PDA

View Full Version : Εσείς Ξυλόκαστρο, εμείς εύβοια!!!

gtsiros
18/08/2005, 14:17
Λοιπόν.

Τελείως αυθαίρετα και φασιστικά επίλεγω τον χωροχρόνο της βόλτας!

Κάπου ~7 η ώρα το απόγευμα σήμερα, βόλτα (ΒΟΛΤΑ. ΟΧΙ ΑΓΩΝΑ.) βόρεια εύβοια. Θα φτάσουμε μέχρι τον άγιο ίσως και μέχρι τον αλεξίου, ανάλογα με τα κέφια (ή αν κάποιος από εσάς ξέρει ότι ο αλεξίου είναι κλείστος αυτές τις μέρες)

Tigas
18/08/2005, 14:20
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΑΝΕΜΟΣ :lol:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΤΕ:wave2:

BAD BOY
18/08/2005, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Λοιπόν.

Τελείως αυθαίρετα και φασιστικά επίλεγω τον χωροχρόνο της βόλτας!

Κάπου ~7 η ώρα το απόγευμα σήμερα, βόλτα (ΒΟΛΤΑ. ΟΧΙ ΑΓΩΝΑ.) βόρεια εύβοια. Θα φτάσουμε μέχρι τον άγιο ίσως και μέχρι τον αλεξίου, ανάλογα με τα κέφια (ή αν κάποιος από εσάς ξέρει ότι ο αλεξίου είναι κλείστος αυτές τις μέρες) ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ GTSIRO ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ 1-2-3ΧΛΜ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?.Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ.ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ GTZ KAI ANTRIAN ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ :beer:

gtsiros
18/08/2005, 15:53
Μέχρι τώρα είμαστε 3 μηχανές.

Θα συναντηθούμε περίπου στις 7 σε κάποιο σημείο στη Χαλκίδα.

Όσοι άλλοι θέλετε να έρθετε, ενημερώστε.

Θα ακολουθήσει άλλο ένα μήνυμα, περίπου σε μια ώρα από τώρα, που θα αναφέρει το ακριβές σημείο συνάντησης στη χαλκίδα.

adam_tsouk
18/08/2005, 16:07
Θα ακολουθήσει άλλο ένα μήνυμα, ........

σαν κηνύγι θησαυρού ακούγεται!:lol: :lol:

Ρε, όταν κανονίζεται κάτι, μην το κάνεται επειδή βλέπετε μία πρόταση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να ακολουθήσετε! Αν το είχατε ανοίξει νωρίτερα τουλάχιστον εγώ θα ερχόμουν.

Καλά να περάσετε.

:wave2:

gtsiros
18/08/2005, 16:57
Τα παιδιά αναχωρούν τώρα από την Αθήνα. Σε μια ώρα, το πολύ, θα φύγω από δώ. Θα γίνει συνάντηση στην (καινούρια) γέφυρα) της χαλκίδας.

Αν κάποιος θέλει να έρθει, θα είμαι στη γέφυρα στις 6:45.

adam, ήλπιζα ότι θα ερχόντουσαν προς χαλκίδα, αλλά αλλάξαν τα σχέδια, οπότε χρειάστηκε να ανοίξω "δικιά μου" (δεν είναι δικιά μου η βόλτα, απλά έτυχε να ξεκινήσω εγώ τη συννενόηση, μη νομίζει κανείς ότι διεκδικώ κυριότητα ή τίποτα τέτοιο.)

McGyver
19/08/2005, 00:12
Οφείλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Γεώργιους (gtsiros και gdevelek) που έκαναν πραγματικότητα ένα από τα όνειρά μου:
Βόλτα με μηχανές στη Βόρεια Εύβοια...

Ο gtsiros έριξε την ιδέα και δέχτηκε να ακολουθήσω, αν και είμαι πάρα πολύ νέος και άπειρος...
Ο gdevelek με ακολούθησε υπομονετικά από την Αθήνα μέχρι τη Χαλκίδα στην ιλλιγιώδη τελική μου ταχύτητα (95 km/h!)...

Όσον αφορά στη βόλτα, ο gtsiros οδηγούσε το group περιμένοντάς με καρτερικά δεδομένου πως πήγαινα με ρυθμό χελώνας (κουτσής!) και στις στροφές έστριβα (λέμε τώρα...) σα χέστης (max 40 km/h)!
Ο gdevelek κάλυπτε τα νώτα μου, στον ίδιο αργό και βασανιστικό ρυθμό...

Σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά...
Να είστε και να περνάτε πάντα καλά...
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να σας το ανταποδώσω...

McGyver
19/08/2005, 00:20
Εν αναμονή του gdevelek στη Μεταμόρφωση...

21965

McGyver
19/08/2005, 00:21
Άφιξη στη Χαλκίδα: gdevelek αριστερά, gtsiros δεξιά...

McGyver
19/08/2005, 00:22
Η φωτό...

21966

McGyver
19/08/2005, 00:24
Τρίο στούτζες, τρεις σωματοφύλακες, τρία πουλάκια κάθονται, όπως σας αρέσει: gdevelek, McGyver, gtsiros...

21967

McGyver
19/08/2005, 00:26
Στον Αλεξίου, gtz750 (μας βρήκε στο δρόμο, τον χάσαμε και τον ξαναβρήκαμε εκεί...) και gdevelek...

ΥΓ : Σύμφωνα με τον gtsiros, συναντήσαμε και τον Runner Ducati στο δρόμο...

21968

McGyver
19/08/2005, 00:28
gtsiros λάμπεις!
Και 'σύ λάμπεις Μπάμπη μου!!!

21970

Xlitos
19/08/2005, 00:33
Γυρίσατε βραδιάτικα από Β.Εύβοια ρε θηρία;Απο τα σκοτεινά στροφιλίκια;Ωραίοιιιι.. :beer:
MacGyver ωραίος ρε συ,το είχα κάνει κι εγώ πέρσυ.Αργό το βαραντεράκι αλλά είναι άνετο και δεν πιάνεται ο πωπός. :D
Πάντα τέτοια! :winka:

sunderlanos
19/08/2005, 00:52
Mpravo re magges panta tetoia...Ama exete valte kai kamia allh foto apo Xalkida mou exei lypsei re gamw to mpela mou.:sick:

:a25: :a08:

sunderlanos
19/08/2005, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Στον Αλεξίου, gtz750 (μας βρήκε στο δρόμο, τον χάσαμε και τον ξαναβρήκαμε εκεί...) και gdevelek...

ΥΓ : Σύμφωνα με τον gtsiros, συναντήσαμε και τον Runner Ducati στο δρόμο...

Pros GTZ750:

Re sy den exeis allaxei katholou se thimame pou etrexes sthn Farmakidou na prolaveis to mathima me thn Faih... :rotflmao:

Sto Alpha pou eskages me to F1 sou :rotflmao:

Sthn Paralia sta Loukisia pou epines mpiroines :rotflmao:

:uplate: :uplate: :uplate:

Elpizw na mhn sou dhmiourgisa yparxiaka provlimata:rotflmao: :rotflmao:

Tha ta poume lian suntomos kai apo konta...:wave2:

gtsiros
19/08/2005, 09:51
ΑΑαα... μεγάλωσε το thread χιχιχιχι

McGyver, gdevelek, GTZ750, πέρασα πολύ ωραία.

Ο GTZ750 είπε ότι ο μουρλός με το ducatti ήταν ο runner ducatti, όχι εγώ ;)

Αυτά!

Τι καλά! έχει και φωτογραφίες!!

Μεγιές τη (φωτογραφική) μηχανή, McGyver, κάτι μου λέει ότι είναι καινούρια :p :p

Την πρώτη φορά που κάνεις τη διαδρομή αυτή, καλά κάνεις και πας σα χέστης. Δε σε παίρνει να πας πιό γρήγορα. Αν τολμήσεις και το κάνεις και πας παραπάνω στις στροφές, θα φύγεις σε κανα γκρεμό (οι παλίοι θα θυμούνται τις διηγησεις μου για όταν έφυγα σε μια στροφή. Το πρώτο/δεύτερό μου post στο φόρουμ είναι). Στις ευθείες θα μπορούσες να πας πιό γρήγορα, ναι, αλλά τέλοσπαντων. Είναι σπουδαία σχολή η βόρεια εύβοια!

Να τα ξαναπούμε!

adam_tsouk
19/08/2005, 11:01
Μπράβο παιδιά.....

:beer: :beer:

GTZ750
19/08/2005, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
Pros GTZ750:

Re sy den exeis allaxei katholou se thimame pou etrexes sthn Farmakidou na prolaveis to mathima me thn Faih... :rotflmao:

Sto Alpha pou eskages me to F1 sou :rotflmao:

Sthn Paralia sta Loukisia pou epines mpiroines :rotflmao:

:uplate: :uplate: :uplate:

Elpizw na mhn sou dhmiourgisa yparxiaka provlimata:rotflmao: :rotflmao:

Tha ta poume lian suntomos kai apo konta...:wave2:

αμαν εσυ ξερεις πολλα !!!!!!

:uplate: :uplate:

μεγαλωσα λιγο αλλα τα μυαλα εχουν μεινει τα ιδια!!!!!!:smokin: :wave2:

GTZ750
19/08/2005, 12:04
οσο για την βολτα τα παιδια τα ειδα μια στο δρομο και μια στον αλεξιου!!!!

συγνωμη παιδια αλλα δεν μπορουσα να ακουλουθησω τον ρυθμο σας !!! πηγανε στον αλεξιου και ηπιαμε καφεδακι μετα !!ηταν πολυ καλα:look: !!!

εγω εφυγα κατα τις 9:30 απο αλεξιου !!!

αν και το δρομο τον εχω κανει αρκετες φορες μπορω να πω οτι ειναι τετλειως διαφορετικα το βραδι!!!

ηταν αρκετα επικινδυνα και δεν το συνιστω σε κανεναν σας!!!!

:wave2: :wave2:

GTZ750
19/08/2005, 12:09
οσο για την βολτα τα παιδια τα ειδα μια στο δρομο και μια στον αλεξιου!!!!

συγνωμη παιδια αλλα δεν μπορουσα να ακουλουθησω τον ρυθμο σας !!! πηγανε στον αλεξιου και ηπιαμε καφεδακι μετα !!ηταν πολυ καλα:look: !!!

εγω εφυγα κατα τις 9:30 απο αλεξιου !!!

αν και το δρομο τον εχω κανει αρκετες φορες μπορω να πω οτι ειναι τετλειως διαφορετικα το βραδι!!!

ηταν αρκετα επικινδυνα και δεν το συνιστω σε κανεναν σας!!!!

:wave2: :wave2:

gdevelek
19/08/2005, 12:18
McGyver μη μασάς, μεθαύριο που θα πάρεις το επόμενο πετούμενο θα βλέπουμε όλοι την πλάτη σου. Μέχρι τότε, θα απολαμβάνουμε όλοι τη φύση και τη δροσιά της διαδρομής.

GTZ750, βάλε ρε φίλε λίγο WD40 στη ρημάδα τη φόρμα, τρίζει πολύ εκεί που βρίσκει τις μπότες!

:beer:

GTZ750
19/08/2005, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
GTZ750, βάλε ρε φίλε λίγο WD40 στη ρημάδα τη φόρμα, τρίζει πολύ εκεί που βρίσκει τις μπότες!

:beer: [/B]

οι μποτες τριζουν απο μονες τους!!!!!!:look: :smokin:

αλλα δεν τις λαδωνο μου αρεσει να ειμαι σαν το ρομποκοπ!!!!:look: :eyepop: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Tigas
19/08/2005, 12:26
ΜΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕZZZZZZZZZZZZZZZZ
ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΓΕ ,ΨΗΤΟΥΣ :lol:

gtsiros
19/08/2005, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750

Σκέψου τώρα, αυτόν τον δρόμο, νύχτα με ομίχλη και καταρρακτώδη βροχή, ορατότητα το πολύ στα 3 μέτρα, χωρίς φώτα ομίχλης.

χαρααααά.....

Runner Ducati
19/08/2005, 13:46

Ο GTZ750 είπε ότι ο μουρλός με το ducati ήταν ο runner ducati, όχι εγώ ;)

Αυτά!

Καλησπερα τρελοκομεια, ειχα ανεβει επροχτες στην Αρτακη Εβοια καλεσμενος απο τον αδερφο μου και ειπαμε να ανεβουμε λιγο προς β.Εβοια παλι... καποια στιγμη που σταματησα και περιμενα την δικη μου παρεα επειδη ειχα απομακρυνθει, ενα Beverly500 και ενα IX PuntoGT, ηρθαν και με βρηκαν :beer: ο Andrian και ο GTZ750 που τους ειχα συναντησει λιγο πιο πριν να πηγαινουν :cool: αερα :eyepop: αλλα δεν καταλαβα οτι ηταν τα 2 δικα μας παιδια απο εδω αμεσως... η πλακα ειναι οτι εγω λογο του προβληματος του ποδιου ειχα κουραστει σε βαθμο που δεν μπορουσα σχεδον να σταθω στο χτυπημενο ποδι, αποτελεσμα μολις πηγα να γυρισω επιτοπου να παω στην αλλη πλευρα του δρομου, το Μονστερ πηρε και λιγο κλιση αριστερα και "κλιδωσε" το τιμονι γιατι δεν ανοιξα αρκετα το γκαζι για επιτοπια στροφη, με αποτελεσμα μολις το βαρος επεσε στο χτυπημενο ποδι να μην αντεξει αυτο μιας και θελει καιρο ακομα αναρρωσης και να πεσω επιτοπου σταματημενος... χεχε... :a31: γιατι ηξερα οτι δεν μπορουσα να το κρατησω απο αριστερα... ετσι στραβωσα την μανετα του συμπλεκτη, και απο την τρομαρα :a7: μου μην περασει κανα ΙΧ και μου κανει ζημια στην Nτουντουκα, το σηκωσα με το δεξι... ουφ...........................................
την επομενη πηγα λιγο βορεια και ψηλα στο βουνο στην Αγ.Αννα σε ενα χωριο και εμεινα........ ΑΠΙΘΑΝΑ :a54: εκει πανω....
εχτες γυρισα, αλλα απο Β.Εβοια μεχρι τουλαχιστον μια περιοχη που λεγεται ΠΑΓΩΝΤΑ??? καπως ετσι, ειχε υγρασια ολος ο δρομος μεσημεριατικα, σχεδον βρεγμενα... ηθελε τρομερη προσοχη γιατι πηγαινες αδιαβαστος................
παντως το τοπιο δεν παιζεται στην Εβοια και ειδικα Βορεια.... περασα φινα........
καλα να περνατε............

:) :beer: :a54:

McGyver
19/08/2005, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
Αργό το βαραντεράκι αλλά είναι άνετο και δεν πιάνεται ο πωπός. :D
Πάντα τέτοια! :winka:

Άμα είσαι σφιγμένος (βλ. McGyver) ο πωπούλης γίνεται ξύλινος και σε πολυθρόνα να κάθεσαι...
Να μην πω για τα χέρια μου...

McGyver
19/08/2005, 13:53
Ο GTZ750 είπε ότι ο μουρλός με το ducatti ήταν ο runner ducatti, όχι εγώ ;)

Too (excitement) drunk to remember!

McGyver
19/08/2005, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
συγνωμη παιδια αλλα δεν μπορουσα να ακουλουθησω τον ρυθμο σας !!!

Λογικό, η χαμηλότερη ταχύτητα που έχει το θεριό σου είναι η πρώτη...
Μισή ή ένα τρίτο δεν έχει!

McGyver
19/08/2005, 13:58
McGyver μη μασάς, μεθαύριο που θα πάρεις το επόμενο πετούμενο θα βλέπουμε όλοι την πλάτη σου. Μέχρι τότε, θα απολαμβάνουμε όλοι τη φύση και τη δροσιά της διαδρομής.

Μέχρι τότε έχω μια καταπληκτική ιδέα: εγώ με το Varaderάκι κι εσείς με... ποδήλατα!!!
:lol: :lol: :lol:

gdevelek
19/08/2005, 14:09
Πάντως δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ που κατάφερες σε τόσες φωτο να μη φαίνεται η καλή μου...

:sad: :sad: :sad:

McGyver
19/08/2005, 14:16
Πάντως δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ που κατάφερες σε τόσες φωτο να μη φαίνεται η καλή μου...

:sad: :sad: :sad:

Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησα όταν είδα τις φωτό στον υπολογιστή...
Όχι μόνο για τη δικιά σου, και για τους τρεις μας...
Γενικά, η φωτογραφική ανταπόκριση ήταν πολύ φτωχή...
Στις επόμενες, θα έχουμε περισσότερο χρόνο για στάσεις, στήσιμο, special effects, κλπ...

Πρέπει να τελειώσω και τη μελέτη του σχετικού (καταπλητικού!) thread του συμφορουμίτη ixnilatis (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11885 )...