PDA

View Full Version : Μου την πεταξανε κατω!!!

ilias integra R
29/06/2011, 15:29
γυρνωντας απο την δουλεια σημερα το μεσημερι βλεπω την μηχανη σε πιο στραβη θεση απο εκει που την ειχα αφησει,κοιταζω καλυτερα και τι να δω....γρατζουνιες στο πισω φτερο της μηχανης και σπασμενο τι πισω δεξι φαναρι....στο αυτοκινητο μου!!!!!!........υποθετω οτι ο σπιτονοικοκυρης μου την μετακινησε για να ξεπαρκαρει το αυτοκινητο του και επειδη ειναι μεγαλος στην ηλικια δεν καταφερε να την κρατηση....καθοτι 250 κιλα ειναι το bandit και του εφυγε απο τα χερια......το τι καντηλια εχω ριξει δεν λεγετε....

τον περιμενω να γυρισει για να μιλησω μαζι του και να δω εαν θα βγαλω ακρη και εαν θα μου πληρωσει την ζημια που εκανε.........

εαν ειναι αρνητικος λεω να μην του δωσω το ενοικιο του σπιτιου και να φτιαξω την μηχανη και το αμαξι.....θα πραξω σωστα?

DimChios
29/06/2011, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
γυρνωντας απο την δουλεια σημερα το μεσημερι βλεπω την μηχανη σε πιο στραβη θεση απο εκει που την ειχα αφησει,κοιταζω καλυτερα και τι να δω....γρατζουνιες στο πισω φτερο της μηχανης και σπασμενο τι πισω δεξι φαναρι....στο αυτοκινητο μου!!!!!!........υποθετω οτι ο σπιτονοικοκυρης μου την μετακινησε για να ξεπαρκαρει το αυτοκινητο του και επειδη ειναι μεγαλος στην ηλικια δεν καταφερε να την κρατηση....καθοτι 250 κιλα ειναι το bandit και του εφυγε απο τα χερια......το τι καντηλια εχω ριξει δεν λεγετε....

τον περιμενω να γυρισει για να μιλησω μαζι του και να δω εαν θα βγαλω ακρη και εαν θα μου πληρωσει την ζημια που εκανε.........

εαν ειναι αρνητικος λεω να μην του δωσω το ενοικιο του σπιτιου και να φτιαξω την μηχανη και το αμαξι.....θα πραξω σωστα?

ωχ! :sick:

Θα το παραδεχτει? Μακαρι!
Αλλιως, πες του οτι τον ειδαν... ΑΝ εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ!

Καλα ξεμπερδεματα!

John Steed
29/06/2011, 16:28
+1 στον Ντιμ!

ΑΝ είσαι σίγουρος, πες του ότι τον είδαν....

Την έχω πατήσει με ξεροκέφαλο μεσήλικα

dmf
29/06/2011, 16:40
καλο εσυ θα του κρατησεις το ενοικιο, αλλα το θεμα ειναι να παρεις και την αποδειξη για να εισαι οκ :p

cosgili
29/06/2011, 18:57

εαν ειναι αρνητικος λεω να μην του δωσω το ενοικιο του σπιτιου και να φτιαξω την μηχανη και το αμαξι.....θα πραξω σωστα? Οχι ρε συ Ηλια. Κριμα:( Πηγαινε τον με το μαλακο και πες του να σου κανει τη δηλωση. Σε περιπτωση που αρνηθει βρες καποιον φιλο να στην κανει:winka:

sergiosm
29/06/2011, 19:47
....υποθετω .....

καλό είναι να σιγουρευτείς πρώτα και μετά απλά πες του ότι αν δεν σε πληρώσει ή δεν κάνει δήλωση θα του κάνεις μήνυση για εγκατάλειψη μετά από τροχαίο ατύχημα.
Και εννοείται αγωγή για αποζημίωση

Αλλά κοίτα να σιγουρευτείς πρώτα.

:wave2:

georgio
29/06/2011, 19:49
:evil: :a023:

Τσαντίζομαι άσχημα με κάτι τέτοια... πούστικα... είχα δει και το θέμα που είχες βάλει που δεν σου αφήνει χώρο...

η μ@λ@κί@ είναι ότι είναι σπιτονοικοκύρης σου... αλλά από την άλλη άμα καταφέρει να σε διώξει να δω τι θα το κάνει το σπίτι μετά...

πες του ότι τον είδαν πες του ό,τι να 'ναι αρκεί να σου πληρώσει τη ζημιά, είτε μετρητά είτε με ασφάλεια. 'Οσο για το ποιος το έκανε, εντάξει, δεν είμαστε παιδάκια...

DrEvil
29/06/2011, 20:09
Ηλία,

Πες το νοικοκύρη να κόψει τις @^#%$ με το αυτ/το, γιατί έχω βγάλει δόντια αυτή την περίοδο.:evil: :evil: :evil:

Επίσης, καθώς γνωρίζω ότι είσαι ψείρας....ηρεμηστικά και μπύρες... πολλές μπύρες!

PortisHead
29/06/2011, 21:25
...και για να τον παρεις με το καλο...θυμισε του οτι μεχρι 2 δηλώσεις το χρόνο...δεν του αυξάνονται τα ασφαλιστρα...οποτε δεν θα τον επιβαρύνει και καθολου.
:D

nikos_abel
29/06/2011, 21:42
Δε πειράζει. Τώρα που καταστράφηκε το μηχανάκι σου, δώστο μου σε μια καλή τιμούλα εμένα και θα το φτιάξω εγώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dmf
30/06/2011, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
...και για να τον παρεις με το καλο...θυμισε του οτι μεχρι 2 δηλώσεις το χρόνο...δεν του αυξάνονται τα ασφαλιστρα...οποτε δεν θα τον επιβαρύνει και καθολου.
:D

:confused: :confused: :confused:

ilias integra R
30/06/2011, 07:58
Φιλοι,γνωστοι και συναδελφοι μοτοσυκλετιστες......κατ'αρχην σας ευχαριστω πολυ για την ψυχικη ηρεμια και τις συμβουλες που μου δινετε μεσα απο τις κουβεντες σας.......

η εξελιξη της ιστοριας εχει ως εξης.......μετα απο κουβεντα με τον σπιτονοικοκυρη μου και με εναν γειτονα το πορισμα βγηκε.......λαθος υπεθεσα οτι ο σπιτονοικοκυρης μου το εκανε............

και αυτος αλλα και ενας γειτονας ειδαν ενα αμαξι πορτοκαλι να κανει οπισθεν και να ριχνει την μηχανη επανω στο αυτοκινητο..........

το να ψαξω να βρω το αυτοκινητο χαμενος κοπος ειναι(στην γειτονια δεν εχει καποιος πορτοκαλι αμαξι)αλλα μεσα στην ατυχια μου ειμαι τυχερος........

και εξηγω......η μηχανη ευτυχως ακουμπησε στο πισω φαναρι του αυτοκινητου με το πισω αριστερο μερος της ουρας και οι μονες ζημιες που εχω ειναι 3 σημαδια στην ουρα της μηχανης και ενα πισω αριστερο φαναρι αυτοκινητου..........τα οχηματα επαθαν την λιγοτερη δυνατη ζημια γι'αυτο και τυχερος........οποτε αλλαζω το φαναρι(25€) και βαφω την ουρα της μηχανης (100€ υπολογιζω) και ολα θα ειναι οπως πριν..........

τελος καλο ολα καλα........;)

ασχετο...........μηπως να εβαφα και ρεζερβουαρ και φερινγκ για να μην κανει διαφορα με την ουρα?

Sardasagam
30/06/2011, 08:57
Λίακο ποτέ ξανά ρε φίλε. Αλλά όπως είπες και συ, τέλος καλό όλα καλά.

ασχετο...........μηπως να εβαφα και ρεζερβουαρ και φερινγκ για να μην κανει διαφορα με την ουρα?

:lol: :lol: :lol:
Το ξερα ότι θα τοσκεφτόσουν!

Θα σου ρίξω τηλ να πιούμε καμια μπυρίτσα το ΣΚ. :wave2:

ilias integra R
30/06/2011, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Λίακο ποτέ ξανά ρε φίλε. Αλλά όπως είπες και συ, τέλος καλό όλα καλά.

:lol: :lol: :lol:
Το ξερα ότι θα τοσκεφτόσουν!

Θα σου ρίξω τηλ να πιούμε καμια μπυρίτσα το ΣΚ. :wave2:

ναι αμε.......θα μιλησουμε......

:wave2:

TROOPER
30/06/2011, 09:42
περαστικα ρε ηλια...(ευτυχως ψιλοπραματα)

EliasK
30/06/2011, 09:43
όποτε αθώος ο σπιτονοικοκύρης !!

βαψε μονο την ουρα για να αποφυγεις τυχόν προβλήματα στην μεταπώληση..

smooth criminal
08/07/2011, 17:50
Ειμαι υπερ των πολιτισμενων διαδικασιων,σπαστου τα δοντια:D