View Full Version : moto gp Assen 2011
Γουστάρω μάχη με Αφάνα και Δόντια και να την πάρει τη σημαία ο Αφάνας:beer: :beer:
menelaos46
25/06/2011, 01:22
SPIES ρε μ...νια!!!!
Αφάνας.
Να πάρει λίγο θάρρος.
Την πήρε χαμπάρι ο Διατσίδης και δε σχολιάζει τα δοκιμαστικά?
Ή έπαθε κανα εγκεφαλικό την ώρα που έγραφε το βίντεο?
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
7gibernau
25/06/2011, 10:26
Τιμή και δόξα στον κριτή που θα διξει μπλε σημαία στο Βαλεντίνο!!!!!
AKIS BUSA
25/06/2011, 11:22
Saturday, 25 June 2011
Rossi leads!! timings in damp-υγρασια!! MotoGP warm
The premier class riders had just a few minutes of dry track in their twenty-minute warm up ahead of the Iveco TT Assen race, with Rossi setting the top time before the arrival of rain.
Kοιτα που θα γινει με βροχη ο αγωνας!! και θα εχουμε γλεντια!! παλι!!
229970
7gibernau
25/06/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
Saturday, 25 June 2011
Rossi leads!! timings in damp-υγρασια!! MotoGP warm
The premier class riders had just a few minutes of dry track in their twenty-minute warm up ahead of the Iveco TT Assen race, with Rossi setting the top time before the arrival of rain.
Kοιτα που θα γινει με βροχη ο αγωνας!! και θα εχουμε γλεντια!! παλι!!
befor the arrival of rain λεει.....
γιατι θες βροχη εσυ??
Α......για να πεσουν 4-5 και να τερματισει 5ος ο βαλεντινος....
125cc live εδώ (http://www.fromsportcom.com/v-2/8/188/v-298847.html)
AKIS BUSA
25/06/2011, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
befor the arrival of rain λεει.....
γιατι θες βροχη εσυ??
Α......για να πεσουν 4-5 και να τερματισει 5ος ο βαλεντινος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
Joyrider
25/06/2011, 12:45
Ε τον πιτσιρικά, δεν του δώσαμε σαμπάνια λέει γιατί είναι 16 χρονών :lol: και πιτσίλαγε με το energy drink :rotflmao:
Απίστευτες προσπεράσεις τα 125 :eyepop:
Ρε παιδιά, τι έγινε και σταμάτησαν τον αγώνα στους 14 (αν δεν κάνω λάθος) γύρους στα 125? Μόλις ήρθα σπίτι και άνοιξα να δω τον αγώνα, αλλα ήδη είχα χάσει τα 125. Πρόλαβα πάνω στη στιγμή που πάρκαραν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Ρε παιδιά, τι έγινε και σταμάτησαν τον αγώνα στους 14 (αν δεν κάνω λάθος) γύρους στα 125? Μόλις ήρθα σπίτι και άνοιξα να δω τον αγώνα, αλλα ήδη είχα χάσει τα 125. Πρόλαβα πάνω στη στιγμή που πάρκαραν.
Αν κατάλαβα καλά, καιρικές συνθήκες [πολύ βρόχα].
Ο Γάλλος Jules Cluzel έπεσε στο γύρο προθέρμανσης στη Moto 2. Έλα Παναγια μου!!!!!! Αλλα ήρθε στη γραμμή εκκινσης
κανα λινκ για το live της μεγαλης κατηγοριας παιδες εχει κανεις?:confused:
Joyrider
25/06/2011, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
κανα λινκ για το live της μεγαλης κατηγοριας παιδες εχει κανεις?:confused:
www.woop.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
www.woop.gr
ειμαι εξωτερικο και δεν με αφηνει να το δω μεσω woop
ευχαριστω παντως
Joyrider
25/06/2011, 14:54
ειμαι εξωτερικο και δεν με αφηνει να το δω μεσω woop
ευχαριστω παντως
Δοκίμασες το fromsport ?
edit: δεν παίζει εμένα :(
οχι τωρα το ακουω αυτο το fromsport
βρηκα αυτο http://nwxyz.blogspot.com/ αν θες
Joyrider
25/06/2011, 15:00
οχι τωρα το ακουω αυτο το fromsport
βρηκα αυτο http://nwxyz.blogspot.com/ αν θες
Βρήκες ωραία. :beer: Εγώ βλέπω από woop thnx.
Joyrider
25/06/2011, 15:02
:rotflmao: :rotflmao: Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
Μπράβο simo αγόρι μου :bawl: :lol:
ελπιζω μονο να μην να μην πουν για επικινδυνη οδηγηση θα τρελαθω...
ο λορενθο ειχε αφινιασει στο τελος αν ειχε 2 στροφες ακομα τον ειχε φτασει τον αμερικανο....
AKIS BUSA
25/06/2011, 15:48
Και το συμπαν!! "συνομωτει" υπερ του Rossi!!
Τα κατάφερε ο Sic πάλι :bawl:
Ευχάριστη έκπληξη η απουσία 2δ και ο Συνιώρης :beer:
Οι βλαμμένοι βέβαια του Skai με το που τερμάτισε και ο 3ος
έβαλαν διαφημίσεις... εύγε αγόρια μου συνεχίστε έτσι :a26:
basilissrgv
25/06/2011, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Τα κατάφερε ο Sic πάλι :bawl: Ευχάριστη έκπληξη η απουσία 2δ
και ο Συνιώρης :beer:
Οι βλαμμένοι βέβαια του Skai με το που τερμάτισε και ο 3ος
έβαλαν διαφημίσεις... εύγε αγόρια μου συνεχίστε έτσι :a26:
+ και +
Συγχαρητήρια στον Ben Spies, μπράβο στο Rossi που κατάφερε να βγει 4os, μεγάλο μπράβο στον Jorje Lorenzo για όλη την προσπάθεια που έκανε μετά την πτώση του και τερμάτισε 6os. Αν είχε 1 ακόμα gro πιστεύω ότι θα πέρναγε και τον Hayden. Ο Simoncelli έδειξε για ακόμη μια φορα ότι είναι επικίνδυνος οδηγός αγώνων. Όπως άκουσα το Lin Jarvis να λέει μόλις πριν λίγο στην Αυστραλιανή tv, "αγώνες είναι και ατυχήματα πάντα συμβαίνουν. Αλλα κάποιες φορες συμβαίνουν πολύ συχνά. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε στο Lorenzo". Ήταν εμφανώς αγανακτισμένος, δεδομένου ότι πριν μερικές βδομάδες ο Simoncelli ήταν απολύτως ειρωνικός προς το Jorje (και όχι μονο). Επίσης ανέφεραν ότι ο Pedrosa επιστρέφει σύντομα (άντε να δούμε ποτε θα είναι το σύντομα).
Άτυχο παιδί αυτός ο Ρόσσι,ρε γαμώτο..
Άν έπεφτε ο Σπις ο Στόουνερ και ο Ντοβιτσιόζο,θα τερμάτιζε πρώτος:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
Μπράβο simo αγόρι μου :bawl: :lol:
+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραίος αγώνας! :sun:
δε ξέρω αν έφταιγε το οτι μόλις είχα ξυπνήσει, αλλά σα να τους έβλεπα να πιέζονται πολύ όλοι.. ακόμα κι ο σπίες που ήταν 5 δεύτερα μπροστά :look: :look:
junkier6
25/06/2011, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Άτυχο παιδί αυτός ο Ρόσσι,ρε γαμώτο..
Άν έπεφτε ο Σπις ο Στόουνερ και ο Ντοβιτσιόζο,θα τερμάτιζε πρώτος:rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Συγχαρητήρια στον Ben Spies, μπράβο στο Rossi που κατάφερε να βγει 4os, μεγάλο μπράβο στον Jorje Lorenzo για όλη την προσπάθεια που έκανε μετά την πτώση του και τερμάτισε 6os. Αν είχε 1 ακόμα gro πιστεύω ότι θα πέρναγε και τον Hayden. Ο Simoncelli έδειξε για ακόμη μια φορα ότι είναι επικίνδυνος οδηγός αγώνων. Όπως άκουσα το Lin Jarvis να λέει μόλις πριν λίγο στην Αυστραλιανή tv, "αγώνες είναι και ατυχήματα πάντα συμβαίνουν. Αλλα κάποιες φορες συμβαίνουν πολύ συχνά. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε στο Lorenzo". Ήταν εμφανώς αγανακτισμένος, δεδομένου ότι πριν μερικές βδομάδες ο Simoncelli ήταν απολύτως ειρωνικός προς το Jorje (και όχι μονο). Επίσης ανέφεραν ότι ο Pedrosa επιστρέφει σύντομα (άντε να δούμε ποτε θα είναι το σύντομα).
Νομίζω ότι ο Lin Jarvis είπε επίσης ότι η οδήγησή του είναι brutal
chr1s_86
25/06/2011, 16:12
Καλά στον Simoncelli κατάρα έχει πέσει;;; :confused: :dizzy:
Δεν ξέρω τι να πω για τον Simoncelli. Από τη μία τον γουστάρω γιατί
είναι γρήγορος και τσαμπουκάς και μιλάει μέσα στον αγώνα ενώ
κάποιες άλλες θείτσες μιλάνε στις συντεύξεις τύπου, αλλά από την
άλλη πρέπει να χαλαρώσει και λίγο :sick: Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν
έμεναν όρθιοι... τι αγώνα θα βλέπαμε :sun:
7gibernau
25/06/2011, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
:beer: κοντα έπεσα.... Και χωρίς βροχη....
Ψιλό χεσμενο τον είδα το Σίμο στα πιτς.....τι να σκεφτόταν αραγες
AKIS BUSA
25/06/2011, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Μονο στον Marco??
Στον Vale??. που δεν "σβαρνανε" ολοι να.............τελειωνουμε!!!
:lol: :lol: :lol:
Gia deite re magkes se afto to link. Gia tsekarete an exete prosvasi. Afti ti stigmi deixnei dokimastika F1 live. Mporeite na vlepete agones Moto GP kai F1 an exete prosvasi. Einai to kanali ONE tis Afstralias.
http://one.com.au/motorsport-live-streaming.htm
Oχι το χρωσταγε στην Ηonda :evil:
Ασε που του ειχε πει ο ΜΑΚΗΣ(ναιο στο ASSEN ειναι ) αγαπουλα το ΄χω πεξει στον πρωτο γυρο πεφτεις εκτος αν θελεις να σου στειλω κατι δικα μου παιδια να σε πεσουνε ετσι αγαπουλα.
AKIS BUSA
25/06/2011, 16:24
Περαν της πλακας ομως!!
Αν δεν γινοτανε η σβαρνσ!!
Νομιζω ο Λορενθος (βεβαια δεν ξερω αν ετρεχε με την ιδια μανια!! αν δεν ειχε την πτωση!!)
θα εδινε πολυ μεγαλη "μαχη" με τον Αμερικανο, για την πρωτη θεση!!
Καθως βεβαια και ο τρελο Μαρκος, με την "παρεα" της Honda!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Oχι το χρωσταγε στην Ηonda :evil:
Ασε που του ειχε πει ο ΜΑΚΗΣ(ναιο στο ASSEN ειναι ) αγαπουλα το ΄χω πεξει στον πρωτο γυρο πεφτεις εκτος αν θελεις να σου στειλω κατι δικα μου παιδια να σε πεσουνε ετσι αγαπουλα.
:lol: :lol: :bawl: :bawl:
Joyrider
25/06/2011, 16:25
:a01: :a39:
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να δώ τον αγώνα της Ολλανδίας μαγνητοσκοπημένο ???
Joyrider
26/06/2011, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από oute200
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να δώ τον αγώνα της Ολλανδίας μαγνητοσκοπημένο ???
http://www.woop.gr/content/31849/motogp-agonas-assen-motogp
http://www.woop.gr/content/31849/motogp-agonas-assen-motogp
Ευχαριστώ πολύ, καλές βόλτες σε όλους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Δεν ξέρω τι να πω για τον Simoncelli. Από τη μία τον γουστάρω γιατί
είναι γρήγορος και τσαμπουκάς και μιλάει μέσα στον αγώνα ενώ
κάποιες άλλες θείτσες μιλάνε στις συντεύξεις τύπου, αλλά από την
άλλη πρέπει να χαλαρώσει και λίγο :sick: Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν
έμεναν όρθιοι... τι αγώνα θα βλέπαμε :sun:
Υπομονη... οταν με το καλο εγκληματιστει πληρως ο simo θα γινει κι αυτο και θα γουσταρουμε!
Η φαση μου θυμιζει rossi-lorenzo πριν δυο χρονια... τοτε που ο lorenzo επεφτε ακομα και απο το κρεβατι του... ολοι τοτε περιμεναμε ποτε θα σταματαγε να πεφτει για να δουμε επικες μαχες σωμα με σωμα αναμεσα τους... κι ετσι εγινε! :winka:
πυξιδας990
27/06/2011, 21:28
τωρα αν τους παρει τα σωβρακα ο ROSSI στο mugelo τι θα πειτε,παντως θα γουσταρα πολυ μια μαχη rossi-αφανα,οπως παλια rossi-capirrosi.ετσι για να γουσταρουμε και να γινει χαμος.γιατι αν γινει τετοια μαχη ουτε θα πλησιασει ο lorenzo.
Η μονη κοντρα που μπορει να κανει προς το παρον ο Ντινος, ειναι για να ξυρισει το κεφαλι του.
Οσο για τον Sic ειναι πολυ γρηγορος επειδη οδηγει στο οριο. Αλλα ειναι και κωλοφαρδος που δεν εχει τραυματιστει, γιατι αν γινει αυτο δεν μπορει θα κουλαρει λιγο.
πυξιδας990
27/06/2011, 22:10
ετσι οπως παει θα φαει ολους τους αλλους και μετα το δικο του κεφαλι.ισως ειναι και μια λυση να βγει ετσι πρωτος.πω πω σατανικο σχεδιο
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
τωρα αν τους παρει τα σωβρακα ο ROSSI στο mugelo τι θα πειτε.....
οτι ο μακαρος (ψωμιαδης) ειναι στην ιταλια μαζι με τον θοδωρο ανδρεαδη-συγγελακη και τον μπερλουσκονι.
πι.ες:ο μπεος δεν μπορεσε να ακολουθησει μια και κριθηκε προφυλακιστεος
:wave2:
τωρα αν τους παρει τα σωβρακα ο ROSSI στο mugelo τι θα πειτε,παντως θα γουσταρα πολυ μια μαχη rossi-αφανα,οπως παλια rossi-capirrosi.ετσι για να γουσταρουμε και να γινει χαμος.γιατι αν γινει τετοια μαχη ουτε θα πλησιασει ο lorenzo.
Αν τους πάρει τα σώβρακα θα πούμε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξει.
Ρόσσι αφάνα μπορεί να δεις αν πέσει (λάθος όχι αν, όταν) ο Σιμοντσέλης και σηκωθεί και περάσει απο πάνω τον Rossi.
Mε τον ματρακά που καβαλάει ο Γιατρός, ακόμα κι ο Λορέτζος φαίνεται γρήγορος.
7gibernau
28/06/2011, 16:00
τωρα αν τους παρει τα σωβρακα ο ROSSI στο mugelo τι θα πειτε;
Ότι το νερό που πίνετε κει κάτω εινΑι λιγμενο....
menelaos46
28/06/2011, 19:04
Spies ρε μ...νια!!!!!!!
χαχαχαχαχα........ :beer: :beer: :beer: :smokin:
πυξιδας990
28/06/2011, 21:33
κοντος ψαλμος αλληλουια,θα δουμε την κυριακη.περιμενω εναν πολυ εδιαφερον αγωνα
chr1s_86
29/06/2011, 09:36
κοντος ψαλμος αλληλουια,θα δουμε την κυριακη.περιμενω εναν πολυ εδιαφερον αγωνα
Δεν λέω, δίκιο έχεις. Αν πέσουν τέσσερις-πέντε το βάθρο το έχει σίγουρο... :lol:
(πλάκα κάνω ε; το λέω γιατί οι συζητήσεις για motogp παρεξηγούνται πολύ εύκολα απ'ότι έχω καταλάβει...)
Δεν λέω, δίκιο έχεις. Αν πέσουν τέσσερις-πέντε το βάθρο το έχει σίγουρο... :lol:
(πλάκα κάνω ε; το λέω γιατί οι συζητήσεις για motogp παρεξηγούνται πολύ εύκολα απ'ότι έχω καταλάβει...)
σαν να εχεις δικαιο εχει αυξηθει αρκετα ο φανατισμος
:confused: :confused:
πυξιδας990
29/06/2011, 18:01
ελατε ρε μαγκες,ετσι να αναβουμε λιγο τα αιματα,την πλακα μας κανουμε,μας εχει πυραξει και το δακρυγονο των τελευταιων ημερων,λιγο θελει
ελατε ρε μαγκες,ετσι να αναβουμε λιγο τα αιματα,την πλακα μας κανουμε,μας εχει πυραξει και το δακρυγονο των τελευταιων ημερων,λιγο θελει
η πλακα και ο χαβαλες επιβαλεται παντα σε αυτα τα θεματα και τα κανει και πιο ομορφα..
το θεμα ειναι να μην παει σε φανατισμο οπως το ποδοσφαιρο για παραδειγμα
Οι περισσότεροι έχουν περάσει από το πρώτο σταδιο δηλ. την άρνηση (denial - Αρνουμαι να πιστέψω ότι o rossi δεν μπορεί να κερδίσει αγώνα σε κανονικές συνθηκες) και έχουν περάσει στο στάδιο του θυμού (anger). Τα βάζουν με όποιον πει οτιδήποτε για το rossi. Μετά από το στάσιο διαπραγμάτευσης (bargaining - ίσως με το νέο πλαίσιο την παράλλη Κυριακή - ίσως του χρόνου με την GP12κλπ.) θα ακολουθήσει ένα στάδιο κατάθλιψης (depression) και αναπόφευκτα στο τέλος θα το αποδεχτείτε (acceptance).
Αρχικά δημιουργήθηκε από gaz6
Οι περισσότεροι έχουν περάσει από το πρώτο σταδιο δηλ. την άρνηση (denial - Αρνουμαι να πιστέψω ότι o rossi δεν μπορεί να κερδίσει αγώνα σε κανονικές συνθηκες) και έχουν περάσει στο στάδιο του θυμού (anger). Τα βάζουν με όποιον πει οτιδήποτε για το rossi. Μετά από το στάσιο διαπραγμάτευσης (bargaining - ίσως με το νέο πλαίσιο την παράλλη Κυριακή κλπ.) θα ακολουθήσει ένα στάδιο κατάθλιψης (depression) και αναπόφευκτα στο τέλος θα το αποδεχτείτε (acceptance).
Κοίτα μην κάτσει κανένα άλλο σενάριο στο τέλος, και έχουμε καμμιά αναγέννηση (revival), ψ@λιασμα (fuck them apart) και υποταγή (subjugation) στον βασιλιά.
:wave2:
Είσαι ακόμα στο 1ο στάδιο δυστυχώς..
Είσαι ακόμα στο 1ο στάδιο δυστυχώς..
Μήπως ξέρεις γιατί το μοντέλο που αναφέρεις λέγεται Elizabeth Kubler-Ross ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Μήπως ξέρεις γιατί το μοντέλο που αναφέρεις λέγεται Elizabeth Kubler-Ross ?
γιατί το εφαρμόζει ο καθηγητής ... δεινοσαυρολογίας από τα ... φιλαράκια Ross
(πάντως ωραία θα ναι να βελτιωθεί ο Ρόσι να σταματήσει να πέφτει ο αφάνας και να συνεχίσει τα ωραία ο spies γιατί από βαρεμάρα σε βαρεμάρα το πάμε στους αγώνες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
γιατί το εφαρμόζει ο καθηγητής ... δεινοσαυρολογίας από τα ... φιλαράκια Ross
:lol: :lol: :lol:
Οι περισσότεροι έχουν περάσει από το πρώτο σταδιο δηλ. την άρνηση (denial - Αρνουμαι να πιστέψω ότι o rossi δεν μπορεί να κερδίσει αγώνα σε κανονικές συνθηκες) και έχουν περάσει στο στάδιο του θυμού (anger). Τα βάζουν με όποιον πει οτιδήποτε για το rossi. Μετά από το στάσιο διαπραγμάτευσης (bargaining - ίσως με το νέο πλαίσιο την παράλλη Κυριακή - ίσως του χρόνου με την GP12κλπ.) θα ακολουθήσει ένα στάδιο κατάθλιψης (depression) και αναπόφευκτα στο τέλος θα το αποδεχτείτε (acceptance).
και όμως σε ξεπέρασαν φίλε μου, οι περισσότεροι τα έχουν πέρασει όλα αυτά τα στάδια που πολυ σωστά αναφέρεις και είναι πλέον στο στάδιο της ισοπέδωσης (flattening) όπου πλέον το πρωτάθλημα είναι βαρετό και τίποτα δε γίνεται.
όταν ο Rossi πρόπερσι έπεφτε σηκωνόταν και τερμάτιζε στη 10άδα ήταν θεός, τώρα που το έκανε κάποιος άλλος (ακόμα και αυτός ο αχώνευτος για μένα jorge) δεν είναι ουτε καν άξιο αναφοράς.
ρε εσεις μην το συγκρινεται το ενα με το αλλο
Ο Ροσσι ειναι ο πιο δημοφιλης οδηγος των τελευταιων χρονων
πολλοι απο εμας(βαζω και εμενα μεσα) ξεκινησαμε να βλεπουμε motogp τα τελευταια χρονια γιατι πηρε διασταση εξ αιτιας του.
Με την λογικη του φορουμ(βλ παραδειγμα που ολοι φοραμε κρανος μεχρι την πλατεια που ειναι 2 χλμ)
ολοι εδω μεσα εβλεπαν moto gp οταν ξεκιναγε να τρεχει ο Ντουχαν και ο Φογκαρτι
Παντως απο οτι εχω καταλαβει υπαρχουν Ροσσικοι και αντιροσσικοι δυστυχως....
Αλλα συμφωνω στο οτι δεν γινονται τρομερα πραγματα στο πρωταθλημα...
chr1s_86
30/06/2011, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
όταν ο Rossi πρόπερσι έπεφτε σηκωνόταν και τερμάτιζε στη 10άδα ήταν θεός, τώρα που το έκανε κάποιος άλλος [...] δεν είναι ουτε καν άξιο αναφοράς.
Πέστα Σπύρο...:beer: :beer:
7gibernau
30/06/2011, 19:26
Παντως απο οτι εχω καταλαβει υπαρχουν Ροσσικοι δυστυχως....
πες τα ρε φιλε.........πεστα.....
AUFGEBRACHT
30/06/2011, 19:34
Παντως απο οτι εχω καταλαβει υπαρχουν Ροσσικοι δυστυχως....
Εδώ ρε Corvo υπάρχουν ακόμα ΠΑΣΟΚατζήδες...