Σύνδεση

View Full Version : monster-touring

thrax
16/06/2011, 19:45
Γειά σας παιδια
Ειμαι πρωην κατοχος vstrom650, το εδωσα πριν 2 χρονια λογω οικονομικων αλλα τωρα ξηνομαι και παλι για μηχανακι! Το μονστερ ηταν και ειναι απο τα αγαπημενα μου μηχανακια, και σκεφτομαι να κινηθω προς τα εδω μεριά! Ο λογος που δισταζω ειναι οτι κανω και εκδρομουλες +/-300χλμ με εταιρον ημιση και εκει σταματουσαν ολα!
Μεχρι που ειδα την σχαρα για βαλιτσα απο givi και σκεφτομαι οτι το χωροταξικό (+με ενα μεγαλο τανκμπαγκ) λύνεται, εξαλλου με τα ίδια βολευομασταν οι 2 μας στο vstrom!
Θελω να μαθω πόσο άνετα ειναι ο συνεπιβατης απο αερα, σελα, θεση ποδιων μετα απο καποια ωρα.
Το κοριτσι δεν ειναι και άμαθο, αλλα ειναι καλομαθημενο!
Μην με βαρατε για το θεμα της αισθητικης- και μενα θα μου αρεσε τελειως γυμνο, αλλα χρειαζομαστε και πρακτικοτητα! Που και παλι -για μενα- ειναι ακομα πανεμορφο!

thrax
16/06/2011, 19:49
αυτο:

229151

thrax
16/06/2011, 19:49
πόσο μακρυά θα πάμε???

229152

SVX
16/06/2011, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax

Μεχρι που ειδα την σχαρα για βαλιτσα απο givi και σκεφτομαι οτι το χωροταξικό (+με ενα μεγαλο τανκμπαγκ) λύνεται, εξαλλου με τα ίδια βολευομασταν οι 2 μας στο vstrom!
Θελω να μαθω πόσο άνετα ειναι ο συνεπιβατης απο αερα, σελα, θεση ποδιων μετα απο καποια ωρα.
Το κοριτσι δεν ειναι και άμαθο, αλλα ειναι καλομαθημενο!

το Monster δεν ειναι φτιαγμενο για τουρισμο... θα δεις οτι υπαρχουν αλλα μηχανακια στις σειρες της Ducati για αυτη τη δουλεια...

η σελα πισω ειναι στοιχειωδων διαστασεων... αν εισαι πανω απο 1.75 75 κιλα... θα σπρωχνεις τον/την συνεπιβατη στον αερα...τοσο μικρη ειναι η σελα...

στα λεω αυτα γιατι οπως λες πιο πανω ειναι καλομαθημενο το εταιρο ημισυ...

κανενα Fazer...κανενα CBF ....

el_hymador
16/06/2011, 19:52
Την αγαπας; την κοπελα σου εννοω... θα σε πειραζε πολυ αμα χωριζατε;

theo_desmo
16/06/2011, 19:58
ούτε να το σκέφτεσαι.:nono: :nono: :nono:

SVX
16/06/2011, 20:15
μπορειτε να αγορασετε απο 1 :winka:

229155

cosgili
16/06/2011, 20:38
αυτο: πλακα κανεις...δεν μπορει.:bigcry:

thrax
17/06/2011, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

η σελα πισω ειναι στοιχειωδων διαστασεων... αν εισαι πανω απο 1.75 75 κιλα... θα σπρωχνεις τον/την συνεπιβατη στον αερα...τοσο μικρη ειναι η σελα...

Ναι, ειμαι 185, 85 κιλα. Θα το κανω και μια δοκιμη, αλλα δε θελω και να παρασυρθω. Για αλλαγή σελας (υπαρχουν και απο ντουκατι) εχετε αποψη?

Cpt. Haddock
17/06/2011, 10:25
αυτο:

:eek: :cry: :eek: :cry: :eek:

Ντροπήηηηηηηηηηηη

Τα πλαϊνα ενταξει, αλλα η πισω βαλιτσα μακρια :cry:

SVX
17/06/2011, 10:36
Ναι, ειμαι 185, 85 κιλα. Θα το κανω και μια δοκιμη, αλλα δε θελω και να παρασυρθω. Για αλλαγή σελας (υπαρχουν και απο ντουκατι) εχετε αποψη?

οχι φιλε μου.... το μηχανακι δεν ειναι για σενα..... για να παιζεις μονο σου μπορει...και παλι με δυσκολια

η σελα που αναφερεις ειναι της Ducati performance... δινεις 200-240 ευρω αλλα δεν αλλαζει κατι σε σχημα, μηκος ή πλατος... αλλαζει το αφρωδες μεσα το οποιο αντικαθιστουν με τζελ (το οποιο το καλοκαιρι βραζει στην κυριολεξια)

οταν θα πας να κανεις βολτα, βγαλε την σελα και ριξε μια ματια στο υποπλαισιο ...θα καταλαβεις οτι δεν ειναι φτιαγμενο να κραταει πολλα.... γιαυτο και στα περισσοτερα Reviews & test το monster το πλασαραν με το μονοσελο ...

επισης δωσε βαση στην γωνια που σχηματιζουν τα γονατα σου .... για 1.85 ειναι λιγο δυσκολα

nickmonstro
17/06/2011, 11:27
Υπαρχει και το 1098 σε touring version παντως...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

229174

camen
28/06/2011, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Υπαρχει και το 1098 σε touring version παντως...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το οποιο δεν καθολου κακο σε σχεση με το monster...:smokin:

benny
28/06/2011, 16:23
εδω και το multistrada το προηγουμενο δεν ειναι οτι καλυτερο για τον συνεπιβατη.αστο μακρια.
εγω 100 χιλιμετρα εκανα συνεπιβατης με το 696 και ακομα πιασμενος ειμαι ενα χρονο μετα

ενταξει ισως υπερβαλω λιγακι :lol:

georgio
28/06/2011, 17:51
Κανένα τέτοιο θέμα θα έβλεπα και μου κάηκε η προηγούμενη οθόνη...

Φοβάμαι και για αυτή τώρα... :blush:

Τα σαμάρια και το tank bag εντάξει, αν έχεις αυτό το μηχανάκι με αυτό θα πας και το ταξίδι/τις διακοπές σου. Αλλά η βαλίτσα... :a38:

Συν το θέμα του βάρους που μπορεί να αντέξει το υποπλαίσιο όπως είπε ο SVX.

Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν σου κάνει αυτό το μηχανάκι. :wave2:

Xrider
24/07/2011, 09:04
Εχωντας κανει πολλα ταξιδια με το Μοστρο εχω καταληξη οτι
Οταν ειχα παει σε μαγαζι να αγορασω σαμαρι και ειπα οτι δεν θελω να βαζω τα ξυρηστηκα μου μονο μεσα ο πωλητης μου ειπε -και με χαλασε- οτι δεν πας ταξιδια με το Μοστρο αλλα με BMW και οτι πηρα λαθος μηχανη.
Εγω εχω μια αντιπαθεια στις δεινοσαυρικες BMW, τις εχω συνδεσει με την εικονα του συνταξιουχου και με χαλαει αφανταστα η σκεψη και μονο.Δεν μπορω να ζηλεψω καποιον με BMW.
Μονο σε περιπτωση που ειμαι 4-5 ωρες συνεχομενες πανω στην σελλα του Μοστρο και τα "εχω δει ολα" απο την κουραση και πετυχω καποιον με την γυναικα,τον σκυλο και δυο φιλους φορτωμενους πανω στο BMW να πινουν μπυρες με το αρκουΔισιον ανοιχτο.
Ο Πωλητης ομως ειχε δικιο,το Μοστρο ΔΕΝ ειναι για ταξιδια,ειναι για διαδρομες να πας πατρα κ να ερθεις.
Το φορτωμα ειναι ζορι και δεν παιρνει πολυ πραγμα.
εγω εχω 30λιτρα σαμαρι τις Καπα και καμια φορα πεταω και το τανκ.
το σαμαρι χωραει και πτωμα μεσα αλλα ζωντανος συνεπιβατης δεν καθεται πια στην σελλα.
Τελευταια εμαθα οτι υπαρχει ειδηκη κατασκευη για οταν εχεις σαμαρι που αφηνει χωρο για να περνανε τα ποδια του συνεπιβατη.αν το ψαξεις τοτε μπορει και να κανεις δουλεια αλλα μην περιμενεις κανενα φοβερο φορτωμα.
Στα υπ'οψην οτι εχει και ενα οριο φορτωματος η μηχανη,δηλ ποσα κιλα συνολικα μπορει να φορτωθει...δεν το θυμαμαι τωρα αλλα αν διαβασεις το manual της γραφει.
Αν δεν σου κανει .....παρε BMW :lol: