View Full Version : Αναζήτηση riding shcool
Fastmike78
30/05/2011, 21:32
Γεια σε όλους . Εχω ενα xt 600 . Οδηγάω 5 χρόνια , ξέρω τα βασικά , αλλα θα ήθελα να πάω σε κάποιο σχολείο για να εμβαθύνω σε τομείς όπως το φρενάρισμα , οδήγηση σε βρεγμένο , στροφές κτλ . με λίγα λόγια να έχω περισσότερο έλεγχο της μηχανής .
Οι πιο έμπειροι έχετε κάτι να μου προτείνετε ; Ξέρετε αν θα ξεκινήσει κάτι ανάλογο σύντομα ;
Ευχαριστώ !
το τελευταιο riding school μεχρι στιγμης εγινε χθες στα μεγαρα!!
επικοινωνησε με το καταστημα του παπασταυρου στη καλιροης και ζητα στοιχεια επικοινωνιας
της κας ιωαννας αρβανιτακη! ειναι η υπευθυνη των riding schools! αυτη θα σε ενημερωσει για
οτι θες να μαθεις!
απο e-mail/ανακοινωση της ιδιας:
""Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά με πολλά Track Days και Riding School. Το γραφείο μου και ο καφές που σας περιμένει από σήμερα είναι το κατάστημα Παπασταύρου Shops Καλλιρόης 30. Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά να οργανώσουμε τις εξορμήσεις σε πίστες και αλλού και να γνωρίσετε τα μοναδικά σε ποιότητα προϊόντα μας.
Ιωάννα Αρβανιτάκη
Schools - Events
Τηλ: 210-9249350
Κινητό 6942633040 "
Allst@rf
30/05/2011, 21:57
μπράβο ρε μικε...
:winka:
Επίσης να προσθέσουμε και το
California Superbike School (http://www.superbikeschool.co.gr/css_contact.html) το απαύγασμα του στριψίματος :wave2:
(Αν δεν κάνω λάθος υπό άλλη διοίκηση πλέον)
Κλείσε από νωρίς όμως ημερομηνία :)