Σύνδεση

View Full Version : Διαστημα αλλαγης μπουζι

Filippos_Aachen
21/06/2011, 14:17
Καλησπερα παιδια,

εγω εχω ενα τρανσαλπ 650, οποτε σχεδον ιδιο μοτερ. θελω τη γνωμη σας σε ενα ζητημα που με απασχολει! Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στα 18500 χμ. Τα μπουζι μου τα ειχε ελεγξει ο μαστορας στα 12000 χμ και τα ειχε βρει οκ και για αυτο δεν τα αλλαξε. Τωρα δεν ξερω αν μπορω να τα αφησω μεχρι τα 24000 ή θα εχω προβλημα?? Και αν ναι τι προβλημα θα μπορουσε να προκυψει?? Η βλακεια ειναι οτι για να τα ελεγξει κανεις θα πρεπει να λυσει τη μιση μοτοσυκλετα!! Απο την εμπειρια σας εσεις τι εχετε να πειτε?

sapila racing
21/06/2011, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Filippos_Aachen
Καλησπερα παιδια,

εγω εχω ενα τρανσαλπ 650, οποτε σχεδον ιδιο μοτερ. θελω τη γνωμη σας σε ενα ζητημα που με απασχολει! Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στα 18500 χμ. Τα μπουζι μου τα ειχε ελεγξει ο μαστορας στα 12000 χμ και τα ειχε βρει οκ και για αυτο δεν τα αλλαξε. Τωρα δεν ξερω αν μπορω να τα αφησω μεχρι τα 24000 ή θα εχω προβλημα?? Και αν ναι τι προβλημα θα μπορουσε να προκυψει?? Η βλακεια ειναι οτι για να τα ελεγξει κανεις θα πρεπει να λυσει τη μιση μοτοσυκλετα!! Απο την εμπειρια σας εσεις τι εχετε να πειτε?

Aστα μέχρι τις 24000, δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. Την επόμενη φορά όμως που θα κανεις service θα τα αλλάξεις. Και να ξερεις οτι κατα πάσα πιθανότητα δεν τα έλεγξε καν στις 12.000 χλμ. :winka:

naxiotis
21/06/2011, 16:21
και στα τριάντα να τα αφήσεις δεν έχουν πρόβλημα

πάντως αν είναι πάνω από δύο χρόνια για μένα άλλαξέ τα γιατί σε εμένα ,λόγω νησιού μάλλον, όταν πήγα να τα βγάλω ήταν κολημμένα από υγρασία και μετα πολλών προσευχών και μεγάλης κατανύξεως βγήκαν χωρίς ζημιά :eek:

catmaster
21/06/2011, 19:38
Και καμιά εξηνταριά χιλιάδες να τα αφήσετε δεν έχετε πρόβλημα ...

απλά μετά να έχετε πρόχειρο ενα καλό κρουστικό για να τα σκάψετε πριν πάτε τις κεφαλές στο μηχανουργείο ...

:beer: :beer:

Filippos_Aachen
22/06/2011, 00:59
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!:) :)