View Full Version : Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ
sapila racing
07/06/2011, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Οι νομοι και οι κανονες ειναι απο πριν αναρτημενοι στο φορουμ και οποιος νομιζει οτι μπορει να το κανει καλυτερα ,να κανει το τρεξιμο να ριξει την προταση στο τραπεζι και αν αξιζει να γινει πραξη.
Ρε Πάνο, συζητάμε αν θα ήταν καλύτερο νά αλλάξει ο τρόπος διαχωρισμού.
Δεν είναι γκρίνια, συζήτηση είναι.
:wave2:
Για να πάει ο αργός σε άλλο γκρουπ ........ πρέπει να συναντηθεί με το άλλο γκρουπ !!!
Αν δεν συναντηθεί ...... τι θα κάνει ;;;
Θα περιμένει σε μια διασταύρωση και ....... έλα μωρέ ........ κάποιος θα περάσει !!!
Πιστέψτε με θα προτιμούσα να πάω σε πιό χαλαρό γκρουπ ........ αλλά και στον καφέ φτάσαμε σχεδόν τελευταίοι και καθώς φτάναμε τα χαλαρά γκρουπ έφευγαν !!!
Συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω χωρίς λίγη έστω ξεκούραση !!!
Άλλωστε τα χλμ που έμεναν ήταν σχετικά λίγα .....
PortisHead
07/06/2011, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Νίκο ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και έχουμε γεμίσει 7 σελίδες γιατί είμαι κακός, γκρινιάρης και εν αγνοία μου κατηγόρησα τον Κάπτεν και τους λοιπούς...
Κι επίσης να αφαιρέσεις τον εαυτό σου απο τη λίστα με τα Bandit , προδότη , ε προδότη.
:lol:
Δεν έχω άποψη από την συγκεκριμένη εκδρομή ,αλλά κρίμα που δεν ήρθα…
Απ αυτά που διαβάζω , διαπιστώνω αυτό που πάντα ισχύει (σε μικρό η μεγάλο βαθμό) σε ομαδικές εκδρομές με μηχανές …. Δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι να σεβαστούμε τους κανόνες …
Το ΚΥΡΙΟ μέλημα το διοργανωτών θα πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην εκδρομή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… έμπειρους , άπειρους κ.λ.π
Προφανώς , δεν μπορούν να γνωρίζουν τις οδηγικες ικανότητες τόσων άγνωστων ανθρώπων και γι αυτό κατηγοριοποίησαν τα γκρουπ (πολύ σωστά) βάση των χαρακτηριστικών των μηχανών.
Σε κάθε γκρουπ , θα υπάρχει ο ροσσι , θα υπάρχει και το σαλιγκάρι….
Ευθύνη του leader είναι να πηγαίνει το γκρουπ με τον ρυθμό του αργότερου αναβατή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ .
Ευθύνη ΟΛΩΝ είναι να κοιταν τους καθρέφτες και να μην απομακρύνονται από τον πίσω τους..
Ο αργός αναβατής , αν υπερνικήσει τον εγωισμό του και υπάρχει άλλο γκρουπ με πιο αργούς ρυθμούς , θα πρέπει να πάει σε αυτό.
Μια άλλη ασφαλής πρακτική είναι οι χρόνοι των διαδρομών να υπολογίζονται με βάση τα ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ μέσα στα οποία μπορών να κινηθούν όλοι.
Σε κάθε περίπτωση , ακόμη και αν υπάρχουν χίλιες μηχανες , ο κάθε οδηγός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος σαν να παγαίνει την εκδρομή ΜΟΝΟΣ του.(μελέτη διαδρομής, χάρτες , φορτισμένο κινητό , φαρμακείο ,εργαλεία κ.λ.π)
amyroukai
07/06/2011, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Κι επίσης να αφαιρέσεις τον εαυτό σου απο τη λίστα με τα Bandit , προδότη , ε προδότη.
:lol: Τώρα έχω ΔΥΟ στο γκαράζ... Δεν αφαιρώ τίποτα! :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Απ αυτά που διαβάζω , διαπιστώνω αυτό που πάντα ισχύει (σε μικρό η μεγάλο βαθμό) σε ομαδικές εκδρομές με μηχανές …. Δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι να σεβαστούμε τους κανόνες …
Το ΚΥΡΙΟ μέλημα το διοργανωτών θα πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην εκδρομή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… έμπειρους , άπειρους κ.λ.π
Προφανώς , δεν μπορούν να γνωρίζουν τις οδηγικες ικανότητες τόσων άγνωστων ανθρώπων και γι αυτό κατηγοριοποίησαν τα γκρουπ (πολύ σωστά) βάση των χαρακτηριστικών των μηχανών.
Ευθύνη του leader είναι να πηγαίνει το γκρουπ με τον ρυθμό του αργότερου αναβατή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ .
Ευθύνη ΟΛΩΝ είναι να κοιταν τους καθρέφτες και να μην απομακρύνονται από τον πίσω τους..
Ο αργός αναβατής , αν υπερνικήσει τον εγωισμό του και υπάρχει άλλο γκρουπ με πιο αργούς ρυθμούς , θα πρέπει να πάει σε αυτό.
Μια άλλη ασφαλής πρακτική είναι οι χρόνοι των διαδρομών να υπολογίζονται με βάση τα ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ μέσα στα οποία μπορών να κινηθούν όλοι.
Σε κάθε περίπτωση , ακόμη και αν υπάρχουν χίλιες μηχανες , ο κάθε οδηγός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος σαν να παγαίνει την εκδρομή ΜΟΝΟΣ του.(μελέτη διαδρομής, χάρτες , φορτισμένο κινητό , φαρμακείο ,εργαλεία κ.λ.π)
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!
7gibernau
07/06/2011, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ιδέες λεμε. Χθες βραδυ επεσε άλλη μια. Το Σαββατο πριν την ετήσια, χρονομετρημένες ειδικες στην Καλλιρόης απο Φραντζη εως Βουλιαγμένης :lol:
:beer: :beer: :beer:
εμεις απο επαρχια τι θα κανουμε?
....
....
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:
PortisHead
07/06/2011, 11:29
Ολα αυτα που λες (περιπου) θα ηταν το σωστό και το αναμενόμενο....αλλα εδω ειμαστε Βαλκάνια , δεν ειμαστε παίξε-γέλασε.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν ειπα ΓΡΗΓΟΡΗ.... ασφαλης ειπα.....:lol: :lol:
Cpt. Haddock
07/06/2011, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
εμεις απο επαρχια τι θα κανουμε?
Δεν έχετε καπου την αντιστοιχη Καλλιρόης; :lol:
amyroukai
07/06/2011, 11:30
Λάθος φίλε μου. Η ιδέα της ομαδοποίησης σε γκρουπ, είναι αντίθετη με αυτό που λες. Σε κάθε γκρουπ πρέπει να είναι άνθρωποι που πάνε μαζί, στον ίδιο ρυθμό χωρίς κανείς να πιέζεται.
Αρχαίος φίλε θα σου πω δύο πράγματα που με ενόχλησαν. Το ότι δεν πήγαινες σαν τους άλλους, ΟΚ, τι να κάνουμε. Αλλά είπες μερικά βαριά πράγματα και εδώ μέσα και εκεί πάνω και δεν θέλω να δώσω έκταση στο θέμα και να το κάνω προσωπικό γιατί όσο δεν οδηγούσαμε σε χάρηκα, είσαι καλή παρέα, αλλά σε ζορίσαμε και μπορεί πάνω στην κούραση και την ζέστη να σου έφυγε το στόμα και το πληκτρολόγιο. Και τέλος πάντων, από τη στιγμή που είχα την ευκαιρία να ανοίγω όποτε πνιγόμουν και να στρίβω όσο ήθελα και να περιμένω στην διασταύρωση με το χαμόγελο στα χείλη, δεν χαλάστηκα ούτε με εσένα ούτε που χαθήκαμε ούτε καν για το ότι δεν είδα και εγώ ανθρώπους που περίμενα να πούμε καμμία βλακεία στο φαί. Αν σε στεναχώρησα με αυτά που γράφω συμπαθα με, δεν είναι προσωπική επίθεση, δεν το λέω για να σε μειώσω, για να το παίξω χεράς που δεν είμαι. Και προφανώς έχεις δίκιο σε ένα πράγμα, ότι άλλα γκρουπ βρήκαμε μόνο στο βενζινάδικο και στον καφέ μετά, επειδή χαθήκαμε. Περασμένα ξεχασμένα, δεν κολλάω εκεί. Αλλά λέω ότι καλό θα ήταν να το αποφύγουμε του χρόνου... Αυτό συζητάμε πλέον, όχι εσένα προσωπικά.
Νομίζω οτι η όλη κουβέντα αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό και απομαζικοποίηση της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας απ΄το γεγονός της ακινητοποίησης 4 (ολογρ. τεσσάρων) Honda κατά την διάρκεια της εκδρομής.
Cpt. Haddock
07/06/2011, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Νομίζω οτι η όλη κουβέντα αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό και απομαζικοποίηση της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας απ΄το γεγονός της ακινητοποίησης 4 (ολογρ. τεσσάρων) Honda κατά την διάρκεια της εκδρομής.
+1050 :smokin: :evil: :smokin:
amyroukai
07/06/2011, 11:36
τέσσερα; εγώ έμεινα μόνο στην τάπα τΟΥ Βάντα...:rotflmao:
PortisHead
07/06/2011, 11:36
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τι ειπεεεεεεεεεεε ??????????
dukeandthecity
07/06/2011, 11:38
στα bmw πως δεν τα χωσατε ακομα, απορώ....:lol: :lol:
chr1s_86
07/06/2011, 11:39
Το λάστιχο προφανώς και δεν μετράει και για την τάπα δεν έχω αρκετές πληροφορίες για να σχολιάσω.
Για ανορθωτές ΟΚ, δεν λέω κουβέντα :p
Το 4o ποιό είναι;
PortisHead
07/06/2011, 11:40
Ρε σεις ?
Πατε καλα ?
Στο σπιτι του κρεμασμενου (εκει στο Noale) , μιλάνε για σχοινί ???
makis206
07/06/2011, 11:41
Mάλιστα, τώρα γίνεται αντιπαράθεση.:smokin:
7gibernau
07/06/2011, 11:44
Δεν έχετε καπου την αντιστοιχη Καλλιρόης; :lol:
ε κατι εχουμε και μεις,αλλα μπορεις να με δηλωσεις απο φετος για την επομενη γιατι βασικος αντιπαλος ειναι ο τζιμταρας...τι αντιπαλος δηλαδη....μια δευτερα,αλλαγη τριτη τον εχω.....
:smokin: :smokin:
του χρονου δεν το χανω με τιποτα...φετος ειχα προμπλεμ.....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117841&perpage=15&pagenumber=11
βαφτισια κυριακατικα......
sapila racing
07/06/2011, 11:44
:lol: :rotflmao: :lol: :cry:
Τελος καλό όλα καλά, αλλά αν δεν έπιανε το κορδόνι την είχα :a021: Πάντως σήμερα που το καβάλησα εχει ακόμα 38psi.
Ειδα την φωτό του Transalp με τα λάδια και νευρίασα, ευτυχώς δεν έπεσε η Αλκηστη. Ομως οποιος έσφιξε αυτη την τάπα πρέπει να τ ακούσει ενα χεράκι. :evil:
Σορρυ αλλά κάτι χάνω....
Πως μπορείς να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις ιδέα δηλαδή?
Δεν εχω ιδεα για πιο πραγμα ,να παω βολτα με 120 ατομα+?
Δλδ πρεπει να παω για να καταλαβω οτι τοσα ατομα,τοσες απαιτησεις,τοσες ιδιαιτεροτητες ειναι πολυ ευκολο να δημιουργησουν παραπονα?
Ειπα ,οι ετησια γινεται χρονια τωρα και ειναι επιτυχημενη,οποιος επιλεγει να παει απλα να ακολουθησει τους κανονες ή να προτεινει οπου θελει διωρθωση.
Μαλλον εγω το παρεξηγησα το θεμα γιατι αντι για συζητηση το ειδα παραπονο,συγνωμη κιολας αλλα αυτη την χροια μου αφησε.:wave2:
7gibernau
07/06/2011, 11:47
Ρε σεις ?
Πατε καλα ?
τις μπυρες τις περνω πισω....παει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
:Ειδα την φωτό του Transalp με τα λάδια και νευρίασα, ευτυχώς δεν έπεσε η Αλκηστη. Ομως οποιος έσφιξε αυτη την τάπα πρέπει να τ ακούσει ενα χεράκι. :evil:
Περα των αλλων ....
Το μηχανακι την γλυτωσε η Κρακ...??? :confused:
Cpt. Haddock
07/06/2011, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαλλον εγω το παρεξηγησα το θεμα γιατι αντι για συζητηση το ειδα παραπονο,συγνωμη κιολας αλλα αυτη την χροια μου αφησε.:wave2:
Το παράπονο το έχουν οι χονταίοι που είδαν όλα τα ευρωπαϊκά να τερματίζουν :smokin:
Το low στην Κ γραβιά δε μετράει :lol:
PortisHead
07/06/2011, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
τις μπυρες τις περνω πισω....παει....
:( :( :(
Ε...κρεμασμενου.....τροπος του λεγειν......καποιοι την γλυτώνουν κιολας.
:D
sapila racing
07/06/2011, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Περα των αλλων ....
Το μηχανακι την γλυτωσε η Κρακ...??? :confused:
Honda είναι, τι να παθει? :smokin:
Σοβαρά τωρα, δεν ξέρω αλλά πιστευω οτι σίγουρα είναι μια χαρά και οτι αν ο ΘΒ που ερχοταν από πίσω ηταν πιο προσεκτικός, η και πιο μαγνητικός, και μάζευε την τάπα αντι να κοιταξει να πασαλειφτεί με τα λάδια, θα εβαζαν την τάπα παλι, λάδια απο το βενζινάδικο και ολα καλά.
:p
amyroukai
07/06/2011, 11:52
πωπω καλά που δεν πήρα το mille που ζαχάρωνα, ε; τι θα άκουγα...
τέσσερα; εγώ έμεινα μόνο στην τάπα τΟΥ Βάντα...:rotflmao:
sapilas CB900
vandas Tralala600
pacman XX1100
catmaster Africa Queer 750*
*Και μας τακανε αερόστατο για τα απριλια στο τραπέζι με την αξιοπιστία της μπουρούχας του:lol:
amyroukai
07/06/2011, 11:56
καλά, για τον 1100 κράτα και μικρό καλάθι, είναι λίγο φιδέμπορας.
Ρε σεις ?
Πατε καλα ?
Μίλησε και ο κάτοχος του ταχυθερμοσίφωνα :lol: :bawl: :lol:
PortisHead
07/06/2011, 12:00
sapilas CB900
vandas Tralala600
pacman XX1100
*Και μας τακανε αερόστατο για τα απριλια στο τραπέζι με την αξιοπιστία της μπουρούχας του:lol:
To ιδιο παραμυθι.
Παω στοιχημα οτι και τα 4 προαναφερθεντα , χρησιμοποιουνται καθε μερα , ολη μερα , ολο το χρονο , και δεν ειναι σε καποιο παρκιν αραγμενα , ετοιμα για Σερρες και Μεγαρα , οταν τα καθημερινα χρεη τα αναλαμβανει καποιο Scooter , ε ???
(Αποπροσανατολιζεις ομως την κουβεντα , και ισως καλα κανεις τελικα )
PortisHead
07/06/2011, 12:01
Μίλησε και ο κάτοχος του ταχυθερμοσίφωνα :lol: :bawl: :lol:
Ευχαριστώ για την πρόθεση που κανει την διαφορά.
makis206
07/06/2011, 12:02
To ιδιο παραμυθι.
Παω στοιχημα οτι και τα 4 προαναφερθεντα , χρησιμοποιουνται καθε μερα , ολη μερα , ολο το χρονο , και δεν ειναι σε καποιο παρκιν αραγμενα , ετοιμα για Σερρες και Μεγαρα , οταν τα καθημερινα χρεη τα αναλαμβανει καποιο Scooter , ε ???
(Αποπροσανατολιζεις ομως την κουβεντα , και ισως καλα κανεις τελικα )
Άντε μωρέ που ασχολείστε κιόλας, έχετε χάρη που δεν ήταν Τρίτη-Τετάρτη και που η μέρα δεν ήταν βροχερή! Αλλιώς...:a01:
:lol: :rotflmao: :lol:
sapila racing
07/06/2011, 12:06
sapilas CB900
vandas Tralala600
pacman XX1100
Tο πρωτο απο λάστιχο, που μπαλώθηκε και συνεχίσαμε.
Το 2ο του έφυγε η τάπα από Μ@@@ια προφανώς.
Το 3ο δεν ξέρω.
Το 4ο έπεσε σταματημένο και συνέχισε, απλά έσπασε η μανέτα και κατι αλλα ψιλά.
Το συμπέρασμα είναι οτι και πάλι εχεις μείνει απο επιχειρήματα και επιχειρείς να παραπληροφορήσεις το κοινό μπας κι αυξηθεί η μετοχή του noale.
Αυτό που έγραψε παραπανω ο Portishead για τα scooter το κάνες άνετα γαργάρα ε? :lol:
PortisHead
07/06/2011, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε μωρέ που ασχολείστε κιόλας, έχετε χάρη που δεν ήταν Τρίτη-Τετάρτη και που η μέρα δεν ήταν βροχερή! Αλλιώς...:a01:
:lol: :rotflmao: :lol:
Οχι το λεω γιατι πλεον αποδεδειγμενα , οι περισσοτερα απο "αυτους" (ναι ,ετσι , απαξιωτικα :lol: )
δεν τα λιωνουν καθε μερα στην ζουγκλα της Αθηνας, να αναβοσβηνει το βεντιλατερ σαν βραστηρας , να φτανει το λαδι 300 βαθμους κελσιου , και τα μεταλλα να πυρωνουν.
Εχουν σκουτερακια ,παπακια ,κατι ψευτο-εντουρο 250 (γιαπωνεζικα φυσικα) για τις βρωμοδουλειες και σου λενε μετα....αψογο το εργαλειο εμενα.Ασπαστο.
Ξου ρε....
sapila racing
07/06/2011, 12:08
Εχουν σκουτερακια ,παπακια ,κατι ψευτο-εντουρο 250 (γιαπωνεζικα φυσικα) για τις βρωμοδουλειες και σου λενε μετα....αψογο το εργαλειο εμενα.Ασπαστο.
Ξου ρε....
Α εδώ έπεσες έξω....
Ο Βυρωνας είναι σωστός Apriliακιας, εχει Aprilia Sportcity 200. :lol:
PortisHead
07/06/2011, 12:11
Α εδώ έπεσες έξω....
Ο Βυρωνας είναι σωστός Apriliακιας, εχει Aprilia Sportcity 200. :lol:
Μετοχος γαρ.
makis206
07/06/2011, 12:15
Μετοχος γαρ.
..ή λάτρης του Λας Βέγκας;:look: :lol:
228380
PortisHead
07/06/2011, 12:18
Για να μην αναφερω περιστατικα οπου για δικαβαλες εκδρομες δανειζονται V-Strom και CBF απο φιλους για βόλτα , ήσυχη και αξιοπιστη.
amyroukai
07/06/2011, 12:27
Το καίριο ερώτημα όμως... ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
O npat τι κάνει συνήθως, τη σκούπα ή το φαράσι; Ρωτάω επειδή εδώ μέσα άλλο φαίνεται απ'αυτό που μου λένε κάτι πουλάκια για πτέρυγες μάχης, ΝΑSA και λοιπές διαγαλαξιακές πτήσεις...:lol:
Ο ενπατ, όπως έχει δηλώσει πολλάκις, πηγαίνει πάντοτε, αυστηρά και μόνο, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ. Ότι άλλο ακούγεται εδώ μέσα είναι φήμες ανυπόστατες που σκοπό έχουν να πλήξουν την εικόνα μου ποικιλοτρόπως.
(Τώρα τελευταία βέβαια του έχει κολλήσει το χούι να τρομοκρατεί άγνωστους, φιλήσυχους αναβάτες ζήτα και να τους βάζει να συμμετέχουν στις βόλτες του μοτο-τζιαρ με το στανιό---αλλά αυτό είναι άλλο παραμύθι, μην το θίξουμε αυτή τη στιγμή)
10 σελίδες κι όλας
Καλά πάμε!!!!!
:wave2: :wave2:
makis206
07/06/2011, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ο ενπατ, όπως έχει δηλώσει πολλάκις, πηγαίνει πάντοτε, αυστηρά και μόνο, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ.
Κι αυτό Νίκο μου τουρισμός λέγεται, κάνοντάς το όμως δεν μετράς χιλιόμετρα αλλά έτη φωτός/ώρα..:lol: :lol: :beer:
228383
sapilas CB900
vandas Tralala600
pacman XX1100
Λέει ο πρώην κάγκουρας με το XR που βρήκε το χαμένο μοτοσυκλετιστικό του είναι, στα μοτέρ δυο (2) ματρακάδων από την Ιταλία..
:smokin:
δεν το διαβασα ολο οποτε δεν ξερω αν εχει ειπωθει,αλλα μπορουν να βγαινουν οδηγιες για την διαδρομη και οποιος θελει να την κανει ¨πλακωμενος¨ ας ξεκιναει πιο αργα απ'τους υπολοιπους και να συναντιουνται στο φαγητο,ενω οι αλλοι να πηγαινουν κανονικα με γκρουπακια ληντερς και σκουπες:wave2:
mesastou
07/06/2011, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
δεν το διαβασα ολο οποτε δεν ξερω αν εχει ειπωθει,αλλα μπορουν να βγαινουν οδηγιες για την διαδρομη και οποιος θελει να την κανει ¨πλακωμενος¨ ας ξεκιναει πιο αργα απ'τους υπολοιπους και να συναντιουνται στο φαγητο,ενω οι αλλοι να πηγαινουν κανονικα με γκρουπακια ληντερς και σκουπες:wave2:
+1
κάτι τέτοιο έγραψα και εγώ:sun:
Cpt. Haddock
07/06/2011, 16:25
Να με συμπαθάτε αλλα πληρεις οδηγίες βγήκαν. Και περιγραφικά και με λινκ στο google maps. Ποτέ δεν υποχρεώσαμε κανεναν να έρθει με καποιο γκρουπ υποχρεωτικά.
Θα μπορούσε ανετα καποιος να ξεκινησει στις 10 και με λιγο πλακωμα να ειναι 12+ στο καταφυγιο. Ο baron ηρθε και μας βρηκε κατ' ευθειαν στην ταβερνα πχ
Αρκει να το έλεγε για να ξερουμε πόσοι θα ειμαστε στην ταβερνα, μονο αυτό
:winka:
catmaster
07/06/2011, 16:30
sapilas CB900
vandas Tralala600
pacman XX1100
τι λες ρε τραγανόβλαχε με τη λαδιέρα λέμε ;;;
ο σαπίλας έμεινε από λάστιχο και ήρθε τελικά ο άνθρωπος
ο Βάντας έπαθε πλάκα γιατί κάποιος ανεύθυνος έβαλε χέρι και πάλι καλά που δεν σαβουρώθηκε ... (αλλά επειδή τον ξέρω καλά το Βάντα και είναι μοβόρικο μούτρο θα πάει στο μαγαζί του τύπου με καμινέτα και γκαζοτανάλιες και δε θα μείνει κολυμπιθρόξυλο λέμε )
ο πάκαμαν έβαλε χέρι μόνος του και να κάνει το κουνέλι γιατί άμα δεν ξέρεις αστο το γαμήδι εκεί λέμε
ο κάτ από την τούμπα τη στατική έσπασε μανέτα καθρέφτη ζελατίνα και στράβωσαν κάγκελα ... κάποιο στοιχείο στη μπαταρία έπαθε κλακαζ το μηχανάκι όμως δεν έκανε κιχ ... έσβυσε στην Αθήνα μετά από πεντακόσα χλμ και πήγα μετά από 20 λεπτά και το έβαλα μπρος με πήγε και στο σπίτι και στη δουλειά ...
αυτό που δεν καταλαβαίνεις ρε χαλέα είναι ότι τα χόνδα μένουν ....απλά όμως μένουν ... δεν σκορπάνε τα άντερα τους στη άσφαλτο σαν τα ιταλικά τροπέτα που καβαλάς λέμε ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ο Βάντας έπαθε πλάκα γιατί κάποιος ανεύθυνος έβαλε χέρι και πάλι καλά που δεν σαβουρώθηκε ... (αλλά επειδή τον ξέρω καλά το Βάντα και είναι μοβόρικο μούτρο θα πάει στο μαγαζί του τύπου με καμινέτα και γκαζοτανάλιες και δε θα μείνει κολυμπιθρόξυλο λέμε )
ο πάκαμαν έβαλε χέρι μόνος του και να κάνει το κουνέλι γιατί άμα δεν ξέρεις αστο το γαμήδι εκεί λέμε
ο κάτ από την τούμπα τη στατική έσπασε μανέτα καθρέφτη ζελατίνα και στράβωσαν κάγκελα ... κάποιο στοιχείο στη μπαταρία έπαθε κλακαζ το μηχανάκι όμως δεν έκανε κιχ ... έσβυσε στην Αθήνα μετά από πεντακόσα χλμ και πήγα μετά από 20 λεπτά και το έβαλα μπρος με πήγε και στο σπίτι και στη δουλειά ...
αυτό που δεν καταλαβαίνεις ρε χαλέα είναι ότι τα χόνδα μένουν ....απλά όμως μένουν ... δεν σκορπάνε τα άντερα τους στη άσφαλτο σαν τα ιταλικά τροπέτα που καβαλάς λέμε ...
Μακράν η καλύτερη απάντηση που δόθηκε, κάθε γραμμή και 2 ατάκες
:lol: :lol:
catmaster
07/06/2011, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μακράν η καλύτερη απάντηση που δόθηκε, κάθε γραμμή και 2 ατάκες
:lol: :lol:
ε μα λέω κάτι παράλογο ρε μαν ;;; όχι πείτε μου δηλαδής
περίμεναν όλοι οι εγκάθετοι να μαγαρίσουν την Χόνδα ...
και ο άλλος ο λασπολόγος με το τριμπούρδελο τον είδα εγώ μέσα ... που κάπνιζε και έγραφε +1050 ο χάλιας ...
που όταν μου πήραν τους τίγρηδες και τα πραπριλια μου τα στρώνανε νύχτα μην κανουν κραπ τα μπιστόνια και γίνουν χαρτοπόλεμος οι μπιέλες και γίνουν ρόμπα με τα κασόνια τους λέμε ...
εγώ πάντως δεν είδα κανά απρίλια ή τραίουμφ να κάνει ούτε κιχ.
4 μπουρδέλα είχαν θέματα και μία μηχανή (superduke)
Cpt. Haddock
07/06/2011, 16:53
και ο άλλος ο λασπολόγος με το τριμπούρδελο τον είδα εγώ μέσα ... που κάπνιζε και έγραφε +1050 ο χάλιας ...
που όταν μου πήραν τους τίγρηδες και τα πραπριλια μου τα στρώνανε νύχτα μην κανουν κραπ τα μπιστόνια και γίνουν χαρτοπόλεμος οι μπιέλες και γίνουν ρόμπα με τα κασόνια τους λέμε ...
Μαστορα, δε μπορεις να καταλάβεις την αρχοντιά του να σκορπάει μπιστόνι βερσους της μιζεριας να μενεις απο μπαταριαταπααλενκορδονιβροντακας να πουμε
Τα σαξωνικα μοτόρια πανε μεχρι το τέλος και πεθαίνουν ηρωικά, δεν τα σέρνουν με Π και οξυγόνα...
Ασε που το συγκεκριμένο γατι, ουτε σωστα στρώθηκε (απo test ride ειναι), ουτε εγω το προσεχω ιδιαίτερα, λαδια καθε οποτε και σταθμη να κοιταξω ποτε.
Το μοτόρι ειναι Κούγκι, ανατιναζεται μια και καλή :lol:
catmaster
07/06/2011, 16:58
Το μοτόρι ειναι Κούγκι, ανατιναζεται μια και καλή :lol:
ντάξει ρε Σαμουήλ αμανες είναι έτσι πάμε πάσο :lol: :rotflmao:
catmaster
07/06/2011, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
4 μπουρδέλα είχαν θέματα και μία μηχανή (superduke)
ασε ρε που μου έχεις το γιαπωνεζάκι για σκύλο όλη μέρα και το πραπριλια κυριλάτζα κλειδωμένο με κουκουλες στα ζεστά μη σκορπίσει ... :smokin:
Cpt. Haddock
07/06/2011, 17:03
ντάξει ρε Σαμουήλ αμανες είναι έτσι πάμε πάσο :lol: :rotflmao:
Ε, μα :lol:
228401
Να με συμπαθάτε αλλα πληρεις οδηγίες βγήκαν. Και περιγραφικά και με λινκ στο google maps. Ποτέ δεν υποχρεώσαμε κανεναν να έρθει με καποιο γκρουπ υποχρεωτικά.
Θα μπορούσε ανετα καποιος να ξεκινησει στις 10 και με λιγο πλακωμα να ειναι 12+ στο καταφυγιο. Ο baron ηρθε και μας βρηκε κατ' ευθειαν στην ταβερνα πχ
Αρκει να το έλεγε για να ξερουμε πόσοι θα ειμαστε στην ταβερνα, μονο αυτό
:winka:
καπτεν δεν ειπα πουθενα κατι για την δουλεια που εγινε απο σενα και τα υπολοιπα παιδια,ισα-ισα που απ'οτι ειδα -απο το νετ διοτι δεν ημουν στην εκδρομη δυστηχως-εγινε και μαμω τις δουλεις,και κουραστηκατε πολυ και απ'οτι φανταζομαι η δουλεια που κανατε ηταν ακομα περισσοτερη απ'αυτη που ειδαμε:beer: :beer:
αυτα απλα για να εξηγουμαστε και να μην παρεξηγουμαστε:D
τωρα η προταση μου ηταν, εσεις σχεδιαστε την εκδρομη σας ομορφα και ωραια,οπως την γουσταρετε-με εδω μεσα(εσεις να την κανετε εγω να βλεπω-υποσχεση στον εαυτο μου πως του χρονου θα '΄μαι εκει-)και βγαλτε μια ανακοινωση για τους ανυπομονους η τους γρηγορους- no offense παιδες ετσι?- να πανε μονοι τους για να ευχαριστηθουν και 'κεινοι μην πριζουν και σας,δωστε και ενα road book σε pdf και τελος
ολα αυτα ειναι μια προταση απλη ετσι,απλα και μονο κουβεντα να γινετε
και βγαλτε μια ανακοινωση για τους ανυπομονους η τους γρηγορους- no offense παιδες ετσι?- να πανε μονοι τους για να ευχαριστηθουν και 'κεινοι μην πριζουν και σας,δωστε και ενα road book σε pdf και τελος
Αυτό που λέμε εδώ και 4354356 σελίδες είναι ότι, από τη στιγμή που υπάρχουν περισσότεροι του ενός "ανυπόμονοι" και "γρήγοροι", μπορούν κάλλιστα να φτιάξουν ένα δικό τους γκρουπάκι και να γουστάρουν εξίσου, χωρίς να πιέζεται κανείς. Αν είναι ο καθένας να πηγαίνει μόνος του, δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής στην ετήσια του moto.gr.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αυτό που λέμε εδώ και 4354356 σελίδες είναι ότι, από τη στιγμή που υπάρχουν περισσότεροι του ενός "ανυπόμονοι" και "γρήγοροι", μπορούν κάλλιστα να φτιάξουν ένα δικό τους γκρουπάκι και να γουστάρουν εξίσου, χωρίς να πιέζεται κανείς. Αν είναι ο καθένας να πηγαίνει μόνος του, δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής στην ετήσια του moto.gr.
αν δεις ειπα πιο πανω οτι δεν το διαβασα ολο
επισης δεν ξερω αν μπορουνε οι διοργανωτες να κανουνε γρηγορο γκρουπακι 1ον διοτι το γρηγορα θα κινειται παρανομα αρα και επικυνδηνα-για τους ιδιους και για τον υπολοιπο κοσμο-και 2ον πως θα ξερουν ποιον να βαλουν στο γρηγορο? και γω λεω λεω πως ειμαι γρηγορος αλλα-να το παιξω και λιγο sniper- @@:D
φιλικα παντα:wave2:
αν δεις ειπα πιο πανω οτι δεν το διαβασα ολο
επισης δεν ξερω αν μπορουνε οι διοργανωτες να κανουνε γρηγορο γκρουπακι 1ον διοτι το γρηγορα θα κινειται παρανομα αρα και επικυνδηνα-για τους ιδιους και για τον υπολοιπο κοσμο-
Εδώ δε θα απαντήσω γιατί θα με λογοκρίνουν. Αλλά δε νομίζω ότι ήμασταν εντός ορίων καθόλη τη διαδρομή ένιγουει.
και γω λεω λεω πως ειμαι γρηγορος αλλα-να το παιξω και λιγο sniper- @@:D
φιλικα παντα:wave2:
Δεν έχεις ακούσει την παροιμία? "Ο βήχας και τα χέρια δεν κρύβονται". Αν κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ώστε να πηγαίνει στο όριο του (ή/και παραπάνω) για να το παίξει γρήγορος, τότε απλά του αξίζει ότι κι αν πάθει. Δεν είναι ευθύνη των διοργανωτών.
rantanplan
07/06/2011, 18:07
:a014: :a014: :a014:
Δεν έχεις ακούσει την παροιμία? "Ο βήχας και τα χέρια δεν κρύβονται". Αν κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ώστε να πηγαίνει στο όριο του (ή/και παραπάνω) για να το παίξει γρήγορος, τότε απλά του αξίζει ότι κι αν πάθει. Δεν είναι ευθύνη των διοργανωτών.
αν και συμφωνω σε μεγαλο μερος,διαφωνω στο οτι δεν εχει ευθυνη η διοργανωση,στους μεμονομενους,οντως δεν εχει
Ολοι εσεις οι βλασφημοι θα πληρωσετε οταν ερθει η ωρα, για οσα λετε για τα Χοντα :sad:
Cpt. Haddock
07/06/2011, 18:18
Εδώ δε θα απαντήσω γιατί θα με λογοκρίνουν. Αλλά δε νομίζω ότι ήμασταν εντός ορίων καθόλη τη διαδρομή ένιγουει.
Παντως στο κομματι Ζεμενο-Καρακόλιθο πήγαμε με τα όρια :wacko:
τσαντάκηδες αλήτες μηχανόβιοι
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
Δεν έχω ιδέα ποιο ήταν αυτό, αλλά θα εμπιστευτώ το λόγο σου :P
doctor x
07/06/2011, 18:24
οι 3 στους 4 ηταν στο γκρουπ μου...
ο ενας ...λιντερ που ...προσπαθουσε να...ξεφυγει
κ οι αλλοι δυο προσπαθουσαν απελπισμενα να...μεινουν ...πισω μου-και να μην περασουν απο...πανω μου λολ-
απλα οι Χοντα δεν περασαν το τεστ...γιατρου:bigcry:
ε μα λέω κάτι παράλογο ρε μαν ;;; όχι πείτε μου δηλαδής
περίμεναν όλοι οι εγκάθετοι να μαγαρίσουν την Χόνδα ...
Αμα κακογεράσει ο άνθρωπας και τσαγιωθεί από scooter παθαίνει παράκρουση ρπμ....
Ρε κωλόγερε, τον απινιδωτή απ΄τα γκριπ τον έβγαλες για να μη σε παίρνει ο ύπνος? Πάρε το φουρκόνι σου αγόρι μου και τράβα στην Αθηνάς να κάνεις κανένα delivery ασβέστη. Αϊντε λέμε....
latris mixanis
07/06/2011, 18:37
Εκδρομή χωρίς γκρίνια είναι φαΐ χωρίς αλατοπίπερο..
Περί γκρουπ κανόνων κ.λ.π με 'χουν καλύψει άλλοι (road-sniper), οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι.
:beer: :wave2: :beer:
makis206
08/06/2011, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Έτσι για να τα βάλουμε σε μία τάξη, σύμφωνα με τον πίνακα των συμμετοχών έχουμε:
Ιαπωνικά: 76
Ευρωπαϊκά: 34
Αλίμονο αν...:lol:
Άσε που πιστεύω ότι όλο κιχ κάνανε μήπως χρειαστεί να τα μαζέψει ο μπόγιας και λέγαμε μετά εμείς ότι δεν πρόλαβαν να πούνε ούτε αυτό...:rotflmao:
Έχε χάρη ξαναλέω που δεν ήταν Τρίτη-Τετάρτη για τα ΚΤΜ ή Χριστούγεννα η εκδρομή, έτσι για να βλέπαμε και κάνα παπρίλια με φάτνη στο κάρτερ να το κάνουμε χάζι ψέλνοντάς του τα κάλαντα* των άγιων εκείνων ημερών...:rotflmao:
Τα Μπεμβέ είχαν τον κωλόφαρδο δεν το συζητώ..:rotflmao:
Τα Τράιουμφ πόσα ήταν; 2; 3; Λιγότερα απ'όσα έπαθαν βλάβη λέμε..:rotflmao:
ΥΓ: Αστειεύομαι βέβαια για να μην παρεξηγηθεί κανείς και ευχηθεί να μου καεί ο ανορθωτής, έτσι κι αλλιώς στο πρόγραμμα τό'χω κι αυτό..:lol:
*- Θα πρότεινα το "Ω Έλατο" να ταιριάζει και με το περιβάλλον που επισκευτήκατε :bigcry:
Είδα πολλά μοντέλα διπλά τριπλά και εξαπλά, αλλά R1 μόνο ένα ;)
:p
Καλά για το Gixxer δεν το συζητώ, μύρισε ο τόπος! :wacko:
Τελικά, ακριβής "απογραφή" συμμετοχών υπάρχει;
Νίκο το γκρουπ σου πήγε καλά; Όλοι μαζί; Χαλαρά; Κινδυνέψατε; Όχι. Και είστε το γρήγορο γκρουπ. ΟΚ, είχατε μία ατυχία, αλλά ήταν απλά ατυχία, δεν έγινε λόγω πίεσης αυτό. Δεν πήγατε ξύνοντας, δεν πιεζόσασταν να περάσετε ο ένας τον άλλον, δεν κάνατε αγώνα. Και φαντάσου τώρα μέσα στο γκρουπ σου τον έναν που πάει με τα μισά χιλιόμετρα παντού. Και ΑΠΑΙΤΕΙ να τον περιμένετε όλοι σας. Και βλέπει ότι δεν κολλάει, όπως κολλατε οι άλλοι. Πάτε τάπα; Όχι. Πολεμάτε; Όχι. Αλλά για τον αργό οδηγό, είσαι "αεροπορία". Και το πρόβλημα δεν είναι τελικά το πως οδηγείς εσύ και άλλοι δώδεκα, είναι το ότι εκείνος ο ένας δεν θα έπρεπε να είναι μαζί σου. Και τελικά, είναι λάθος ο ένας; Είναι λάθος οι άλλοι δώδεκα; Είναι λάθος που το θίγουμε το θέμα;
αυτο ρε γιαννη που πετας μια παπαρα και οποιον παρει ο χαρος μου λες πως το κανεις :confused:
το γκρουπ μας πηγε καλα,πηγαμε ολοι μαζι (εκτος απο 2 λαθη) για τα οποια δε μπορει να επιρριψει ευθυνες κανεις ουτε στον τουμπα που εφυγε ευθεια μετα τη δαυλεια ουτε σε μενα που καναμε 8χλμ παραπανω για να βρουμε το καταφυγιο.αν θες και το γιατι ζητα να σου το πω.και χαλαρα πηγαμε.και δεν κινδυνεψαμε.το ''οχι'' που απαντας μονος σου απο που στο διατανο το βγαζεις???
και μια ακομα ερωτηση.
τι ατυχια ειχαμε που δεν το καταλαβα εγω σε αντιθεση με σενα που δεν ησουνα καν στο γκρουπ μου???
αντε και μια τελευταια ερωτηση
ρε μλκ παιρνεις ναρκωτικα?:lol: :lol: :lol:
Μια χαρά ήταν το Α γκρούπ. Δυναμικό, σβέλτο και.. εξερευνητικό όπως και αρμόζει σε όποιον μοτοσυκλετιστή σέβεται τον εαυτό του! :sun:
amyroukai
08/06/2011, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μλκ παιρνεις ναρκωτικα?:lol: :lol: :lol: Δεν αποκλείεται. Ποιά παπάρα είπα Γιώργη;
Στο γκρουπ σου δεν ήμουν, αλλά αυτό με το Duke αν δεν το πεις ατυχία πως το λες; Επίτηδες το έκανε το παιδί, από βίτσιο; Ή αποφασίσατε στην τελευταία στροφή πριν τα σπίτια της Γραβιάς να μπείτε οριακά και γλίστρησε; Θέλω να πιστεύω ότι έγινε από ατυχία...
Και ότι είπα, το λέω γιατί βλέπεις πως οι απόψεις στο παρόν Τhread είναι, ή κατεβαίνεις το βουνό με σβησμένο το μοτέρ όπως αναγκαστικά έκαναν μερικοί ή πας αεροπορία. Το αυτονόητο, να πας σβέλτα με ροή και έναν ωραίο ρυθμό χωρίς τσίτα γκάζι, τσίτα φρένο δεν το σκέφτεται κανείς; Αυτό κάνατε εσείς οι "αρχοντικοί" στο κομμάτι Καφετέρια-Γραβιά όσο ήμουν πίσω σας και το χάρηκα. Αυτό ήθελα (και νομίζω όλοι αυτό περίμεναν) ότι θα κάνει το γκρουπ με τα μεγάλα στριτ. Δεν έγινε, ΟΚ. Του χρόνου, πως θα αποφευχθεί αυτό; ΑΥΤΟ συζητάμε. Και το πήγατε όλοι σας αλλού.
Και ξαναλέω, ενώ βλέπουν μερικοί ότι ΔΕΝ κολλάνε με ένα γκρουπ, κατσικώνονται εκεί. Και από το αυτονόητο που είναι το να κάνει ο κάθε ένας την εκδρομή του στο γκρουπ που πάει στον ρυθμό του, πήγαμε στο ποιός οργανωτής φταίει, στο ποιός ήταν ο ένας ο δύος ο τρίας που πήγαινε αργά, στο ότι κακώς μιλάμε γενικότερα, στα ναρκωτικά... Ξεκολλάμε;
Να ενημερώσω, με αφορμή το ποστ του Άρη.
Ειδα την φωτό του Transalp με τα λάδια και νευρίασα, ευτυχώς δεν έπεσε η Αλκηστη. Ομως οποιος έσφιξε αυτη την τάπα πρέπει να τ ακούσει ενα χεράκι. :evil:
Δεν χρειάστηκε. Εγώ έκανα απλά μια περιγραφή του συμβάντος. Ο μάστορας έγινε ράκος, ο υπαίτιος (βοηθός) έφυγε και ο ίδιος ξηγήθηκε με καινούρια λάδια, καινούριο πίσω λάστιχο, καλό πλύσιμο και... wp ανάρτηση πίσω. :wave2:
Δεν αποκλείεται. Ποιά παπάρα είπα Γιώργη;
Στο γκρουπ σου δεν ήμουν, αλλά αυτό με το Duke αν δεν το πεις ατυχία πως το λες; Επίτηδες το έκανε το παιδί, από βίτσιο; Ή αποφασίσατε στην τελευταία στροφή πριν τα σπίτια της Γραβιάς να μπείτε οριακά και γλίστρησε; Θέλω να πιστεύω ότι έγινε από ατυχία...
Και ότι είπα, το λέω γιατί βλέπεις πως οι απόψεις στο παρόν Τhread είναι, ή κατεβαίνεις το βουνό με σβησμένο το μοτέρ όπως αναγκαστικά έκαναν μερικοί ή πας αεροπορία. Το αυτονόητο, να πας σβέλτα με ροή και έναν ωραίο ρυθμό χωρίς τσίτα γκάζι, τσίτα φρένο δεν το σκέφτεται κανείς; Αυτό κάνατε εσείς οι "αρχοντικοί" στο κομμάτι Καφετέρια-Γραβιά όσο ήμουν πίσω σας και το χάρηκα. Αυτό ήθελα (και νομίζω όλοι αυτό περίμεναν) ότι θα κάνει το γκρουπ με τα μεγάλα στριτ. Δεν έγινε, ΟΚ. Του χρόνου, πως θα αποφευχθεί αυτό; ΑΥΤΟ συζητάμε. Και το πήγατε όλοι σας αλλού.
Και ξαναλέω, ενώ βλέπουν μερικοί ότι ΔΕΝ κολλάνε με ένα γκρουπ, κατσικώνονται εκεί. Και από το αυτονόητο που είναι το να κάνει ο κάθε ένας την εκδρομή του στο γκρουπ που πάει στον ρυθμό του, πήγαμε στο ποιός οργανωτής φταίει, στο ποιός ήταν ο ένας ο δύος ο τρίας που πήγαινε αργά, στο ότι κακώς μιλάμε γενικότερα, στα ναρκωτικά... Ξεκολλάμε;
To SD δεν ήταν στο γκρουπ το δικό μας..
Ηρέμησε λιγο..
PortisHead
08/06/2011, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δεν χρειάστηκε. Εγώ έκανα απλά μια περιγραφή του συμβάντος. Ο μάστορας έγινε ράκος, ο υπαίτιος (βοηθός) έφυγε και ο ίδιος ξηγήθηκε με καινούρια λάδια, καινούριο πίσω λάστιχο, καλό πλύσιμο και... wp ανάρτηση πίσω. :wave2:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αναρτηση γιατι ???
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ξηγήθηκε ο μάστορας!
Συγχωρεμένος να είναι για την ταλαιπωρία τότε!
amyroukai
08/06/2011, 10:50
Νίκο χαλαρός είμαι. Τελος πάντων... όπως και να έχει... το πράγμα και ξέφυγε και χάθηκε.
Να πούμε πάλι για σπασμένα Χόντα; Οι άλλοι τρεις τι δωράκια πήραν;
blackbusa
08/06/2011, 10:51
fuck...και εμπειρια εχω με λαδια στο λαστιχο και θελω να βαλω πισω μια αναρτησουλα....τιποτα σε ohlins δεν παιζει???:lol:
κοπελλια....u know...
Νίκο χαλαρός είμαι. Τελος πάντων... όπως και να έχει... το πράγμα και ξέφυγε και χάθηκε.
Να πούμε πάλι για σπασμένα Χόντα; Οι άλλοι τρεις τι δωράκια πήραν;
Το θέμα δεν ξέφυγε μόνο του! Κι αφού λέμε διάφορα, καλά θα είναι να είμαστε κι ακριβείς..
sapila racing
08/06/2011, 10:53
Αυτό θα πεί να είσαι ο Vandas. :lol:
Oπότε εφ όσον δεν έφαγες και τούμπα, όλα καλά. :wave2:
Δεν αποκλείεται. Ποιά παπάρα είπα Γιώργη;
Στο γκρουπ σου δεν ήμουν, αλλά αυτό με το Duke αν δεν το πεις ατυχία πως το λες;
..........
το λες:''το παιδι με το ντιουκ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ!!!''
την καταλαβες τωρα την παπαρα?:winka:
το δικο μου γκρουπ και ολοι μαζι πηγαιναμε και ταπα δεν ειμασταν και δεν κινδυνευσαμε και μια χαρα περασαμε.το παιδι που ειχε την ατυχια απλα ανελαβωα εγω να μεινω μαζι του 1ον ως ενας απο τους διοργανωτες,2ον λογω επαγγελματικης ιδιοτητας και 3ον γιατι εχω οδικη adac και ισως μπορουσε να φανει χρησιμη.καταλαβες τωρα?
:wave2:
amyroukai
08/06/2011, 11:05
ΟΚ αυτό δεν το ήξερα. Αλλά αυτό δεν είναι παπάρα φιλαράκι. Σας είδα όλους εκεί, υπέθεσα ότι ήταν δικός σου. Σφάλμα είναι... Παπάρα.
Χαίρομαι που πέρασες και καλά και διασκέδασες και απ' όλα... Και το ίδιο επιθυμώ και δι ημάς στο μέλλον.
Και παγκόσμια ειρήνη και τέλος στην πείνα. Και ohlins για όλο τον κόσμο. Και δωρεάν βενζίνες.
ΟΚ αυτό δεν το ήξερα. Αλλά αυτό δεν είναι παπάρα φιλαράκι. Σας είδα όλους εκεί, υπέθεσα ότι ήταν δικός σου. Σφάλμα είναι... Παπάρα.
Χαίρομαι που πέρασες και καλά και διασκέδασες και απ' όλα... Και το ίδιο επιθυμώ και δι ημάς στο μέλλον.
Και παγκόσμια ειρήνη και τέλος στην πείνα. Και ohlins για όλο τον κόσμο. Και δωρεάν βενζίνες.
Δλδ αν έβλεπες τον Εσταυρωμένο, θα υπέθετες ότι είμαστε Ρωμαίοι Λεγεωνάριοι; :confused:
amyroukai
08/06/2011, 11:09
Με το μούσι και τα μαλλιά του τρούπερ, πιθανόν να πίστευα ότι είναι ο χαμένος αδερφός του που τον περιμένει για μπύρες στη Γραβια.
Με το μούσι και τα μαλλιά του τρούπερ, πιθανόν να πίστευα ότι είναι ο χαμένος αδερφός του που τον περιμένει για μπύρες στη Γραβια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απλα το λαθος ηταν οτι ειπες κατι ενω δεν ηξερες τι ειχε γινει και με αυτον τον τροπο γινεται παρεξηγημενο στα ματια του κοσμου το γκρουπ των εςες ως καγκουρες που πανε ταγμα θανατου και αντι για βολτα το κανουνε κανονμπολ πραγμα που ενοχλησε εμενα μια και ημουνα εκει και δεν εγινε το παραμικρο τσικ.
τελος και κραταω την ευχη για οχλινς σε ολους και τζαμπα μπετζινες.:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απλα το λαθος ηταν οτι ειπες κατι ενω δεν ηξερες τι ειχε γινει και με αυτον τον τροπο γινεται παρεξηγημενο στα ματια του κοσμου το γκρουπ των εςες ως καγκουρες που πανε ταγμα θανατου και αντι για βολτα το κανουνε κανονμπολ πραγμα που ενοχλησε εμενα μια και ημουνα εκει και δεν εγινε το παραμικρο τσικ.
τελος και κραταω την ευχη για οχλινς σε ολους και τζαμπα μπετζινες.:beer: :beer:
:hypnotize :uplate: :eyepop:
Εγώ φοβόμουν στα άπεξ ότι η μηχανή θα πέσει απο την βαρύτητα.. :rolleyes:
Ή ότι θα έρθει η φορτηγίδα του Τάι από πίσω μου.. :bawl: :bawl: :lol:
Εξαιρείται το κομμάτι Γραβιά - Λιβάδι (μέσω Επτάλοφου) που έσφιξα λιγάκι το σταμπ - Σόρρυ Τάι.. :lol:
Εμείς πάντως, που μαζευόμασταν ένα γκρουπάκι 3-4 μηχανών αρκετά κοντά στον leader, μας έβλεπε οτι θέλαμε να πάμε πιο σβέλτα και μας έκανε νόημα με το χέρι του να τον προσπεράσουμε.
Έτσι και αυτός έμενε κοντά με όλο το υπόλοιπο γκρουπ, και εμείς φεύγαμε και πηγαίναμε με το ρυθμό μας και τους περιμέναμε στην επόμενη διασταύρωση. Όλοι χαρούμενοι.
Ούτως ή άλλως στο βουνό, συνήθως, έχεις μπροστά σου 10-15 χλμ μέχρι την επόμενη διασταύρωση οπότε δεν σταματάς κάθε τρεις και λίγο.
Η ιδέα με το RB προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά το να φτιάχνονται γκρουπάκια και να λένε εμείς θα πάμε πιο σβέλτα, εμείς πιο αργά, και να διαλέγει ο καθένας που θέλει να μπει και στην πρώτη στάση να βλέπει αν του κάνει αυτό το γκρουπ ή όχι, δεν μου ακούγεται άσχημο.
Αν και ίσως να καταλήξει οι αρχάριοι και οι γρήγοροι να έχουν από 10 άτομα ο καθένας και οι μεσαίοι να έχουν τους υπόλοιπους 100... ίδωμεν.
Να κολλάμε και χρωματάκια πράσινα, κίτρινα και κόκκινα. Τα λευκά να δω ποιοι θα κολλήσουν χαχα :rotflmao: :rotflmao:
Και το υπάρχων σύστημα δεν με χαλάει, αρκεί να είναι όπως έγινε σε εμάς φέτος. Να κάνει δηλαδή από μόνος του ο leader σήμα σε αυτούς που είναι από πίσω του και τους βλέπει ότι θέλουν να πάνε πιο σβέλτα να τον προσπεράσουν, και αυτοί με τη σειρά τους που φεύγουν μπροστά να σταματάνε στις διασταυρώσεις.
Spyro :a20:
Πέρασα πολύ καλά και φέτος, αν και κάποια στιγμή που άρχισαν οι πολλές λακκούβες, έβλεπα τα ΚΤΜ με τις 21' μπροστά, να μπαίνουν κυριλέ και εγώ χόρευα για να τις αποφύγω χαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και του χρόνου
:beer: :beer: :beer:
thou-vou
08/06/2011, 13:41
εμένα γέμισε λάδια εσυ κερδισες πλύσιμο???? καταραμέοι δεξιοί...
Δλδ αν έβλεπες τον Εσταυρωμένο, θα υπέθετες ότι είμαστε Ρωμαίοι Λεγεωνάριοι; :confused:
Αν εβλεπε τον εσταυρωμενο θα καταλαβαινε οτι στην προηγουμενη μολις στροφη δεν επιασαν τα φρενα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
Αν εβλεπε τον εσταυρωμενο θα καταλαβαινε οτι στην προηγουμενη μολις στροφη δεν επιασαν τα φρενα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :bigcry: :bigcry: :bigcry:
amyroukai
09/06/2011, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
Αν εβλεπε τον εσταυρωμενο θα καταλαβαινε οτι στην προηγουμενη μολις στροφη δεν επιασαν τα φρενα! Αν ήταν και ντυμένος φαντάρος, εκεί να δεις... Αλλά ρε φιλαράκι, φρένα από R1 και να μην πιάσουν; Ντροπή σου και μόνο που το σκέφτηκες... :rotflmao:
Εξαιρείται το κομμάτι Γραβιά - Λιβάδι (μέσω Επτάλοφου) που έσφιξα λιγάκι το σταμπ - Σόρρυ Τάι.. :lol:
ασε ρε που θα πεις οτι το πηγες και γρήγορα :ZZZ:
αφού κράταγα αποστάσεις μην τυχόν σε πάρει ο ύπνος και σε περάσω σουβλακι:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
με καινούρια λάδια, καινούριο πίσω λάστιχο, καλό πλύσιμο και... wp ανάρτηση πίσω. :wave2:
κυριε vanda να σου δανείσω για αυτο το ΣΚ την μηχανη μου?:D
blackbusa
09/06/2011, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
κυριε vanda να σου δανείσω για αυτο το ΣΚ την μηχανη μου?:D
παππουλη...εδω μεσα ηλικιες και με το ενα ποδι στον ταφο δεν μετρανε...στην σειρα σου λεμε....:evil: :smokin:
μπορει να μου πει καποιος τι ΜΑΡΚΑ ηταν τα 4 μηχανακια που παθαν κατι γιατι δε μου λενεεεε... δε μου λενε :bawl:
:hypnotize :uplate: :eyepop:
Εγώ φοβόμουν στα άπεξ ότι η μηχανή θα πέσει απο την βαρύτητα.. :rolleyes:
Ή ότι θα έρθει η φορτηγίδα του Τάι από πίσω μου.. :bawl: :bawl: :lol:
Εγώ λάκεψα με τα 600άρια μετά το Καταφύγιο αλλά μέχρι εκεί τουριστικά πηγαίναμε - και καλύτερα από όλες τις απόψεις.
Τρούπι κάνεις καλός λίντερ (για σκουτεράκια :rotflmao: :rotflmao: )
Αστειεύομαι :wacko:
rantanplan
09/06/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μπορει να μου πει καποιος τι ΜΑΡΚΑ ηταν τα 4 μηχανακια που παθαν κατι γιατι δε μου λενεεεε... δε μου λενε :bawl:
για να μιν στεναχοριθεις
kawasaki
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: