View Full Version : Μα για 200 μέτρα?????
Σάββατο βράδυ μετά από μια κουραστική εβδομάδα, μαζεύτηκα σπίτι. Η μικρούλα καταχάρηκε που είδε τον πατέρα της μετά από 3 μέρες (όταν γυρνούσα σπίτι ήταν αργά και κοιμόταν) και όπως ήταν αναμενόμενο μετά τα γνωστά φιλιά και αγκαλιές, άρχισε να με σκουντάει να πάμε για το παγωτό που της είχα υποσχεθεί. ΟΚ Ιωάννα πάμε για παγωτό. Φορέσαμε τα κράνη μας και πήγαμε σε κοντινό ζαχ/στείο.
Στην επιστροφή διαπίστωσα ότι η μεγάλη έλειπε από το σπίτι, είχε πάει μια βόλτα με το παπί σε κάποιες φίλες και ήταν η ώρα να επιστρέψει.
Αργούσε όμως (πράγμα που δεν συνηθίζει) και σε μία κουβέντα που είχαμε γενικότερα όσοι είμαστε στο σπίτι, η μικρή μου λέει "Ξέρεις μπαμπά ότι η Ειρήνη όταν παίρνει το μηχανάκι δεν φοράει κράνος"???
Τες πα για να μη μακρηγορούμε, μετά από περίπου 1 ώρα με πήρε η μεγάλη τηλ. και μου είπε ότι τρόμαξε και τσαρούχωσε το μπροστινό, με αποτέλεσμα να πέσει. Στην κλασική πλέον ερώτηση "τώρα που είσαι??" η απάντηση ήταν "πηγαίνω νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο".
Ταράχτηκα η αλήθεια είναι, αλλά επειδή δεν ήθελα να της το δείξω, κι επειδή μου είπε ότι όλα είναι καλά, να μην ανησυχώ σε λίγο θα έρθει σπίτι και ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω Νοσοκομείο, απλά να πάω 4 γωνίες κάτω από το σπίτι μας να μαζέψω το μηχανάκι, αυτό έπραξα.
Στο δια ταύτα. Το μηχανάκι έχει συρθεί 20 και βάλε μέτρα, οπότε με απλούς υπολογισμούς την 50ρού την είχε γεμάτη. Η κυρία όταν επέστρεψε στο σπίτι προσπάθησε ν' αποφύγει την συνάντηση μαζί μου (δεν τα κατάφερε) και είχε εγκαύματα σε όλη τη δεξιά μεριά του κορμιού της, πρησμένο ώμο, πρησμένο αγκώνα, οίδημα κι εκχύμωση χαμηλά στην κοιλιακή χώρα (προφανώς χτύπησε στο τιμόνι), έγκαυμα στο πρόσωπο από την επαφή της με τον δρόμο, κόψιμο και οίδημα στο γόνατο (χρειάστηκε 3 ράμματα).
"Ειρήνη μου γιατί αγάπη μου δεν φόραγες κράνος, γιατί δεν φόραγες ούτε μπουφάν ούτε μπότες????"
- Μα για 200 μέτρα?????
ΝΑΙ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ ΓΙΑ 200 ΜΕΤΡΑ.
(εκ των υστέρων αποκαλύφτηκε ότι το κράνος χαλάει το μαλλί, το μπουφάν και οι μπότες δεν ταιριάζουν με τα μοντέρνα συνολάκια).
Παντού και πάντα προστασίες, έστω και για 200 μέτρα.
Φτηνά τη γλυτώσαμε όλοι μας.
:smokin: :smokin: :smokin:
Cpt. Haddock
21/06/2011, 12:08
Για 200 μετρα να πηγαινει με τα ποδια...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
......
"Ειρήνη μου γιατί αγάπη μου δεν φόραγες κράνος, γιατί δεν φόραγες ούτε μπουφάν ούτε μπότες????"
- Μα για 200 μέτρα?????
ΝΑΙ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ ΓΙΑ 200 ΜΕΤΡΑ.
(εκ των υστέρων αποκαλύφτηκε ότι το κράνος χαλάει το μαλλί, το μπουφάν και οι μπότες δεν ταιριάζουν με τα μοντέρνα συνολάκια).
Παντού και πάντα προστασίες, έστω και για 200 μέτρα.
Φτηνά τη γλυτώσαμε όλοι μας.
Καλά, εμείς τα ξέρουμε..
Κι εσύ..
Η κόρη σου έχει διαβάσει ποτέ τίποτα από εδώ μέσα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
exactly.
Περαστικά της.
Περαστικα κατ'αρχην :sick:
Διαβαζοντας για ολα αυτα τα εγκαυματα να υποθεσω οτι δεν φορουσε τουλ κατι μακρυμανικο ε? Σορτσακι και t-shirt?
Θα εχει τουλ και κατι θετικο ολο αυτο. Δεν νομιζω να ξανακανει βημα χωρις κρανος.
Παραδειγματίζεται από την μάνα της που ήρθε Ετήσια με το σανδάλι, άσε με να χαρείς Ηλία γιατί άμα αρχίσω δεν τελειώνω τα μπινελίκια ούτε σε 10 μέρες. Δεν βλέπουν ότι γίνεται πόλεμος κάθε μέρα εκεί έξω....
Παραδειγματίζεται από την μάνα της που ήρθε Ετήσια με το σανδάλι, άσε με να χαρείς Ηλία γιατί άμα αρχίσω δεν τελειώνω τα μπινελίκια ούτε σε 10 μέρες. Δεν βλέπουν ότι γίνεται πόλεμος κάθε μέρα εκεί έξω....
Τώρα τα θέλει ο οργανισμός σου.. Εκείνη έβαλε το σανδάλι.. εσύ γιατί κούμπωσες 1η κι ήρθατε έτσι;
Εdit : Ξέχασα να σου πω περαστικά για την "μεγάλη"
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά, εμείς τα ξέρουμε..
Κι εσύ..
Η κόρη σου έχει διαβάσει ποτέ τίποτα από εδώ μέσα;
Και βέβαια και τα βρίσκει όλα σωστά. Αλλά έχει διαφορά η θεωρία από την πράξη. Να πω ότι εγώ στην ηλικία της έκανα χειρότερα, αλλά εγώ δεν είχα κανέναν να μου δείξει. Έμαθα με τον επώδυνο τρόπο.
Και βέβαια και τα βρίσκει όλα σωστά. Αλλά έχει διαφορά η θεωρία από την πράξη. Να πω ότι εγώ στην ηλικία της έκανα χειρότερα, αλλά εγώ δεν είχα κανέναν να μου δείξει. Έμαθα με τον επώδυνο τρόπο.
Κι οπότε λες, "δεν γ@μιέται" ας μάθουν κι οι υπόλοιποι έτσι; :rolleyes:
Κι άντε, έπεσε και δεν χτύπησε σοβαρά, τώρα τι; Ελπίζεις ότι έβαλε μυαλό ή κάνεις κάτι;
Τώρα τα θέλει ο οργανισμός σου.. Εκείνη έβαλε το σανδάλι.. εσύ γιατί κούμπωσες 1η κι ήρθατε έτσι;
Εdit : Ξέχασα να σου πω περαστικά για την "μεγάλη"
Το ανακάλυψα στο σημείο συνάντησης των Πατρινών και δεν ήθελα να γίνω ο κακός της παρέας. Είπα να μην γυρίσω πίσω να την αναγκάσω ν' αλλάξει παπούτσια και καθυστερήσουν οι άλλοι εξ αιτίας μου.
Τες πα την ψιλομανούρα μου την έκανα
nihristo
21/06/2011, 12:24
+599
φτηνά για όλους, μακάρι να είναι ένα σχετικά ανώδυνο αλλά καλό μάθημα....
makis206
21/06/2011, 12:25
Περαστικά της κι αγύριστα να είναι Βασίλη, ας μην χρειαστεί ποτέ ξανά να πληρώσει κάποιο λάθος της τόσο ακριβά. Όπως κι όλοι σας βέβαια διότι ουδείς αλάνθαστος εκτός εμού..:lol:
:beer:
Κι οπότε λες, "δεν γ@μιέται" ας μάθουν κι οι υπόλοιποι έτσι; :rolleyes:
Κι άντε, έπεσε και δεν χτύπησε σοβαρά, τώρα τι; Ελπίζεις ότι έβαλε μυαλό ή κάνεις κάτι;
Βρε συ αυτό κατάλαβες???? Είπα ότι ενώ εγώ έμαθα με τον δύσκολο τρόπο, αυτή είχε εμένα να μάθει. Αλλά όταν οι ορμόνες κάνουν πάρτυ στο κεφάλι σου και είσαι 18 οπότε και άφθαρτος, έχεις ένα πρόβλημα στην κατανόηση.
Τα μέτρα μου τα πήρα. Στέρηση μηχανακίου για όλο το καλοκαίρι, αναστολή της αγοράς της μοτο που είχα προγραμματίσει γι' αυτήν. Αν και τώρα δεν μάθει τι να πω, δέσιμο με αλυσίδες στον κήπο και μαστίγωμα καθημερινά.
PortisHead
21/06/2011, 12:29
Περαστικά κι αγυριστα.
Θαυμαζω ειλικρινά την ψυχραιμια σου.
Ενα τετοιο τηλεφωνημα απο το παιδι μας μπορει να μας στοιχησει και 10 χρονια ζωης :(
Οσοι δεν εχουν παιδια-γυναικα , μαλλον δεν θα καταλαβουν τον "πολεμο" που τους λες.
Βρε συ αυτό κατάλαβες???? Είπα ότι ενώ εγώ έμαθα με τον δύσκολο τρόπο, αυτή είχε εμένα να μάθει. Αλλά όταν οι ορμόνες κάνουν πάρτυ στο κεφάλι σου και είσαι 18 οπότε και άφθαρτος, έχεις ένα πρόβλημα στην κατανόηση.
Τα μέτρα μου τα πήρα. Στέρηση μηχανακίου για όλο το καλοκαίρι, αναστολή της αγοράς της μοτο που είχα προγραμματίσει γι' αυτήν. Αν και τώρα δεν μάθει τι να πω, δέσιμο με αλυσίδες στον κήπο και μαστίγωμα καθημερινά.
Δεν είπα αυτό, αλλά ακριβώς λόγω των ορμονών θα έπρεπε να είσαι πιο επιφυλακτικός στο πόσο το "ναι μπαμπα" είναι ναι. :winka:
Εντάξει δεν έγινε τίποτα τελικά.. και περισσότερο θα την τσουξει ότι καλοκαιριάτικα είναι έτσι όπως έγινε παρά ότι δεν έχει μηχανάκι.. :rolleyes:
Στην Πάτρα πολλά άτομα χωρίς κράνος . Τώρα καλοκαίριασε κιόλας και αυξηθήκαν περισσότερο . Οι γυναίκες φοράνε τα αέρινα τους καβαλάνε το μηχανάκι με το γυαλί το μαύρο και ξεκινάνε . Από την άλλη οι άντρες οδηγάνε κάτι super sport με παντόφλα . Και οι κορυφαίοι είναι αυτοί που φοράνε κράνος χωρίς να το δένουν . Τρομερή λογική το φοράω να μη με σταματήσει ο τροχαίος αλλά δε το κουμπώνω. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά τώρα με την κρίση βλέπω ακόμη ποιο απρόσεκτους οδηγούς και επιθετικούς. Τεσπα μη στεναχωρείσαι τώρα έμαθε με τον δύσκολο τρόπο και δεν πρόκειται να ξεχάσει . Δε χρειάζεται τιμωρία περισσότερη από αυτά που πάθε ,τώρα θα βράζει στο ζουμί της .
Εχετλαίος
21/06/2011, 12:37
Τι να πω...
Περαστικά και πλέον καλύτερα μυαλά...
(Πρέπει να πέρασες, μέχρι να δεις το κοπέλι σου, κόλαση, φαντάζομαι)
PortisHead
21/06/2011, 12:41
Α και που 'σαι.....ασε τα ταματα για μηχανακια.
Παρτης κανα αυτοκινητο....εστω και 20ετιας.....
Τονισε τα ωφέλη (ρουχισμος , μουσικη , παρεα , κρυο-ζεστη) και απομακρυνε την τελειως απο
τις μηχανες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Τονισε τα ωφέλη (ρουχισμος , μουσικη , παρεα , κρυο-ζεστη) και απομακρυνε την τελειως απο
τις μηχανες.
Καλά είσαι :a24: :a24: :a21: :a21:
περαστικά :wave2: :wave2:
PortisHead
21/06/2011, 12:52
Καλά είσαι :a24: :a24: :a21: :a21:
Δημοσιο φόρουμ , την γνωμη μου εξεφρασα.
Εσυ παρτην και πετα τη στα σκουπιδια.
τις μηχανες.
Ό,τι να ναι όμως... :rolleyes:
τις μηχανες.
Δλδ ενα αυτοκινητο 20ετιας ειναι πιο ασφαλες απο μια μηχανη.Εγω λεω να την κουρεψει γουλι και να την κλειδωσει στο υπογειο.
Βασκα ειναι δυσκολη η θεση σου ΑΛΛΑ:
Εισαι πατερας και ξερεις καλυτερα απο μας το παιδι σου.Μην ξεχνας ποσες μ@λ@κιες καναμε στην ηλικια της.:winka: Στο χερι σου ειναι να την φερεις τουμπα και να καταλαβει.
Καλα που δεν χτυπησε σοβαρα το βλαμενο.
Η μικρη την εδωσε στεγνα εε?:lol:
Περαστικα κι αγυριστα.
sapila racing
21/06/2011, 12:55
Περαστικά της, κι ελπίζω να της εβαλε μυαλό.
nihristo
21/06/2011, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Η μικρη την εδωσε στεγνα εε?:lol:
αυτό πραγματικά είναι το καλύτερο! Έχεις και έναν δικό σου πράκτορα στις εσωτερικές υποθέσεις, κανονικά της αξίζει ένα μεγάααλο παγωτό για την "καλή διαγωγή της" !!
:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
αυτό πραγματικά είναι το καλύτερο! Έχεις και έναν δικό σου πράκτορα στις εσωτερικές υποθέσεις, κανονικά της αξίζει ένα μεγάααλο παγωτό για την "καλή διαγωγή της" !!
:cool:
Να πως φτιάχνονται οι ρουφιάνοι.. :bawl: :lol:
Α στα διαλα ρε :a38:
@Vaska: να με συγχωρέσεις αλλά το φταίξιμο εξ'ολοκλήρου βαρένει εσένα, αδελφέ.
Αν καβαλάει η μικρή, να καβαλάει υπό όρους.
Τους δικούς σου όρους, εφ'όσον γνωρίζεις. Αλλιώς της πάιρνεις τα κλειδιά.
Για το άν βλέπει την μητέρα της και παραδειγματίζεται (κακώς), πάλι εσύ φταίς που την ανέβασες ξυπόλυτη επάνω.
Πρέπει να τους βάλεις καλά στο μυαλό τους ότι αν πρόκειται να καβαλήσουν θα ακούνε τυφλά ότι τους πείς. Ειδάλλως, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που έιδες...
Ευχομαι περαστικά στην κόρη σου, και λυπάμαι αν σε στεναχώρησα με τα λόγια μου.
Αν όμως σου έγραφα κάτι άλλο, δεν θα ήμουν ειλικρινής.
nihristo
21/06/2011, 13:06
Νομίζω ότι είναι απλά μια καλή συνεργασία που θα ωφελήσει και τις δυο πλευρές :smokin:
nikos_abel
21/06/2011, 13:07
Έλα ρε, μέχρι να καταλάβω ότι ήταν καλά, εδώ κοπήκανε τα δικά μου γόνατα, που δε σε ξέρω και προσωπικά ρε Βασίλη, φαντάζομαι τι μυρμύγκια διατρέχανε τις φλέβες σου μέχρι τον
εγκέφαλο, ώσπου να τη δεις....
Περαστικά να είναι, μακάρι να της σημαίνει κάτι αυτό που έπαθε στο μέλλον, μακάρι να μη
χρειαστεί να ξαναμάθει.
Όσο για τα σανδάλια....
Άστα, όλοι τα έχουμε αυτά τα προβλήματα. Θέλει τσεκούρι, άνοιγμα κεφάλι, προσθήκη μυαλού
και ράψιμο μετά.
Το μόνο κόλπο που έχω βρει είναι να
"έχει το σωστό παράδειγμα το παιδί, μη το βρούμε
σε βίδες καμιά μέρα"
Gandalf dr685sm
21/06/2011, 13:11
έφηβη έτσι;.... καλά ξεμπερδέματα... περαστικά της και να μην μάθει ποτέ ξανά με αυτό τον τρόπο. Πάντως έχεις πλέον και νέο επιχείρημα για να θυμάται και μόνη της γιατί πλέον πρέπει να φοράει εξοπλισμό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Νομίζω ότι είναι απλά μια καλή συνεργασία που θα ωφελήσει και τις δυο πλευρές :smokin:
229606
nihristo
21/06/2011, 13:39
κάτι τέτοιο σκεφτόμουν....
229610
basilissrgv
21/06/2011, 13:48
περαστικά στην μικρή,έχω παιδιά και καταλαβαίνω.....δύσκολη κατάσταση....το να επιβάλεις να πηγαίνει στην γωνια με εξοπλισμό,....πολύ δύσκολο μου ακούγεται,....το κράνος όμως πρέπει να είναι κανόνας.
LOUKILOUK
21/06/2011, 13:59
Γρήγορα περαστικά της και ποτέ ξανά...
Θα συμφωνήσω απόλυτα με Τpap... αυστηρή τήρηση των κανόνων ΠΑΝΤΑ από ΟΛΟΥΣ... και από τους δύο γονείς.
:beer: :wave2:
υ.γ. Διαφωνώ κάθετα με PortisHead... Μπορεί και πρέπει να μάθει να οδηγάει σωστά μηχανή τηρώντας βασικούς κανόνες και αρχές. Βοηθησέ την και σε καμία περίπτωση μην την αποθαρρύνεις να ξανακαβαλήσει. Δείξε εμπιστοσύνη αλλά και αυστηρότητα. Με υπομονή και επιμονή, αν της αρέσει, θα μάθει να χαίρετε την οδήγηση με ασφάλεια και σιγουριά.
PortisHead
21/06/2011, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Διαφωνώ κάθετα με PortisHead... Μπορεί και πρέπει να μάθει να οδηγάει σωστά μηχανή τηρώντας βασικούς κανόνες και αρχές. Βοηθησέ την και σε καμία περίπτωση μην την αποθαρρύνεις να ξανακαβαλήσει. Δείξε εμπιστοσύνη αλλά και αυστηρότητα. Με υπομονή και επιμονή, αν της αρέσει, θα μάθει να χαίρετε την οδήγηση με ασφάλεια και σιγουριά.
Ρε γμτ.
Με τσιγκλατε και θα χαλασουμε το ποστ του ανθρωπου.
Δεν εχω αντιθετη γνωμη με σενα......
Αυτον στην εικονα φοβαμαι.....
229612
είχε εγκαύματα σε όλη τη δεξιά μεριά του κορμιού της, πρησμένο ώμο, πρησμένο αγκώνα, οίδημα κι εκχύμωση χαμηλά στην κοιλιακή χώρα (προφανώς χτύπησε στο τιμόνι), έγκαυμα στο πρόσωπο από την επαφή της με τον δρόμο, κόψιμο και οίδημα στο γόνατο (χρειάστηκε 3 ράμματα).
Πω πω ρε φιλε ποναω και μονο που το διαβαζω... :sick: :sick: :sick:
Τα ειπαμε και απο κοντα αλλα περαστικα και απο εδω... Η αληθεια ειναι πως με τις γυναικες δεν βγαζεις ακρη,πρεπει να πεφτουν σφαλιαρες για να καταλαβουν ορισμενα πραγματα...
Τελος παντων...:wave2:
1) Aν ήμουν η μεγάλη θα έδινα πολύ ξύλο στη μικρή.... :evil: :evil:
2) Αν δεις εσύ ποτέ 18χρονο να καβαλά παπάκι με μπότα καλοκαιριάτικο εγώ θα κάτσω να μου περάσεις σκουλαρίκι στον αφαλό.
3) Εσο ρεαλιστικός και περιορίσου στο κράνος άντε και κανα κλειστό παπουτσάκι, μακρύ παντελονάκι κ'έτσ.
4) Περαστικά στην κούκλα σας. :wave2:
Λευκάδιος
21/06/2011, 14:52
περαστικα στην μικρη και ελπιζω το παθημα να της γινει μαθημα :wave2:
DimChios
21/06/2011, 16:39
Περαστικά της Βασίλη!
Τα υπολοιπα, μεγαλοι ανθρωποι ειστε, τα παραδειγματα χιλιαδες... κάντε τα κουμαντα σας οπως ξερετε καλυτερα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
2) Αν δεις εσύ ποτέ 18χρονο να καβαλά παπάκι με μπότα καλοκαιριάτικο εγώ θα κάτσω να μου περάσεις σκουλαρίκι στον αφαλό.
3) Εσο ρεαλιστικός και περιορίσου στο κράνος άντε και κανα κλειστό παπουτσάκι, μακρύ παντελονάκι κ'έτσ.
Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!!!
Περαστικά στη κούκλα σου!!
angeloti
21/06/2011, 16:47
Ούτε μαλώματα τη μικρή ούτε τίποτα
μόνο αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=EvbDorJcg6o&feature=player_embedded
Παραδειγματίζεται από την μάνα της που ήρθε Ετήσια με το σανδάλι,
μονο αυτο :winka:
και αμα βρουν ευκαιρια σε σταυρωνουν στο τοιχο για πλακα.
μαρεσε η τιμωρια της. ολακερο καλοκαιρι χωρις μηχανακι;:bawl: :bawl:
PetranGR
21/06/2011, 16:51
περαστικά καταρχίν στην κορούλα σου ....
Αλλά για αυτό το Quote θα πω το εξής,εγώ που είμαι στα 21 πιάνομαι ? να ξέρω δηλαδή γιατί καλοκαίρι είναι και φοράω κράνος μπουφάν καλοκαιρινό και την μπότα Gaerne Full που ειναι και ισοθερμική ? θα κάτσεις να σου περάσει σκουλαρίκι? :wave2:
Περαστικά της Βασίλη!και τα αλλα ειναι για να χουμε να λεμε.
αμα δεν το "πιασει" μονη της, δεν υπάρχει τρόπος:wave2:
Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές.
Να πω ότι είμαι όσο διαλλακτικός πρέπει αλλά και όσο αυστηρός πρέπει. Κάθισα και το ζύγισα με καθαρό μυαλό και τελικά δεν φταίω ρε μάγκες. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω, έχουμε κάνει τις χωμάτινες βόλτες μας μαζί, πάντα με εξοπλισμό, είναι δίπλα μου στο αυτοκίνητο πολλά χρόνια κι έχει μάθει να προβλέπει τη μαλακία του απέναντι. Ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να παρακολουθήσω αν αυτά που μου έλεγε ήταν αλήθεια ή ψέματα, θεωρούσα ότι δεν μου έλεγε ψέματα, αλλά είπαμε πάρτυ ορμονών το οποίο εξηγεί την όλη κατάσταση. Σε κουβέντα που ήμουν παρών με τους φίλους της, ήταν και είναι υπέρμαχος του εξοπλισμού.
Θεωρώ το όλο σκηνικό την εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πιστεύω ότι έστω και με τον δύσκολο τρόπο πήρε το μάθημά της. Αυτά που είπα για αναβολή της αγοράς μοτο, τα εννοούσα και το ξέρει. Ήδη σήμερα το μεσημέρι με παρακάλεσε να το ξαναδώ. Αρνήθηκα και ο λόγος δεν είναι η τούμπα, που στο κάτω κατω όλοι μας έχουμε εισπράξει από μία τουλάχιστον, αλλά το ότι οδηγούσε ξεβράκωτη για να μη χαλάσει το μαλλί και το ψέμα "οδηγώ πάντα με κράνος".
Τα χειρότερα πέρασαν,μένει σπίτι και αναρρώνει, τη στιγμή που θα έκανε τα μπανάκια της και της φούσκωσα λίγο τα πράγματα (με την συνδρομή κολλητού μου στην τροχαία) ότι δλδ θα της γίνει δικαστήριο, θα έχει συνέπειες, θα της πάρουν κατάθεση κλπ, δλδ δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον νόμο.
Πιστεύω να κατάλαβε τη μαλακία της και να μην το επαναλάβει. Ο καιρός θα δείξει, πάντως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι όλο αυτό να το βάλω να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τις μηχανές. Όνειρό μου είναι να είναι συντροφιά μου με το δικό της μηχανάκι σε μεγάλες βόλτες.
alexxxcbr
21/06/2011, 17:22
Περαστικα στην κοπελια.Μικρη ειναι ακομα,θα μαθει.
Η μικρή πρέπει να είναι κόρη του Μάτσα (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας - θέλουν το καλό μας), δεν εξηγείται αλλιώς.
χαχαχαχαχα
Πάντως υπάρχει μίσος άσβεστο μεταξύ τους
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...........
Όνειρό μου είναι να είναι συντροφιά μου με το δικό της μηχανάκι σε μεγάλες βόλτες.
μετά απο τέτοιο συμβάν και τα λές αυτά ...
απλά Respect
:a18:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μετά απο τέτοιο συμβάν και τα λές αυτά ...
απλά Respect
:a18:
ΕΕΕ ναι ρε Σπύρο, τι να πω??? Να της απαγορέψω να οδηγάει???? Απλά θέλω να καταλάβει την αξία του εξοπλισμού και την ομορφιά της μοτοβόλτας. Το να κάνεις χλμ μαζί με φίλους και να μοιράζεσαι εικόνες, ήχους και μυρωδιές .... αξία ανεκτίμητη.
:wave2: :wave2:
Ακοοοοοοοοοοομα εσύ δεν έχεις βάλει
σκουλαρίκι στον αφαλό;;;;;;;;;;;;;;;;
Βασίλη εγώ έβαλα και την δική μου να το διαβάσει
αν και γενικά ειναι πολύ τυπική και μάλιστα πολλές φορές
δεν βγάζει καν το κράνος σε ολιγόλεπτες στάσεις
Γιά άλλη μιά φορά περαστικά να σου πω και να κάνω και
μιά επισήμανση πως απ' όταν έφυγα οι γυναίκες σου σε έχουν
κάνει ''άλογο'' κακομοίρη μου.........
:wave2: :lol: :wave2: :lol: :wave2: :lol:
Αφηνοντας στην ακρη το τι επαθες απο τη στιγμη που χτυπησε το τηλεφωνο μεχρι να τη δεις να μπαινει στο σπιτι κ ειναι καλα, να της πεις περαστικα
κ μακαρι να ηταν αυτη η αφορμη να ξανασκεφτει μερικα πραγματα λιγο πιο σοβαρα
:beer: :beer:
Περαστικά της vaska και ψυχραιμία. Το πάθημα γίνετε μάθημα, μην ανησυχείς. :beer:
Hellspawn
21/06/2011, 19:18
Περαστικά στην κόρη σου man! Αλλά μήπως είναι λίγο βαρύ όλο το καλοκαίρι χωρίς μηχανάκι? 18 άρα λογικά τέλειωσε φέτος την 3 λυκείου? Είναι το καλοκαίρι που ούτε φροντιστήρια έχεις ουτε χρεωστούμενα μαθήματα για την εξεταστική σεπτεμβρίου. 2-3 βδομάδες νομίζω είναι καλά(χωρίς να της το πεις βέβαια παρά μονο όταν περάσουν και στην π00στια στυλ "το συζήτησα και με τη μανα σου" "πρώτη και τελευταία φορά" κλπ) νομίζω και μόνο η τρομάρα που πήρε και τα τραύματα είναι αρκετό μάθημα για κάμποσο καιρό αν κρίνω από τον βλαμένο τον αδερφό μου...Προ πάντων δώστης να καταλάβει ότι είναι πολύ τυχερή που έχει πατέρα μοτοσυκλετιστή και μπορεί να της δείξει το σωστό!
Βγαίνανε και οι βάσεις των πανελληνίων σήμερα οπότε ελπίζω να πιάνει εκεί που θέλει:) :)
Περαστικά και αγύριστα και πάλι!:beer: :beer:
Allst@rf
21/06/2011, 19:21
μπιλ,μην της το δείξεις αυτό και σου ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για αυτό που θα πω ,αλλά...
...εγώ είμαι με το μέρος της!:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μπιλ,μην της το δείξεις αυτό και σου ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για αυτό που θα πω ,αλλά...
...εγώ είμαι με το μέρος της!:smokin:
Τι κάγκουρας ρε πστ μου
:rotflmao: :rotflmao:
perastikos
21/06/2011, 20:14
Περαστικά της Βασιλάρα! :wave2:
Όσο για τα υπόλοιπα περί κράνους, μπότες, μπουφάν, γάντια τα ξέρεις καλύτερα από εμένα! Προσωπικά με κάλυψε με όσα έγραψε η ERRIKA :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
Περαστικά στην κόρη σου man! Αλλά μήπως είναι λίγο βαρύ όλο το καλοκαίρι χωρίς μηχανάκι? 18 άρα λογικά τέλειωσε φέτος την 3 λυκείου? Είναι το καλοκαίρι που ούτε φροντιστήρια έχεις ουτε χρεωστούμενα μαθήματα για την εξεταστική σεπτεμβρίου. 2-3 βδομάδες νομίζω είναι καλά(χωρίς να της το πεις βέβαια παρά μονο όταν περάσουν και στην π00στια στυλ "το συζήτησα και με τη μανα σου" "πρώτη και τελευταία φορά" κλπ) νομίζω και μόνο η τρομάρα που πήρε και τα τραύματα είναι αρκετό μάθημα για κάμποσο καιρό αν κρίνω από τον βλαμένο τον αδερφό μου...Προ πάντων δώστης να καταλάβει ότι είναι πολύ τυχερή που έχει πατέρα μοτοσυκλετιστή και μπορεί να της δείξει το σωστό!
Βγαίνανε και οι βάσεις των πανελληνίων σήμερα οπότε ελπίζω να πιάνει εκεί που θέλει:) :)
Περαστικά και αγύριστα και πάλι!:beer: :beer:
Μια χαρά είναι καλοκαίρι χωρίς πραπρά. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Αν δεν σου λείψει δεν καταλαβαίνεις την αξία του.
Και πίστεψέ με, είναι μεγάλη η απώλεια της ανεξάρτητης μετακίνησης......
Hellspawn
21/06/2011, 20:22
Και πίστεψέ με, είναι μεγάλη η απώλεια της ανεξάρτητης μετακίνησης......
I know....trust me!!:lol: :lol: :lol:
Allst@rf
21/06/2011, 20:23
Τι κάγκουρας ρε πστ μου
:rotflmao: :rotflmao:
ρε μλκ για την σαβούρα που έφαγε το λέω...
:bigcry:
devil's animal
21/06/2011, 20:24
περαστικα να ειναι Βασιλακο. ελπιζω να εμαθε απο το παθημα της. δυσκολο πραγμα για κοριτσι στην εφηβεια να εχει εκδορες και καψιματα εν μεσω καλοκαιριου.:winka:
δυστυχως καποια πραγματα τα συνειδητοποιουμε μονοι μας, σε οποια ηλικια και αν ειμαστε, ασχετα τι μας λενε οι αλλοι...
μακαρι να ηταν το πρωτο και το τελευταιο της...
:beer: :beer: :beer: :beer:
el-Gatto
21/06/2011, 20:41
....Όνειρό μου είναι να είναι συντροφιά μου με το δικό της μηχανάκι σε μεγάλες βόλτες.
+1 ΜΠΡΑΒΟ κι απο μένα ,για την αντιμετωπιση του ολου σκηνικου & για το σκεπτικο σου.
Αφου τα διαβασα ολα ,πιστευω οτι ΔΕΝ κανεις κατι λαθος.
Εφ'οσον γουσταρει ,κι εκεινη να καβαλαει ,κοιτα να'σαι διπλα της ΦΡΟΥΡΟΣ της εφηβιας της.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ της να'ναι ,και καλες βολτες παρεα ,να'χετε στο μελλον....... :rotflmao: :rotflmao:
Περαστικα της:winka:
Σε μια ομορφη υπαρξει στην γειτονια καθε πρωι την εβλεπα χωρις κρανο με ενα ωραιοτατο ξωπλατο μινι και κατι χαντροτα πεδιλα.
Μαριαντα ρε συ φορα κανα κρανος και κανα μπουφανακι τουλαχιστον γιατι αν πεσεις θα τριφτεις σαν μιζυθρα και παει το μπανιο και το εντυπωσιακο ομολογουμενος μαυρισματακι.
Οσες μερες την εχω πετυχει απο τοτε η κοπελια ειναι καθως πρεπει χασαμε προσωρινα το οφθαλμολουτρο αλλα θα την απολυσουμε σε καποια απο τις τοπικες παραλιες χωρις τα ασχημα σημαδια απο καψιμο.:winka:
Να περιποιηθει καλα τα εγκαυματα και να μην τα πειραξει για κανενα λογο τουλαχιστον να μην εχει εντονα σημαδια απο αυτα!!:wave2:
gixxerpap
21/06/2011, 21:03
περαστικά σας ...
και επειδή αποκλείεται να μην ξαναπέσει, όσο και να το ευχόμαστε, ας δει και το βιντεάκι (http://vimeo.com/22897515) ...
ας το δούμε όλοι μας, δεν κάνει κακό
perastika
shit happens......eftixos den xtipise sobara :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
περαστικά σας ...
και επειδή αποκλείεται να μην ξαναπέσει, όσο και να το ευχόμαστε, ας δει και το βιντεάκι (http://vimeo.com/22897515) ...
ας το δούμε όλοι μας, δεν κάνει κακό μου σηκωθηκε η τριχα.......
βασιλη περαστικα της!!
και να ξερετε επισης.......
οτι ενα απλο μακρυμανικο, η ενα απλο μπουφαν, δεν αρκουν!!
229673
περαστικά και ποτέ ξανά. :nono:
βασιλη περαστικα sto κοριτσι.
ολα τα αλλα μαλλον εσυ ξερις καλυτερα πως να το αντιμετωπισεις αφου δικια σου κορη ειναι και δικια σου οικογενεια.
δεν μπορω να μπω στη θεση σου αφου δεν εχω παιδια , αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν πολυ δυσκολο το διαστημα μεχρι να επιστρεψει, αφου ειχες ηδη δει τη γλυστρα.
καλη δυναμη και στο κοριτσι και σε σενα.
Παίδες σας ευχαριστώ όλους, να είστε πάντα καλά και όταν καβαλάμε πάντα προβλεπέ.
harris_x
22/06/2011, 07:03
περαστικά!
Vaska κατα αρχας περαστικα στην κουκλα σου.
Επειδη οι υπολοιποι σου γραψανε διαφορα εγω θα σου επιστησω την προσοχη σε κατι πιο ουσιωδες η κορη σου επεσε γιατι τσαρουχωσε το φρενο και οχι απο την ελειψη κρανους , ασε την παθητικη ασφαλεια (κρανος μπουφαν κ.λ.π.) και κοιτα την ενεργειτικη που μπορεις ΕΣΥ να παρεμβεις αμεσα.
Αγορασε στην κοπελα ενα μηχανακι με ΑBS ετσι μπορεις να της παρεχης κατι ουσιωδες που εσυ το εχεις και ξερεις την χρησιμοτητα του και σε ποσες καταστασης σε βγαζει απ την δυσκολη θεση .
Εναλακτικα εαν το παπι εχει δισκοφρενο(εαν δεν εχει βαλτου ενα δεν ειναι και τοσο δισκολο) υπαρχει προσθετο εξαρτημα μηχανικου ABS με 15 ευρω
http://www.stelpet.gr/abs-aeeoeioenyiio.html
Το προλαμβανω ειναι καλυτερο απο το καταστελω.
Και παλι περαστικα στην κορακλα σου :wave2:
Nostradamus
22/06/2011, 08:33
περαστικα της vaska. :beer: :beer:
DimChios
22/06/2011, 08:41
...μην αρχιζετε με τις φωτο και τα βιντεο γιατι θα βαλω κι εγω...
:smokin:
:lol: :lol: :lol:
harris_x
22/06/2011, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...μην αρχιζετε με τις φωτο και τα βιντεο γιατι θα βαλω κι εγω...
:smokin:
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :lol:
DimChios
22/06/2011, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
:rotflmao: :rotflmao: :lol:
και θα ειναι και απο οταν ηταν ακομα φρεσκο, οχι τωρα!
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
harris_x
22/06/2011, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
και θα ειναι και απο οταν ηταν ακομα φρεσκο, οχι τωρα!
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο πάντως!
Θα συνετιστούν ακόμα και οι πέτρες...... :lol:
DimChios
22/06/2011, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο πάντως!
Θα συνετιστούν ακόμα και οι πέτρες...... :lol:
αφου πρωτα βγαλουν τ αντερα τους απο το θεαμα! :winka:
Τεσπα, και τον εξοπλισμο οταν ειχα βαλει σε φωτο, κάτι εκανε... όχι πολλά πραγματα ομως! Δυσκολα βαζει καποιος μυαλο αν δεν παθει ο ιδιος! :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Vaska κατα αρχας περαστικα στην κουκλα σου.
Επειδη οι υπολοιποι σου γραψανε διαφορα εγω θα σου επιστησω την προσοχη σε κατι πιο ουσιωδες η κορη σου επεσε γιατι τσαρουχωσε το φρενο και οχι απο την ελειψη κρανους , ασε την παθητικη ασφαλεια (κρανος μπουφαν κ.λ.π.) και κοιτα την ενεργειτικη που μπορεις ΕΣΥ να παρεμβεις αμεσα.
Αγορασε στην κοπελα ενα μηχανακι με ΑBS ετσι μπορεις να της παρεχης κατι ουσιωδες που εσυ το εχεις και ξερεις την χρησιμοτητα του και σε ποσες καταστασης σε βγαζει απ την δυσκολη θεση .
Εναλακτικα εαν το παπι εχει δισκοφρενο(εαν δεν εχει βαλτου ενα δεν ειναι και τοσο δισκολο) υπαρχει προσθετο εξαρτημα μηχανικου ABS με 15 ευρω
Το προλαμβανω ειναι καλυτερο απο το καταστελω.
Και παλι περαστικα στην κορακλα σου :wave2:
Το παπί είναι το Kaze-r, τα λάστιχα είναι έτους, το μπροστινό του φρένο είναι σαφέστατο και δεν χρήζει καμίας μετατροπής. Πριν από ούτε μήνα αλλάχτηκαν τακάκια και υγρά.
Οι λόγοι που έπεσε:
1) Οδηγούσε αφηρημένη και σε διασταύρωση που είχε προτεραιότητα, παρουσιάστηκε (απότομα και με πολλά κατ' αυτήν) αυτοκίνητο, το οποίο όμως σταμάτησε κανονικά. Τρόμαξε, τσαρούχωσε μπροστινό και γεια σας.
2) Λάθος πίεση στα λάστιχα (βρέθηκαν με +6 psi και τα δυο). Προφανώς το βενζινάδικο που βάζει βενζίνη έχει χαλασμένο μανόμετρο.
Καμία από τις 2 παραμέτρους της τούμπας δεν επιδέχεται κάτι από μέρους μου. Το να οδηγάς και να είσαι αλλού είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να παρέμβω όπως επίσης κάτω από τη σέλα έχει στυλό πίεσης για να ελέγχει τα λάστιχα. Αν η δεσποινίδα δεν το έβγαλε και δεν το χρησιμοποίησε (ενώ ξέρει πως να το κάνει) δεν φταίει κάποιος άλλος παρά μόνο η κεφάλα της.
Ας πάψουμε επιτέλους να φορτώνουμε τις δικές μας μ@λ@κίες σε οτιδήποτε άλλο εκτός από μας. Έφταιξε, έπεσε, πληρώνει.
:wave2: :wave2: :wave2:
Cpt. Haddock
22/06/2011, 09:43
Εγω Βασκα, θα επιμείνω σ' αυτο που έγραψα στην αρχη σχεδον.
Αλλαξτε νοοτροπία εσεις και τα παιδιά σας και υιοθετήστε το περπάτημα για μικρές αποστάσεις. Βαρέθηκα να βλέπω εδω μεσα το "ακομα και για τσιγαρα στο περιπτερο βαζω κράνος", ενω το λογικο θα ήταν "μεχρι το περιπτερο παω με τα πόδια"
Εαν δεν είχε την ευκολία του παπιού (αυτο το άθλιο κατασκευασμα που αν μπορούσα θα το απαγόρευα), θα περπαταγε, δε θα χτυπαγε
Ειδικα όσοι μενετε σε μικρές ή "μικρες" πόλεις, αφηστε τα οχηματα σπιτι.
Περαστικα της όπως και να 'χει
:beer: :beer: :beer:
nikos_abel
22/06/2011, 09:46
Αλλαξτε νοοτροπία εσεις και τα παιδιά σας και υιοθετήστε το περπάτημα για μικρές αποστάσεις. Βαρέθηκα να βλέπω εδω μεσα το "ακομα και για τσιγαρα στο περιπτερο βαζω κράνος", ενω το λογικο θα ήταν "μεχρι το περιπτερο παω με τα πόδια"
Εαν δεν είχε την ευκολία του παπιού (αυτο το άθλιο κατασκευασμα που αν μπορούσα θα το απαγόρευα), θα περπαταγε, δε θα χτυπαγε
Πόδια παιδιά, με τα πόδια γμτο.
Δεν το κλείνουμε το θέμα σιγά-σιγά;
Έπεσε η κοπέλα, πονάει, θα μάθει ή όχι δικό της θέμα (και του Βασίλη).
Οι υπόλοιποι ας κοιτάξουμε τα δικά μας κι ας μην κουνάμε πολύ το δάχτυλο.
βασιλη περαστικα στη κορη σου.
και αν μου επιτρεπεις...στο χερι σου ειναι να γινει αυτο που θεωρουμε ολοι μας σωστο.
:rolleyes: το κλεισαμε νικο.
Ρε Ηλία το ότι έπεσε 200 μ από το σπίτι δεν σημαίνει ότι η απόσταση που είχε να καλύψει ήταν αυτή. Από τη δουλειά της ερχόταν που είναι στο Ρίον και έπεσε 200 μ από το σπίτι μας. Η συγκεκριμένη δεν πάει για κατούρημα με το μηχανάκι, εγώ μπορεί :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε.
chr1s_86
24/06/2011, 18:56
Ρε Ηλία το ότι έπεσε 200 μ από το σπίτι δεν σημαίνει ότι η απόσταση που είχε να καλύψει ήταν αυτή. Από τη δουλειά της ερχόταν που είναι στο Ρίον και έπεσε 200 μ από το σπίτι μας. Η συγκεκριμένη δεν πάει για κατούρημα με το μηχανάκι, εγώ μπορεί :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε.
Καταρχήν περαστικά στην κοπέλα, κατα δεύτερον από το παραπάνω φαίνεται ότι το "Για 200 μέτρα;;" του πρώτου ποστ είναι τελείως άτοπο ή κάνω λάθος;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Ζητώ συγνώμη φίλε μου αλλά εδώ γελάμε.
1ον και κυριοτερον περαστικα στην κορη σου
2ον μιας και εχουμε την ιδια ηλικια(οχι με σενα ντε) θα φοραγα και στο σπιτι κρανος μηπως το παρω νωριτερα και μεσα στο καλοκαιρι με αυτο που της εκανες
(το οτι δεν αντεδρασε οπως λες σημαινει πολλα για αυτα που της εχεις πει)
3ον ρε παιδες καλα τα λετε να παει με τα ποδια ή με τα ΜΜΜ
ολοι εχετε παρει ΜΜΜ και ξερετε πως ειναι να τρως 1,2 ωρες την μερα μεσα στο λεωφορειο ειδικοτερα οταν εισαι σε αυτη την ηλικια που ολα μας σπανε τα νευρα
οταν ειναι να κανει μια κοντινη αποσταση οκ ας παμε με τα ποδια(ασχετα αν δεν το κανω μου αρεσει να κανω βολτες και θελω να φτασω τον npat στα χιλιομετρα τι να κανουμε?:lol: )
οπως και να΄χει περαστικα της και παλι
BLACKGAS
24/06/2011, 19:12
Περαστικά Βασίλη και τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις. :(
gs 500 f
24/06/2011, 23:06
περαστικα στο παιδι σου και ολα καλα φιλε μου!!!!
εχω και εγω πιτσιρικα με μοτο και μεχρι να ερθει σπιτι ειμαι στο μπαλκονι και περιμενω!
δεν μπορω να του στερησω την χαρα της μοτο και προσπαθω να φορα εξοπλισμο και να τιθασευει τις ορμες του...
εχει πεσει και ο δικοςμου,εχω χασει καμια 10 αρια χρονια μεχρι να δω οτι ειναι καλα....
σε καταλαβαινω απολυτα και ευχομαι ο θεος να τα φυλαει και παντα να ειναι με τον εξοπλισμο τους.....
σε ολους μας μπορει να τυχει να πεσουμαι ,ασ μοιωσουμαι τουλαχιστον την πιθανοτητα τραυματισμου μας!!!
παιδακια μας ακουστε λιγο και μας τους μεγαλητερους σας σχετικα με τον εξοπλισμο σας και την αμυντικη και προσεκτικη οδηγηση ωστε να ειμαστε ολοι παντα με το χαμογελο στα χειλη!!!!
Billαρε τωρα το ειδα βρε συ.
Περαστικα κ αγυριστα στην κορακλα, τιποτα αλλο διοτι ειπωθηκαν πολλα
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Καταρχήν περαστικά στην κοπέλα, κατα δεύτερον από το παραπάνω φαίνεται ότι το "Για 200 μέτρα;;" του πρώτου ποστ είναι τελείως άτοπο ή κάνω λάθος;
Ναι κάνεις λάθος δεν είναι καθόλου άτοπο. Γυρνούσε από Ριο (10 χλμ από το σπίτι μας) έκανε στάση σε μία φίλη της που δουλεύουν μαζί να της δώσει κάτι που ξέχασε στη δουλειά, έβγαλε το κράνος και δεν το ξαναφόρεσε για να έρθει σπίτι (500 - 600μέτρα). Τελικά 200 μέτρα πριν το σπίτι σαβουριάστηκε. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από angeloti
Ούτε μαλώματα τη μικρή ούτε τίποτα
μόνο αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=EvbDorJcg6o&feature=player_embedded
Ducati?
Ωραία παραδείγματα δίνει στον γιο του! :lol:
Περαστικά της Βιλλ. :wave2:
posnightmist
25/06/2011, 09:20
Περαστικά στη κοπέλα!
Μία εικόνα= χίλιες λέξεις!!!
Βγάλ' τη μία φωτό με τα εγκαύματα να φαίνονται και τοιχοκόλλησε τη στο δωμάτιο της!
Να τη βλέπει κάθε μέρα...
chr1s_86
25/06/2011, 16:35
Ναι κάνεις λάθος δεν είναι καθόλου άτοπο. Γυρνούσε από Ριο (10 χλμ από το σπίτι μας) έκανε στάση σε μία φίλη της που δουλεύουν μαζί να της δώσει κάτι που ξέχασε στη δουλειά, έβγαλε το κράνος και δεν το ξαναφόρεσε για να έρθει σπίτι (500 - 600μέτρα). Τελικά 200 μέτρα πριν το σπίτι σαβουριάστηκε. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.
Sorry για την παρανόηση... :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ducati?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Περαστικα της!
Περαστικα και σε σενα για τη τρομαρα που περασες!
Παιδια δεν εχω ,γιετ, αλλα νομιζω οτι τα ρισκα που παιρνεις ειναι δυσαναλογα πολλα...
Μπορει να κανω λαθος και φυσικα εσυ ξερεις καλυτερα.
webassasin
27/06/2011, 10:05
αρα ειναι 500-600 τα μετρα.
DimChios
27/06/2011, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
αρα ειναι 500-600 τα μετρα.
:a4: :a018:
Έχω πάρει μετροκορδέλα και πάω να μετρήσω για να είμαι όσο το δυνατόν to the point.
:bawl: :bawl:
nihristo
27/06/2011, 12:03
Ο τίτλος πότε θα αλλάξει? Τόσο καιρό που το συζητάμε το κορίτσι θα χει γίνει εντελώς καλά και εμείς ακόμα θα λέμε ιστορίες. Πάντως, χτες που πήγα μέχρι Χαλκιδική, από τις 8 μηχανές που συνάντησα οι 6 ήταν για κλάματα. Μαγιώ κ κράνος το απόλυτο αξεσουάρ + 130 km/h. Και μιλάμε για ζευγάρια 30 χρονών+ τι να λέμε τώρα για το κοριτσάκι που για 549.32 μέτρα δεν φόρεσε κράνος. Το 85% του φόρουμ θα το είχε κάνει ΑΝΕΕΕΕΤΑΑΑΑ.