View Full Version : Μνμ προς Cpt. Haddock
tzimispanousis
01/06/2011, 09:37
Θα ηθελα να μου πει καποιος αν οχι ο ιδιος, τι εχει αλλαξει ''μεσα του'' και την εχει δει τοσο υψηλου επιπεδου?
Νομιζεις οτι επειδη κανεις παρεα με 2-3 τσιρακια και επειδη εχεις αγορασει ολη την γκαμα των εσωρουχων triumph οτι εχεις γινει και guru?
Κατεβασε λιγο το πιγουνι γιατι αυτο το μουσι θα μας βγαλει και κανα ματι
Ακου να δεις αγορι μου, ΚΟΥΛΑΔΙ ησουν ΚΟΥΛΑΔΙ παραμενεις
Ασχολεισαι 5 χρονια με μοτοσυκλετες και νομιζεις οτι εχεις και εμπειρια, και ''την λες'' κιολας σε ατομα που εχουν γεννηθει με μοτοσυκλετα?
Και εχεις και αποψη κιολας για αλλες μηχανες και τις βγαζεις και μαπα, την στιγμη που εσυ δεν ησουν ικανος ουτε να πας το f650gs που ειχες?
Για μαζεψου λιγο γιατι εχεις γινει ρομπα, μπορεις να λες οτι βλακειες θες με τους φιλους σου στην καφετερια αλλα ΜΕΧΡΙ εκει
Μην σε ξανακουσω να θαβεις αλλες μοτοσυκλετες γιατι θα ερθω να σε βρω καπετανιε που στραβα αρμενιζεις και θα σε κανω ρομπα
ΡΟΜΠΑ
αγοραζω τα δικαιωματα ποπ κορν σ'αυτο το τοπικ
:a014: :a014: :a014: :a014:
Cpt. Haddock
01/06/2011, 09:41
παρτε κόσμε, εχει για όλους :a014:
Η αλήθεια είναι ότι έχεις ένα δίκιο σιγά σιγά βελτιώνεται. Πριν από 5-6 χρόνια δεν μπορούσε να διακρίνει την διαφορά μηχανής από ποδήλατο, τώρα όμως τα καταφέρνει.
@ cpt
Κατέβασε λίγο το πηγούνι ρε που σου λέει ο άνθρωπος, δίκιο έχει
:smokin: :smokin: :smokin:
P.M.
Public Message...:wacko:
Κάποιος να το πάει στο «Οδήγηση Tricks & Tips»:lol:
kai mpyres kai mpyres , kala re cpt sovara tora to paizeis grhgoros? :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειναι πολλα τα λεφτά Αρη!!:a014: :a014: :a014:
Joyrider
01/06/2011, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimispanousis
ΡΟΜΠΑ
:wacko:
227763
Cpt. Haddock
01/06/2011, 09:48
Παμε μια αντιπαραθεσεις να μιλάμε πιο άνετα :lol:
Αυτά είναι ... Έτσι κάνουν και οι ντίβες του χόλλιγουντ, στήνουν σκάνδαλα ... Αγαπώ "κάπτεν αντ φριέντς " ας ΜπάμπηςΣούγιας ^^ :eek: :eek:
mikros boudas
01/06/2011, 09:49
Τζιμακο,εσυ;;;;;
Ψηφοδελτια σταυρωνα χθες βραδυ Τζιμη!
oooooo ti toy eipe......
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:a34:
ααα εδω θα παρκαρουμε σημερα.
:lol: :lol:
makis206
01/06/2011, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Αφήστε το μέχρι τις 16:00 pleeeeeeeeeaseeeee..........!:cry: :lol:
mikros boudas
01/06/2011, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:lol: :lol: Πρωινη μπυριτσα;
:beer: ειμαι στη δευτερη:wacko:
Ναι ρε φίλε επιτέλους...ένα θρέντ της προκοπής....
carry on....
Ασχολεισαι 5 χρονια με μοτοσυκλετες και νομιζεις οτι εχεις και εμπειρια, και ''την λες'' κιολας σε ατομα που εχουν γεννηθει με μοτοσυκλετα?
Εγώ πάντως με καισαρική τομή γεννήθηκα
dukeandthecity
01/06/2011, 09:59
μια μικρούλα διόρθωση στον αγαπητο τζίμη θα ήθελα να κάνω (με κάθε καλή πρόθεση).
Δεν ειναι 2-3 τσιράκια, το σωστό ειναι κλίκα.
Κατα τα άλλα εισαι 100% του δε ποιντ:D :D :D
αααα, ξερω επίσης τι "αλλαξε μέσα" του, αλλα δεν λέω :a22: :a22:
makis206
01/06/2011, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Εγώ πάντως με καισαρική τομή γεννήθηκα
Nταξ' ρε φίλος, κάποιοι μπορεί να γεννήθηκαν σε συνεργείο μοτοσυκλετών, μπαααα...:o :lol:
takis-kk
01/06/2011, 10:01
Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω πλάκα (μόνο)
Αλλά και απειλή?
tzimispanousis Μήπως πρέπει να περνάμε απο σένα για πιστοποιήσεις?
Είναι ρε φιλαρίνι που το ακούω πρώτη φορά αυτό και θέλω πολύ να δω κάποιον που γεννήθηκε με μοτοσυκλέτα :eyepop: :eyepop:
Gandalf dr685sm
01/06/2011, 10:02
ποιο τομάρι πάλι το παίζει "προβοκάτορας" και με το πρώτο μήνυμα ανοίγει αντιπαράθεση;.. ρε Cpt.. Πέσανε αναδουλειές και τα χώνεις τώρα στον εαυτό σου για να γίνει "τζέρτζελο";...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
παρτε κόσμε, εχει για όλους :a014:
Κατ'αρχας χρωστας 1.20 που κανουν τα ποπ κορν-ια
Κατα δευτερον, εχει δικιο ο φιλος, εισαι πολυ αργος αλλα ταυτοχρονα κ τυχερος που το φορουμ δεν μετραει κ δευτερολεπτα στην ωρα που ποσταρεις γιατι αμα το κανε θα εβλεπαν ολοι οτι ποσταρα τουλαχιστΟ 20 δευτερολεπτα ποιο πριν!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alexxxcbr
01/06/2011, 10:03
Βρε τον καπτεν τι κανει..........
... Εδώ ήμαστε...
Μην σε ξανακουσω να θαβεις αλλες μοτοσυκλετες γιατι θα ερθω να σε βρω καπετανιε που στραβα αρμενιζεις και θα σε κανω ρομπα
Ρε παιδιά, για να μπω κι εγώ στο αστείο, ποιο μηχανάκι έθαψε ο κάτοχος Τριόμφ?
makis206
01/06/2011, 10:03
Είναι ρε φιλαρίνι που το ακούω πρώτη φορά αυτό και θέλω πολύ να δω κάποιον που γεννήθηκε με μοτοσυκλέτα :eyepop: :eyepop:
Εμένα για παράδειγμα, μου είπαν ότι δεν ήταν κλάμα αυτό που έριχνα αλλά μαρσάρισμα Φλορέττας.
Φωτό και βίντεο δεν έχω μη ζητήσεις..:lol: :rotflmao:
makis206
01/06/2011, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε παιδιά, για να μπω κι εγώ στο αστείο, ποιο μηχανάκι έθαψε ο κάτοχος Τριόμφ?
Μωρέ πολλά θάβει αλλά δεν τον παίρνουμε στα σοβαρά..:lol:
Αυτο το θρεντ ειναι μια καταπληκτικη ευκαιρια να σας μεταφερω αυτο που ο ψυχαναλυτης μου, μου ειχε καποτε πει.
Ο ψυχαναλυτης μου λοιπον, μου ειχε καποτε πει, οτι οποτεδηποτε με εκνευριζει κατι, σημαινει οτι εχω ενα αλυτο θεματακι, το οποιο μπορει να σχετιζεται αλλα μπορει και οχι, με την κατασταση η οποια προκαλει τον εκνευρισμο.
Το συνηθες ειναι οτι ο εκνευρισμος οφειλεται σε αυτα που οι ψυχαναλυτες ονομαζουνε 'value judgements' και απο τα οποια ειμαστε τιγκα.
:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα για παράδειγμα, μου είπαν ότι δεν ήταν κλάμα αυτό που έριχνα αλλά μαρσάρισμα Φλορέττας.
Τώρα εξηγείται γιατί έχεις χαμηλά στάνταρντ και το έριξες στα τρανσάλπ , γλυκοκοιτάζεις β-στρομ και οδηγείς honda :D
Είμαι σίγουρος ότι εγώ έκανα σαν Ντουκάτι ξετάποτη φουλ στο λάδι (πριν κολλήσει) :cool:
makis206
01/06/2011, 10:09
Είμαι σίγουρος ότι εγώ έκανα σαν Ντουκάτι ξετάποτη φουλ στο λάδι (πριν κολλήσει) :cool:
Φίλε σήμερα θα μιλάς σαν τον Πάγκαλο..!:uplate:
po pooooooo epiteloys ena sobaro thread se afto to forum meta apo paaaaara pola xronia
kapten mi moy peis pos de 8a apantisis :a016: :a016: :a016:
Καλά ... είσαι και κουλάδι !!! :eek: :eek:
ena 8elo na po 8rend me xeretoyres se gkomenes poy psaxoyn skoyter ftanoyn 30 selides.....kanoniste to noymero afto prepei na iperkseperasti edo :D :D :D
quiz tis imeras o panoysis pios einai poy anoikse kainoyrio logariasmo me aftoskopo afto to 8red?????:a13:
apantisis apo mod poy 8a to peksoyn eksipnoi me tin IP de metrane giati einai klepsia giati skopos eina na analisoyme tin prosopikotita toy dimioyrgoy:smokin:
makis206
01/06/2011, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
quiz tis imeras o panoysis pios einai poy anoikse kainoyrio logariasmo me aftoskopo afto to 8red?????:a13:
apantisis apo mod poy 8a to peksoyn eksipnoi me tin IP de metrane giati einai klepsia giati skopos eina na analisoyme tin prosopikotita toy dimioyrgoy:smokin:
Ξεκινάω να ψάχνω τα μηχανάκια που κράζει ο Κάπταιν :lol:
Εμενα μη μου δινετε σημασια, απλα βλεπω :a014:
(παντως καπτεν δεν το περιμενα αυτο απο σενα :( )
Εγώ θα έλεγα "η Μιμή Ντενίση" ... :bigcry: :bigcry:
dukeandthecity
01/06/2011, 10:16
θα τον εβαλε σε κανα γκρουπ με κουλαδια για την ετήσια και τα πήρε στο κρανίο ο ανθρωπας (και με το δικιο του) :smilea: :smilea: :D
Ρε Ντίβα σε λέω !!!! Πληρωμένος παπαράτσι είναι ο ΜπάμπηςΣούγιας :evil:
Αποδείξεις έχουμε ?? :rotflmao:
Γαμώ τα θρεντ :D
Έχουμε κάνει την μαλακία επιστήμη.
Το παρόν κλειδώνει.
Αν ανοίξει άλλο θα κλειδώσει επίσης.. με όλα τα επακόλουθα.