View Full Version : Επιλογή βέλτιστης διαδρομής Αθήνα - Ελαφόνησος
Αμφίσημος
24/06/2011, 20:11
Καλησπέρα παιδιά, όπως αναφέρω και στο τίτλο αναζητώ πληροφορίες για την διαδρομή Αθήνα - Ελαφόνησος εννοείται πέρα απο την κλασσική μέσω εθνικής (οσο γίνεται).
Με το καλό θα την κοπανήσω μ'ένα φίλο για 3-4 μέρες μεσ'τον Ιούλη με στόχο την Ελαφόνησο. Θα είμαστε δυο μηχανάκια προφανώς φορτωμένα. Εγω με το Tenere (660)κι αυτός με το scooter του (x-max 250) όπου και δεν μπορώ να φανταστώ το ρυθμό μας.
Και οι δυο θεωρούμαστε (δεν σημαίνει και πως είμαστε) οδηγοί μέσου επιπέδου και μας ενδιαφέρει κατ'αρχάς μια όμορφη διαδρομή (απο ορεινή Αρκαδία ίσως) προσπαθώντας να αποφύγουμε την εθνική οσο γίνεται αλλά ακολουθώντας σίγουρα άσφαλτο (δεν φταίω εγω - το scooter).
Εχει κάποιος να προτείνει τίποτες;( ακόμη και με διανυκτέρευση - λεμε τώρα - στο ενδιάμεσο)
Δεν διαθέτω ιδιαίτερη εμπειρία κάτ'απ'τ'αυλάκ' και οι προτάσεις σας καλοδεχούμενες.
Ευχαριστώ,
Κώτσος.
μια καλη διαδρομη ειναι :
αθηνα-επιδαυρος-ναυπλιο-αστρος-τυρος-λεωνιδιο-κοσμας
και μετα βγαινεις στη σκαλα και κατηφοριζεις προς ελαφονησο!!
δεν υπαρχει λογος για εξτρα διανυκτερευση νομιζω:wave2: :wave2:
Αμφίσημος
24/06/2011, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
Ωραίος!
ευχαριστώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
δοκιμασμενη διαδρομη πολλακις...
προτεινω κ εγω ανεπιφυλακτα! :wave2:
καλησπερα φιλε μου αν δεν θελεις να πας μεσω εθνικης ελα παραλιακα απο αργος-αστρος-λεωνιδιο υπολογισε χαλαρα ενα 3ωρο.μετα αναλογα με τον χρονο σας μπορειται να πατε μεσω ελωνας-κοσμα που ειναι ωραια διαδρομη η μεσω πελετα μαρι που ειναι και ποιο γρηγορος δρομος.οτι βοηθεια για τον δρομο εδω ειμαστε.παντος χωρις στασεις υπολογισε κανενα 5ωρο αν και πιστευω να τα πουμε και απο κοντα στο λεωνιδιο
siraxanz
24/06/2011, 21:59
Πριν λίγο καιρό έκανα την διαδρομη που ζητάς!
μπορείς να χαζέψεις και την βόλτα εδώ έχω και αναλυτικό χάρτη βάλει μέσα:
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-13/%CE%9A%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-10-%CE%91%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%B7-2011-a-19126/
Καλά να περάσετε:)
Αμφίσημος
24/06/2011, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Πριν λίγο καιρό έκανα την διαδρομη που ζητάς!
μπορείς να χαζέψεις και την βόλτα εδώ:
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-13/%CE%9A%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-10-%CE%91%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%B7-2011-a-19126/
Καλά να περάσετε:)
Όλε!
Δες εδω
www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=1
Βεβαια εσυ μπορεις να πας μεχρι Τριπολη και μετα Μεγαλοπολη και μετα Σπαρτη μεσω Ταυγετου!Το συνιστω ανεπιφυλακτα...
Αμφίσημος
25/06/2011, 09:55
Σας ευχαριστώ παιδιά! Υπόσχομαι φωτό'
panos1050
26/06/2011, 04:06
του α.πνευματος πηγα εκει μεσο καλαματας ταυγετο κλπ
ο δρομος απο καλαματα και μετα ειναι απιστευτος
αν δεν βιαζεσαι απολαμβανεις τρελα τοπια
αντε μεγαλε καλους δρομους:beer:
Αμφίσημος
26/06/2011, 10:05
Σας ευχαριστώ παίδες!
Υπόσχομαι και video! (τα λεφτά της εξάτμισης έγιναν GoPro)