View Full Version : Τσεχια ανοργανωτα
Nikosgus
02/08/2011, 15:03
Εχτες πηγα Σαλαμινα να δω την Ιφ και τι ειχε κανει λετε! Της ειχα πει πως το ενα σαμαρι απο τα δυο ειναι δικο της, οπως και το ενα απο τα δυο τμηματα του τανκ μπανκ για φαρμακα και τσιγαρα. (οξυμωρο?) ε λοιπον το σαμαρι της ειναι ετοιμο!! και φευγουμε σε 9 μερες. Ενθαρυντικο αυτο, αρα δεν θα μας εχει περασει η μουρλα στα 64.. :lol:
Νικολάκη εγώ είμαι Μπρο'υνο ήδη και έκανα μια μέρα κάμπινγκ. σήμερα πήγα σε δωμάτιο - το οποιίο τα σπάει- γιατί δεν παλευότανε. ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
κσι ότααν δεν βρέχει ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ!
καλή τύχη κ καλό ταξείδι
Nikosgus
08/08/2011, 21:04
Βασιλη ασε οτι κανεις και ενημερωσε μεεεεε.. εμεις ξεκιναμε μεθαυριο και Σαββατο βραδυ θα ειμαι εκει. Δεν θελω να σε παρω τηλ γιατι χρεωνεσε και εσυ, βρες ευκαιρια να μου γραψεις εδω τιμες, αν εχει δωματια, διενυθηνση στα αγγλικα να βαλω στο gps, οπως και την διενυθηνση του καμπινκ, τιμη στο πιο φτηνο εισητηριο του αγωνα, ας ειναι στο φουγαρο!! (πιο φουγαρο?) βρισε με που ζηταω τοσα αλλα στειλεεεεε..
Το Μπρούνο είναι μικρή πόλη με πολύ λίγα καταλύματα. Δεν ξέρω εάν θα βρείς το Σάββατο γιατί θα γίνει η σφαγή των Αρμενίων. Εάν βρείς σε καμιά πανσιόν, θα είναι απο 100ευρώ και άνω λόγο motogp.
Εγώ το έκανα σε 2 δόσεις. έφτασα μέχρι Βιένη την πρώτη βραδυά και μετά το πρωί έφυγα για Μπρούνο. Υπάρχει μεγάλο θέμα με τα αγγλικά δεν τα μιλάνε καθόλου.
Καλή τύχη Νίκο, ετοιμάσου είτε για σκηνή είτε για να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.
Nikosgus
09/08/2011, 06:58
την δευτερη εκδοχη την ξεχναμε, οποτε σκηνη με 7 ευρω το καμπινκ.:rolleyes:
Nikosgus
11/08/2011, 05:12
Να ρωτησω κατι γιατρε? σημερα που φευγω γιατι ξυπνησα απο τις 5:30 το πρωι μαυρη νυχτα ενω ηθελα να κοιμηθω καλα να ξεκουραστω? :D
dukeandthecity
11/08/2011, 08:50
καλο ταξιδι σε σενα και στην Ιφ. :beer: :beer: :beer:
Manalishi
11/08/2011, 10:02
Καλό ταξίδι, καλή επιστροφή!!!
Καλό ταξείδι παιδιά!
Έχει αρχίσει να πλακώνει κόσμος στο Μπρινό
dukeandthecity
17/08/2011, 13:52
ωραιο το μπρνο ????:beer: :beer:
Ωραίο αλλά η Πράγα έρωτας ;)
:D
Τελικά ακόμη και τα "μπάζα" στην τσεχία , βλέπονται ;)
ε αφού ''μπάζωσες'' ξεκίνα να ''χτίζεις'' εξοχικό στην Τσεχία...:lol: :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
ε αφού ''μπάζωσες'' ξεκίνα να ''χτίζεις'' εξοχικό στην Τσεχία...:lol: :wave2: :beer:
χαχαχα θου φυλακή το στόματι σου ρε σύ!
Η Ταπεινή μου συλλογή από τσέχικεσ μπύρες!
http://img838.imageshack.us/img838/6135/img1166h.jpg
Εχτές είμουν Λουμπλιανα, πολλύ όμορφα.
Σήμερα κατέβηκα Τρεβίσιο , Ιταλία και έχω λιώσει στην ζέστη. Μου λοίπει ήδη η δροσιά του βορρά το καλοκαίρι!
Nikosgus
21/08/2011, 19:45
Παιδες ολα (σχεδον) πηγαν οκ. Η Ιφ σκυλος δεν γκρινιαξε ουτε λεπτο. Μονο κοιμηθηκε σε καποια στιγμη πισω μου και κουτουλησε το κρανος της στο δικο μου. Ημασταν Αυστρια και αμεσως σταματησα σε ενα παρκινκ (απο τα απιστευτα ομορφα που εχουν) να κοιμηθει μια ωριτσα και αυτη ηταν η μονη καθυστερηση που ειχα εξαιτιας της. tips τωρα για οποιον ταξιδεψει με την μανα του. Αν εκεινη εχει κατοχικο συνδρομο να το σκευτει δυο φορες. :lol: επηξα στο ντολμαδακι στο πλοιο στο πηγαινε και τρωγαμε μονο απο το δρομο. Ειχε ενα αγχος να μην ξεμεινουμε απο χρηματα για βενζινη και οσο και να τις ελεγα ρε μανα δεν θα μεινουμε εδω, θα μας στειλουν απο Ελλαδα τιποτα αυτη. Αφου ξεκινησα μονο με 1000 ευρω και γυρισα με 300 ρεστα!! Το ''σχεδον ολα καλα" που ειπα στην αρχη πηγαινε στο οτι οταν εφτασε το πλοιο Βενετια και κατεβηκα στο γαραζ γεματος ενεργεια να προλαβω να κανω τα χιλιομετρα που λεγαμε, ειδα κατω απο τη μηχανη βενζινη! πολυ βενζινη!! Απο το σωληνακι βενζινης που ειχα αλλαξει πριν ενα μηνα προληπτικα για το ταξιδι! Καταλαβαινετε απογοητευση, κλεινω τη βενζινη, κατεβαζω τη μηχανη απο το πλοιο και αρχιζω να λυνω μπαγαζια να βγαλω τα εργαλεια απο τη σελα. Βρισκω την τρυπα ηταν χαμηλα προς την αντλια, χαρηκα (κακως) το εκοψα στην ακρη και παω να το σφυχτηρακι και χαλαει!! Δεν βριζω ποτε γιατι αλλωστε δεν πιστευω σε τιποτα και αντι να συχτηρισω τρεχω στο πλοιο να βρω, ρωταω, τιποτα. Τρεχω στους φορτηγατζηδες και ευτηχως βρισκω. Το βαζω και τι να δω? εχανε και πιο πανω. Τι να πω ρε παιδια? μια βλαβη απλη που συμβαινει σπανια και που μου ετυχε τη χειροτερη στιγμη. Λεω της Ιφιγενειας που με παρακολουθουσε απογοητευμενη αλλα δεν το εδειχνε ανεβα, λιγο σταζει, θα το φτιαξουμε σε καποιο μαγαζι. Καβαλαμε και τι να δω? δεν φορτιζε το gps. Νεκρος ο φορτιστης, ξερος εγω. Στα Π@π@ρια μου λεω, με τον Χαρτη. Και με το που ξεκιναμε με τσιμπαει μια λιμανισια Βενετσιανικη σφηγκα..... ..ολα οκ ειπα μεσα μου, γιατι εδιωχνα την σκεψη να μεινω στο λιμανι και να γυρισω με το επομενο. Τελικα? Εφτασα Μπρνο στις 9 οτι νυχτωνε με το σωληνακι να σταζει και εψαχνα το καμπινκ χωρις gps και με τα πολλα το βρηκα. Την επομενη το πρωι με καθαρο μυαλο ελυσα τα μουτρα, βρηκα την βλαβη ενα γαμοκαλωδιο ειχε φυγει απο τα δυο που πανε στον ανταπτορα, κατι που στην Ελλαδα τοσο καιρο δεν ειχε γινει ποτε, εφτιαξα και το σωληνακι και ολα κυλισαν καλυτερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
Παιδες ολα (σχεδον) πηγαν οκ. Η Ιφ σκυλος δεν γκρινιαξε ουτε λεπτο. Μονο κοιμηθηκε σε καποια στιγμη πισω μου και κουτουλησε το κρανος της στο δικο μου. Ημασταν Αυστρια και αμεσως σταματησα σε ενα παρκινκ (απο τα απιστευτα ομορφα που εχουν) να κοιμηθει μια ωριτσα και αυτη ηταν η μονη καθυστερηση που ειχα εξαιτιας της. tips τωρα για οποιον ταξιδεψει με την μανα του. Αν εκεινη εχει κατοχικο συνδρομο να το σκευτει δυο φορες. :lol: επηξα στο ντολμαδακι στο πλοιο στο πηγαινε και τρωγαμε μονο απο το δρομο. Ειχε ενα αγχος να μην ξεμεινουμε απο χρηματα για βενζινη και οσο και να τις ελεγα ρε μανα δεν θα μεινουμε εδω, θα μας στειλουν απο Ελλαδα τιποτα αυτη. Αφου ξεκινησα μονο με 1000 ευρω και γυρισα με 300 ρεστα!! Το ''σχεδον ολα καλα" που ειπα στην αρχη πηγαινε στο οτι οταν εφτασε το πλοιο Βενετια και κατεβηκα στο γαραζ γεματος ενεργεια να προλαβω να κανω τα χιλιομετρα που λεγαμε, ειδα κατω απο τη μηχανη βενζινη! πολυ βενζινη!! Απο το σωληνακι βενζινης που ειχα αλλαξει πριν ενα μηνα προληπτικα για το ταξιδι! Καταλαβαινετε απογοητευση, κλεινω τη βενζινη, κατεβαζω τη μηχανη απο το πλοιο και αρχιζω να λυνω μπαγαζια να βγαλω τα εργαλεια απο τη σελα. Βρισκω την τρυπα ηταν χαμηλα προς την αντλια, χαρηκα (κακως) το εκοψα στην ακρη και παω να το σφυχτηρακι και χαλαει!! Δεν βριζω ποτε γιατι αλλωστε δεν πιστευω σε τιποτα και αντι να συχτηρισω τρεχω στο πλοιο να βρω, ρωταω, τιποτα. Τρεχω στους φορτηγατζηδες και ευτηχως βρισκω. Το βαζω και τι να δω? εχανε και πιο πανω. Τι να πω ρε παιδια? μια βλαβη απλη που συμβαινει σπανια και που μου ετυχε τη χειροτερη στιγμη. Λεω της Ιφιγενειας που με παρακολουθουσε απογοητευμενη αλλα δεν το εδειχνε ανεβα, λιγο σταζει, θα το φτιαξουμε σε καποιο μαγαζι. Καβαλαμε και τι να δω? δεν φορτιζε το gps. Νεκρος ο φορτιστης, ξερος εγω. Στα Π@π@ρια μου λεω, με τον Χαρτη. Και με το που ξεκιναμε με τσιμπαει μια λιμανισια Βενετσιανικη σφηγκα..... ..ολα οκ ειπα μεσα μου, γιατι εδιωχνα την σκεψη να μεινω στο λιμανι και να γυρισω με το επομενο. Τελικα? Εφτασα Μπρνο στις 9 οτι νυχτωνε με το σωληνακι να σταζει και εψαχνα το καμπινκ χωρις gps και με τα πολλα το βρηκα. Την επομενη το πρωι με καθαρο μυαλο ελυσα τα μουτρα, βρηκα την βλαβη ενα γαμοκαλωδιο ειχε φυγει απο τα δυο που πανε στον ανταπτορα, κατι που στην Ελλαδα τοσο καιρο δεν ειχε γινει ποτε, εφτιαξα και το σωληνακι και ολα κυλισαν καλυτερα.
:lol: :lol: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
Παιδες ολα... ...ολα κυλισαν καλυτερα.
Απόλυτο ρισπέκτ!
Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέριες και καμιά φωτογραφία!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
dukeandthecity
22/08/2011, 10:57
κλεινω ρεζερβε την Ιφ για του χρόνου, ταξιδι στα βαλκάνια :D :D :beer: :beer: :wave2:
Nikosgus
22/08/2011, 13:37
χαχαχα μην της λετε τετοια, οταν την ρωτησε η φιλη της με το που ηρθαμε αν κουραστηκε της λεει φευγω να το κανω ξανα τωρα!!
Καλή περιπέτεια Νίκο θα σας μείνει αξέχαστη και στους δύο! :beer:
Καλώς ήρθατε. Μπράβο !!!!!!!!!!
Το δικό μου "οδοιπορικό" το ανεβάζω εδώ, κυρίως λόγω οτι είναι πολύ πιο εύκολο να ανεβάζω φωτογραφίες από οτι στο moto.gr που είναι πόνος. :yuck:
Brno 2011 (http://www.mybike.gr/topic/45510-brno-αύγουστος-2011/)
:beer: