View Full Version : Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...
apoman13
10/06/2011, 13:35
Χαιρετώ τα μέλη του Forum..
Δεν θελω να ειμαι κουραστικός. εψαξα σε διαφορα posts οσον αφορα την Ζ750 σαν ενδιαφερομενος προς αγορα. Διαβασα διαφορα αν στριβει δεν στριβει φρενα κλπ. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα μπορέσω να ευχαριστιθώ ταξιδακια εκτος Αττικης. Απο μπαγκαζια ενα tankbag και σαμαρια μου ειναι αρκετά και 90% μονοκαβαλο.. Εχουν περασει απο τα χερια μου παπακια 50 , 125 και εχω για 25.000χλμ ενα ybr 125. Ξερω τι εστι κινδυνος και τουμπα. Αυτο που ζητάω ειναι απλα αν υπαρχει κανενας αλλος ανώμαλος σαν και εμε:alien: (z750 για ταξιδια) να μου πει την γνώμη του.
sapila racing
10/06/2011, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
Δεν θελω να ειμαι κουραστικός. εψαξα σε διαφορα posts οσον αφορα την Ζ750 σαν ενδιαφερομενος προς αγορα. Διαβασα διαφορα αν στριβει δεν στριβει φρενα κλπ. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα μπορέσω να ευχαριστιθώ ταξιδακια εκτος Αττικης. Απο μπαγκαζια ενα tankbag και σαμαρια μου ειναι αρκετά και 90% μονοκαβαλο.. Εχουν περασει απο τα χερια μου παπακια 50 , 125 και εχω για 25.000χλμ ενα ybr 125. Ξερω τι εστι κινδυνος και τουμπα. Αυτο που ζητάω ειναι απλα αν υπαρχει κανενας αλλος ανώμαλος σαν και εμε:alien: (z750 για ταξιδια) να μου πει την γνώμη του.
Δεν κάνει για ταξίδια εκτός κι αν πηγαίνεις μεχρι 140-150 το πολύ και κάνεις και γερό σβέρκο.
Παρε αλλο, καλύτερο θα είναι ετσι κι αλλιώς από το Ζ.
evi ακούει? :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Παρε αλλο, καλύτερο θα είναι ετσι κι αλλιώς από το Ζ... :D
:sad:
Αυτό το πράγμα με το Ζ σ'αυτό το φόρουμ, το θεωρώ λίγο παρατραβηγμένο!
Εγώ το αγαπάω το μηχανάκι μου, για αυτό που είναι, με τα καλά του και με τα κακά του.
Και όχι δεν αγοράζω ασχημόσφιγγα με ήχο ραπτομηχανής. :o
@apoman13
Tαξιδάκια μια χαρά κάνει, για γυμνό, καθώς είναι πολύ σταθερό, ευθύβολο και με σχετικά ξεκούραση θέση οδήγησης.
Αμα σου αρεσει παρ'το. Ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο για ταξιδι, αλλα μια χαρα θα σε παει με λιγες υποχωρησεις ανεσης. Εξαλλου οσοι εχουν γυμνα, την βρισκουν με τον αερα. :cool:
Επισης αν σε ενδιαφερει εχω ακουσει οτι τα z750 τα αφηνουν να μπουν και στις πιστες. :sun:
manhunter
10/06/2011, 14:38
@apoman13
Tαξιδάκια μια χαρά κάνει, για γυμνό, καθώς είναι πολύ σταθερό, ευθύβολο και με σχετικά ξεκούραση θέση οδήγησης. [/B]
όπως και όλα τα μηχανάκια της κατηγορίας...αλλά αυτό το ευθυβολο με μπέρδεψε λιγάκι.
Joyrider
10/06/2011, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
με ήχο ραπτομηχανής. :o
Αφού γαζώνει το εργαλείο μιλάμε :rotflmao:
Δεν το έχεις ακούσει στα ψηλά έτσι? :winka:
PortisHead
10/06/2011, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
...αλλά αυτό το ευθυβολο με μπέρδεψε λιγάκι.
Κατι σαν το M1 που ειχαμε στο στρατό.
:lol:
(Για οσους τα προλάβαν)
apoman13
10/06/2011, 14:47
:sad:
Αυτό το πράγμα με το Ζ σ'αυτό το φόρουμ, το θεωρώ λίγο παρατραβηγμένο!
Εγώ το αγαπάω το μηχανάκι μου, για αυτό που είναι, με τα καλά του και με τα κακά του.
Και όχι δεν αγοράζω ασχημόσφιγγα με ήχο ραπτομηχανής. :o
@apoman13
Tαξιδάκια μια χαρά κάνει, για γυμνό, καθώς είναι πολύ σταθερό, ευθύβολο και με σχετικά ξεκούραση θέση οδήγησης.
Ευχαριστω φιλε giuzer :wave2: Πηγαινα για f800r αλλα μαλλον τα χρηματα ειναι πολλα για οτι προσφερει. Ειδα και το er6n αλλα δεν με επεισε (sorry για τους εχοντες:rolleyes:) Δεν θελω να το στιψω (εκτος οτι δεν μπορω κιολας καθοτι νεος σε μεγαλου κυβισμου :D ) απλα θελω να ευχαριστηθω ταξιδακια. Εχεις βαλει ζελατινα? κανει δουλεια? ειμαι 1.75 ολος κι ολος. θα εχω θεμα?
Το μηχανάκι δεν στρίβει εύκολα χωρίς να το πιέσεις αρκετά και είναι και σχετικά βαρύ,
δηλαδή το στήσιμό του είναι τέτοιο, που σου δίνει μια σταθερότητα στην ευθεία, π.χ. στην Εθνική.
Για αυτό "ευθύβολο".
:beer:
Δηλαδή είναι φτιαγμένο για cruising, χωρίς όμως να έχει fairing ...
:bigcry:
apoman13
10/06/2011, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Αμα σου αρεσει παρ'το. Ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο για ταξιδι, αλλα μια χαρα θα σε παει με λιγες υποχωρησεις ανεσης. Εξαλλου οσοι εχουν γυμνα, την βρισκουν με τον αερα. :cool:
Παντα μου αρεσανε τα γυμνα, ο αερας να σκαει στη μουρη μου (μυγακια και λοιπα εντομα εξαιρουνται :mad: αλλα ενας απο τους λογους ειναι οτι εχω ψυχολογικο θεμα με το fairing .. εχω δει busa να σκαει κατω και σε γωνια πεζοδρομιου απο σπρωξιματακι αυτοκινητου και να σπανε τα ΠΑΝΤΑ. :uplate:
manhunter
10/06/2011, 15:00
Το μηχανάκι δεν στρίβει εύκολα χωρίς να το πιέσεις αρκετά και είναι και σχετικά βαρύ,
δηλαδή το στήσιμό του είναι τέτοιο, που σου δίνει μια σταθερότητα στην ευθεία, π.χ. στην Εθνική.
Για αυτό "ευθύβολο".
Δηλαδή είναι φτιαγμένο για cruising, χωρίς όμως να έχει fairing ...
:bigcry:
Στο υπογράφω, πως όχι
:wave2:
chr1s_86
10/06/2011, 15:02
Όταν λες ταξίδια πόσα χλμ εννοείς και με τι ταχύτητες στην ευθεία;
Ευχαριστω φιλε giuzer :wave2: Πηγαινα για f800r αλλα μαλλον τα χρηματα ειναι πολλα για οτι προσφερει. Ειδα και το er6n αλλα δεν με επεισε (sorry για τους εχοντες:rolleyes:) Δεν θελω να το στιψω (εκτος οτι δεν μπορω κιολας καθοτι νεος σε μεγαλου κυβισμου :D ) απλα θελω να ευχαριστηθω ταξιδακια. Εχεις βαλει ζελατινα? κανει δουλεια? ειμαι 1.75 ολος κι ολος. θα εχω θεμα?
Ζελατίνα δεν έχω βάλει, από ότι έχω δει σε φίλους όμως, δεν κάνει και τρελή διαφορά στη κάλυψη από τον αέρα.
Τώρα βέβαια, χωρίς συναισθηματισμούς, εάν το θες κατά κύριο λόγο για ταξίδια, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις φερινγκάτο μηχανάκι.
apoman13
10/06/2011, 15:18
Ζελατίνα δεν έχω βάλει, από ότι έχω δει σε φίλους όμως, δεν κάνει και τρελή διαφορά στη κάλυψη από τον αέρα.
Τώρα βέβαια, χωρίς συναισθηματισμούς, εάν το θες κατά κύριο λόγο για ταξίδια, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις φερινγκάτο μηχανάκι.
:confused: η αλήθεια ειναι οτι με μπέρδεψες! δηλαδ στα 140 - 150 km/h θα τρωω ξυλο ε?
PortisHead
10/06/2011, 15:22
Το μηχανάκι δεν στρίβει εύκολα χωρίς να το πιέσεις αρκετά
Όντως.
Το ειχε ενας φιλος και μια μερα πήγε να στρίψει απο Ακαδημιας στην Βασιλισης Σοφιας και δεν εστριβε. Ηλεκτροκόλληση λεμε.
Κι ενας αλλος που ηθελε να παει Επιδαυρο , εκει στις στροφες ,σαν κολλημενο το τιμονι , δεν εστριβε , αγκύλωση.Ενα περιεργο πραγμα.
:smokin:
ε ναι ρε φιλαρακι. Ειναι σαν να εισαι καθιστος σε μια καρεκλα και σου ερχεται ανεμος με ταχυτητα 140Km/h.
Τυφωνας δηλαδη! :sun:
Γι'αυτο ή θα σκυψεις, η θα παρεις καμια ζελατινα, ή θα αντεξεις :D
Είπαμε το Ζ είναι γυμνό και ως τέτοιο δεν ενδείκνεται για ταξίδια εκ φύσεως.
Άρα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς σε ότι αφορά τη κάλυψη.
Προσωπικά, ο αέρας με ενοχλεί μετά τα 170 χλμ/ώρα.
apoman13
10/06/2011, 15:34
ε ναι ρε φιλαρακι. Ειναι σαν να εισαι καθιστος σε μια καρεκλα και σου ερχεται ανεμος με ταχυτητα 140Km/h.
Τυφωνας δηλαδη! :sun:
Γι'αυτο ή θα σκυψεις, η θα παρεις καμια ζελατινα, ή θα αντεξεις :D
Λοιπον μαγκα dmf... το πιασα.... και θα σκυψω και θα παρω ζελατινα και θα αντεξω και θα πω και ενα τραγουδι... :smokin:
περα απο την πλακα... ψαχνομαι ετσι και αλλιως.. απλα γουσταρω που ειναι βαρια (και φανταζομαι σταθερη) και εχει δυναμη. Το οτι δεν φορτωνεται με πειραζει περισσοτερο απο τον αερα, η αληθεια ειναι...
PortisHead
10/06/2011, 15:42
Λοιπον μαγκα dmf... το πιασα.... και θα σκυψω και θα παρω ζελατινα και θα αντεξω και θα πω και ενα τραγουδι... :smokin:
περα απο την πλακα... ψαχνομαι ετσι και αλλιως.. απλα γουσταρω που ειναι βαρια (και φανταζομαι σταθερη) και εχει δυναμη. Το οτι δεν φορτωνεται με πειραζει περισσοτερο απο τον αερα, η αληθεια ειναι...
Παρτην εκει να γουσταρεις.
Μια χαρα εργαλειο ειναι.
Βλεπω εχεις πολυ λιγα posts οποτε δεν ξερεις πως εδω μεσα δεν ρωταμε γνωμες για V-Strom 650 , Z 750 και TDM.
Ειναι ταμπού αυτα.
Το οτι δεν φορτωνεται με πειραζει περισσοτερο απο τον αερα, η αληθεια ειναι...
Νομιζεις :wacko:
Τα εχει σκεφτει ολα η μαμα καβασακι. Αντι για μονοσελο μπορεις να βαλεις αυτο :D
228834
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Όντως.
Το ειχε ενας φιλος και μια μερα πήγε να στρίψει απο Ακαδημιας στην Βασιλισης Σοφιας και δεν εστριβε. Ηλεκτροκόλληση λεμε.
Κι ενας αλλος που ηθελε να παει Επιδαυρο , εκει στις στροφες ,σαν κολλημενο το τιμονι , δεν εστριβε , αγκύλωση.Ενα περιεργο πραγμα.
XAxaxa....αστειακι εννοειται!
Τρως καλο ξυλο μετα τα 140-150, Στα 240 που το πηγα μια φορα (κοντερ) δεν πιστευα πως και δεν μου ξεριζωθηκε το κεφαλι!Ταξιδι δεν καναμε αλλα σαν σταση οδηγησης ειναι μια χαρα ξεκουραστη, ο συνεπιβατης καθεται ακριβως οπως σε ss.
Ριξε μια ματια κ στο λινκ μου με την ευκαιρια!:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αφού γαζώνει το εργαλείο μιλάμε :rotflmao:
Δεν το έχεις ακούσει στα ψηλά έτσι? :winka:
Φίλε Joyrider, όποτεΣ συμβαίνει αυτό, τα έχω πίσω μου ...
... και πίσω ως γνωστό, δεν ακούμεΝ!
Joyrider
10/06/2011, 16:31
:rotflmao: καλό :rotflmao:
Να σε πω και στις στροφές ευθύβολο είναι :lol:
apoman13
10/06/2011, 16:33
Παρτην εκει να γουσταρεις.
Μια χαρα εργαλειο ειναι.
Βλεπω εχεις πολυ λιγα posts οποτε δεν ξερεις πως εδω μεσα δεν ρωταμε γνωμες για V-Strom 650 , Z 750 και TDM.
Ειναι ταμπού αυτα.
Ναι.. ειμαι νιουμπακας στο posting αλλα διαβαζω καιρο και βλεπω τις σφαγες.. :rolleyes:
chr1s_86
10/06/2011, 16:35
Και για πες, πόσο πίσω σου τα έχεις με τη διαφορά 0,1 sec που έχουν στο 400άρι....;
;)
apoman13
10/06/2011, 16:38
Νομιζεις :wacko:
Τα εχει σκεφτει ολα η μαμα καβασακι. Αντι για μονοσελο μπορεις να βαλεις αυτο :D
φιλε μου.. το ειδα.. μηπως ειναι υπερβολη ομως? ειδα και ενα tailbag που μου φανηκε πιο νορμαλ.. και καποια σαμαρια που δεν ακουμπανε στην εξατμηση..
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Και για πες, πόσο πίσω σου τα έχεις με τη διαφορά 0,1 sec που έχουν στο 400άρι....;
;)
:)
Για να δούμε, έχει πλάκα αυτό:
Hornet '07
Standing ¼ Mile
11.6 sec
Z 750 '07
Standing ¼ Mile
11.2 sec
Πηγή: εδώ (http://www.motorcyclespecs.co.za/)
Άρα μιλάμε για 0,4 sec διαφοράς.
Αφού κάνω λοιπόν τα 400μ σε 11,2sec η χρονική διαφορά των 0,4 sec
θα αντιστοιχούσε σε περίπου 14μ.
Όχι μόνο δεν σε ακούω, ούτε να σε φανταστώ δεν μπορώ!
:beer: :beer: :beer:
Joyrider
10/06/2011, 17:21
Ξεκολλάτε ρε που συγκρίνετε 600 με 750 :rotflmao:
Μη είστε κομπλεξικοί.
Ουδέποτε μπήκα στο τρυπάκι να συγκρίνω hornet και z750 αλλά στάθηκα μόνο στον ήχο που είπε ο φίλος αλλά τώρα πως αμέσως πήγε σε κόντρα :rolleyes:
Εντάξει είστε πιο γρήγοροι, θα φτάσετε ταχύτατα στην καφετέρια. Τα Hornet συνεχίζουν...:wave2:
Γουστάρετε καμιά σύγκριση hornet 900 με Ζ750? γιατί πάλι 900-750=150 διαφορά...:rotflmao:
... γιατί πάλι 900-750=150 διαφορά...:rotflmao:
...δεν είσαι δίκαιος ...
το μηχανάκι έχει 748 κυβικά ...
... άρα είμαι 2 πίσω ...
:bigcry: :lol:
Joyrider
10/06/2011, 17:37
Ποια κόντρα ...
... τη πλάκα μου κάνω
Για πλάκα κάθησες και βρήκες τα specs και υπολόγισες και μέτρα, μιλισεκόντ και σουξουμουξου:lol:
Οκ τότε :rotflmao:
chr1s_86
10/06/2011, 18:47
Όχι μόνο δεν σε ακούω, ούτε να σε φανταστώ δεν μπορώ!
:beer: :beer: :beer:
Εμένα σίγουρα όχι γιατί δεν έχω hornet :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε άλλο site τα είχε 11,7 και 11,6 οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. :beer:
sovaros_user
10/06/2011, 19:42
Το ερωτημα σου ειναι το ιδιο αστειο με το: "busa για πολη".
Αφου θελεις να κανεις ταξιδια ρε ανθρωπε γιατι κοιτας το Ζ
karellen
10/06/2011, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
...αλλά αυτό το ευθυβολο με μπέρδεψε λιγάκι.
Μου θύμισες ένα φίλο παλιά στη δουλειά,λίγο ηλικιωμένο: ''Τι λε ρε! Εμένα η Ascona μου έχει 180 βιληνεκές'' (όχι 'βε') :lol:
Καλησπερα ,
Ημουν κατοχος Ζ 750 αλλα οχι του γυμνου ειχα το Ζ750 S που ειναι με ''μπικινι'' φερινγκ (δλδ το μισο τυπου φειζερ) και λογο φερινγκ τα ταξιδια ηταν πολυ ανετα για μενα και με 200 χαω (αν και 200χαω και πανω δεν ειναι ταξιδι ειναι κοντρα - αγωνας - ξεκα#$@#%μα κλπ) .
Εχω κανει σαν οδηγος και συνοδηγος αρκετα χιλιομετρα και με το γυμνο (το 1000 ) και ο αερας ενοχλει (αναλογος σωματοτυπου και θεση οδηγησης που εχει ο καθενας -πχ εγω με τα ρΙαρ σετς για μαρσπιε ειχα αλλη θεση οδηγησης απο οτι με τα μαμα μαρσπιε ) μετα τα 170-180χαω .
Τουτεστιν ΕΓΩ εχω κανει περι τα 40.000 χιλιομετρα οπου τα 30.000 ειναι ταξιδι με Ζ . Δεν κουραστικα λιγοτερο η περισσοτερο απο οτι με το gsxr h me to freewind , με το ΖΧ- 9 που εχω τωρα δεν εχω παει ακομα ταξιδι για να σου πω ... με ολες τις μοτοσυκλετες που ειχα κουραστικα στα μακρυνα ταξιδια , το καθενα για το λογο του . Αν αγαπας τον μοτοσυκλετισμο και γουσταρεις θα γουσταρεις με οτι και να πας. Αν σου αρεσει το Ζ να το παρεις με κλειστα ματια μιας που ειναι απροβληματιστη μοτοσυκλετα.
Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
:rotflmao:
Joyrider
10/06/2011, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :rotflmao:
Όχι εδώ μέσα, όχι εντάξει σε πιστεύουμε :lol:
Η τεχνογνωσία υπάρχει πάντως, γιαυτό την χρησιμοποιούν και σε άλλους τομείς:
http://www.cmsnl.com/news/kawasaki-to-build-japans-fastest-train_news520.html
:smokin: :p
apoman13
10/06/2011, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Το ερωτημα σου ειναι το ιδιο αστειο με το: "busa για πολη".
Αφου θελεις να κανεις ταξιδια ρε ανθρωπε γιατι κοιτας το Ζ
Αδερφέ, με δικαιολόγησα ως ανώμαλο...! :beer:
Ειδα το versys δεν μου γυαλισε, ειδα το er6n δεν μου σφυριξε... ε τι καταλαβαινεις?
Joyrider
10/06/2011, 20:20
er6n δεν μου σφυριξε...
To er6F ?
το er6n δεν μου σφυριξε... ε τι καταλαβαινεις?
οτι δεν ηθελε συνεργειο :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν κάνει για ταξίδια εκτός κι αν πηγαίνεις μεχρι 140-150 το πολύ και κάνεις και γερό σβέρκο.
.
evi ακούει? :D
ακουει και συμφωνει για αυτο ειναι αντρικα μοτορια τα Ζ :a25: :a22:
apoman13
10/06/2011, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Καλησπερα ,
Ημουν κατοχος Ζ 750 αλλα οχι του γυμνου ειχα το Ζ750 S που ειναι με ''μπικινι'' φερινγκ (δλδ το μισο τυπου φειζερ) και λογο φερινγκ τα ταξιδια ηταν πολυ ανετα για μενα και με 200 χαω (αν και 200χαω και πανω δεν ειναι ταξιδι ειναι κοντρα - αγωνας - ξεκα#$@#%μα κλπ) .
Εχω κανει σαν οδηγος και συνοδηγος αρκετα χιλιομετρα και με το γυμνο (το 1000 ) και ο αερας ενοχλει (αναλογος σωματοτυπου και θεση οδηγησης που εχει ο καθενας -πχ εγω με τα ρΙαρ σετς για μαρσπιε ειχα αλλη θεση οδηγησης απο οτι με τα μαμα μαρσπιε ) μετα τα 170-180χαω .
Τουτεστιν ΕΓΩ εχω κανει περι τα 40.000 χιλιομετρα οπου τα 30.000 ειναι ταξιδι με Ζ . Δεν κουραστικα λιγοτερο η περισσοτερο απο οτι με το gsxr h me to freewind , με το ΖΧ- 9 που εχω τωρα δεν εχω παει ακομα ταξιδι για να σου πω ... με ολες τις μοτοσυκλετες που ειχα κουραστικα στα μακρυνα ταξιδια , το καθενα για το λογο του . :a01: Αν αγαπας τον μοτοσυκλετισμο και γουσταρεις θα γουσταρεις με οτι και να πας. :a01: Αν σου αρεσει το Ζ να το παρεις με κλειστα ματια μιας που ειναι απροβληματιστη μοτοσυκλετα.
Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Respect... ευχαριστω για τις πληροφοριες... :a23:
apoman13
10/06/2011, 20:38
To er6F ?
Ειπα πριν οτι εχω τραυματική εμπειρια με fairing.. εν συντομία ενα busa που έπεσε απο σπρωξιμο αυτοκινητου και εγινε κομμάτια... οχι δεν ήταν δικο μου.. θα ήμουν φυλακή τωρα...
Έχω και εγώ τις παραξενιές μου.. :a21:
apoman13
10/06/2011, 20:44
Ρε μαγκες πως βάζουμε φωτο προφιλ το κερατό μου? τόσο άχρηστος είμαι? και θέλω και Ζ...
Joyrider
10/06/2011, 20:46
Ειπα πριν οτι εχω τραυματική εμπειρια με fairing.. εν συντομία ενα busa που έπεσε απο σπρωξιμο αυτοκινητου και εγινε κομμάτια... οχι δεν ήταν δικο μου.. θα ήμουν φυλακή τωρα...
Έχω και εγώ τις παραξενιές μου.. :a21:
Όντως το είπες, σόρρυ.
πδ μέλους--> επιλογές--> χαρακτήρας
sovaros_user
10/06/2011, 20:59
Respect... ευχαριστω για τις πληροφοριες... :a23:
Τεραστιος ογκος πληροφοριων δεν το συζηταμε :cry: :cry: :cry:
angeloti
10/06/2011, 20:59
. Ξερω τι εστι κινδυνος και τουμπα...
ΠΑΟΚτζης φιλαράκι;;;;
Καλό το Ζ αλλα πιστεύω για ταξίδια θέλεις φερινγκ
PortisHead
10/06/2011, 21:01
Βλεπω σχολια για 0.4 sec διαφορες , κυβικα - περισσοτερα λιγοτερα.....
..... το γεγονος οτι το Z 750 σχεδιαστικα ειναι μ@@ναρος σε σχεση με τις αλλες κολόγριες
το περναμε στο ντουκου ???
(Καλα ντε....μην βαρατε :p )
Επισης , μηχανακια με τεχνολογια απο το 1980 και μετα , τα στριβουν τα χερια , οχι τα upside down και τα ακαμπτα πλαισια.Αυτα ειναι δικαιολογιες για τους κουλους (σαν και μενα) :lol:
Αϊντε......λες και αυτος που ξερει να στριβει με Ducati , αμα ανεβει σε Z 750 θα σκοτωθεί.
Η τεχνογνωσία υπάρχει πάντως, γιαυτό την χρησιμοποιούν και σε άλλους τομείς:
http://www.cmsnl.com/news/kawasaki-to-build-japans-fastest-train_news520.html
Αφου ειναι γρηγορα πιστολια τα καφασακια ρε :wacko:
228842
apoman13
10/06/2011, 21:18
Τεραστιος ογκος πληροφοριων δεν το συζηταμε :cry: :cry: :cry:
πφφ χαζομάρες... :a16:
sovaros_user
10/06/2011, 21:31
αντε να βοηθησω κ εγω αλλα... εν συντομια
Παρε honda hornet, μ αρεσει πολυ.
Αν δεν θελεις, παρε οτι σ αρεσει κ θα γουσταρεις, οι κατηγοριες ειναι για τους ασχετους. :smokin:
Εάν τελικά πάρεις ζήτα, καλύτερα το s.Υπάρχει βέβαια και το bandit..
Joyrider
11/06/2011, 09:04
το γεγονος οτι το Z 750 σχεδιαστικα ειναι μ@@ναρος σε σχεση με τις αλλες κολόγριες
το περναμε στο ντουκου ???
Μα φυσικά πως ξεχάσαμε την απαράμιλλη ομορφιά του Ζ ? :wacko:
228855
Giorgos19
11/06/2011, 10:12
Ρε παιδες το παλληκαρι λεει οτι εχει ενα YBR125, επομενως ο,τι και να παρει (μιλωντας παντα για street μηχανακια) μια χαρα θα του φανει για ταξιδι!
Παρτο μαν. Ναι θα φας αερα, αλλα δεν ειναι κατι που δεν αντεχεται, μιλωντας παντα για ταχυτητες της ταξης των 140-150km/h. Δεν λεμε να καθεσαι τσολιας, αλλα ουτε να ανοιγεις τρυπα με το σαγονι στο ντεποζιτο! Με ενα ελαφρυ σκυψιματακι θα εισαι κομπλε.
Προς Θεου, αν το παρεις ΜΗΝ του βαλεις μπαγκαζιερα! :uplate:
Tank bag, σαμαρια αντε και μια τσαντα πλατης και θα μπορεις να μεταφερεις ο,τι χρειαζεσαι, ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι 9/10 φορες θα εισαι μονός!
Καλους δρομους! :beer: :beer: :beer: :beer:
ναι ρε Γιωργο, αλλα ειπε οτι θελει να παρει Ζ750, οποτε οσο να'ναι η μπαγκαζιερα μονο πιο ομορφο μπορει να το κανει :wacko:
αντε να βοηθησω κ εγω αλλα... εν συντομια
Παρε honda hornet, μ αρεσει πολυ.
Αν δεν θελεις, παρε οτι σ αρεσει κ θα γουσταρεις, οι κατηγοριες ειναι για τους ασχετους. :smokin:
εμπεριστατομενη απαντηση :beer:
apoman13
11/06/2011, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ρε παιδες το παλληκαρι λεει οτι εχει ενα YBR125, επομενως ο,τι και να παρει (μιλωντας παντα για street μηχανακια) μια χαρα θα του φανει για ταξιδι!
Παρτο μαν. Ναι θα φας αερα, αλλα δεν ειναι κατι που δεν αντεχεται, μιλωντας παντα για ταχυτητες της ταξης των 140-150km/h. Δεν λεμε να καθεσαι τσολιας, αλλα ουτε να ανοιγεις τρυπα με το σαγονι στο ντεποζιτο! Με ενα ελαφρυ σκυψιματακι θα εισαι κομπλε.
Προς Θεου, αν το παρεις ΜΗΝ του βαλεις μπαγκαζιερα! :uplate:
Tank bag, σαμαρια αντε και μια τσαντα πλατης και θα μπορεις να μεταφερεις ο,τι χρειαζεσαι, ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι 9/10 φορες θα εισαι μονός!
Καλους δρομους! :beer: :beer: :beer: :beer:
Και τι YBR! σιδερα μηχανης, ζελατινα (για να μην εχω θεμα στα 90 kmh που το τελικιάζω..) :lol: tank bag, σαμαρια, ρευμα και βαση gps touratech... :a22:
Ναι η μπαγκαζιέρα ειναι τραγικη το ξέρω... αυτα που λες μου αρκουν για φορτωμα.