣ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ..........ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ CUP....!!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΖΕΛΟΣ.........ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ
Μ Α Λ Α Ι Σ Ι Α ....??
Νά μάς πεί λίγα λόγια γιά τή χώρα.....
ουΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.....
:yuck:
kalgeorge
31/05/2011, 12:16
:a13:
<<< Αναφορά σε δύο αγώνες όπου παίχθηκαν μεγάλα ποσά στη Μαλαισία έγινε στην εκπομπή του "Blue Sky", "Δίκη".
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης που φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη, είπε πως σύμφωνα με τα στοιχεία από τα έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδας, κάποιος φέρεται να στοιχημάτισε στη Μαλαισία στο ματς Ξάνθη–Παναθηναϊκός (3-2, το 2008) 1,6 εκ. ευρώ και κέρδισε 13 εκ. ευρώ!
Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή και τον δημοσιογράφο, υπέρογκο ποσό φέρεται να παίχθηκε και στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά (1-2, επίσης το 2008). Συγκεκριμένα, κάποιος πόνταρε 1 εκ.ευρώ και κέρδισε 10 εκατομμύρια.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/325939.html
τι ακριβως θελεις να πεις ρε μαν? :wave2:
τι ακριβως θελεις να πεις ρε μαν? :wave2:
Εγω.....??
Εκτος απο το ποσο κωλοφαρδοι ανθρωποι υπαρχουν........
Απλα την ειδηση μετεφερα...........
Cpt. Haddock
31/05/2011, 13:08
Αρχισαν οι δικαιολογίες (http://www.sport-fm.gr/article/479057)
kalgeorge
31/05/2011, 13:09
Εγω.....??
Εκτος απο το ποσο κωλοφαρδοι ανθρωποι υπαρχουν........
Απλα την ειδηση μετεφερα...........
oxi alithia rwtaw....ti theleis na peis?
auta ta kseroume apo tote.......paiktis kai proedros.....;)
alla ti?
edw meta to levadiakos-gauros exie vgei o solint kai eipe....meta ta simerina exei pio sofos oson afora to elliniko podosfairo.
kai o kastigio otna iexe fugei eipe oti to paixnidi auto kai kapoia alla itan stimena.
kai esy asxoleisai me to an o moris estine paixnidia? :lol:
blackbusa
31/05/2011, 13:10
ερωτηση...καποιος που εχει 1.600.000 να παιξει στο στοιχημα δεν εχει 2-3000 να πεταχτει μια μεχρι Μαλαισια???και τοσες τραπεζες υπαρχουν παγκοσμιος...στην Ελλαδα επρεπε να τα μεταφερει???
kalgeorge
31/05/2011, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αρχισαν οι δικαιολογίες (http://www.sport-fm.gr/article/479057)
οι δικαιολογίες? ή το κλίμα???
ποτε λες να τελειώσει ο 3ος τελικος αν χανουν?? στις 3? στις 4? καθόλου? :bawl:
αν και μαλλον ΠΑΛΙ sold out θα εχουν με το μισο σεφ αδειο :bawl: :bawl:
227691
kalgeorge
31/05/2011, 14:25
ΣΦΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΣΦΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
32 ΒΟΛΕΣ ΑΥΤΟΙ.....12 ΕΜΕΙΣ....
ΕΕΕΕΕΕ......ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...
τι??? παρολα αυτα νικήσαμε??
χμ....:rolleyes: :smokin: οκ
227695
la_villa
31/05/2011, 21:44
απορώ τι κάθεστε και γράφετε για το μπάσκετ....
οι διαιτητές διαμορφώνουν πεντακάθαρα αποτελέσματα... εξάλλου η αντίδραση των βαζεκλων το ίδιο αποδεικνυει... φανερώνει ότι τους πονάει που τους χαλάει η εικόνα και το πρωτάθλημα γίνεται κάλπικο....
τόση προσπάθεια απαξίωσης παικτών και υποβάθμισεις γεγονότων μονο αυτό δείχνει...
όλα τα υπόλοιπα είναι παπατζιλίκια για την πράσινη και το τριφύλλι....
οκ σε 2 αγώνες καταφέραμε να νικήσουμε ΚΑΙ την διαιτησία (ο ένας ο τελικός κυπέλλου)... προφανώς έπεσε σύρμα να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες οι γκρι μην έχουμε πάλι παρατράγουδα....
προσωπικά στα @@... όσο βλέπω τους Αγγελοπουλαίους να κάθονται στα αυγά τους δεν ασχολούμαι...όταν κατέβουν στην γραμματέια, ανέβουν στον πα΄γκο και αρχίσουν να μοιράζουν σφαλιάρες σαν αλλοι γιαννακοπουλαίοι το συζητάμε....
τέλος οι βολές είναι η μία πλευρά άρα και η διατηρηση της ομάδας μέσα στο παιχνίδι.... η άλλη είναι αυτή που φαίνεται στο Β ημίχρονο σαν αποτέλεσμα της "δουλειάς" στο Α ημίχρονο.... η υπερφόρτωσει με φάουλ των παικτών και αντίο στην άμυνα.... οπότε αφού διατηρήσαμε την ομάδα στο παιχνίδι όλα γίνονται πιο απλά με 2~3 πλέον φάλτσα
και ειδικά σε όλα τα παιχνίδια στο τελευταίο 3 λεπτο του αγώνα παρατηρηστε ότι όταν το παιχνίδι είναι στα ίσα και μπουνιες να πέσουν φάουλ ο ΟΣΦΠ δεν παίρνει....π.χ το φάουλ στο σουτ 3 πόντων του Τεοντοσιτς στο ΣΕΦ...πιο καθαρή φάση δεν γίνεται... κι όμως το πνίξαν
υ.γ τα κινητά σκριν του Μπατίστ θα τα δώσουν ποτε?? ειδικά προχτές το παληκάρι κόντεψε να περάσει τον αντίπαλο στο άλλο μισο του γηπέδου.... τι άλλο θα δούμε :lol: :lol: :lol: :lol:
Απορω ρε γαυροι πως αφου καθε χρονο χανετε το πρωταθλημα απο τους γκρι γιατι δεν φαινεται η δουλεια σας σαν ομαδα και στην Ευρωπη.
Φετος πεσαμε στην ιδια ομαδα ονοματι Σιενα.
Η προσωποποιηση του ομαδικου ξυλου στο μπασκετ.
Τι κανατε;
Φαγατε μια π....@ ναααααα!!!
Εμεις την ιδια ομαδα με ιδιο και χειροτερο ξυλο την πατησαμε και σηκωσαμε 6ο Ευρωπαικο.
Μα η πουτανα η παραγκα του Μπερτομεου μας το εδωσε και αυτο.
Δωθηκε εντολη να πεταχτει εξω με σεμιναριο μπασκετ η Μπαρτσελονα και φυσικα ο γαυρος γιατι θα νικουσε τον βαζελο.
Ολο κλαψα ειστε.
Ολο μιρλα οπως λενε στο χωριο μου αλλα λενε και κατι αλλο..
"οποιος πηδαει πολλα παλουκια του μπαινει και ενα στον κωλο!"
Σταματηστε να πηδατε παλουκια επιτελους!!
Καλα λεει ο kalegeorge.
Παραδεχτειτε οτι δεν ερχεστε για το μπασκετ ετσι;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Απορω ρε γαυροι πως αφου καθε χρονο χανετε το πρωταθλημα απο τους γκρι γιατι δεν φαινεται η δουλεια σας σαν ομαδα και στην Ευρωπη.
Φετος πεσαμε στην ιδια ομαδα ονοματι Σιενα.
Η προσωποποιηση του ομαδικου ξυλου στο μπασκετ.
Τι κανατε;
Φαγατε μια π....@ ναααααα!!!
Εμεις την ιδια ομαδα με ιδιο και χειροτερο ξυλο την πατησαμε και σηκωσαμε 6ο Ευρωπαικο.
Μα η πουτανα η παραγκα του Μπερτομεου μας το εδωσε και αυτο.
Δωθηκε εντολη να πεταχτει εξω με σεμιναριο μπασκετ η Μπαρτσελονα και φυσικα ο γαυρος γιατι θα νικουσε τον βαζελο.
Ολο κλαψα ειστε.
Ολο μιρλα οπως λενε στο χωριο μου αλλα λενε και κατι αλλο..
"οποιος πηδαει πολλα παλουκια του μπαινει και ενα στον κωλο!"
Σταματηστε να πηδατε παλουκια επιτελους!!
Καλα λεει ο kalegeorge.
Παραδεχτειτε οτι δεν ερχεστε για το μπασκετ ετσι;;;
Καλα ...
Στο χωριο σου μονο για μπασκετ μιλανε....??? :lol:
Σε ΟΛΑ τα υπολοιπα αθληματα ....????
Εσεις γιατι δεν ακουτε τι λενε στο χωριο σου...??? :confused:
kalgeorge
01/06/2011, 08:31
me liga logia..auto pou grafw kai den thelete na deite....
"""Το φοβερό όμως με όσα συμβαίνουν στον Πειραιά είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν τους εαυτούς τους –αυτό είναι το χειρότερο– ότι χάνουν από τη διαιτησία. Έτσι παιδιά, το βρήκατε! Δεν χάνετε επειδή ο Τεόντοσιτς δεν βλέπεται, δεν χάνετε επειδή ο Παπαλουκάς δεν έχει ρόλο, δεν χάνετε επειδή ο Μπουρούσης βρίσκει σίδερο σε κάρφωμα, δεν χάνετε επειδή δεν μπορείτε να πάρετε ριμπάουντ, δεν χάνετε επειδή ο Σπανούλης δεν μπορεί να βάλει καλάθι στο τέλος. Όχι, όλα αυτά είναι προπαγάνδα των... «κοντών και του Βασιλακόπουλου».
Πώς γίνεται ο Παναθηναϊκός να κέρδισε απολύτως δίκαια, όπως και οι ίδιοι παραδέχεστε, το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2007, το 2009 και το 2011 απέναντι σε κάτι ομαδούλες όπως η Τάου (Σκόλα, Σπλίτερ, Πριτζιόνι, Τελέτοβιτς, Ρακόσεβιτς), η ΤΣΣΚΑ (Παπαλουκάς, Σμόντις, Χόλντεν, Λάνγκντον, Άντερσεν + Μόρις, Σίσκα και Κριάπα το 2009), η Μπαρτσελόνα (Ναβάρο, Ρούμπιο, Λόρμπεκ, Βάσκεθ, Άντερσον, Μόρις), η Σιένα (ναι, η ίδια Σιένα που σας έκανε πλάκα στους προημιτελικούς) και η Μακάμπι (Σόφο, Πάργκο, Μπλου, Έιντσον), αλλά να χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών για να λυγίσει τον Χαλπερίν, τον Έρτσεγκ, τον Μαυροκεφαλίδη και την παρέα τους;;;
Αν μπορεί κάποιος να δώσει πειστική και τεκμηριωμένη απάντηση, η στήλη θα το εκτιμήσει δεόντως.""
Θελω να πιστευω πως.......
1) Ο Ολυμπιακος θα τουμπαρει τα παιχνιδια στο 2-3 και θα παρει πρωταθλημα...
2) Πως μετα εσεις θα φωναζετε για την διαιτησια φροντιζοντας να μας χτυπατε την χθεσινη επισκεψη των Αγγελοπουλεων.....
3) Και εγω να σας απαντω απο εδω μεσα κανοντας copy τα τωρινα σας θρεντ..... :D
Ζηταω πολλα...????? :lol: :lol:
Cpt. Haddock
01/06/2011, 08:43
[...] δεν χάνετε επειδή ο Μπουρούσης βρίσκει σίδερο σε κάρφωμα[...]
Αφού είπαμε. Βρήκε σιδερο επειδή τον εκνεύρισαν οι διαιτητές ρε Καλ :mad: :bawl:
kalgeorge
01/06/2011, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφού είπαμε. Βρήκε σιδερο επειδή τον εκνεύρισαν οι διαιτητές ρε Καλ :mad: :bawl:
κανεις λαθος φιλε..
οπως διαβασα και σε ενα comment σε βιντεο του στο γιουτουμπ....καποιοι απαραδεκτοι αοπ την κερκιδα με remote control μετακινουσαν συνεχεις την μπασκετα δεξια-αριστερα με αποτελεσμα να μην βρισκει στοχο
:cry:
kalgeorge
01/06/2011, 09:22
Θελω να πιστευω πως.......
1) Ο Ολυμπιακος θα τουμπαρει τα παιχνιδια στο 2-3 και θα παρει πρωταθλημα...
2) Πως μετα εσεις θα φωναζετε για την διαιτησια φροντιζοντας να μας χτυπατε την χθεσινη επισκεψη των Αγγελοπουλεων.....
3) Και εγω να σας απαντω απο εδω μεσα κανοντας copy τα τωρινα σας θρεντ..... :D
Ζηταω πολλα...????? :lol: :lol:
ποτε δεν ξερεις μαν...:wave2:
doctor x
01/06/2011, 09:59
min ksexnas kai ton triskaragioza ton bourousovlaka.....
auton pou tin mia elege...se deka meres....
tin alli edixne to tablo....
tin elege elege tha ta poume sto epomeno....
ela paradexou to....den erxetai gai na paiksei basket etsi?:bawl: :bawl: :bawl:
pes tou na paei na kanei kana LIKE tou karagiozi :bawl: :bawl: :bawl:
Exis epixirimata...omologo...
kalgeorge
01/06/2011, 10:03
Exis epixirimata...omologo...
επιχείρήματα στο αν ειναι καραγκιόζης?
μα δεν καταλαβες...δεν προσπαθω να σε πεισω....
τωρα βεβαια αν εσυ ΔΕΝ θεωρεις καραγκιοζη ενα παικτακι που πριν τελειωσει ενα παιχνιδι...δειχνει στην κερκιδα το ταμπλο....
ενα παικτακι που γυρναει στην κερκιδα και τους λεει....10μερες...σε 10μερες θα τα πουμε....για να φαει ΠΑΛΙ ΦΑΠΑ....τοτε οκ, εχεις δικιο.
το πεοντοσιτς το θεωρεις καραγκιοζακι? ή απαλλάσεται και αυτός??
kalgeorge
01/06/2011, 11:44
parte ton ston gauro :bawl:
http://www.contra.gr/Soccer/World/326151.html
doctor x
01/06/2011, 15:33
επιχείρήματα στο αν ειναι καραγκιόζης?
μα δεν καταλαβες...δεν προσπαθω να σε πεισω....
τωρα βεβαια αν εσυ ΔΕΝ θεωρεις καραγκιοζη ενα παικτακι που πριν τελειωσει ενα παιχνιδι...δειχνει στην κερκιδα το ταμπλο....
ενα παικτακι που γυρναει στην κερκιδα και τους λεει....10μερες...σε 10μερες θα τα πουμε....για να φαει ΠΑΛΙ ΦΑΠΑ....τοτε οκ, εχεις δικιο.
το πεοντοσιτς το θεωρεις καραγκιοζακι? ή απαλλάσεται και αυτός??
Sorry ine poli ipsilo to epipedo Gia na parakolouthiso ...an thelisis na milisoume sovara Gia to basket k oxi me prosvlitikous xaraktirismous ke tsitata efxaristos ....
Ps.apla Gia na min nomizis oti apofevgo na apadiso odos I sigekrimenes siberifores pou anaferis tis theoro pediarismata pou adikoun to taledo tous...afta...
kalgeorge
01/06/2011, 16:17
Sorry ine poli ipsilo to epipedo Gia na parakolouthiso ...an thelisis na milisoume sovara Gia to basket k oxi me prosvlitikous xaraktirismous ke tsitata efxaristos ....
Ps.apla Gia na min nomizis oti apofevgo na apadiso odos I sigekrimenes siberifores pou anaferis tis theoro pediarismata pou adikoun to taledo tous...afta...
ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν βριζω εσενα ετσι??
μην εχουμε και παρεξηγησεις απο το πουθενα :lol:
αν τωρα σε στενοχωρει που κραζω τους παικτες σου....σορρυ, μονοι τους τα προκαλουν
Καλα ...
Στο χωριο σου μονο για μπασκετ μιλανε....??? :lol:
Σε ΟΛΑ τα υπολοιπα αθληματα ....????
Εσεις γιατι δεν ακουτε τι λενε στο χωριο σου...??? :confused:
Γιατι καθε μα καθε γαυρος μου δινει αυτην την απαντηση;
Ωραια και εισαι πρωταθλητης σε αλλα αθληματα. Αλλα το κυριαρχο ειναι ποδοσφαιρο και λιγοτερο αλλα σημαντικο το μπασκετ.
Εδω μιλαμε για παλουκια στο μπασκετ και σας εχουμε παλουκωσει υπερβολικα πολλες φορες.
Μην ψαχνετε δικαιολογιες.
Ετσι και περυσι.
Πηρατε κυπελλο και θελατε και πρωταθλημα αλλα...που πα ρε Καραμητρο;;
Τα ιδια και φετος αλλα μεινατε στο 0-3 μεταξυ μας και φταιτε εσεις και η νοοτροπια σας.
Φταιτε που σας διοικει ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος. Ο Μπολεκ και ο Λολεκ !
Περιμενατε δηλαδη να πατε με αυτοματο πιλοτο στο πρωταθλημα;
Να μην αντιδρασει ο βαζελος;
Παλι ρε πουστη μου αυτοι οι διαιτητες και ας φταιτε μονο εσεις για αυτο.
Οταν βαραει 14-16 σουτ ο Μαυροκεφαλιδης και ευστοχει στα 6 τοτε δεν σας φταιει κανεις που δεν πηρατε φαουλ.
Οσοι ειδανε τον αγωνα καταλαβανε.
Οσοι δεν θελουνε να καταλαβουνε περιμενουνε πρωτοσελιδα του Γαυρου η της Πρασινης γιατι το ιδιο ισχυει και για εμας.
Κριμα που ο Μπουρουσης εγινε πλεον πολυ μικρος στα ματια ολων και εβαλε την Εθνικη στο παιχνιδι.
Τελειωσε αυτο που ξεκινησε ο Τεοντοσιτς με τον Κεσελ και τον Κριστιτς περυσι οπου και μπηκε μπουρλοτο στα αποδυτηρια της Εθνικης.
Κριμα Γιανναρε γιατι εισαι και πατριωτακι και σε γνωριζω κιολας.
doctor x
01/06/2011, 18:59
ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν βριζω εσενα ετσι??
μην εχουμε και παρεξηγησεις απο το πουθενα :lol:
αν τωρα σε στενοχωρει που κραζω τους παικτες σου....σορρυ, μονοι τους τα προκαλουν
profanos to katalava...
ala sto xo xanapi exo ena...mikro provlima me ti...genikoteri apaxiosi ...
to na min simpathis kapion ine provlima sou to na diastrevlonis tin pragmatikotita ke gia paradigma na ton vgazis axristo ke na ton vrizis sorry alla me vgazi exo apo ta rouxa mou
k ego theoro ipervoliki tin ...agiopiisi tou Diamadidi idika se themata xaraktira ala den boro na min po oti ine o pio olokliromenos guard stin Evropi afti ti stigmi... ke propadon den tha theorousa kalitero ton....mc intyre !!!!!!
ke ta ....karagiozilikia pou les ine kati poli...sxetiko...
pos xaraktirizis ena pekti pou lei gia paradigma oti sto proigoumeno pexnidi adikithike giati ektelese ligoteres voles otan sinevi akrivos to aditheto?
EΛΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ......:rotflmao:
Γιός μεγαλοπαράγοντα στό μάτς .....
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ 3-2 τό 2008
http://www.contra.gr/matchStories/191709.html
πόνταρε 1,6 μύρρια όχι μόνον στό άποτέλεσμα άλλά
καί στά πολλά γκόλ...!!
Καί φυσικά κέρδισε 13,5 μύρρια...!!!
ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ........ΒΟΗΘΗΣΤΕ..:rotflmao:
Καί μή ρωτάτε άφέλειες......κανένα εύρώ δέν ήρθε στήν
Έλλάδα .
Άπό τράπεζα τής Μαλαισίας σηκώθηκε τό 1,6 μύρριο
καί έκεί μπήκαν τά 13,5...!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑ...??
kalgeorge
01/06/2011, 20:25
profanos to katalava...
ala sto xo xanapi exo ena...mikro provlima me ti...genikoteri apaxiosi ...
to na min simpathis kapion ine provlima sou to na diastrevlonis tin pragmatikotita ke gia paradigma na ton vgazis axristo ke na ton vrizis sorry alla me vgazi exo apo ta rouxa mou
k ego theoro ipervoliki tin ...agiopiisi tou Diamadidi idika se themata xaraktira ala den boro na min po oti ine o pio olokliromenos guard stin Evropi afti ti stigmi... ke propadon den tha theorousa kalitero ton....mc intyre !!!!!!
ke ta ....karagiozilikia pou les ine kati poli...sxetiko...
pos xaraktirizis ena pekti pou lei gia paradigma oti sto proigoumeno pexnidi adikithike giati ektelese ligoteres voles otan sinevi akrivos to aditheto?
μου εβγαλες τα ματια παλι:lol:
ενα ενα....λοιπον....η γενικοτερη απαξιωση ειναι κατι το σχετικο για τον καθενα..
το ποσο καλος παικτης ειναι καποιος, ο καθενας το βλεπει διαφορετικα....ενιγουει....
για τον διαμαντιδη δεν νομιζω οτι μπορει να μιλησει καποιος....μια φορα εχει ξεπερασει τα ορια (οταν εφτυσε τον πεοντοσιτς) και αυτο γιατι το πουστρακι τον χτυπησε υπουλα στην κοιλια. εχω και το βιντεακι αν δεν θυμασαι ;)
αυτο για τον μακ ινταιρ δεν το καταλαβα....
ουτε το τελευταιο με τις βολες...
το γράφω πριν το ματς....
τρελή αβάντα θα έχει ο θρύλος σήμερα από τους γκρι ώστε να κλείσουν στόματα και να γίνει η φιέστα στο οακα όπως πρέπει (και να μη χαθούν και τα φράγκα από τα εισιτήρια τώρα που φθηνύναν τα φάρμακα :winka: )
kalgeorge
01/06/2011, 22:56
γαυρακια τι εγινε? τωρα δεν εχει κουβεντες για διαιτησία? :lol:
τωρα ηταν ολα καλα ε που νικήσατε :lol:
ντοκτορ......μεγαλος παικτης ο σπανουλης :bawl:
τώρα που η μπουγάδα είναι σχεδόν καθαρή δίνουμε και επιθετικό στον διαμαντίδη αμα λάχει
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
γαυρακια τι εγινε? τωρα δεν εχει κουβεντες για διαιτησία? :lol:
τωρα ηταν ολα καλα ε που νικήσατε :lol:
ντοκτορ......μεγαλος παικτης ο σπανουλης :bawl:
Ε τα είπαμε από πριν
μέχρι και γκολ-φαουλ δώσανε
100-0 θρύλο παίξανε σήμερα λέμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
01/06/2011, 23:45
το σημερινό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ρόλου της διαιτησίας στα πλεύ οφ...
:lol: :lol: :lol: :lol: πρώτη φορά είδα τον διαμαντίδη να έχει πάνω απο 2 φάουλ με τον Θρύλο...:lol: :lol: :lol:
ρε τους αθεοφοβους.... περιμένετε τώρα να δείτε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ...
υγ για να λέμε και τα δικά μας... αν δεν είχαμε γαμωσερβο στον πάγκο τεοντοσιτς-ερτσεγκ ούτε στις προπονήσεις δεν θα συμπεριλαμβανόντουσαν...
ο Πελεκάνος του κατέβασε τα βρακιά σήμερα του ιβκοβιτς...
ο Μπουρούσης γ/#$σε και έδερνε σήμερα... πρέπει να έκανε τα πάντα
είναι τελειωμένη δουλειά φίλε:rolleyes:
και το σημερινό αν θέλαν οι διαιτητές με δυο σφυρίγματα το καθαρίζαναλλά το πήγαν χαλαρά για ξεκάρφωμα
θυμίσου τον 3ο τελικό πέρσι
αν ο ολυμπιακός το διεκδικήσει γερά την κυριακή θα πονέσουν τα μάτια μας πάλι:wave2:
vangelis 64
02/06/2011, 00:08
αν ο ολυμπιακός το διεκδικήσει γερά την κυριακή θα πονέσουν τα μάτια μας πάλι:wave2: Δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ,αλλά πράγματι...τα μάτια πονάνε όταν πετάγονται έξω.:rotflmao:
kalgeorge
02/06/2011, 08:42
μηπως θα μπορουσε καποιος γαυρος να μου σχολιάσει το
24-9 στις βολες
δικαιωμα βολών απο το 7' σε καθε ημιχρονο.
και κατι αναποδα σφυριγματα που εβγαζαν μάτια?
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
σφαγηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
και ομως....ο ζοτς ειπε....ο γαυρος κερδισε δικαια...συνεχιζουμε...
α ρε γαυροι.......κουτοχορτο...:smokin:
kalgeorge
02/06/2011, 08:43
Δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ,αλλά πράγματι...τα μάτια πονάνε όταν πετάγονται έξω.:rotflmao:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
μην τους το χαλας ρε :bawl: :bawl:
αφου εχουν ομαδα λεμε....ο σπανουλης ειχε 0 στα 7 με 2 airball :bawl:
ο παπαλουκας βοηθησε οσο τιποτα παλι την ομαδα:bawl:
ρε η διαιτησια λεμε φταιει:bawl: :bawl:
kalgeorge
02/06/2011, 08:48
re seis sorry...alli mia aporia..(an borei na tin lilsei kapoios giati sinithws exafanizeste na apofugete tis kolotoubes))
τι εννοουσε ο κιλλ-μπιλ με αυτο??
"Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
"Νικήσαμε σχεδόν με τον τρόπο που χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι "
http://contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/326336.html
αν μπορει καποιος να βοηθησει να καταλαβουμε και εμεις :wave2:
dukeandthecity
02/06/2011, 10:03
αν και δεν το κατέχω το μπασκετάκι με την καμμια, δεν μπορω να μην παρατηρήσω την πρόσυλωση που έχουν ο διαμαντίδης ή ο μπατίστ στο παιχνίδι. Μπορει διπλα τους να πέφτουν χειροβομβίδες και αυτοι οι δύο δεν χανουν δευτερόλεπτο που να μην σκεφτονται για την επόμενη άμυνα - επίθεση.
ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΝΙΚΗ............. :D
Παραπονα απο πλευρα παο δεν υπαρχουν........ :p
Ολα καλα !!!!!! :D
Παμε για το Χ !!!!
( Ασχετη η φωτο αλλα δεν εχω καμμια αλλη προχειρη....)
227834
kalgeorge
02/06/2011, 12:51
ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΝΙΚΗ............. :D
Παραπονα απο πλευρα παο δεν υπαρχουν........ :p
υπαρχουν φιλε.....αλλα δεν κλαψομουνιαζουν οπως οι δικοι σας :lol:
α...δεν απαντησε κανεις σε αυτο....για πες ρε κωστα...
24-9 βολες?????? σφαγηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
υπαρχουν φιλε.....αλλα δεν κλαψομουνιαζουν οπως οι δικοι σας :lol:
α...δεν απαντησε κανεις σε αυτο....για πες ρε κωστα...
24-9 βολες?????? σφαγηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Ελα μωρε..............
Λεπτομερειες .......
Μην αναλωνομαστε σε τετοια πραγματα......!!!!!
:beer: :beer:
:a01:
kalgeorge
02/06/2011, 13:01
Ελα μωρε..............
Λεπτομερειες .......
Μην αναλωνομαστε σε τετοια πραγματα......!!!!!
:beer: :beer:
:a01:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:beer: :wave2:
το γράφω πριν το ματς....
τρελή αβάντα θα έχει ο θρύλος σήμερα από τους γκρι ώστε να κλείσουν στόματα και να γίνει η φιέστα στο οακα όπως πρέπει (και να μη χαθούν και τα φράγκα από τα εισιτήρια τώρα που φθηνύναν τα φάρμακα :winka: )
εξηγήσαμε νωρίτερα πως έχει η κατάσταση
αν και φάνηκε ότι ο ολυμπιακός χρειάστηκε ένα απλό 50-50 για να κερδίσει
τώρα όποιος βλέπει τα ματς και δεν καταλαβαίνει το πνεύμα των σφυριγμάτων την άλλη φορά καλύτερα να δει DANCING WITH THE STARS
εξηγήσαμε νωρίτερα πως έχει η κατάσταση
αν και φάνηκε ότι ο ολυμπιακός χρειάστηκε ένα απλό 50-50 για να κερδίσει
τώρα όποιος βλέπει τα ματς και δεν καταλαβαίνει το πνεύμα των σφυριγμάτων την άλλη φορά καλύτερα να δει DANCING WITH THE STARS
Βαζελος και ο...... Τρυφωνας......???? :eyepop:
:cry:
:bigcry: :bigcry:
kalgeorge
02/06/2011, 15:04
:smokin: :smokin:
μη με κανετε να ανεβασω τις φωτο που εχω :bigcry:
doctor x
02/06/2011, 16:06
μου εβγαλες τα ματια παλι:lol:
ενα ενα....λοιπον....η γενικοτερη απαξιωση ειναι κατι το σχετικο για τον καθενα..
το ποσο καλος παικτης ειναι καποιος, ο καθενας το βλεπει διαφορετικα....ενιγουει....
για τον διαμαντιδη δεν νομιζω οτι μπορει να μιλησει καποιος....μια φορα εχει ξεπερασει τα ορια (οταν εφτυσε τον πεοντοσιτς) και αυτο γιατι το πουστρακι τον χτυπησε υπουλα στην κοιλια. εχω και το βιντεακι αν δεν θυμασαι ;)
αυτο για τον μακ ινταιρ δεν το καταλαβα....
ουτε το τελευταιο με τις βολες...
Είχες γράψει ότι ο καλύτερος κόμπο γκαρ στην Ευρώπη είναι ο Μακινταιρ(έχω μνήμη ελέφαντα)και ο Τσαρτσαρης δήλωσε μετα τον προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ ότι ο Ολυμπιακος είχε εκτελέσει περισσότερες βολές ενώ αν δεις τα στατιστικά ο ΠΑΟ είχε έξι περισσότερες ...για τον αγώνα θα σου γράψω αργότερα (ήμουν μέσα )Τώρα ...νυσταζω εφημερία γαρ...
Όντως μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης ...
kalgeorge
02/06/2011, 16:14
http://www.youtube.com/watch?v=zkHce1Vk6Oo&feature=player_embedded
:bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
02/06/2011, 16:16
Είχες γράψει ότι ο καλύτερος κόμπο γκαρ στην Ευρώπη είναι ο Μακινταιρ(έχω μνήμη ελέφαντα)και ο Τσαρτσαρης δήλωσε μετα τον προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ ότι ο Ολυμπιακος είχε εκτελέσει περισσότερες βολές ενώ αν δεις τα στατιστικά ο ΠΑΟ είχε έξι περισσότερες ...για τον αγώνα θα σου γράψω αργότερα (ήμουν μέσα )Τώρα ...νυσταζω εφημερία γαρ...
Όντως μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης ...
ναι ετσι πιστευα, και μαγκια του διαμαντιδη που με διεψευσε.....
οσο για την δηλωση του τσαρτσαρη (δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω) άλλο να κανεις λαθος σε στατιστικο και αλλο να λες οτι μα@@@ σου κατεβει στο κεφαλι.
τις δηλωσεις του σπανουλη ακομα δεν τις σχολιασε κανεις σας :wave2:
όντως μεγαλος ο σπανουλης...μακαρι να τον κρατησετε για παντα:lol: :lol:
kalgeorge
02/06/2011, 16:27
:bigcry: :bigcry:
http://awesomescreenshot.com/059e3zdea