View Full Version : λιστα διαδρομη
για σας αρχες ιουνιου θα κανο ενα ταξιδη απο εβρο μεχρι λευκαδα και θελο να μου πειτε πως θα πρεπει να κανο την λιτσα με το τι θα παρο μαζι μου και αν εχει κανει καπιος την διαδρομη αυτην να ειστε καλα
rockobok
29/05/2011, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από simao
για σας αρχες ιουνιου θα κανο ενα ταξιδη απο εβρο μεχρι λευκαδα και θελο να μου πειτε πως θα πρεπει να κανο την λιτσα με το τι θα παρο μαζι μου και αν εχει κανει καπιος την διαδρομη αυτην να ειστε καλα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74646
Πολύ χρήσιμο πόστ συμφορουμίτη στικαρισμένο.
Για τη διαδρομή δεν έχω ιδέα:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από simao
για σας
θα κάνεις κάτι τετοιο για μας? :wacko:
σόρρυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λέττα.... Άντε για ρε! :bawl:
Φίλε rockobok εν ξέρω για σένα αλλά πολλοί θα έπαιρναν μια ενδοφλέβια με 600 χλμ Εγνατίας. :lol:
Δε μας λες με τι μηχανή θα κάνεις την διαδρομή. Βασικά δεν χρειάζεσαι και τίποτε για ένα τέτοιο ταξίδι. Πάρε κανένα σπρέι για την αλυσίδα σου, αν έχεις αλυσίδα ή κανένα κιτ επισκευής ελαστικού. Αν έχεις σαμπρέλα πάρε φαστ. Αν έχεις άφρικα πάρε κανένα ανορθωτή.
Σοβαρά τώρα δεν χρειάζεσαι κάτι. Από εργαλεία και ανταλλακτικά τι να πω? Εσύ ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει η μηχανή σου. Για εξοπλισμό πάρε ότι έχεις και δεν έχεις.
Αν σε αγχώνει η διαδρομή πάρε κανένα χάρτη αλλά ουσιαστικά μια ευθεία είναι.
Βασικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σε προβληματίζει. :)
LOUKILOUK
30/05/2011, 15:18
Βασικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σε προβληματίζει. :) [/B][/QUOTE]
Η..... λίτσα.... ρε φίλε ...:lol: :rotflmao: :bawl:
Σοβαρά τώρα ότι λέει ο Daz ταμάμ... απλά πράγματα... καλο ταξίδι :beer: :wave2: