View Full Version : Suzuki σας έρχομαι; ; ; ; ;
nikos_abel
17/06/2011, 12:48
Από αδερφό φόρουμ το είδα και θέλει ψάξιμο.
Νέες τιμές Suzuki: απίστευτες κι όμως αληθινές!
Παρ, 17 Ιουν 2011 | Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Featured, ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
Με μια κίνηση χωρίς προηγούμενο, η Suzuki δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα των ονείρων τους. Οι νέες τιμές της Suzuki μοιάζουν απίστευτες, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικές με το όφελος από τη μείωση να φτάνει μέχρι και τα 3.500€.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το δημοφιλές on – off V-Strom 650 το οποίο πλέον κοστίζει 6.995€,
το sport – touring Bandit 650 που ξεκινά από τα… 5.595€
και το μεγαλειώδες Bandit 1250 που κοστίζει όσο ένα… scooter, μόλις 5.995€.
Οι νέες τιμές καθιστούν τις μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας ιδιαίτερα προσιτές και αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για όλους τους υποψήφιους αγοραστές που θέλουν να αποκτήσουν μια πραγματική μοτοσυκλέτα με κορυφαίες επιδόσεις, ποιότητα, αξιοπιστία και δυνατότητες, στο κόστος ενός city bike.
Για περισσότερες πληροφορίες, test ride και κρατήσεις των διαθέσιμων μοτοσυκλετών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων μοτοσικλετών Suzuki σε όλη την Ελλάδα, που θα βρουν στη διεύθυνση http://www.suzuki.gr/motos/sales.php και στο τηλέφωνο 24ωρης εξυπηρέτησης 210 99 88 168.
(http://www.freebiker.gr/2011/06/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82-suzuki-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD/)
makis206
17/06/2011, 12:55
Κάτι παίζει με το λινκ Νικόλα :winka:
Το χακέψαν οι Βεστομάδες μπας και προλάβουν να ξεφορτωθούν τα μοτοσακό τους πάνω από 500 ευρώ..:winka:
makis206
17/06/2011, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το χακέψαν οι Βεστομάδες μπας και προλάβουν να ξεφορτωθούν τα μοτοσακό τους πάνω από 500 ευρώ..:winka:
Καλά αν είναι αληθινό και το μάθει ο δικός μου που έσκασε το τάλαρο πριν δυο βδομάδες μόλις...:bigcry:
rockobok
17/06/2011, 13:08
Κοίτα να δείς ....
Μόνο το παπί που ήθελα να αγοράσω έμεινε στην ίδια τιμή.
Κατα τα άλλα οι τιμές είναι πολύ καλές!
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/86076.asp
makis206
17/06/2011, 13:23
Μάλιστα, άμα το μάθει τον ήπιαμε...:lol:
6 χιλιάρικα το 1250;;; :cry: :cry: :cry:
PortisHead
17/06/2011, 13:40
Χαχαχαχαχα
Η πληρης καταστροφη μεταπώλησης για το 1250 το Bandit
3500 ευρω κατω ???????
Δλδ. καποιος που το αγορασε προχτες ειναι με υπογλώσσια σημερα ????
Ουτε 2.500 χιλιαρικα μεταχειρισμενο ε ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
17/06/2011, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δλδ. καποιος που το αγορασε προχτες ειναι με υπογλώσσια σημερα ????
Αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιο και για να είμαι ειλικρινής αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έβαζα αμέσως "Χ" στην εταιρία για μελλοντικές αγορές. Λίγο χοντρό βέβαια αλλά αισθάνομαι ότι δεν σέβονται τα λεφτά του πελάτη που χάθηκαν λίγο πριν τις προσφορές (οι οποίες είναι βέβαια καλοδεχούμενες αλλά...).
Ξέρουμε αν θα κάνουν κάτι γι'αυτούς τους πελάτες; Γιατί ίσως έτσι να αλλάζει το πράγμα..
Πάντως το Bandit αξίζει με 1250 πλέον, ασυζητητί :beer:
Πάντα ήταν το καλύτερο value for money to 1200 και το 1250.
Tώρα όμως το ξευτέλισαν!!!!
Του χρόνου, (αν συνεχίσει κατά πως πάει) αγοράζοντας το 1250 θα σου δίνουν δώρο κι ένα 650.
Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ καλή περίπτωση...
... θα περιμένω να βγει ο χειμώνας. :lol: :rotflmao: :wacko:
PortisHead
17/06/2011, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αχα.....
Μονο τωρα αξιζει ε ?
:lol:
Παντως ειναι παγια τακτικη του Σφακιανακη , και δεν θα επρεπε να ξαφνιαζει κανεναν.
Και πριν καποια χρονια με τα SV (1000 και 650) που σταματαγε την εισαγωγή/παραγωγη (δεν ξερω τι απο τα 2) , τα ειχε ριξει 2-3 χιλιαρικα κατω.
Οσοι ειχαν , χασαν την αξια τους , οσοι ειχαν παρει την προηγουμενη μερα απλα την πατησαν.
Δεν γινεται να κανεις αναπροσαρμογη τιμων....σιγα-σιγα...με ρεγουλα....πως να το πω ?
makis206
17/06/2011, 14:30
Αχα.....
Μονο τωρα αξιζει ε ?
Πριν άξιζε με 650..!:lol: :beer:
Δεν θυμαμαι το ονομα μιας εταιρειας που ειχε κανει κατι αναλογο (πτωση τιμης καπου 1000€) και σε οσους την ειχαν αγορασει προσφατα με την παλαια τιμη εκανε δωρο απο ενα ρολοι tissot (ή omega).
Porti εχεις ρολοι? :D
makis206
17/06/2011, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Δεν θυμαμαι το ονομα μιας εταιρειας που ειχε κανει κατι αναλογο (πτωση τιμης καπου 1000€) και σε οσους την ειχαν αγορασει προσφατα με την παλαια τιμη εκανε δωρο απο ενα ρολοι tissot (ή omega).
Μιλάς για το Transalp 700, κι η ΚΤΜ τα κάνει κάτι τέτοια εξωφρενικά πάντως. Θυμάμαι το RC8 απ'τα 17κάτι στα 13 νομίζω; Και χωρίς ρολόι βέβαια..:lol:
PortisHead
17/06/2011, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Porti εχεις ρολοι? :D
Κι εγω το θυμαμαι αυτο που λες.
Πρεπει να ηταν η Yamaha.
Εγω τωρα εκλεισα 3ο χρονο κατοχης....οποτε δεν δικαιουμε τίποτα.
:sick:
Μιλάς για το Transalp 700, κι η ΚΤΜ τα κάνει κάτι τέτοια εξωφρενικά πάντως. Θυμάμαι το RC8 απ'τα 17κάτι στα 13 νομίζω; Και χωρίς ρολόι βέβαια..:lol:
13????
Στο επισημο σαιτ την εκδοση R την εχει στις 23000€ :S
edit. Τωρα το ειδα. Την απλη εκδοση την εχει οντως στις 13000€. Τεραστια διαφορα
PortisHead
17/06/2011, 15:03
τωρα ,σιγα σιγα , θα τα παρουν οοοοολοι αυτοι τα μηχανακια τους στη μασχαλη και θα παν αλλου να τα πουλανε σε τετοιες τιμες.
:lol: :lol: :lol:
Εδω , προσεχως , μονο Jingchang , Jawa , αντε και Ural
nikos_abel
17/06/2011, 15:20
Κάπου έλεγα να πάρω bantit αντί για cbf μεταχειρσμένο.
Κοίτα να δεις προς τα που γέρνει η ζυγαριά τώρα!
Καλή φάση πάντως .
Υπερτιμάς τα προϊόντα σου και μετά τα επαναφέρει σε λογικές τιμές (αφού πρώτα εχεις φάει την παπάρα) παρουσιάζοντας τα σαν ευκαιρία . Γιατι όσο συμπαθητικό και να ειναι το νέο Μπαντιτ (μαύρο μοτέρ) δεν εχώ δει παρά ελάχιστα να πουλάνε στα 8.5 χιλιαρίκα . Οχι οτι περιμένω να δω και πολλά γενικά λόγω της γενικής αβεβαιότητας
:wave2:
Επιτέλους ευρωπαϊκές τιμές :winka:
Τώρα θα δείτε πως θα πουλήσει σα ζεστό ψωμάκι ο Ληστάκος :D
gixxerpap
17/06/2011, 21:55
τώρα, το μοτέρ του μπουσα, δε θα χωράει στο bandit? θα χωράει, δε μπορεί ...
gs 500 f
17/06/2011, 22:04
και το 2006 το ιδιο εκανε!!!απο 6000 ευρω το gs 500f το ερειξε στα 4000 ...
τελικα εχει γινει θεσμος στην σουζουκι!
προβλεπω την επομενη που θα βγαζει καποιο μοντελο κανεις να μην το αγοραζει και να περιμενει την στιγμη που θα κανει την εκπτωση!!!
οι παραπάνω τιμές με τι επιβαρύνονται?
έξοδα έκδοσης πινακίδων, τέλη υπάρχει κάτι άλλο?
επίσης τα τέλη του 2011 πως βγαίνουν?
για το 1250 ρωτάω κυρίως διερευνητικά.
intruder
18/06/2011, 21:54
μην το σκεφτεσαι καθολου.τα εξοδα ειναι καμια 80 (αν θυμαμαι καλα) για πινακιδα κ τα τελη 112.το 2011 δεν ξερω.το μηχανακι ειναι τσαμπα κ απο ολα τα αλλα σερβις ασφαλεια κτλ ειναι ιδια με το 650.
αντε κ καλοταξιδο:beer:
Georgaras
18/06/2011, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ζήλιες.... :smokin:
μιλάμε για εκθεσιακά κομμάτια ή κούτα?
PortisHead
19/06/2011, 00:04
Παιδια....
Μην παρετε το 1250....please ?
Ειναι βαρυ , πολυ βαρυ , δεν στριβει,δεν φρεναρει , αβολη θεση , καιει πολυ , χωρις προστασια απ οτον αερα , αηδια εξατμιση και και και......
Αφηστε το
Δεν θα τ'αντεξω να γινει V-Strom το Bandit και να κυκλοφορει κατα 1000δες στους δρομους
Παιδια....
Μην παρετε το 1250....please ?
Ειναι βαρυ , πολυ βαρυ , δεν στριβει,δεν φρεναρει , αβολη θεση , καιει πολυ , χωρις προστασια απ οτον αερα , αηδια εξατμιση και και και......
Αφηστε το
[/COLOR][/SIZE]
Προς στιγμήν νόμιζα πως είχα μπει στο θρεντ που μιλάγαμε για το tdm και αναρωτήθηκα...
Μα τι λέει? Μια χαρά είναι οι εξατμίσεις του! :lol:
:smokin: :smokin: :smokin:
Καλά δεν είχε που δεν είχε μεταπώληση, τώρα οι κάτοχοι μπορούν να το παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο.
PortisHead
19/06/2011, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Καλά δεν είχε που δεν είχε μεταπώληση, τώρα οι κάτοχοι μπορούν να το παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο.
:smokin:
Τωρα ποιος παίζει ύπουλα ???
Και να που ξαφνικά οι σχετικές αγγελίες (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&or=d&pg=1&so=pr&variant=1250).. πλέον μοιάζουν αστείες..
gs 500 f
19/06/2011, 01:14
τελικα πηγα στην κων/λεως στο μπουρναζι.εχει κομματια αρκετα μουπαν του 2009 και αρκετα εχουν παρει και ανεξαρτητοι....
τα δεινουν μουπαν γιατι λογω κυβικων και ετους[2009] δεν εφευγαν και ηταν φυρα γιαυτους!
τωρα αποτι καταλαβα παντως βρεισκεις μεταχειρεισμενα σε τζαμπα και αριστη κατασταση!
Με τέτοιες τιμές μέχρι και το Gladius πιο όμορφο μου φαίνεται.... Κρίμα που δεν είμαι σε φάση αλλαγής μοτοσυκλέτας.
Μακάρι να έκαναν και και άλλες αντιπροσωπείες τέτοιες προσφορές, αν και καταλαβαίνω τον πόνο αυτού που μόλις έσκασε ένα μάτσο κατοστάευρα παραπάνω για να πάρει το ίδιο πράγμα προχθές. Επίσης, ελπίζω να θυμόμαστε τι τιμές είναι εφικτές στις μοτοσυκλέτες/αυτοκίνητα όταν υπάρχει ζόρι ( πόσω μάλλον όταν δεν υπάρχει κρίση και πουλάς ευκολότερα περισσότερα κομμάτια, ε; )
Την πρωτη φορα που το εκανε αυτο ο Σφακ εφαγα την σφαλιαρα με το GSR
Την δευτερη φορα που το εκανε ειχα παρει το 1250 με 8000........ ευτυχως οταν καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζει προλαβα και το εδωσα με μικρη χασουρα, γιατι αν ειχε συμβει αυτο θα το εβαζα στον απαφτο μου το μπαντιτ.
Οχι οτι ειναι κακο μηχανακι, αντιθετα ειναι εξαιρετικο αλλα αμα δε σου ταιριαζει δεν σου ταιριαζει και τελος.
Το θεμα ειναι οτι ο Σφακ δεν σεβεται τον αγοραστη του και του μαμαει την μεταπωληση ετσι. Οποτε το Χ το εχει φαει απο εμενα σιγουρα. Εκτος αν σε ενδιαφερει συγκεκριμενο μοντελο, εισαι σιγουρος για την αγορα και πεσεις πανω στο μεγαλο ξεπουλημα που κανει καθε τοσο.
PortisHead
19/06/2011, 10:12
Παντως δε νομιζω να ειναι κίνηση εντυπωσιασμου και marketing αυτο που κανει ο Σφακιανακης.
Αν αναλογιστουμε το γεγονος , οτι εδω και 1.5 χρονο εχει κανει μειωση μισθων σε ΟΛΟΥΣ (15% σε υπαλλήλους και 20% σε στελεχη νομιζω) , ευτυχως με ταυτοχρονη μειωση ωραριου (σχολαν 16:05 αντι για 17:00)....
...τοτε μαλλον για απεγνωσμενη κίνηση σωτηρίας μου μοιαζει εμενα.
Ειχε ανοιχτει πολύ με τα ιδιοκτητα καταστηματα , την ταυτοχρονη αντιπροσωπευση της BMW κλπ κλπ
gs 500 f
19/06/2011, 10:46
παιδια μην ξεχναμε οτι δινει το στοκ του σε καλη τιμη και οχι τα νεα μοντελα!!!!
βασικά, αν πάτε να δείτε τις αντίστοιχες τιμές Γερμανίας, δεν είναι και τόσο τραγικές οι εκπτώσεις. κάνει κάτι λιγότερο απο χιλιάρικο σε όλα εκτός απο το bandit 1250 που εκεί πραγματικά κάνει καλή έκπτωση συγκριτικά.
sovaros_user
19/06/2011, 12:51
Αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιο και για να είμαι ειλικρινής αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έβαζα αμέσως "Χ" στην εταιρία για μελλοντικές αγορές. Λίγο χοντρό βέβαια αλλά αισθάνομαι ότι δεν σέβονται τα λεφτά του πελάτη που χάθηκαν λίγο πριν τις προσφορές (οι οποίες είναι βέβαια καλοδεχούμενες αλλά...).
Ξέρουμε αν θα κάνουν κάτι γι'αυτούς τους πελάτες; Γιατί ίσως έτσι να αλλάζει το πράγμα..
σωστος, θα επρεπε για λιγο καιρο να ανεβαζουν τιμες, κανα χιλιαρικο, μονο κ μονο για να δειξουν λιγο σεβασμο σε αυτον που εδωσε τα λεφτα του, κ υστερα να κατεβασουν τιμες, σιγα σιγα ομως, μην δειξουν ασεβεια... :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
Μπραβο στην σουτζουκι, παντα ελεγα οτι ειναι εταιρια με σωστη οικονομικη στρατηγικη. (γιατι περι αυτου προκειται, δεν κατεβασαν τιμες γιατι ειναι καλοι ανθρωποι... )
Τωρα μου μπαινουν ιδεες για το 1250 η αληθεια ειναι :a34:
sovaros_user
19/06/2011, 12:55
Α κατι ακομα, εννοειται οτι ολες οι εταιριες θα ακολουθησουν ε, αν ισχυει αυτο που λετε...
sovaros_user
19/06/2011, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
παιδια μην ξεχναμε οτι δινει το στοκ του σε καλη τιμη και οχι τα νεα μοντελα!!!!
:nono: :nono:
gixxerpap
19/06/2011, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
:nono: :nono:
που διαφωνείς? €6.000 έχει το Κ9, όχι τα καινούργια.
Για το καινούργιο μοντέλο ισχύει προσφορά, αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα
sovaros_user
19/06/2011, 22:47
ε λογικο δεν ειναι ?
αυτοι στη ζουτζουκι πολυ βλαγκουρες ρε γαμωτο, θελεις να μπεις να δεις πως φαινονται τα μηχανακια τους κ δεν εχουν φωρογραφιες...
Για ριχτε κανα αρθρο με τιμες καινουργιων, για 1250 γυμνο ή μισο φεριγκ... λεει να το επεξεργαστουμε το θεμα
makis206
20/06/2011, 07:38
σωστος, θα επρεπε για λιγο καιρο να ανεβαζουν τιμες, κανα χιλιαρικο, μονο κ μονο για να δειξουν λιγο σεβασμο σε αυτον που εδωσε τα λεφτα του, κ υστερα να κατεβασουν τιμες, σιγα σιγα ομως, μην δειξουν ασεβεια... :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
Το πας εκεί που εγώ δεν το πήγα ποτέ.:winka:
Μπραβο στην σουτζουκι, παντα ελεγα οτι ειναι εταιρια με σωστη οικονομικη στρατηγικη.
Αλήθεια, θα έλεγες το ίδιο αν είχες πάρει το Bandit μία εβδομάδα πριν; Αν δηλαδή κατέθετες τα ωραία σου 9,5 (+3500ευρώ από τα 6, τόση δεν είναι η εκπτωσή του; ) και δεν σε ενημέρωνε κανείς για το τι πρόκειται να γίνει σε λίγες μόλις μέρες; Εγώ προσωπικά θα το έλεγα αλλιώς όλο αυτό, μάλλον έχουμε διαφορετική οπτική σκοπιά στα πράγματα, ποιος ξέρει..
:beer:
Το πας εκεί που εγώ δεν το πήγα ποτέ.:winka:
Αλήθεια, θα έλεγες το ίδιο αν είχες πάρει το Bandit μία εβδομάδα πριν; Αν δηλαδή κατέθετες τα ωραία σου 9,5 (+3500ευρώ από τα 6, τόση δεν είναι η εκπτωσή του; ) και δεν σε ενημέρωνε κανείς για το τι πρόκειται να γίνει σε λίγες μόλις μέρες; Εγώ προσωπικά θα το έλεγα αλλιώς όλο αυτό, μάλλον έχουμε διαφορετική οπτική σκοπιά στα πράγματα, ποιος ξέρει..
Δηλαδη υπάρχει καποια εξασφάλιση στον κοσμο της προσφοράς και ζητησης και δεν το ξέρουμε....;;;; Πόσο μαλλον εν μεσω κρίσης; Δεν μπορω να καταλαβω πως επικαλείστε τιμολογιακες ευγενειες οταν η αγορά ειναι ο θανατος σου η ζωή μου... :confused:
makis206
20/06/2011, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Δηλαδη υπάρχει καποια εξασφάλιση στον κοσμο της προσφοράς και ζητησης και δεν το ξέρουμε....;;;; Πόσο μαλλον εν μεσω κρίσης; Δεν μπορω να καταλαβω πως επικαλείστε τιμολογιακες ευγενειες οταν η αγορά ειναι ο θανατος σου η ζωή μου... :confused:
Δεν είπα ποτέ ότι είναι υποχρεωμένοι για κάτι, αντιθέτως πιστεύω ότι γι'αυτούς που θέλουν τώρα μηχανάκι είναι ότι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί, πόσο μάλλον όταν αγοράζουν καινούργιο ακόμα φθηνότερο κι από πολλά μεταχειρισμένα.
Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για το πως βλέπω εγώ μια τέτοια πολιτική απ'την πλευρά των χαμένων αλλά και το πως θα έπραττα αν βρισκόμουν μέσα σε αυτούς. Και διαμορφώνω βεβαίως και την προσωπική μου "πολιτική" απέναντι στη Suzuki..:winka:
ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..............
Δέν είναι ή Σουζούκι ή μοναδική έταιρεία όπως πολλοί τά λέτε πού τό κάνει αύτό.
Όλες σχεδόν οί έταιρείες όταν κάνουν κάποια κίνηση λάθος,πχ. φορτωθούν μέ
μηχανάκια πού ΔΕΝ πρόβλεψαν ότι ΔΕΝ θά τά δώσουν,
ή διότι πήραν Χ κομμάτια γιά νά πιάσουν στόχους ,μπόνους ,δώρα κ.λ.π....
μπαίνουν σέ αύτή τή διαδικασία.
Πολλοί οί χαμένοι ,άλλά καί πολλοί μπορούν νάναι οί κερδισμένοι.
Φαντάζεστε κάποιον πού θέλει νά άγοράσει ΤΩΡΑ...??
ΘΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Κορώνες τού τύπου δέν ξαναπατάω σέ αύτούς κ.λ.π....δέν στέκονται.
Έτσι είναι ή άγορά.
Καί όποιος δέν πρόβλεψε ............ΧΑΝΕΙ...!!
Κάπως έτσι καί γώ τήν πάτησα.
Σκεφτόμουν τό v-strom , τά 8500 μού φαινόταν πολλά,πήγε στά 8000 πάλι πολλά.
Τώρα πιά μέ 7000 είναι μιά χαρά.
Πήρα τό XJ DIVERSION καί άπαντώ σέ όλους έσάς πού τό βλέπετε μόνο
στή Σουζούκι.
ΑΠΟ 7500 ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΓΕ 5995.....!!!
Στά χρήματα αύτά τό πήρα καί έγώ τόν Ίανουάριο.
Καί ή Γιαμάχα κατέβασε άρκετά πολλά μοντέλλα της.....!!!
Ή Χόντα έπίσης έφτασε τό Τρανσάλπ τού 2008 στά 6800....!!!
ΛΟΙΠΟΝ...??
Όλα είναι θέμα προσφοράς καί ζήτησης σέ μιά έλεύθερη άγορά.
Πόσο μάλλον σέ μιά άγορά πού......ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ....!!!
Καί όλα αύτά φίλοι έχουν νά κάνουν μέ τούς Έλληνες άντιπροσώπους
καί όχι φυσικά τούς Ίάπωνες οί όποίοι πουλάνε σέ σταθερές τιμές καί
αύξομειώνουν μόνο βάσει τού γιέν.
Καλώς ή κακώς οί τιμές διαμορφώνουν τίς προτιμήσεις μας.....
Διότι λίγο πολύ τό χρήμα κινεί τά πάντα.
Τό θέμα πάντως στήν περίπτωση μας είναι....
ΘΕΣ 1250 ΚΥΒΙΚΑ....??
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600..??
ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000 ΚΥΒΙΚΑ...??
ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000...??
Θά μάς τή φορέσουν όπως μέ τά τρίλιτρα τζιπάκια...??
Μήπως αύτοί ξέρουν κάτι παραπάνω..??
Πάντως έπειδή έτυχε νά τά δώ τά BANDIT ,πολύ βαριά ρέ παιδιά.
Έγώ θά πήγαινα σέ έκείνο μέ τά 5500....τό 650 νομίζω.
Όντως μεγάλη εύκαιρία.
Τά ύπόλοιπα 600 κυβικά μέχρι τά 1250 πενήντα μόνο έξοδα καί
σκοτούρες θεωρώ ότι θά προσέφεραν....
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και πιθανον πριν 4-5 χρονια να το έβλεπα οπως εσυ.. αλλα ποσοι λες να πηραν καινουργιο 1250 τους τελευταιους μηνες...; 5-10; 40;
makis206
20/06/2011, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και πιθανον πριν 4-5 χρονια να το έβλεπα οπως εσυ.. αλλα ποσοι λες να πηραν καινουργιο 1250 τους τελευταιους μηνες...; 5-10; 40;
Σκέψου όμως και αυτούς που στις εποχές που ζούμε ίσως έχουν το μηχανάκι τους για "καβάντζα" σε περίπτωση μεγάλων οικονομικών δυσκολιών, αυτός πχ που έλεγε ότι "έχω ένα 5χίλιαρο -υπολογίζεις το λιγότερο δυνατό αφού αν ζοριστείς σκοτώνεις..- στο γκαράζ σε περίπτωση στραβής"..και ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι λίγοι αυτοί. Σκέψου ότι αυτό το 5χίλιαρο έγινε ξαφνικά καπνός..
Τέλος πάντων, κόλλησα κι εγώ και μιλάω μονόπλευρα για το θέμα.:beer:
paulopoulos
20/06/2011, 08:38
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο.. Κοιτάξτε εδώ
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/86010.asp
Νέα μοτο θα βγάλουν.. Προφανώς θα είναι αρκετά υποσχόμενη και προσπαθούν να διώξουν τα παλιά τους.... Παλιά.. λέμε τώρα.
Και επίσης ήθελα να ρωτήσω.. πόσους ρύπους βγάζει το 1250? γιατί τα τέλη κυκλοφορίας άμα το πάρεις τώρα θα πηγαίνουν με τους ρύπους από ότι κατάλαβα
devil's animal
20/06/2011, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Τά ύπόλοιπα 600 κυβικά μέχρι τά 1250 πενήντα μόνο έξοδα καί
σκοτούρες θεωρώ ότι θά προσέφεραν....
...και ροπη μαστορα...πολυ ροπη...
μεγαλη απολαυση να τσουλας με 100 ακουγοντας το γουργουρητο σε σχεση με το να στροφαρεις ψηλα το οποιοδηποτε 600...
schumifer
20/06/2011, 10:20
Βε-στρόμμερ wannabe εδώ.
Αλλά επειδή τα μαρούλια είναι λίγα, μήπως μπορείτε να υπολογίσετε πότε φαντάζεστε ότι θα πέσουν οι τιμές στα μτχ του 2010?
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...και ροπη μαστορα...πολυ ροπη...
μεγαλη απολαυση να τσουλας με 100 ακουγοντας το γουργουρητο σε σχεση με το να στροφαρεις ψηλα το οποιοδηποτε 600...
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.............ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΛΟ
Όλα είναι θέμα προσφοράς καί ζήτησης.
Έγώ άπό τή μέρα πού πήρα τό DIVERSION
βαριέμαι νά βγάλω τήν κουκούλα τού μπούζα.
Καί θάλεγα ότι αύτά τά εξακοσάρια έχουν μπόλικη ροπή.
Όπότε μετράς καί άγοράζεις......
Διότι έκτός άπό τό γουργουρητό ύπάρχει καί τό σέρβις,
κόστος συντήρησης κ.λ.π...
ή άσφάλεια ,τά τέλη όπου μάς έρχεται νέα έκπληξη,
τά πιθανά νέα τεκμήρια.....
Τά γούστα πληρώνονται καί ή γνώμη μου είναι πώς
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΤΟ πού έπικαλείσαι
ΚΟΣΤΙΖΕΙ...........ΠΟΛΥ
σέ σχέση μέ αύτό πού προσφέρει.
Άς κάνουμε τή ζωή μας πιό άπλή.
Τό ότι έβαλαν τά 1250 στήν ίδια τιμή μέ μιά μοτό
πού έχει τά μισά κυβικά σημαίνει πώς μάλλον
έκεί στή Σουζούκι τούς έχουν μείνει άμανάτι καί τά
σκοτώνουν έχοντας τήν ίδια άποψη μέ μένα.
Άλλιώς θάπρεπε νά έχουν πάει τά 600 στά
4 χιλιάρικα....!!!
ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ έννοώ....
Πιστεύω ότι πλησιάζει ή ώρα καί στίς μοτό όπου
πλέον τό πρόβλημα δέν θάναι ή άγορά άλλά ή συντήρηση
Έκεί πού παγιδεύτηκαν χιλιάδες μέ τζιπάκια
καί πολλά κυβικά......πού τώρα κλαίνε καί πουλάνε
όσο - όσο...!!
Καί μή μέ ξαναπείς..........ΜΑΣΤΟΡΑ.
intruder
20/06/2011, 23:02
περιμενα περσι να ρθει στην ελλαδα το νεο του 2010 1250 με ολοσωμο φερινκγ.με το που ακουσα τιμη καραφλιασα(13000).ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 09 που ειχε τοτε 8000.μου λεν μεγαλε εχασες γιατι τωρα δεν εχεο 8 αλλα εχει 9 χιλιαρικα κ μονο σε ασημι(βρηκα με τηλεφωνα πανελλαδικα κ μαυρα αλλα παπαλα)λεω την πατησα ασημι δεν θελω με τπτ μεταχειρω με τπτ(ηθελα επιτελους να ξεπαρθενιασω:p ) 13000 δεν δινω με την καμια γυρισα τον κοσμο αναποδα κ παω κ το φερνω απο εξω με περιπου 10500 με ολα τα εξοδα (πινακιδα εκτελωνισμος κ τελη ολα μεσα,με φπα 21% κ οχι 23%).για βγαλω πινακιδα ελλ.δημοσιο κ σφακιανακης με καναν την ζωη μαρτυριο γιατι το ελλ δημοσιο δεν δεχοταν το ευρωπ πρωτοκολλο κυκλοφοριας κ το περιμεναν απο τον σφακιανακη :eyepop: :eyepop: :eyepop: ο οποιος δεν τα ειχε βγαλει ακομα στην αγορα (ειχε βγαλει μονο τα γυμνα)απο κει κ περα οσο κ να ψαχνα καποιον που να εχει το ιδιο μοντ με μενα να μου δωσει το μανουαλ στα ελληνικα δεν βρικα κανεναν πραγμα που σημαινει οτι το μοντελο ΔΕΝ πουλησε καθολου κ τους εμεινε στο ραφι.γιαυτο κ τωρα προσφορα σου λεει.αρα για αυτους που κλαιν τα λεφτα τους που πηραν οποιδηποτε suzuki πριν 1-2-5 μηνες δεν φταιει η suzuki αλλα μαλλον ο """επισημος"" εισαγωγεας.
μα και τώρα το 1250 με το full fairing (το gsx1250fa επίσημα) 10k έχει στη Γερμανία. οπότε η έκπτωση πραγματικά είναι χιλιάρικο και αν. τα 12 είναι "μύθος" καθώς αν δεν πουλάει ούτε ένα μπορεί να το τιμολογεί όσο θέλει.
schumifer
23/06/2011, 23:50
ΑΝ δεν αρχίσουν γρήγορα να ενημερώνουν τις αγγελίες τους θα αρχίσω να τους παίρνω τηλέφωνα .
"Εεεεε, ξέρετε, πουλάτε μία μτχ Vstrom του 2010 7300. Έχει 7000 καινούρια. ΤΟ συζητάμε λίγο?"
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
ΑΝ δεν αρχίσουν γρήγορα να ενημερώνουν τις αγγελίες τους θα αρχίσω να τους παίρνω τηλέφωνα .
"Εεεεε, ξέρετε, πουλάτε μία μτχ Vstrom του 2010 7300. Έχει 7000 καινούρια. ΤΟ συζητάμε λίγο?"
Εδώ σήμερα κοίταζα αγγελίες..
1250 ABS του 08 50.000 χλμ υπερπροσφορά υπερευκαιρία 7500 :lol: :bigcry:
gixxerpap
24/06/2011, 01:08
μη σας φαινεται περιεργο, η προσφορα τελειωσε και οι τιμες θα παραμείνουν στα ιδια επιπεδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μη σας φαινεται περιεργο, η προσφορα τελειωσε και οι τιμες θα παραμείνουν στα ιδια επιπεδα
Τέλος το 1250? :sick: Τουλάχιστον δεν έχω πλέον το δίλειμα να τα τινάξω όλα και να πάω αύριο να τα σκάσω.. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τέλος το 1250? :sick: Τουλάχιστον δεν έχω πλέον το δίλειμα να τα τινάξω όλα και να πάω αύριο να τα σκάσω.. :lol:
οχι παλικαρι μου!!!
ευτυχως σωθηκες!!!
intruder
24/06/2011, 09:29
οποιος τυχερος προλαβε προλαβε κ τωρα ο ληστης θα γινει κ αντικειμενο συζητησης bandit vs χψ :smokin: οι κατοχοι του, εναντιων των ''ελα μωρε τωρα παλιουκαιριλα το μηχανακι ειναι πολλα χρονια πισω αφου το λενε κ τα test το bandit πχ φρεναρι σε 40 μ ενω το χψ σς 40,2 δεν αξιζε ουτε αυτα τα λεφτα'' που δεν προλαβαν να το παρουν:evil: :rotflmao:
PortisHead
24/06/2011, 09:33
Δοξα το θεο...δεν θα γινει πασατεμπος o ληστης.
Ας συνεχισουν λοιπον οι ελληνες να αγοραζουν gsxr και r1.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι παλικαρι μου!!!
ευτυχως σωθηκες!!!
Ε, ρε κόλλημα!:eek: :cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
gs 500 f
25/06/2011, 13:56
τελικα πηρε κανεις απο εδω μεσα κανα εργαλειο σε καλη τιμη να του πουμαι τα καλοριζικα η οχι?
sovaros_user
25/06/2011, 13:57
θα εφυγαν αμεσως οι προσφορες, με βυσμα οποιος πηρε :bigcry: :bigcry:
schumifer
03/07/2011, 02:31
Τι θα γίνει δε θα πέσουν οι τιμές στα μτχ ρε φούστη μου? Έχουν πιο πολύ τα μτχ από τα καινούρια!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ..............ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ
Έχουμε περάσει τά μέσα τού 2011 καί κάποιοι διαλαλούν προσφορές στά
μοντέλλα τού 2008 καί 2009 .....
Άντιλαμβάνεστε ότι αύτά τά μηχανάκια έμειναν άμανάτι....γιατί..??
Διότι ύπερτιμήθηκαν καί ό κόσμος τά ΕΚΛΑΣΕ...!!
Έπειδή λοιπόν οί καιροί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ,
έπειδή όπως κάποιο πουλάκι μού είπε στό αύτί ότι γιά
παράδειγμα όλη ή Θεσσαλονίκη πούλησε 10 Σουζούκι
τό μήνα Μάιο πού έπρεπε νά ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ή άγορά
διότι είναι παραδοσιακά ό καλύτερος μήνας γιά πωλήσεις,
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ........
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..............ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΛΕΦΤΑ............ΥΠΑΡΧΟΥΝ...??
Άπό τόν Νοέμβριο τού 2010 παρακολουθούσα τό diversion 600.
Είχε βγεί σέ προσφορά άρκετό καιρό καί όλο τελείωνε.
Τόν Δεκέμβριο μού έλεγαν τελειώνει....τελειώνει ή προσφορά.
Σήμερα λοιπόν............ΑΚΟΜΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
5990 ΕΥΡΩ.....!!
Αύτά είναι τά κόλπα καί τά τρύκ τών έταιριών.
Τό θέμα είναι πώς...........ΝΟ ΜΟΝΕΥ.............ΝΟ ΗΟΝΕΥ....!!
Δέν πά νά τά ξευτελίσουνε...!!
Άπευθύνονται κυρίως σέ ένα νεανικό κοινό πού αύτή τή στιγμή
μαστίζεται άπό χίλια μύρρια προβλήματα.....
Ύπάρχουν άλλα πράμματα πολύ πιό σημαντικά πού προηγούνται.
Έπιβίωση,φαί,οίκογένεια........κ.λ.π.....
Γιαυτό μάγκες όλοι έσείς πού μάς ΓΑΜΗΣΑΤΕ..........καλά μάς σκίσατε
ΑΛΛΑ............
πρέπει καί κάποιος νά άγοράζει όλα αύτά μέ τά όποία κρατιέστε
πάμπλουτοι...!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.............ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...!!
Ή Εύρώπη δέν μπορεί νά γίνει Νοτιοανατολική Άσία...!!
Δουλεύουμε όλοι γιά ένα κιλό ρύζι...!!
Γιαυτό άν δέν σταματήσετε νάστε ΑΠΛΗΣΤΟΙ..........
θά τά βάλετε στόν ΚΩΛΟ ΣΑΣ όσο καί νά τά κατεβάσετε...!!!
Όση καύλα καί νά κυκλοφορεί άν ΔΕΝ ή τσέπη.......
Κάποτε κοκλοφορούσαμε μέ παμπάλαια μηχανάκια,πού τά
πίναμε τό αίμα.
Γιατί..??
Διότι δέν ύπήρχε μπικικίνι....!!
ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...............ΥΠΕΡΟΧΑ...!!
Μιά συμβουλή λοιπόν..........
Βάλτε τάξη καί σειρά,ίεραρχήστε τίς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ προτεραιότητες σας...!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ...........
Άν πράγματι έχετε τήν άνεση καί άν είχατε βάλει σέ τάξη τά οίκονομικά σας
καί είχατε στό πρόγραμμα τήν άγορά μιάς έκ τών
συγκεκριμμένων μοτό,ή παρόμοιας τότε ναί........
ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ..........ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!!
Άλλιώς μήν παρασύρεστε άπό τά κόλπα αύτών
πού μάς βούλιαξαν καί δέν τούς φτάνει άκόμα...!!
Κρατείστε τό παλιό μηχανάκι σας,κάντε τίς βόλτες σας καί φάτε
όσα έχετε σέ καμμιά έκδρομούλα καί όχι ξεροσταλιάζοντας
έχοντας ντεμέκ τό νέο σας μηχανάκι πούναι τεσσάρων έτών
καί μόλις τά άγοράσετε θέλει καινούργια λάστιχα...
καί τήν άλλη μέρα πού θά τό πάρετε όπως ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΩΣ.....ΕΠΕΝΔΥΣΕ,
έγραψε κάποιος φίλος, θά κάνει 3 χιλιάρικα μέ τό ζόρι
άν βρείτε άγοραστή...!!!
ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ..........λοιπόν,κι άπ'ότι φαίνεται άπό δώ καί μπρός
γιά πολύ καιρό,θάχει μπόλικες τέτοιες εύκαιρίες....!!!
υγ. Όσο γιά τά μεταχειρισμένα..??
Νομίζω πώς οί πωλητές κοιμούνται τόν ύπνο τού δικαίου..!!
Άς τούς ξυπνήσει όμως κάποιος.
Βέβαια ΑΛΛΟ πουλάω, καί ΑΛΛΟ λέω ότι πουλάω μπάς καί
μού κάτσει κανένα κορόιδο...!!
Κάπως έτσι καί γώ όταν έψαχνα γιά τό diversion βρήκα μία
σούπερ εύκαιρία δύο έτών πού θάθελε πολύ πιθανόν λάδια
ξύδια ,λάστιχα κ.λ.π.....στά 5500 μέ τό καινούργιο 5990....!!
Νομίζω ότι όλα αύτά πού πήγαν προσφορά στά 6500 καί 6000
τά μεταχειρισμένα πενταετίας πρέπει νάναι τό πολύ 2500
καί σέ καλή κατάσταση......!!!
Καί τά vstrom στά 3000.........
Διότι κανείς δέν πήρε μεταχειρισμένο καί γλύτωσε τό πεντακοσάρι...!!
Λάδια,φίλτρο,σέρβις,κανένα γρανάζι άλυσσίδα καί λάστιχα
ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ μετά τήν άγορά έκτός άν δείτε χαρτιά ότι τά
έκανε πρόσφατα.
PortisHead
03/07/2011, 09:46
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ........
5990 ΕΥΡΩ.....!!
ΑΛΛΑ............
πάμπλουτοι...!!
πίναμε τό αίμα.
Γιατί..??
άν βρείτε άγοραστή...!!!
έκανε πρόσφατα.
Μια χαρα τα λες.
gs 500 f
03/07/2011, 09:50
σωστος!!!!!!!!!!
τελικα πηρε κανεις απο εδω μεσα κανα μοτο να του ευχηθουμαι τα καλοριζικα?
schumifer
04/07/2011, 11:25
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ........
5990 ΕΥΡΩ.....!!
ΑΛΛΑ............
πάμπλουτοι...!!
πίναμε τό αίμα.
Γιατί..??
άν βρείτε άγοραστή...!!!
έκανε πρόσφατα.
Όντως μια χαρούλα τα λες Terens μόνο που εγώ ήξερα εξ αρχής ότι μόνο μτχ θα έπαιρνα κάποιο Vstrom για οικονομικούς λόγους. Όταν λοιπόν θέλω βαριά να δώσω 5 χήνες για το μηχανάκι (κατά προτίμηση με τον εξοπλισμό που επιιθυμώ ήδη πάνω) και κάνα 150-200 για σέρβις και ό,τι χρειαστεί από τον εξοπλισμό που θέλω πάνω, η μείωση τιμής του καινούριου θα έπρεπε να αποτελεί μία ευκαιρία για μένα. Κι όμως κανείς δε ρίχνει την τιμή. Και γιατί να το κάνουν αφού το έντυπο της ΧΕ αναφέρει ως τιμή της καινούριας Vstrom τα 8000???
PortisHead
04/07/2011, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Όντως μια χαρούλα τα λες Terens μόνο που εγώ ήξερα εξ αρχής ότι μόνο μτχ θα έπαιρνα κάποιο Vstrom για οικονομικούς λόγους. Όταν λοιπόν θέλω βαριά να δώσω 5 χήνες για το μηχανάκι (κατά προτίμηση με τον εξοπλισμό που επιιθυμώ ήδη πάνω) και κάνα 150-200 για σέρβις και ό,τι χρειαστεί από τον εξοπλισμό που θέλω πάνω, η μείωση τιμής του καινούριου θα έπρεπε να αποτελεί μία ευκαιρία για μένα. Κι όμως κανείς δε ρίχνει την τιμή. Και γιατί να το κάνουν αφού το έντυπο της ΧΕ αναφέρει ως τιμή της καινούριας Vstrom τα 8000???
Ειπώθηκε και καπου αλλου.
Το οτι η Suzuki εκανε αυτη την κίνηση δεν σημαινει οτι χασαν τα λογικα τους οσοι πουλαγαν τα Bandit τους και τωρα πια θα τα δινουν ενα 1000ρικο.
Απλα ΔΕΝ θα τα πουλησουν , θα τα κρατησουν.
schumifer
04/07/2011, 11:44
Ειπώθηκε και καπου αλλου.
Το οτι η Suzuki εκανε αυτη την κίνηση δεν σημαινει οτι χασαν τα λογικα τους οσοι πουλαγαν τα Bandit τους και τωρα πια θα τα δινουν ενα 1000ρικο.
Απλα ΔΕΝ θα τα πουλησουν , θα τα κρατησουν.
Εκτός από αυτούς που πουλάνε από χόμπι υπάρχουν και αυτοί που πουλάνε από ανάγκη. Και δε φαντάζομαι να υπάρχουν και πολλοί από τους πρώτους.
ΥΓ τους ληστές ας τους κρατήσουν, τα στρώματα να δώσουν:beer: :wave2: :bawl: :bawl: :bawl:
George_M.
19/07/2011, 07:10
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ........
5990 ΕΥΡΩ.....!!
ΑΛΛΑ............
πάμπλουτοι...!!
πίναμε τό αίμα.
Γιατί..??
άν βρείτε άγοραστή...!!!
έκανε πρόσφατα.
οταν πρυτανευει η λογικη δεν μπορεις παρα να συμφωνησεις κ ''αν'' μπορεις να προσθεσεις...
Ακομα κ τωρα που εχουν σφιξει τα γαλατα ολοι πονταρουν στην ματαιοδοξια του Ελληνα καταναλωτη.Αυτου που θελει συνεχως,αυτου που πρεπει να εχει (για καθαρα οπτικους συνηθως λογους) το καλυτερο κ το μεγαλυτερο!
... πλεον ομως δεν μπορουν να βγαζουν δανεια εκατονταδων ευρω με ΜΟΝΟ μια ταυτοτητα οποτε ριχνουν τις τιμες κ οποιος προλαβει...λενε...
τωρα μπροστα σε τετοια ευκαιρια (διοτι ειναι αναμφιβολα) ολοι θα τσιμπησουν ( η΄σχεδον ολοι)
ποιος θα κατσει να σκεφτει τι θα τα κανει τα 1000+ cc?
τι θα τα ταισει?πως θα τα συντηρησει? τωρα που οι μισθοι εγιναν οι μισοι....
κρατηστε τις μοτο που εχετε!ρχτε λιγα χρηματα (2-3 δοσεις) απο αυτα που θα βαζατε δανειο κ συντηρηστε την σωστα.
βαλτε στην τσεπη 1-2 δοσεις δανειου κ τραβηξτε για μια βολτα,ενα κοντινο ταξιδακι.
σκεφτειτε οτι εαν αποταμιευσετε το ετησιο συνολο των ''νεων δοσεων'' θα εχετε στην τσεπη -τον επομενο Ιουνιο- τα εξοδα για κεινο το ταξιδακι στις Αλπεις...
απολαυστε αυτην που εχετε κ μην ειστε (κ εγω μεσα) ευαλωτοι στα καταναλωτικα τρυκ!!
ταξιδεψτε την κ θυμηθειτε ποσο σας ικανοποιει.σιγουρα το κανει!απλα εχετε ξεχασει ποτε την βολταρατε τελευταια φορα.
αν δεν σας εκανε θα την ειχατε ΗΔΗ αλλαξει εδω κ καιρο.σιγα μην περιμενατε την οποια προσφορα....
πριν εναν μηνα στους Δολομιτες,
πριν ενα χρονο στην Σαβοια,
πριν απο δυο στην Βαυαρια,
πριν απο τρια στην Τοσκανη, ειδα ξενους μοτοσυκλετιστες να απολαμβανουν μοτοσυκλετες 10,15 η΄ακομα κ 20 ετων.λετε να ειναι μιζεροι...?
τωρα θα μου πειτε ποιος ειμαι εγω ο συνετος κτλ..κτλ..?
οχι δεν ειμαι...
-ειμαι ενας απο αυτους που μπηκαν στον πειρασμο κ ειδαν τις τιμες.
-που στιγμιαια σκεφτηκαν να δωσουν το ταπεινο κ τιμιο ΤΑ650 για χαρη του μαστοδοντου...
η ευκαιρια ειπα -απο μεσα μου- για κεινη την λιγη παραπανω ροπη που ηθελες...!!
αλλα ευτηχως για ακομα μια φορα το κεφαλι εμεινε στην θεση του κ συνεχισα τον καφε μου...διαβαζοντας πληροφοριες για το Μαυρο Δασος.αν ειμαστε καλα το επομενο ταξιδι θα ειναι ευγενικη χορηγια της Σουζουκι... :wave2:
αν στοχος σας ειναι η κοντινη καφετερια αρκει κ ενα καλο ποδηλατο για μοστρα.πιο πολυ θα το προσεξουν.
αν ομως στοχος ειναι τα ταξιδια τοτε ετοιμαστειτε να δεχτειτε απειρες σφαλιαρες μολις γυρισουν τα παιδια με τις βεσπες απο το Βορειο Ακρωτηρι....
κ παλι ευγε Τερενς:beer::
ΦΙΛΕ ΜΟΥ...............
Τό δύσκολο είναι όχι νά γράψεις τό σωστό, ΑΛΛΑ
νά τό έφαρμόσεις.
Καί δυστυχώς όμολογώ πώς τό παιχνίδι αύτό μέ τό
καινούργιο καί τό γυαλιστερό τό έχω παίξει πολλές φορές....!!
Έπειδή όμως τώρα είμαι πιά 55 γιαυτό γράφω.
Γιά νά βοηθήσω κάποιους νά νοιώσουν ΛΕΥΤΕΡΟΙ
χωρίς τή μόστρα,χωρίς τό λούσο όταν δέν μπορούν.
Καί τό παλιό τους καλό θάναι άν τό προσέχουν.
Όλα είναι στό μυαλό.......έκεί παίζεται τό καταναλωτικό κόλπο.
Όμως έφτασα στά 55 γιά νά καταλάβω ότι ......
άλλού είναι ή γλύκα..!!
Τώρα πιά έχω ότι θέλω ....ΑΛΛΑ
άλλού είναι ή εύτυχία.........στό ΜΥΑΛΟ...!!
Γιαυτό, κάντε πράξη τά λόγια τού φίλου άπό πάνω
καί ζήστε.........γυρίστε.........άπολαύστε........
μέ ότι έχετε, μικρό ,μεγάλο, παλιό, στραβό.
ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ...!!!
Σάς τό λέει κάποιος πού όλα τού βρωμάνε καί όλα
τού μυρίζουν πιά...!!!
Καλές βόλτες σέ όλους μέ ύγεία.
:wave2: :beer: