View Full Version : καλυμα ψυγειου Cbf600
Να κανω μια ερωτηση για του κατοχους 2008 μοντελου και μετα..
Καλυμα στο ψυγειο εχετε? σε παλιοτερα μοντελα βλεπω οτι υπαρχει μια πλαστικη γριλια,
που κουμπωνει στο ψυγειο, να το προστατευει απο λασπες και πετραδακια,
στο δικο μου λειπει και οταν πηρα τηλ να το παραγγειλω..απλα μου ειπαν οτι δεν βγαινει με
προστατευτικο ψυγειου απο το 2008 και μετα, και εννοειται δεν υπαρχει σαν ανταλλακτικο, ετσι ειναι?
..μαλλον πρεπει να ειμαι και ο μοναδικος με cbf 600 του '08...:confused:
http://www.bikebitzuk.co.uk/honda-cbf-600-radiator-cover-08-p-5248.html
Καλορίζικο
ευχαριστω:beer:
τετοια σιτα εχω δει αλλα δε μου αρεσει, ευτυχως δηλαδη που δεν μου αρεσει,γιατι πρεπει να κανει και κανενα 100αρακι ευρωπουλα. Ψαχνω τη πλαστικη μαυρη σαν του προηγουμενου μοντελου
makis206
26/05/2011, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
ευχαριστω:beer:
τετοια σιτα εχω δει αλλα δε μου αρεσει, ευτυχως δηλαδη που δεν μου αρεσει,γιατι πρεπει να κανει και κανενα 100αρακι ευρωπουλα. Ψαχνω τη πλαστικη μαυρη σαν του προηγουμενου μοντελου
Εγώ που είχα το προηγούμενο δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. ή μάλλον είχα παρατηρήσει, ότι δεν είχε κάτι τέτοιο..:look: :lol:
Μήπως είδες κάποιο αξεσουάρ και μπερδεύεσαι; Δες τη φωτό του δικού μου.. :beer:
227293
σε ολα υπαρχουν αναμονες για να κουμπωσει κατι αντιστοιχο.
Βρηκα φωτο μονο απο το naked 500, κατι τετοιο ελεγα, λογικα μιλαμε για μηδαμινης αξιας μαραφετι, αλλα πολυ χρησιμο, δεν ειναι εντελως εκτεθημενο το ψυγειο..:)
227294
makis206
26/05/2011, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
σε ολα υπαρχουν αναμονες για να κουμπωσει κατι αντιστοιχο.
Βρηκα φωτο μονο απο το naked 500, κατι τετοιο ελεγα, λογικα μιλαμε για μηδαμινης αξιας μαραφετι, αλλα πολυ χρησιμο, δεν ειναι εντελως εκτεθημενο το ψυγειο..:)
Koίτα τώρα που στην πρώτη φωτό μου φαίνεται σαν να έχει τοποθετηθεί πρόσθετο εξάρτημα ενώ στη δεύτερη φαίνεται σαν να μην υπάρχει καν..! Ή που δεν έχει ή που στραβώθηκα τελείως..:look:
Αν δεις και το δικό μου το ψυγείο απ'το πλάι πάντως μοιάζει ίδιο με του γυμνού στη δεύτερη φωτό..:look:
makis206
26/05/2011, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν δεις και το δικό μου το ψυγείο απ'το πλάι πάντως μοιάζει ίδιο με του γυμνού στη δεύτερη φωτό..:look:
Άκυρο τώρα που το βλέπω καλύτερα φαίνεται σαν όντως να υπάρχει κάτι.. δεν το έχω ξαναδεί πάντως ούτε ξέρω αν μπορεί να βρεθεί κάπου, ίσως δεν το έχω παρατηρήσει καν στα γυμνά γιατί σε φαιρινγκάτα δεν το έχω συναντήσει 100%..
:beer:
Mike.CBF
26/05/2011, 18:22
Ούτε το δικό μου '08 έχει, το είχα παρατηρήσει απο όταν το πήρα, αλλά νόμιζα ότι το έχασε ο προηγούμενος. Όντως έχει προεξοχές για να κουμπώσει.
δοκιμασε μια απο χορνετ μηπως κουμπωνει. Περιεργο παντως γιατι δεν του βαλανε? Αφου η τιμη του ειναι στο θεο να πουμε :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
δοκιμασε μια απο χορνετ μηπως κουμπωνει. Περιεργο παντως γιατι δεν του βαλανε? Αφου η τιμη του ειναι στο θεο να πουμε :rolleyes:
θα κουμπωσει. same ειναι...απο hornet 600 08+
και κανει 50-60 γιουρια απο την Honda :sick:
Μαλλον καθαρα θεμα μαμοτσιγκουνιας ειναι. Σου λεει κανενας δεν το προσεχει.. Οταν ειχα ρωτησει η κοπελα κοιταξε για παλιοτερα cbf και hornet μηπως ταιριαζει, και μου ειπε φορανε διαφορετικα ψυγεια.. Ασε σε καμια βολτα αν ειναι και κανενας με hornet μας λυνεται η απορια απι τοπου.:beer:
Για να δουμε αν απαντησει και κανενας αλλος με 08
stefanos80
27/05/2011, 13:08
Το δικο μου ειναι 08 και δεν εχει,η φωτο ειναι απο κινητο ελπιζω κατι να φαινεται
227372
Κι ομως στο διαγραμμα της Honda το δειχνει με την σιτα το μοντελο του 2008.
Δες και μονος σου. Τελος παντως ριξε μια ματια στα σημεια που σου δειχνω με βελακι στην εικονα, αν εχει κατι σαν δοντακια πανω στο ψυγειο, ή ειναι τελειως λειο.
Αν ισχυει το πρωτο μπορεις να του βαλεις.
227375
εγω εχω hornet 08 και φιλος το cbf 08. εμφανισιακα τουλαχιστον ειναι ιδια...τα ψυγεια.
Mike.CBF
28/05/2011, 23:44
..να απαιτήσουμε άμεσα απο τη honda τις σίτες μας :evil: :D