View Full Version : Κρανος παντου??
7gibernau
17/06/2011, 12:54
παω να πληρωσω μια κληση στο ταχυδρομιο πριν λιγο,με το που φτανω απ εξω βλεπω ενα ατομο στο ενα ταμειο και το αλλο ταμειο αδειο...ωραια λεω θα τελειωσω μπαμ μπαμ...
μπαινω μεσα με φορα, χωρις να εχω βγαλει κρανος παω διπλα στον γνωστο μου που πληρωνε στο διπλα ταμειο και του κανω "μπου :eyepop: " με το κρανος στα μουτρα του...
αααααααααααααα..........παναγια μουυυυυυυυ...........βοηθ.....αααααααααα ωχ ωχ.....:eyepop:
ε η συνεχεια ηταν για γελια και για κλαματα...
η κυρια στο ταμειο απο μεσα ειχε περασει δυο ληστειες απ οτι εμαθα μετα,αφου ηρεμησε,αφου μου ειχε πει οτι θα με χτυπαγε........(στις αλλες δυο ληστειες ειχε χτυπησει τους ληστες???)
και καπως της ηρθε.....νερα...αερα...παιδακι μου μην το ξανα κανεις.....
η τρομοκρατια στα μπουνια της.......βλεπουν καποιον με κρανος και τους παει ζουμι.......
ακου κει να μου πει οτι θα με χτυπαγε.....οταν καταλαβε οτι πηγα να κανω "καταθεση" και οχι "αναληψη".........
GIXXERAKIAS
17/06/2011, 13:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To εχω κανει και γω αυτο και κλ@σ@ν μεντες οχι να με χτυπαγανε δεν θα τολμουσαν αλλα θα μου διναν και οτι ειχαν στο ταμειο!:lol: :lol: :lol:
Βεβαια μια φορα σε γνωστη αντιπροσωπεια αυτοκινητων μπηκα ετσι και γω μεσα με το κρανος και σκασαν απο παντου ασφαλιτες (bodyguards) ιδιωτες με τα χερια στα 45αρια και εκλ@σ@ μεντες εγω εκει.:eek: :eek:
(πληροφοριες αναφερουν οτι ηταν σε τοπ list για τρομοκρατικο χτυπημα εκεινη την περιοδο,γι'αυτο και τοσος ντορος)
makis206
17/06/2011, 13:06
Δεν είχε και τα άδικά της πάντως...:D
Κράνος παντού και πάντα σημαίνει όταν καβαλάμε, προσοχή στο "καβαλάμε" μην έχουμ'άλλα ε;:lol:
ναι σιγα μην εσκιζε κανα καλτσον παλι καλα που δεν επαθε κανα καρδιακο τελος παντων αφου μπηκες στον κοπο δεν εκανες και καμια ανληψη οχι στα σοβαρα για πλακα ντε........
:lol:
Σε ψιλικατζίδικα πλέων το βγάζω. Σε περίπτερα όμως όχι, προσπαθώ όμως να μην ξεχνάω την εσωτερική φιμέ ζελατίνα κλειστή ή να κατεβάζω λίγο τα γυαλιά. Πολύ το διασκεδάζω με μερικές φάτσες μέχρι να ζητήσω αυτό που θέλω.
Πότε θα σκάσει μύτη κανένα δίκανο μπροστά στη μούρη μου... :lol:
Yg. Πολύ θα ήθελα να ήμουν μπροστά στη φάση ρε γαμώτο! :lol:
Lioulios
17/06/2011, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Σε ψιλικατζίδικα πλέων το βγάζω. Σε περίπτερα όμως όχι, προσπαθώ όμως να μην ξεχνάω την εσωτερική φιμέ ζελατίνα κλειστή ή να κατεβάζω λίγο τα γυαλιά. Πολύ το διασκεδάζω με μερικές φάτσες μέχρι να ζητήσω αυτό που θέλω.
Πότε θα σκάσει μύτη κανένα δίκανο μπροστά στη μούρη μου... :lol:
+1
Πανε τώρα 3-4 μέρες που κατέβηκα κρανωμένος στην αυλή του ψιλικατζίδικου κατά τις 7.30 το πρωί και μόνο που δε έπεσε από την καρέκλα .
'Ημουν με άλλο μηχανάκι και δε με γνώρισε . Καλό είναι να τα βγάζουμε σε τέτοιες περιπτώσεις .Τί φταίνε οι κακομοίρηδες .....
...Παλαιότερα ...Όχι πάρα πολύ πίσω στο χρόνο , εδώ στην επαρχία , μπαίναμε και στις τράπεζες με τα κράνη (οχι φουλφάις) . Ήταν η εποχή που σου έπεφτε το ευρώ και δεν έσκυβες να το πιάσεις .
Cpt. Haddock
17/06/2011, 16:10
Γιατι κανετε μαλακιες, απορω...
7gibernau
17/06/2011, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατι κανετε μαλακιες, απορω... Μαλακιες δεν κάνουμε εμείς...οι άλλοι που πανε για ανάληψη κάνουν μαλακιες και την πληρώνουμε κι εμείς...
Η τρομοκρατεια στο μεγαλείο της....
Κι εσυ θύμα;σε τράπεζα δουλεύεις αν δεν κάνω λάθος....
Cpt. Haddock
17/06/2011, 16:35
Δεν εχουν μονο ταμεία οι τραπεζες :winka:
John Steed
17/06/2011, 16:43
Μια φορά μπήκα στη Eurobank εδώ στο Ρέθυμνο με το κράνος και μου είπαν μια ιστορία για έναν διανομέα που έτυχε να μπαίνει σε τράπεζα της ίδιας αλυσίδας στην Αθήνα, την ώρα που μέσα διαπράττονταν ληστεία.
Οι αστυνομικοί από έξω που μόλις είχαν φτάσει, τον πυροβόλησαν...
Αλήθεια ή ψέμματα, δε γνωρίζω... :confused:
AUFGEBRACHT
17/06/2011, 17:09
+650
7gibernau
17/06/2011, 17:21
Δεν εχουν μονο ταμεία οι τραπεζες :winka: δε ρώτησα τη θέση έχεις στην τράπεζα
παντακρανοςφιλαι.... :smokin:
229199
sergiosm
29/06/2011, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Η τρομοκρατεια στο μεγαλείο της....
τρομοκρατεία από ποιόν ρε συ;
αφού τους έχουν ξεσκίσει στις ληστείες.
Δεν έχει ακούσει το "όποιος καεί στο χυλό φυσά και στο γιαούρτι";
Αυτό ακριβώς συμβαίνει.
:wave2:
jimtarasxt660x
29/06/2011, 19:42
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Μλκ Μήτσο....είσαι όργιο!!!!!!!!!!!!
chr1s_86
29/06/2011, 20:00
παω να πληρωσω μια κληση στο ταχυδρομιο πριν λιγο,.
Στη Σολωμού στο Περιστέρι;
jimtarasxt660x
29/06/2011, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Στη Σολωμού στο Περιστέρι;
Όχι, στου Ναυπλίου
chr1s_86
29/06/2011, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Όχι, στου Ναυπλίου
ΟΚ, ρώτησα επειδή μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο εκεί... (χωρίς το "μπου" στον γνωστό :lol: )
7gibernau
29/06/2011, 21:08
Στο ταχυδρομείο του Τολου την πλήρωσα...
Ούτε στο ναυπλιο Ούτε στο περιστέρι...
Α....την κλήση την εφαγα επειδή δεν είχα πινακίδα στο Τυονο ....
150 ευρώ...γιατί πλήρωσα μες στο δεκαήμερο
Το νου σας...η κλήση Έπρεπε να πληρωθεί σε δέκα ημερολογιακες και Όχι δέκα εργάσιμες
Την πινακίδα την έβαλα ξανα.....με τρομοκρατησαν τα 150....
Νταμπλ Α Α..... την είχα βγάλει γιατί με είχε τσιμπήσει κάμερα της τροχεας με καμία 120αρα με όριο ταχύτητας. 60...Αλλά 150 τότε....
7gibernau
29/06/2011, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
ΟΚ, ρώτησα επειδή μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο εκεί... (χωρίς το "μπου" στον γνωστό :lol: ) Είχες κάνει ότι εκανα κι Εγώ Δηλαδή;;;
chr1s_86
29/06/2011, 22:33
Είχες κάνει ότι εκανα κι Εγώ Δηλαδή;;;
Αν λες για τις κλήσεις όχι...
Κάτι φακέλους είχα πάει να στείλω και είχα μπει με το κράνος και άρχισαν τις φωνές... :p
jimtarasxt660x
29/06/2011, 22:55
Στο ταχυδρομείο του Τολου την πλήρωσα...
Ε, άμα έχει και το Τολό ταχυδρομείο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
29/06/2011, 23:00
:a013: