PDA

View Full Version : Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2011 - Τα μεθεόρτια

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7

jimmy10
06/06/2011, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
Τηλεσκοπικό πιρούνι ΜΙΚΕ.

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

costas81
06/06/2011, 13:11

έκανε φοβερή δουλειά!!!!

:beer:

vaska
06/06/2011, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχουνε κλείσει σπίτια από υποθέσεις ...:winka:

Νέα παιδιά ρε φίλε και δεν ξέρουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό, αλλά ευτυχώς .είναι η γυναίκα μου οπότε δεν κινδυνεύω από τσόκαρο

:lol: :lol:

spyro
06/06/2011, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Δεν μπορώ να δω το βιντεάκι, αλλά να υποθέσω οτι δείχνει τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού? :look:

:a01:

danaos75
06/06/2011, 13:17

:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

έγραψες συνονόματε

:beer: :beer:

makis206
06/06/2011, 13:18

:eyepop:

:a23: :a23: :a20: :rotflmao: :a20: :a23: :a23:

Toumpas
06/06/2011, 13:19
Το πηρούνι-κεραία είχε τρομερό εύρως κάλυψης... και 2 τραπέζια μη σου πω! Πήγε να κλέψει μεζέ και από εμάς ΧΑΧΑΧΑ

PortisHead
06/06/2011, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχουνε κλείσει σπίτια από υποθέσεις ...:winka:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γρήγορα....στο Post με τις "Μεγαλες κουβεντες" , sticky και 1ο-1ο !!!

:rotflmao:

lef99
06/06/2011, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της διοργάνωσης, απίστευτα όμορφες διαδρομές, ωραία παρέα.

Αν δεν είχαμε και τις χαζοπτώσεις όλα θα είχαν κυλήσει βάση σχεδίου.

@ Allst@rf

Ρε Κωστή χίλια συγνώμη που δεν καταλάβαμε γρήγορα ότι δεν ήσουν μαζί μας εσύ και ο Φάνης, τι να πω ψάχνοντας τους δρόμους και τους χάρτες ξεχάσαμε το βασικό, ότι δλδ κοιτάμε πάντα πίσω μας.

@ lef99
Ήσουν άψογος σε όλα και επιβεβαίωσες το ότι όλοι όσοι επιλέγουν το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι σιδηρόκωλοι. Πρώτη συμμετοχή σου σε μεγάλη βόλτα και ήσουν υποδειγματικός.
Άντε και στην επόμενη.

Να πω επίσης ότι επιβεβαιώθηκα λέγοντας ότι σε λίγο το 36ωρο των Γκουζαίων μπροστά στην ετήσια του ΜΟΤΟ θα ωχριά. Μόνο το roadbook έλειπε, κατά τ' άλλα είχε απ' όλα.

Οι λίγες δικές μου φωτο θα μπουν αργότερα στην ημέρα, τώρα τρέχουμε για τον άρτον τον επιούσιον

Υ.Γ. Όλα τα λεφτά ο πιτσιρίκος στο καταφύγιο με το σκύλο.

Να είσαι καλά ρε vaska !!! Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν σε πολύ καλό γκρουπ και έτσι ήταν πιο εύκολο :beer: :beer:

Ελπίζω να συμμετέχω και σε επόμενη !!

costas81
06/06/2011, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lef99
Να είσαι καλά ρε vaska !!! Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν σε πολύ καλό γκρουπ και έτσι ήταν πιο εύκολο :beer: :beer:

Ελπίζω να συμμετέχω και σε επόμενη !!

το καλύτερο group ήταν του pap με διαφορά!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:40

228177

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:41
:) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

228179

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:43
:)

228182

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:44
:evil:

228183

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:45
Υπεροχη διαδρομη.... Thx Capitano..... :beer:

228184

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:46
:uplate:

228185

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:46

228188

Shaolin Monk
06/06/2011, 13:47

antsoar
06/06/2011, 13:49
Το γκρουπ των παντρεμένων, ή μέρος αυτού

228191

Μοτορεμαλι
06/06/2011, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
το καλύτερο group ήταν του pap με διαφορά!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
-------------------------------------------------------------------------------
Οχι.Το καλύτερο γκρουπ ήταν των λουλουδιωνε.Είχαμε: γυναίκες-άντρες-γρήγορους-αργούς-ξεκάρφωτους-ss-on off, όλοι μαζί τέλεια συντονισμένοι σαν σκόρπια διαδήλωση και είχαμε και την τελευταία λεξη της μοτοτεχνολογίας στα τηλεσκοπικά πιρούνια!!!:a25: :a25: :a25:

antsoar
06/06/2011, 13:52
και ο λήντερ του,

ευχαριστούμε Σπύρο :beer: :beer: :beer:

228192

antsoar
06/06/2011, 13:53
Πορτοκαλί δύναμη, (λέμε τώρα:lol: )

228193

antsoar
06/06/2011, 13:57
Όχημα υποστήριξης,

228194

antsoar
06/06/2011, 14:00
Η ιδέα του καταφυγίου έκανε τη διαφορά στην ημέρα :beer:

228195

sotos 8
06/06/2011, 14:02
Aπ' το γκρουπ τον παντρεμενων το παλικαρι με το λευκο TDM μετα το Καραουλι .:wave2: :beer:

http://imageshack.us/clip/my-videos/830/jfw.mp4/

antsoar
06/06/2011, 14:02
Καφές με θέα :eyepop: :D

228196

amyroukai
06/06/2011, 14:08
Λεπόν...

Η Διαδρομή πολύ μΕ άρεσε και θα τηνΕ ξανακάνω. Τα πέριξ της Οίτης απλώς μαγικά, αν και με στεναχωρεί που όλες οι παλιές καλές ειδικές του Ακρόπολις έγιναν μπετόν και άσφαλτος. Το καταφύγιο σούπερ! Το ότι χαθήκαμε απλά αστείο και αν δεν είχα περιορισμό χρόνου όσο και να γυρνούσαμε "χαμένοι" δεν θα με πείραζε, ήταν όμορφα και το μεγαλύτερο μέρος του γκρουπ μας είχε ροή και γέλιο, δεν στράβωσε κανείς (νομίζω) και το διακωμωδήσαμε και το χαβαλεδιάσαμε. Οι έξτρα στροφές δεν χάλασαν ποτέ κανέναν. Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί έφυγα νωρίς, αλλά δεν πειράζει, καλά να είμαστε θα πάμε και άλλες. Και πρέπει να μάθουμε περισσότερα για την ταβέρνα που λέει η Γιαγιά Αρκούδα αν δεν κάνω λάθος, τον κερατά πείνασα μόνο που τα διάβασα. Και του χρόνου!

Δεν έπεσε ούτε μία στάλα βροχής, περίεργο. Καθόλου συμπτωματικά όμως, από τον κάμπο που είμασταν (χαμένοι όντες) βλέπαμε ότι ΜΟΝΟ στο βουνό που ήταν ήδη το πακτενικό γκρουπ είχε μαζεμένα σύννεφα. Χμ. Ναι. :D

Επειδή συζητήθηκε προφορικά αλλά δεν το ανέφερε κανείς 15 σελίδες τώρα, αλλά έπεσε γκρίνια για την "αναρχία", να πώ εγώ που είναι γνωστό ότι είμαι κακός άνθρωπος ότι το να χωρίζουμε τα γκρουπ με κυβικά είναι ανόητο; Το να λιώνει ο Νικόλας και να βράζουν τα μοτέρ γιατί στο γκρουπ μας είναι οδηγοί που έπρεπε να είναι με τα λουλούδια ή τα 600άρια... Θα μου πεις δική σου δουλειά είναι; Να το αποφασίσουν οι leaders/σκούπες. Όχι δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά επειδή είναι ευγενικά παιδιά, μην τους μαμάμε κιόλας. Δεν μπορεί να κατεβαίνεις από Παύλιανη σβηστός όπως έκανε ο Παπ αναγκαστικά... Δεν είναι πολεμική βόλτα, είναι ετήσια. Αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν πρέπει να κρατιέται ένας "λογικός" ρυθμός. Για αυτό υπάρχουν τα γκρουπ, έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να πάνε την βόλτα όπως την θέλουν και να την ευχαριστηθούν. Όπως κατέβαινε ας πούμε ο Tai με τον Sniper από καταφύγιο (και άλλα δύο παιδιά ανάμεσα- ο ένας ήταν ο Μπαμπίνος ίσως; ), ήταν ο ρυθμός που περίμενα ότι θα είχε το δικό μας γκρουπάκι. Θες να πας βόλτα χαζεύοντας μόνο το τοπίο; Δίκαιο και τίμιο. Αλλά εδώ τίθεται το άλλο θέμα, της αυτογνωσίας και του σεβασμού προς τους άλλους στο γκρουπ σου. Portis respect, όπως δεν θα ξεχάσω και το παλικάρι με την κοπέλα του και το Versys το 2009 στην διήμερη, "παιδιά σας καθυστερώ και πιέζομαι, πάω με πιο αργό γκρουπ". Και μακάρι να ήταν και άλλοι έτσι...

Επίσης εντύπωση μου έκανε ο Γιώργος με το CBR1000RR. Δεν τον είχα προσέξει στην αρχή χωρίς κράνος και νόμιζα ότι ήταν κανένα 20χρονο... Και εννοείται πολλά πολλά ευχαριστώ για την υπομονή σου να γυρνάμε με 110-120 γιατί μόλις ανέβαιναν οι στροφές άναβε η στάθμη του λαδιού... Έβαλα 150ml και βραδινή βόλτα μιά χαρά. Πρέπει να βρω ένα μικρό μπουκαλάκι να έχω λίγο μαζί μου κάτω από τη σέλα. Πραγματικά τιμή μου που σε γνώρισα και ελπίζω να σε ξαναδούμε. :beer:

ziggΥ
06/06/2011, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Δεν τον είχα προσέξει στην αρχή χωρίς κράνος και νόμιζα ότι ήταν κανένα 20χρονο...
έχεις κάτι με τα 20χρονα? :mad:

arxaios
06/06/2011, 14:16
Να γράψω και εγώ 2 λογάκια .....
Απλά .... όσο πιό απλά γίνεται ..... σαν εισαγωγή .... θα πω ότι το γεγονός και μόνο ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά .... ο Σαολίνος και εγώ κυνηγάμε πλοία για να έλθουμε και φέρνουμε και άλλους γνωστούς και φίλους μαζί μας, σημαίνει από μόνο του πολλά !!!
Χαιρόμαστε έστω και αυτή τη μία μέρα να σας βλέπουμε και σιγά - σιγά να σας γνωρίζουμε καλύτερα .
Η βόλτα αυτή είναι, πιστεύω, ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι ο μοτοσυκλετισμός ...
Το μόνο που θα ήθελα είναι να είχα περισσότερο χρόνο για να πω 2 κουβέντες με περισσότερους ...... έφτασα και τελευταίος ..... ίσως αν τα χιλιόμετρα ήταν λίγο λιγότερα να είχαμε περισσότερη λάσκα .......
Δεν γκρινιάζω ....... με την καμμία ..... όπως και νά'ναι αν μπορούσα να το ξανακάνω αύριο κιόλας θα το ξαναέκανα το ταξίδι μαζί σας !!!
Ευχαριστώ το Σαολίνο που αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα έλθει ... πιθανότατα
Τον Παπ το Νικόλα (σκούπα) και το γκρούπ μου που με περίμεναν σχεδόν συνέχεια ...... ευχαριστώ για την υπομονή !!!
Και φυσικά τον Πάκτεν για τη διοργάνωση και την ...... επιδιόρθωση της αφηρημάδας μου !!! (Έλατα και βουνά έβλεπα ....... Ελβετία το πέρασα ....... )
Και του χρόνου παιδιά !!!
Πάντα καλά να είμαστε και καλά χιλιόμετρα σε όλους .......

:wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
06/06/2011, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
[...]

Εσεις μαγκες αξιζετε πολλα μπράβο γιατι η δικια μας ημερήσια ειναι για σας τριήμερη, συν το εξτρα κοστος

Χαιρόμαστε να σας βλέπουμε (και να σας δινουμε τα κλειδια :smokin: )

Του χρόνου να φέρετε τον Στέλιο :mad:

costas81
06/06/2011, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εσεις μαγκες αξιζετε πολλα μπράβο γιατι η δικια μας ημερήσια ειναι για σας τριήμερη, συν το εξτρα κοστος

kai ton maki!!!

alexxxcbr
06/06/2011, 14:27
Mια χαρα ηταν.Η διαδρομη,το καταφυγιο,το φαγητο και φυσικα τα παιδια απο το δικο μου το γκρουπ.
Αν δεν ειχε ανοιξει και η τρυπα στο παρκιν του Zαχου και να πεσει το Κτμ του Νικου και να γδαρθει η Ακραπο θα ηταν καλυτερα.:evil:

Πολλα μπραβο στα παιδια με τα SV Παπ και Νικολα και για την Υπομονη τους γιατι εμαθα οτι επηξαν.

Αντε και του χρονου:beer: :beer:

Και στους ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ φυσικα τα καλυτερα.:beer:

ERRIKA
06/06/2011, 14:29
-------------------------------------------------------------------------------
Οχι.Το καλύτερο γκρουπ ήταν των λουλουδιωνε.Είχαμε: γυναίκες-άντρες-γρήγορους-αργούς-ξεκάρφωτους-ss-on off, όλοι μαζί τέλεια συντονισμένοι σαν σκόρπια διαδήλωση και είχαμε και την τελευταία λεξη της μοτοτεχνολογίας στα τηλεσκοπικά πιρούνια!!!:a25: :a25: :a25:

Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω και τις εξής ιδιαιτερότητες του γκρουπ μας:
1) Τα πρώτα με τα τελευταία μέλη του γκρουπ είχαμε ενίοτε έως και πέντε λεπτά (!!) διαφορά.
2) ΚΑΝΕΙΣ δεν έθιξε το γεγονός ότι α) Δεν περάσαμε ΠΟΤΕ από τον Πολύδροσο β) Δεν είδαμε ούτε Φτερόλακκα ούτε Κελλάρια γ) Το Χάνι της Γραβιάς και η Γραβιά πού πέφτουν, αλήθεια ;;;
δ) Το Λιοντάρι της Χαιρώνειας ήταν στη διαδρομή μας;;; ε) Το ανηφορικό καλντερίμι εντός οικισμού (ποιου άραγε ; ) μάθαμε τελικώς ότι ήταν ΕΚΤΟΣ διαδρομής...:lol: :lol: :lol:

Μια χαρά δηλαδή!!! :beer: :beer: :beer: :beer:

spyro
06/06/2011, 14:30

+1

respect :a18:

.... σε εσάς αλλά και όλους τους συμμετέχοντες απο τη Περιφέρεια

vangelis 64
06/06/2011, 14:30
Μπράβο ρε παιδιά!:beer: :beer: :beer:

Ζεύκας
06/06/2011, 14:32
[B Όπως κατέβαινε ας πούμε ο Tai με τον Sniper από καταφύγιο (και άλλα δύο παιδιά ανάμεσα- ο ένας ήταν ο Μπαμπίνος ίσως; [/B]

ο Μπαμπίνος και ο chris_86 ήταν αλλά ο Μπαμπίνος πήγαινε σα κότα γτ σχεδόν όλη την εκδρομή την έβγαλε με τα λινά (ο ανεύθυνος μαλάκας...)

amyroukai
06/06/2011, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ο Μπαμπίνος και ο chris_86 ήταν αλλά ο Μπαμπίνος πήγαινε σα κότα γτ σχεδόν όλη την εκδρομή την έβγαλε με τα λινά (ο ανεύθυνος μαλάκας...) Ρε μαν, δεν είμαι Ρόσι, είμαι ένας μετριότατος και άπειρος οδηγός. Αλλά είπα, ΑΥΤΟΣ ο ρυθμός, ήταν αυτός που θα περίμενα να έχει το γκρουπ μου. Δεν πηγαίνατε τάπα, δεν είσασταν όμως και φραπέ-τσιγάρο-α να μια κάμπια τι ωραία η εξοχή...

Cpt. Haddock
06/06/2011, 14:41
Ο "καυγάς" για τα γκρουπ, μεταφέρθηκε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=118411)

sapila racing
06/06/2011, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ο Μπαμπίνος και ο chris_86 ήταν αλλά ο Μπαμπίνος πήγαινε σα κότα γτ σχεδόν όλη την εκδρομή την έβγαλε με τα λινά (ο ανεύθυνος μαλάκας...)

Χαρίζεται Diablo Corsa 180 με κορδόνι ποιότητας. :lol:
Βγάζει κανα δυο χιλιάδες χλμ. Σοβαρά το λέω, έχω ενα αλλο καβάτζα οπότε μια που θα το βγάλω αντι να το μπαλώσω θα βαλω το άλλο. Αν το θες πες. :wave2:

antsoar
06/06/2011, 14:55
Η διαδρομή ήταν πολύ καλή, επιτέλους μετά από καιρό και μια βόλτα πάνω απ΄τα αυλάκι.
Μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν ώστε τόσος κόσμος να συντονιστεί, να διασκεδάσει να πιει και να φάει.

Γνώρισα μερικούς ακόμα, και χάρηκα που είδα φίλους από παλιά.
Βέβαια τώρα έχω μπλέξει λίγο ονόματα φάτσες και νικ:sick: :hypnotize

Επιτέλους η πρώτη βόλτα μετά το στρώσιμο, μάλλον βρήκα αυτό που έψαχνα από ένα μηχανάκι σε κάθε τομέα:D :D :D ,

(αν δεν το έριχνα και από τα 1750μ ύψος θα ήταν καλύτερα),

μου έπεσε από το διπλό σταντ στο πάρκινκ του χιονοδρομικού, χωρίς ζημίες ευτυχώς .
Όπως είπε και ένας , πρέπει να φεύγει η καινουργίλα, εξάλου είμαι και ανώτερος άνθρωπας δεν τρέχει τίποτα

:a023: :a023: :a023:

228199

antsoar
06/06/2011, 14:57
Πλάκα κάνω όλα καλά, και του χρόνου :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Shaolin Monk
06/06/2011, 14:57
....και καποιοι την ψαχνουν..... Σου παει παντως.... :smokin:

:lol:

228200

spyro
06/06/2011, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
....

μου έπεσε από το διπλό σταντ στο πάρκινκ του χιονοδρομικού, χωρίς ζημίες ευτυχώς .
Όπως είπε και ένας , πρέπει να φεύγει η καινουργίλα, εξάλου είμαι και ανώτερος άνθρωπας δεν τρέχει τίποτα

:a023: :a023: :a023:

μαλακία δικιά μου και ζητώ συγνώμη Αντώνη που σταματήσαμε στα Κελάρια. Είμασταν οι μόνοι που εν τέλει κάναμε αυτή τη περιττή στάση, όπως όριζε το πρόγραμμα :sick:

ούτε ο κάπτεν δε σταμάτησε εκεί και πήγε απο άλλου :a1:

και στο τέλος μας τη βγήκαν και απο πάνω με τα κοψίματα και ραψίματα τους στη διαδρομή οτι φτάσανε και πρώτοι ..... κατάλαβες? :p :smokin:

Allst@rf
06/06/2011, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Το Χάνι της Γραβιάς και η Γραβιά πού πέφτουν, αλήθεια ;;;

αν θες μπορώ να σου δείξω και την Γραβια και το "πέφτουν"...

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

antsoar
06/06/2011, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μαλακία δικιά μου και ζητώ συγνώμη Αντώνη που σταματήσαμε στα Κελάρια. Είμασταν οι μόνοι που εν τέλει κάναμε αυτή τη περιττή στάση, όπως όριζε το πρόγραμμα :sick:

και στο τέλος μας τη βγήκαν και απο πάνω με τα κοψίματα και ραψίματα τους στη διαδρομή οτι φτάσανε και πρώτοι ..... κατάλαβες? :p :smokin:

ΟΧΙ ρε φίλε προς ΘΕΟΥ, τι λέμε τώρα

καθαρή απειρία ήταν :lol: :wave2: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
06/06/2011, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

Απο εκεί πήγαμε ρε παλιοσυκοφάντη, αλλα επέλεξα να μη σταματήσουμε γιατι η αίσθηση που είχα ήταν οτι τα παιδια ηθελαν να πανε να αραξουν στην ταβερνα, μην ξεχνας οτι εγω είχα στριτακια και τις λακουβες τις καταλάβαιναν, σε αντιθεση με τα δικά σας :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

:bawl: :bawl: :bawl:

alex14
06/06/2011, 15:32

:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Ποτε ξανα φιλε :beer:

antsoar
06/06/2011, 15:34
Εδώ που τα λέμε ο Τροουπερ καλύτερα που το "έκοψε" αυτό το κομμάτι :eyepop:

τα ss θα την άκουγαν κανονικά εκεί

nio1981
06/06/2011, 15:37

και ελεγα γιατι δεν μιλαει???τι ετοιμαζει???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι μ@λ@κ@....:bawl:

και παλι συγνωμη ρε φιλε....ποτε ξανα....:wave2:

sapila racing
06/06/2011, 15:42

Βλέπω δεν έχασες το χιούμορ σου! :beer: :beer:

daz
06/06/2011, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εσύ από που πήγες τελικά?

Μπράλο - Δομοκό - Τύρναβο - Ελασσώνα - Σαραντάπορο - Σέρβια. Μια φωτό με το τελευταίο φως στη λίμνη και Θεσσαλονίκη.

Νόμιζα πως δεν θα προλάβω το πέσιμο ηλίου στα Μετέωρα.. Μ@λ@κία μου.

daz
06/06/2011, 15:46
All είσαι θεος ρε, τέλος..

Περισσότερα το βράδυ που θα γυρίσω απ' την δουλειά. :wave2:

castoras
06/06/2011, 15:48
Απο εκεί πήγαμε ρε παλιοσυκοφάντη, αλλα επέλεξα να μη σταματήσουμε γιατι η αίσθηση που είχα ήταν οτι τα παιδια ηθελαν να πανε να αραξουν στην ταβερνα, μην ξεχνας οτι εγω είχα στριτακια και τις λακουβες τις καταλάβαιναν, σε αντιθεση με τα δικά σας :lol:

:bawl: :bawl: :bawl:

Που είχε λακούβες???????
Ποιος κατάλαβε,τί???????
:alien:

Καπιτάνο έχουν σκάσει όλοι από τη ζήλια τους που ήμασταν δε φαστερ γρκουπ μπαι φαρ!!!!
:a22: :a22: :a22:

εδιτ:
Μόνο αυτές οι φωτογραφίες υπάρχουν ρε παλιοκαλοπερασάκιδες????
Βαρεθήκαμε να βγάλουμε τις μηχανές από τα τσαντάκια????
Κάηκαν τα φίλμ????
Τελείωσαν οι μπαταρίες????
Χάλασε το ζουμ????

Cpt. Haddock
06/06/2011, 15:51
Ε, μα....

Πάνε όλοι και μου τελικιάζουν και μετα αρχίζουμε:

Σταση στη μανδρα
Σταση στη Θηβα
Βενζινη
Σταση στον Αλιαρτο
Σταση στη Δαυλεια
Σταση εκει που χανόμαστε την πρωτη φορα
Βενζινη #2
Σταση εκει που χανόμαστε τη δευτερη φορα

Τα 'γραφε ο Αισωπος πριν χρόνια αλλα δεν τον ακουτε
:smokin:

Άσε που αν δεν ήταν να μαζεψουμε τα παιδια απο τη Δαύλεια θα σας πήγαινα με τη μια στο καταφύγιο :smokin:

alex14
06/06/2011, 16:00
Ε, μα....

Πάνε όλοι και μου τελικιάζουν και μετα αρχίζουμε:

Σταση στη μανδρα
Σταση στη Θηβα
Βενζινη
Σταση στον Αλιαρτο
Σταση στη Δαυλεια
Σταση εκει που χανόμαστε την πρωτη φορα
Βενζινη #2
Σταση εκει που χανόμαστε τη δευτερη φορα

Τα 'γραφε ο Αισωπος πριν χρόνια αλλα δεν τον ακουτε
:smokin:

Και εαν δεν με ξεχναγατε εμενα στο βενζιναδικο πριν τη Γραβια ...... :sad:

:lol:

Ευτυχως , να ναι καλα οι Πατρινοι που με ενσωματωσαν στην αγελη :lol: και μετα απο ψιλο-χασιματα τελικα φτασαμε στην ταβερνα :lol:

Captain , ευχαριστουμε για ολα :beer:

Ichigo
06/06/2011, 16:06

Άσε που αν δεν ήταν να μαζεψουμε τα παιδια απο τη Δαύλεια θα σας πήγαινα με τη μια στο καταφύγιο :smokin:

Αν σου πω οτι τοθελα κι εγω :D Iron butt προπονηση λεμε :smokin:

teo_g7
06/06/2011, 16:07
ηταν ενα παληκαρι με ενα τενερε σε μια στροφη στο δρομο προς το καταφυγιο που τραβαγε φωτογραφιες ετσι οπως περνουσαμε...αν διαβαζει εδω ας μας στειλει καμια φωτο!

amyroukai
06/06/2011, 16:07
εξίσου πιθανό σενάριο: ο διαβολικός καπετάνιος της συμφοράς δίνει ΛΑΘΟΣ οδηγίες στους τσιρλίντερς, μπερδεύει τα γκρουπς ακόμα περισσότερο με αυτά που δίνει στις σκούπες και περιμένει, όντας ο μόνος που ξέρει τον σωστό δρόμο, να γελάσει με την αγωνία των καλώντων για βοήθεια.

ΧΑΧΑΧΑ όχι ρε Alex σε ξέχασαν; Δεν παίζουν αυτά λέμε......

nikos_abel
06/06/2011, 16:10
Ένα μόνο θα πω.

ΖΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................

Cpt. Haddock
06/06/2011, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από teo_g7
ηταν ενα παληκαρι με ενα τενερε σε μια στροφη στο δρομο προς το καταφυγιο που τραβαγε φωτογραφιες ετσι οπως περνουσαμε...αν διαβαζει εδω ας μας στειλει καμια φωτο!

ο Daz ήταν :winka:

(είχε κανει φοβερη παραλλαγη ο πστης :lol: )

vaska
06/06/2011, 16:14

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Εγώ θα έρθω (ίσως έρθει και ο ΝΙΟ), να μας τα πεις από κοντά. Κανόνισα να είναι και ο Φάνης μαζί.

:wave2: :wave2:

alex14
06/06/2011, 16:18

ΧΑΧΑΧΑ όχι ρε Alex σε ξέχασαν; Δεν παίζουν αυτά λέμε......

Ναι φιλε μου, με ξεχασαν.
Τους ειχα τσαγιωσει ολους και ο μονος τροπος να με περασουν ηταν στο pit stop :mad:

Cpt. Haddock
06/06/2011, 16:22
Πότε εγινε αυτο ρε Αλεξ?

(με τα κωλοbandit σας, εχασα το μέτρημα :a018: )

Είμαι σιγουρος παντως οτι οταν σας φωναξα δεν ειχε μεινει κανενας που να μην ειναι ετοιμος να φυγει.

Σορρυ ρε μαν (σκουπα: απολυεσαι :lol: )

alex14
06/06/2011, 16:30
Πότε εγινε αυτο ρε Αλεξ?

Είμαι σιγουρος παντως οτι οταν σας φωναξα δεν ειχε μεινει κανενας που να μην ειναι ετοιμος να φυγει.

Να σου πω την αληθεια ουτε φωνη ακουσα ουτε τιποτα. Ξαφνικα βλεπω το γκρουπ να φευγει, εγω να περιμενω τα ρεστα , η βενζινου να με ρωταει εαν θελω αποδειξη , να τρεχω να σας προλαβω , αλλα ματαια. :lol: Δεν ειχα ιδεα προς τα που ειναι ο προορισμος. :lol:

Α, και που σε. Λιγα με τα κωλοbandit ετσι ? :mad:

loylas
06/06/2011, 16:33
a

228206

loylas
06/06/2011, 16:40
Vaska, Nio123456789 μετα των τσουπιων τους κ Περαστικος επι μελετης της διαδρομης για να παψουν τα κακοβουλα σχολια:lol: :lol:

Δεν ειναι γλυκας ο Βασκα σε αυτη την σταση;;;;;;;:D :D :D

228207

Ichigo
06/06/2011, 16:46
Πότε εγινε αυτο ρε Αλεξ?

Λιγα με τα μπαντιτ ε; :evil:

dmf
06/06/2011, 16:54
Ρε θα βάλετε καμιά φωτογραφία ή να κάνω αυτό που έχω κατά νου?? :mad:

:D

228209

loylas
06/06/2011, 17:11
Αλλη μια απο καταφυγιο

228210

loylas
06/06/2011, 17:12
Το ιδιον :p

228211

loylas
06/06/2011, 17:14
Περασε κανεις αλλος απο εδω;;; :confused: :confused: :confused:

Ειδαμε καποιους απο τα λελουδα νομιζω :) :) :)

228212

loylas
06/06/2011, 17:15
.......

228213

sakisvolos
06/06/2011, 17:15
...

Εμείς χθες τελικά διόδια πληρώσαμε....:winka: Η αναφορά για ban αποσύρεται captain??? :confused: :confused:

loylas
06/06/2011, 17:18
Το αυτο..

Με τον Alex μαζι.

Χαρηκα που σε γνωρισα φιλος:beer: :beer: :beer:

Καβαλησα κ για λιγο τον ληστη..... σβηστον :D :D :D

228214

loylas
06/06/2011, 17:21
Στο τελος μειναμε ο Βασκα, ο Georgestrom, ο Lef99 για εναν καϊφε του αποχαιρετισμου....... δεν θυμαμαι που :confused: :confused: :confused: :wacko: :wacko: :wacko:

228215

loylas
06/06/2011, 17:23
.........

228216

vaska
06/06/2011, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Στο τελος μειναμε ο Βασκα, ο Georgestrom, ο Lef99 για εναν καϊφε του αποχαιρετισμου....... δεν θυμαμαι που :confused: :confused: :confused: :wacko: :wacko: :wacko:

Στον Πάνορμο αγαπητέ στον Πάνορμο.

:D :D :D

loylas
06/06/2011, 17:24
κ μια καλλιτεχνικη :smokin: :smokin: :smokin:

228217

alex14
06/06/2011, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Το αυτο..

Με τον Alex μαζι.

Χαρηκα που σε γνωρισα φιλος:beer: :beer: :beer:

Καβαλησα κ για λιγο τον ληστη..... σβηστον :D :D :D

loylas
06/06/2011, 17:32
Συνοψιζοντας:

Χαρηκα παααααααααααααρα πολυ για οσους γνωρισα ( ονοματα δεν θα πω γιατι σιγουρα θα ξεχασω καποιους ενεκα οτι εχω αρχισει εκπτωσεις στο μυαλο:alien: και θα ηταν αδικο για αυτους που δεν θα αναφερω:p )
Λυπαμαι για οσους δεν ειχα την ευκαιρια να γνωρισω :(
Υποσχομαι να γνωρισω οσους περισσοτερους μπορω στις επομενες :beer:

Σορυ στον Allst@rf που δεν πηραμε γραμμη τι εγινε. Σορρυ φιλος :beer: :beer:

Περασα καλα κ ευχαριστω ολους οσους εβαλαν το λιθαρακι τους για αυτο :beer: :beer:

Παντα ορθιοι παιδες κ ειθε να εχουμε τσους δρομους μας μπαμπακι;)

byron
06/06/2011, 17:33

Πάει ο καφές ρε μλκ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
06/06/2011, 17:44
Αυτή τη φοτο προσπάθησα να ανεβάσω χθες αλλά δεν ανέβαινε δεν ξέρω γιατί ας ελπίσουμε πως τώρα θα ανεβεί...:p :p

228218

tai
06/06/2011, 17:45
χάρηκα που μετα απο καιρό πήγα μια καλή βόλτα.
καπετάνιο γ@μω της διαδρομές
(αν και για ετήσια θέλει κάτι πιο απλό)
πέρασα ωραία με την παλιοπαρέα και είδα και φάτσες που είχα πολλλυ καιρο να δω
το τοπίο στο καταφύγιο ονειρικό, μπράβο !

Το σύστημα του μασα-μαγαζιού ΆΨΟΓΟ !!
σερβίρισμα σε τοσο λιγο χρόνο δεν περίμενα με τπτ

ευτυχώς η στραβές ηταν λίγες και δεν ηταν "άσχημες"

(vanda του την έκανες τελικα την πλακα που ελεγες ε?? τον ελουσες με λαδια:D )

ο ρυθμος καααλός,..... εαν δεν μας καθυστερούσε ο sniper θα είχαμε ευχαριστηθεί στροφιλίκι:smokin: :lol:

Α! και δεν χαθήκαμε :lol:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σε οσους δούλεψαν για να περάσω εγώ καλά
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΥΓ

Το πακέτο να πας μια ετήσια με αυτο το γκρουπ,
να φύγεις βιαστικά λόγω δουλειάς, και να κάνεις 1.15' για αθήνα,
να οδηγάς για 3 ωρες ακομα και
να τύχη να κάνεις και την αλλη μέρα Αιγάλεω-γουδί- Αιγάλεω,
Με κανει να ΜΗΝ θελω σιδεροκωλη για τον επόμενο χρόνο :a47::wave2:

gixxerpap
06/06/2011, 17:50

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
1ο βραβείο στην κατηγορία ''ατάκες'' για το 2011.
:rotflmao: :rotflmao: μα τι μλκς:rotflmao: :rotflmao: δε μπορώ να συνέλθω:rotflmao:

Operater
06/06/2011, 17:56
Mπράβο σας!! Και του χρόνου, με υγεία! :beer: :beer: :beer:

Allst@rf
06/06/2011, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
1ο βραβείο στην κατηγορία ''ατάκες'' για το 2011.
:rotflmao: :rotflmao: μα τι μλκς:rotflmao: :rotflmao: δε μπορώ να συνέλθω:rotflmao:

το "βροντακας της χρονιάς" ξέχασες...

:bawl:

gixxerpap
06/06/2011, 18:10
το "βροντακας της χρονιάς" ξέχασες...

:bawl:

σιγά το κατόρθωμα ρε .... δες μια τη χθεσινή moto 2 στα gp να δεις τι θα πεί ''βροντάω' ...

Georgestrom
06/06/2011, 18:33
Kαι του χρονου παιδια ολα ηταν πολυ ωραια . Ευχαριστω
:beer: :beer: :beer:

Συγνωμη Allst@rf που δεν καταλαβαμε τι εγινε στη Γραβια .

Georgestrom
06/06/2011, 18:46
Πρωτη σταση για ανεφοδιασμο

228222

Georgestrom
06/06/2011, 18:52
Στο καταφυγιο

228223

Georgestrom
06/06/2011, 18:59
Συνεχεια

228224

Georgestrom
06/06/2011, 19:01
Ο Vaska μελεταει τους χαρτες του

228225

mesastou
06/06/2011, 19:02
και μερικές φωτογραφίες από μένα:
φωτογραφίες (https://picasaweb.google.com/Sarantak/MotoGr52011?authkey=Gv1sRgCLrorYnJ543T5gE&feat=directlink)

doctor x
06/06/2011, 19:07
τελικα ετησια δεν ειναι τα χιλιομετρα,δεν ειναι τα τοπια,δεν ειναι το...φαι,δεν ειναι καν τοσο οι μηχανες και η ταλαιπωρια ...

ειναι ο τρουπερ που παντα χανεται,ο καπτεν που καπνιζει περηφανος την πιπα του την ωρα που του τα χωνουν για τις...ακριβεις οδηγιες,ο σναιπερ που ...κυνηγαει τους ...χαμενους,τα...κερατα του μπαρτ,η κοιλουμπα του Ται -καθε χρονια που τν βλεπω εχω την εντυπωση οτι αυξανεται ενα..ποντο-σορυ-,ολοι εμεις που μαζευομαστε καθε χρονο με την πλακα και την...μαλακια μας...

υγ1.σπεσιαλ θενξ στον Βαντα που με...ανεχτηκε ,στον πακμαν που σε ενα σημειο τον ειχα σκουπα και πηγαινα αργα μπας και τον...ξεμοναχιασω ,:bigcry: ,στον σναιπερ και τον καπ...-σε σενα φαλακρο αγορι δεν λεω τιποτα ειχες...υποχρεωση..

υγ2.ετησια χωρις τον μπουσα ειναι...απαραδεκτη-και...γρηγορη:wacko:

θενξ του ...ολ

!!!!

:beer: :beer: :beer:

noble
06/06/2011, 20:04
Ενα μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα,σε όλους τους leader και σκούπες που είχαν την έννοια μας,που έκαναν τη δοκιμαστική,που προσπάθησαν να περάσουμε καλά τόσα άτομα και τόσες μηχανές μαζί.
Η διαδρομή ήταν παρα πολύ ωραία,αφου στην κατάβαση του Μπράλου λίγο έλειψε να ξύσω και εγώ :lol: (Captain πολλά συγχαρητήρια! :beer: )

Ημασταν απίθανα πολλοί :sun: και νομίζω οτι είναι αδύνατον να πάνε ολα καλά και ίσως να ικανοποιηθούν όλοι.Είναι μια εκδρομή που συμβαίνει μια φορά το χρόνο και είμαι σίγουρη οτι όλοι βάζουν νερό στο κρασί τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Για μένα ήταν εξαιρετικό να είμαστε όλοι μαζί,να μαθαίνει κάποιος σε κάποιον άλλο τις γραμμές όπως ειπώθηκε πιο πάνω,να μένει κάποιος μέχρι να έρθει η οδική,να τρέχει κάποιος να προλάβει τον άλλον μέσα στο λιοπυρι μην χαθεί και να τον φέρει πίσω,να χανόμαστε 20 μηχανές μέσα σε πλακόστρωτά σοκάκια και να πρέπει να κάνουμε αναστροφή :lol: ,μια περιπέτεια,μια παρέα με κοινή αγάπη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους το οργάνωσαν και κόπιασαν γι αυτό!:beer: :beer: :wave2:

υ.γ.Το γκρουπ των λουλουδιών ήταν το δικό μου?Κι αν ναι,γιατί λέγεται έτσι?:look:

nio1981
06/06/2011, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Εγώ θα έρθω (ίσως έρθει και ο ΝΙΟ), να μας τα πεις από κοντά. Κανόνισα να είναι και ο Φάνης μαζί.

:wave2: :wave2:

θελω αλλα μονο σαββατο απογευμα μπορω:wave2:

guzzistas
06/06/2011, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981

Καλώς να'ρθείτε όποτε θέλετε :beer:

nio1981
06/06/2011, 20:25
εχω δει και κατι σταμπες...να μου πεις αν γινεται :wave2:

mikros boudas
06/06/2011, 20:43
Παντα τετοια:beer: :beer:

vaska
06/06/2011, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981

Για την Κυριακή έλεγα να το κανονίζαμε αν μπορούσαν τα παιδιά,να παίρναμε και γυναίκες και να γυρίζαμε βολταριστά απογευματάκι. Αν όμως πέφτει παντόφλα πάω πάσο (είμαι παθών και κατανοώ τα προβλήματα του κλάδου), οπότε το κανονίζουμε όποτε μπορείς εσύ.

ΑΑΑΑΑ και μην ξεχάσουμε να πάρουμε και χάρτες μαζί μας μη χαθούμε.

:lol: :lol: :lol: