View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κοιτα σε αυτο το βιντεο ποιος κανει το "ντου" με τον πυροσβεστηρα στα χερια και ποιον τελικα με μαγικο τροπο μαγκωνουν στη γωνια και τον πλακωνουν στις "χοντρες" και εν συνεχεια συλλαμβανουν!
Κοκκινη μπλουζα φοραει ο ενας, δεν ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις!
http://www.youtube.com/watch?v=M6UyhmOMUA8&feature=player_embedded#at=85
Τώρα ρε Μήτσε, τι ακριβώς πας να κάνεις; :rolleyes:
DimChios
16/06/2011, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα ρε Μήτσε, τι ακριβώς πας να κάνεις; :rolleyes:
απλως γι αυτους που δεν θελουν να καταλαβουν
:wave2:
Εχετλαίος
16/06/2011, 11:55
απλως γι αυτους που δεν θελουν να καταλαβουν
Πλάτωνος Πολιτεία, βιβλίο έβδομο
:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Έχεις κάποιον κλάδο στο μυαλό σου που μπορούμε να επενδύσουμε (πέρα από το σερβιτοριλίκι της Ευρώπης) που έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των κινέζων, των Τσέχων, των Σλοβάκων και των Πολωνών?
Γνωρίζεις ότι η Γερμανία η ίδια μας δίνει αγροτικά προϊόντα? Η Γερμανία? Σε εμάς? Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρώπης ξέρεις τι σημαίνει?
Γνωρίζεις ότι οι αποφάσεις για το τι παράγουμε περνάει από την Ευρώπαική επιτροπή? Γνωρίζεις ότι οι τιμές που αγοράζουν τα δικά μας προιόντα δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα παραγωγής παρότι έχουμε το χαμηλώτερο ημερομήσθιο (χωρίς να προσμετρήσουμε τους φόρους). Καθαρά θέμα κόστους παραγωγής λέμε τώρα.
Γνωρίζεις ότι είχαμε τη καλύτερη ζάχαρη και τώρα πλέον είσαγουμε από Γερμανία? Γνωρίζεις ότι η Γερμανία έχει καταφέρει να προστατεύσει όλη την Αγροτική της Παραγωγή?
Επενδύσεις? Ε? Κεφάλαια από ξένους ε?
Ρε άντε γεια ρε
Στα ανωτέρω σωστα βεβαια εχεις ξεχάσει να αναφερθεις στις κοινοτικες επιδοτήσεις που συνοδεύουν την αγροτική πολιτικη... οχι για να τα λεμε ολα δηλαδη
Εχετλαίος
16/06/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Στα ανωτέρω σωστα βεβαια εχεις ξεχάσει να αναφερθεις στις κοινοτικες επιδοτήσεις που συνοδεύουν την αγροτική πολιτικη... οχι για να τα λεμε ολα δηλαδη
Tις επιδοτήσεις του στυλ "καταστρέφω όλα τα ξύλινα καίκια", "ξεπατώνω τα αμπέλια για να βάλω τριφύλλι για βιοκαύσιμο", "πετάω τα πορτακάλια στις πλαγιές των βουνών" κτλ κτλ;
Αυτά αμάσητα δεν πήγαν κάτω;
ξέρω εγώ ρε συ Νικόλα….
πάντως το χρέος πρέπει να κουρευτεί επειγόντως. Και όσο περνάει ο καιρός η δραχμή σε μένα τουλάχιστον φαντάζει όλο και πιο promising. Όχι γιατι θα μας σώσει, (για κανα 2 χρόνια θα είναι χειρότερα), αλλά πιστεύω ότι θα είναι το πλέον κατάλληλο σοκ για όλους τους βολεμένους κλέφτες, Αλαφούζοι, Μπόμπολες, Πολιτικάντιδες, ΔΕΗιτζίδες με τα 62.000 ευρώ μέσο εισόδημα!!!!!!!!! Εταιρείες Logistics στα Οινόφυτα, χιλιάδες ετροδημόσιοι χωρίς αντικείμενο παρα το υπουργείο Πολιτισμού (βλ. ΟΠΕΠ) κτλ κτλ.
Μόνο με ισχυρό σοκ μπορεί να αλλάξει η συγκεκριμένη κατάσταση. Όλα τα υπόλοιπα μπαλώματα απλώς θα διεωνίζουν τη κατάσταση.
Και να θυμάσαι ότι όσο είμαστε στο ευρώ ξανα από την αρχή πραγματική παραγωγή δε γίνεται.
Ο διεθνής ιδιωτικός τομέας επουδενή δε θέλει να έρθει στην Ελλάδα να επενδύσει σε παραγωγή προϊόντων. Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει άλλωστε.
Και μην ακούσω κανα φαντασμένο να μου μιλάει για πετρέλαια και ορυκτό πλούτο και τις λοιπές παπάτζες του Χαρδαβέλα. Βλέπω πως διαχειριστήκαμε τον ήδη υπάρχων.
Πάντως οι μισοί της πλατείας δε θέλουν καμία αλλαγή. Τα επιδόματα Λαυκα να φέρουν πίσω και όλα θα πάνε καλά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Tις επιδοτήσεις του στυλ "καταστρέφω όλα τα ξύλινα καίκια", "ξεπατώνω τα αμπέλια για να βάλω τριφύλλι για βιοκαύσιμο", "πετάω τα πορτακάλια στις πλαγιές των βουνών" κτλ κτλ;
Αυτά αμάσητα δεν πήγαν κάτω;
ναι σε αυτα λεω.... οπως και στα αλλα, για τους ειδυλιακους συνεταιρισμους και τις εξωτικές παραγωγές που προτιμούνται να καταστραφουν απο τον καιρό και να αποζημιωθούν παρά να διατεθούν...
και γι αυτούς τους γνωστους άγνωστους μεσάζοντες, τους Βρυξελιώτες ντε ή Αμβερσιώτες ειναι θα σε γελάσω... που απο το χωραφι μεχρι την λαχαναγορά εκτοξεύουν την τιμή...
να τα λεμε ολα λεμε...
Συμφωνω οτι εχει αχρηστευθεί η παραγωγική διαδικασία αλλα αυτό δεν εγινε τσαμπα και με την γνωστή υποτέλεια στις ξενες δυναμεις
Cpt. Haddock
16/06/2011, 12:11
Οπότε θα έχουμε και το παγκόσμιο παράδοξο: Οι ιθαγενείς να μεταναστεύουν, και να έρχοντοι οι αλλοδαποί...
Σου έχω νέα. Οι αλλοδαποί έχουν ήδη έρθει (πηγαινε μια βόλτα στη Βασιλικη Λευκάδας και θα καταλάβεις τί εννοώ) :winka:
[...]πάντως οι μισοί της πλατείας δε θέλουν καμία αλλαγή. Τα επιδόματα Λαυκα να φέρουν πίσω και όλα θα πάνε καλά.
Γιατι γίνεσαι κακός ρε Σπύρο; :wacko:
Εχετε την εντυπωση οτι με την δραχμη θα αλλάξει κάτι σαν συγκριτικό πλεονέκτημα παραγωγικά εκτός απο το κόστος εργασίας; Και αν αυτο σας ειναι αρκετό ποιοι πιστευετε οτι πραγματικά θα επωφεληθούν απο αυτή την αλλαγή; Οι πλούσιοι ή οι φτωχοι; Οχι τιποτε αλλο αλλα βρειτε μου ενα παραδειγμα στην ιστορία οπου νομισματική αλλαγή να ευνόησε το βιοτικό επίπεδο της χώρας ΕΚΤΟΣ και αν η πλουτοπαραγωγική ικανότητα της ηταν σε ηδη υψηλα επίπεδα... αρα δεν χρειαστηκε και ποτε να αλλαξει νομισμα παρα να διευκολυνει τις συναλλαγές της!!!
Δηλαδή τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό, το αυξημενο κόστος εισαγόμενων πρωτων υλών, τους δασμούς και τις δυσκολίες των εξαγωγών, τον άν θελετε εμπορικό πόλεμο και τις ανακατατάξεις ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.... μεσω φόρων,τιμων κλπ; Και όταν και αν αυτα πληρωθούν, εχετε την εντύπωση οτι η Ελληνική κοινωνία και πολιτεία θα έχει απεμπλακεί απο τα δεσμά του παρελθόντος και θα μαστε ξαφνικα Σουηδια ή καποια ουτοπικη αταξικη κομουνα;
Λεμε τωρα....
Πάντως για να μη μας πιάσει η μιζέρια και η απαισιοδοξία και λοιπά επικίνδυνα συναισθήματα, βλέπω τριγύρω μου όμορφα πράγματα να γίνονται.
Μας βλέπω να συζητάμε λίγο περισσότερο πέρα από τη γκρίνια και τη κλασική Ελληνική ισοπέδωση.
Είδα για πρώτη φορά λίγα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ να κυνηγάνε κουκουλοφορο-μπαχαλάκιδο-μπάτσους και ας ήμασταν κότες οι υπόλοιποι και δε βοηθήσαμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να βοηθήσουμε περισσότεροι.
Βλέπω καθημερινά η συμπεριφορά των μικρο επιχειρήσεων να καλυτερεύει και στα προϊόντα και στις υπηρεσίες.
Βλέπω κόσμο να κράζει αντι να ζηλεύει τα Grand Cherokee στη Σταδίου και λοιπά αστικά μονοπάτια.
Βλέπω εσένα Νικόλα να μου σε λιγουλάκι πιο ευαίσθητος και λιγότερο ισοπεδωτικός. (Ντάξει αυτό από μόνο του είναι άξιο αναφοράς)
Βλέπω νέα παιδιά να θέλουν να κατέβουν στη πλατεία (είτε για να αισθανθούν ότι ανήκουν κάπου είτε γιατι πάνε όλοι φίλοι τους, είτε γιατί θέλουν να τη πέσουν σε κανα κοριστάκι. Μη γελάτε ρε τρελοί και αυτό υγεία είναι. Επανάσταση χωρίς έρωτες και όνειρα δε γίνεται. Ελπίδα είναι το νέο το παιδί να βγαίνει στους δρόμους να θέλει να ονειρεύεται να αγαπήσει να πηδηχτεί, αντί να κάθετε στο σπίτι μπροστά από το facebook και να τον παίζει μόνος του. Και καλά εντάξει δεν είναι και τόσοι πολλοί αυτοί όσοι θα θέλαμε αλλά κάτι είναι και αυτό.
..... Και όταν και αν αυτα πληρωθούν, εχετε την εντύπωση οτι η Ελληνική κοινωνία και πολιτεία θα έχει απεμπλακεί απο τα δεσμά του παρελθόντος και θα μαστε ξαφνικα Σουηδια ή καποια ουτοπικη αταξικη κομουνα;
Λεμε τωρα....
προσπάθεια να γίνετια φιλαράκι
Εχετλαίος
16/06/2011, 12:33
Δηλαδή τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό, το αυξημενο κόστος εισαγόμενων πρωτων υλών, τους δασμούς και τις δυσκολίες των εξαγωγών, τον άν θελετε εμπορικό πόλεμο και τις ανακατατάξεις ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.... μεσω φόρων,τιμων κλπ; Και όταν και αν αυτα πληρωθούν, εχετε την εντύπωση οτι η Ελληνική κοινωνία και πολιτεία θα έχει απεμπλακεί απο τα δεσμά του παρελθόντος και θα μαστε ξαφνικα Σουηδια ή καποια ουτοπικη αταξικη κομουνα;
Λεμε τωρα....
Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, πωωωωωω
Με το που γυρίσουμε στη δραχμή, θα φάει η καψερή 32 υποτιμήσεις σε μια ημέρα και όλα θα έλθουν να ρονταριστούν απίκο. Ο εργάτης θα χαίρεται πλέον να εργάζεται, ο εργοδότης θα χαίρεται που ο εργάτης του θα χαίρεται και όλοι θα γίνουμε μια χαρούμενη οικογένεια ξανά.
"Τσοβόλα δώστα όλα" κι έτσι, ένα πράμα, να ούμ.
Και θα έλθει ξανά ο γνωστός μου αγρότης από τα Χανιά να μου χτυπά επειδικτικά την κωλότσεπη η οποία θα είναι ξέχειλη τα πεντοχίλιαρα από το εμπόριο των πορτακαλιών και θα μου λέγει: είδες 15 δενδρά (5000 δηλωμένα) πόσους παράδες γεννούνε;
:wacko:
( δέστε με κοπέλια, δεν την παλεύω άλλοοοοοοο!!!! )
nikos_abel
16/06/2011, 12:35
. Τα επιδόματα Λαυκα να φέρουν πίσω και όλα θα πάνε καλά.
Δυστυχώς δεν έχεις άδικο....
@ CPT
Οι άνθρωποι δεν είναι "ξεροί" αριθμοί σ' ένα λογιστικό φύλο με προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς. Πίσω από κάθε αριθμό κρύβονται "ρίζες" που δεν μπορούν ν' αποτυπωθούν στο χαρτί. Είναι λοιπόν λάθος να τους αντιμετωπίζεις ως τέτοιους.
@ sniper & spyro
Τα ίδια πράγματα αναδεικνύετε με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Το παράλογο που έγινε (μας το πέρασαν και το κατάπιαμε αμάσητο) λογικό. Μόνον στην Ελληνική πραγματικότητα μπορεί να συμβεί αυτό.
ΠΧ
Στην Πάτρα η χωματερή της ξερόλακας έχει κορεστεί προ πολλού και δεν μπορεί να υποδεχτεί τα σκουπίδια της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας. Ο διάλογος για το άνοιγμα νέας με σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές είναι ατελέσφορος.
Η λύση από τους ιθύνοντες νόες είναι να γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών άπαξ εβδομαδιαίως.
Και το πρόβλημα μεταφέρθηκε στους κάδους, στους ξέχειλους από σκουπίδια κάδους, από τη στιγμή που δεν μειώθηκε στο ελάχιστο η παραγωγή σκουπιδιών από τους Πατρινούς (πως θα μπορούσε άλλωστε????).
Περιττό να πω ότι δεν υπήρξε καμία μα καμία ενημέρωση στους πολίτες αυτής της ρημαδόπολης, καμία πρόβλεψη, κανένα σχέδιο ανακούφισης. Το μόνο σχέδιο που αντιλαμβάνεται ο δικός μου άρρωστος νους είναι ότι θα ανακύψουν εντάσεις μεταξύ των πολιτών που τρώνε στη μάπα τα σκουπίδια καθημερινά και των άλλων που ζούν κοντά στην ξερόλακα που πραγματικά είναι έτοιμη να καταρρεύσει απειλώντας τους περίοικους.
Έτσι λοιπόν λύναμε πάντα τα προβλήματά μας στην Ελλάδα(τα κουκουλώναμε) να τα βρει ο επόμενος, να κάνει το ίδιο κ.ο.κ.
Το μέγα λοιπόν πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κατ' εμέ δεν είναι άλλο από την απόλυτη ανοργανωσιά, την παντελή έλλειψη σχεδίου. Και κανένας από τους 300 και τους παρατρεχάμενους δεν με πείθει ότι θα κάνει τα πράγματα αλλιώς. Είναι στην κουλτούρα μας, έχει περάσει με τα χρόνια στο DNA μας. Θα χρειαστεί να πλατσουρίσουμε στα σκατά για να δούμε κάποια αλλαγή.
Φιλικά πάντα και με απόλυτο σεβασμό σ' αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στις πλατείες στοχεύοντας ειρηνικές ανατροπές.
:wave2: :wave2:
nikos_abel
16/06/2011, 12:39
Πάντως για να μη μας πιάσει η μιζέρια και η απαισιοδοξία και λοιπά επικίνδυνα συναισθήματα, βλέπω τριγύρω μου όμορφα πράγματα να γίνονται.
Μας βλέπω να συζητάμε λίγο περισσότερο πέρα από τη γκρίνια και τη κλασική Ελληνική ισοπέδωση.
Είδα για πρώτη φορά λίγα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ να κυνηγάνε κουκουλοφορο-μπαχαλάκιδο-μπάτσους και ας ήμασταν κότες οι υπόλοιποι και δε βοηθήσαμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να βοηθήσουμε περισσότεροι.
Βλέπω καθημερινά η συμπεριφορά των μικρο επιχειρήσεων να καλυτερεύει και στα προϊόντα και στις υπηρεσίες.
Βλέπω κόσμο να κράζει αντι να ζηλεύει τα Grand Cherokee στη Σταδίου και λοιπά αστικά μονοπάτια.
Βλέπω εσένα Νικόλα να μου σε λιγουλάκι πιο ευαίσθητος και λιγότερο ισοπεδωτικός. (Ντάξει αυτό από μόνο του είναι άξιο αναφοράς)
Βλέπω νέα παιδιά να θέλουν να κατέβουν στη πλατεία (είτε για να αισθανθούν ότι ανήκουν κάπου είτε γιατι πάνε όλοι φίλοι τους, είτε γιατί θέλουν να τη πέσουν σε κανα κοριστάκι. Μη γελάτε ρε τρελοί και αυτό υγεία είναι. Επανάσταση χωρίς έρωτες και όνειρα δε γίνεται. Ελπίδα είναι το νέο το παιδί να βγαίνει στους δρόμους να θέλει να ονειρεύεται να αγαπήσει να πηδηχτεί, αντί να κάθετε στο σπίτι μπροστά από το facebook και να τον παίζει μόνος του. Και καλά εντάξει δεν είναι και τόσοι πολλοί αυτοί όσοι θα θέλαμε αλλά κάτι είναι και αυτό.
Εσύ, δε θυμάμαι γιατί, μου την είχες δώσει κάποια στιγμή.
Αλλά όλο μαζί σου συμφωνώ και επικροτώ.
Βρε μαζι σου, η προσπαθεια να γινεται αλλα να ξέρουμε και τι εχουμε να επιλέξουμε....
Τεχνιέντως διατηρείται θολό το τοπίο και οι λογης λογης επαναστατικες κραυγές πιο πολύ ρομαντισμό κρύβουν παρα τον ρεαλισμο που χρειαζομαστε αυτη την στιγμή και πολιτικά και οικονομικά και μαθηματικα κλπ....
Γιατι φιλε μου οταν θα ερθει η ωρα να ψηφίσεις και να ψηφισω, εχεις την εντυπωση πως θα έχεις επιλογές και ξεκάθαρα προγράμματα ή ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα μας ρίξουν σε ψευτοδιλλήματα και στα μικροκομματικά ψέμματα τους;
Εκεινη την στιγμή ΟΛΟΙ μας θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι γι αυτο που θέλουμε απο τους εαυτούς μας.... ειτε ειμαστε στην πλατεια είτε στο παραβαν
Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, πωωωωωω
Με το που γυρίσουμε στη δραχμή, θα φάει η καψερή 32 υποτιμήσεις σε μια ημέρα και όλα θα έλθουν να ρονταριστούν απίκο. Ο εργάτης θα χαίρεται πλέον να εργάζεται, ο εργοδότης θα χαίρεται που ο εργάτης του θα χαίρεται και όλοι θα γίνουμε μια χαρούμενη οικογένεια ξανά.
"Τσοβόλα δώστα όλα" κι έτσι, ένα πράμα, να ούμ.
Και θα έλθει ξανά ο γνωστός μου αγρότης από τα Χανιά να μου χτυπά επειδικτικά την κωλότσεπη η οποία θα είναι ξέχειλη τα πεντοχίλιαρα από το εμπόριο των πορτακαλιών και θα μου λέγει: είδες 15 δενδρά (5000 δηλωμένα) πόσους παράδες γεννούνε;
( δέστε με κοπέλια, δεν την παλεύω άλλοοοοοοο!!!! )
Δυστυχώς έχεις πολλά δίκια.
:mad: :mad: :mad:
ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ :sad: :sad:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=331268&cid=11
nikos_abel
16/06/2011, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Άντε ρε και τρόμαξα :rotflmao: :rotflmao:
gs 500 f
16/06/2011, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχει δηλωσει ο ανθρωπΑς τι ειναι.
για πες μου να μαθω και εγω......!!!!
Cpt. Haddock
16/06/2011, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
"Αγανακτισμένος" κι ο Τσαλικης;
Και δε βρεθηκε ενας να τον πλακώσει στις μάπες; :rolleyes:
gs 500 f
16/06/2011, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
υπεραμυνεται των συναδελφων του απλα στελιε.:wave2:
εισαι σιγουρος για το επαγγελμα μου? προσεχε γιατι θα βαλουμαι στοιχημα και φοβαμαι οτι θα χασεις....
gs 500 f
16/06/2011, 13:01
κοιτα σε αυτο το βιντεο ποιος κανει το "ντου" με τον πυροσβεστηρα στα χερια και ποιον τελικα με μαγικο τροπο μαγκωνουν στη γωνια και τον πλακωνουν στις "χοντρες" και εν συνεχεια συλλαμβανουν!
Κοκκινη μπλουζα φοραει ο ενας, δεν ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις!
http://www.youtube.com/watch?v=M6UyhmOMUA8&feature=player_embedded#at=85
στο 1,47 οπως βλεπεις διακοπτετε το βιντεο και αυτος με την κοκκινη μπλουζα ειδη εχει κανει επιθεση για να απελευθερωση ομοιδεατη του.....το τι εγεινε ακριβως δεν το καταγραφει το βιντεο αφου ειναι συραφη!!!
εχε υποψιν σου ομως οτι ταΜΑΤ δεν ειναι ο σκοπος τους να συλλανβανουν εκτος και αν αυτο ειναι απαρετητο!!!
el_hymador
16/06/2011, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"Αγανακτισμένος" κι ο Τσαλικης;
Και δε βρεθηκε ενας να τον πλακώσει στις μάπες; :rolleyes:
Με τετοια ξεραϊλα στα μουζουκοσκυλαδικα ισως να ειχε κατεβει και σαν κουκουλοφορος για το μεροκαματο... ποτε δεν ξερεις!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
εισαι σιγουρος για το επαγγελμα μου? προσεχε γιατι θα βαλουμαι στοιχημα και φοβαμαι οτι θα χασεις....
Δηλαδή , γράφεις αυτά που γραφείς και ΔΕΝ σε πληρώνουν ?
:lol: :lol: :bawl: :lol:
latris mixanis
16/06/2011, 13:09
εχε υποψιν σου ομως οτι ταΜΑΤ δεν ειναι ο σκοπος τους να συλλανβανουν εκτος και αν αυτο ειναι απαρετητο!!!
θα ήθελες να μας εξηγήσεις ποιός είναι ο σκοπός των ΜΑΤ?
BELZEBOYLIS
16/06/2011, 13:09
Ζούμε μεγάλες στιγμές ! Μεγάλες και ραγδαίες εξελίξεις ! Το αστείο είναι οτι κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν και κάποιοι άλλοι δεν θέλουν... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ζούμε μεγάλες στιγμές ! .... :wave2:
:bawl: :bawl: :lol:
el_hymador
16/06/2011, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
θα ήθελες να μας εξηγήσεις ποιός είναι ο σκοπός των ΜΑΤ?
να κερδιζουν στο σκακι με μια κινηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
να κερδιζουν στο σκακι με μια κινηση.
:lol: :a23: :a23:
:beer:
gs 500 f
16/06/2011, 13:18
Τώρα ή είσαι αφελής, ή άσχετος, ή κάτι άλλο που δεν θέλω να το σκεφτώ..
Κι επειδή κάποιοι από εμάς παίζει και να γνωρίζουμε διαδικασίες και πρακτικές, άστο γιατί μου θυμίζεις αναμμένο σπίρτο πάνω από κουβά με ζεστή βενζίνη...
ελπιζω να μου επιτρεπεις να εχω μια διαφορετικη αποψη απο την δικη σου και να μπορω να αμφισβητω την δικια σου οσο και αν πειστευεις οτι εισαι αυθεντια σε διαδικασιες και πρακτικες και τουλαχιστον να μην σκεπτεσε οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη η υποστηριζει τον πολιτσμανο [οχι τον μπατσο που ειναι καταδικαστεος απο ολους μας] και την εννομη ταξη ειναι εξολοκληρου ,αστυνομικος ,φασιστας,καρατζαφιρερ ,πρακτορας κλπ κλπ....!!!
ο καθενας μας εχει τα επιχειρηματα του και τα βιωματα του!καλο ειναι να μπορουμαι να ανταλασουμαι γνωμες χωρις βεβαιως να χαραχτηριζουμαι τον συνομιλητη μας!!!
το λεω για να προλαβω ορισμενους ,και να μην χαλασουμαι τις καρδιες μας!!!
Εχετλαίος
16/06/2011, 13:18
οτι ταΜΑΤ δεν ειναι ο σκοπος τους να συλλανβανουν
αλλά;
:confused:
εντιτ. με προλάβανε...
Εχετλαίος
16/06/2011, 13:21
ελπιζω να μου επιτρεπεις να εχω μια διαφορετικη αποψη απο την δικη σου και να μπορω να αμφισβητω την δικια σου οσο και αν πειστευεις οτι εισαι αυθεντια σε διαδικασιες και πρακτικες και τουλαχιστον να μην σκεπτεσε οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη η υποστηριζει τον πολιτσμανο [οχι τον μπατσο που ειναι καταδικαστεος απο ολους μας] και την εννομη ταξη ειναι εξολοκληρου ,αστυνομικος ,φασιστας,καρατζαφιρερ ,πρακτορας κλπ κλπ....!!!
ο καθενας μας εχει τα επιχειρηματα του και τα βιωματα του!καλο ειναι να μπορουμαι να ανταλασουμαι γνωμες χωρις βεβαιως να χαραχτηριζουμαι τον συνομιλητη μας!!!
το σκοπό των ματ δεν μας είπες ακόμης
gs 500 f
16/06/2011, 13:23
αλλά;
μοναδες αποκαταστασης ταξεως....
υπαρχουν και ακολουθουν τα ΜΑΤ ομαδα αστυνομικων με πολιτικα που κανουν τις συλληψεις.
αν καθε ματατζης συνελανβανε και καθε παρανομουντα η καθε εναν απο το πληθος που διασαλεβετε η ταξη ,τοτε δεν θα τις ελεγαν ομαδα αλλασκορποχωρι....
Φυσικά και σου επιτρέπω να έχεις διαφορετική άποψη.
Τα ΜΑΤ (ή ΥΜΕΤ ή όπως θες) και το παρακράτος όμως δεν μου το επιτρέπει εμένα με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους.
Εχετλαίος
16/06/2011, 13:25
υπαρχουν και ακολουθουν τα ΜΑΤ ομαδα αστυνομικων με πολιτικα που κανουν τις συλληψεις.
αν καθε ματατζης συνελανβανε και καθε παρανομουντα η καθε εναν απο το πληθος που διασαλεβετε η ταξη ,τοτε δεν θα τις ελεγαν ομαδα αλλασκορποχωρι....
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Μάθαμε και κάτι σήμερα
Το να είναι πάνω από έναν 4 νταμάρια με ασπίδες και ρόπαλα και να τον στέλνουν στην εντατική, το αποκαλείς εσύ τάξη;
Έχουν τις στολές στο καθαριστήριο να υποθέσω..
Ενώ τώρα είναι καλοστημένες επιχειρησιακές ομάδες. :bawl: :lol:
Ρε τι γράφω... :rolleyes:
gs 500 f
16/06/2011, 13:32
το σκοπό των ματ δεν μας είπες ακόμης
σου ειπα ειναι αστυνομικοι που εχουν εκπεδευτει και επεμβαινουν οταν οι απλοι αστυνομικοι εχουν χασει τον ελεγχο της καταστασης και το πληθος προβαινει σε παρανομες ενεργειες η δεχονται επιθεση απο οργανωμενες ομαδες [διαδηλωτων] για να αποκαταστησουν την ηρεμια και την νομιμοτητα!!!
η εκπεδευση που λανβανουν δεν ειναι να συλλανβανουν αλλα να με διαφορους σχηματισμους ακομη και με την βια να αποκαθιστουν την ταξη!!!
τωρα αν μου βρεις μια χωρα που δεν εχει ΜΑΤ να το συζητισουμαι....
και να μου πεις οταν ξεφευγει η κατασταση ποιον προτεινεις να αναλαβει για την αποκατασταση της.....
πως?.....δεν ακουσα???
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Μάθαμε και κάτι σήμερα
Αυτό που δεν μάθαμε είναι αν είναι κι αυτά αγανακτησμένα.. που τους έχουν στο δρόμο χωρίς υπερωρίες, με 200Ε επιδομα αδείας για το καλοκαίρι, για τις χήρες των αστυνομικών που σκοτώνονται και παίρνουν ένα φιλοδώρημα κλπ κλπ...
Θα μΕ πεις είναι κι αυτό το καθήκον στη μέση.. :rolleyes: :sad: :evil:
πως?.....δεν ακουσα???
εχουν δικιο τελικα..... κουφαίνει......:sad:
Εχετλαίος
16/06/2011, 13:37
σου ειπα ειναι αστυνομικοι που εχουν εκπεδευτει και επεμβαινουν οταν οι απλοι αστυνομικοι εχουν χασει τον ελεγχο της καταστασης και το πληθος προβαινει σε παρανομες ενεργειες η δεχονται επιθεση απο οργανωμενες ομαδες [διαδηλωτων] για να αποκαταστησουν την ηρεμια και την νομιμοτητα!!!
η εκπεδευση που λανβανουν δεν ειναι να συλλανβανουν αλλα να με διαφορους σχηματισμους ακομη και με την βια να αποκαθιστουν την ταξη!!!
τωρα αν μου βρεις μια χωρα που δεν εχει ΜΑΤ να το συζητισουμαι....
και να μου πεις οταν ξεφευγει η κατασταση ποιον προτεινεις να αναλαβει για την αποκατασταση της.....
πως?.....δεν ακουσα???
Γιάντα; Και να σου πω θα ακούσεις;
Θα θελήσεις να καταλάβεις κάτι πέρα από αυτό που σου έχουν ενστερνίσει;
εντιτ. σταματάω εδώ. συγνώμη αν σε προσέβαλα με το σχόλιό μου. Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο κακό να ζεις μέσα στο matrix αν δεν το γνωρίζεις ότι υπάρχει...
...
πως?.....δεν ακουσα???
Δες το παράδειγμα της Συρίας.. Δεν έχουν ΜΑΤ.. με τις 7.62 το λυνουν το θέμα μια και καλή.
Παίδες ξεφύγαμε.. (κι εγώ μαζί)
Ας αφήσουμε το φίλο να έχει την δική του άποψη γι αυτό που ζούμε (και ίσως ζει κι εκείνος)
Εχετλαίος
16/06/2011, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
εχουν δικιο τελικα..... κουφαίνει......:sad:
Απατεώνα!
:rotflmao: :rotflmao: :cry: :bawl: :lol: :lol: :rotflmao:
gs 500 f
16/06/2011, 13:39
Το να είναι πάνω από έναν 4 νταμάρια με ασπίδες και ρόπαλα και να τον στέλνουν στην εντατική, το αποκαλείς εσύ τάξη;
Έχουν τις στολές στο καθαριστήριο να υποθέσω..
Ενώ τώρα είναι καλοστημένες επιχειρησιακές ομάδες. :bawl: :lol:
Ρε τι γράφω... :rolleyes:
φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι...!!!ειναι καταδικαστεο και ντροπη να βλεπεις να κτυπουν καποιον που εχει παρανομησει αντι να τον παρουν και να τον πανε στον φυσικο του δικαστη για οτι εχει κανει....
καταδικαστεα και οσα εχουν βγει για ζαρτινιερες κλπ κλπ!!!
BLACKGAS
16/06/2011, 13:47
Πάντως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που η μεταπολιτευτική "δημοκρατία" έχει τελειώσει και επίσημα. Αναμένω με μεγάλη περιέργεια την επόμενη -εύχομαι ομαλή, δύσκολο το εκτιμώ- ημέρα.
ΥΓ. Τα ΜΑΤ και η πλέον πασιφανής προβοκατόρικη χθεσινή απόπειρα είναι δευτερεον. Μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι τόσο οργανωμένη για να στήσει τέτοια κατάσταση. Το 99% κοιτάει το ρολόι για να σχολάσει, θα στήσει προβοκάτσια?
BELZEBOYLIS
16/06/2011, 13:49
Φυσικά και σου επιτρέπω να έχεις διαφορετική άποψη.
Τα ΜΑΤ (ή ΥΜΕΤ ή όπως θες) και το παρακράτος όμως δεν μου το επιτρέπει εμένα με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους.
+ τα ρέστα μου !!!!!!!!:wave2:
menelaos46
16/06/2011, 13:51
Τα ΜΑΤ και η πλέον πασιφανής προβοκατόρικη χθεσινή απόπειρα είναι δευτερεον. Μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι τόσο οργανωμένη για να στήσει τέτοια κατάσταση. Το 99% κοιτάει το ρολόι για να σχολάσει, θα στήσει προβοκάτσια?
+1
latris mixanis
16/06/2011, 13:51
φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι...!!!ειναι καταδικαστεο και ντροπη να βλεπεις να κτυπουν καποιον που εχει παρανομησει αντι να τον παρουν και να τον πανε στον φυσικο του δικαστη για οτι εχει κανει....
καταδικαστεα και οσα εχουν βγει για ζαρτινιερες κλπ κλπ!!!
Που το ξέρουμε ότι έχει παρανομήσει, απλά επειδή το λένε οι αστυνομικοί ή όποιος κατεβαίνει να διαμαρτυρηθεί είναι παράνομος?
Αυτές πέφτουν μόνες τους :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
16/06/2011, 13:52
αρα οταν η ομαδα αστυνομικων με πολιτικα εχουν και αλλη απασχοληση (πχ να κουβαλανε ''κατασχεμενα'' καροτσακια με καδρονια) ΤΟ ΜΟΝΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ παει και πλακωνει οτι βρει μπροστα του...???τοτε το ξεβρακωμενο παλλικαρι χτες με την κοκκινη μπλουζα γιατι τον μετεφεραν 4-5 προς την κλουβα???
προβλεπω με τις ζεστες να ενταθουν οι ψεκασμοι γιατι το κουτοχορτο τελειωσε....
gs 500 f
16/06/2011, 13:53
εντιτ. σταματάω εδώ. συγνώμη αν σε προσέβαλα με το σχόλιό μου. Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο κακό να ζεις μέσα στο matrix αν δεν το γνωρίζεις ότι υπάρχει...
εγω ακουω αλλα εσυ δεν μου λες...!!!
απλα με το σχολιο σου μονο με προσβαλεις οταν μου λες μεχουν εστερνισει....
εχω δικη μου αποψη μετα απο 47 χρονια φιλε εχετλαιος και οπως βλεπεις εγω δεν σε ρωτω για σενα αν εχεις γιατι το θεωρω δεδομενο!!!
απλα καμια φορα η ιδεολογια ,η προσωπικες εμπειριες ,τα βιωματα μας ακομα και το επαγγελμα μας ,μας κανει να εχουμαι διαμορφωσει την οποια αποψη μας!!!!
πως εγω μπορω να σου πω οτι υπαρχει και καλος αστυνομικος αν εσυ ποτε δεν ενοιωσες απο καποιον κατι καλο?δεν γεινετε !
ασε ομως και εμενα που μπορει να μου εχει σωσει το παιδι μου με κινδυνο της ζωης του να λεω οτι υπαρχει και αστυνομικος καλος!!!
τελος παντων ...μεσα σε ενα φορουμ δεν θα καταληξουμαι ποτε.....ισως οταν συναντηθουμαι για κανα καφεδακι η σε καμια μοτοβολτα να ανταλαξουμαι περισσοτερες σκεψεις...
και οχι με σενα αλλα και με τα αλλα παιδια που μου την πεφτουν αγριως!!!!χαχαχαχαχα φιλικα παντα!!!!
Παιξτε κι αλλο με τα παιχνιδακια αλλα μετα να τα δωσετε πισω στο Τζεφρυ.
Εχετλαίος
16/06/2011, 13:56
εγω ακουω αλλα εσυ δεν μου λες...!!!
απλα με το σχολιο σου μονο με προσβαλεις οταν μου λες μεχουν εστερνισει....
ΟΚ, παραιτούμαι...
Συγνώμη που σε προσέβαλ(λ)α (δις)
BLACKGAS
16/06/2011, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Παιξτε κι αλλο με τα παιχνιδακια αλλα μετα να τα δωσετε πισω στο Τζεφρυ.
Τον ποιόν? Τη Βασούλα τη ρώτησες???:smokin:
:D
gs 500 f
16/06/2011, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Που το ξέρουμε ότι έχει παρανομήσει, απλά επειδή το λένε οι αστυνομικοί ή όποιος κατεβαίνει να διαμαρτυρηθεί είναι παράνομος?
Αυτές πέφτουν μόνες τους :rotflmao: :rotflmao:
να σου πω οτι εχουμαι δημοκρατια και δεν εχουμαι χουντα?
οτι κυβερνουν πολιτικοι και οχι στρατιωτικοι....!!!!
ειπα εγω πουθενα οτι ο καθε διαδηλωτης ειναι και παρανομος?
αν δεν εχει παρανομησει θα παει στο δικαστηριο και θα αθωωθει!
ναι επειδη το λενε οι αστυνομικοι [σου αρεσει δεν σου αρεσει] γιατη ειναι η εκτελεστικη εξουσια και υπευθυνη για την τηρηση του συνταγματος και των νομων!!!
βρε αμετη μουχαμετη,,,,,,τα αυτονοητα να καθομαι να σου εξηγω!!!!
α θα σε δωσω στον εχετελαιο και στον σνιπερ για σεμιναρια!!!!χαχαχαχαχα
πλακα και χιουμορ κανω......
blackbusa
16/06/2011, 14:18
Η μόνη λύση, κατ' εμέ που δεν είμαι και οικονομολόγος αλλά με την απλή (κι όση διαθέτω) λογική, είναι να αρχίσουμε να παράγουμε κάτι που να το αγοράζουν έξω.
Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο. Η βιομηχανική παραγωγή κι υποδομή έχει φύγει, αλλά "εύκολα" ξαναφτιάχνεται. Τα ημερομίσθιά μας είναι ακριβά. Οι νόμοι για την επιχειρηματικότητα δαιδαλώδεις. Οι διαδικασίες ανηπόφορες. Οι φόροι εξοντωτικοί. Τα οδικά/σιδηροδρομικά δίκτυα αστεία. Κλπ κλπ
Αν είναι κάποιος να ξεκινήσει να επενδύσει θα πρέπει αυτός που τώρα ή στο άμεσο μέλλον κυβερνήσει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα κάνει τον επιχειρηματία να έρθει εδώ και να μην πάει δίπλα..
Κι ας μην δαιμονοποιούμε τους επιχειρηματίες επειδή προσβλέπουν στο κέρδος. Κι εμείς όταν δίνουμε την εργασία μας στο κέρδος προσβλέπουμε. Εκτός αν αρχίσουμε και μιλάμε για κιμπούτζ κι άλλα παρόμοια οπότε το γυρνάμε στην φιλοσοφία.
επειδη εγω ειμαι οικονομολογος (στο χαρτι εστω) αυτη ειναι η λυση οντως...με πολλα αλλα...το να τα εξηγησουμε ειναι παρα πολλα και με πολες παραμετρους...οπως ειναι οπως ειπες χρονοβορο για να εχεις τα ΑΜΕΣΑ αποτελεσματα που χρειαζεσε...αρα στο ενδιαμεσο τι κανεις???
απλα ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ πισω τα λεφτα που φαγανε πολλοι...και αν σε ρευστο δεν υπαρχει (λεμε τωρα) τα περουσιακα τους στοιχεια ειναι μια καλη αρχη...και βεβαια δεν εννοω τον απλο αγροτη πχ που πηρε καποια μικρομεγαλη επιχορηγηση και τα εκανε ουισκια/μερσεντες/πουτανες....αλλα τους μεγαλους που εχοντας ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ το διανεμηναν (σωστα το εγραψα?) κατα το δοκουν οπου ηθελαν κρατοντας βεβαια για την παρτη τους το μεγαλυτερο ποσο...κυνηγας το καθε λαμογιο που ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ πληρωσε κατι που εκανε 1 ευρω 10 μην πω 100....και οχι μονο το πληρωναν 100 αλλα παραλαμβανες και ελλατωματικο προιον...κκλπ κλπ...
το βασικοτερο ειναι ενα ομως...πριν καν απο την ιδρυση του ελληνικου κρατους ο ελληνικος λαος ειναι φεσωμενος...παντα επαιρνε δανεια...μια φορα στην ιστορια τον ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ απο τα μεγαλυτερα δανεια που υπηρξαν ποτε και ακομα κανεις δεν τα εχει διεκδηκησει...και ναι εννοω το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ...δεν βαζω μεσα τις υλικες καταστροφες που ειναι ανυπολογιστες...για τις εκτελεσεις δεν μπορω καν να το περιγραψω...τα χαρτια υπαρχουν...τα στοιχεια ειναι ακραδαντα....κλπ...κλπ...δεν θεωρω τυχαιο οτι με την υπογραφη του μνημονιου 1 ειχε μπει ΣΑΦΗΣ ΡΗΤΡΑ να μην γινει ΠΟΤΕ διεκδηκηση αυτων των χρηματων...
βασικα ειναι τοσα πολλα που μπορει να λεμε με τις ωρες και τις μερες....δεν ξερω ποιοι μετα...καποιοι θα υπαρχουν σιγουρα....αλλα αυτοι που ειναι τωρα εχουν αποδηξει οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ...δεν φταιει το καραβι...τα ποντικια πρεπει να φυγουν...
δεν ειμαι κομμουνιστης...αλλα με αυτα που ακουω (χωρις να ξερω και παραπανω βεβαια) θα γουσταρα με τα 1000 την Κανελλη για προθυπουργο σε οικουμενικη κυβερνηση...οσες φορες την ακουω τα λεει καλα και με εκφραζουν...σχεδον παντα οταν δεν μπλεκει την κομμουνιστικη μαλακια εννοειτε...ΕΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...
Nα πω κι εγώ την π@π@ριά μου;
Eάν μπορούσα να διαμορφώσω ΕΝΑ κύριο και πρωταρχικό αίτημα της διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων θα ήταν "ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ".
Δεν το έχει καταλάβει ο πολύς κόσμος γιατί ΟΛΟ το πολιτικό/δημοσιογραφικό/κλπ. σύστημα το κάνει τεχνηέντως γαργάρα. Από εκεί ξεκινούν πάρα πολλά δεινά.
Εχετλαίος
16/06/2011, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Eάν μπορούσα να διαμορφώσω ΕΝΑ κύριο και πρωταρχικό αίτημα της διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων θα ήταν "ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ".
...και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφαρμογή της υπάρχουσας νομοθεσίας!
(αν μου επιτρέπετε να συμπληρώσω)
BLACKGAS
16/06/2011, 14:42
Nα πω κι εγώ την π@π@ριά μου;
Δεν το έχει καταλάβει ο πολύς κόσμος γιατί ΟΛΟ το πολιτικό/δημοσιογραφικό/κλπ. σύστημα το κάνει τεχνηέντως γαργάρα. Από εκεί ξεκινούν πάρα πολλά δεινά.
Έχουμε τόσα πολλά κενά κελιά? Αν και ορισμένοι που μπορεί να πάνε σε αγροτικές φυλακές (δεν γνωρίζω αν τις έχουν διατηρήσει), θα δουλέψουν για πρώτη φορά στη ζωή τους. Μετά από 70 χρόνια! Άντε να κολλήσουν και κανένα μη πέτσινο ένσημο.
Eγώ πάντως ΔΕΝ αστειεύομαι καθόλου (σπάνιο πλην όμως αληθινό :lol: )
Ξέρετε τι θα πει άρση βουλευτικής ασυλίας; Mέ δύο λόγια: Άσκηση διώξεων για κακουργήματα, προσωρινή κράτηση και μετά απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κατάσχεση περιουσίας, άνοιγμα λογαριασμών σε συνεργασία και με ιντερπολ, κλπ κλπ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ;;;; Σταδιάλα. :mad:
blackbusa
16/06/2011, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Έχουμε τόσα πολλά κενά κελιά? Αν και ορισμένοι που μπορεί να πάνε σε αγροτικές φυλακές (δεν γνωρίζω αν τις έχουν διατηρήσει), θα δουλέψουν για πρώτη φορά στη ζωή τους. Μετά από 70 χρόνια! Άντε να κολλήσουν και κανένα μη πέτσινο ένσημο.
δεν χρειαζονται ουτε κελλια ουτε φυλακες γενικα...σε καποιον που εχει μαθει να ζει πλουσιοπαροχα χωρις να κανει η να παραγει κατι ουσιαστικο το να τους αφησεις χωρις λεφτα ειναι χειροτερο απο καθε κλουβι...
υ.γ. Ερρικα και Εχτελαιος...με αυτα ποιυ εγραψα περι κυνηγητου και η αρση και η εφαρμογη των νομων ειναι το αυτονοητο...
BLACKGAS
16/06/2011, 14:54
Ξέρετε τι θα πει άρση βουλευτικής ασυλίας; Mέ δύο λόγια: Άσκηση διώξεων για κακουργήματα, προσωρινή κράτηση και μετά απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κατάσχεση περιουσίας, άνοιγμα λογαριασμών σε συνεργασία και με ιντερπολ, κλπ κλπ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ;;;; Σταδιάλα. :mad:
Μήπως αντιδράς γιατί χάνεις πιθανούς πελάτες?
:lol:
blackbusa
16/06/2011, 14:58
δηλαδη νομιζεις οτι ολοι αυτοι πανε στα μπουζουκια και τα λελουδια που πετανε τα πλερωνουν???:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Αυτά παθαίνω όταν ΔΕΝ αστειεύομαι. Κανείς δε με πιστεύει... :wacko: )
Αγαπητέ,
πραγματικά πιστεύω αυτή θα έπρεπε να είναι η νο1 απαίτηση των αγανακτισμένων. Εκεί ΔΕΝ υπάρχουν επιχειρήματα μα χρωστάμε, μα το ΔΝΤ, μα η Τρόικα, μα το ΑΕΠ. Εκεί η απάντηση είναι: Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας ή σας πετάμε σκ@τά στα μούτρα και τα πληρώνετε εσείς. Τελεία.
Joyrider
16/06/2011, 15:12
ναι επειδη το λενε οι αστυνομικοι [σου αρεσει δεν σου αρεσει] γιατη ειναι η εκτελεστικη εξουσια και υπευθυνη για την τηρηση του συνταγματος και των νομων!!!
:eek:
χαχαχαχαχα, πλακα και χιουμορ κανω......
Phew, με κοψοχόλιασες
DimChios
16/06/2011, 15:12
...κοιτα να δεις ρε μλκ που οταν μιλαει σοβαρα αυτη συμφωνω μαζι της!
:rolleyes:
Να το κοιταξω...
DimChios
16/06/2011, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
:eek:
Phew, με κοψοχόλιασες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξερεις ποση ωρα κρατιεμαι να μη το γραψω?
:beer: :beer: :beer:
BLACKGAS
16/06/2011, 15:14
(Αυτά παθαίνω όταν ΔΕΝ αστειεύομαι. Κανείς δε με πιστεύει... :wacko: )
Αγαπητέ,
πραγματικά πιστεύω αυτή θα έπρεπε να είναι η νο1 απαίτηση των αγανακτισμένων. Εκεί ΔΕΝ υπάρχουν επιχειρήματα μα χρωστάμε, μα το ΔΝΤ, μα η Τρόικα, μα το ΑΕΠ. Εκεί η απάντηση είναι: Αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας ή σας πετάμε σκ@τά στα μούτρα και τα πληρώνετε εσείς. Τελεία.
Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112141&highlight=%D0%CF%CB%C9%D4%C5%D3
Συμπληρωματικά μετά το άρθρο ο Βαφειάδης απολύθηκε από το ΣΚΑΙ, όπως εξάλλου πρόσφατα και οι "Ελληνοφρενείς" :(
Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112141&highlight=%D0%CF%CB%C9%D4%C5%D3
Συμπληρωματικά μετά το άρθρο ο Βαφειάδης απολύθηκε από το ΣΚΑΙ, όπως εξάλλου πρόσφατα και οι "Ελληνοφρενείς" :(
Τα ξέρω όλα αυτά. Εξοργίζομαι που ΟΛΟΙ (με ελάχιστες εξαιρέσεις οι οποίες απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα) τα κάνουν γαργάρα. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ λέμε!! :wave2:
el_hymador
16/06/2011, 15:34
Καλα, τη βιομηχανια ξεχαστε την για πολλους λογους. Χεστηκαμε κιολας δηλαδη...
Πρωτογενης παραγωγη και εκμεταλλευση της πρασινης ενεργειας (ηλιακης, αιολικης, γεωθερμικης) που βρισκεται σε πλεονασμα στην χωρα μας. Αυταρκεια - αυτονομια στο μεγιστο δυνατον και ενισχυση των εξαγωγων με μειωση των εισαγωγων. Παση θυσια αυτο το τελευταιο! Τι θα εξαγουμε; Εχετε φαει λαδι Ιταλιας η Ισπανιας; Μελι Γερμανιας; Φατε να κλασετε απο τα γελια... Εχουμε τη δυναμικη να παραγουμε πολυ ευκολα βασικα γεωργικα προϊοντα μοναδικα σε ποιοτητα και μαλακιζομαστε.
Το σεναριο αυτο ειναι πολυ ευκολο να επιτευχθει, αρκει:
α) Να δοθουν κινητρα για να ξαναγυρισει ο κοσμος στην επαρχια
β) Να ειναι διατεθειμενος ο κοσμος να γυρισει στην επαρχια και να μην το παιζει αστος της πο*τσας...
...και φυσικα τουρισμος... απλα να υπαρξουν αυστηροτατοι νομοι για τους κερδοσκοπους και γενικα για οσους δυσφημιζουν τη χωρα μας παρεχοντας υπηρεσιες του κωλου.
Εγω θα ηθελα να το παω και πιο μακρυα, ουτοπικο να γινει βεβαια, αλλα λεμε τωρα...ενα μοντελο αυτοκινητου για ολους, ενα μοντελο μοτοσικλετας για ολους, ενα κινητο, μια τηλεοραση κ.ο.κ. η τα εισαγεις και πετυχαινεις πολυ καλες τιμες λογω της ποσοτητας η τα παραγεις και τους γραφεις ολους στα @@δια σου.
Λεμε τωρα...
DimChios
16/06/2011, 15:36
Εγω θα ηθελα να το παω και πιο μακρυα, ουτοπικο να γινει βεβαια, αλλα λεμε τωρα...ενα μοντελο αυτοκινητου για ολους, ενα μοντελο μοτοσικλετας για ολους, ενα κινητο, μια τηλεοραση κ.ο.κ. η τα εισαγεις και πετυχαινεις πολυ καλες τιμες λογω της ποσοτητας η τα παραγεις και τους γραφεις ολους στα @@δια σου.
Λεμε τωρα...
ΠΩΠΩ!!! :hypnotize
Για ΝΟΜΠΕΛ ιδέας και οσκαρ καλυτερου σεναριου λεμε εισαι ρε Κώστα αλλά δε θα ζήσεις να το χαρείς!
:a20:
Cpt. Haddock
16/06/2011, 15:38
[...]Εγω θα ηθελα να το παω και πιο μακρυα, ουτοπικο να γινει βεβαια, αλλα λεμε τωρα...ενα μοντελο αυτοκινητου για ολους, ενα μοντελο μοτοσικλετας για ολους, ενα κινητο, μια τηλεοραση κ.ο.κ. η τα εισαγεις και πετυχαινεις πολυ καλες τιμες λογω της ποσοτητας η τα παραγεις και τους γραφεις ολους στα @@δια σου.
Λεμε τωρα...
229139
και και..
:wacko: :wacko:
229140
nikos_abel
16/06/2011, 15:48
Έχει και ωραία φιλέτα. Η άγνοια είναι ευλογία... (http://www.youtube.com/watch?v=Z7BuQFUhsRM) ( <- αυτό εδώ είναι λινκ)
(Αν και στο τέλος το έσωσες :beer: :beer: )
BLACKGAS
16/06/2011, 15:50
....
Λεμε τωρα...
Κάποιον Κάρολο από τα παλιά τον έχεις σόι? :D
el_hymador
16/06/2011, 15:53
Ρε σεις, η πολιτικη, η μαλλον καλυτερα η εφαρμογη των διαφορων πολιτικων ιδεολογιων στις μερες μας πρεπει να ειναι fusion... παιρνεις οτι νομιζεις καλυτερο απο τον σοσιαλισμο, τον καπιταλισμο και τον κουμμουνισμο και τα ανακατευεις φτιαχνοντας ενα χαρμανι (και ουχι αχταρμα) κοινωνικοπολιτικου μοντελου...
Οταν λεω ενα αυτοκινητο δεν εννοω τα σαπακια του ανατολικου μπλοκ, αλλα ενα συγχρονο αυτοκινητο 1300 κ.εκ. π.χ. δηλαδη παλιοτερα που τα αυτοκινητα στην Ελλαδα ηταν Fiat 127, VW σκαραβαιος και 2CV παθαμε τιποτα; Μια χαρα περνουσαμε και τη δουλεια μας τη καναμε! Αν αφαιρεσει κανεις το "φαντεζι" και το περυτιλιγμα και επικεντρωθει στην ουσια (δηλαδη τη μετακινηση) δεν χρειαζεται τιποτα περισσοτερο... το ιδιο και με τις μοτοσικλετες... ε τι να κανουμε τωρα οσοι θελουν enduro και πιστες ας πληρωκουν παραπανω, οι υπολοιποι μια χαρα θα ειμασταν με ενα 250αρι και με ενα κινητο των 20 ευρω και και και και... ε μετα αμα δεν θα ειχαμε διαφορες υλικες μαλακιες να μας απασχολουν, ισως να αρχιζαμε να ζουμε κιολας... :winka: :wave2:
doctor x
16/06/2011, 15:57
Εγώ θα βγω στο βουνό ενάντια στο ΚΚστρομ ...:bigcry:
BLACKGAS
16/06/2011, 16:01
... ε μετα αμα δεν θα ειχαμε διαφορες υλικες μαλακιες να μας απασχολουν, ισως να αρχιζαμε να ζουμε κιολας... :winka: :wave2:
Μοιάζει ο μέσος νεοέλληνας που ξέρεις με αγιορείτη μοναχό της Μονής Εσφιγμένου?
ΥΓ Συνήθως τα χαρμάνια σε χαλάνε άσχημα.
el_hymador
16/06/2011, 16:14
Μοιάζει ο μέσος νεοέλληνας που ξέρεις με αγιορείτη μοναχό της Μονής Εσφιγμένου?
ΥΓ Συνήθως τα χαρμάνια σε χαλάνε άσχημα.
Οχι...αλλα το να ειχαμε ολοι π.χ. λεμε τωρα ενα αυτοκινητο σαν το Fiat Punto η σαν το Hyundai Getz ειναι δα τοσο ασκητικο;
Εδω οι περισσοτεροι ανεχομαστε το ΙΚΑ και το χρυσοπληρωνουμε κιολας! Σε ενα καθ ολα αξιοπρεπες αμαξακι θα κολωναμε;
Τεσπα... μαλλον εχω κολησσει κουμμουνισμο, πρεπει να ειναι ιωση.... :D :wave2:
Cpt. Haddock
16/06/2011, 16:16
Οχι...αλλα το να ειχαμε ολοι π.χ. λεμε τωρα ενα αυτοκινητο σαν το Fiat Punto η σαν το Hyundai Getz ειναι δα τοσο ασκητικο;
Δεκτό αλλα εσυ προτείνεις αυτο να επιβληθεί άνωθεν απο μια κεντρική διακυβέρνηση.
Αυτό δε χρειάζεται, ετσι κι αλλιως σε οικονομικά ασφυκτικό περιβάλλον με τις δανειοδοτήσεις κομμένες, θα αγοράζεις μονο αυτο που μπορείς. :winka:
BLACKGAS
16/06/2011, 16:18
....
Πάνε στο Βραχάτι να δεις ηλιοβασίλεμα παραλία με φραπεδάκι, να γιατρευτείς απ' όλα. Άσε τους υπόλοιπους να βράζουμε και να ζηλεύουμε!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Εγώ θα βγω στο βουνό ενάντια στο ΚΚστρομ ...:bigcry:
Για ολα υπαρχει λυση.....
Και εκει ολοΙ το ιδιο Θα ειχαμε....
:bigcry: :bigcry:
229142
Με βρίσκεις απολύτως "δίπλα σου" Έρρι. Και νομίζω ότι η ατιμωρησία όλων τους είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το περί δικαίου αίσθημα είναι κατά μεγάλο ποσοστό ό λόγος που όοοολοι αυτοί βγήκαν (-με) στους δρόμους και διεκδικούν (-με).
Αλλά να μην υπάρξει ούτε πισωγύρισμα ούτε κι εξαίρεση.
:mad: :mad: :mad:
John Steed
16/06/2011, 16:52
And the Oscar goes to.....
Loverdos!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
rockobok
16/06/2011, 17:03
Και μάρκα elLADA :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Και μάρκα elLADA :rotflmao:
:nono: .... HELAS!!!!
blackbusa
16/06/2011, 22:02
http://www.youtube.com/watch?v=lkOZaAExHuA&feature=share
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.youtube.com/watch?v=lkOZaAExHuA&feature=share
:)
xristos x
16/06/2011, 22:28
http://www.youtube.com/watch?v=lkOZ...p;feature=share
ας μην ειμαστε αγενεις αλλα να επεκτεινουμε και στους υπολοιπους αξιους πολιτικους μας που θυσιαζουν τα παντα για το καλο μας τις ευχες μας!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για πες μου να μαθω και εγω......!!!!
εγω θα σου πω για να μαθεις εσυ τι εχεις δηλωσει εσυ?εσυ δεν ξερεις τι δηλωνεις?
να τετοια χαζα κανετε και μετα σας κυνηγανε οι εφοριες!!
εδω δεν εισαι εσυ σιγουρος!!!πως μπορω να ειμαι εγω?
υ.γ.1 εχετλαιος,σναιπερ κ.α. συνενοηθηκαμε εν παση περιπτωση
υ.γ.2 ας μη συνεχισουμε σε αυτο το θρεντ τετοια κουβεντα (προσωπικου χαρακτηρα)
υ.γ.3...εγραψα αλλα το εσβησα μια και δεν ειναι εδω ο χωρος να συζητησουμε τα περι αστυνομιας.
Mόλις ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός . :yuck:
Πραγματικά ζούμε ιστορικές στιγμές .....ή ακόμα καλύτερα συγκλονιστικές στιγμές γελοιότητας και ηλιθιότητας .
Μας μπόλιασαν το μυαλό με πρόσωπα ευρείας κοινωνικής αποδοχής , και του πνεύματος που θα αναλάμβαναν τα υπουργεία και τελικά έχει γίνει αυτό που γίνεται πάντα . Δηλαδή τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις . :a31:
Και το σημαντικότερο είναι πως θα ακολουθηθεί κατά γράμμα η ίδια πολιτική .
Πραγματικά αν το κοινωνικό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί αναχαιτιστεί από αυτό το φθηνό κόλπο αυτών των γελοίων τύπων θα είμαστε άλλη μια φορά άξιοι της μοίρας μας .
Ιδού τι σημαίνει ανασχηματισμός δια στόματος σπουδαίου άνθρώπου !!!
http://www.youtube.com/watch?v=nJZQRqARz6o
Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Κι ο "πολέμιος" του μνημονίου Παντελής Οικονόμου υφυπουργός οικονομικών.. :sick:
chr1s_86
17/06/2011, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Ιδού τι σημαίνει ανασχηματισμός δια στόματος σπουδαίου άνθρώπου !!!
http://www.youtube.com/watch?v=nJZQRqARz6o
:a013: :beer:
DimChios
17/06/2011, 09:56
Το εχω πει καμια 30αρια ποστ πιο πισω!
Το βλεπα, οπως και ολοι μας νομιζω!
Κατοπιν τουτου.... + πολλα στον faraway
arazw.ara.zw
17/06/2011, 10:18
Mε πρόλαβες.......
Αυτή είναι η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας........Νομίζω οτι με τέτοιες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό πρέπει να σταματήσουν όλες οι αντιδράσεις.....
koulis25
17/06/2011, 10:22
Το καπέλο του! (http://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Synedriaseis-Olomeleias?sessionRecord=c856ede4-829b-4ba7-93a9-ce1315547b97)
Εχετλαίος
17/06/2011, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Πραγματικά ζούμε ιστορικές στιγμές .....
Αυτό και αν είναι αλήθεια.
Πολύ φοβάμαι ότι οι ιστορικοί του μακρινού μέλλοντος θα μας κρίνουν όπως κρίνουμε εμείς σήμερα το πνευματικό επίπεδο μιας αμοιβάδας...
nikos_abel
17/06/2011, 11:15
Αυτό και αν είναι αλήθεια.
Πολύ φοβάμαι ότι οι ιστορικοί του μακρινού μέλλοντος θα μας κρίνουν όπως κρίνουμε εμείς σήμερα το πνευματικό επίπεδο μιας αμοιβάδας...
Γιατί; Μια χαρά πετυχημένο είδος είναι η αμοιβάδα. Ακόμα υπάρχουν από απαρχής σχεδόν
της ζωής στο πλανήτη!!!
Εχετλαίος
17/06/2011, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Γιατί; Μια χαρά πετυχυμένο είδος είναι η αμοιβάδα. Ακόμα υπάρχουν από απαρχής σχεδόν
της ζωής στο πλανήτη!!!
Kαμία διαφωνία σε αυτό. Το πρωτόζωο του παραδείγματος είναι απλό μεν, εξαιρετικά πετυχημένο δε.
Αλλά, υποτίθεται, ότι εμείς, σαν ανθρώπινο είδος, διαθέτουμε και περισσότερα γονίδια, και περισσότερες ικανότητες και περισσότερη "ευκαιρία" να κάνουμε το "καλόν".
Και αυτά εκλείπουν από τον άνθρωπο. Τον κάνουν να φαντάζει ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε πλέον της αναπαραγωγής του και της παρασίτισης στον πλανήτη.
Όπως ακριβώς και η αμοιβάδα...
Δεν ξέρω...αισθάνομαι κάπως :yuck: σήμερα...