Σύνδεση

View Full Version : Τσεχια ανοργανωτα

Σελίδες : [1] 2

Nikosgus
08/06/2011, 13:52
ετοιμαζομαι που λετε να φυγω 11 αυγουστου μονος με το αφρικα για Τσεχια (να δω και τον ροσι πριν πεθανω) και να ακολουθησω το επιτελικο σχεδιο γιουργια δηλ χωρις να εχω κλεισει ουτε εισητηριο για το πλοιο ουτε ξενοδοχεια ουτε εισητηριο για τον αγωνα. παρακαλω οποιος εχει αντιρηση να το πει τωρα διαφορετικα να σωπασει για παντα. χαρη παντως θα μου κανετε αν μου πειτε τι με συμφερει οικονομικα γενικως γιατι αν κολησω καπου θα ειναι μονο στο χρημα ο ανεπροκοπος. πχ αν πηγαινα οδικως θα μου κοστιζε λιγοτερο? να παρουμε δεδομενο οτι η ταλαιπωρια δεν με νοιαζει καθολου, αν και 43 ετων μπορω να οδηγω ολη μερα και να κοιμαμαι σε κλαδι δεντρου. θενκς:wave2:

Daemon
08/06/2011, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
..να φυγω 11 αυγουστου μονος με το αφρικα για Τσεχια...
.. αν πηγαινα οδικως θα μου κοστιζε λιγοτερο?...

Ακυρο.. :look:

Nikosgus
08/06/2011, 14:17
? ναι οκ αλλα γιατι? στις 14 ειναι ο αγωνας. η εννοεις αν μου κοστιζε λιγοτερο οδικως?

Daemon
08/06/2011, 14:18
Οχι, ακυρο ηταν το σχολιο που εγραψα πριν.. δεν ειχα δει το πλοιο και προσπαθουσα να καταλαβω με τι αλλο τροπο μπορει να παει το αφρικα εκτος απο οδικος.. :rolleyes:

makis206
08/06/2011, 14:21
? ναι οκ αλλα γιατι? στις 14 ειναι ο αγωνας. η εννοεις αν μου κοστιζε λιγοτερο οδικως?

Aν φύγεις με το Άφρικα, οδικώς δεν θα φύγεις; Αυτό λέει ο Daemon..:winka:

Aυτό το "ανοργάνωτα" μου ακούγεται πολύ καλό πάντως, λεφτά, ρούχα και βουρ!:beer:

Vagelis Gar
08/06/2011, 14:26
ετοιμαζομαι που λετε να φυγω 11 αυγουστου μονος με το αφρικα για Τσεχια (να δω και τον ροσι πριν πεθανω) και να ακολουθησω το επιτελικο σχεδιο γιουργια δηλ χωρις να εχω κλεισει ουτε εισητηριο για το πλοιο ουτε ξενοδοχεια ουτε εισητηριο για τον αγωνα. παρακαλω οποιος εχει αντιρηση να το πει τωρα διαφορετικα να σωπασει για παντα. χαρη παντως θα μου κανετε αν μου πειτε τι με συμφερει οικονομικα γενικως γιατι αν κολησω καπου θα ειναι μονο στο χρημα ο ανεπροκοπος. πχ αν πηγαινα οδικως θα μου κοστιζε λιγοτερο? να παρουμε δεδομενο οτι η ταλαιπωρια δεν με νοιαζει καθολου, αν και 43 ετων μπορω να οδηγω ολη μερα και να κοιμαμαι σε κλαδι δεντρου. θενκς:wave2:

Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία και ΤΣΟΥΠ Τσεχία.
Ατελείωτα χιλιόμετρα και σύσφιξη σχέσεων με τη γριά σου. Καλά χιλιόμετρα Africane ;)

Nikosgus
08/06/2011, 14:36
ναι ανοργανωτα γιατι δεν μπορω αλλιως, δεν τα παει και το νετ καλα μαζι μου, με βλεπω να κλεινω εισητηρια για νετμπολ στη νοτια Αφρικη, δωματια στις Ανδεις και εγω να τρεχω με το χαμογελο για Brno. ρουφιανε λες δηλ πως θα μου ερθει πιο οικονομικα ετσι? με βολευει γιατι βαριεμαι και το πλοιο.

LOUKILOUK
08/06/2011, 14:54
Γραμμή πάνω... όπως ακριβώς τα λέει ο ρουφιάνος... Αυτό είναι ανοργάνωτο και εύκολο... πάρε και σκηνούλα με υπνόσακο... :winka: :beer: :wave2:

υ.γ. Αν εννοείς ανοργάνωτο αυτό που κατάλαβα... χωρίς κρατήσεις και εισητήρια δηλαδή, οκ...Για όλα τα άλλα μια βασική οργάνωση θα χρειαστεί...

Nikosgus
08/06/2011, 15:04
ναι ναι καλα καταλαβες, αυτα εννοω. για τα υπολοιπα φανταζομαι ειμαι οκ. νομιζω :ninja:

LOUKILOUK
08/06/2011, 15:16
Είναι γνωστό ότι βάση του νόμου του Μέρφι όποιος οργανώνετε και το ψάχνει εξονυχιστικά κάτι θα ξεχάσει ή κάτι θα πάθει ή και τα δύο... οπότε καλό ταξίδι :beer: :wave2: :sun:

Nikosgus
08/06/2011, 15:29
δεν εχεις αδικο, προπερσυ ξεκινησα για nordkapp με ολα λυμενα, χλιδατος με gs adventure (κουστουμια ο αναπηρος) και καπου στην Αυστρια δεν τα βρηκαμε με την συνοδηγο και γυρισαμε αρον αρον πισω. φετος τα δεδομενα ειναι τουμπα, οχι λογω κρισης και πριν την κριση μια δεν ειχα. :smilea:

libali10
08/06/2011, 15:52
Ανοργανωτα ειναι το καλυτερο....δεν ξερεις τι προκειται να σου συμβει!!!!!!!!!!
Αυτο με κανει το ταξιδι πιο ομορφο.
Παντως εγω περισυ μεχρι Σερβια ψιλα εχω παει και μπορω να σου πω εναι σουπερ... μεχρι και οι δρομοι τους Σκοπια-Σερβια το 70% ειναι καλυτεροι απο εδω.

Και που εισαι ....μην αγχωνεσε εισητηριο για των αγωνα...στην Τσεχια εχεις επιλογη....αν δεν βρεις εισητηριο ανεβα σε καποιον απο εκεινους τους λοφος με ελατα και πιστευω θα εισαι VIP.Η πιστα ειναι σε βουνο μεσα σε Δασος.

Διαβατηριο θα το χρειστεις.

Nikosgus
08/06/2011, 16:06
διαβατηριο εχω, αλλα καλα που μου το τονισες για να το εχω στο νου μου. αν παιζει τετοια κατασταση σε λοφους χεστηκα για θεση. το ταξιιδι θελω. τετοια να μου λετε μ'αρεσει που με νιωθετε.

Sapadak
08/06/2011, 16:18
Τα δωματια ουτως η αλλως στο ΒΡΝΟ εκεινη την εποχη ειναι φωτια και τα περισσοτερα ξενοδοχεια θελουν 3ημερη διαμονη.

Ειδαμε και παθαμε για να βρουμε καποιο με 1 διανυκτερευση (120 το δικλινο πριν 3 χρονια!!!!!)

Επισης μπορεις για να μη μεινεις σε παγκακι να μεινεις στην Βουδαπεστη και να γυρισεις μετα τον αγωνα πισω (ετσι καναμε και εμεις και παρα πολλοι Ουγγροι)

Ειναι αν θυμαμε καλα καμια 300 χλμ που βολευονται ευκολα.

Τα ξενοδοχεια στη Βουδαπεστη ειναι παρα πολυ φθηνοτερα απο το BRNO εκεινη τη περιοδο και αν τελικα το αποφασισεις μου λες να σου στειλω 1-2 λινκς να κλεισεις με κανα 30αρι τη βραδια

Edit

Επισης μπορεις να μεινεις Πραγα και να "κατεβεις" BRNO.
Μια 200αρα ειναι η αποσταση

thalasinos
08/06/2011, 16:23
Αν εισαι μονος σου, η εστω ακομη ενα ατομο μαζι σου δεν χρειαζεται ουτε κρατησεις σε ξενοδοχεια, ουτε εισητηρια εαν ταξιδεψεις με καραβι, για δυο ατομα σε βολευουν οπου και να πας, καπου θα βρεθει ενα δωματιο!!, εγω τον περασμενο αυγουστο πηγα μεχρι τσεχια (BRNO) μαζι με τη γυναικα μου, τις τελευταιες δυο μερες το αποφασισαμε και ΒΟΥΡ!!!!!
Ενα βραδυ insbruck ενα βραδυ saltzburg. Μειναμε και Βιεννη και πηγαμε αυθημερων στο ΒΡΝΟ. ειναι περιπου 150κμ. αν θυμαμαι καλα!!!!

Vagelis Gar
08/06/2011, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Είναι γνωστό ότι βάση του νόμου του Μέρφι όποιος οργανώνετε και το ψάχνει εξονυχιστικά κάτι θα ξεχάσει ή κάτι θα πάθει ή και τα δύο... οπότε καλό ταξίδι :beer: :wave2: :sun:

:beer: :beer: :beer: Γιώργη

al_tzamp
08/06/2011, 19:20
Αυτά ειναι!!! :smokin:

Καλό δρόμο να έχεις, όλα τα άλλα λύνονται!

:beer: :beer: :beer:

Nikosgus
09/06/2011, 08:44
ρε ειστε πολυ μαγκες, ζήτω τα φορουμ! αν υπηρχαν στην εποχη μου θα ειχα ταξιδεψει περισσοτερο. Sapadak δωσε μου τα λινκς αν και το πιθανοτερο ειναι να μην κλεισω γιατι δεν μπορω και δεν θελω να υπολογισω το πότε θα ειμαι που.

Toumpas
09/06/2011, 08:59
Πολύ καλό ακούγεται - τα χιλιόμετρα ΠΟΛΛΑ βέβαια!

Όρεξη - χρόνο - λεφτά να έχεις και είναι τέλεια!

Sapadak
09/06/2011, 09:24
ρε ειστε πολυ μαγκες, ζήτω τα φορουμ! αν υπηρχαν στην εποχη μου θα ειχα ταξιδεψει περισσοτερο. Sapadak δωσε μου τα λινκς αν και το πιθανοτερο ειναι να μην κλεισω γιατι δεν μπορω και δεν θελω να υπολογισω το πότε θα ειμαι που.

Βρε μη κλεισεις απλα εχετα στο χαρτη σημειωμενα που ειναι για να πας αν χρειαστει τελικα

Hotel BARA (http://www.hotelbara.hu/english_bara/ar.htm)
(Hegyalja 34-36, 11. Újbuda, 1118 Budapest)

Hotel BARA junior (http://www.booking.com/hotel/hu/hotelbara.el.html)
(Hegyalja 34-36, 11. Újbuda, 1118 Budapest)

Ειχαμε μεινει στο BARA.
καθαρο μια χαρα, δεν εχει aircon μονο.

Α

Εχει και υπογειο παρκιν 3 επιπεδα

PanVas
09/06/2011, 10:33
Από την μικρή μου εμπειρία να σου πω να ξοδέψεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται πριν και μετά τον αγώνα στην πίστα. Εκεί είναι το ζουμί. Ο αγώνας καθ' αυτός δεν...

Αν θες ρίξε μια ματιά και σε αυτή την καταπληκτική πόλη... Kutna Hora (http://en.wikipedia.org/wiki/Kutn%C3%A1_Hora)
Από εδώ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1698388#post1698388)

Τέλος ένας παλιός θαμώνας του φόρουμ, νυν γυρολόγος των μοτοφόρουμ πάσης φύσεως, έχει πολύ υλικό να σε βοηθήσει: Εδώ (http://www.gsforum.gr/322042-post49.html),διάβασε και παρακάτω και αν θες κάνε και μία επίσκεψη στην φημισμένη εκκλησία. Εγώ το είχα αποφύγει.

Καλά να περάσετε!

:beer: :beer: :beer: :beer:

libali10
09/06/2011, 11:15
αμα χορτασεις εσυ
φορτο για μενα μια τσεχα με χασκι ματια:lol:

blackbusa
09/06/2011, 11:19

σκεφτομουνα και εγω λογω 15αυγουστο να παω...τελικα δεν...αλλα απο ενα γρηγορο ψαξιμο που ειχα κανει...και μπορεις να το κανεις και εσυ...το πιο οικονομικο ειναι οδικος...αθηνα-Brno 1800+ χλμ...απο Ancona ειναι 1200+ χλμ (βαζοντας μεσα και τα 200 της Πατρας) αλλα για εκεινη την περιοδο το πλοιο ειναι 200αρα ανετα(καταστρωμα εννοειτε)...χρονικα ειναι πιο γρηγορα να πας οδικος...για το καταλυμα γενικα δεν ειχα πολυψαχτει γιατι σκεφτομουνα για camping διπλα στην πιστα...βεβαια μπορεις να ψαχτεις για μακρυνα χωριουδακια αν θες κατι πιο οικονομικο σε κρεββατι...ειχα ψιλοκοιταξει γενικα και δεν κρατησα στοιχεια...αντε πηγαινε να εχουμε και εμεις info για την επομενη φορα (μας)...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Nikosgus
09/06/2011, 13:34
Sapadak τα τσεκαρα ηδη θενκς. PanVas αυτο θα κανω, οσες περισοτερες βολτες με παιρνει. απο την φημησμενη εκκλησια δεν θα περασω γιατι δεν πιστευω και στο θεουλη, οποτε μονος μου πορευομαι. (χα ολα εναντιον μου ειναι). blackbusa πολυ κατατοπιστικά αυτα που λες.

libali10
09/06/2011, 14:59
καλα τα μειον 600 χιλ αλλα η διαδρομη μεσω βαλκανιων ειναι πανεμορφη.Φυσικα αν το βλεπεις το ταξιδι αποκλειστικα ως τελικο προορισμο την Τσεχια και αν θελεις πιο ξεκουραστα ειναι μεσω ιταλιας...δεν το συζηταω!!!

blackbusa
09/06/2011, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
καλα τα μειον 600 χιλ αλλα η διαδρομη μεσω βαλκανιων ειναι πανεμορφη.Φυσικα αν το βλεπεις το ταξιδι αποκλειστικα ως τελικο προορισμο την Τσεχια και αν θελεις πιο ξεκουραστα ειναι μεσω ιταλιας...δεν το συζηταω!!!

μεσω καραβιου χωρις καμπινα και με τον πανικο του αυγουστου δεν το βλεπω τοσο πιο πολυ ξεκουραστο...:wave2:

Nikosgus
09/06/2011, 15:35
λοιπον κανονιστε την πορεια σας. ειμαι πολυ επιρεπεις σε οτι λετε και σας ευχαριστω. μου αλαζετε το σκεπτικο αλλα εχουμε καιρο να τα λεμε, εγω αυτο που με νοιαζει ειναι απο που βολευει οικονομικα. αυτο να εχετε στο μυαλο σας. ηδη βρηκα εναν μηχανικο μεσα απο αυτο το φορουμ στην καλιθεα για ενα γερο σερβις και παω αποψε να το παρω. 423 ευρω θα δωσω και ειναι τα μισα απο οσα εχω να κανω στο μηχανακι πριν φυγω γιατι ηταν ''χρεπι'' οπως ειπε και ο μηχανικος.

Atala_Kulu
09/06/2011, 15:41
Δεν παιρνεις και κανεναν ανορθωτη και αντλια βενζινης μαζι σου? Ποτε δεν ξερεις!! :bigcry: :bigcry:

Αστειευομαι! Ευχομαι οτι καλυτερο :)

Nikosgus
09/06/2011, 15:43
ουφ καλα τα λες..

Nikosgus
14/06/2011, 10:51
οκ, αν πουμε λοιπον Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία και πισω, τι χρηματα να υπολογιζω για βενζινες διοδια? εχει κανεις αναλογη εμπειρια?

Sapadak
14/06/2011, 10:57
οκ, αν πουμε λοιπον Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία και πισω, τι χρηματα να υπολογιζω για βενζινες διοδια? εχει κανεις αναλογη εμπειρια?

Διοδια δεν πληρωσα πουθενα απο αυτες που αναφερεις (εκτος σκοπιων που δεν περασα απο εκει αλλα απο βουλγαρια)

Αυτα το 2008.

Για βενζινες ειχα κανε εναν υπολογισμο τα χιλιομετρα που θα διανυσεις και σε παραβολη με τη καταναλωση σου ανα 100 υπολογισετα.

Ακριβοτερα απο Ελλαδα χλωμο να ειναι πλεον

menos
14/06/2011, 11:04
οκ, αν πουμε λοιπον Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία και πισω, τι χρηματα να υπολογιζω για βενζινες διοδια? εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία..
Τσεχία, πού ακριβώς..??

Λοιπόν..
Διαβατήριο όπως και δήποτε...
Πληρώνεις επίσης διόδια σε κάθε χώρα..
Χοντρικά να υπολογίζεις 40€ για τα διόδια μέχρι Τσεχία + 40€ επιστροφή (ανάλογα το Κράτος, και πόσες μέρες ισχύει το vignette τους..).

Βενζίνες... ανάλογα την μηχανή που έχεις και πόσο "νευρικό" είναι το χέρι σου.

Πόσα χλμ. σου βγάζει με 20€ στο τεπόζιτο?

Nikosgus
14/06/2011, 11:09
μεχρι brno. δεν εχω μετρησει ποσο καει το αφρικα. θα το τσεκαρω. φανταζομαι οπως ολα τα 95αρια.

PanVas
14/06/2011, 11:18

Θα κρατηθώ και θα είμαι καλό παιδί.

Εδώ φίλε μου μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό υπολογισμό και προϋπολογισμό για το ταξίδι σου.

copy+paste από το τχτ αρχείο γιατί το μπούλετ ιν το κόβει το μακρινάρι: http://www.viamichelin.co.uk

Καλά χιλιόμετρα και να περάσεις τέλεια!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Sapadak
14/06/2011, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Πληρώνεις επίσης διόδια σε κάθε χώρα..
Χοντρικά να υπολογίζεις 40€ για τα διόδια μέχρι Τσεχία + 40€ επιστροφή (ανάλογα το Κράτος, και πόσες μέρες ισχύει το vignette τους..).

Διοδια δεν πληρωσα πουθενα, οπως ανεφερα παραπανω, εκτος μονο(τωρα το θυμηθηκα :lol: ) 23 ευρω για ενα κοματι αυτοκινητοδρομου 300 χλμ απο Nis μεχρι Beograd.

Και επειδη μας εκανε εντυπωση για την Ουγγαρια που δεν ειχε βινιετα, ρωτησαμε τους μπατσους στα συνορα αν πρεπει να βγαλουμε και μας ειπαν οχι

menos
14/06/2011, 11:31
Σκόπια δεν έχω περάσει..
Σερβία έχει Διόδια
Ουγγαρία έχει Διόδια
Σλοβακία έχει Διόδια
Τσεχία έχει Διόδια... όλες έχουν Διόδια εφόσον χρησιμοποιήσεις τον αυτοκινητόδρομο τους...
Υπάρχει και η λύση να αποφύγεις αυτοκινητόδρομους και διόδια, αλλά να υπολογίζεις + 8 ώρες στο ταξίδι σου αν πάς απο περιφερειακούς δρόμους.

Nikosgus
14/06/2011, 11:37
αυτο μαλλον θα ειναι πιο βολτα και θα με βοηθησει το gps. γιατι οικονομικα ισως δεν ειναι μεγαλη η διαφορα με την παραπανω βενζινη.

menos
14/06/2011, 12:53
Πάντως, όταν περάσεις απο Σλοβακία, πίνουμε και μια μπυρούλα. :beer:

Nikosgus
14/06/2011, 13:08
? εννοεις? θα εισαι εκει?

menos
14/06/2011, 14:11
Ναι, Σλοβακία είμαι... Αφού περάσεις απο Βουδαπέστη επιδίωξε να έρθεις στην Nitra.. κάπου 170 χλμ. μετά την Βουδαπέστη είναι... μπορώ να κανονίσω μπυρούλα και φτηνή διανυκτέρευση. :wave2:

πυξιδας990
27/06/2011, 21:44
προτεινω οδικως.μπες απο σκοπια και μετα τη nis στρειψε αριστερα για το χωριο του κουστουριτσα,απο εκει βγες σεραγεβο και μετα παρε το δρομο για μοσταρ.πριν φτασεις εκει στρειψε για μπανια-λουκα(ενδοχωρα βοσνιας πανφθηνα).απο εκει μεσω βουδαπεστης που φθανεις την ιδια μερα απο μπανια λουκα τραβα για brno.υποψιν η κατασκηνωση στο μερος του αγωνα ειναι και φθηνη και ολα τα λεφτα απο κοσμο.εισητηρια αγωνα θα βρεις πολυ ευκολα,προτεινω το εισητηριο για c+f που ειναι μεσα στην πιστα.βλεπεις καποιες κατηφορικες στην c και μετα πεταγεσαι στην f που ειναι διπλα.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Toumpas
28/06/2011, 06:07

Φίλε Νίκο κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβω και εγώ σ'απάνω.

Μέσω Βενετίας - Αυστρία - Brno. 740χιλιόμετρα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κόψω εισιτήρια ;)

Σκέφτομαι αναχώρηση 4 Αυγούστου από Πάτρα, Άφιξη Βενετία στις 6 και μετά έχω άλλες 6 μέρες να γυρνοβολάω (δεν έχω προγραμματίσει ακόμη την διαδρομή μου) μέχρι 12 που ξεκινάει το GP.

Επιστροφή είτε 17 είτε 20 από Βενετία πάλι. Ακόμη δεν το έχω ξεκαθαρίσει.

Οπότε μπορούμε να τα πούμε επάνω εάν τελικά ανέβω.

Nikosgus
28/06/2011, 15:30
πυξιδα μου εδωσες μπουσουλα!! μου εδωσες δουλεια να δω στο χαρτη. Toumpas σημειωσε το κντ μου, 6977020008 και αν ανεβεις παρε με.

Toumpas
28/06/2011, 15:36
Έψαξα για εισιτήρια σήμερα αλλά είχαν θέμα και έδειχνε καμπίνες γιόκ για όλες τις ημερομηνίες. Μέχρι να τα πάρω στα χέρια μου θα είμαι στο να-δούμε.

Εν το μεταξύ πρέπει να αγοράσω και να ετοιμάσω λίστα με ένα κάρο πράγματα.

πυξιδας990
28/06/2011, 21:39
χαιρωμαι που το βρηκες εδιαφερον.αν το πας θα αποζημιωθεις.καλη συνεχεια στο μπουσουλα

Nikosgus
01/07/2011, 07:40
Toumpas οταν λες λιστα με ενα καρο πραγματα δεν την αναφερεις μπας και δω κατι που ξεχασα?

Toumpas
01/07/2011, 07:52
Από τα μικρά ας πούμε: Ελβετικός σουγιάς/πολυεργαλείο, Maglite-τύπου φακός με αλογόνου ή LED, "ενέσεις" για λάστιχο, σκηνή + υπόστρομα + sleeping bag + 2.5x2.5 nylon, διάφορα δυχτάκια + σκοινάκι 3μετρο + χταπόδια + λουκέτα, πετσέτα (Hitchhiker to the Galaxy), ξυριστικά/οδοντοβουρτα/οδοντοκρεμα/σαπούνι/σαμπουάν, εσώρουχα/κάλτσες/φανέλες.

Θα κατεβάσω και άλλα. ΔΕΝ θα πάρω πολλά πράγματα (λογικό που να τα βάλω στο R1 ούτως ή άλλος όπως επίσης φοβάμαι που να τα αφήσω.

Pardalotzatziki
02/07/2011, 18:00
Καλο ταξιδι να 'χεις....

Νομιζω οτι δεν πρεπει να χασεις την ευκαιρια να δεις λιγο απο Πραγα.
Οπως ειπε κι αλλος, μεινε Πραγα και πηγαινε μονο για τον αγωνα.
Πηγαινε και κατσε 2 μερες Πραγα και δυο Brno για να δεις και δοκιμαστικα.
Εχουν τη γλυκα τους. Περνανε συνεχεια μηχανακια και γουσταρεις, δεν χρειαζεται να περιμενεις να συμπληρωσουν γυρο.
Στην Πραγα εχω μεινει Golden Tulip Terminus. Πολυ καλο ξενδοδοχειο και πολυ κοντα στην παλια πολη. Ολα τα γυρνας με τα ποδια.

Επισης δες στο Brno
www.dinopark.cz

Γιατι εμενα μου ξεφυγε

:bawl:

Οτι αλλο μου ρθει θα σου πω...

:wave2:

Nikosgus
04/07/2011, 11:46
ουπς. ενδιαφερον, η διευθυνση για το gps ειναι αυτη ''smer Mlynská dolina, odbočka k STV'' που βρηκα καπου στο λινκ η την τυφλα μου?

XR 600
04/07/2011, 12:27
καλημέρα σε όλους!!!!!!
Nikosgus, επειδή μ αρέσει κι εμένα γενικά το ανοργάνωτα κλπ, αν θες να πιούμε κανά καφέ :)

menos
04/07/2011, 14:02
Mlynska dolina
Περιοχή στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας (Μπρατισλάβα)... 1 χρόνο έμενα εκεί.. :look:

Nikosgus
11/07/2011, 09:04
ελπιζω να τα εχω μαζεψει ολα πριν φυγω και να μου μεινει κανα φραγκο για το ταξιδι. αλαξα τσιμουχα στον πισω κυλινδρο γιατι εχανε λαδια, εκανα σερβις λαδια μουζια, αλαξα καρμπυρατερ γιατι φορουσε μικροτερα (μην με ρωτησετε γιατι, δεν ξερω) πηγα να αλλαξω πισω ρουλεμαν και εκει αρχισε το δραμα μου. ειδα οτι ειχε 'φαει' την φωλια στη ζαντα. μετα απο ψαξιμο βρηκα ζαντα, της εβαλα καινουριο λαστιχο, παω να το τοποθετησω και τι να δω? ακριβως το ιδιο και η γραναζιερα! χαλια το ρουλεμαν, χαλια η φωλια στη γραναζιερα. ξανα μανα τρεξιμο να βρω ανοιχτα μεταχειρισμενα σαββατιατικα, βρηκα, εβαλα καινουρια αλυσιδα, καινουριο γραναζι μπρος πισω, καινουριο αριστερο καθρεφτη, εβαλα ανταπτορα αναπτηρα να φορτιζω το gps που το συνδεσα στη μικρη σκαλα των φωτων (πειτε μου αν εκανα καλα) και εμεινα επιτελους χωρις τσιγαρα. αυτα για την ωρα, οταν ξαναπληρωθω η συνεχεια, οχι οτι ειχατε και καμια πρεμουρα αλλα καπου να τα πω.

Toumpas
11/07/2011, 09:10
Συνάδελφε θα τα πούμε επάνω ;)

Nikosgus
13/07/2011, 08:24
ναι να τα πουμε πανω αλλα φοβαμαι μην με καθηστερεις με το r1. :rolleyes:

Toumpas
13/07/2011, 08:38
Μην ανυσηχείς, θα στο φορτώσω στο μηχανάκι σου και αυτό με τα υπόλοιπα μπαγκάζια!
:beer: :rotflmao:

paramedic
13/07/2011, 12:54
Γνλώμη μου είναι μιας και έχω κάνει κανα δυο ταξιδάκια εξωτερικό και πέρυσι πήγα και Τσεχία, καλύτερα ψάξε σε οργανωμένα Camping που είναι λίγο έξω απο την πόλη. Έχουν σπιτάκια για να μείνεις με όλες τις ανέσεις και σε τιμές πολύ καλύτερες απο τα ξενοδοχεία. Και για τσεχία σου προτρείνω να μείνεις Πράγα και να πας αυθημερόν στο BRNO και φυσικά να πάς και Πράγα(με το τρένο είναι οτι καλύτερο) που είναι απίστευτη πόλη.
Εδώ έμεινα πέρυσι. http://www.campingsokol.cz/
Είναι μπροστά σε μία λίμνη και είναι πραγματικά πολύ καλό camping.

Toumpas
13/07/2011, 13:02
Εγώ έχω κλείσει εδώ.
http://www.campingradka.cz/fotky_EN.html

Αλλά ψήνομαι να μείνω και Πράγα 1-2 διανυκτερεύσεις ;)

paramedic
13/07/2011, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Εγώ έχω κλείσει εδώ.
http://www.campingradka.cz/fotky_EN.html

Αλλά ψήνομαι να μείνω και Πράγα 1-2 διανυκτερεύσεις ;)
Βλέπω ήδη έπιασες το νόημα της σωστής και παράλληλα οικονομικά συμφέρουσας διαμονής στο εξωτερικό φίλε μου χεχε. Και άσε τους άλλους να κλειδώνονται στα ξενοδοχεία και να ψάχνουν κλειστό παρκιν για τις μηχανές. Στο camping την παρκάρεις μπροστά σου και κοιμασαι ύσηχος. Ασε που οι παροχές τους είναι καλύτερες απο ξενοδοχείου 4 αστέρων χεχε.

Toumpas
14/07/2011, 06:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Βλέπω ήδη έπιασες το νόημα της σωστής και παράλληλα οικονομικά συμφέρουσας διαμονής στο εξωτερικό φίλε μου χεχε. Και άσε τους άλλους να κλειδώνονται στα ξενοδοχεία και να ψάχνουν κλειστό παρκιν για τις μηχανές. Στο camping την παρκάρεις μπροστά σου και κοιμασαι ύσηχος. Ασε που οι παροχές τους είναι καλύτερες απο ξενοδοχείου 4 αστέρων χεχε.

Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά λόγια. Πάω με μικρό καλάθι πάντως οπότε σίγουρα θα το χαρώ !

Nikosgus
18/07/2011, 08:58
Toumpas κατι δεν βλεπω καλα? στο καμπινκ θελω 65 + 35 την μηχανη + 55 την μικρη σκηνη, +15 τον τοπικο φορο 170 ευρω τη μερα?? ελα πες μου οτι βλεπω αλλα νταλα.

thou-vou
18/07/2011, 09:59
Toumpas κατι δεν βλεπω καλα? στο καμπινκ θελω 65 + 35 την μηχανη + 55 την μικρη σκηνη, +15 τον τοπικο φορο 170 ευρω τη μερα?? ελα πες μου οτι βλεπω αλλα νταλα.

είσαι σίγουρος ότι βλέπεις ευρώ?? Μάλλον στο τοπικό νόμισμα είναι (1Ε είναι περίπου 25 κορώνες? αν δεν κάνω λάθος)... για τσέκαρε πάλι

Toumpas
18/07/2011, 10:07

Αυτά που βλέπεις δεν είναι σε € αλλά στο τσέχικο νόμισμα.!

Nikosgus
18/07/2011, 10:12
σορυ που το αναφερω εδω αλλα Toumpas καποια πμ εδω και μερες. παρε με ενα τηλ

Nikosgus
20/07/2011, 15:16
!! ενω μενουν 20 μερες για να φυγω, μου πεταει το κουφο η Ιφιγενεια (μανα μου). παντα ηθελα αυτο το ταξιδι με μηχανη πριν πεθανω, να ερθω μαζι?? Τι να απαντουσα? Οχι ρε μανα, περσυ εκανες μπαλονακι καρδια, εγω ειχα σκοπο να γυριζω αλητικα στα βαλκανια, να κοιμαμαι στο χωμα και να τρωω στα βενζιναδικα? Αντι για αυτο λοιπον της ειπα: ναι βεβαια! Να πω εδω οτι εγω ειμαι 43 και η Ιφιγενεια 63! Παντα με ενα μηχανακι την θυμαμαι, ακομα και τωρα στην σαλαμινα που μενει παει στη λαικη με dainese μπουφαν που της πηρα και κρανος. Παρ'ολα αυτα οσο και να μου ελεγε δεν θα σε προβληματισω πουθενα, δεν ηθελα να την βαλω σε διαδικασια με πολλα χιλιομετρα και ποσο μαλλον ανοργανωτα, οποτε ο κυβος εριφθη. Εκλεισα σημερα εισητηρια για Πατρα Βενετια. κΑΙ ΒΟΥΡ Η ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ROSI. :rolleyes:

fournas
20/07/2011, 16:06
καλα εκανες .

:beer: :wave2:

Nikosgus
20/07/2011, 16:09
thanks. τελος παντων θα ειναι ενα διαφορετικο ταξιδιωτικο εδω μεσα και ετυχε σε μενα. :smilea:

XR 600
20/07/2011, 21:09
!! ενω μενουν 20 μερες για να φυγω, μου πεταει το κουφο η Ιφιγενεια (μανα μου). παντα ηθελα αυτο το ταξιδι με μηχανη πριν πεθανω, να ερθω μαζι?? Τι να απαντουσα? Οχι ρε μανα, περσυ εκανες μπαλονακι καρδια, εγω ειχα σκοπο να γυριζω αλητικα στα βαλκανια, να κοιμαμαι στο χωμα και να τρωω στα βενζιναδικα? Αντι για αυτο λοιπον της ειπα: ναι βεβαια! Να πω εδω οτι εγω ειμαι 43 και η Ιφιγενεια 63! Παντα με ενα μηχανακι την θυμαμαι, ακομα και τωρα στην σαλαμινα που μενει παει στη λαικη με dainese μπουφαν που της πηρα και κρανος. Παρ'ολα αυτα οσο και να μου ελεγε δεν θα σε προβληματισω πουθενα, δεν ηθελα να την βαλω σε διαδικασια με πολλα χιλιομετρα και ποσο μαλλον ανοργανωτα, οποτε ο κυβος εριφθη. Εκλεισα σημερα εισητηρια για Πατρα Βενετια. κΑΙ ΒΟΥΡ Η ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ROSI. :rolleyes:

όλα ωραία!!!!!!!!!!!!:), έτσι είναι τα ανοργάνωτα :o

blackbusa
20/07/2011, 21:24
ΒΟΥΡ Η ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ROSI. :rolleyes:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

XR 600
20/07/2011, 21:34

σας μεταφέρω τη συγκινηση του Rossi :)

Toumpas
21/07/2011, 06:41
Καλό ταξείδι να έχουμε Νίκο :beer:

makis206
21/07/2011, 07:22

Mωρέ άμα λέω εγώ πως τα ανοργάνωτα βγαίνουν πάντα τα καλύτερα..

Ήδη άρχισε να συγκινεί αυτό το ταξίδι!:beer: :beer: :beer:

Toumpas
21/07/2011, 07:48
Πόσο του Αυγούστου αναχωρείς από Πάτρα τελικά;

Nikosgus
21/07/2011, 07:54
10 Αυγουστου και 16 επιστροφη. :smilea:

Manalishi
21/07/2011, 08:37
Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή!!!

XR 600
21/07/2011, 08:44

μήπως έχεις κανα προυπολογισμό;; συνολικο

Toumpas
21/07/2011, 09:45

Αντε ρε Νίκο με την ψυχή στο στόμα λέμε!

12 ξεκινάνε τα ελεύθερα χρονομετρημένα!

Nikosgus
21/07/2011, 11:05
προυπολογισμο?? ναι Δημητρη βρηκες ανθρωπο για προυπολογισμο. παντως αναγκάστικα μετα την αποφαση της Ιφιγενειας να ερθει, να μειωσω τις μερες στο μισο γιατι μεγαλωσαν τα εξοδα οπως καταλαβαινετε και θα ειμαι οσο πιο κυριλε με παιρνει. 1000 ευρω θα εχω ολα κιολα, οτι μαζευα για παραπανω τα εδωσα σε εισητηρια πλοιου εξοπλισμο Ιφιγενειας (αδιαβροχα, γκετες, γαντια, καλυτερο κρανος, σλιπιμπανκ ). Βασιλη τα χρονομετρημενα δεν ξερω αν θα προλαβω, 737 χιλιομετρα ειναι απο Βενετια Μπρνο και εφοσον το καραβι φτανει 7:30 το πρωι θα ηταν ανετα να ειμαι το βραδυ στο καμπινκ στο Μπρνο. Αλλα με την Ιφ σκεφτομαι μηπως μεινω καπου στη μεση που δεν θελω. Αχ δεν ξερω, πειτε κατι και εσεις, με πολλες στασεις και χαλαρη οδηγηση ολη μερα δεν θα βγει? Ι ιφ επιμενει πως δεν θα με προβληματισει πουθενα και ειναι και ελαφρια (γενικως). Να καταλαβεται αυτες τις μερες διαβαζει το βιβλιο του Ηλια Βροχιδη και ταξιδιωτικα που της τυπωνω απο εδω. :rotflmao: :rotflmao:

fournas
21/07/2011, 11:13
. Να καταλαβεται αυτες τις μερες διαβαζει το βιβλιο του Ηλια Βροχιδη και ταξιδιωτικα που της τυπωνω απο εδω. :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :a20:

Toumpas
21/07/2011, 11:20
Νίκο μιας και καλώς έχων των πραγμάτων θα είμαι 6Αυγούστου Βενετία, σκέφτομαι να ακολουθήσω αυτή την διαδρομή
http://maps.google.com/maps/empw?url=http:%2F%2Fmaps.google.com%2Fmaps%3Ff%3Dd%26source%3Ds_d%26saddr%3DVenise,%2BItalie%26daddr %3DMunich,%2BGermany%2Bto:Praha,%2B%25C4%258Cesk%25C3%25A1%2Brepublika%2Bto:Brno,%2B%25C4%258Cesk%25 C3%25A1%2Brepublika%26hl%3Del%26geocode%3DFeBFtQIdYEa8ACkfb1JTCq9-RzGwX5EVhwkHBA%253BFXaL3gIdGrOwACnZX4yj-XWeRzF9mLF9SrgMAQ%253BFYNH_AId7AncACmLeXAJnJMLRzGQQBZmD68ABA%253BFUSY7gIdz3j9ACkRUT_AOpQSRzGwsRRmD68 ABA%26mra%3Dps%26sll%3D47.746711,13.721924%26sspn%3D5.98429,9.876709%26ie%3DUTF8%26ll%3D47.746711,13 .721924%26spn%3D5.98429,9.876709%26output%3Dembed&hl=el

Nikosgus
21/07/2011, 11:27
!! επρεπε να καταλαβω κατι εγω τωρα? not found μου βγαζει. ασε Βασιλη θα πιουμε μπυρα σαν αντρες και θα μου πεις. :)

blackbusa
21/07/2011, 11:58
προυπολογισμο?? ναι Δημητρη βρηκες ανθρωπο για προυπολογισμο. παντως αναγκάστικα μετα την αποφαση της Ιφιγενειας να ερθει, να μειωσω τις μερες στο μισο γιατι μεγαλωσαν τα εξοδα οπως καταλαβαινετε και θα ειμαι οσο πιο κυριλε με παιρνει. 1000 ευρω θα εχω ολα κιολα, οτι μαζευα για παραπανω τα εδωσα σε εισητηρια πλοιου εξοπλισμο Ιφιγενειας (αδιαβροχα, γκετες, γαντια, καλυτερο κρανος, σλιπιμπανκ ). Βασιλη τα χρονομετρημενα δεν ξερω αν θα προλαβω, 737 χιλιομετρα ειναι απο Βενετια Μπρνο και εφοσον το καραβι φτανει 7:30 το πρωι θα ηταν ανετα να ειμαι το βραδυ στο καμπινκ στο Μπρνο. Αλλα με την Ιφ σκεφτομαι μηπως μεινω καπου στη μεση που δεν θελω. Αχ δεν ξερω, πειτε κατι και εσεις, με πολλες στασεις και χαλαρη οδηγηση ολη μερα δεν θα βγει? Ι ιφ επιμενει πως δεν θα με προβληματισει πουθενα και ειναι και ελαφρια (γενικως). Να καταλαβεται αυτες τις μερες διαβαζει το βιβλιο του Ηλια Βροχιδη και ταξιδιωτικα που της τυπωνω απο εδω. :rotflmao: :rotflmao:

για τοσα πολλα χλμ ο ρυθμος σου θα ειναι σιγουρα χαλαρος για να μπορεις εσυ εξαρχης να βγαλεις τοσα χλμ...η Ιφ οπως μας λες αφου εχει μεγαλωσει μεσα στις μηχανες πιστευω και εγω δεν θα σε προβληματισει καθολου...ανα ενα διωρακι μαξ περιπου μια σταση για ξεμουδιασμα...συνδιασετο και με ανεφοδιασμο και καφεδοτσιγαρακι (αν καπνιζεις/καπνιζετε)...η μερα ειναι αρκετα μεγαλη και δεν θα εχεις προβλημα...το μονο που πρεπει να τονισεις καλα (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ) στην Ιφ ειναι οτι ανα πασα στιγμη αισθανθει κουραση/ανασφαλεια/κλπ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ/ΚΟΛΛΩΣΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ...

απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω τι σχεση εχεις με την μητερα σου...πιστεψε με πολλοι απο εμας θα ηθελαν μια τετοια...να ηθελε και να μπορουσε να μας ακολουθησει σε καποιο ταξιδι...σορρυ αν την λεω και εγω Ιφ...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

υ.γ. για καθε περιπτωση εχε στο νου σου καπου στην μεση για διανυχτερευση...εκτυπωσε το να το εχεις και ετοιμο...αλλα ξαναλεω ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ...

Toumpas
21/07/2011, 12:16
Τώρα;

http://maps.google.com/maps/ms?msid=210634698899900883314.0004a891926f118d1d2eb&msa=0&ll=50.34546,14.815063&spn=2.839589,4.938354

Nikosgus
21/07/2011, 13:33
Τωρα καλυτερα. :) αχαχαχα blackbusa ολοι Ιφ την λεμε. Ναι και οι 2 καπνιζουμε, οπως ακριβως τα λες τα σκευτομουν, οποτε κλεινω σημερα το καμπινκ απο την πρωτη μερα και αν κουραστει (θα το καταλαβω και ας μην το πει) ας πληρωσω την πρωτη διανυκτερευση τσαμπα.

blackbusa
21/07/2011, 15:37
Τωρα καλυτερα. :) αχαχαχα blackbusa ολοι Ιφ την λεμε. Ναι και οι 2 καπνιζουμε, οπως ακριβως τα λες τα σκευτομουν, οποτε κλεινω σημερα το καμπινκ απο την πρωτη μερα και αν κουραστει (θα το καταλαβω και ας μην το πει) ας πληρωσω την πρωτη διανυκτερευση τσαμπα.

αν εχω καταλαβει καλα θα εισαι με αφρικανα...λογικα θα εχεις και μπαγκαζιερα να ακουμπαει πισω...σε βλεπω να κουραζεσε εσυ πρωτος...:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Nikosgus
21/07/2011, 15:53
αχαχαχα ναι. να μου λεει αντε βρε αχρηστε που θες και τιμονι. Παντως πονταρει και αυτη στο αφρικα, μου ειπε αν ησουν με το ducati (προηγουμενο) δεν θα ερχομουν.

Nikosgus
26/07/2011, 10:42
Πεμπτη 11 Αυγουστου ειναι το πλοιο για Βενετια και οχι στις 10. Ειχα κολησει με το 10 επειδη με βολευε αλλα δεν ειχε εκεινη τη μερα οποτε χανω τα δοκιμαστικα. Βασιλη εκλεισα στο ιδιο καμπινκ με εσενα οποτε κρεμασε ενα κοκκινο γαρυφαλο στο αρ 1 να σε βρω. :lol: τα τελευταια νεα ειναι οτι αλλαξα και μπροστινο λαστιχο, αλλαξα προληπτικα μπαταρια, τακακια πισω, πηρα τανκ μπανκ, θηκη gps, καινουριο τσαντακι, σπρεη αλυσιδας, τι μου λειπει του μπρουκλη? :smokin:

makis206
26/07/2011, 10:47
τι μου λειπει του μπρουκλη? :smokin:

Αν είσαι οκ από πίσω λάστιχο τότε μόνο μία φωτογραφική να μας μεταφέρεις τις εικόνες σου!

Δεν είδα αν την ανέφερες πιο πίσω :p :beer: :beer:

Nikosgus
26/07/2011, 10:54
ναι το αναφερω πριν 10 μερες. παω αναλογα με το ποτε πληρωνωμαι. :) φωτογραφικη ειμαι οκ με μια παλια 8 mpixel και θα αρκεστω με πονο καρδιας σε αυτη γιατι με βλεπω να ζηταω ευρα για να γυρισω απο πατριδα. :smilea:

makis206
26/07/2011, 10:57
γιατι με βλεπω να ζηταω ευρα για να γυρισω απο πατριδα. :smilea:

Με μοτοσυκλετιστάς έχετε να κάνετε κύριος, στην ανάγκη εδώ θα βρισκόμαστε κι εμείς!:p

-κανόνισε να τα κάνεις όλα σουβενίρ :evil: :lol: :beer:

thou-vou
26/07/2011, 11:15
Πεμπτη 11 Αυγουστου ειναι το πλοιο για Βενετια και οχι στις 10.
11 φεύγεις ή φτάνεις? Και δε με λες κιόλα, εισητήρια έχεις πάρει ή από κεί?

Toumpas
26/07/2011, 11:36
Βασιλη εκλεισα στο ιδιο καμπινκ με εσενα οποτε κρεμασε ενα κοκκινο γαρυφαλο στο αρ 1 να σε βρω. :lol:

Πλάκα πλάκα θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πάρω ελληνικό σημαιάκι μαζί μου. Θα το κρεμάσω έξω από τη σκηνή! ΧΑΧΑΧΑ!

Nikosgus
26/07/2011, 11:52
11 φευγω:a7: Σαββατο πρωι Βεβετια. Εισητηριο απο εκει.

thou-vou
26/07/2011, 13:40
11 φευγω:a7: Σαββατο πρωι Βεβετια. Εισητηριο απο εκει.
xaxaxa...
και ξαναρωτω μπας και καταλάβω... 11 θα είσαι στη βενετία ή εντεκα φεύγεις από την πάτρα οπότε 13 θα είσαι βενετία... :bigcry:

έτσι από περιέργεια:sick:

Nikosgus
26/07/2011, 14:25
αχαχα παμε παλι. 11 Αυγουστου ειναι πεμπτη και στις 12 το βραδυ φευγει το πλοιο. Θα φτασει 13 Σαββατο πρωι. Το βραδυ πρεπει να ειμαι μπρνο γιατι στις 14 ειναι ο αγωνας.

chr1s_86
26/07/2011, 22:57
Θα φτασει 13 Σαββατο πρωι. Το βραδυ πρεπει να ειμαι μπρνο γιατι στις 14 ειναι ο αγωνας.

Τι ώρα περίπου το πρωί; Γιατί θα έχεις περίπου 750 χλμ δρόμο να κάνεις μέχρι το Brno...

menos
26/07/2011, 23:47
Προλαβαίνει άνετα... :smokin:

chr1s_86
27/07/2011, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Προλαβαίνει άνετα... :smokin:

Οτι προλαβαίνει είναι σίγουρο, απλά αλλιώς είναι να ξεκινάς 9 το πρωι και να έχεις 8 ώρες οδήγηση και αλλιώς να ξεκινάς στις 12... :beer:

Nikosgus
27/07/2011, 10:03
Μα στις 7:30 το πρωι φτανει το πλοιο Βενετια. 8, το πολυ 8 και, θα ειμαι στο δρομο. Χαλαρα θα βγει. Το σηζητησαμε εδω.

chr1s_86
27/07/2011, 10:09
:beer: :sun:

Toumpas
27/07/2011, 11:26
Νίκο πιο εύκολο το βλέπω να συναντηθούμε Αθήνα παρά Μπιρνό έτσι όπως τα προγραμμάτισες!
:rotflmao: