PDA

View Full Version : Murphy Vaffanculo...mugello 2011

Σελίδες : 1 [2] 3

blackbusa
10/07/2011, 04:51
ευτυχως δεν ειμασταν στην πλευρα που εκοβε βολτες ο Σταυρος και δεν κινδυνεψαμε...:evil: :lol: :bawl:

231152

blackbusa
10/07/2011, 04:52
νεα ασφαλτοστρωση...ρε μας δουλευουν???:look:

231153

blackbusa
10/07/2011, 04:54
παντως την αμμοπαγιδα σιγουρα την ανελαβε ελληνας εργολαβος...:rotflmao: :rotflmao: :bawl:

231154

blackbusa
10/07/2011, 04:58
πριν ελεγα για Μπιστα και γκαρυφαλλα...

231155

blackbusa
10/07/2011, 04:59
αυριο τελειωνει το ταξιδι μας...και τα καλυτερα ερχονται...

:wave2:

blackbusa
10/07/2011, 14:23
day 5...4/7

εχω βαλει το ξυπνητηρι στις 7.30..7.45...8.00 μιας και εχω ενα θεματακι με το πρωινο ξυπνημα....τελικα το πρωτο ξυπνητηρι ειναι υπεραρκετο και τιναζομαι επανω σαν ελατηριο...περιεργως και ασχετα με την χτεσινη κουραση και γαριδοποιηση σε χερια ποδια ειμαι ετοιμος για το ταξιδι της επιστροφης...οπως ειμαι για κατουρημα και βλεπω προς τα εξω βλεπω στο απεναντι βενζιναδικο τους πατρινους με τον Γιαννη να βαζουνε βενζινα...η ωρα ειναι 7.40...''thnx ρε Γιαννακη σκεφτομαι...χωρις να του πω τιποτα ανελαβε τα μικρα...απο οτι καταλαβα αρκετα μετα ειχαν κολλησει και στη σαββατιακη βολτα στην Φλωρεντια αλλα νομιζω οτι ηθελε να αναλαβει ισως το πιο δυσκολο ''φορτιο''...παρενθεση...το χθεσινο βραδυ ελεγαν τα παιδια οτι ηθελαν να ξεκινησουν νωρις νωρις μπας και προλαβουν να πανε και στην Ferrari...τους το απετρεψα τελειως για θεμα χρονου...και οι πιο γρηγοροι οδηγοι να ηταν ουτε με virtual ξεναγηση δεν θα προλαβαιναν...τελικα αποφασισαν να ξεκινησουν οσο πιο νωρις μπορουσαν για να φτασουν ανετα στην Ancona...αλλωστε ακομα σεβοντουσαν/φοβοντουσαν υπερβολικα...κλεινω παρενθεση....κατεβαινω κατω αρον αρον να τους χαιρετισω αλλα δεν τους προλαβαινω...THNX ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...βεβαια κατω βλεπω τον Κιμωνα με τον Κωστα...αναρωτιεμε αν εχει καταφερει να κοιμηθει καμμια ωρα...

''Καλημερα''...''παω να παρω καφε...να ετοιμασω τα πραγματα...και 8.30 που θα ανοιξει ο τυπακος καταιβαινω...οκ?''...''ΟΚ''...''εσεις αν εχετε ολα τα πραγματα ετοιμα ωστε με το που θα φτιαξουμε το μηχανακι να φυγουμε Μπιστολι''...''τα εχουμε ετοιμα''...8.29 τηλεφωνημα...''Ηρθε''...κατεβαινω και πριν προλαβω να κανω τις συνενοησεις μας λεει ο Giovanni μπουζι...99% μπουζι...ξερεις αυτο το μηχανακι???ΝΑΙ...οκ βαλτο μεσα....ΧΡΟΝΟΣ???1 ωρα???ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΟΜΕΡΦΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ...κατεβαινουν σιγα σιγα και οι υπολοιποι...μαθαινουν τα καλα νεα και υπαρχει ανακουφιση..9 ακριβως βλεπουμε και επισημα το προβλημα...τα μπουζι ειναι πιο μαυρα και απο τον Καζαμπουμπου...χρονικα εχουμε να κανουμε 330 χλμ σε 3,5 ωρες...καπως χαλαρωνουμε μιας και θα παμε απο autostrada και μπορουμε να πιασουμε αρκετα υψηλες ταχυτητες...πια θα φυγουμε χωριστα γιατι αν κολλησει καποιος καπου θα δημιουργηθει προβλημα...ο Σταυρος με την Χρυσα ξεκινανε στις 9.40...εμεις ειμαστε κιολλας ετοιμοι αλλα περιμενω να γινουν οι τελευταιες συνενοησεις για τα λεφτα...οπως ειπε και ο Γιαννης...4 μπουζι + εργασια =60 ευρω. μαζι με την εκπτωση που που ανεφερε οτι εκανε..φανταστειτε κατι παρομοιο σε ελληνικο συνεργειο...:(

10.00 ειμαστε ετοιμοι...ο Κωστας εχει εξαρχης αποφασισει να μεινει με τον Κιμωνα...ζευγαρακι γαρ...:evil: Η ΤΟ ΜΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Η το χανουμε μαζι....:lol: την στιγμη που ξεκιναμε βγαινει και το Busa...ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ:sun: εχω εξηγησει την διαδρομη (αλλωστε ειναι ευκολη)...δεν περιμενουμε γιατι εχουμε τριβαλιτσο ο ενας και σαμαρια ο αλλος και αν πετυχουμε κινηση ειναι δυσκολη η διηθηση...λογικα θα μας πετυχετε στο δρομο σκεφτομαι...ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΡΕ...

ξεκιναμε με τον Ακη...η διαδρομη μεχρι Bologna εχει καποια σχετικη κινηση...οι camperαδες ειναι απο τους πιο μαλακες οδηγους και δεν μας κανουν χωρο....εστω κραταμε καλη σταθερη ταχυτητα...80-100 σε καποια σημεια και περισσοτερο...ο δρομος ειναι με 2 λωριδες με ΛΕΑ...ξεμακαινουμε αλλα ξαναβρισκομαστε στην Bologna...εκει ο δρομος ειναι 3 λωριδων...πιο ανετος...ωραια...εντωμεταξυ ακομα οι αλλοι δεν μας εχουν φτασει...εχω υπολογισει οτι ειναι 10-15 λεπτα max πισω μας...περνοντας την A14 προς Ancona σταματημενα αυτοκινητα...αρκετα μεγαλη ουρα...2 νταλικες και ενα φορτηγακι εχουν αποφασησει να κανουν συσφυξη σχεσεων...η πισω νταλικα εχει γινει γαμισετα...πιανουμε ΛΕΑ και μετα απο λιγο προσπερναμε το ατυχημα...η πρωτη μου σκεψη οταν ειδα το ατυχημα ηταν ''ΓΑΜΑΤΟ...ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΖΑΧΑΡΗ...ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ''...και οντως ετσι εγινε οσπου να βρουμε μετα απο λιγα χλμ και δευτερο ατυχημα...παλι ΛΕΑ...την στιγμη που φτασαμε η οδικη εχει μεταφερει το αυτοκινητο στην ΛΕΑ...οι carabinieri στην ΛΕΑ...περναμε μισο μετρο απο διπλα τους..πρεπει να μας αφησαν λογω τον μπαγκαζιων...ουφ...ο δρομος ξανα ανοιχτος...120-140-160...ειμαστε ΟΝ ΤΙΜΕ...πφφφφφφφ Murphy my ass....

''ΕΛΑ ΡΕ...ΠΟΣΗ ΒΕΝΖΙΝΑ ΕΧΕΙΣ???''....''ΜΙΣΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ''...''OK...ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ PESARO...NA EΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ANCONA ΓΙΝΕΤΕ''....''ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ''.....ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜ...

στην αρχη του ταξιδιου σε ανυποπτη στιγμη ειχα πει ''ο κυβος ερριφθη''...ειναι η γνωστη φραση που ειχε πει ο Ιουλιος Καισαρας περνοντας τον ποταμο Ρουβικωνα και προελαυνονττας προς την Ρωμη...στο ανεβασμα το ειχα δει και μου το θυμησε...στην επιστροφη με το που βλεπω την ταμπελα λεω ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...αλλωστε εχουμε κανει 1.30 ωρα οδηγησης με σχετικα δυσκολες συνθηκες...11.30 και εχουμε ακομα 1.30 ωρα για περιπου 100 χλμ...:sun:
Μurphy?who the fuck is Murphy...:ninja:

blackbusa
10/07/2011, 15:05
11.45 ειμαστε ετοιμοι να ξεκινησουμε και εμφανιζετε ο Κωστας...τον παιρνουμε χαμπαρι και του κανουμε σημα...αυτος ειδε την κιτρινη μπλουζα του ΑΚΗ...VALENTINO ROSSI RULEZZZZ...
''o Κιμωνας??''
''δεν ξερω...καπου πισω...ειχα σκοπο να βαλω βενζινα να κατουρισω και βουρ''
μπρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...μολις μας περασε ο Κιμωνας
''Χαλαρωσε...ειμαστε on time...κανε τσιγαρο...κατουρα μην σου σκασει η φουσκα και τι θα κανει μετα η γυναικα σου και παμε παρεα''

12.00 ακριβως ξεκιναμε...εχουμε να κανουμε περιπου 110 χλμ σε 1.30 ωρα...αν χαθουμε ραντεβου η στα διοδια η στο πλοιο...ξεκιναμε...σε 5 χλμ πετυχαινουμε και αλλο ατυχημα...''η τυχη ειναι μαζι μας''...βεβαια πια κινουμαστε σε δρομο με 2 λωριδες χωρις ΛΕΑ λογω εργων...περναμε ισα ισα και φτανουμε κεφαλη...μπροστα μας εχουν προλαβει να φτασουν carabinieri (στο σημειο ακριβως εχει ενα ανοιγμα με κορινες για περιπτωση αναγκης)...μπροστα μας ενα αυτοκινητο που εχει καρφωθει σε ενα φορτηγακι...βγαζει καπνους...πλησιαζω να ρωτησω να ενημερωσω...πριν προλαβω να μιλισω...
''ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ...ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ'':eyepop: :hypnotize απαντηση
''ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ'':alien: καπως οπως το emoticon πρεπει να με κοιταζε...τωρα που το σκεφτομαι γελαω αλλα εκεινες τις στιγμες απλα ο χρονος εχει σταματησει...παω να μιλισω με τον αλλον που εκεινη την στιγμη πρεπει να ενημερωνει το κεντρο...ακουω σωστοτατα κατι χριστοπαναγιες...ειπα οτι ο χρονος φαινομενικα μπορει να ειχει κολλησει αλλα για εμας ετρεχε ολο και πιο γρηγορα...
''ΕΧΜΜΜΜΜΜ...ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ???''
''εισαι μαλακας???αυτο ανα πασα στιγμη μπορει να κανει μπουμ''...καπου εκει σκεφτεσε δεν γαμιετε και το πλοιο...δεν εχω πια αισθηση του χρονου...δεν τον κοιταω...απλα σκεφτομαι συνεχεια τι θα μπορουσα να κανω...
''Εχμμμμμμ...και ποσο θα μας παρει να ξεκολλησουμε???''
''μας βλεπω εδω κανα διωρω'':sick:
''ΜΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ'':alien:
την στιγμη που γινετε αυτος ο διαλογος ακουμε την λυτρωση...ερχετε η πυροσβεστικη...αυτοματα σκεφτομαι...σε 10 ξεμπερδευουμε...μπααααααααα....ο τυπακος δεν ειχε καταλαβει σε ποιο σημειο ηταν το ατυχημα και μας περασε με 120 συν...τα φρενα του πρεπει να επιασαν στην Bologna....:bawl: τελειως σουρεαλ...οκ σκεφτομαι...αυτο ειναι σημαδι...περναμε με ευθυνη μας...ξαφνικα το αμαξι απο τους καπνους περναει στο σταδιο εχω πιασει φωτια...ΚΟΚΟΚΟ...
ο καλος μπατσος με βλεπει σε τι κατασταση ειμαι και ερχετε και μου λεει...
''ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ...ΚΑΝΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 600 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑUTOSTRADA...ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΚ...''
''πισω που??απο εδω απο τα αυτοκινητα???αναποδα στην κυκλοφορια???''
''ΝΑΙ..''
''μα αν ερχονται που θα ερχονται και αλλοι παει κολλησαμε''
το λεω στον ΑΚΗ και ειμαστε στο παραμηδεν να το κανουμε....φλασια...γλυκο ζουμπουρλουδικο αγορι mode on...
''εχμμμμμμμμ...επειδη εδω βλεπω το ανοιγμα...μηπως...λεω μηπως...θα μπορουσες να μας κοψεις το αντιθετο ρευμα και να κανουμε αναστροφη???
'':alien: ''
φευγει και δεν μου λεει τιποτα...εκει που παω να πω στον ΑΚΗ αναστροφη οπως ηρθαμε και ο θεος βοηθος βλεπω τον τυπακο με την κοκκινη σημαια στο αντιθετο ρευμα να σταματαει τα αυτοκινητα...''ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε''...ακομα δεν εχω καταλαβει αν το εκανε για εμας η εκοψε την κινηση μην κανει κανα μπουμ το αυτοκινητο και χτυπησει κανεις απο το αντιθετο ρευμα....στο αντιθετο ρευμα δεξια ειναι κατι νταλικες που δεν σταματανε αλλα πανε σχεδον με 0 χλμ...απαιτητικα τους κανω το σημα stop 2 φορες και σταματανε...με το που ξεκιναω την αναστροφη ο αλλος μπατσος εχει αρχισει οτι καντιλια μπορειτε να φανταστειτε...πρεπει να τον ακουγα και για 300 μετρα...

blackbusa
10/07/2011, 15:51
κοιταω πισω μου να δω αν εχουν ερθει τα παιδια και βλεπω πανω απο 10 μηχανακια...:lol:
καποιοι απο οτι μου ειπε ο Ακης ειχαν να παρουν το ιδιο καραβι με εμας...θυμαμαι σιγουρα ενα ducati hyper νομιζω...εξοδος autostrada...ss16...πολυ κινηση...ειχα σκοπο αν ηταν καλα να παμε απο εκει...μπαααα....χανουμε για λιγο την εξοδο της autostrada...το ειδα τελευταια στιγμη με την κορη του ματιου...το ειδε και η Κατερινα και το λεει στον Ακη...την κραζει..ΕΙΠΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΞΕΡΟΥΝ...ειμασταν αριστερα σχεδον στο αντιθετο ρευμα με αλλαρμ...ηταν δεξια με μονη πινακιδα σε εκεινο το σημειο...ευτυχως κανουμε ξανα αναστροφη συντομα...βουρ για autostrada παλι...μενω τελευταιος στα διοδια να βλεπω οτι οι δικοι μας ειναι οκ...autostrada...85 χλμ αν θυμαμαι καλα...1 ωρα παρα κατι...''ΑΚΗ...85 ΧΛΜ...ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΩΡΑ...ΑΘΗΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ...''....''ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ''.....μετα απο λιγο περναμε τα παιδια με τo ducati...πανε με 140???150???...τους περναμε σουβλακι...200 συν...ο Κωστας πισω με το hornet ΚΟΛΛΑ ΣΤΑ 180...θυμαμαι να σκεφτομαι οτι αν ειναι με το δικο μας καραβι το χασανε...

τωρα πια εχουμε μπει στον αυτοματο...ο Ακης μπροστα και ψιλοανοιγετε...εγω πισω να κοιταω χρονο...αποσταση...ταχυτητα...καθρεφτες τον Κωστα πισω...οπως ειπα εχουμε πιασει σχεδον 200αρες...ΑNCONA NORD...PORTO...ΡΟΛΟΙ...YESSSSSS ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΞΕΚΚΟΛΙΑΡΗ MURPHY...ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΕΛΙΟ (ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΤΣ...):bawl: :bawl: :bawl:

εξοδος ancona nord ατα 600 μετρα...μπροστα μας νταλικα...αν θελουμε την προσπερναμε ανετα...κανω την μαλακια να παμε πισω της...χρονο εχουμε...μην χασουμε την εξοδο...μην γινει καμμια μαλακια τις τελευταιας στιγμης...κολλαμε πισω της στην πληρωμη...δεν ξερω ποση ωρα εκανε...3-4-5 λεπτα???ξερογκαζιες...κορνες...μπινελικια...χριστοπαναγι ες...φευγει επιτελους...τα λεφτα ετοιμα...και ξαφνικα η υπαλληλος φευεγει απο το booth και μας λεει επιστεφω αμεσως...:hypnotize :uplate: :eyepop: ''ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑΑΑΑΑΑ...ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ''...επιστρεφει μετα απο κανα 2λεπτο???πληρωνουμε και παμε...ρολοι...ειμαστε ακομα on time...απο την γνωση μου με τα τοσα ταξιδια Ιταλια Ελλδα ξερω οτι το καραβι δεν φευγει ΠΟΤΕ στην ωρα του...το λιγοτερο 15 λεπτα καθυστερηση...το λιγοτερο....

πλησιαζοντας εχω παρει αποφαση να παω κατευθειαν στον καταπελτη...τι check in και μαλακιες...ομως κολλαω και βλεπω πινακιδα με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ chek in...δεν ηεξερα οτι ειχαν φτιαξει αλλο κτηριο οπου δεν εχεις οπτικη επαφη με το πλοιο...παμε...τρεχοντας λεω στους αλλους περιμενετε...ΑΝΕΚ...κοσμος...ουφ...οκ...
''Γεια σας...ενα check in εδω???''
''για ποτε???''
''Τι ποτε???για τωρα....των 13.30''
κοιταει ρολοι...
''Κυριε μου η ωρα ειναι 13.32...το πλοιο εφυγε''

ΚΕΝΟ...ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ....ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΦΥΓΕ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...

''τι σημαινει εφυγε???''
''ιταλικα μιλαμε κυριε...το πλοιο εφυγε''

εξω γρηγορα στους αλλους....τρεχοντας φωναζω....''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΦΥΓΕ...ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙ''....:sick:
παμε με ψιλοσβελτους ρυθμους....''ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ...ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ...ΗΛΙΘΙΕ...ΚΛΠ'' την μια...συγχρονος...''ΟΧΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ''...και τουμπαλιν...ειπαμε...μια παρανοια... :lol:
πλησιαζοντας εχω οπτικη επαφη με το λιμανι πια...βλεπω το καραβι...''ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ 2 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ''...''ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...ΚΑΝΩ ΣΗΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙ ΣΒΕΛΤΑ''....για να μπεις στο λιμανι εχει μια μπαρα...ειναι αυτοκινητο...κατι λενε με τους λιμενικους...μπαινουμε σφηνα...ανοιγει η μπαρα...δινω στο αυτοκινητο προτερεοτητα να φυγει...μου την δινει πισω...30 δευτερολεπτα αυτη η μαλακια...τελικα πρεπει να φυγαμε συγχρονος...:lol:

ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....

''ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CHECK IN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΜΠΩ...''
ο ανθρωπος με την πασσαλιμενη απο κρεμα μουρη δεν με καταλαβαινει και αναφωνει ενα σκετο...Ε???...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CHECK IN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΜΠΩ... :evil:

μην ανυσηχητε...ολα ειναι οκ...τα εισητηρια σας???τα δουμε...ΑΝΕΚ Ε???με τις μαλακιες που εχουν κανει μας δημιουργουν προβληματα...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CHECK IN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΜΠΩ

μπαινουμε και ενω μαζευω πραγματα κλεινει ο καταπελτης και ξεκιναμε...
MURPHY ΜΑ VAFFANCULO

blackbusa
10/07/2011, 16:12
ανεβαινουμε και βρισκομαστε οι πυρκαβλοι στο φουγαρο...νερο...τσιγαρο...οι υπολοιποι πια εχουν πιστεψει οτι δεν το προλαβαμε...ο Κιμωνας εμαθα ειναι σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση...για εμας...για αυτον...πιστευω και λογικα πιο πολυ για τον Κωστα...τελικα μαζευετε παλι μαζι το παρεακι....ουφ ανακουφσηση...το γελαμε πια...αλλωστε τα παντα ειναι εκ του αποτελεσματος...τελος καλο ολα καλα..τα πραγματα ειναι πια ηρεμα...μαθαινω οτι αν το χαναμε το επομενο ηταν σε 3 μερες...ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ...ΟΧΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ...:dizzy:
λιγο πριν φτασουμε μαθαινω οτι με ολα τα προβληματα που ειχαμε ο Σταυρος σε ολο το ταξιδι ηταν με τεφλον στο σωληνακι της βενζινας...:uplate: λεμε και αλλα διαφορα...η ωρα περναει...η κουραση ερχετε...:ZZZ:

day 6...5/7
πλησιαζουμε Πατρα...ο Σταυρος εξακολουθει να εχει προβλημα με τα χταποδια μιας χρησης που αγορασε απο το Praktiker...του προτινω να τα στειλει με το ΚΤΕΛ και να τα παραλαβει στην Αθηνα...του το λενε και οι υπολοιποι απο οτι εμαθα μετα...εκανε του κεφαλιου του....

Πατρα...back to greek reality...δρομος καρμανιολα που στα πρωτα 30 χλμ ειχα κιολλας κουραστει...καταφερα να δω προσπεραση βυτιοφορου σε νταλικα σε αριστερη στροφη οπου το βυτιοφορο ηταν ολο στο αντιθετο ρευμα...κλασσικα ελληνικα...με πολυ προσοχη καταφερνουμε να επιστρεψουμε στην Αθηνα...τηλεφωνα...ολοι καλα...ο Σταυρος μου λεει οτι αρπαξαν φωτια...στην αρχη νομιζα το σωληνακι και χεστηκα επανω μου...μολις μου ειπε οτι αυτος και η Χρυσα ειναι οκ coolara...ειδα και τις φωτο και γελαγα με την αισθηση του της φωτιας...:lol: ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΛΛΕΣ ΤΙΣ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...;)

blackbusa
10/07/2011, 16:35
το ξερω οτι γραφω κουραστικα αλλα θελω να γραψω εναν σχετικα συντομο επιλογο...

Οταν ξεκινησε αυτη η ιστορια δεν ειχα καταλαβει το μεγεθος της ευθυνης που επερνα...τελικα εμαθα και εγω...οσο και να κουραστηκα καμμια στιγμη δεν μετανιωσα για κατι...θα το ξανακανα ανετα...λεμε και καμμια μαλακια να περασει η ωρα...:lol:

Καποιοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε...καγουρες γεννημενοι για παντα καγκουρες...ο Σταυρος ξερει ποσο πολυ τον αγαπαω τον μαλακα οσο και ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΛΑΜΕ ΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ...γεια σου Χρυσα ηρωιδα... :beer:

τον Γιαννη δεν τον ηξερα και δεν προλαβα να τον μαθω καλα...ειχα την εντυπωση στην αρχη οτι ειναι κουκουρουκου (θυμασε που σε κυνηγαγα και τρεχαμε να προλαβεις να κλεισεις) αλλα βγηκε παιδι διαμαντι...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ...:beer:

Ακης Κατερινα ειναι σταθερες αξιες...εχουμε προυπηρεσια απο Χαλκιδικη...:beer:

Μητσος Αλεξια για την παρτην τους αλλα και μαζι μας...παλι τα αυτια μας πηρες Μητσακο...:lol: :beer:

Κωστας ο γλυκουλης ο Γαλατας...τι να πω ρε πουστη μου???απλα το καλυτερο παιδι...οταν τον γνωρισετε θα καταλαβαιτε...ενας λογος ακομα που γουσταρω το Moto...βρισκεις ανθρωπους που δεν υπαρχουν και δυσκολα θα τους γτνωριζες...ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...:lol:

Κιμωνας ο τρελλαμενος...παιδι καρικατουρα οπως λεει και η Μαρια...τον ηξερα...τον γνωρισα καλυτερα...λιγο μαλακακος αλλα ποιος δεν ειναι...αλλα και παλι ψυχουλα...δεν ειναι τυχαιο οτι εγινε ζευγαρι με το καλυτερο παιδι...:evil:

τα μικρα...τα πατρινακια..τα παρταλακια...τα μιναροπαιδα...πολλες εκφρασεις εχω γραψει εδω μεσα...τελικα οι πιο κερδισμενοι νομιζω ειναι αυτοι...αρκει να παρουν μονο τα καλα μας...εχω καταλαβει οτι αρχιζουν να ψαχνουν πιο σοβαρα για εξοπλησμο...ειπαμε..σιγα σιγα...αλλα επιβαλετε...ο ενας εβαλε επιτελους στο μηχανακι τους καθρεφτες και πινακιδα...μακαρι να τα κρατησει...ειδανε πως πρεπει να πηγαινεις στον δρομο...μακαρι να περασουν απο τον φοβο στον σεβασμο...ψιτ...απο εδω και μπρος εγω θα σας φωναζω ΜΑΓΚΕΣ...μικρα ειστε πια μονο στην ηλικια...ρε πουστη μου γεννιοντουσαν παιδια το 1991???:rotflmao:
ΜΑΓΚΕΣ...:beer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ...:blush: :sun:

ΤΕΛΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ MUGELLO...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ...:evil:

για οποιον ενδιαφερετε εγω γραψει το how to με οσες περισσοτερες λεπτομεριες μπορουσα...θα το βρειτε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=119413

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ... :sun:

amyroukai
10/07/2011, 18:04
Αν δεν παινέψεις το "σπίτι" σου... DrEvil ξαναμαναευχαριστώ :)

Δεν σπάει, δεν χαλάει, δεν καίει.

231166

amyroukai
10/07/2011, 18:06
Το τσαρδί του moto.gr

Σαφώς πιό άνετο από όσο φανταζόμουν και αρκετά δροσερό για να μην νιώθω "σιχαμένος" από τον ιδρώτα όλη μέρα χωρίς ντους...

231167

amyroukai
10/07/2011, 18:08
Ξημέρωμα. Καφεδάκι, Muffin και προσπάθεια για να ξυπνήσουμε και να πούμε και δύο τρία πράγματα για το τι θα γίνει μόλις φτάσουμε.

231168

amyroukai
10/07/2011, 18:10
Πάμε γιατί βράσαμε στον ήλιο;;;

231169

amyroukai
10/07/2011, 18:11
Πρώτη στάση, Ταβούλια.

231170

amyroukai
10/07/2011, 18:12
Μόλις βγήκαμε από αουτοστράντα και ψιχαλάει. Χμ... Κάλυμμα στο bagster. Δεν ανησυχεί κανείς όμως έτσι ώστε να βάλει αδιάβροχα, κούνια που μας κούναγε...

231171

amyroukai
10/07/2011, 18:16
Και τι άλλο κάνει το 749 εκτός από το να ανεβάζει θερμοκρασίες και να φοβάσαι μην πετάξει λάδια στο σύμπαν αν ανεβάσεις στροφές;

231172

amyroukai
10/07/2011, 18:17
Ψιχάλα, πύρκαυλος αναβάτης φυσικά χωρίς κράνος, ανυποψίαστος Ιταλός και... να τα μας... Ευτυχώς χωρίς σοβαρή ζημιά στον αναβάτη. Λίγο παρακάτω παραλίγο να αγοράσει ο Devils ένα τρακτέρ.

amyroukai
10/07/2011, 18:19
Ξέχασα την φωτογραφία...

231173

amyroukai
10/07/2011, 18:23
Ο Πάνος έχει δικό του ξενοδοχείο και δεν μας ήθελε εκεί... San Gallo.

231174

amyroukai
10/07/2011, 18:26
Δεν γίνεται τουρισμός με σούπερσπορ μηχανή; Και βαλίτσες και συνεπιβάτιδα μεγάλου κυβισμού. Ισπανοί παιδάκι μου, δεν νιώθουν... Στην Ελλάδα θα μαζευόντουσαν οι κάτοχοι R6 και θα τον εξοστράκιζαν από την χώρα. Ομοίως τον φίλο του με το Ζ. Χαλάει την μούρη στην γκαφετέρια.

231175

amyroukai
10/07/2011, 18:29
Πατρινοί σε δράση. Λίγο μετά, η ατάκα όλης της εκδρομής με την τουρίστρια... Που ΔΕΝ ήταν Ιταλίδα, έτσι;

Τελικά δεν μάθαμε και αν η Αγίου Νικολάου έχει καλύτερες γκόμενες από την Φλωρεντία.

231176

amyroukai
10/07/2011, 18:31
Βοήθειαααααααα μισό κιλό παγωτό σε ένα τόσο δα χωνάκι. Οι υπόλοιποι τουρίστες πέθαναν στο γέλιο με το θέαμα... Πασαλείφτηκα ολόκληρος, αλλά το κατάφερα. Και φυσικά δεν πεινούσα όλη μέρα...

231177

amyroukai
10/07/2011, 18:33
Νταξ, ψώνισε και κάτι καλό για το κορίτσι #3942...

231178

amyroukai
10/07/2011, 18:34
ΑΝΤΕ ρε μλκς που κάνετε πλάκες με το κράνος μου ρε... Απελπισία τον έπιασε τον κακόμοιρο...

231179

amyroukai
10/07/2011, 18:35
Περπιράκι rulz Firenze. Word.

231180

amyroukai
10/07/2011, 18:38
Μπριζόλα ένα πενηντάρικο; Ή κάπου εκεί. Γαρνιτούρα, 6 ευρώ τα φασόλια και 7 το σπανάκι αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι φτηνά όλα τα Ιταλικά... Και αν σκεφτείς ότι η μπριζόλα ήταν για τρεις... Πεντανόστιμη όμως.

231181

amyroukai
10/07/2011, 18:42
Καράβι επιστροφής. Ο devils εξαϋλώθηκε...

231182

amyroukai
10/07/2011, 18:47
Δεν είχες Σταύρο και Χρύσα; Να τους, με τα σνακ του Σαββάτου...

231183

amyroukai
10/07/2011, 18:50
Ο Πάνος έχει ΚΑΙ εργοστάσιο...

231184

blackbusa
10/07/2011, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
ΑΝΤΕ ρε μλκς που κάνετε πλάκες με το κράνος μου ρε... Απελπισία τον έπιασε τον κακόμοιρο...

ναι ρε...το ξεχασα αυτο...σαββατο δοκιμαστικα...στο φευγα το κρανος παιρνει την κατηφορα...η φατσα του Κωστα ανεκτιμητη...εμεις αποσβολωμενοι....και οι γυρω οταν φτανει στα συρματα να φωναζουν....''GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL''...
του κανανε την ιδια πλακα στην piazzale Michelangelo...
δηλαδη δεν του το πεταξαμε...απλα του ειπαμε οτι επεσε...:lol: :lol: :lol:

παντου υπαρχει ενας Gallo Γιαννη μου...:winka:

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:08
Στο χωριό του Rossi

231225

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:09
Επίσης.Μόλις φτάνει και ο Άκης με την Κατερίνα.Πίσω ο devil's

231226

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:10
:beer:

231227

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:13
Το μεγαλύτερο μέρος της παρέας ,στάση για καφεδάκι.Είναι η στάση που κάναμε και τράβηξε λιιιιιγο παραπάνω όπως έγραψε ο Πάνος και μετά απο την σωστή παρατήρηση του Σταύρου ''μαλάκες αν το πάμε έτσι δεν θα φτάσουμε ούτε αύριο'' :smilea: τα μαζέψαμε και φύγαμε

231228

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:17
Κάπου εδώ είναι το πατρικό του VR.Δεν κατάλαβα ποτέ που, γιατί τον κύριο που προσπαθούσε να εξηγήσει πως κάπου εκεί έχει και μια πίστα ΜΧ του πατέρα του VR ,δεν τον κατάλαβα.Οπότε τράβηξα μια και ...καλό βόλι.

231230

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:21
Ποιανού είναι το κράνος οεο???
Μια απο τις ποιο δύσκολες στιγμές μου :bawl: Το κράνος που μέχρι πρίν δεν έβαζα ούτε γάντια μέσα ,σκόραρε στο mugello.Έχει κανα δυο τσαμπουκάδες απο κάτι πέτρες αλλά είναι ΟΚ.
Ξανά :bawl:

231231

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:23
:confused: ότι να'ναι :lol:

231232

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:24
καλό ε;

231233

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:27
Γεια σου και σένα π@π@ρ@ μας χάλασες τον αγώνα :rotflmao:

Διακρίνεται κακός φίλαθλος σε άσεμνη χειρονομία.Μαντεύω εναντίον του Stoner :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

231234

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:27

231235

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:29
Καλά θα τα πούμε την επόμενη φορά
:rotflmao:

231236

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:32
ντουυυυυυυυυυ
Ο devil's έκανε και track day.
Είπαμε τα λάστιχα που πάτησαν mugello ,δεν τα πετάς ποτέ!!! :lol: (βάλε φωτό)

231237

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:33
Πάνο :beer:

231238

LogOutGoRide
11/07/2011, 20:49
Συμπέρασμα πρώτο:Επιτέλους πρέπει να εξασκηθώ στην φωτογραφική μηχανή :ZZZ:

Συμπέρασμα δεύτερο:Χρειάζομαι φακό με μεγαλύτερο zoom :rotflmao:

Συμπέρασμα τρίτο:Όταν ''τραβάς'' κινούμενα αντικείμενα επιβάλλετε να έχεις επιλέξει την θέση sports στην μηχανή :rolleyes:

Πέρασα φανταστικά, ειλικρινά το έκανα ξανά αύριο κιόλας χωρίς να αλλάξω τίποτα και ιδίως την παρέα.Ότι και όπως το φαντάστηκα έγινε και πιστεύω πως σε συνδυασμό με το τριήμερο που ακολούθησε καπάκι με τον μεγάλο μου γιο σε κάμπινγκ ,ήταν μια απο τις καλύτερες (μπορεί και η καλύτερη ) άδειες που είχα ποτέ και σας ευχαριστώ όλους γι'αυτό.

Το μοναδικό στραβό που έγινε ,ήταν μόλις πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα,στο πρώτο τούνελ της Εγνατίας που πέρασα ,(γαμω)Τούρκος με Βελγικές πινακίδες κόντεψε να με σκοτώσει κυριολεκτικά ,όταν τον προσπερνούσα (με αρκετά στο κοντέρ είναι η αλήθεια) έκοψε απο δεξιά στα αριστερά και φρέναρε μπροστά μου ,χωρίς να υπάρχει ψυχή στον δρόμο.

Καλούς δρόμους σε όλους ,ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα.

:beer: :beer: :beer:

devil's animal
12/07/2011, 02:09
εγω θα ξεκινησω πηγαινοντας αρκετα πισω στο διημερο 11-12/06. ακριβως δλδ εναν μηνα πριν...
ειμαι με την παρεα Σερρες και περναμε ομορφα, οταν μου ερχεται η σκεψη οτι για να παω Ιταλια με το gsxr πρεπει να κανω αρκετα μεγαλη διαδικασια...
και εξηγουμαι...
το Κ9 εχει πολυεστερικο χωρις φωτα και λοιπες αηδιες...
το πηρα ετσι και δεν το ειχα λυσει-δεσει εγω.
οταν για να παρω την κοπελια μου καποια στιγμη δικαβαλο επιχειρησα να του βαλω την ουρα με το σελακι, εκανα μια μικρη ζημια στις βολτες του υποπλαισιου βαζοντας λαθος βιδες...διορθωθηκε με κολαουζο αλλα επρεπε να παει μαστορα και χαλαστηκα...

επισης ειχα κλεισει ηδη ξανα να ανεβω Σερρες τον Σεπτεμβριο....

εχοντας αυτα στο μυαλο μου αναλογιστηκα τα εξης:
1) πρεπει να το κατεβασω Αθηνα με την μεταφορικη = 50€
2) πρεπει να το παω μαστορα για να αλλαξει το πολυεστερικο με το μαμα κουστουμι = 30€
3) πρεπει να το ξαναπαω μαστορα για να αλλαξει το μαμα με το πολυεστερικο = 30€
4) πρεπει να το ανεβασω Σερρες με μεταφορικη = 50€
5) πρεπει να το κατεβασω Αθηνα με μεταφορικη = 50€
6) δεν θα μου αρεσε να το εβλεπα με σαμαρια = ανεκτιμητο

να ανεβοκατεβω οδικως δεν επαιζε. ειχα κλεισει ηδη αεροπορικα...
οποτε μου εβγαινε ενα κοστος περιπου στα 210€.

η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν και την διαδικασια:
παω μηχανακι μαστορα, επιστρεφω σπιτι με λεωφορειο.
φορτωνω μαμα πλαστικα και συμπραγκαλα στο αμαξι, κατεβαινω μαστορα.
ανεβαζω μηχανακι με μαμα πλαστικα σπιτι.
ξανακατεβαινω με λεωφορειο στο μαστορα να παρω πολυεστερικο κουστουμακι με το αμαξι.
και ολο αυτο απο την αναποδη οταν επρεπε να τα ξαναλλαξω...:hypnotize :yuck:

στο cb-1 επρεπε να βαλω λαστιχα, γιατι ενταξει ωραιο ειναι να νομιζεις οτι το ταπεινο 400αρακι σου βγαζει τα τριπλα αλογα απο μαμα στους ελληνικους δρομους, αλλα οταν βρισκουμε βρεγμενο κακαριζουμε δυνατα να μας ακουσουν ολοι...:lol:

κοστος ελαστικων 230€ και μια καθιερωμενη αλλαγη λαδιων πηγε στα 50€. βρηκα και ευκαιρια και αγορασα και μια ντιζα κοντερ (στα 28€) γιατι ειχε σπασει η αφιλοτιμη..κοστος συνολικο περιπου 310€.

ναι αλλα τα λαστιχα μου μενουν, οπως και η ντιζα κοντερ, οπως και τα λαδια...ουσιαστικα δλδ παγια εξοδα που θα τα εκανα οπως και να ειχε αρχες Σεπτεμβριου.

ενω τα αλλα, θα ηταν "αερας" και θα ειχα το gsxr ξανα στην ιδια μορφη που ειναι τωρα, απλα με αλλο νουμερο στον ολικο χιλομετρητη...

οποτε πεταω στην Χρυσα που ηταν μαζι μου ενα:
"λεω να παμε με το cb-1 Iταλια"...
"ε,παμε"...

αλλο που δεν ηθελε βασικα γιατι πιστευε οτι θα ηταν πιο καλα για εκεινη λογω της μικρης ταχυτητας που πιανει σε σχεση με το gsxr...(κουνια που την κουναγε...:lol: )
ηταν και το θεμα με την θεση του συνοδηγου που την τρομαζε σε πολυωρο ταξιδι, οποτε συμφωνησε αβλεπει.

το Gsxr 1000 K9 μου λοιπον, μενει Θεσσ/νικη ως εχει και μπαινει στο παιχνιδι το γαϊδουρακι μου που ακουει στο ονομα Cb-1...:D

υ.γ: να σημειωσω οτι το gsxr δεν θα μου ελειπε το τριμηνο Ιουνιος-Σεπτεμβριος γιατι ειχε φτιαχτει το XR απο μοτερ και θα ειχα αυτο να ασχολουμαι για τις βολτες μου. ουτως ή αλλιως θα ανεβαινα σιγουρα σε αυτο το διαστημα Θεσσ/νικη να το κανω καμια βολτα στα εκει περιξ...

devil's animal
12/07/2011, 02:42
αφου εγιναν ολα οπως προεβλεψα και βρηκα και δανεικα σαμαρια απο τον Αντωνη (βλ. reinmeister) ηρθε μια μερα πριν το ταξιδι...ο Μερφι με γλυκοκοιταγε, αλλα εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι...:blush:

"ρε φιλε, λεω να σφιξω την αναρτηση, γιατι με 60λιτρα σαμαρια και δικαβαλος θα γινει τσοπερ το μηχανακι. θα σηκωσει το μουτρο τοσο ψηλα που θα ψαχνομαι" στον Αντωνη...

"ευκολακι, παρε ενα καλεμι και ενα σφυρι και βαρα την για να παει στην θεση 7. αν δεν ειναι ηδη." σε μενα

παω κοιταω πισω αμορτισερ, στο 4 η θεση. ωραια λεω, εχουμε περιθωρια.
περνω ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι και παω να πελεκισω...:lol:
ε,μετα απο 2-3 σφυριες καταλαβα οτι θα το κοψω στην μεση και σταματησα..:rotflmao:

θελει γατζοκλειδο το πραγμα...ωρα Ελλαδος 18:30

"δεν πεταγεσαι μεχρι το μαστορα εδω πανω που φτιαχνει μηχανακια" ο πατερας μου σε μενα...
"αντε να παω αλλα 99% θα ειναι κλειστος.."

μια και 2 κανω 100 μετρα και βρισκομαι σε εναν μικρο βωμο με Aprilia...:uplate:

κακος οιωνος σκεφτομαι αλλα συνεχιζω μεχρι μεσα...

καποιος σκαλιζει κατι σε ενα σκουτερ και ενας αλλος τον κοιταει με βλεμμα μικρου παιδιου. ευκολακι μαστορας και παραπαιδι...
rsv1000, caponord και tuono βρισκονται αραδιασμενα δεξια και αριστερα, αλλα σε τευχη, αλλα ολοκληρα, αλλα κανενα δεν σου γεμιζε το ματι...
πρωτη φορα ειδα τοσα παρταλια μαζεμενα...:lol:

"χριστοπαναγιες"
"καλησπερα"
συνεχιζουν οι χριστοπαναγιες, χωρις να σηκωσει κεφαλι απ'το παρταλι...
καποια στιγμη ακουγεται ενα "γεια"
"ε,θα ηθελα να δανειστω ενα γατζοκλειδο"
"τι ειναι το γατζοκλειδο?"
"ειναι αυτο που σφιγγουμε ή ξεσφιγγουμε την αναρτηση"

προς τον αποχαυνωμενο διπλα του: "δως του ρε Μητσο ενα γατζοκλειδο"

μου δινει γατζοκλειδο παω να σφιξω εγω ο αδαης.
@@ καλαβρεζικα δεν εχω πατημα...:sad:

ισως εαν μετακινουσα λιγο αυτο το σωληνακι που κατεβαινει απο το ντεποζιτο και βαλω δαχτυλο εκει που δεν εχει ξαναμπει ποτε...:blush: ,να καταφερω να περασω την ακρη και θηλυκωσει και....
βενζινη πιτσιλαει το πλαισιο...:bawl:

μικρο σχισιμο στην ακρη του σωληνακιου και οταν το πιεζες με το δαχτυλο ανοιγε και πιτσιλουσε βενζινη...

^@%#%$#%#^%:evil: ---> η αντιδραση μου. (γ@μω τα aprilia και τον μερφυ μου μεσα.)

καταφερνω λυνω ντεποζιτο για να δω την ζημια καλυτερα. ζητωντας εργαλεια ειχα κανει ενα μικρο συνεργειο εξω απο το συνεργειο. κανενας δεν ερχεται να δει τι κανω. ειμαι μονος μου εξω στο πεζοδρομιο και εχω λυσει το μισο cb-1 και απλα οτι χρειαζομαι παω μεσα και το ζηταω απο τον παραγιο και αυτος μου το δινει.

εξηγω την ζημια και μου λεει (ο παραγιος) βγαλτο να το αλλαξουμε. γ@μω λεω εγω απο μεσα μου. θα την κανουμε την κεντα...

να μην τα πολυλογω σφιγγω αναρτηση στο 7 και παω να βγαλω το σωληνακι απο πανω απο το παπαρακι (παντου υπαρχει ενα) που το κρατουσε.

ειχε μια περιεργη κουρμπα και ενα εξτρα λαστιχο πανω στην κουρμπα. περιεργο σκεφτομαι και συνεχιζω την προσπαθεια...

παπαρια μαντολες. ειναι πολυ σφιχτο. σκεφτηκα προς στιγμην να το κοψω να παει να γ@μηθει αλλα καποιος καλος αγγελος με προστατεψε να μην το κανω.

με τα πολλα και ενα ψιλο κατσαβιδι, το πεταω απο πανω και το παω περιχαρης στον μαστορα για να το δει και να μου φερει ενα αλλο.

το κοιταει και λεει στον αλλον...

"τωρα μαλακα κατσε και βρες τετοιο σωληνακι που του ειπες αυτουνου οτι εχουμε"
:eyepop: :bigcry: :bigcry:

ψαχνει ο αλλος πανικοβλητος...και οπως μαντευετε...βρηκε τα @@ του sniper..

ανταλλακτικο καινουργιο απο honda η ετυμηγορια, διοτι ειναι κουρμπαριστο - περιεργο και σουπερ σπανιο, γαμω τον soihiro τετοια ωρα που με βρηκε...

"αυριο πρωϊ akatanomastos"
"τι λες ρε μαστορα, εγω αυριο πρωϊ παω Ιταλια"
"με αυτο?"
"οχι με αεροπλανο και ειπα να το παρω μαζι μου σαν αποσκευη"
"φιλε δεν γινεται τιποτα. αν σου βαλω αλλο σωληνακι θα τσακιζει και δεν θα περναει Μπετζινα και μπορει να σου καψει και τρομπα μπενζινας"

problem σκεφτομαι και κοιτωντας το μου ηρθε η τρελη ιδεα να το καψω στο σημειο τοπικα μπας και κολλησει. ευτυχως ουτε αυτο το εκανα.:lol:

αλλα αφου πριν δουλευε γιατι να μην δουλεψει και τωρα. μονο αν το πιεσεις με το δαχτυλο χανει. ποιος θα το πιεσει?? αφου και μεχρι τωρα δεν ειχα καταλαβει τιποτΙΣ.

βαζω λιγο τεφλον (προτροπη του μικρου) και βαζω και απο πανω την ασφαλεια που εδενε στο μικρο μεταλλικο τσουτσουνι γιατι ηταν κοντα εκει στην ακρη....

βαζω ντεποζιτο, σελα στο γαϊδουρι μου και παω σπιτι...αυριο ταξιδευω:cool:

devil's animal
12/07/2011, 11:12
day 1.
30/06/11

απο τις απεργιες δεν ειχα καταφερει να παρω την ευρωπαϊκη καρτα ασφαλισης μου. μετα οταν συναντηθηκαμε καραβι ολοι μαζι και χαλαρωσαμε διαπιστωσα οτι ειχα βγαλει μονο εγω και η Χρυσα.

η διαδικασια ειναι σχετικα απλη και μπορει να σε γλιτωσει με αδικη επικοινωνια με τα ασφαλιστικα ταμεια στην κακια στιγμη.
πας σε οποιο ασφαλιστικο ταμειο εισαι εγεγγραμενος και ζητας να βγαλεις μια καρτα που θα αναγνωριζεται απο οποιοδηποτε κρατος της Ε.Ε. ετσι ωστε αν χρειαστει να νοσηλευτεις να μην πληρωσεις μια. και δεν το λεω μονο απο θεμα τρακαρισματος ή πτωσης (φτου, φτου μακρυα απο εμας)..μπορει να παθεις μια γαστρεντεριτιδα ή σκωληκοειδιτιδα... :uplate:

πηγα λοιπον πρωϊ πρωϊ, πηρα την καρτα φορτωσαμε πραγματα. και εφυγα.

σημ. για να μην ακουμπαει το δεξι σαμαρι στην εξατμιση εκανα πατεντα που ειχα συζητησει πριν με τον Αντωνη. πηρα κουτι απο παπουτσια μεγαλο, καλυψα την κατω πλευρα με κολλητικη αλουμινοταινια και εβαλα μεσα το σαμαρι ,ετσι ωστε και να ακουμπησει επανω το αλουμινιο και το χροντρο χαρτονι να αποτρεψουν στο να καει το σαμαρι και το περιεχομενο του.

φτανουμε περιπτερο και ειναι (σχεδον) ολοι εκει και περιμενουν.

231257

devil's animal
12/07/2011, 11:14
μολις ερχονται ολοι φευγουμε, με εξαιρεση τον Πανο, με σημειο ανασυγκροτησης το κιατο....

231258

devil's animal
12/07/2011, 11:25
η διαδρομη μεχρι την Κορινθο τυπικα ψιλοβαρετη...μολις μπαινουμε Κορινθου-Πατρων ξεκινανε τα ενδιαφεροντα. θαλλασα δεξια, αυτοκινητο μπροστα, νταλικα στο αντιθετο ετοιμη να μας φιλησει...:p :sick:

ενταξει εχουν βαλει και αυτα τα κολωνακια για να μην γινονται προσπερασεις κλπ, που δυσκολευει το εργο μας να προσπερναμε τα κουτια, καθ'οτι σχεδον ολοι εχουμε σαμαρια και μονο εαν τραβηχτει το αμαξι τερμα δεξια, μπορει να χωρεσει ενα μηχανακι ισα ισα...
πετυχαμε και μια παρε ducatisti που προφανως επαιρναν το ιδιο πλοιο και ειχαν τον ιδιο σκοπο που ειχαμε και εμεις...
για καποιον ανεξηγητο λογο, παρ'ολο που ηταν ολοι μονοκαβαλοι και με τουμπανα (1098, 1198, diavel, monster) πηγαιναν σιγα και δεν προσπερναγαν αυτοκινητα...:confused:

λιμανι, συναντηση με τα μιναροπαιδα και βουρ για μεσα...

πειραγματα φωνες και ενας αερας να μας εχει λιανισει στο καταστρωμα...η πρωτη μερα κλεινει ομορφα με υπνο μεσα απο τις πορτες, στο διαδρομο για μενα και την Χρυσα...
:sun:

231259

devil's animal
12/07/2011, 11:39
day 2
01/07
πρωϊνο καφεδακι ανασυγκροτησης μυαλου και πραγματων και meeting για να βγαλουμε δρομολογιο...
αρχικα αποφασιζετε Ancona-Forli-Muraglione-Firenze μετα ομως τα σχεδια αλλαζουν και παμε για Ancona-Pesaro-Tavulia-Forli-Muraglione-Firenze...

οταν ξεκιναμε κλασικα ο παραλιακος δρομος που ενωνει λιμανι με κυκλικο κομβο για autostrada ειναι πηγμενος με campers και ενα σωρο νταλικες και κουτια.
βλεπω τον κουλο και παει σαν αμαξι. καθομαστε ολοι απο πισω του. ζεστη. πολυ ζεστη. μιλαμε για 35+ βαθμους και (σχεδον) ολοι με φοουλ εξοπλισμο. εγω με την δερματινη να εχω βγαλει φλυκταινες.
"μα, καλα τι κανει ο μ@λακας??" "γιατι δεν προσπερναει πατωντας διπλη και βγαινοντας λιγο αντιθετο? αφου δεν εχει κινηση απο την αλλη"

καθομαστε τωρα και λιωνουμε. του φωναζω. αρπαζεται και μου λεει "αν θες προσπερνα εσυ"
ωραια αρχισαμε..:rolleyes:
κανω υπομονη για χαρη της παρεας. δεν θελω να εξαφανιστω απο τα πρωτα μετρα...ειπαμε, ομαδικη εκδρομουλα...

βλεπει 2 μπεμβε με τριβαλιτσο με ξενες πινακιδες, μπροστα του να κανουν αυτο που του ειχα φωναξει 30 δευτερολεπτα πριν, και τους ακολουθει...:a018:

με τα πολλα φτανουμε εισοδο autostrada, μπαινουμε, ανασυγκροτουμαστε και περιμενουμε το μηχανημα να εκδωσει εισητηρια. η ζεστη αφορητη οπως προειπα και εμεις κατω απο το λιοπυρι...
παιρνουν ολοι, παμε να φυγουμε. ξεκιναμε και ξεκιναω πρωτος.
απλα δεν ειδα κανεναν αλλον μεχρι την εισοδο του pesaro.

"τι μαλακια παιχτηκε λεω?"

φτανουν οι μισοι..
"τι εγινε ρε μ@λακες, που ειστε?"

καταλαβα οτι: τα μιναροπαιδα δεν τρεχουν, του ενος το παρταλι ανεβαζει θερμοκρασια τρελη και μετα πεφτει και δεν θελει να το ζορισει και να ανοιξει πολυ...οι αλλοι απλα πανε με αυτους τους ρυθμους και δεν θελουν να αφησουν κανεναν πισω...
δεκτο, απο εδω και περα παμε μαζι γιατι και εγω δεν ειχα ξαναπαει και θελει ψαξιμο η δουλεια.
φτανουμε χωριο του Ροσσακου...:D

η ανασυγκροτηση:

231261

devil's animal
12/07/2011, 11:43
το πανο με τις 100 νικες δεσποζει σε ενα μεγαλο τοιχο σχεδον στην εισοδο του χωριου.
μαγαζακια πολλα και διαφορα με αξεσουαρ 46αρια...πιτσαριες, καφε...λατρεια με ολη την σημασια της λεξης!!:beer:

231265

blackbusa
12/07/2011, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

βλεπει 2 μπεμβε με τριβαλιτσο με ξενες πινακιδες,

γκαβουλιακα...ελληνικοτατες πινακιδες ειχαν...ηταν εξαρχης μπροστα μας...στο αντιθετο ρευμα ειχε κινηση (οχι ροη)...μεχρι και νταλικα που εκανε ακρη να χωρεσουμε πετυχαμε...εγω να βγω μπροστα και να με ''φιλησει'' καποιος δεν το κανω...εκτος αν ειναι πολυ επειγον...τελικα οι λαγοι με τα bmw μας εκαναν τον απαιτουμενο χωρο....keep writing...

devil's animal
12/07/2011, 12:01
καθομαστε παραπανω απο αυτο που ειχαμε πει και γινομαι ο κακος της παρεας, υπενθυμιζοντας οτι εχουμε δρομο μπροστα μας και δεν θα φτασουμε 7:30 που ηταν το deadline για τις κρατησεις του ξενοδοχειου...
ξεκιναω να φυγω μονος μου...
ευτυχως ακολουθησαν...:rolleyes:

σημειο ανασυγκροτησης εξοδος autostrada-forli...

ρυθμοι κανονικοι, ανεφοδιασμος βενζινης καπου στα μισα και φτανουμε σε 2 γκρουπ...

ξεκαθαριζω οτι μολις φτασουμε στροφες ο καθενας θα παει με τον ρυθμο του. δεν περιμενω κανενα. δεν εχω απαιτηση να με περιμενει κανενας. μαλακια?? μπορει.... :a66:

εχουμε φυγει απο forli και μπαινουμε σε ενα χαλαρο στροφιλι (ακομα ειμαστε προποδες), ειμαι μονος μου μπροστα και οι αλλοι ειναι απλα πισω...δεξια σε βενζιναδικο οι ducatisti...χαιρετουρα και βουρ.

αμαξι σταματημενο. συνειδητοποιω, οτι εχει γινει μαλακια. ενα "fiat yamaha R1" πεσμενο κατω. κουτι σταματημενο ατσαλα πανω στον δρομο.

"ωχ":a7:

βλεπω παλικαρι στο χαντακι μεσα στα αιματα. ελληνας. παρκαρω και προσπαθω να τον ηρεμησω.
μεσα στο παραληρημα του το μονο που λεει ειναι, τραβηξτε τα παντα φωτογραφιες. καλα ειναι σκεφτομαι.
"πονας?"
"ναι, ωμο και ποδι.."
"ποδι που?"
κνημη μου δειχνει
"πονας, πολυ? το αισθανεσαι σπασμενο?"
"οχι, καλα ειμαι."
"πριν σηκωθεις βαλε δυναμη και σπρωξε το ποδι μου."
κραταω κοντρα και σπρωχνει. δεν ποναει...τον σηκωνω, καθεται στο αμαξι και συνεχιζει παραληρημα...

ερχονται και οι αλλοι, συνενοησεις ο Πανος με ιταλικα σε πυροσβεστικη, φτανει και ασθενοφορο. ειδοποιουμε την παρεα του που ηταν οι ducatisti και η ωρα περναει.
παμε να φυγουμε γιατι ειμαστε ηδη εκτος χρονικου προγραμματος. οι ψιχαλες εχουν αρχισει απο ωρα να κανουν την εμφανιση τους και δεν ειναι και οτι καλυτερο πανω στο βουνο βροχη...

yamaha R1 με στενη επαφη τριτου τυπου με αμαξι ιταλου παππου...:sick:

231266

devil's animal
12/07/2011, 12:22
δεν ειχα παει Muraglione οταν ειχα παει με το 636 το 2008 προς Φλωρεντια απο Forli.
νομιζα οτι ειχα παει και τελικα δεν. εγω ειχα παει μαλλον απο αλλον επαρχιακο. χειριστο σε οδοστρωμα (μην τα ξαναλεμε)....

αλλα....

Muraglione RuleZ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

η βροχα πεφτει πλεον righthrough και εγω εχω μουσκεψει μεχρι τα μπουνια. οι μποτες μου πρεπει να εχουν σπαρους και πατοψαρα μεσα. μ@λακιστηκα και δεν σταματησα να βαλω τα αδιαβροχα. ευτυχως η χρυσα φοραει πανω κατω cordura. ειμαι μπροστα με εναν πολυ καλο ρυθμο. η ασφαλτος κραταει απιστευτα παρ'ολο που οι συνθηκες ειναι ακρως ακαταλληλες για στριψιμο και καγκουριλικια...

ρυακια με λασποχωμα κατεβαινουν τις πλαγιες και κοβουν τον δρομο καθετα κατεβαζοντας μεχρι και μεσαιου μεγεθους πετρες.

μα την Μπαναγια, δεν γλιστρισε πουθενα το μπ0υρδελο. π0υτανα Ελλαδα με τις αναδοχες εταιρειες εργου, τα κ@ργιολια τους εργολαβους και ολο το κωλοσυστημα που εχουμε... :evil:
εκπληκτικες ορεινες διαδρομες που θα μπορουσαμε να χαιρομαστε με οποιοδηποτε καιρο και πανε στραφι...:bawl:

σταση Muraglione pass. (ειχαμε πει για ανασυγκροτηση).
σταματαω. βλεπω το μερος..ερημια. μονο εμεις και 2 Ιταλοι με BMW. βγαζω φωτο και κανω και σκεψεις.
αν σταματησω και στεγνωσω, μετα η φορμα δεν ξαναμπαινει, καθως επισης και να αλλαξω μπλουζακια,σωβρακα,καλτσες δεν θα εχουν στεγνωσει μποτες,φορμα..σκατα...:sad:

παμε να φυγουμε λεω στην Χρυσα και συμφωνει παρ'ολη την κουραση της διαδρομης και της βροχης.
εκει που ξανακαβαλαμε, βλεπω τον Γιαννη...
του κανω σημα να φυγουμε...εχει ηδη προχωρησει μπροστα...:lol:

τσουλαμε ομορφα και εκει που ειμαι μπροστα τον χανω κανα 2 φορες. μετα εμαθα οτι σταματουσε για φωτο ο παπαρας. εδω γινοταν κατακλυσμος ειχαμε βραχει μεχρι και στα πιο αποκρυφα μας μερη :blush: και αυτος το επαιζε los touristas...:rotflmao:

Muraglione respect...το ειπα??
:a012: :a012:

231268

devil's animal
12/07/2011, 12:24
και αλλη μια το κοριτσι μου ,που δεν μου χαλαει ποτε χατηρι...
:a07: :a07:

231269

devil's animal
12/07/2011, 12:34
φτανουνουμε Φλωρεντια με ηλιο και νωποι...
ψαχνουμε ξενοδοχειο. ειχα καταλαβει οτι ηταν σε δρομο που ειχε να κανει με Justice=δικαιοσυνη και οτι ηταν κοντα σε αεροδρομιο.
τελικα ηταν κοντα σε αεροδρομιο αλλα και κοντα σε Δικαστικο μεγαρο. οχι δρομο...

το 99% των Ιταλων δεν μιλανε αγγλικα. τιποτα ομως. ναδα. και δεν εχει να κανει με την ηλικια.
πρεπει να σταματησαμε τουλαχιστον 20 ανθρωπους. εβαλα βενζινη καπου μεσα στην πολη γιατι θα εμενα.

ημασταν μπροστα απο τους αλλους αλλα τριγυρνουσαμε σαν την αδικες καταρες μεσα στην πολη με το cb, στεγνωνοντας με τον αερα, κανα 2ωρο...

με τα πολλα και χαρη στο κοφτερο ματι της Χρυσας βρισκουμε το ξενοδοχειο και ηδη ειχαν φτασει οι μισοι...

μπανιο ζεστο, απλωμα τα ρουχα και οτι αλλο ειχε βραχει οπου μπορουσαμε και ανασυγκροτηση στο lobby για να μασαμπουκωσουμε τιποτα, γιατι ειμαστε στεγνοι απο το πρωϊ...

ωραια πιτσαρια στα 100 μετρα απο το ξενοδοχειο με ατομικες μεγαλες πιτσες και δροσερη σαλατα. 14€ εκαστος.
υπνος και end of day 2.
:beer: :beer:

231275

blackbusa
12/07/2011, 12:36
για το τρακτερ δεν θα πεις τιποτα???:evil:

devil's animal
12/07/2011, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
για το τρακτερ δεν θα πεις τιποτα???:evil:

α,ναι ξεχασα οταν ξεκινησαμε απο το ατυχημα, πηγαιναμε ψιλοσβελτα (ειχε κοψει για λιγο και η βροχη) και πετυχαινω τρακτερ να θελει να κανει αριστερα. δεν ειχα δει φλας. αλλα και μολις το ειδα ηταν αργα.

ημουν ηδη στην διπλη, οποτε σπασιμο αριστερο, σπασιμο δεξι και το περασα φιλερ. (ο Κιμωνας που ηταν πισω νομισε οτι ακουμπηκε και το δεξι σαμαρι μου την ροδα του,αλλα το διαψευδω).
θα μπορουσαμε να ειχαμε φιληθει καλα, αλλα με εσωσαν τα αντανακλαστικα μου καθως και οτι ο μπαρμπας δεν βγηκε πολυ μπροστα. τυχη μαζι με ικανοτητες? δεν ξερω. δεν εγινε τιποτα.

ρουφιανε...
:lol: :lol: :lol:

blackbusa
12/07/2011, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με εσωσαν οτι ο μπαρμπας δεν βγηκε πολυ μπροστα.

καλα το πας....:winka:

devil's animal
13/07/2011, 11:25
day 3
02/07/11

Ημερα δοκιμαστικων και εχουμε δωσει ενα ραντεβου στο lobby κατα τις 9:30...
η Χρυσα και εγω ειχαμε πασο τριων ημερων (Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη) στην κεντρικη κερκιδα. συγκεκριμενα Tribuna Centrale Bronze. (υπηρχε και Silver και φυσικα Gold):winka:
επειδη ομως η Χρυσα ηθελε να δει και λιγο Φλωρεντια, ειχε αποφασισει να παει με τα υπολοιπα κοριτσια το Σαββατο βολτιτσα στις βιτρινες...
τελικως και για πολυ καλη της τυχη το αλλαξε και ηρθε μαζι μου για τα δοκιμαστικα του Σαββατου. οπως ειπε μετα θα εκανε μεγαλη μ@λακια αν το εχανε...ηταν απολυτα ικανοποιημενη στο τελος της ημερας για την επιλογη της...

ξεκιναμε συμβουλευομενοι το γαματο gps του Κωστα και συντομα φτανουμε στο πιο ωραιο πιστακι που εχω δει (το Muraglione εξαιρειται γιατι ειναι βουνο). μιλαμε για σφιχτο στροφιλικι, καταφυτο και φυσικα με ασφαλτο τελειας προσφυσης...ss302 εμαθα οτι το 'λεν...:smokin:

δικαβαλος εγω, χωρις σαμαρια βεβαια αλλα με 400cc. busa o ενας, busa ο αλλος, cbr1100xx ο τριτος και ενα cb600 Hornet για τον τεταρτο της παρεας.
ωραιος ρυθμος σε καποια φαση αλλα εβλεπα τον παπαροζουμη, τον κουλο, το εναν μπουσαιο που ηταν μπροστα να κοβει υπερβολικα, να τον φτανω στην εισοδο και να με κοβει. ανοιγε στο ευθειακι, αντε ξανα φρενα, αντε ξανα η μπροστινη μου ροδα στα μαρσπιε του, αντε ξανα ανοιγμα στην ευθεια...
με τα πολλα με αφηνει, φευγω μπροστα,κανω και κατι αλλες κηδειες εκει κοντα και φτανουμε πιστα...:lol:

κανουμε τους ελεγχους μπροστα, βρισκουμε το σημειο των παιδιων και παμε μονοι μας να βρουμε την κερκιδα μας...
δεν το περιμενα οτι ο "περιφερειακος" της πιστας ηταν τοσο μεγαλος και γενικα μας πηρε κανα μισαωρο απο εκει που ξεκινησαμε. βεβαια ειχε και τοσο κοσμο μεσα στον δρομο, ριξαμε και το χαζι μας σε ολους τους campers και γενικοτερα τρελλους Ιταλιανους εκει με καθε ειδους μηχανακι που μας πηρε αρκετο χρονο...
η ασφαλτοστρωση του "περιφερειακου-βοηθητικου" δρομου της πιστας καλυτερη των Μεγαρων :bawl: και μιλαμε για ενα δρομακι μαξ 3μ. πλατους. (ισα ισα χωραγαν 2 αμαξια)

φτανουμε στην εισοδο της κερκιδας, ξαναμανα ελεγχοι και προχωραμε και πιο μεσα, ξαναμανα ελεγχοι...:hypnotize

με τα πολλα καθομαστε στις θεσεις μας και ξεκινανε τα 125...

θα βαλω καποιες φωτο απο την πιστα και τα μηχανακια...
μην εχετε πολλες απαιτησεις απο την compact Olympus μου με το 3χ οπτικο..

κερκιδες και Χρυσα...

231329

devil's animal
13/07/2011, 11:26
αποψη της γραμμης εκιννησης...

231330

devil's animal
13/07/2011, 11:28
box των εργοστασιακων Honda. (ηταν ακριβως μπροστα μου)...

231331

devil's animal
13/07/2011, 11:29
box των εργοστασιακων Ducati...αν ειχα μια slr ή καποια με μεγαλο ζουμ θα εκανα καλυτερο παιχνιδι...:sad:

231332

devil's animal
13/07/2011, 11:31
και μια απο δραση...περναγαν σχεδον τελικιασμενοι μπροστα μας και το να τους πιασει το κλικ της μηχανης ηταν κατι δυσκολο...

231333

devil's animal
13/07/2011, 11:41
μαχη μπροστα μας...

231334

devil's animal
13/07/2011, 11:42
το τελος της ευθειας...:dizzy:

231335

devil's animal
13/07/2011, 11:45
και καπου εκει πιανει μια βροχα ξανα right through...και βαζουν ολοι τα αδιαβροχα τους...εκτος απο εμας που ειμασταν σε σκεπασμενη εξεδρα...ααα,ναι και των δικων μας τσακαλιων που δεν ειχαν παρει τιποτα απο προστασια μαζι τους....:rotflmao: :rotflmao:

231336

devil's animal
13/07/2011, 11:48
και βλεπουμε μονο μιση ωριτσα δοκιμαστικα motoGp και γινεται το μαγικο. ο γιατρος βγαινει 12ος. μετραω τις θεσεις στο grid. και συνειδητοποιω οτι καθομαστε ΜΠΡΟΣΤΑ απο την θεση 12!!αριστερα της πιστας και ακριβως κατω απο τις θεσεις μας...αμα σε παει...:smokin:

εδω ο ακατανομαστος

231337

devil's animal
13/07/2011, 11:59
επιστροφη απο πιστα απο τον sr35. πιο ανοιχτες στροφουλες αλλα οχι τοσο μεγαλη βλαστηση. το τσαϊ ομως φυτρωνε αφθονο για ολους τους αλλους...:lol:

η μερα εκλεισε με piazzale Michelangelo και παγωτακι κατω απο το ντουομο...

231338

devil's animal
13/07/2011, 12:00
αυριο θα πεσουν κεφαλια...:evil:

231340

devil's animal
13/07/2011, 12:01
και καποιο σκληρο αγορι θα υποταχθει σε καποιο αλλο,σκληροτερο...:rotflmao: :bigcry:

231341

devil's animal
13/07/2011, 12:04
end of day 3.
αυριο η μεγαλη μερα...:D

αυτη η φατσα ηταν Απιστευτη...
:a32:

231342

h_m_akis
13/07/2011, 15:45
και μια σπανια καλλιτεχνικη φωτο που απεικονιζει ολη την ομορφια της παρεας!!!:a53: :cry: :rotflmao: :rotflmao:

231359

manhunter
14/07/2011, 08:54
Και ξεκινάμε...

Mugello....2011....

Aνοίγω το pc μου, ανοίγω τις καθιερωμένες σελίδες μου. Μοτο, Σπορ-ΦΜ και κανά Φάτσαμπουκ....

Ο φραπές κοντέυει να τελειώσει, και εγώ σκέφτομαι οτι πρέπει να τον κόψω το ρημάδι. Μονο Νες, γιατί λένε οτι ο φραπέ είναι ''κακός'' για το στομάχι.

Βλέπω ένα θρέντ, αρχές Φλεβάρη του ένδοξου έτους 2011. Ο Πάνος, (aka
blackbusa), έχει ποστάρει ένα τρελό θρέντ. Πάμε Mugello λεει. Χωρίς πολλά πολλά, βάζω κάτω ημερομηνίες, χρήματα, άδειες, και η επόμενη κληση είναι στην κοπελιά μου.

''Αγάπη μου έτσι και έτσι, θα πάμε ?''
''Να μωρό μου ξέρεις δεν πολύ θέλω, πήγαινε με τους φίλους σου, να περάσεις καλά, και να φέρεις φωτογραφίες''

ΦΥΓΑΜΕ MUGELLO σκέφτομαι...και 150 days and counting....

manhunter
14/07/2011, 08:57
The ticket to heaven...

231385

manhunter
14/07/2011, 09:24
Oι μέρες περνάνε, με μεγάλη αγωνία.

Έχουμε ακόμα 4 μηνες, και εγώ είμαι ήδη εκεί. Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό γαρ. Και ειδικά σε μία πόλη που ήταν όνειρο μου από παιδί να πάω.
Γενικά με την ιστορία, και δή της τέχνης, κάτι έχω....
Κοιτάω αν τα έχω όλα από εξοπλισμό. Δευτερα γάντια, πιο μεγάλο tankbag, πλύσιμο shoei, χταπόδια. Σλιπινγκ Μπαγκ έχω δύο. Χειμερινά και καλά. Μάλλον πάω για καινούριο. Τσιμπάω από Τζάμπο ένα της πλάκας, με 3€. Έβγαλε τα λεφτά του στο έπακρο.

Δέρματα και κορντούρες κάτω δεν έχω, και ούτε σκέφτηκα να πάρω τώρα. Έχω , αλλά όταν ήμουν + 20 κιλά. Αποφασίζω μπότα, τζίν και επικαλαμίδες-επιγονατίδες. Από πάνω σκεφτόμουν χειμερινή κορντούρα χωρίς επένδυση.

Τελικά πήρα το διάτρητο το καλοκαιρινό, κακώς, αλλά χωρίς απώλειες ή παρατράγουδα.

manhunter
14/07/2011, 09:31
Ανεβαίνω στην μηχανή, φτιάχνω μπαγκάζια. Τι μπαγκάζια δλδ. Μία τσάντα πλάτης δεμένη στην ουρά, και το σλιπινγκ μπαγκ από πάνω, και το το 30άρι τανκμπαγκ στο τεπόζιτο.

Φτου! Άφησα τα αδιάβροχα, μαζί με την κουκούλα του κράνους, στο γκαράζ. 25χλμ μακριά.

Δεν παίζει να πάω τέτοια ώρα. Σε ένα τέταρτο πρέπει να είμαι περίπτερο, και θα ήταν άδικο να με περιμένουν. Ξεκινάω, και ελπίζω ο Μέρφυ πιο πάνω, να μην με χτυπήσει αλύπητα με νεροποντές

(Φευ! Ο κακομοίρης δεν έχει ιδέα...)

manhunter
14/07/2011, 09:56
Φτάνω περίπτερο, και βλέπω το ταίρι μου σε όλο το ταξίδι, τον Κώστα από την Ξάνθη, να περιμένει εβλαβικά. Στο δρόμο συναντάω και Δημήτρη με Αλεξία, και μπαίνουμε μαζί περίπτερο. Ο χωρός αρχίζει και ο διάολος προτιμάει την πανσέληνο......

Χαιρετούρες, γνωριμίες, καφές και oλντ χολμπορν κιτρινος μεγάλος από το περίπτερο στο περίπτερο....Αναμονή...
Σκάει Γιάννης, λίγο μετά ο Ντέβιλς με την Ντελιβίνα (Χρύσα) και τελευταίος ο Πάνος...με την Μαρία του Πάνου :)

Όλα είναι έτοιμα και πλεόν το κονβόι ξεκινάει να πάρει τον δρόμο του, χωρίς τον λήντερ Πάνο, ο οποίος μιας και άργησε λίγο παραπάνω, έκατσε να κάνει ένα τσιγάρο, και θα συναντιόμασταν μακ ντόναλτς στο Κιάτο.

Η διαδρομή μέχρι εκεί, κάνει και ημιλυπόθημη χελώνα (Clopyright, Reinmeister 2009), να βαριέται να συρθεί. Πάμε Κιάτο, ανασυγκρότηση, γέλια παντού. Τσιμπάμε ένα μανστερ ένερτζι ντρινκ, μιας και πλέον είναι χορηγός του γιατρού, μπας και συμβάλουμε να αγοράσουν ένα πλαίσιο της προκοπής. Λατρεύω ρεντ μπουλ, αλλά μάνστερ είναι σαν Περαγκόν ξυνισμένο και παγωμένο.

Πάτρα. Κίνηση, φανάρια, τα γνωστά σκατά. Δεν είχα ξαναπάει. Θα ξαναπάω μάλλον μέσα στον Αύγουστο να πιω καφεδάκι με τα παιδιά, και μόνο για αυτό. Αδιάφορη όσο είδα.

Τσεκ ιν στο λιμάνι, όλοι εκει μαζεμένοι. Εμείς, τριμπούρδελα,ντουκάτι από άλλα φόρα, όλα εκει.(Μερφυ σπικς : Μην βιάζεσαι, θα αποκτήσεις και εσύ αίγλη ευρωπαικού σε λίγο...).

Μπαίνουμε στο πλοίο, αφού οι γυναίκες της παρέας (πραγματικά χρήσιμα όντα σε καταστάσεις πανικού), έχουν πάει να καβατζάρουν θέση. Να είμαστε καλυμένοι τόσι (από το ρόσσι) μαντραχαλάδες.

Το καράβι όχι κάτι ιδιαίτερο. Γαυρικο κόκκινο, κατά τα άλλα σαν της Κρήτης, στο λίγο πιο γκλάμουρ. Καθόμαστε σε τύπου πλαστικά παγκάκια, αυτά που έχουν από κάτω τα αλεξίπτωτα (ουπς σόρρυ αυτό είναι από το ταξιδιωτιό στην Γουατεμάλα το '68), σωσίβια ήθελα να πώ. Ωραία κατάσταση, δίπλα μας υαλοπετάσματα δημιουργούν καβάτζες για ξάπλα.

Συζήτηση, καφέδες, χάρτες, χαβαλές. Φαγητό δις, μέσα στο πλοίο, μιας και δεν είχα φάει τίποτα, και θέλω αρκετές ποσότητες για να διατηρήσω αυτό το κορμί. Κάποιοι κοιμούνται, κάποιοι προσπαθούν να κοιμηθούν, άλλοι φουσκώνουν στρώματα, άλλοι δοκιμάζουν αρώματα, και άλλοι κοιτάνε στην θάλασσα τα χρώματα...

devil's animal
14/07/2011, 11:16
day 4
03/07/11

Ευτυχως τα εισητηρια της κερκιδας σου δινουν το δικαιωμα να κοιμηθεις παραπανω και να μην ξυπνας απ'τ'αξημερωματα για να πας πιστα και να πιασεις ποστο...
εχεις την θεσουλα σου αριθμημενη και απλα δεν την χανεις.

βεβαια αν δεν φροντισεις να μαθεις για το προγραμμα του αγωνα, πας καθυστερημενος και χανεις τα 125...:a018: :a018:

μολις φτασαμε λοιπον γινοταν η απονομη....

επομενος αγωνας της κατηγοριας Moto2 και εμεις εχουμε παρει θεσεις μαχης...

231394

devil's animal
14/07/2011, 11:22
το αρνητικο της κερκιδας (τουλαχιστον της συγκεκριμενης..δεν ξερω για Silver και Gold τι παιζει) ειναι οτι δεν βλεπεις στροφη.:sad: καμια ομως. :(

ειχαμε σταμπαρει το σημειο των παιδιων απο την προηγουμενη μερα και τωρα που ξεκινησαν τα 600αρια ηταν μια καλη ευκαιρια να τους επισκεφθω...

νομιζα οτι ο περιφερειακος δρομος δεν θα εχει κοσμο και κινηση γιατι ειμασταν στην μεση του αγωνα.
διαψευστηκα οικτρα...:rolleyes:

απειρος κοσμος παντου. σταματαγα και οπου εβρισκα καλο σημειο για φωτογραφια...ετσι εκανα να φτασω κανα τεταρτο...

231395

devil's animal
14/07/2011, 11:23
τρενακι Νο 2

231396

devil's animal
14/07/2011, 11:26
και φτανω στα παιδια, αφου ποδοπατησα πολυ κοσμο...:lol:

231397

devil's animal
14/07/2011, 11:28
και τραβηξα και απο την δικη τους οπτικη γωνια την πιστα. εβλεπαν ουσιαστικα 4 στροφες καθαροτατα. και το ενα ηταν σφιχτο εσακι...:beer: :beer:

231398

devil's animal
14/07/2011, 11:31
αλλα επειδη η ωρα ειχε περασει επρεπε να τραβηχτω στα μετοπισθεν γιατι ειχαμε κατι ετοιμασιες...:smokin:

231399

devil's animal
14/07/2011, 11:34
ολα ετοιμα λοιπον για την αφιξη της....

231400

devil's animal
14/07/2011, 11:35
..Αυτου Μεγαλειοτης!:smokin:

231401

devil's animal
14/07/2011, 11:37
ενταξει για να μην ειμαι αδικος, κι'αλλοι ετοιμαζοντουσαν...:lol:

231402

devil's animal
14/07/2011, 11:40
ντου απο παντου...:dizzy:

231403

devil's animal
14/07/2011, 11:41
και οι αλλοι μετα τον γυρο προθερμανσης, να κανουν σλαλομ με ανθρωπινες κορινες...:lol:

231404

devil's animal
14/07/2011, 11:43
δεν πρεπει να του εμεινε καθολου αερας για να αναπνευσει του παιδιου...φοραγε και το κρανος...:rolleyes:
:p

231405

devil's animal
14/07/2011, 11:49
μετα ομως το'βγαλε...

231406

devil's animal
14/07/2011, 11:49
..και αρχισε να χαιρεταει τον κοσμο...

231407

devil's animal
14/07/2011, 11:51
μια αναμνηστικη δικια μου...:ninja:

231409

devil's animal
14/07/2011, 11:54
αφανας...

231411

devil's animal
14/07/2011, 11:54
και Τεκ Τρουα...

231412

devil's animal
14/07/2011, 11:58
ολα ετοιμα λοιπον..τελευταιοι ελεγχοι...

231413

devil's animal
14/07/2011, 11:58
και στρετσινγκ...

231414

devil's animal
14/07/2011, 11:59
οι πρωτοι...:beer:

231415

devil's animal
14/07/2011, 12:02
οι αμεσως επομενοι...