PDA

View Full Version : Κατεδαφιζόμεθα...

Σελίδες : 1 [2]

nikos_abel
01/06/2011, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Απατεώνα!
:lol:
:wave2:

(μάθε ρε Aikido σου λέω! Υπάρχουν και τα cane-swords)

Τι ταινιάρα με θύμισες τώρα...

227784

Εχετλαίος
01/06/2011, 12:48
Make love, not war λέμε!!!

Θέλει ήχο. Μάλλον (ξανά) άσχετο με το thread...
http://www.youtube.com/watch?v=UVKgoas4QQc

Εχετλαίος
01/06/2011, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Τι ταινιάρα με θύμισες τώρα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με "έπιασες"

Cpt. Haddock
01/06/2011, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Δηλαδή , για να καταλάβω ….
Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ νησιά που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ στρατό και ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ περιοχές που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχουν ΤΟΥΡΚΙΚΟ στρατό , αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ τους βαφτίζουν ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ και όλα Ο.Κ. ???

Παραλογοοοοοοοο….. Δεν απαντά….. αρα ,λογικό

Ναι, τα νησια του ανατολικου Αιγαίου, με τη συνθηκη της Λωζανης κυρήχτηκαν αποστρατικοποιημένα. Συμπεριελήφθησαν τα 12νησα μετα την ενσωματωσή τους.

Και ήταν χωρις στρατό μεχρι το 1974 και την Κυπρο. Εως τοτε, ολες οι ενοπλες δυνάμεις ήταν προσανατολισμένες στον 'εκ βορά κινδυνο" και ειχαμε τα 4 σώματα στρατού απο Ηπειρο (Α')έως θράκη (Δ')

Μετα το 1974, πηγε εσπευσμένα στρατός εκει, βαφτίστηκε εθνοφυλακη (ή και αστυνομια - εχω δει ταυτότητα ΕΛ.ΑΣ. φαντάρου στη Συμη) για να μην παραβαινουμε φανερά τη συνθηκη.

Εκτοτε ειναι κι αυτό ενα απο τα θέματα που εγείρει κατα καιρους η Τουρκια. Μαλιστα, στις αρχες του '90 ειχε φωτογραφηθει ο όρχος αρματων του 218 Τ.Ε. στη Χίο και είχε σταλει σε περιοδικα (Jane's Defense) σαν αποδεικτικο. Η θέση της Ελλαδας ειναι οτι η υποχρέωση και δυνατότητα αμυνας του χώρου της υπερβαινει τις συνθήκες.

Γι' αυτο και πριν ακομα καταργηθούν οι στολές εξόδου, στα νησια έβγαινες υποχρεωτικά με πολιτικά

Αυτα εν συντομια :wave2:

nikos_abel
01/06/2011, 12:50
Δηλαδή , για να καταλάβω ….
Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ νησιά που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ στρατό και ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ περιοχές που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχουν ΤΟΥΡΚΙΚΟ στρατό , αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ τους βαφτίζουν ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ και όλα Ο.Κ. ???

Παραλογοοοοοοοο….. Δεν απαντά….. αρα ,λογικό

Να σε πω το άλλο. Λοκατζίδες έχει στα νησιά; Αυτούς με τα πράσινα μπερέ λέω. Άμα τους δεις
να κυκλοφοράνε, να μας το πεις.

Εχετλαίος
01/06/2011, 12:53
Άμα τους δεις να κυκλοφοράνε, να μας το πεις.

Εμένα πάντως με αφήνανε να κυκλοφορώ...
:confused:

ggs
01/06/2011, 12:55
Να σε πω το άλλο. Λοκατζίδες έχει στα νησιά; Αυτούς με τα πράσινα μπερέ λέω. Άμα τους δεις

απ οτι λεει ο φιλος , δεν εχει στρατο , λοκατζιδες θα εχει?

Cpt. Haddock
01/06/2011, 12:55

η Ζ' ΜΑΚ εχει εδρα στα νησια :winka:

Τα πάντα έχει, αρματα, πυροβολικο, ΠΑΠ, Μηχανικο, ΜΧΠ, ΜΑΚ.

Απλα ειναι όλα δηλώμενα ως εθνοφυλακη και - τυποις- παράνομα. :wave2:

LOUKILOUK
01/06/2011, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
Αν δοθεί συναγερμός καλούνται στην αποθήκη πυρομαχικών και τους δίνονται πυρομαχικά, ιματισμός και όλος ο εξοπλισμός. Εσύ μη χολοσκάς, θα είσαι ήδη στην Αλβανία ή ασφαλής πίσω απ' τον εχθρό. :rolleyes:

και αν συμβει το οτιδηποτε,θα πανε πρωτα αυτοι μεχρι να ερθει ο στρατος.Σωστα;
:rolleyes: Στρατηγέ, εσείς; :rotflmao:

Μεριικά ΤΕ μπορεί να δίνουν. Είναι αναλόγως των διαταγών του σώματος. Γι' αυτό που ξέρω, δε δίνουν για να μην πηγαίνουν για γουρούνια με τα G3.

Και αυτό παίζει... αλλά στα νησιά που δεν έχουν αγριογούρουνα, έχουν πυρομαχικά...προφανός είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα...

Κατά τα άλλα ggs αυτό που προσπαθούν να σου πουν είναι ότι στα νησιά της παραμεθωρίου βάση συνθηκών απαγορεύεται να υπάρχει τακτικός στρατός και έτσι εφευρέθηκε το κόλπο των εθνοφυλάκων...πολλά χρόνια τώρα ισχύει...
Επίσης μην μπερδεύετε τα Τ.Ε. (Τάγμα εθνοφυλακής) με τα τις Μ.Ε. (Μονάδες επιστράτευσης).
Ο Ε.Σ. είναι προφανές ότι πρέπει να ανδιοργανωθεί πάνω σε καινούρια δόγματα και τακτικές πολέμου. Αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα τώρα εδώ...

ggs
01/06/2011, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:

καλά , αυτοι δεν ειναι πυροσβέστες :confused:

Cpt. Haddock
01/06/2011, 12:59
καλά , αυτοι δεν ειναι πυροσβέστες :confused:

Οχι ΕΜΑΚ, ΜΑΚ (Μοιρα Αμφιβίων Καταδρομών)

koulis25
01/06/2011, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
προφανες απο τι;γιατι 2 πραγματα ειπες και τα ειπες λαθος οποτε ουτε συ μπορεις να κρινεις.τελοσπαντων,δεν εχω την ορεξη σου.οπλισου και περιμενε τον Τουρκο:wave2:

Α μπα.. Μόνο από αυτά:

Παει η πρωτη γραμμη αμυνας της πατριδος

Το να υπαρχουν οπλα και πυρομαχικα ανεξελεγκτα ΚΑΙ κακοσυντηρημενα στην διαθεση και ορεξη του καθενος,δε σου κανει για λογος;

Ισως αν εμενα κοντα σε κανα συνορο να κλαιγα γιατι θα εβλεπα ποιοι ειναι η πρωτη γραμμη αμυνας και με τι οπλισμο.

και αν συμβει το οτιδηποτε,θα πανε πρωτα αυτοι μεχρι να ερθει ο στρατος.Σωστα;

Δηλαδή ότι είπες μέχρι τώρα! :rolleyes:

Αυτά τα δυο που είπα εγώ και ήταν λάθος ποια ήταν; Το ότι δεν έχουν πυρομαχικά; Για το σώμα στρατού που γνωρίζω και στο οποίο υπάγονται τα περισσότερα ΤΕ, οι εθνοφύλακες δεν έχουν πυρομαχικά για το λόγο που ανέφερα παραπάνω.

nikos_abel
01/06/2011, 13:04

Μωρέ και μπλέ (ΠΝ) φόραγα εγώ στη Λήμνο (ήμουνα και υποδιοικητής τρομάρα μου) αλλά
παρανόμως.

ggs
01/06/2011, 13:07

Τα πάντα έχει, αρματα, πυροβολικο, ΠΑΠ, Μηχανικο, ΜΧΠ, ΜΑΚ.

Απλα ειναι όλα δηλώμενα ως εθνοφυλακη και - τυποις- παράνομα. :wave2:

Τελικά , δεν τους κρύβουν και πολύ καλά…..Ο καπτεν τους είδε…(και ο Τσακ Νορις):lol: :lol:

koulis25
ρε φιλαι , μην ειρωνευεσε .... επειδη σε βλεπω οτι εχεις γνωσεις για το θεμα,γι αυτο σε ρωταω...

δηλαδη , εσενα σου φενεται λογικο ???

Συγγνώμη.

Cpt. Haddock
Τελικά , δεν τους κρύβουν και πολύ καλά…..Ο καπτεν τους είδε…(και ο Τσακ Νορις):lol: :lol:

Στη Χίο υπηρετησα, πως να μην τους δω; :lol:

nikos_abel
01/06/2011, 13:10

Ο άλλος που είναι;

Anty12
01/06/2011, 13:11
Υπάρχουν ελληνικά νησιά που οι «συνθήκες» απαγορεύουν να έχουν ελληνικό στρατό ????

Ναι η Λήμνος και η Ρόδος για παράδειγμα...και δεν είναι εθνοφυλακή...είναι "βαφτισμένοι" αστυνόμοι.

Και για την ιστορία...μετά τα Ίμια το 96 τα όπλα είναι ελάχιστα, απογράφονται και ελέγχονται τακτικότατα, και αυτοί που επιλέγονται να τα έχουν, έχουν προϋποθέσεις (όπλο που υπηρέτησαν, διαγωγή κατά τη θητεία, ασκήσεις μετά την θητεία, ποινικό μητρώο, οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση και διάφορα άλλα.

Δόθηκαν (όταν δόθηκαν) για να κυνηγάνε οι ΜΑΥδες τους κομμουνιστές στα χωριά , και παρέμειναν και επί ΤΕΑ (μετά το 74) και επί εθνοφυλακής, με την λογική του ότι η Ορεστιάδα είναι πολύ, μα πάρα πολύ μακριά από το Χαλάνδρι......:winka:

Προσωπικά δεν άκουσα ποτέ στις ειδήσεις : Πήρε το G3 Που του ενεπιστεύθει η Πατρίς, και δια ασήμαντον αφορμή, γέμισε τον γείτονα του κουμπότρυπες.....

Τώρα .......

Εχετλαίος
01/06/2011, 13:11

Kαι εμείς σε βλέπαμε!
:smokin:

sniper
01/06/2011, 13:18
Που 'στε κομμάντα; Κι εγώ σας έβλεπα αλλά σας λυπόμουν.. :lol:

Εντάξει είμαστε τώρα; Βγάλαμε άκρη;

Κινδυνεύουμε; :bawl:

Anty12
01/06/2011, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Εκ των έσω ναι.....:rolleyes:

Εχετλαίος
01/06/2011, 13:22
Που 'στε κομμάντα; Κι εγώ σας έβλεπα αλλά σας λυπόμουν.. :lol:

Εντάξει είμαστε τώρα; Βγάλαμε άκρη;

Tης προέλασης/απόβασης προηγείται συνήθως ανηλεής βομβαρδισμός εξ αποστάσεως και εξ ουρανού.
Δεν βλέπω πως, σήμερα, η εθνοφυλακή μπορεί να βοηθήσει...
Εξ' άλλου υπάρχουν και οι "προστάτες" πια...
:confused:

Εχετλαίος
01/06/2011, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εκ των έσω ναι.....:rolleyes:

LOUKILOUK
01/06/2011, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι η Λήμνος και η Ρόδος για παράδειγμα...και δεν είναι εθνοφυλακή...είναι "βαφτισμένοι" αστυνόμοι.

Και για την ιστορία...μετά τα Ίμια το 96 τα όπλα είναι ελάχιστα, απογράφονται και ελέγχονται τακτικότατα, και αυτοί που επιλέγονται να τα έχουν, έχουν προϋποθέσεις (όπλο που υπηρέτησαν, διαγωγή κατά τη θητεία, ασκήσεις μετά την θητεία, ποινικό μητρώο, οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση και διάφορα άλλα.

Δόθηκαν (όταν δόθηκαν) για να κυνηγάνε οι ΜΑΥδες τους κομμουνιστές στα χωριά , και παρέμειναν και επί ΤΕΑ (μετά το 74) και επί εθνοφυλακής, με την λογική του ότι η Ορεστιάδα είναι πολύ, μα πάρα πολύ μακριά από το Χαλάνδρι......:winka:

Προσωπικά δεν άκουσα ποτέ στις ειδήσεις : Πήρε το G3 Που του ενεπιστεύθει η Πατρίς, και δια ασήμαντον αφορμή, γέμισε τον γείτονα του κουμπότρυπες.....

Τώρα .......

Στη Λήμνο όπου και υπηρέτησα το 2001 δεν υπήρχε θέμα... κανονικά στρατός, σε αντίθεση με τα δωδεκάνησα που είχαν όλοι μπλε διακριτικά εθνοφύλακα...
Κατά τα άλλα όπως τα είπες...:beer: :wave2:

nikos_abel
01/06/2011, 20:56
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με "έπιασες"

Με κίνδυνο σκούπας...

Τον θυμάσαι αυτόνανε;

http://en.wikipedia.org/wiki/Remo_Williams:_The_Adventure_Begins

227814

nikos_abel
01/06/2011, 20:58
Αλλά ο "καλός" ήταν αυτός :

http://en.wikipedia.org/wiki/Shibumi_(novel)

nikos_abel
01/06/2011, 20:59
Θέλει ήχο. Μάλλον (ξανά) άσχετο με το thread...
http://www.youtube.com/watch?v=UVKgoas4QQc

Έρε μανούλα μου...αααααχχχχ...

matmat
01/06/2011, 21:56
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.. όταν λες αντιεροπορικά εννοείς Ραϊμένταλ 30ρια ή Πατριοτ; Και θα τα συντηρούσαν στο Άνω Πογώνι οι ντόπιοι; :lol: :lol: :lol:

@Κάπτεν : ρε συ Ηλία.. Λες αν κάνω καμιά αίτηση στο ΓΕΑ να με δώκουν κανένα F4 και να την δω ιπτάμενος ΤΕΑτζης;

Ψιτ κύριος ... :p
Το ΠΩΓΩΝΙ γράφετε με δυο Ω και ειναι μια παρα πολύ ευαισθητη περιοχή
αλλά μην το θίξουμε και το αναλύσουμε εδω !!!

:smokin:

thalasinos
01/06/2011, 22:52
Ειμαι απο την Ξανθη, εδω και εναμιση χρονο περιπου ειμαι στην εθνοφυλακη, δεν μου εχει ερθει καποια ειδοποιηση για επιστροφη του εξοπλισμου!!! ισα ισα οπως καθε μηνα ετσι και τωρα μου ηρθε το μηνιαιο προγραμα εκπαιδευσης!! Αν και οταν μου ερθει καποια ειδοποιηση, θα ενημερωσω !!

koulis25
02/06/2011, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Ειμαι απο την Ξανθη, εδω και εναμιση χρονο περιπου ειμαι στην εθνοφυλακη, δεν μου εχει ερθει καποια ειδοποιηση για επιστροφη του εξοπλισμου!!! ισα ισα οπως καθε μηνα ετσι και τωρα μου ηρθε το μηνιαιο προγραμα εκπαιδευσης!! Αν και οταν μου ερθει καποια ειδοποιηση, θα ενημερωσω !!

Έλα ρε φίλε επιτέλους. Απάντησέ μας στα εξής:

1. Έχεις σφαίρες στο σπίτι;
2. Το όπλο το φυλάττεις ολόκληρο σε ένα μέρος ή έχεις το κλείστρο σε ξεχωριστό σημείο μολυβδοσφραγισμένο για να είναι σίγουρος ο δόκιμος ότι δεν το χρησιμοποιείς για ιδία χρήση; (σου το λένε κάθε φορά που σου κάνουν έλεγχο)
3. Σε καλούν για βολές και εκπαιδεύσεις;

Επειδή the masturbation goes cloud. Αν η εκπαίδευση ήταν η ίδια με την αντίστοιχη αμερικάνικη της εθνοφρουράς (όπου πολίτες είναι μέχρι και πιλότοι μαχητικών), πιστεύει κανένας ότι θα πήγαινε ο Έλληνας να διαθέσει τόσο χρόνο αφιλοκερδώς για να συνεισφέρει στην άμυνα της πατρίδας του; Εδώ τους καλούν για μια ωριαία εκπαίδευση κι απ' τα 30-40 άτομα σε μια περιοχή, πηγαίνουν 3-4. Είναι έτσι ή τα λέω λάθος;
Τέλος πες μας πόσους λαθρομετανάστες συνέλλαβες σαν εθνοφύλακας φέτος να πάρουμε κάμψεις; :rolleyes:

SoulGR
02/06/2011, 13:37
για μισο υπαρχει καποιος που πιστευει οτι χρειαζομαστε πολυ στρατο στα συνορα με αλβανια σκοπια ?
δυστυχως η ευτυχως οι εθνοφυλακη θα ειναι αχρηστη σε εναν ενδεχομενο πολεμο,τα σημεια κλειδια ειναι η αεροπορεια και οι ειδικες δυναμης.

επισης ποση ωρα χρειαζεται η εθνοφυλακη να παρει θεσεις μαχης?
τα μαχητικα απο λαρισα θελουν 8-9 λεπτα να φτασουν στην αλβανια και 13-14 για τα παραλια της μικρας ασιας(μαζι με τον χρονο απογειωσης)

thalasinos
02/06/2011, 15:56
Έλα ρε φίλε επιτέλους. Απάντησέ μας στα εξής:

1. Έχεις σφαίρες στο σπίτι;
2. Το όπλο το φυλάττεις ολόκληρο σε ένα μέρος ή έχεις το κλείστρο σε ξεχωριστό σημείο μολυβδοσφραγισμένο για να είναι σίγουρος ο δόκιμος ότι δεν το χρησιμοποιείς για ιδία χρήση; (σου το λένε κάθε φορά που σου κάνουν έλεγχο)
3. Σε καλούν για βολές και εκπαιδεύσεις;

Επειδή the masturbation goes cloud. Αν η εκπαίδευση ήταν η ίδια με την αντίστοιχη αμερικάνικη της εθνοφρουράς (όπου πολίτες είναι μέχρι και πιλότοι μαχητικών), πιστεύει κανένας ότι θα πήγαινε ο Έλληνας να διαθέσει τόσο χρόνο αφιλοκερδώς για να συνεισφέρει στην άμυνα της πατρίδας του; Εδώ τους καλούν για μια ωριαία εκπαίδευση κι απ' τα 30-40 άτομα σε μια περιοχή, πηγαίνουν 3-4. Είναι έτσι ή τα λέω λάθος;
Τέλος πες μας πόσους λαθρομετανάστες συνέλλαβες σαν εθνοφύλακας φέτος να πάρουμε κάμψεις; :rolleyes:

Λοιπον παιδια
1, Σφαιρες, οχι δεν εχω!
2. Οπλο και κλειστρο ειναι σε δυο ξεχωριστα σημεια κρυμενα, και αυτο επειδη πριν κανα δυο χρονια ειχε κλαπει ενα οπλο απο ενα σπιτι το οποιο το κλειστρο ηταν επανω, συντηρηση γινεται στην κανη (λαδωμα) απο εναν υπαλληλο πολιτικου προσωπικου μαζι με εναν στρατιωτικο.

3. Το προγραμα μου ερχεται μηνιαια με τα Ε.Λ.Τ.Α στο σπιτι, την χειμερινη περιοδο κυριως εχει εκπαιδευση με οπλα,την ανοιξη και το καλοκαιρι ειναι οι βολες !! φυσικα και δεν εχω παει ουτε στο ενα μα ουτε και στο αλλο, με ρωτησαν αν θελω να γινω εθνοφυλακας ? δεν με ρωτησαν!!!!

Εζησα την επιστρατευση του '74, και πηρα μερος στην επιστρατευση του '87, ενα ξερω, σε τετοιες δυσκολες καταστασεις γινομαστε ολοι ενας!!

Μη μασατε ρεεεεεε!! φυλαμε καλα τα συνορα !!!!

Υ.Γ
Δεν πιστευω να ειναι κανενας spionase ????
:evil:

koulis25
02/06/2011, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Λοιπον παιδια
1, Σφαιρες, οχι δεν εχω!
2. Οπλο και κλειστρο ειναι σε δυο ξεχωριστα σημεια κρυμενα, και αυτο επειδη πριν κανα δυο χρονια ειχε κλαπει ενα οπλο απο ενα σπιτι το οποιο το κλειστρο ηταν επανω, συντηρηση γινεται στην κανη (λαδωμα) απο εναν υπαλληλο πολιτικου προσωπικου μαζι με εναν στρατιωτικο.

3. Το προγραμα μου ερχεται μηνιαια με τα Ε.Λ.Τ.Α στο σπιτι, την χειμερινη περιοδο κυριως εχει εκπαιδευση με οπλα,την ανοιξη και το καλοκαιρι ειναι οι βολες !! φυσικα και δεν εχω παει ουτε στο ενα μα ουτε και στο αλλο, με ρωτησαν αν θελω να γινω εθνοφυλακας ? δεν με ρωτησαν!!!!

Εζησα την επιστρατευση του '74, και πηρα μερος στην επιστρατευση του '87, ενα ξερω, σε τετοιες δυσκολες καταστασεις γινομαστε ολοι ενας!!

Μη μασατε ρεεεεεε!! φυλαμε καλα τα συνορα !!!!

Υ.Γ
Δεν πιστευω να ειναι κανενας spionase ????
:evil:

Όλα ρητορικά ερωτήματα γιατί τα γνώριζα, απλά ήθελα να τα επιβεβαιώσεις. Το κλείστρο φυλάσσεται χωριστά πάνω από 12 χρόνια. Η αιτία τείνει να γίνει αστικός μύθος. Κάτι με κλοπή έχει να κάνει. Παλιά έβαζαν και μια μολυβδοσφραγίδα με ένα σύρμα γύρω απ' το κλείστρο για να μην είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς να την παραβιάσει και συνεπώς να φανεί η παράβαση του κανονισμού.
Ξέρω ότι είστε καλοί άνθρωποι, νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες και οι περισσότεροι θέλετε και είστε εθνοφύλακες, πράγμα που σας κάνει χρήσιμους και πιο αποδοτικούς απ' τον κάθε κληρωτό. Μη νομίζεις ότι σας στρατολογούν τυχαία. Έχουν καταλόγους που γράφουν ποιοι πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά και πάλι ο δόκιμος ρωτάει δεξιά κι αριστερά, να μάθει τι καπνό φουμάρει ο καθένας πριν τον κάνουν εθνοφύλακα. Κι αν είναι κανένας αλητήριος έρχονται και με συνοπτικές διαδικασίες τον αποστρατεύουν.

Υ.Γ. Μη μασάς! Είναι τόσο ευαίσθητη πληροφορία σα να λέμε: "Πσσσσσσς...Τα σαπούνια που μοιράζουν στο στρατό ήταν απ' αυτά που είχε φτιάξει ο Χίτλερ απ' τους εβραίοι!!! Μην το πεις πουθενά!" :eyepop:

paTman_the
02/06/2011, 20:53
"Πσσσσσσς...Τα σαπούνια που μοιράζουν στο στρατό ήταν απ' αυτά που είχε φτιάξει ο Χίτλερ απ' τους εβραίοι!!! Μην το πεις πουθενά!" :eyepop:

Το ξέρεις και εσύ; Εμένα μου το είπε ο γραφέας του 3ου!

Είμαστε γαμάτοι, είμαστε ωραίοι. Είμαστε του captain οι κομμανταραίοι!

Συγγνώμη για το άσχετο, αλλά δεν κρατήθηκα! :) :) :) :)