Σύνδεση

View Full Version : 2η Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών - Καλα Κοπέλια 2011

bonnie
03/07/2011, 20:51
Tα Καλά Κοπέλια Ξαναχτυπουν για 2η Φορά!!!

το επικο γεγονος του καλοκαιριου, αυτο που ολοι περιμεναμε να ξανασυμβει...

αυτο που ολοι μετραγαμε αντιστροφα απο οταν τελειωσε το προηγουμενο... (αυτο κ το 36ωρο πλεον οι θεσμοι που μας ενωνουν... :D )

αυτο που ολοι μαθαμε καλυτερα τον αλλον, ειδικα οι διπλανες σκηνες... (γκουχου γκουχου αρχαιε ακους? )

αυτο που ανακαλυφθηκαν τα μεγαλυτερα μουσικα ταλεντα της χωρας μας... (αρκει να μην παιζουν νηφαλιοι...)

αυτο που τα καλυτερα μηχανακια δηλωσαν συμμετοχη... κ μετα δεν βρηκαν βενζινη να ερθουν.... (ελπιζω φετος να μην πεσουμε σε απεργιες.. )

13-14-15 Αυγουστου, καμπινγκ Mythimna, ΧΑΝΙΑ!!!

εεεεεεελα να μαζευομαστεεεεεεε!!!!!!!!

θα ακολουθησουν λεπτομερειες ελπιζω πολυ γαργαλιστικες και εκπτωτικες τις επομενες μερες... :)

http://kalakopelia.wordpress.com/

bonnie
06/07/2011, 17:15
που ειναι τα κρητικατσα ωρε?
ολοι θα λειπουν απ την κρητη το 15αυγουστο? :( :(

sv9cvk
06/07/2011, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
που ειναι τα κρητικατσα ωρε?
ολοι θα λειπουν απ την κρητη το 15αυγουστο? :( :(

Επαέ ειμαστε μπρε κοπελιά:beer:
Εγω δηλωνω συμμετοχη πρωτος
Και ελεγα οτι θα προλαβω να ερθω με το καινουριο CB φετος ,αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω, ετσι θα ερθω με το ιδιο ... :hypnotize:bawl:

bonnie
06/07/2011, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk

Και ελεγα οτι θα προλαβω να ερθω με το καινουριο CB φετος ,αλλα δεν νομιζω να τα καταφερω, ετσι θα ερθω με το ιδιο ... :hypnotize:bawl:

δεν μας χαλαει καθολου ομως!!! :beer: :beer:

EVI
06/07/2011, 23:44
οιιιιιιι ηθελα και εγω να ειμαι εκει :sad: αλλα θα παω κρητη τωρα και μετα δεν εχει ποτε ξανα διακοπες φορ εβερ :bawl: θα χασω να δω λαιβ τον λαζαρο με χαβανεζικο πουκαμισοοοο :bawl: τον αρχαιο να τον κοντραρουν τα παιδια με τα πατινια :bawl: και την μεγαλη ευκαιρεια να σας προσυλιτισω ολους στον θαυμαστο κοσμο του ακασι :bawl:

:bawl:

bonnie
06/07/2011, 23:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οιιιιιιι ηθελα και εγω να ειμαι εκει :sad: αλλα θα παω κρητη τωρα και μετα δεν εχει ποτε ξανα διακοπες φορ εβερ :bawl: θα χασω να δω λαιβ τον λαζαρο με χαβανεζικο πουκαμισοοοο :bawl: τον αρχαιο να τον κοντραρουν τα παιδια με τα πατινια :bawl: και την μεγαλη ευκαιρεια να σας προσυλιτισω ολους στον θαυμαστο κοσμο του ακασι :bawl:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φημες λενε οτι ο λαζ θα σκασει μυτη στον ροτζερ γουοτερς με χαβανεζικο πουκαμισο περιμενοντας να παιξουν το San Tropez...

τα πατινια των παιδιων θα τα παρει ο αρχαιος κ θα τα βαλει κατω απο το χαρχαλο, μπας κ παρει λιγη τελικη...

οσο για τον προσηλυτισμο, εισαι σε καλο δρομο κοριτσαρα!! ;)

ειναι το 15αυγουστο, τσιμπα 2 ρεπο μαζεμενα κ φυγαμε!! :beer:

Ζεύκας
07/07/2011, 13:33
καλό θα ήταν να ξέραμε τιμές εισητηρίων για πλοίο πήγαιν-έλα κάμπινγκ, βανζίνες κτλ κτλ

όποιος τα έχει πρόχειρα :wave2:

ποπαϋ
07/07/2011, 14:15
κόστος εισιτηρίων περίπου: 110€ (- 30% εκπτωση στα ημερήσια)

κόστος καμπινγκ : i do not know

κόστος να δεις τον αρχαίο κουρούμπελο : priceless :lol: :lol:

arxaios
07/07/2011, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
κόστος εισιτηρίων περίπου: 110€ (- 30% εκπτωση στα ημερήσια)

κόστος καμπινγκ : i do not know

κόστος να δεις τον αρχαίο κουρούμπελο : priceless :lol: :lol:

Επειδή έχω κάτι εξοδάκια ...... πληρώνετε και με Visa, Mastercard και Paypal !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Diners ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ !!! :nono: :nono: :nono:

Aggelos_SV
07/07/2011, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
καλό θα ήταν να ξέραμε τιμές εισητηρίων για πλοίο πήγαιν-έλα κάμπινγκ, βανζίνες κτλ κτλ

όποιος τα έχει πρόχειρα :wave2:

Για το καράβι υπολόγιζε ένα 100άρι πηγαινελα

Βενζίνες ...άμα δεν ξεκουνήσεις από το κάμπινγκ πάιζει να σε βγάλει ρεζερβουάρ με Αθηναϊκή αμόλυβδη...αλλά δε νομίζω να μην κάνει κανείς τη βολτίτσα του στο πιστάκι της Παλίοχωρας ή των Σφακίων :winka:

arxaios
07/07/2011, 14:38

ΛΥΣΕΙΣ .......... ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ !!!
Αλλά θα τα πούμε από κοντά σε μερικές μέρες !!!
:winka:

..... αυτός ο θαυμαστός κόσμος του καφάσι ;;; θασκάσει ;;; πως τό'πες δε θυμάμαι :confused: :confused: :confused: ......... λέει πράμα ήήήήήήή ......... μπα ;;;
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
07/07/2011, 14:43

..........τα πατινια των παιδιων θα τα παρει ο αρχαιος κ θα τα βαλει κατω απο το χαρχαλο, μπας κ παρει λιγη τελικη...

........ χμμμμμμμμμμ ......... ναι ........... δε λέω ........... αλλά σε συγκέντρωση με Γκντούπκάτι και Πραπρίλια καθώς και εκπροσώπους της Αγγλικής φίρμας εσωρούχων ......... λες να προλάβω πατίνια ελεύθερα ;;; :winka: :evil: :smokin: :lol: :lol: :lol:
Αφού τα έχετε καβατζώσει από τώρα !!!
:lol: :lol: :lol:

bonnie
07/07/2011, 16:13
μεσα στις επομενες μερες, θα ξερουμε να ανακοινωσουμε αν θα εχουμε εκπτωση εισητηριων στην ανεκ, οπως κ περσι (50%)
οσο για το καμπινγκ, θα μαθω κ θα σας πω αμεσα.

η βενζινη που θα χρειαστει εκει, ειναι 40χλμ λιμανι-καμπινγκ κ αλλα 40 η επιστροφη, και
αν κανεις καποια βολτα (εγω ας πουμε περσι δεν εκανα γιατι με κερναγανε μοχιτο κ ρακομελα ολη μερα-καθε μερα κ δεν πηγα πουθενα :smokin: )

εντιτ: η ανεκ τομπ@ιρνει, δεν μας εκανε εκπτωση... :bawl:

οποτε, οι τιμες ειναι καποι εκει που ανεφεραν τα παιδια, γυρω στα 100 πηγαινε-ελα ατομο κ χαρχαλο.

bonnie
07/07/2011, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
........ χμμμμμμμμμμ ......... ναι ........... δε λέω ........... αλλά σε συγκέντρωση με Γκντούπκάτι και Πραπρίλια καθώς και εκπροσώπους της Αγγλικής φίρμας εσωρούχων ......... λες να προλάβω πατίνια ελεύθερα ;;; :winka: :evil: :smokin: :lol: :lol: :lol:
Αφού τα έχετε καβατζώσει από τώρα !!!

για σενα... εχουμε παντα περισσευμα γλυκιε μου!!! :blush: :blush:

EVI
07/07/2011, 19:13
anek tora einai 50 phgaine ela to atomo kai 26 phgainela megalh mhxanh.\
apo oso moy eipan sto praktoreio

bonnie
07/07/2011, 19:26
anek tora einai 50 phgaine ela to atomo kai 26 phgainela megalh mhxanh.\
apo oso moy eipan sto praktoreio

σωστη!!

απλα επειδη πεφτει πανω στο τριημερο της παναγιας, ας βιαστουν οσοι ειναι να ερθουν γιατι βλεπω να τελειωνουν τα εισητηρια!!!!!! :bawl:

Εχετλαίος
07/07/2011, 20:01
http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod

Mε το καλό
:wave2:

bonnie
07/07/2011, 20:41
ισχυουν κ τα φοιτητικα ή στρατιωτικα ή γουατεβα πασο.. :smokin:

virus
07/07/2011, 21:09
φτου και φευγω τωρα για χανια γιατι τωρα πηρα αδεια:mad:

πολυ καλη επιλογη το καμπινγκ στα μηθυμνα

και οι σπουδαστες εαπ εχουν μισο εισητηριο προς ενημερωση σας.

ισως λεμε ισως την κανω καταδρομικη

:beer: :beer:

bonnie
07/07/2011, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
φτου και φευγω τωρα για χανια γιατι τωρα πηρα αδεια:mad:

πολυ καλη επιλογη το καμπινγκ στα μηθυμνα

και οι σπουδαστες εαπ εχουν μισο εισητηριο προς ενημερωση σας.

ισως λεμε ισως την κανω καταδρομικη

Γιαννη, κ εγω καταδρομικη θα την κανω, διημερακι... ψησου! ;)

κ ισχυει κ του ΕΑΠ, οντως, ευτυχως αυτο θυμηθηκα κ εγω, κ εχει 50% εκπτωση... δεν με χαλασε καθολου... :smokin:

John Steed
10/07/2011, 19:06
Εγώ, μιας και θα είμαι στο Καστέλι στα πεθερικά το τριήμερο, θα σας έρθω με αμάξι για μπυρίτσες κάποιο βράδυ, σε ανύποπτη ώρα και με άγριες διαθέσεις :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

John Steed
10/07/2011, 19:36
http://www.campingmithimna.com/mithimna-gr.html

Πως θα πάω στο κάμπινγκ?

Βγαίνω από λιμάνι Σούδας και κάνω αμέσως αριστερά και στο φανάρι αριστερά.

Ακολουθώ το δρόμο μέχρι το τέλος του και με βγάζει στην εθνική οδό (Ο Θεός να την κάνει....)

Στρίβω Δεξιά με κατεύθυνση Χανιά/Κίσσαμος (Καστέλι)

John Steed
10/07/2011, 19:45
:D

231185

John Steed
10/07/2011, 19:47
Όοοολο ευθεία μέχρι να δω σε μια μεγάλη ευθεία και πριν την Κίσσαμο μια πινακίδα για το κάμπινγκ!

Πολύ εύκολο!

231186

John Steed
10/07/2011, 19:50
Εναλλακτική διαδρομή έφτασα-νωρίς-θέλω-καφέ-στα-Χανιά:

Όοοοολο ευθεία από λιμάνι Σούδας και καταλήγετε Χανιά!

231187

John Steed
10/07/2011, 19:54
Προσοχή στη στροφή!

231188

John Steed
10/07/2011, 19:59
Ναι, αλλά τώρα που ήπια τον καφέ και στάνιαρα, χτύπησα και το τόστ μου, μόνος μου θα βρώ τον δρόμο για το κάμπινγκ?

Έχουμε προνοήσει αγαπητέ!

Με το που βγείτε λεωφόρο Κισσάμου, απλά ακολουθήστε τις πινακίδες

Μασημένη τροφή ρε πστμ! :lol: :lol:

231189

stamzx10
10/07/2011, 20:10

Εβη σβησε κανενα μηνυμα απ το inbox

bonnie
13/07/2011, 19:37
ωραιος Σταυρο!!! ;)

ξαναλεμε λοιπον.... κ υπενθυμιζουμε!!!
μιας κ φετος δεν προβλεπονται διακοπες κ τα συναφη, ενα σαββατοκυριακο-τριημερακι, μας το επιτρεπουμε...

δεκαπενταυγουστο, τα καλα κοπελια μαζευομαστε στα Χανια, παιζουμε τις μουσικες μας, βολταρουμε τα χαρχαλακια μας (εκτος απο ντουκατι χαρχαλα, θα ερθουν κ σοβαρα μηχανακια, μην τρομαζετε...), πινουμε τις μπυρορακιες μας κ γουσταρουμε!!!
Κλειστε εισητηρια συντομα, γιατι μαλλον θα εχει τραφικο στα πλοια εκεινες τις μερες!!!
παμεεεεεε λεμεεεεεε!!!

καμπινγκ Μυθιμνα...
για οδηγιες φορτωματος χαρχαλου, κανε σερτς, εκανα εγω κ βγηκαν πολλα τοπικς ργμτ...

για εισητηρια πλοιου, δες εδω... http://travel.viva.gr/aktoploika

για το καμπινγκ, δες εδω... http://www.campingmithimna.com/mithimna-gr.html

για το περσινο σουπερ σκηνικο, δες εδω, να παρεις μια ιδεα να γλυκαθεις... http://kalakopelia.wordpress.com/page/2/

για αποριες, δες pm @ bonnie ή απλα ρωτα εδω οπως εισαι...

αυτα....

:beer: :beer: :beer: :beer:

231364

bonnie
13/07/2011, 19:58
επισης, θα εξυπηρετουσε παρα πολυ αν ξεραμε περιπου ποσοι θα ερθετε, για να εξυπηρετηθουμε καλυτερα στο καμπινγκ...
οποτε, αν θελετε, καντε μια λιστα με ατομα...
ευχαριστω... :) :)

tzeronymo
15/07/2011, 14:35
Παιζεται παιδια και απο μενα εαν μεχρι τοτε δεν εχουμε παρει ποδι απο τη δουλεια
αλλος απο δω ψηνεται ?

sv9cvk
15/07/2011, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Παιζεται παιδια και απο μενα εαν μεχρι τοτε δεν εχουμε παρει ποδι απο τη δουλεια
αλλος απο δω ψηνεται ?

Αντε να πιουμε και εκεινη την μπυρα που λεγαμε ε??? :D :beer: :beer:

bonnie
15/07/2011, 19:01
Κόστος 8€/άτομο!!! μοτοσυκλέτα και σκηνή μέσα στην τιμή!!!

:beer:

Εχετλαίος
15/07/2011, 22:00
Υποθέτω μπυροκατάσταση κάθε βράδυ στο μπαρ του κάμπινγκ και καπάκι παραλία δίπλα;
Να ετοιμαστούμε, δηλαδής!

sv9cvk
15/07/2011, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Υποθέτω μπυροκατάσταση κάθε βράδυ στο μπαρ του κάμπινγκ και καπάκι παραλία δίπλα;

:a01: :a01: :a01:
:beer: :beer: :beer: :a33: :a33: :beer: :beer: :beer:

John Steed
15/07/2011, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Όλα τα καλά κοπέλια! :beer: :beer:

everest
24/07/2011, 11:31
Ναι χρηστο αμα με το καλο μπορεσω 8α ερ8ω λιγο δυσκολα αλλα το παλευω γιτι ειχα ερθει ελουντα τον περασμενο μηνα με μοτο παρεα και φαγαμε τα λεφτα ολα χαχαχα

bonnie
24/07/2011, 23:28
κομπλε κ τα εισητηρια κ ολα!
ready to sail...
χανια λεμε!!!! :beer: :beer: :beer:

John Steed
24/07/2011, 23:39
κομπλε κ τα εισητηρια κ ολα!
ready to sail...
χανια λεμε!!!! :beer: :beer: :beer:

Με το καλό! :wave2:

Tropeas
27/07/2011, 12:11
Μπρε εμείς είμαστε και πιο νωρίς και στα Νοπήγια! :wave2: :wave2: :wave2:

Lykos_Crete
01/08/2011, 22:24
Εκτός απροόπτου μέσα κι εγώ!

Shaolin Monk
01/08/2011, 22:41
:( Εγω θα ειμαι στα βορεια μαμωτο.... :a29:

bonnie
02/08/2011, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk

:( :( :( :(

makis206
02/08/2011, 14:20

Κι εγώ -πρώτα ο Θεός:lol:- στο Λασίθι εκείνες τις μέρες.. ποιος ακούει τον Μένιο πάλι..:lol:

Καλά να περάσετε εσείς παίδες, να βγάλετε μπόλικες φωτό όπως και πέρισυ αν κι ο ψηλός δεν θα μας αφήσει σύξυλους..

Αν αλλάξει κάτι κι είμαι εδώ..:beer: :beer:

bonnie
02/08/2011, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι εγώ -πρώτα ο Θεός:lol:- στο Λασίθι εκείνες τις μέρες.. ποιος ακούει τον Μένιο πάλι..:lol:

Καλά να περάσετε εσείς παίδες, να βγάλετε μπόλικες φωτό όπως και πέρισυ αν κι ο ψηλός δεν θα μας αφήσει σύξυλους..

Αν αλλάξει κάτι κι είμαι εδώ..:beer: :beer:

ela μωρε, τι ειναι Λασιθι-χανια? :smokin:
κανε μια βολτα κ ελα! εδω εμεις θα ερθουμε αθηνα-χανια μονο για το τριημερο, κ εσεις που ειστε 2 νομους πιο κατω δεν θα ερθετε? :D

εγω θα τ ακουσω απ τον μενιο!! :p

θα ειμαστε πιο χαλαροι φετος, ουτε σπονσορες, ουτε δωρα, ουτε τιποτα...
παραλια, αραγμα, καμπινγκ, βολτες οποιοι γουσταρουν κ αμα φτιαξουν κ καμια καλη διαδρομη, ε, κ αμα εχουν κ μηχανακι της προκοπης να μπορει να ακολουθησει τα ιταλικα :D
κ τετοια ομορφα κ απλα!

να γνωριστουμε, να παιξουμε τις μουσικες μας (μεχρι κ ντραμς θα κατεβασουμε με το καραβι!), να πιουμε τις ρακες σας, να γουσταρουμε!

οσο περισσοτεροι, τοσο καλυτερα!!

ευελπιστουμε τα Καλα Κοπελια να γινουν θεσμος, να συναντιομαστε τουλαχιστον αυτην την μια φορα τον χρονο...
οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι αυτο που μετραει περισσοτερο πλεον κ αυτο που μας εχει απομεινει σαν πιο ουσιαστικο...

θελω πολυ να τα πω με αρκετους απο εσας στα χανια λοιπον...

αντεεεεεεεεεεεε
παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
02/08/2011, 14:41
ela μωρε, τι ειναι Λασιθι-χανια? :smokin:
κανε μια βολτα κ ελα!

Κοίτα Μπόνυ, το Λασίθι-Χανιά δεν είναι πράμα, το Χανιά-Λασίθι-Χανιά είναι λίγο μαλακία όμως..:lol: :beer:

bonnie
02/08/2011, 14:44
Κοίτα Μπόνυ, το Λασίθι-Χανιά δεν είναι πράμα, το Χανιά-Λασίθι-Χανιά είναι λίγο μαλακία όμως..:lol: :beer:

παρε ενα τραιουμφι να σου φανουν οι δρομοι παιχνιδι! :smokin:

μπορεις επισης να μεινεις στα χανια κ να ελαχιστοποιησεις την διαδρομη... :sun:

μπορεις επισης να πεις στον μενιο να σε παει κ να σε φερει, ειμαι σιγουρη οτι θα χαρει παρα πολυ! :rotflmao:

επισης... μπορεις να πας λασιθι μετα τις 15 του μηνου... :D

θες κ αλλες λυσεις? :smokin:

makis206
02/08/2011, 14:47
θες κ αλλες λυσεις? :smokin:

Τι λέγαμε γιατί μετά το "παρε ενα τραιουμφι" έπαθα εγκεφαλικό;:look: :uplate: :rotflmao:

Ανωτέρα βία κοπελάρα, αν κάτι αλλάξει θα τα πούμε με τα τρελόπαιδα εκεί!:winka:

Με το καλό να έρθετε!:beer: :beer:

sv9cvk
02/08/2011, 14:51

Που θα πας ρε κοπανατζη?:mad:
Περιττο να σου πω οτι ο Στελιος η πρωτη κουβεντα που μου ειπε ειναι αν θα εισουνα και εσυ (το ιδιο και για τον ποπαυ):( :(

bonnie
02/08/2011, 14:51
εγινε ρε μακη, θα χαρω πολυ να τα πουμε παντως, ανεξαρτητως τραιουμφιων κ συναφων!

καλη συνεχεια!!

makis206
02/08/2011, 14:55
ανεξαρτητως τραιουμφιων κ συναφων

Το μόνο σίγουρο!:winka:

Με την bonnie έχω μεγάλο θέμα (:a49: ) εξάλλου..! :lol:

arxaios
02/08/2011, 15:01
........ να μπορει να ακολουθησει τα ιταλικα :D

Τι ...... δηλαδή .......... θα πάμε σε συνεργείο εκδρομή ;;; :confused: :confused: :confused:
Ααααααα ........ όλα κι όλα Μποννίτα μου !!! Εχω αλλεργία στα συνεργεία !!! :mad: :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bonnie
02/08/2011, 15:15
Το μόνο σίγουρο!:winka:

Με την bonnie έχω μεγάλο θέμα (:a49: ) εξάλλου..! :lol:

:blush: :blush:

:)

bonnie
02/08/2011, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τι ...... δηλαδή .......... θα πάμε σε συνεργείο εκδρομή ;;; :confused: :confused: :confused:
Ααααααα ........ όλα κι όλα Μποννίτα μου !!! Εχω αλλεργία στα συνεργεία !!! :mad: :mad: :mad:

δεν εχεις αναγκη εσυ...
τζαπανι εχεις...
κρατας τις αποστασεις σου απο συνεργεια μεν, αλλα με ιταλικα γυροφερνεις κ εσυ μου φαινεται...
πρεπει να το κοιταξουμε ρε κωστα αυτο το θεμα...
μας κολλανε μεταδοτικες λαδοδιαρροες...

:rotflmao:

θα κανονισουμε κ κανενα βολτακι να παΤΕ, εγω θα εχω πιασει παλι τα μοχιτα κ τις ρακες στην παραλια, αποκλειεται να ακολουθησω ουτε μετρο εξω απο το καμπινγκ! :smokin: :lol:

Tropeas
02/08/2011, 16:10
Αχχχχχ.... :cry:

painterakis
02/08/2011, 16:41
το σουκου της παναγίας,ε;
κρίμα ... πέρσι δε μπόρεσα να έρθω γιατί έτρεχα για τη παγκρήτια της λέσχης (ΛΕΜΑΝ), εδά το κόβω πάλι δύσκολο.
κάθε βράδυ στις 14/08 πάμε με τα πόδια στη Παναγία Φανερωμένη απο τον άγιο (απόσταση 25 km) ώστε το πρωϊ να είμαστε στην εκκλησία.
όχι τίποτα άλλο αλλα μου έχει φάει τα αυτιά ο βάγγος με το ΚΤΜ οτι είναι ωραία φάση.
είδωμεν ... αλλά δύσκολο το κόβω

tzeronymo
10/08/2011, 14:05
Eκλεισα και εγω πηρα τα εισητηρια Παρασκευη με το ΕΛΥΡΟΣ στις 12 μεσημερι μηπως καποιος απο εδω μερια θα ερθει να εχω παρεα σημειο συναντησεις εξω απο το πλοιο μιση ωρα πριν τον αποπλου θα ειμαι με aprilia pegaso ασημι εκτακτως τα δικα μου στο γκαραζ
παραγγειλα και μπλουζακι :)

sv9cvk
10/08/2011, 20:18
Eκλεισα και εγω πηρα τα εισητηρια Παρασκευη με το ΕΛΥΡΟΣ στις 12 μεσημερι μηπως καποιος απο εδω μερια θα ερθει να εχω παρεα σημειο συναντησεις εξω απο το πλοιο μιση ωρα πριν τον αποπλου θα ειμαι με aprilia pegaso ασημι εκτακτως τα δικα μου στο γκαραζ
παραγγειλα και μπλουζακι :)

Να κραταω κανα Linear??:D :D

tzeronymo
10/08/2011, 21:14
Τωρα ρε φιλε 4.000 euro εδωσα πηρα κομπλε ολα κανε καμμια ακροαση τα βραδια να μου πεις 1 GU 43 ΣΤΑ 3000 kv

Lioulios
11/08/2011, 00:46
Eγώ πάλι , πήγα ο παπάρας και έκλεισα για φέτος ΞΑΝΑ το καλοκαίρι 2 δουλειές και δεν μπορώ να φύγω μα με τίποτα όμως ...

Έτσι το φετινό το χάνω και είναι και κρίμα γιατί φέτος από ότι βλέπω θα μαζευτείτε πολλές .

...Ήθελα και να μοστράρω το τριμπούρδελο ...

FUCK !!!

Καλά να περάσετε ορέ .

Αναστασία ,πιες κάνα μοχίτο και για μένανε .

bonnie
11/08/2011, 13:40
φευγουμε στις 9.30 με το Λατω, εσυ βρε με το Ελυρος εκλεισες?? γαμωτο... :(
δεν ξερω ποιοι αλλοι θα ειναι με αυτο...

οποιος ταξιδευει με το Λατω απο πειραια, θα μας δει, θα ειμαστε καμια 10-15αρια, ντουκαττακηδες οι περισσοτεροι, καπου στο καταστρωμα θα την εχουμε αραξει με μπυρες κ σλιπιμπαγκια..
να μας βρειτε!! :D :D

γιαννη κριμα ρε γαμωτο, αλλα πλεον το να εχεις δουλεια ειναι πολυ σημαντικο... i know...
θα λειψεις παντως..
φετος δεν θα εχει μοχιτο, τουλαχιστον να μην βγω παλι σε κανενα περιοδικο σαν σουργελο οπως περσι!! :rotflmao:
θα μεινω στις ρακιες!! :beer:
κ θα πιω αρκετες για ολους οσους δεν ερθουν!! χαχαχαχχαχα

ο βαγγελης θα ερθει?

τα λεμε το πρωι Χανιααααααα!!!! :beer: :beer:

υγ. τζον στινττττττ εχεις πμμμμμμμμμμ

sv9cvk
11/08/2011, 13:58
Εγω θα ειμαι εκει την Κυριακη το πρωι...:D
Τα λεμε εκει!!!:beer:

tzeronymo
11/08/2011, 14:53
αυριο μεσημερι εσεις σημερα φευγετε ????

John Steed
11/08/2011, 16:02
υγ. τζον στινττττττ εχεις πμμμμμμμμμμ

Σου απάντησα εκεί που ξέρεις :winka:

:lol: :lol:

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση σε όλους! :wave2:

bonnie
11/08/2011, 17:05
αυριο μεσημερι εσεις σημερα φευγετε ????

α ναι, σημερα εμεις! :D

αυριο θα ειναι κ αλλοι στο πλοιο για Κοπελοκατασταση...
θα δεις εναν μαλλια με κατι χεβιμεταλμπλουζες και μια κοπελια με πορτοκαλι μαλλια, δικοι μας θα ναι κ αυτοι! :rotflmao:

καλη ανταμωση στα χανια λοιπον!! :beer:

ziggΥ
16/08/2011, 18:41
καμιά φωτογραφία θα δούμε λεμε? :D :look:

Lioulios
17/08/2011, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
καμιά φωτογραφία θα δούμε λεμε? :D :look: Συνήθως μετά από κάτι τέτοιο περιμένουμε την ανασυγκρότηση του κόσμου και σιγά σιγά και φωτό θα δούμε και ελπίζω και βίντεο (όχι σαν τα δικά μας πέρυσι χωρίς ήχο) .

Πάντως και εγώ τις περιμένω πως και πως .

...Άντεεε.

Lykos_Crete
17/08/2011, 10:05
https://picasaweb.google.com/102591400641373842852/2011

tzeronymo
17/08/2011, 18:51
kαλα κοπελια οβερ χαρηκα που σας γνωρισα ΜΕΝΙΟ = ΧΑΡΙΤΟ - ΑΡΧΑΙΟΣ ειχα να σας δω απο περυσι απο την παγκρητια, ΜΠΟΝΥ αλλα και τα αλλα παιδια του dukatisti περασα καλα μου εμεινε το ρημαδι απο τον διακοπτη ουτε Σαββατογενημενος να εισουνα Αρχαιε το ειπες και εγινε σπαστικα και γυρισα σπιτι (ποτε δανικο μοτο ) αλλα ψαχνομε να δω που 8α συνεχισω τις διακοπες μου ολα καλα !:)

MikeG
17/08/2011, 19:09
kαλα κοπελια οβερ χαρηκα που σας γνωρισα ΜΕΝΙΟ = ΧΑΡΙΤΟ - ΑΡΧΑΙΟΣ ειχα να σας δω απο περυσι απο την παγκρητια, ΜΠΟΝΥ αλλα και τα αλλα παιδια του dukatisti περασα καλα μου εμεινε το ρημαδι απο τον διακοπτη ουτε Σαββατογενημενος να εισουνα Αρχαιε το ειπες και εγινε σπαστικα και γυρισα σπιτι (ποτε δανικο μοτο ) αλλα ψαχνομε να δω που 8α συνεχισω τις διακοπες μου ολα καλα !:)

Αν είσαι Κρήτη, πες τι περίπου ψάχνεις και θα ενημερώσω άμεσα!:wave2:

tzeronymo
17/08/2011, 20:07
οχι γυρισα, σημερα σπιτι σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !

ziggΥ
18/08/2011, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
https://picasaweb.google.com/102591400641373842852/2011
nice :D :beer: :beer: :beer: