PDA

View Full Version : και ξανά.. ναύπλιο 18/6

Σελίδες : 1 [2]

granazi
18/06/2011, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τις μπουκες τις βλεπω ακομα παρθενες ομως....

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

αφου το μαθαινω ακομα το μηχανακι :sad:
ρελαντι το παω :blush:

ziggΥ
18/06/2011, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
θα ξαναπαμε....
που?? :bigcry: :bigcry:

granazi
18/06/2011, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
που?? :bigcry: :bigcry:

με γιαπωνεζικα Μονο :evil:

Warlord13
18/06/2011, 18:06
εμεις τελικα αραξαμε επιδαυρο για να ειμαστε μπουγιο...αραξαμε τα μηχανακια κατω απο ενα δεντρακι,ηπιαμε το καφεδακι μας{με κερασμενο φυσικο χυμο πορτοκαλι παρακαλω},και μετα αναχωρησαμε προς αθηνα μονο απο παλιο καθοτι οι στροφες μεχρι τον ισθμο δεν μας εφταναν:cry: :cry:
Ενα ευχαριστω και στους 3 που με ανεχτηκατε και με περιμενατε:sad: ελπιζω την αλλη φορα να ειμαι πιο μαχημος:bawl: :bawl: αλλιως θα το πεταξω να μεινω με το σκουτερακι:look:

rantanplan
18/06/2011, 18:06
με γιαπωνεζικα Μονο :evil:

:rotflmao: :a15: :rotflmao:

ziggΥ
18/06/2011, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
:rotflmao: :a15: :rotflmao:
θα με δανείσεις το sv? :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ziggΥ
18/06/2011, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
εμεις τελικα αραξαμε επιδαυρο για να ειμαστε μπουγιο...αραξαμε τα μηχανακια κατω απο ενα δεντρακι,ηπιαμε το καφεδακι μας{με κερασμενο φυσικο χυμο πορτοκαλι παρακαλω},και μετα αναχωρησαμε προς αθηνα μονο απο παλιο καθοτι οι στροφες μεχρι τον ισθμο δεν μας εφταναν:cry: :cry:
Ενα ευχαριστω και στους 3 που με ανεχτηκατε και με περιμενατε:sad: ελπιζω την αλλη φορα να ειμαι πιο μαχημος:bawl: :bawl: αλλιως θα το πεταξω να μεινω με το σκουτερακι:look:
και πολύ καλά κάνατε :beer: :beer: :beer:

χάρηκα και για τη γνωριμία..
..την επόμενη αν φτάσουμε κάπου όλοι μαζί θα προλάβουμε και να τα πούμε περισσότερο.. :bawl: :bawl: :bawl:

Warlord13
18/06/2011, 18:17
και εγω χαρηκα για τη γνωριμια,ελπιζω την αλλη φορα να καταληξουμε ολοι μαζι στον τελικο προορισμο με καφεδες και παιδομαχια:D γιατι τελικα σημερα μονο η παρεα με τα σκουτερ ειδε Ναυπλιο:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

rantanplan
18/06/2011, 18:19
ιατι τελικα σημερα μονο η παρεα με τα σκουτερ ειδε Ναυπλιο:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε βαλτε καμια φοτο να το δουμε και εμεις....

:beer:

granazi
18/06/2011, 18:23
και εγω χαρηκα για τη γνωριμια,ελπιζω την αλλη φορα να καταληξουμε ολοι μαζι στον τελικο προορισμο με καφεδες και παιδομαχια:D γιατι τελικα σημερα μονο η παρεα με τα σκουτερ ειδε Ναυπλιο:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παιδια να ξαναερθετε σε βολτα, θα τυχαινουν και αβαριες, στο προγραμμα ειναι και αυτες...
πιστευω την επομενη φορα να γνωριστουμε καλυτερα.
στο δρομο χτιζονται οι γνωριμιες μεταξυ των μελων και σε καφε και αδυσωπητες μαχες με μπριζολιδια κτλ :beer:

ziggΥ
18/06/2011, 18:27
άντε να ανεβάσουμε και τίποτα.. πρέπει να έβγαλα και 8 φωτογραφίες, σκίστηκα πάλι :lol:

:D

229322

ziggΥ
18/06/2011, 18:28
:o

229323

ziggΥ
18/06/2011, 18:29
:wacko:

229324

ziggΥ
18/06/2011, 18:30
μετά απο ώωωωωρα.. ήρθε κι ο τάις :p

229325

ziggΥ
18/06/2011, 18:31
περιμένοντας το λάδι να κάτσει.. :lol:

229330

ziggΥ
18/06/2011, 18:33
περιμένοντας το βαπόρι Ι

:a36: εσύ ρε

229327

ziggΥ
18/06/2011, 18:34
περιμένοντας το βαπόρι ΙΙ

αφού έβγαλε 4000 φωτογραφίες έκατσε να ξεκουραστεί :wacko:

229328

ziggΥ
18/06/2011, 18:35
περιμένοντας το βαπόρι ΙΙΙ

και που να ξεραν και τη ταλαιπωρία που τους περιμένει.. :rotflmao:

229329

granazi
18/06/2011, 18:37
περιμένοντας το βαπόρι ΙΙ

αφού έβγαλε 4000 φωτογραφίες έκατσε να ξεκουραστεί :wacko:

:a22: :a22:

vaska
18/06/2011, 18:53
Καλά περάσατε κουφάλες, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.

@ Αστρόσκονη

Ρε θ' αποφασίσεις κάποτε να σοβαρευτείς???? Κάθε βόλτα σου κι ένα επεισόδιο σταρτρεκ γράφει ο Κρούκης. Τον ξεζούμισες τον άνθρωπο.

Πάλι έμεινες με το μπουρδέλο?????? Άλλα λένε λαδιέρες κι άλλα γιομίζουν τον τόπο λάδια. Να σε γνωρίσω με τον bulmont να κάμετε μαθήματα "πως σφίγγουν τις τάπες (παράξενες και μη) " μπας και φτάσετε επιτέλους στον προορισμό σας.

Άντε και στην επόμενη

:bawl: :bawl: :bawl:

ziggΥ
18/06/2011, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλά περάσατε κουφάλες, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.
που?? :hypnotize :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε θ' αποφασίσεις κάποτε να σοβαρευτείς???? Κάθε βόλτα σου κι ένα επεισόδιο σταρτρεκ γράφει ο Κρούκης. Τον ξεζούμισες τον άνθρωπο.

Πάλι έμεινες με το μπουρδέλο?????? Άλλα λένε λαδιέρες κι άλλα γιομίζουν τον τόπο λάδια. Να σε γνωρίσω με τον bulmont να κάμετε μαθήματα "πως σφίγγουν τις τάπες (παράξενες και μη) " μπας και φτάσετε επιτέλους στον προορισμό σας.
σοβαρός είμαι.. τα μηχανάκια μου έχουν ένα θεματάκι ακόμα :wacko:

και δεν έμεινα είπαμε :mad: κανονικά γύρισα :ZZZ:

daz
18/06/2011, 19:41
θα ξαναπαμε....

Γιατί πήγατε και θα ξαναπάτε? :lol:

Θα ξαναπροσπαθήσετε εννοείς! :bawl:

Τώρα τι να ευχηθώ?

Πάντα τέτοια? :rotflmao:

Μάγκες άκυρη η άδεια μου. Θα είμαι στην Αθήνα για 3 εβδομάδες για δουλειά, κανονίστε!

Για την ανασυγκρότηση ακόμα το παλεύω αλλά θέλω και καμία κοντινή.

:beer:

spyro
18/06/2011, 20:10
άσε Daz θα το ευχηθώ εγώ :p

"πάντα τέτοια παίδες"

:beer: :beer: :beer:

:D

ziggΥ
18/06/2011, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
"πάντα τέτοια παίδες"
δεν υπάρχει αλληλεγγύη ούτε απτους ίδιους τους κτμάδες πια :mad: :sad:

:rotflmao: :beer: :beer:

Dfoud
18/06/2011, 20:21
Japan Rules!!!

Όλοι οι εκπρόσωποί της στην Α. Επίδαυρο, σε μέρος σκιερό και δροσερό, διότι "προσέχουμε για να έχουμε" εκτός αν έχεις μηχανή που Κάνει Τις Μαλ@κίες της αυτοβούλως! :lol: :lol:

Χάρηκα παίδες, όντως η πορτοκαλάδα ήταν ωραία έκπληξη από πλευράς της καφετέριας!

229332

ziggΥ
18/06/2011, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dfoud
Japan Rules!!!

Όλοι οι εκπρόσωποί της στην Α. Επίδαυρο, σε μέρος σκιερό και δροσερό, διότι "προσέχουμε για να έχουμε" εκτός αν έχεις μηχανή που Κάνει Τις Μαλ@κίες της αυτοβούλως! :lol: :lol:

Χάρηκα παίδες, όντως η πορτοκαλάδα ήταν ωραία έκπληξη από πλευράς της καφετέριας!
όλη η γκάμα της ιαπωνίας.. yamaha, suzuki, kawasaki, honda

αυτό δεν ήταν βόλτα.. έκθεση των τελευταίων εναπομείναντων μηχανών παραγωγής μετά το τσουνάμι ήταν :eyepop: :lol: :lol:

το χω κάψει απτα λάδια νομίζω :wacko:

:beer: :beer:

npat
18/06/2011, 20:40
Και μου τα 'λεγαν. Εγώ βέβαια πίστευα ότι είναι μύθοι και υπερβολές. "Κάποτε ξεκινούσαμε να πάμε Ναύπλιο για καφέ, και δεν ξέραμε αν θα φτάσουμε κανονικά. Είχαμε εργαλεία μαζί γιατί όλο και κάτι θα πάθαινε το μηχανάκι. Μετά ήρθαν τα γιαπωνέζικα και άλλαξαν αυτά". Ξέρεις τώρα, παραμύθια των παππούδων έλεγα. Τι μπορεί να πάθει ένα μηχανάκι μέχρι το Ναύπλιο. Όταν σταματήσαμε, λίγο πριν το Λιγουριό και ανακοίνωσε ο Νικόλας ότι έμεινε το ΚΤΜ, ήμανε σίγουρος ότι κάνει πλάκα. Δεν μπορεί! Τόσο κλισέ το σενάριο, ούτε σε τριτοκλασάτο σήριαλ ελληνικής τηλεόρασης δεν παίζει. Έλα όμως που πράγματι το ΚΤΜ αποφάσισε να μας δείξει πως ήταν τα πράγματα κάποτε---τότε που τα μηχανάκια είχαν αληθινό χαρακτήρα και οι άντρες ήταν άντρες και που αν οι μπότες σου δεν ήταν μέσα στο λάδι ήσουν αδελφή και δε μετρούσες μία. Α! Όλα κιόλα! Μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά αγοράζεις αυθεντικά μαθήματα ιστορίας μοτοσυκλετισμού με πρακτική εφαρμογή στα νεύρα σου. Βάζουμε μπρος το ΚΤΜ και ακούμε έναν θόρυβο που, από κανά χιλιόμετρο μακριά, θα τον ζήλευε κάθε αξούριστος μπυροκοιλιάς χαρλεάς με μούσια μέχρι το γόνατο που έχουν να πλυθούν απ' τον αμερικάνικο εμφύλιο. Από κοντά σου θύμιζε κάτι νοτκυμαντέρ με τα πολεμικά τύμπανα των Μαορί που αντοιχούν στις άκρες της ζούγκλας, ή με βολές πυροβολικού, μόνο που το τύμπανο το εδώ το βαράνε πέντε φορές δυνατότερα, είναι μέσα σε τζίγκινη καλύβα (για να κάνει αντήχηση) και η καλύβα είναι μέσα στο κεφάλι σου. Και λάδι, πολύ λάδι ρε παιδί μου. Λάδι παντού. Στην κεφαλή, στα μπλοκ, στους λεβιέδες, στο έδαφος, στις μπότες σου. Παντού. Και για άντληση πετρελαίου να το 'χαν το μοτέρ (σαν πομόνα έκανε εξάλλου, στο πιο δυνατό) τόσο λάδι δεν θα έβγαζε. Τόσο σαματά και τόσο θέαμα ένα τόσο μικρό μηχανάκι δεν το περίμενα, αλήθεια. Εντυπωσιάστηκα! Αυστριακή τεχνολογία όμως, δεν παίζουμε. Ε με αυτόν το σαματά αποφασίζουμε να γυρίσουμε πίσω: Από την παλιά, ΟΛΟ από την παλιά (για να ζήσουμε το μούντ) και ΑΡΓΑ πολύ ΑΡΓΑ για να γουστάρουμε. Μπαίνουμε στην Αθήνα (μετά από καμιά δεκαριά ώρες) μαζί με τον Λέττα. Εγώ την έχω ψιλιαστεί. Πάω μπροστά και σε αρκετή απόσταση, αν του την πέσουν να προφτάσω να την κάνω, γιατί με τέτοιο σαματά ανά πάσα στιγμή περίμενες να σκάσει η αντιτρομοκρατική και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και στα φανάρια καπνούς, πολλούς καπνούς και καμένα λάδια. Γύρω απ' το μηχανάκι ένας κύκλος πενήντα μέτρων που κανένας δεν τολμούσε πατήσει. Το κοιτούσαν και περίμεναν να εκραγεί. Τα παιδάκια το έδειχνα με το δάχτυλο και έβαζαν τα κλάματα. Δεν εξεράγει, όμως, γιατί είναι αξιόπιστα τα ΚΤΜ. Φτάσαμε τελικά στην καλοπούλα και η περιπέτεια έλαβε τέλος.

Καλά ήταν, να το ξανακάνουμε! Χαχαχα!

:lol: :lol: :lol:

ziggΥ
18/06/2011, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Και μου τα 'λεγαν. Εγώ βέβαια πίστευα ότι είναι μύθοι και υπερβολές. "Κάποτε ξεκινούσαμε να πάμε Ναύπλιο για καφέ, και δεν ξέραμε αν θα φτάσουμε κανονικά. Είχαμε εργαλεία μαζί γιατί όλο και κάτι θα πάθαινε το μηχανάκι. Μετά ήρθαν τα γιαπωνέζικα και άλλαξαν αυτά". Ξέρεις τώρα, παραμύθια των παππούδων έλεγα. Τι μπορεί να πάθει ένα μηχανάκι μέχρι το Ναύπλιο. Όταν σταματήσαμε, λίγο πριν το Λιγουριό και ανακοίνωσε ο Νικόλας ότι έμεινε το ΚΤΜ, ήμανε σίγουρος ότι κάνει πλάκα. Δεν μπορεί! Τόσο κλισέ το σενάριο, ούτε σε τριτοκλασάτο σήριαλ ελληνικής τηλεόρασης δεν παίζει. Έλα όμως που πράγματι το ΚΤΜ αποφάσισε να μας δείξει πως ήταν τα πράγματα κάποτε---τότε που τα μηχανάκια είχαν αληθινό χαρακτήρα και οι άντρες ήταν άντρες και που αν οι μπότες σου δεν ήταν μέσα στο λάδι ήσουν αδελφή και δε μετρούσες μία. Α! Όλα κιόλα! Μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά αγοράζεις αυθεντικά μαθήματα ιστορίας μοτοσυκλετισμού με πρακτική εφαρμογή στα νεύρα σου. Βάζουμε μπρος το ΚΤΜ και ακούμε έναν θόρυβο που, από κανά χιλιόμετρο μακριά, θα τον ζήλευε κάθε αξούριστος μπυροκοιλιάς χαρλεάς με μούσια μέχρι το γόνατο που έχουν να πλυθούν απ' τον αμερικάνικο εμφύλιο. Από κοντά σου θύμιζε κάτι νοτκυμαντέρ με τα πολεμικά τύμπανα των Μαορί που αντοιχούν στις άκρες της ζούγκλας, ή με βολές πυροβολικού, μόνο που το τύμπανο το εδώ το βαράνε πέντε φορές δυνατότερα, είναι μέσα σε τζίγκινη καλύβα (για να κάνει αντήχηση) και η καλύβα είναι μέσα στο κεφάλι σου. Και λάδι, πολύ λάδι ρε παιδί μου. Λάδι παντού. Στην κεφαλή, στα μπλοκ, στους λεβιέδες, στο έδαφος, στις μπότες σου. Παντού. Και για άντληση πετρελαίου να το 'χαν το μοτέρ (σαν πομόνα έκανε εξάλλου, στο πιο δυνατό) τόσο λάδι δεν θα έβγαζε. Τόσο σαματά και τόσο θέαμα ένα τόσο μικρό μηχανάκι δεν το περίμενα, αλήθεια. Εντυπωσιάστηκα! Αυστριακή τεχνολογία όμως, δεν παίζουμε. Ε με αυτόν το σαματά αποφασίζουμε να γυρίσουμε πίσω: Από την παλιά, ΟΛΟ από την παλιά (για να ζήσουμε το μούντ) και ΑΡΓΑ πολύ ΑΡΓΑ για να γουστάρουμε. Μπαίνουμε στην Αθήνα (μετά από καμιά δεκαριά ώρες) μαζί με τον Λέττα. Εγώ την έχω ψιλιαστεί. Πάω μπροστά και σε αρκετή απόσταση, αν του την πέσουν να προφτάσω να την κάνω, γιατί με τέτοιο σαματά ανά πάσα στιγμή περίμενες να σκάσει η αντιτρομοκρατική και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και στα φανάρια καπνούς, πολλούς καπνούς και καμένα λάδια. Γύρω απ' το μηχανάκι ένας κύκλος πενήντα μέτρων που κανένας δεν τολμούσε πατήσει. Το κοιτούσαν και περίμεναν να εκραγεί. Τα παιδάκια το έδειχνα με το δάχτυλο και έβαζαν τα κλάματα. Δεν εξεράγει, όμως, γιατί είναι αξιόπιστα τα ΚΤΜ. Φτάσαμε τελικά στην καλοπούλα και η περιπέτεια έλαβε τέλος.

ξυπνήσαμε ξυπνήσαμε? :smokin:

ωραία τα πες :blush: :lol:

daz
18/06/2011, 20:45
Και μου τα 'λεγαν...

Να και ο επικήδειος απ' την πένα του Νικόλα. :beer: :beer: :beer:

spyro
18/06/2011, 21:00
δεν υπάρχει αλληλεγγύη ούτε απτους ίδιους τους κτμάδες πια :mad: :sad:

:rotflmao: :beer: :beer:

παλεύουμε εμείς οι υπόλοιποι με νύχια και με δόντια να πείσουμε το κόσμο οτι αυτά τα ριμάδια δε σπάνε και έρχεσαι εσυ με μιά βόλτα μεχρι το Ναυπλιο και μας δίνεις έτσι απλά ρε φιλαράκι ναουμ

:cry:

θες και αλληλεγγύη μ@μω τα υπουργεία μου μ@μω

τουλάχιστον ξύπνησες το λογοτεχνικο beast του Νίκου μετά απο καιρό. Έαν ξέραμε οτι χρειάζεται να χαλάσει ένα ΚΤΜ για να πιάσει την πένα του κάτι θα χαμε κάνει τόσο καιρό :p

npat
18/06/2011, 21:02
τουλάχιστον ξύπνησες το λογοτεχνικο beast του Νίκου μετά απο καιρό. Έαν ξέραμε οτι χρειάζεται να χαλάσει ένα ΚΤΜ για να πιάσει την πένα του κάτι θα χαμε κάνει τόσο καιρό :p

Κανόνισε μόνο μην γράψουμε το "Πόλεμος και Ειρήνη" στην ΠΣΚ!

:lol:

zizou
18/06/2011, 21:20
Τι ειδε ο Γιαπωνεζος; Περιπετεια.αλληλεγγη αυταπαρνηση αλλα κ στιγμες με μνημες παλιες τοτε
που εβγαινες για βολτα μακρινη κ επαιρνες κ την εργαλειοθηκη σου μαζι.
Οπως κ να εχει χαρηκα για την γνωριμια κ αναμενω την επομενη φορα να προχωρησουμε τις
σχεσεις μας.

zizou
18/06/2011, 21:23
Πως ανεβαζω φωτογραφια;

spyro
18/06/2011, 21:27
Κανόνισε μόνο μην γράψουμε το "Πόλεμος και Ειρήνη" στην ΠΣΚ!

:lol:

:a13:

μπα εγώ ποντάρω στην Ιταλίδα του Βύρωνα να γίνει η νέα σου μουσα

npat
18/06/2011, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από zizou
Πως ανεβαζω φωτογραφια;

Σμίκρυνση ή κατέβασμα jpeg ποιότητας για να γίνει μέχρι 100kB. "Επισύναψη αρχείου" στο ποστ.

amyroukai
18/06/2011, 21:37
ετήσια το κάναμε πάλι
Τόσο αργά ούτε ο Λέττας χαλασμένος...

Ωραία ήταν για εμάς που κάναμε την βόλτα ... Βαρετά χωρίς απρόοπτα, αν είναι δυνατόν ρε παιδί μου να ξεκινάς για κάπου και να φτάνεις; Gayλίκια. Ο Dfoud σε κέφια, εγώ σερνόμουν κάπου πίσω του, το CB500 δικαιώνει τη φήμη του, η πορτοκαλάδα από πορτοκάλια σούπερ, ζέστη σε πολύ λογικά επίπεδα, κεκάκι, καφεδάκι όλα μαζί 3 ευρώ, να τ' αφήσεις ναι. Δεν είχε μερέντα όμως, ταχυδρόμε δεν βγάλαμε καμμιά καλή για φωτοσοπιά πάλι. Επιστροφή από νέα ΕΟ για εμένα...

Νέα παιδάκια χάρηκα πολύ και κανονίστε να τα ξαναπούμε... :beer:

Πανούλη δεν παίρνεις κανένα ΧΤ660 να τελειώνεις με τις μλκιες; Σε χάλαγε το 125 που ήθελε μόνο μπεντζίνα, ε; Όχι άλλες ΠανoΛεττριες λέμε...

zizou
18/06/2011, 21:40
Ευχαριστω!

ziggΥ
18/06/2011, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από zizou
Ευχαριστω!
μέχρι 512kb επισυνάπτει πλεον.. έχει αλλάξει αλλά ο νπατ δε πήρε χαμπάρι :p οπότε μπορείς να τις κάνεις και λίγο μεγαλύτερες :D

ziggΥ
18/06/2011, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Πανούλη δεν παίρνεις κανένα ΧΤ660 να τελειώνεις με τις μλκιες; Σε χάλαγε το 125 που ήθελε μόνο μπεντζίνα, ε; Όχι άλλες ΠανoΛεττριες λέμε...
όχι :eyepop:

rantanplan
18/06/2011, 21:51
όχι :eyepop:

τότε ξεκίνα τα ληγμένα ή ναρκωτικά για να αντέξεις το κτμ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

amyroukai
18/06/2011, 21:51
Καλά δεν πειράζει. Απλά την επόμενη, όχι πάνω από 50 χιλιόμετρα από το σπίτι σου, ε; Κάπου 100 έκανε και χάλασε, άρα υπολογίζεις να πας και να γυρίσεις... Μιά Σούνιο-Λαύριο και επιστροφή από ΑΟ που έχει και καλές υπηρεσίες αν μείνεις... :rotflmao:

ziggΥ
18/06/2011, 21:52
τότε ξεκίνα τα ληγμένα ή ναρκωτικά για να αντέξεις το κτμ

πιο πολλά ναρκωτικά θα χρειαζόμουν για να αντέξω 500χλμ με ΧΤ :a7:

ziggΥ
18/06/2011, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Καλά δεν πειράζει. Απλά την επόμενη, όχι πάνω από 50 χιλιόμετρα από το σπίτι σου, ε; Κάπου 100 έκανε και χάλασε, άρα υπολογίζεις να πας και να γυρίσεις... Μιά Σούνιο-Λαύριο και επιστροφή από ΑΟ που έχει και καλές υπηρεσίες αν μείνεις... :rotflmao:
για να μη το συνεχίσετε το βιολί..

στην ετήσια γύρισα με σώι μηχανάκι και ξεκούραστος που σημαίνει όταν δε γ@μιέται ο μέρφυ όλα πάνε ρολόι, όταν κανονίζουμε βόλτα και το συζητάμε κανα μήνα κάτι θα στραβώσει

τέλος :smokin:

rantanplan
18/06/2011, 21:59
για να μη το συνεχίσετε το βιολί..

κάτι θα στραβώσει

ναι στανταρακι και θα ειναι το κτμ σου

ziggΥ
18/06/2011, 22:00
ναι στανταρακι και θα ειναι το κτμ σου

δουλειά δεν έχεις? :smokin:

zizou
18/06/2011, 22:14
:smilea:

229335

ziggΥ
18/06/2011, 22:17
μ'αυτό ίσως :wacko:

229334

zizou
18/06/2011, 22:22
:cool:

229336

daz
18/06/2011, 22:30
κι εγώ περίμενα να δω κανά 4σέλιδο κράξιμο στα κτμ :sad:

Εσύ το ζήτησες!

Γιατί παραπονιέσαι τώρα, το ξέχασες?

Έχει δίκιο ο Σπύρος. Τους εξέθεσες ανεπανόρθωτα. :evil:

ziggΥ
18/06/2011, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τους εξέθεσες ανεπανόρθωτα. :evil:
καλά έκανα :evil: δεν είναι κι η πρώτη φορά :evil: :evil:

devil's animal
18/06/2011, 23:27

:lol: :lol: :lol: :lol:

τι εγινε? εμαθε ο μικρος πως ειναι ο κοσμος των ΚΤΜ??απ'οτι καταλαβα, με τον easy way...γιατι αν ηταν με τον hard, ακομα θα περιμενε την οδικη...
:rotflmao: :rotflmao:

vaska
19/06/2011, 07:14
@ Npat

:a19: :a19:

Πολύ ωραία περιγραφή της Πορτοκαλί Αυστριακιάς Τραγωδίας που ακούει στ' όνομα ΚΤΜ.

Και τώρα να κάνω μια ερώτηση εγώ ο άσχετος που δεν είχα την τιμή μέχρι τώρα να πάρω αυτά τα εργαλεία ποιήματα της Αυστριακής τεχνολογίας. Ο Αστρόσκονης θα πρέπει να περιμένει την Τρίτη ή Τετάρτη για να πάει το εργαλείο στο μάστορη ή λόγω αύξησης του κύκλου εργασιών τα συνεργία που επισκευάζουν αυτά τα παρτάλια, παραλαμβάνουν και τις άλλες μέρες της εβδομάδας???

tai
19/06/2011, 11:38
ρε tai θα'ρθετε μαζι?

μπα! μην σας καθυστερήσουμε ...

τελικα τι λετε??

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ? :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πουτ@να Αυστρία πως ενώνεις τους ανθρώπους.......:lol:

ποτε ξανα μικρε :beer:

ziggΥ
19/06/2011, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ? :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ποτε ξανα μικρε :beer:
ρε θα βάλει κανείς καμιά φώτο τουλάστιχον, γιατί δε με βλέπω φέτος να πηγαίνω.. δε με θέλει :sick:

θενκς, αλλά δε το βλέπω αν συνεχίσω μ'αυτό το κεφάλι.. :wacko:

blackbusa
19/06/2011, 17:39
κλεμμενο...αγαπημενη εκφραση του Λεττακου...

ΚΑΙ
ΤΩΡΑ
ΜΕΝΩ

αν και θα μπορουσε ανετα να πουμε...

ΚΑΤΗΜΕΡΙΝΑ
ΤΕΛΩ
ΜΑΣΤΟΡΑ

ενω ολοι οι υπολοιποι θα λεμε με μια φωνη....

ΚΟΙΤΑ
ΤΟ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

spyro
19/06/2011, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κλεμμενο...αγαπημενη εκφραση του Λεττακου...

ΚΑΙ
ΤΩΡΑ
ΜΕΝΩ

αν και θα μπορουσε ανετα να πουμε...

ΚΑΤΗΜΕΡΙΝΑ
ΤΕΛΩ
ΜΑΣΤΟΡΑ

ενω ολοι οι υπολοιποι θα λεμε με μια φωνη....

ΚΟΙΤΑ
ΤΟ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

:rolleyes:

νταξ το μαμήσαμε

Ζεύκας
19/06/2011, 20:07
:rolleyes:

νταξ το μαμήσαμε

ε μπουρδέλο είναι.

θα του απαγγέλναμε ποιήματα? :rolleyes:

sapila racing
20/06/2011, 09:06
Τελικά ξέρουμε τι έπαθε το duke?
Εγω πάντως αν ημουν στη θέση του letta δεν θα το γυρνούσα καβάλα, τωρα τα πράγματα ίσως είναι πολύ χειρότερα. :sick:

ziggΥ
20/06/2011, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τελικά ξέρουμε τι έπαθε το duke?
Εγω πάντως αν ημουν στη θέση του letta δεν θα το γυρνούσα καβάλα, τωρα τα πράγματα ίσως είναι πολύ χειρότερα. :sick:
θα ξέρουμε το απόγευμα..
κάτι στο λαιμό της εξάτμισης..
δεν είχα οδική, γύρισα με 4000σαλ και δεν έκανε τίποτα περίεργο, οπότε θέλω να ελπίζω οτι δεν έπαθε κάτι παραπάνω..
:alien:

sapila racing
20/06/2011, 14:50
θα ξέρουμε το απόγευμα..
κάτι στο λαιμό της εξάτμισης..
δεν είχα οδική, γύρισα με 4000σαλ και δεν έκανε τίποτα περίεργο, οπότε θέλω να ελπίζω οτι δεν έπαθε κάτι παραπάνω..
:alien:

Αν είχε να κανει μονο με την εξάτμιση οκ, δεν τρεχει τίποτα.
:wave2:

Ετσι οπως το περιγράφανε μερικοί φανηκε σαν να βροντηξε μεσα.

ziggΥ
20/06/2011, 14:51
Αν εχει να κανει μονο με την εξάτμιση οκ, δεν τρεχει τίποτα.
όταν το άκουσε ο άκης μου είπε πρόσεχε μη κάψεις καμιά βαλβίδα εξαγωγής..

..ανάθεμα κι αν ξέρω τι είναι, αλλά φαντάζομαι θα το χα καταλάβει :rotflmao: :rotflmao:

sniper
20/06/2011, 14:54
όταν το άκουσε ο άκης μου είπε πρόσεχε μη κάψεις καμιά βαλβίδα εξαγωγής..

..ανάθεμα κι αν ξέρω τι είναι, αλλά φαντάζομαι θα το χα καταλάβει :rotflmao: :rotflmao:

Eτσι λέει ο Άκης για όλα τα ΚΤΜ.. :bawl:

npat
20/06/2011, 14:54
Αν είχε να κανει μονο με την εξάτμιση οκ, δεν τρεχει τίποτα.

99% μόνο με εξάτμιση έχει να κάνει. Τώρα βέβαια έβγαζε και ένα σκασμό λάδι, και καπνούς όταν έπεφτε το λάδι πάνω στις εξατμίσεις και καιγόταν (κάτι σαν φριτέζα), αλλά αυτό σύμφωνα με τον ziggy το έκανε από πάντα (ξέρεις ΚΤΜ, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας... αν δεν βγαίνει λίγο λάδι απέξω, σκουριάζει το μοτέρ).

Ziggy, πάντως μην σου βάλει μόνο την τάπα στην εξάτμιση και πεις ΟΚ. Ρώτα τον και γιατί βγάζει τα λάδια και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό.

ziggΥ
20/06/2011, 14:59
99% μόνο με εξάτμιση έχει να κάνει. Τώρα βέβαια έβγαζε και ένα σκασμό λάδι, και καπνούς όταν έπεφτε το λάδι πάνω στις εξατμίσεις και καιγόταν (κάτι σαν φριτέζα), αλλά αυτό σύμφωνα με τον ziggy το έκανε από πάντα (ξέρεις ΚΤΜ, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας... αν δεν βγαίνει λίγο λάδι απέξω, σκουριάζει το μοτέρ).

Ziggy, πάντως μην σου βάλει μόνο την τάπα στην εξάτμιση και πεις ΟΚ. Ρώτα τον και γιατί βγάζει τα λάδια και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό.
βάλαμε παραπάνω λάδι, γιαυτό πέταξε τόσο.. υπερχείληση έκανε, σιγά τα ωα..
όταν έφτασα σπίτι βρήκα το σημείο που δάκρυζε το λάδι και όντως έπεφτε πάνω στο λαιμό, γιαυτό και ο καπνός τόσο καιρό :look:

sniper
20/06/2011, 15:04
βάλαμε παραπάνω λάδι...

Και τι είναι ρε το μηχανάκι φριτέζα; :sad:

ziggΥ
20/06/2011, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και τι είναι ρε το μηχανάκι φριτέζα; :sad:
κάναμε κι ένα λάθος ρε αδερφέ :o

npat
20/06/2011, 15:06
βάλαμε παραπάνω λάδι, γιαυτό πέταξε τόσο.. υπερχείληση έκανε, σιγά τα ωα..
όταν έφτασα σπίτι βρήκα το σημείο που δάκρυζε το λάδι και όντως έπεφτε πάνω στο λαιμό, γιαυτό και ο καπνός τόσο καιρό :look:

Οπότε αλλάζεις και μία λάδια και βάζεις όσο πρέπει. Ρίξε και μια ματιά σε κανά φίλτρο (αέρα) μήπως το βρεις μέσα στα λάδια και αυτό. Αν ναι, αλλαγή και καθάρισμα το φιλτροκούτι. Μετά δεν θα πρέπει να βγάζει ούτε καπνούς ούτε τίποτα.

tai
20/06/2011, 17:17
Οπότε αλλάζεις και μία λάδια και βάζεις όσο πρέπει. Ρίξε και μια ματιά σε κανά φίλτρο (αέρα) μήπως το βρεις μέσα στα λάδια και αυτό. Αν ναι, αλλαγή και καθάρισμα το φιλτροκούτι. Μετά δεν θα πρέπει να βγάζει ούτε καπνούς ούτε τίποτα.

τωρα εαν μετα απο αυτα τα σωστά που λεει το παλικάρι απο πάνω ξανακάνει τα ίδια , ξέρεις!
ποτίζουμε το στουπακι καλα με βενζινα,
βρίσκουμε ανοικτο χωρο χωρίς ξερα χόρτα,
παίρνουμε ανα χείρας,
φωτογραφική
αναπτήρα
τηλέφωνο και ξεκινάμε
απο το τηλέφωνο πρώτα για να προλάβουμε

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
20/06/2011, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
τωρα εαν μετα απο αυτα τα σωστά που λεει το παλικάρι απο πάνω ξανακάνει τα ίδια , ξέρεις!
ποτίζουμε το στουπακι καλα με βενζινα,
βρίσκουμε ανοικτο χωρο χωρίς ξερα χόρτα,
παίρνουμε ανα χείρας,
φωτογραφική
αναπτήρα
τηλέφωνο και ξεκινάμε
απο το τηλέφωνο πρώτα για να προλάβουμε

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

δεν θα ηταν πιο εντυπωσιακο αφου το αναψει να το ριξει μια απο κανα γκρεμο, να ειναι σουρουπο και να στεκομαστε με καμια hd καμερουλα απο καλη οπτικη?? :wacko:

:lol: :lol:

TROOPER
22/06/2011, 10:26
αυτο που οι νεοι πανε και αγοραζουνε οτι μαλακια βρουνε μπροστα τους ρπμ....

λετακο περαστικα ρε :wave2:

Warlord13
22/06/2011, 11:13
τελικα ποτε θα παμε ναυπλιο???θα δουμε τα μοτορια αραγμενα στην παραλια ναυπλιου???:bigcry:

ziggΥ
22/06/2011, 11:16
τελικα ποτε θα παμε ναυπλιο???θα δουμε τα μοτορια αραγμενα στην παραλια ναυπλιου???:bigcry:
εγώ λέω να κατέβω την άλλη βδομάδα..

..απλά δε ξανανεβάζω βόλτα :bawl:

sniper
22/06/2011, 11:18

..απλά δε ξανανεβάζω βόλτα :bawl:

Εσύ ν' αφήσεις τις βόλτες, έχεις έξοδα..

:smokin:

Cpt. Haddock
22/06/2011, 11:21

229764

ziggΥ
22/06/2011, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ ν' αφήσεις τις βόλτες, έχεις έξοδα..

καλά.. έιπα.. λέω.. μέχρι να το πάρω κι απόφαση.. :sad:

ziggΥ
22/06/2011, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πες το ψέματα :bawl:

Warlord13
22/06/2011, 11:36
εγω εχω να προτεινω παιδομαχια στα βιλια η οπου αλλου θελετε:cool: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
22/06/2011, 11:41
πες το ψέματα :bawl:

Φροντισε να ταξιδεψεις τραγουδώντας τουλάχιστον (http://www.youtube.com/watch?v=LJPNUjcrWSE) :bawl:

εγω εχω να προτεινω παιδομαχια

βάλε διαλυτικά γιατι θα μας παρεξηγήσουν :look:

Warlord13
23/06/2011, 19:07
ιδεα δεν εχω που ειναι τα διαλυτικα:p ...αντε πειτε ..κανενας δεν ψηνεται σαββατο η κυριακη για ψητα και :beer: :beer: ???και ενοειται βολτουλα και λοιπα:smilea:

zizou
23/06/2011, 20:10
γεια σου zzr.ψηνομαι για σαββατο κ καπου δροσερα:sun:

Warlord13
23/06/2011, 20:17
κανα βουνο δηλαδη??:cool: εγω θα προτεινα καφε πορτο γερμενο και φαι στα βιλια:beer: αλλα οποιαδηποτε προταση ειναι ανοιχτη..ειδικα με περισσοτερα χλμ:sun: