PDA

View Full Version : με τα ίδια λεφτά παίρνεις αυτοκίνητο

Σελίδες : 1 [2]

TONYBANDIT
12/07/2011, 12:14
συμφωνω με τον theod ενα ιχ ειναι απαραιτητο οταν εχεις οικογενεια ναναι και γιαπωνεζικο ακομη καλυτερα δεν σπαει δεν χαλαει δεν καιει το μεγαλο μηχανακι για την χρηση που του κανει ο καθενας και ενα παπι για τσιγαρα στο περιπτερο μεχρι ψωνια σουπερμαρκετ.οσο για κοστος χρησης το αμαξι ειναι μακραν πιο οικονομικο σε αναλωσιμα και σερβις εκτος αν το πηγαινεις σε αντιπροσωπεια που ορισμενες κοβουν κ..ο.αλλα εξαλλου οπως λεει και το ρητο στην ζωη πληρωνουμε 3 πραγματα τα παθη τα λαθη και την κα..α,οτι και να σημαινει αυτο για τον καθενα

sovaros_user
12/07/2011, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Οτι εχεις παρει λαθος μηχανακι το εχεις σκεφτει?

Οχι γιατι την θελω κ για την πολη, προτιμησα μια ολ αραουντ (που το λετε κ εσεις) μηχανη που τα κανει ολα. Βαλε κ την τιμη αγορας 7.500 (του κουτιου) κ βρες μου καλυτερη επιλογη

panos1050
12/07/2011, 15:05
το εχουμε κανει εδω μεσα μια αντυπαραθεση που στην ουσια ειναι ατοπη,

δεν μπορεις να συγκρινεις το ενα με το αλλο

το ενα δεν ακυρωνη το αλλο

αλλο η μηχανη ,την παιρνεις για αλλους λογους και την παιρνουν διαφορετικοι ανθρωποι με αλλα θελω

και αλλο το αμαξι που το παίρνεις παλι για καποιους αλλους λογους.
δεν υπαρχει το θα παρω μονο μηχανη η μονο αμαξι γιατι καποια στιγμη για καποιο λογο θα εχεις αναγκη και το αλλο .
ο συνδιασμος και των δυο ειναι το καλυτερο αναλογα με τις ορεξεις τις καυλες και τις αναγκες του καθενος.

υ,γ. υπαρχουν πολλοι ταγμενοι φιλοι με τις μηχανες που μου εχουν ζητησει το αμαξι μου για καποιο λογο.
π.χ το αμαξι μου τωρα το εχει παρει φιλος φανατικος με τις μηχανες κατοχος varadero για καποια δουλεια που το ηθελε

και αλλοι φιλοι κουτακιδες μου ζητανε την μηχανη για να πεταχτουν καπου γρηγορα

οποτε δεν υπαρχει η το ενα η το αλλο

daz
12/07/2011, 15:16
Πάντως με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις και φουσκωτό! :smokin:

Joyrider
02/09/2011, 09:31
Για δείτε και εδώ ένα συγκριτικό

http://www.visordown.com/snippets/infographic-cost-of-commuting-car-vs-bike/18918.html

guzzistas
02/09/2011, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
το εχουμε κανει εδω μεσα μια αντυπαραθεση που στην ουσια ειναι ατοπη,

δεν μπορεις να συγκρινεις το ενα με το αλλο

το ενα δεν ακυρωνει το αλλο

αλλο η μηχανη ,την παιρνεις για αλλους λογους και την παιρνουν διαφορετικοι ανθρωποι με αλλα θελω

και αλλο το αμαξι που το παίρνεις παλι για καποιους αλλους λογους.
δεν υπαρχει το θα παρω μονο μηχανη η μονο αμαξι γιατι καποια στιγμη για καποιο λογο θα εχεις αναγκη και το αλλο .
ο συνδιασμος και των δυο ειναι το καλυτερο αναλογα με τις ορεξεις τις καυλες και τις αναγκες του καθενος.

Σωστά. Αλλο το ένα άλλο το άλλο. :beer:

pektis
02/09/2011, 11:51
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τιθεται θεμα συγκρισης σε ολα!
Ειναι μερικα ατομα που ''το'χουν μεσα τους'', γουσταρουν να καβαλανε μηχανη και δεν μπορουν να φανταστουν την ζωη τους χωρις μηχανη... Καλως ή κακως για τον καθενα αυτοι ειμαστε!
Καποιοι μπορουν να συντηρησουν μηχανη & αυτοκινητο και καποιοι οχι...ο καθενας κανει τις επιλογες του.(Προσωπικα εγω, δεν θα μπορουσα να φανταστω την ζωη μου χωρις μηχανη!)
Το καθε ενα προσφερει διαφορετικα πραγματα,δεν χρειαζεται να κανουμε παντα ''αντιπαραθεση''....:wave2: :sun:

kiloMeater
02/09/2011, 12:09
Σεναριο Α)
"Τα παιδια κοιμηθηκαν".... 11μιση το βραδυ, Παρασκευη... η ζεστουλα ακομα κραταει εξω ..
δε θελει πολυ σκεψη, παιρνω τα κλειδια του VFR, και εφυγα... το που δεν εχει σημασια.. μια χαλαρη βολτα στην πολη, ισως προς την παραλια καμια μπυριτσα στα βραχια, σε καναν αδειο δρομο ενα μικρο ανοιγμα αμα δεν εχει κινηση, και πισω....

Σεναριο Β)
Παμε μια βολτα με τα παιδια....
Τα φορτωνω στο αμαξι... ο καθενας στη θεσουλα του, λιγο μουσικη, ο κλιματισμος στη σωστη θεση, και φυγαμε για αυτοκινηταδα... κουβεντουλα, κανα αστειο να γελασουμε, απανωτα 'γιατι μπαμπα' και εξηγησεις σε οτι βλεπουμε τριγυρω.... και περναει η ωρα

Δεν τιθεται θεμα επιλογης, σε οσους παιζουν και τα δυο σεναρια.... ποιο να αφησεις και ποιο να πιασεις...

nikos_abel
02/09/2011, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Σεναριο Α)
"Τα παιδια κοιμηθηκαν".... 11μιση το βραδυ, Παρασκευη... η ζεστουλα ακομα κραταει εξω ..
δε θελει πολυ σκεψη, παιρνω τα κλειδια του VFR, και εφυγα... το που δεν εχει σημασια.. μια χαλαρη βολτα στην πολη, ισως προς την παραλια καμια μπυριτσα στα βραχια, σε καναν αδειο δρομο ενα μικρο ανοιγμα αμα δεν εχει κινηση, και πισω....

Σεναριο Β)
Παμε μια βολτα με τα παιδια....
Τα φορτωνω στο αμαξι... ο καθενας στη θεσουλα του, λιγο μουσικη, ο κλιματισμος στη σωστη θεση, και φυγαμε για αυτοκινηταδα... κουβεντουλα, κανα αστειο να γελασουμε, απανωτα 'γιατι μπαμπα' και εξηγησεις σε οτι βλεπουμε τριγυρω.... και περναει η ωρα

Δεν τιθεται θεμα επιλογης, σε οσους παιζουν και τα δυο σεναρια.... ποιο να αφησεις και ποιο να πιασεις...

+1300 (τα κυβικά του αυτοκινήτου μου)

vagtav
02/09/2011, 12:57
Το καλύτερο είναι το άθροισμα των κυβικών των δίτροχων σου
να είναι μεγαλύτερο απο τα κυβικά του αυτοκινήτου σου.
Εγώ είμαι πολύ κοντά.
Μηχανή + παπί = 990+100= 1090
Αυτοκίνητο = 1250

Μόλις πάρω ένα 200άρι σκούτερ θα είμαι πασάς

Με δύο παιδιά πάντως, το αυτοκίνητο είναι παραπάνω απο απαραίτητο.
Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

epp1640
02/09/2011, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
αναλογως τι αμαξι θες και με τι μηχανη το συγκρινεις.

Αμα μου συγκρινεις 250αρα μηχανι με 1600αμαξι λογικο

Αμα μου συγκρινιες ομως 600αρα με 1200αρι τοτε νομιζω οτι τα βρισκουμε καπως.

Υπ οψην εχω 650αρα μηχανη και 1600 αμαξι. Το κοστος του αμαξιου ειναι επι 1,5 της μηχανης λαμβανοντας υποψην τα παντα! Εξαιρεση η βενζινη που ευτυχως το αμαξι μου καιει λιγο πανω απ τη μηχανη.

Αμα θες γκαζια και διασκεδαση η μηχανη ειναι μονοδρομος για ποσα μεχρι 5000-6000 ευρω

Συμφωνώ απολύτως.. αν και είναι νωρίς ακόμα με 1100 αμάξι και bandit 650 μου έρχονται τα ίδια πάνω κάτω..

project.breeze
02/09/2011, 15:33
Επειδή μου το έχουν πει και σε μένα αυτό:"Με αυτά τα λεφτά έπαιρνες αμάξι γιατί πήρες μηχανή;" η απάντηση που δίνω πλέον και τους αποστομώνω είναι:"Με αυτά τα λεφτά επίσης παίρνω 3 τόνους ροδάκινα,θα έπρεπε λοιπόν να πάρω ροδάκινα;"

DrBig
02/09/2011, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
.......,θα έπρεπε λοιπόν να πάρω ροδάκινα;"

Αναλογως την μηχανη! :wacko:

nikos_abel
02/09/2011, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Επειδή μου το έχουν πει και σε μένα αυτό:"Με αυτά τα λεφτά έπαιρνες αμάξι γιατί πήρες μηχανή;" η απάντηση που δίνω πλέον και τους αποστομώνω είναι:"Με αυτά τα λεφτά επίσης παίρνω 3 τόνους ροδάκινα,θα έπρεπε λοιπόν να πάρω ροδάκινα;"

+582

project.breeze
02/09/2011, 15:48
Πάντως παιδιά κακά τα ψέμματα όλοι όσο "σκληροτράχηλοι" και να είμαστε το αμαξάκι το χρειαζόμαστε αρκετές φορές.Έχω ένα Fiat Panda 1.300 Multijet (είναι 1300cc turbo-diesel για όσους δεν γνωρίζουν) και πολλές φορές κλαίω από τα γέλια όταν το οδηγάω είτε λόγω της απίστευτα μικρής κατανάλωσης (4,5lt/100km πόλη/επαρχιακό δίκτυο) είτε όταν βγω Ε.Ο και κοιτάω τις φάτσες των λιμουζινάτων με BMW και Mercedes να ψάχνονται όταν πάνε με 160km/h και τους προσπερνάει ένα κουβαδάκι με 180.Έχει πολύ πλάκα το σκηνικό :rotflmao:

MG-KTiNoS
02/09/2011, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
καλά να στο λέει κάποιος άσχετος που δεν ξέρει που είναι το αριστερά και που το δεξιά. αλλά να στο λένε άτομα που σε ξέρουν; σήμερα μου το (ξανα)είπε ο πατέρας μου. μα τι σκέφτονται;;

Σκέφτονται
ότι με με τα ίδια λεφτά παίρνεις αυτοκίνητο!
:rotflmao:

Κι άλλοι έχουν πληρώσει τα ίδια και περισσότερα για να τους γ….
Άρα που οδηγούμεθα?
:rotflmao: