PDA

View Full Version : Κουράστηκα..

OldMan
22/06/2011, 20:44
Όχι άλλες ιστορίες του τύπου " Εχω ένα ΖΧΨ 18ΨΨΨ" με 193000 χλμ άλλα σε άριστη κατάσταση και θέλω να το ανακατασκευάσω γιατί το γουστάρω μεν αλλά η δουλειά βγαίνει όσο ένα καινούριο και δεν ξέρω τι να κάνω ..?? Αξίζει ..?? Ποια η γνώμη σας..??"

Ή φτιάξτο ρε φούστη και μην μιλήσεις ή μην το φτιάχνεις και πάλι τουμπέκα...

Υ.Γ.
Όταν πρόκειται για κεράτωμα δεν ρωτάς...:winka:

road spirit
22/06/2011, 20:51
και πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω για μια maico που βρήκα (μου βρήκαν) στο χωριό :blush:

catmaster
22/06/2011, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω για μια maico που βρήκα (μου βρήκαν) στο χωριό :blush:

+1

και εγώ ρε γαμώτο.... ενα Bultaco που καβάτζωσα ευκαιρία ...

(του έχουν ψειρίσει κάτι ψιλά - κάσες , στρόφαλα , κεφαλάρι και έλεγα να το στείλω πάνω να το σιάξει ο γέρος ) :beer: :beer:

vaska
22/06/2011, 21:03
Θα σας στείλει την "ευχή του" και θα είστε όλοι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Αφού σας είπε ρε ο άνθρωπος, "κουράστηκε".

Να δεις ποιος άλλος το είχε πει αυτό και ήταν και πρωθυπουργός?????

:confused: :confused: :confused:

OldMan
22/06/2011, 21:09
ΡΕ μ@υνόπανα..

Δεν στρέφεται κατά τινός.. :winka:

Σας αγαπάω όλους (αλλά μην το πάρει ο κώλος σας παραμύθι..)
:beer:

OldMan
22/06/2011, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Αμα είναι 490 στειλε ΠΜ..

Κάτω από 360 αγνοείσαι επιδεικτικά...:winka:

road spirit
22/06/2011, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αμα είναι 490 στειλε ΠΜ..

Κάτω από 360 αγνοείσαι επιδεικτικά...:winka: το μεγάλο πρέπει να είναι ... γιατί τόσα χρόνια μετά, η ελιά απο δίπλα βγάζει ακόμα κάτι σε 10-40W

paramedic
22/06/2011, 21:21
Σε αυτό το φόρουμ σε λίγο θα σκεφτόμαστε αν αξίζει να γράψουμε το οτιδήποτε...:( :(

gixxerpap
22/06/2011, 21:34
τι ασχολείσαι και συ? μην τα διαβάζεις καθόλου ....

δώσε βάση τώρα εδώ, που έχουμε σοβαρά θέματα:

έχω ένα bandit 1250 σε άριστη κατάσταση, τι άριστη δλδ, 12 χλμ έχει κάνει ... ωραία μηχανή, δε λέω, τα κάνει όλα και συμφέρει.

έχω και ένα απωθημένο με to busa όμως, είχα ένα τέτοιο, αλλά σε μια μονομαχία με μια κολώνα, ήρθε 2πλό ξερό, μιλάμε για πανωλεθρία, μέχρι και το φίλτρο αέρα στράβωσε ...

κατα περίεργο τρόπο, το μοτερ τη γλίτωσε, και είναι και τούμπανο, με ολόφρεσκα πιστονάκια, βαλβίδες-ελατήρια-σασμάν κλπ κλπ κλπ
Έχω και ένα φίλο, λογιστή, που λέει ο λόγος δλδ, έχει τόσο πολύ δουλειά, που όλη μέρα σκαλίζει τη μύτη του ... σκέφτηκα μια μέρα να μην πάει χαμένο το χούι, και του δωσα την κεφαλή απο το μπούσα. Ξεκίνησε και αυτός και σκάλιζε, σκάλιζε, σκάλιζε .... πέρασε κανας μήνας, μέχρι που βαρέθηκα και γω και πήγα και την πήρα πίσω, και που να το πω και να με πιστέψουν, το μοτέρ πήδαγε σου λέω, απίστευτο!

και σκέφτομαι τώρα, μιας και τα 15 ψωράλογα που πήρε το μοτέρ, τα πλήρωσα όσο και ο σείχης Αλ Μακτούμπ τα καθαρόαιμα, μήπως είναι κρίμα να κάθεται?

Για να φτιάξω το μπουσάκι, λίγο χλωμό, είναι πολλά τα λεφτά, πρέπει να κάνω υπερωρίες τουλάχιστον για καμια βδομάδα και δε λέει ...

για να φτιάξω το μοτέρ του Ληστή, θα χάσω την εγγύηση της μαμας suzuki, και είναι κρίμα...τόσα λεφτά έδωσα ... με τα ίδια να σκεφτείς μπορούσα να πάρω SH 300 αυτόματο, με θερμαινόμενες κουβέρτες για τα ποδαράκια μου που είναι και ευαίσθητα ...

και καταλήγω, για να μη σε κουράζω όπως οι υπόλοιποι δήθεν ρομαντικοί, που ανακατασκευάζουν ότι τους μοιάζει για μηχανή, και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και μας κουράζουν συνεχώς με χαζές ερωτήσεις .... ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ HAYABUSA ΣΤΟ BANDIT?

αν μπαίνει, να ξέρεις ότι μου λύνει τα χέρια, γιατί μετά μου μένει και το μοτέρ του bandit που μπαίνει άνετα στο brosaki και ξεμπερδεύω μια και καλή ...

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου, είμαι σίγουρος ότι δε θα με απογοητεύσεις ...

Ο ανηψιός σου

Υ.Γ: έχω δεί μερικούς που γράφουν το ανηψιός με Ι (ανιψιός), παίζει να είναι σωστό?
ελπίζω να μη σε κουράζω ...

jorge's garage
22/06/2011, 22:11
Εχω και γω ενα πολύ σοβαρό θέμα που με απασχολεί των τελευταίο καιρό, πήρα μια τοστιέρα philips σε αριστη κατάσταση, η οποία βγάζει 700w, το αντίστιχο HRC της philips εχει βγαλει ενα κιτάκι μετατροπής στα 900w το οποιο περιλαμβανει: πλαναρισμα του καπακιού της τοστιέρας για μεγαλύτερη θερμοκρασία, θερμοσυστελόμενα μακαρονια μεγαλης ανοχής για τα καλώδια, πυκνοτη μεγαλητερης χωρητηκωτητας καθως και τα 2 πρωτα τοστακια για δοκιμη τι λες αξιζει??? καποιος εξειδικευμενος για αυτην την εργασια? ευχαριστω προκαταβολικα (και φιλικα παντα):p :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
22/06/2011, 22:43
Από σήμερα ρωτάτε εμένα ρε.:lol:

taisteal
22/06/2011, 23:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[B]τι ασχολείσαι και συ? μην τα διαβάζεις καθόλου ....

δώσε βάση τώρα εδώ, που έχουμε σοβαρά θέματα:

έχω ένα bandit 1250 σε άριστη κατάσταση, τι άριστη δλδ, 12 χλμ έχει κάνει ... ωραία μηχανή, δε λέω, τα κάνει όλα και συμφέρει.

έχω και ένα απωθημένο με to busa όμως, είχα ένα τέτοιο, αλλά σε μια μονομαχία με μια κολώνα, ήρθε 2πλό ξερό, μιλάμε για πανωλεθρία, μέχρι και το φίλτρο αέρα στράβωσε ...

κατα περίεργο τρόπο, το μοτερ τη γλίτωσε, και είναι και τούμπανο, με ολόφρεσκα πιστονάκια, βαλβίδες-ελατήρια-σασμάν κλπ κλπ κλπ
Έχω και ένα φίλο, λογιστή, που λέει ο λόγος δλδ, έχει τόσο πολύ δουλειά, που όλη μέρα σκαλίζει τη μύτη του ... σκέφτηκα μια μέρα να μην πάει χαμένο το χούι, και του δωσα την κεφαλή απο το μπούσα. Ξεκίνησε και αυτός και σκάλιζε, σκάλιζε, σκάλιζε .... πέρασε κανας μήνας, μέχρι που βαρέθηκα και γω και πήγα και την πήρα πίσω, και που να το πω και να με πιστέψουν, το μοτέρ πήδαγε σου λέω, απίστευτο!

και σκέφτομαι τώρα, μιας και τα 15 ψωράλογα που πήρε το μοτέρ, τα πλήρωσα όσο και ο σείχης Αλ Μακτούμπ τα καθαρόαιμα, μήπως είναι κρίμα να κάθεται?

Για να φτιάξω το μπουσάκι, λίγο χλωμό, είναι πολλά τα λεφτά, πρέπει να κάνω υπερωρίες τουλάχιστον για καμια βδομάδα και δε λέει ...

για να φτιάξω το μοτέρ του Ληστή, θα χάσω την εγγύηση της μαμας suzuki, και είναι κρίμα...τόσα λεφτά έδωσα ... με τα ίδια να σκεφτείς μπορούσα να πάρω SH 300 αυτόματο, με θερμαινόμενες κουβέρτες για τα ποδαράκια μου που είναι και ευαίσθητα ...

και καταλήγω, για να μη σε κουράζω όπως οι υπόλοιποι δήθεν ρομαντικοί, που ανακατασκευάζουν ότι τους μοιάζει για μηχανή, και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και μας κουράζουν συνεχώς με χαζές ερωτήσεις .... ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ HAYABUSA ΣΤΟ BANDIT?

αν μπαίνει, να ξέρεις ότι μου λύνει τα χέρια, γιατί μετά μου μένει και το μοτέρ του bandit που μπαίνει άνετα στο brosaki και ξεμπερδεύω μια και καλή ...

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου, είμαι σίγουρος ότι δε θα με απογοητεύσεις ...

Ο ανηψιός σου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

TROOPER
23/06/2011, 08:59
EPIC THREAD !!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Stergios69
23/06/2011, 09:07
Αν πρόκειται για άφρικα ισχύουν τα ίδια;
Για DRZ;
Αν θέλω να ρυθμίσω το FCR αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά θέλω;
:D :wave2:

daz
23/06/2011, 10:03
Πάει θα τον τρελάνουν εντελώς τον γέροντα. :dizzy:

alexxxcbr
23/06/2011, 10:07
Βρε αμαρτωλοι....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nihristo
23/06/2011, 10:09
εγώ στο δικαστήριο θα καταθέσω υπέρ του ολντ.

OldMan
23/06/2011, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
εγώ στο δικαστήριο θα καταθέσω υπέρ του ολντ.
Εσύ μόλις εξασφάλισες πλήρη αμνηστία για τα 2 πρωτα Ban ...:beer:

sniper
23/06/2011, 10:27
Εσύ μόλις εξασφάλισες πλήρη αμνηστία για τα 2 πρωτα Ban ...:beer:

:smokin:

229858

devil's animal
23/06/2011, 10:32
μαστορΗ οταν τελειωσεις με τα νηπια απο πανω...

πες μου λιγο τι να κανω με τα ζιγκλερΙΑ στο fcr..
στροφες της βιδας καυσιμου..
βελονες..και λοιπα μπλιμπλικια...

υπ'οψιν οτι θα δουλευει καλοκαιρι νταλλλλλα ηλλλλλιο μεταξυ 7500 και 7800 στροφωνΕ...

θενκγιου εεε...

:smokin:

nikos_abel
23/06/2011, 10:46
Έμα πήγες κι άνοιξες θρεντ με τίτλο κουράστηκα....

Σα να είπες "ελάτε κι όσοι δε με ξέρετε"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dodok edessa
23/06/2011, 10:47
Αφου εχεις λυσεις για ολους βρες μια και σε μενα ..

θελω να κανω ανακατασκευη την γυναικα μ..μετα απο 18 χρονια γαμου αρχισε να καπνιζει και να χτυπαει ελατηρια ..τι λες μαστερ?αξιζει να την κανω μια αναβαθμηση η να παρω νεο μοντελο..με ολα τα κακα και ολα τα καλα που συνεπάγονται !!

υπαρχει τροπος να την κανω ιντζεκσιον?γιατι τα καρμπ της ειναι μανικι στο ρυθμισμα !!!:D :D

229860

Bowleno
23/06/2011, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Αφου εχεις λυσεις για ολους βρες μια και σε μενα ..

θελω να κανω ανακατασκευη την γυναικα μ..μετα απο 18 χρονια γαμου αρχισε να καπνιζει και να χτυπαει ελατηρια ..τι λες μαστερ?αξιζει να την κανω μια αναβαθμηση η να παρω νεο μοντελο..με ολα τα κακα και ολα τα καλα που συνεπάγονται !!

υπαρχει τροπος να την κανω ιντζεκσιον?γιατι τα καρμπ της ειναι μανικι στο ρυθμισμα !!!:D :D

:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

κι ότι σκεφτόμουν το ίδιο και με πρόλαβες :mad:

nihristo
23/06/2011, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

κι ότι σκεφτόμουν το ίδιο και με πρόλαβες :mad:

πες ότι μιλάς για την γυναίκα σου να μην έχουμε παρεξηγήσεις....:eyepop:

dukeandthecity
23/06/2011, 11:04

δεν παμε μια ομαδικη να μας βγει και πιο φτηνά. :lol: :lol:

Stergios69
23/06/2011, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
FCR έχει; :rotflmao: :wave2:

OldMan
23/06/2011, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Εδώ που τα λέμε...

Σιγά το μεγάλο χωριό ...!! :winka:

sapila racing
23/06/2011, 11:07
Κλείστε ενα πουλμανάκι να κάνει μια γυρα να τις μαζέψει, και στείλτε τις Σαλόνικα στον Αντώνη να τις ξεκαπνίσει και να σας τις στρώσει, γιατί η Μυριαμ και η Τζένη δεν αντέχουν αλλο, τις έχει ξεπατώσει !!!! :rotflmao: :lol: :bigcry:

nihristo
23/06/2011, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κλείστε ενα πουλμανάκι να κάνει μια γυρα να τις μαζέψει, και στείλτε τις Σαλόνικα στον Αντώνη να τις ξεκαπνίσει και να σας τις στρώσει, γιατί η Μυριαμ και η Τζένη δεν αντέχουν αλλο, τις έχει ξεπατώσει !!!! :rotflmao: :lol: :bigcry:

http://dating.slando.gr/athina/4892745.html

Άκης από το ολντμανάκης

ας αλλάξει κάποιος τίτλο στο θρεντ "ξεκούραστος καβαλάρης", πάει και η αμνηστία από το 1ο μπαν....:sick:

dukeandthecity
23/06/2011, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

κανενα προβλημα. Εγω ουτε θεση στο πουλμανακι δεν χρειαζομαι. Παραδοση κατ οικον. Αλλα οχι απλο ξεκαπνισμα.

Την κραταει ενα 6 μημο (minimum) για ενδελεχη ελεγχο της γκρινιοεξατμισης και της μουμουρμοντίζας. :lol: :lol:

OldMan
23/06/2011, 11:15
Ναι ρε μάγκες..

Βγάλτε μου δουλειές...!! :smokin:

makis206
23/06/2011, 11:20
Ναι ρε μάγκες..
Βγάλτε μου δουλειές...!! :smokin:

Εντάξει παίδες, ξεκουράστηκε.:lol:

Bowleno
23/06/2011, 13:05

Μα για την γυναίκα μου έλεγα :lol:

Για άλλα "μηχανάκια" πρέπει να τα καβαλάς πρώτα για να δεις αν θέλουν "ξεκάπνισμα":D

:bawl: :bawl: :lol: :lol:

Anty12
23/06/2011, 13:27
κανενα προβλημα. Εγω ουτε θεση στο πουλμανακι δεν χρειαζομαι. Παραδοση κατ οικον. Αλλα οχι απλο ξεκαπνισμα.

Την κραταει ενα 6 μημο (minimum) για ενδελεχη ελεγχο της γκρινιοεξατμισης και της μουμουρμοντίζας. :lol: :lol:

Α..ρε....καριόλη άντρα....δε θα τρακάρω την Αλέκα πουθενά.....να δεις τι δώσιμο στεγνό θα φας ρε λακαμά.......:evil:

nihristo
23/06/2011, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
..να δεις τι δώσιμο στεγνό θα φας ρε λακαμά.......:evil:

αυτά είναι τα ωραία! :beer: :beer:

dukeandthecity
23/06/2011, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
.....να δεις τι δώσιμο στεγνό θα φας ρε λακαμά.......:evil:

εγω χαρη την κάνω... :lol: :lol: εχεις δει τον παππου τωρα τελευταια ???:lol: :lol:

Anty12
23/06/2011, 14:32
εχεις δει τον παππου τωρα τελευταια ???:lol: :lol:

Τσούκου.....γιατί....?????

Μπας και είναι τίποτα αλφαδιασμένος σε καμιά υπόγα και μπεκρουλιάζει άδοντας....

"Το μ@@νί και το μπουκάλι...μ' έφεραν σ' αυτό το χάλι...."

:lol: :lol: :lol: :lol:

dukeandthecity
23/06/2011, 14:49
ισα ισα ρε....

τελειωσε η περιοδος του ογκου και εχει μπει στην γράμμωση. Φετες σε λέω...:D :D

johnpan
23/06/2011, 15:06
με εμας τους δυο τι θα γίνει σαλονικιο αγόρι? θα παίξουμε μπουνιές ή θα γίνουμε γκαρντάσια? :beer:

DimChios
23/06/2011, 15:09

...σε κάποιου τη γυναικα αναφερεσαι?

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

DimChios
23/06/2011, 15:14
"μαστορα", μετα το επικό ποστ του παπ που τι να κλ@σει το δικο μου...
...τεσπα ερχομαι να ρωτησω κι εγω δυο πραγματακια!
1ον, εχω ενα μπ00ρδελο KONICA εδω χαμου και δεν υπαρχει ΕΝΑΣ καργι0λης να μπορει να το φτιαξει. Να το κανω περιστερωνα ή να το παω απ ευθειας για ανακυκλωση?
και 2ον μου εφεραν μια δακτυλογραφηση φοιτητρια της φιλοσοφικης και καπου μεσα εγραφε "οσον αναφορα" και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω! Κατοπιν ενδελεχους αναζητηση εμπερδευτειν!
Τι ειναι το σωστο? "Οσον αφορα" ή αυτό που έγραψε η κατα τα άλλα συμπαθεστατη :a03: φοιτητρια απο τη Χαλκιδαγαμωτηνπαλοιριαμουμεσα?

:confused:

John Steed
24/06/2011, 10:51

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

John Steed
24/06/2011, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

και 2ον μου εφεραν μια δακτυλογραφηση φοιτητρια της φιλοσοφικης και καπου μεσα εγραφε "οσον αναφορα" και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω! Κατοπιν ενδελεχους αναζητηση εμπερδευτειν!
Τι ειναι το σωστο? "Οσον αφορα" ή αυτό που έγραψε η κατα τα άλλα συμπαθεστατη :a03: φοιτητρια απο τη Χαλκιδαγαμωτηνπαλοιριαμουμεσα?

Αφού δεν είμαστε στα τεχνικά, θα σε βοηθήσω εγώ:

http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=74348.0

:wave2:

John Steed
24/06/2011, 11:01
"μαστορα", μετα το επικό ποστ του παπ που τι να κλ@σει το δικο μου...
...τεσπα ερχομαι να ρωτησω κι εγω δυο πραγματακια!
1ον, εχω ενα μπ00ρδελο KONICA εδω χαμου και δεν υπαρχει ΕΝΑΣ καργι0λης να μπορει να το φτιαξει. Να το κανω περιστερωνα ή να το παω απ ευθειας για ανακυκλωση?

Αν είσαι σε όροφο, σου έχω λύση και για αυτό :lol: :lol:

229902

tifoso4ever
24/06/2011, 11:05
Λοιπον, επειδη επεσε πολυ δουλεια, να βοηθησω την κατασταση...
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παλαιον διχρονο μονοκυλινδρο, το στελνετε σουμπιτο σ' εμενα...:D :D :D

Με μεταχειρισμενες γυναικες, εχω κακες αναμνησεις, και δεν ξανασχολουμαι...

Τα υπολοιπα τετρακυλινδρα σκουπιδια σας, (ε, λεμε και καμμια μ@λ@κια να περναει η ωρα...:p) στον ολντΜΑΝ ή σε οποιον αλλον ρυθμιζει τοστιερες τριφασικες με επιστρωση καρβιδιων καραμολεγκου...

:eyepop:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελπιζω να βοηθησα....

DimChios
24/06/2011, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αφού δεν είμαστε στα τεχνικά, θα σε βοηθήσω εγώ:

http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=74348.0

:wave2:

Στο "αναφορα" ειναι το θεμα μας!

John Steed
24/06/2011, 11:45
Στο "αναφορα" ειναι το θεμα μας!

σβήσε το "αν" και είσαι μέσα!

Μην το παραζαλίζεις το θέμα, το πιθανότερο είναι πως δεν είχε ιδέα τι έγραφε...

(Το τι έχω διαβάσει τόσα χρόνια δεν περιγράφεται, και δεν θα με χαρακτήριζα ως γνώστη της γλώσσας μας)

makis206
24/06/2011, 11:59
Eγώ πάλι το λέω "όσο αναφορά" κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε :lol: