PDA

View Full Version : Φταιει η γειτονια, φταιει η τυχη μου η γ@ματη, ποιος ξερει..

MavrosPan
10/07/2011, 02:49
Ενταξει δηλαδη ΕΛΕΟΣ γιατι συνεχεια σε μενα. Και λεω συνεχεια γιατι εχουμε προιστορια εμεις.
Γιατι το ΧΤ εχει σωθει 3 φορες απο του χαρου τα δοντια αλωβητο, στο r1 αυτο ηταν το πρωτο κρουσμα. Την πρωτη φορα στο χτ ειχαν κατεβασει το μουτρο κατω, ειχαν βραχυκυκλωσει τα καλωδια και μου ειχαν τελειωσει κ τη μπαταρια στην προσπαθεια τους να το φανε. Γλυτωσε δεν ξερω κ γω πως, ισως απο καποιο γειτονα ή περαστικο. Κλειδωμα τιμονιου σπασμενο. Την δευτερη φορα μια απο τα ιδια. Καρμπον της πρωτης (τι σκατα, σε ερασιτεχνες πεσαμε? Μαλλον, ευτυχως για μενα). Κλειδωμα τιμονιου επισης σπασμενο.
Την τριτη φορα προοδευσαμε. Μετα απο πληροφοριες αυτοπτων μαρτυρων 5 ατομα και 2 σωληνες εκαναν το καθιερωμενο πλεον ντου απο παντου να φανε το εργαλειο. ενας σωληνας πισω απο τα καλαμια, ενας σωληνας κατω απτο ψαλιδι, 4 να κρατανε τους σωληνες δεξια - αριστερα / μπρος - πισω, και ενας να κραταει το μηχανακι να μην γειρει (θελανε να το προσεξουνε κ ολας βλεπεις, παλι ευτυχως για μενα). Το κανανε μια βολτα 2 γωνιες ετσι, το τσουλησανε στη κατηφορα και πηγανε παρακατω σε ενα παρκακι να το βαλουν μπροστα, οπου εκει ενας γειτονας τους πηρε γραμμη και παρατησαν τη μηχανη και την εκαναν. Πρωι πρωι εγω βγαινοντας εξω ( αυτη ηταν η τριτη φορα ) αρχιζοντας τα πουστριλικια και τα γαλλικα, σκεφτηκα οτι παει τελικα το εφαγαν. Η μαυριλα που ακολουθησε τις επομενες ωρες δεν περιγραφεται, ειδικα οσο μιλουσα με την αστυνομια και την ασφαλιστικη ( το ειχα ασφαλισμενο για κλοπη, μετα το πρωτο κρουσμα ). Δωρον αδωρον βεβαια η ασφαλεια γιατι τα 2.500 χιλιαρικα που θα επαιρνα για ενα ΧΤ του '00 ηταν ουτε τα μισα απο αυτα που ειχα ριξει στο μηχανακι. Λιγες ωρες μετα με παιρνουν τηλεφωνο απο την αστυνομια οτι βρηκαν τη μοτο μετα απο τηλεφωνημα γειτονα (του ιδιου που τους ειχε διωξει) στο παρκακι εκει. Οπου πηγα και την πηρα και τραβηξα για το συνεργειο - παλι, κλασσικα για μπαταρια-κλειδαρια τιμονιου.

Και πριν προτρεξετε οτι θα επρεπε να ειχα παρει τα μετρα μου, τοτε δυστυχως η αποθηκη της εταιριας μας ηταν στον Ασπροπυργο και δνε μπορουσα να το αφηνω εκει (μενω Κερατσινι). Στο πρωτο κρουσμα καταλαβα την αχρηστεια του συναγερμου και των abus. Ετσι αποφασησα και την αφηνα στο σπιτι της γιαγιας, κανα δεκαλεπτο με τα ποδια, στην αυλη της. Μετα απο 2 βραδια εκει η πορτα της αυλης κ το λουκετο της ηταν παραβιασμενα - σπασμενα και οι επιδοξοι ληστες εφυγαν μολις η γκραμα αναψε το φως να δει τι θορυβος ηταν αυτος ( τωρα που το σκεφτηκα, εχουμε 4 φορες συνολο μαυτην ). Μετα απο αυτο η μοτο επεστρεψε σπιτι και αρχισε η αναζητηση κλειστου γκαραζ για φυλαξη. Στις μερες που ακολουθησαν μεχρι να βρω γκαραζ εγινε η δευτερη αποπειρα. Βρισκω αρων αρων λοιπον ενα υπογειο κλειστο γκαραζ με ασανσερ και λοιπα κομφορ σε μια κοντινη πολυκατοικια και την βαζω πλεον εκει. Ομως αρχιζουν να με τσουζουν πολυ τα 70 που σκαω καθε μηνα για να παρκαρω το μοτο εκει περα και μετα απο λιγο καιρο (2-3 μηνες) το αφηνω. Καπου εκει ηταν που μου την σηκωσαν κ ολας για τριτη (4η για την ακριβεια, ειπαμε) φορα.

Τοτε ηταν που μεταφεραμε την εταιρια 5 λεπτα απο το σπιτι, οπου και παντα μα παντα το ενα απο τα δυο η και τα δυο εργαλεια, συνηθως διανυκτερευουν εκει. Να φανταστειτε την μαυριλα που με κυνηγαει, ενα βραδυ αφησα το ΧΤ απεξω γιατι γυρισα σπιτι με το αυτοκινητο και μετα νυσταζα κ με πηρε ο υπνος με το χτ εξω απο την αποθηκη. Ε, την αλλη μερα που πηγα στη δουλεια με ειδοποιησαν 2 γειτονες οτι την σκαλιζαν το βραδυ. ( εν τελει κατεληξαν να μου λειπουν μονο οι χρυσες οι ταπες απο τα λαστιχα).
Σημερα ομως ειχα βγει το μεσημερι με το ρενακι γιατι το ΧΤ ειναι για σερβις και λεω ας την αφησω εδω μιας που το βραδυ θα ξαναβγω για παραθαλασσια εξορμηση.

Βραδακι λοιπον και εδω και ωρες λεω να παρω το ρενακι να την παω προς ωροπο μερια να κανω ενα μπανακι βραδυνο να ηρεμησει ο εγκεφαλος απο τα προβληματα. Το ιδιο εκανα και χτες εκει κατα τις 2-3π.μ. παλι, προς λαυριο μερια. Μια ερημικη παραλιτσα ομορφη και ωραια, πετσετουλα κ τα σχετικα, υπνος στη παραλια και επιστροφη το πρωι μετα απο πρωινο μπανακι για να ξυπνησουμε.
Σημερα το συζηταγα απο τις 12 με τον εαυτο μου, να φυγω τωρα, να φυγω σε λιγο, ποτε να φυγω ? οεο.
Ε τελικα πριν λιγο αρπαζουμε τσαντουλα και τα παρελκομενα λουομενα ειδη, δερματινο, γαντακια, αλλαζουμε το ασημι mirror απο το shoei με τον ομορφο μαμα διαφανο, φορτωνουμε και το iphone με ενα ωραιο classic playlist με τα ακουστηκακια του να ομορφηνουμε την διαδρομη με τις μελωδιες απο Purple - led zepelin - joplin και λοιπους ραψωδους. Ντυνομαστε, παταμε το play και βγαινουμε οξω με κρανος και γαντι ανα χειρας να τα φορεσουμε μεχρι να αφησουμε το εργαλειο να ανεβασει λαδακι.
"Θα σε σκισω τωρα" ειπα και γυρναω διακοπτη.
Ωσπου απανωτες αστραποβροντες που διαπερνανε το my woman from tokyo με κανουν να βγαλω απευθειας τα ακουστηκα να δω γιατι σκατα κανει τοσο θορυβο και με ξεκουφανε.

"ΟΧΙ ρε πουστη λεω αποξω μου" κοιτωντας το μηχανακι και αναρωτιομενος πιο τσογλανι μου εφαγε το τελικο απο πανω. Το κοιταω, το ξανακοιταω αλλλα αυτο τιποτα, δεν ελεγε να εμφανιστει. Ειχε εξαφανηστει για τα καλα. Παει λοιπον το remus hexacone short full carbon απο πανω και μαζι του πανε και 600-700 ευρα.

Δεν την γλυτωσε και το ρενακι, εγω πηρα για τα καλα το μαθημα μου και αν ποτε ξαναμεινει εγω απο το σπιτι μου μηχανη μετα τις 12 το βραδυ ελατε να με γ@μησετε ολοι παρεα.
Στο διαλο πια με τα τσογλανια.

taisteal
10/07/2011, 02:54
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: σοβαρα μιλας?????εγω θα την εστηνα και θα τους περιμενα...ποσο χαιρομαι που εχω παρκινγκ με τρεις πορτες....

sovaros_user
10/07/2011, 03:00
Ο συναγερμος δεν βαρουσε, η κοβουν κανα καλωδιο...

Που μενεις ?

ενα συχνο λαθος που κανουν πολλοι ειναι να κρυβουν την μηχανη στα σκοταδια.

menos
10/07/2011, 03:14
Όλο το σκηνικό των 5-6 κλοπών (δεν μέτρησα βασικά), σε πόσο χρονικό διάστημα έγινε? Σε 3 μήνες, σε 1 εξάμηνο, σε ένα χρόνο?

Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που δεν τους έστησες παγανιά, η έστω ενα σκύλο στην αυλή... αλήθεια.. σε αυλή ήτανε ε?
Έτσι κατάλαβα..

idomeneas
10/07/2011, 04:41
τα έχουμε ξαναπεί...
η λύση είναι μία...
ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!
αν δεν την δει τι είναι δεν την σταμπάρει...

Εχετλαίος
10/07/2011, 06:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
τα έχουμε ξαναπεί...
η λύση είναι μία...
ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!

Kαι μάλιστα βρώμικη και μπαλωμένη, να δένει από κάτω
:wave2:

Cpt. Haddock
10/07/2011, 08:01
Να μετακομίσεις :wave2:

toyar
10/07/2011, 08:08
δες το κι αλλιώς.....
μετά από τόσες απόπειρες αφού δεν έχεις χάσει ακόμα μηχανάκι ολόκληρο μάλλον είσαι και τυχερός
:beer: :beer: :beer:

MavrosPan
10/07/2011, 09:41
Οχι δεν ηταν σε αυλη, εδω αποξω ηταν. Σε αυλη ηταν το χτ μονο για λιγες μερες, στης γιαγιας μου, αλλα και εκει και την ανοιξαν για να το φανε. Ο συναγερμος δεν βαρεσε σε καμμιε των περιπτωσεων, πραγμα που τους κανει τελειως διακοσμητικους. Τα abus το ιδιο μια που 2 φορες τα εχω βρει κομμενα. Απο οτι μου ειπαν ειναι κ αυτα ζητημα δευτερολεπτων να παρουν ποδι.

Οι 4 πρωτες αποπειρες εγινε σε διαστημα 4 μηνων, ολες στο χτ. Μετα ειχα ηρεμησει για αρκετο καιρο και τα μηχανακια ηταν - ειναι πλεον και τα δυο μεσα στην αποθηκη μας. Μεχρι που εγινε τωρα αυτο στο r1 με χρονικη αποσταση περιπου 10 μηνες απο τις 4 τελευταιες.

Πειραια μενω, συνορα με κερατσινι, Κοντα στην Κοπή για οσους ξερουν. Δεν την κρυβω στα σκοταδια, ισα ισα μετα την πρωτη αποπειρα, επειδη μενω σε μονοκατοικια, παω πανω στο μπαλκονι της αδερφης μου, της τρυπαω τον τοιχο και της κοτσαρω στο κατω μερος του πρεβαζιου, σα να λεμε κατω απο το μπαλονι εναν προβολεα με φωτοκυτταρο να χτυπαει ακριβως στο μηχανακι οποτε ανιχνευει κινηση απο κατω. Για λιγο καιρο ως που το προβολι παρεδωσε πνευμα λογω της υγρασιας, βροχων κλπ.

Για την κουκουλα ναι.. δικιο. Το ειχα σκεφτει πολλες φορες και δεν το εκανα. Χτυπατε αλυπητα.

Ναι αισθανομαι παρολαυτα και λιγο τυχερος μεστην ατυχια μου που ακομα δεν εχω χασει μηχανακι κ ας εχω παει τοσες φορες συνεργειο για αποκατασταση βλαβων απο αποπειρες, γιατι ξερω οτι υπαρχουν κ αλλα παλικαρια που δεν το εχουν ξαναδει το μηχανακι τους. Αλλα υπαρχουν κ αλλα παλικαρια που δεν ειχαν ποτε τετοια κρουσματα.. Να προσθεσω γιατι τωρα το θυμηθηκα οτι εχει γινει αποπειρα και στο παπι που υπηρχε χρονια πριν. Αυτο μαλιστα το ειχαν ψυρρισει για τα καλα, μαζι με ταυτοτητες αδειες και διπλωματα κατω απο τη σελα. Επεστρεψε μετα απο μια βδομαδα ξανα, delivery εξω απο την πορτα μου. Το πως μην το ρωτατε, one time shot.

Y.Γ.: Αναζητειται τελικο για r1 '03. Θα προτιμηθει ομοιο με το προυπαρχον, remus hexacone short carbon καθοτι μουν@ρος και πολυ ωραιο μπασο θορυβο χαμηλα και ψηλα. Γιατι για να παιρνω καινουριο δεν με βλεπω τωρα. ΤΟ χτ ειναι μεσα για σερβις και αλλαγη εκκεντροφορου, να του βαλουμε εναν απο ΤΤ, καθαρισμα καρμπ ρυθμισμα κλπ και θελει και λαστιχα οπως θελει συντομα λαστιχα και το r. Πουτ@να τυχη. Παντα ολα μαζι θα σκασουν. Οταν εχεις λεφτα δεν παθαινεις τιποτα και οταν ξεμεινεις σου σκανε ολα μαζι. 2 λαστιχα, σερβις, τελικα..

angeloti
10/07/2011, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
τα έχουμε ξαναπεί...
η λύση είναι μία...
ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!

Κουκούλα όντως η καλύτερη λύση. και αν μπορέσεις να κάνεις και δυο τρύπες να περνάς την κλειδαριά μεσα ΚΑΙ απο την κουκούλα θα είναι μπερεγκέτι.

TROOPER
10/07/2011, 10:59
...:mad:

gixxerpap
10/07/2011, 11:26
πρέπει να χωνέψεις ένα πράγμα: είναι θέμα χρόνου το να ''κλάψεις'' κάποιο απο τα μηχανάκια σου. Όσο βλέπουν ότι δεν αποθαρρύνεσαι απο τις απόπειρές τους, θα επιμένουν, μέχρι να τους χαμογελάσει η τύχη. Η κουκούλα πλέον δεν πρόκειται να σε προστατέψει, αν αυτό σκέφτεσαι για επόμενο βήμα.

Εύχομαι να έχω άδικο

MavrosPan
10/07/2011, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πρέπει να χωνέψεις ένα πράγμα: είναι θέμα χρόνου το να ''κλάψεις'' κάποιο απο τα μηχανάκια σου. Όσο βλέπουν ότι δεν αποθαρρύνεσαι απο τις απόπειρές τους, θα επιμένουν, μέχρι να τους χαμογελάσει η τύχη. Η κουκούλα πλέον δεν πρόκειται να σε προστατέψει, αν αυτό σκέφτεσαι για επόμενο βήμα.

Εύχομαι να έχω άδικο

Το ξερω... μα το θεμα οτι δεν τα αφηνω εξω πλεον, φυλλασονται μεσα στον γκαραζ της αποθηκης. Απο τοτε που μετακομισαμε στη δραπετσωνα, ειναι πεντε λεπτα απο το σπιτι μου και δεν δυσκολευομαι στα πηγαινελα. Το r δεν θα διανυκτερευε εξω απο το σπιτι, θα το επαιρνα για βολτα το βραδυ. Αντι να φυγω στις 11-12 ομως εφυγα στις 3 (δηλαδη δεν εφυγα, πηγα να φυγω..) και προφανως καπου εκει προλαβαν και ψυρρισαν την εξατμιση. Δηλαδη τι αλλο να κανω..

PortisHead
10/07/2011, 13:05
Εφοσον μενεις κοντα στην Κοπη , παρκαρε την κατω απο καμια σκοπια . και αντι για 70 , κερνα τα τσιγαρα του εκαστοτε φανταρου που φυλαει :lol:

Περα απο την πλακα , με ανησύχησες που ολα αυτα συμβαινουν στην περιοχή μας :(

gixxerpap
10/07/2011, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εφοσον μενεις κοντα στην Κοπη , παρκαρε την κατω απο καμια σκοπια . και αντι για 70 , κερνα τα τσιγαρα του εκαστοτε φανταρου που φυλαει :lol:

Περα απο την πλακα , με ανησύχησες που ολα αυτα συμβαινουν στην περιοχή μας :(

α, εσύ δεν είχες και ιδέα κιόλας .... :lol: :sick:

MavrosPan
10/07/2011, 14:44
Εντωμεταξυ στο απο πισω ακριβως στενο απο μενα μενει ενα παλικαρι (μαλλον) με εναν ασπρο δουκα πολυ σενιο και δεν τον εχω πετυχει ακομα να του πω κ αυτουνου δυο κουβεντες να προσεχει γιατι ολο απεξω την αφηνει χωρις λουκετα χωρις τιποτα. Περναω απο κει 2-3 φορες τη μερα που βγαζω τα σκυλια βολτα αλλα δεν τον εχω δει. Ε ρε που καταντησαμε, να μην μπορουμε να κλεισουμε ματι μην τυχον και μας ψυρρισει κανας τσογλανος τα μηχανακια το βραδυ.
Και δεν παιζει και μια τωρα για αλλο τελικο. Γαμω.

ziggΥ
10/07/2011, 14:56
έλεος! :sick: :mad:

Ζεύκας
10/07/2011, 16:46
ρε φίλε σόρρυ κιόλας.....αλλά σου κάνανε 4-5 απόπειρες κλοπής κι εσύ συνέχιζες να εκθέτεις τα μηχανάκια σου σε κοινή θέα...:sick:

bentouza
10/07/2011, 17:24
οταν με το καλο βαλεις το καινουριο τελικο καντου καμια ποντα (κολληση) για να μην ειναι πανω μονο με τα ελατηρια.

menos
10/07/2011, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Πειραια μενω, συνορα με κερατσινι, Κοντα στην Κοπή για οσους ξερουν. Δεν την κρυβω στα σκοταδια, ισα ισα μετα την πρωτη αποπειρα, επειδη μενω σε μονοκατοικια, παω πανω στο μπαλκονι της αδερφης μου, της τρυπαω τον τοιχο και της κοτσαρω στο κατω μερος του πρεβαζιου...

....μαζι με ταυτοτητες αδειες και διπλωματα κατω απο τη σελα.
Περιοχή που μένεις και που τοποθετείς τα χαρτιά σου... καλό θα είναι να μην τα αναφέρεις...
Δεν φαντάζεσαι ποιός μπορεί να διαβάζει εδω μέσα.:wave2:

MavrosPan
10/07/2011, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Περιοχή που μένεις και που τοποθετείς τα χαρτιά σου... καλό θα είναι να μην τα αναφέρεις...

ρε φίλε σόρρυ κιόλας.....αλλά σου κάνανε 4-5 απόπειρες κλοπής κι εσύ συνέχιζες να εκθέτεις τα μηχανάκια σου σε κοινή θέα...

Το οτι μενω κερατσινι ή κοντα στην κοπη δεν νομιζω οτι βοηθαει και πολλους, ουτε τα χαρτια μου εχω στα μηχανακια πανω.. ΕΙπα οτι καποτε αυτο συνεβη οταν μου ψυρρισανε το παπι πριν χρονια και ειχα τα χαρτια κατω απο τη σελα..

και δευτερον Δεν αφηνα τα μηχανακια σε κοινη θεα, τα εβαζα σε αυλες 2-3 χιλιομετρα απο το σπιτι μου, τα εβαζα σε υπογεια γκαραζ οσο μπορουσα να τα πληρωνω, τα βαζω πλεον στην αποθηκη μας αφοτου μετακομισαμε τον τελευταιο χρονο.. Δηλαδη τι πρεπει να κανω? να γυριζω για λιγο σπιτι μου και τα αφηνω για 2 ωρες στην αποθηκη, να παιρνω το αμαξι να πηγαινω σπιτι και μετα απο μια δυο ωρες να το ξαναπαιρνω να ξαναπηγαινω στην αποθηκη για να παιρνω το μηχανακι ?

Δεν θα ζω με ενα φοβο συνεχεια κοιτωντας το παραθυρο, το βραδυ ειναι παντα σε κλειστο γκαραζ, δεν μπορω για λιγες ωρες μεστη μερα να πηγαινοερχομαι στην αποθηκη να τα πηγαινοφερνω. Οποτε χρειαζεται να κατσω για λιγο σπιτι ή να πεταχτω καπου. Ενταξει ειπαμε.

Το πρωι γυρισα απο την παραλια που ειχα κοιμηθει, εκανα ενα μπανιο, καθησα, εβγαλα τα σκυλια βολτα. Μετα ξαναφυγα να παω για καφε, ξαναγυρισα το απογεματακι να αραξω μεχρι να πεσει το μαυρο σκοταδι και να ξαναφυγω για καποια αλλη παραλια. Καπου εκει απο τις 8-9 μεχρι τις 2.30 που τελικα αποφασισα να φυγω, μου τσιμπησαν το τελικο. Τι επρεπε να κανω δηλαδη το πρωι να την αφησω στην αποθηκη, μετα το μεσημερι να γυρισω να την παρω να παω για καφε, να την ξαναφησω στην αποθηκη και μετα το βραδυ να ξαναπαω να την παρω ? Ε νταξ δεν μπορω να το κανω αυτο ολη την μερα επειδη μερικοι τσογλανοι δεν εχουν τον θεο τους.

blackbusa
10/07/2011, 18:24
το νου σου...ο Παπ εχει δικιο...

MavrosPan
10/07/2011, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
το νου σου...ο Παπ εχει δικιο...

Το ξερω ρε παιδια.. το ξερω.. μεσα μενουν καθε βραδυ και τα δυο.. τι να κανω..

fz6man
10/07/2011, 18:45
φιλε σε εχουν σταμπαρει το μηχανακι δεν γινεται διαφορετικά πραγματικα πιστευω είναι θεμα χρονου να στο φανε το μηχανακι έτσι οπως τα λες γαμω τα μπασταρδια τους , σκάψε μια τρυπα 15 ποντους σε τσιμεντο και φυτεψε κανα χαλκα και περνα την abus εκει μεσα τι να σου πω και εγω δεν ξερω ..

John Steed
10/07/2011, 18:47
....(έχουν προσπαθήσει να με κλέψουν 6 φορες).....

:eek: :eek: :eek:

Άμα δεν σε θέλει....

Το καλύτερο είναι αυτό που είπες. Αν ξαναφήσεις έξω μηχανάκι, να μαζευτούμε και να....:a021:

sovaros_user
10/07/2011, 20:06

Ναι, μηχανακι κελεπουρι του 2000 μεσα απο το μοτο.γρ θα το βρουνε.

Τωρα που το σκεφτομαι με αυτο το δεδομενο... τι σκατα γινεται... Κατι κανεις λαθος ή μενεις σε γαμησε τα γειτονια... να πεις οτι ειναι καμια γερη μπαζα να πω οκ...

εντιτ: αν δεν εχεις κατι καλυτερο, δοκιμασε (μαζι με τα αλλα) να βαλεις λουκετα με συναγερμο μπρος κ πισω. Αφου ειναι κ κοντα σου η μηχανη θα τα ακουσεις να βαρανε ολα. (50 ευρω το ενα κανει περιπου.)

Cpt. Haddock
10/07/2011, 20:23

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

menos
10/07/2011, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Ναι, μηχανακι κελεπουρι του 2000 μεσα απο το μοτο.γρ θα το βρουνε.
Τα "κελεπούρια" δεν μετρόνται πάντα βάση χρονολογίας...

MavrosPan
10/07/2011, 22:30
Δεδομενου οτι τα ΧΤ τα motard κυκλοφορουνε ακομα παντου και οτι εχει πανω ενα τεσσαρι στο νερο σε μετατροπες/βελτιωσεις και κανει μπαμ απο μακρια, προσωπικα κελεπουρι θα το χαρακτηριζα, για τα δικα μου δεδομενα βεβαια :)

Και ενα τελικο απο χιλιαρι που βγαινει εντος 2 λεπτων λυνοντας ενα παξιμαδι και βγαζοντας 2-3 ελατηρια και το δινεις ενα 400αρακι αερα κ αυτο για τον επιδοξο τσογλανο κελεπουρι ειναι.

Και εγω φυσικα εν δυναμει μ@λακας που τους το εδωσα στα χερια.

Δηλαδη εσεις τα εργαλεια σας τα εχετε 100% του χρονου σας ή καβαλημενα ή σε οπτικη επαφη ή σε κλειστα γκαραζ ? Ακομα και αποπειρα να σας τα φανε να γινοταν, θα μπορουσατε να τα εχετε 100% στην επιβλεψη σας ? Λιγες ωρες εμεινε απεξω, ουτε θα διανυκτερευε ουτε τιποτα. Ειπαμε, αραζουν και οι 2 στο κλειστο γκαραζ της αποθηκης μας.

Ζεύκας
10/07/2011, 22:38
Δηλαδη εσεις τα εργαλεια σας τα εχετε 100% του χρονου σας ή καβαλημενα ή σε οπτικη επαφη ή σε κλειστα γκαραζ ?

ναι

Υ.Γ και σε κλειστά γκαράζ και με κουκούλα

MavrosPan
10/07/2011, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι

Υ.Γ και σε κλειστά γκαράζ και με κουκούλα

Οκ.. πασο. Και γω το με το r1 το ιδιο κανω, εκατσε τωρα η στραβη που το χτ ειναι στο συνεργειο και κυκλοφορω 2 μερες με το αλλο. Το χτ ομως το εχω για τα εδω μεσα, τα κοντινα και εντος πολεως. Παω στις δουλειες μου, ερχομαι, ξαναφευγω, βολτες, σπιτι κ.ο.κ. αναγκαστηκα καποιες ωρες θα ειναι απεξω απο το σπιτι μου τι να γινει. Μολις ερθει το βραδακι και η ωρα να μαζευτω σπιτι, παω στο γκαραζ το αφηνω και γυριζω με το αμαξι. Για το μεγαλο ετσι κ αλλιως βγαινει, κανει τη βολτα του και ξαναγυριζει στο γκαραζ. Με το χτ ομως δεν γινεται γιατι αυτο χρησιμοποιω για να μετακινουμαι.

Τωρα αμα ειναι να τα εχω μονιμως και τα δυο κλειδαμπαρωμενα και να μην χρησιμοποιω κανενα τους τοτε καλλιστα μπορω να τα πουλησω και να ησυχασω.

menos
10/07/2011, 22:47
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου...
Αλλα βρε αδερφέ, η δική σου περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική.
Όταν επιδιώκουν μέσα σε ενα 4μηνο να στο βουτήξουν επανειλημένες φορές.... στείλτο το ρημάδι στο χωριό μέχρι να πάρουν χαμπάρι πως δεν το ξαναβλέπουν.
Θα μου πείς, δεν το αγόρασες για να το κρύβεις... αφού έβλεπες τι γινότανε (δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό), καλύτερα να αλλάξεις γειτονιά, η να πληρώνεις γκαράζ στα 70€...

Να προτείνω επίσης ένα σύστημα που κάνω εγώ.
Βρές ενα φιλαράκι, να ενοικιάσετε ένα γκαράζ, να βάζετε τις μηχανές σας και μοιράζεστε τα έξοδα.:beer:

PortisHead
10/07/2011, 23:10

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Γιατι γελατε ρε ? :a29:
Γιατι θα επρεπε να εχω ιδέα ?
Κανας συμμορίτης ειμαι ?
Εδω στη γειτονια μου δεν εχει ακουστει ποτε-τιποτα για κλοπη (τουλαχιστον τα 4 χρόνια που ζω εδω)

:mad:

MavrosPan
10/07/2011, 23:43

Να προτείνω επίσης ένα σύστημα που κάνω εγώ.
Βρές ενα φιλαράκι, να ενοικιάσετε ένα γκαράζ, να βάζετε τις μηχανές σας και μοιράζεστε τα έξοδα.:beer: [/B]

Αφου ειπαμε ωρε, ειναι παντα κλειστα και τα 2 στο γκαραζ της αποθηκης .. ετυχε ρε παιδια τωρα που ειναι το ΧΤ συνεργειο και κυκλοφορω με το ρο, να το αφησω απεξω κ αυτο οχι για το βραδυ, αλλα μεχρι να ξαναφυγω πιο αργα για παραλια...
Η κακια στιγμη και η κακια μου τυχη. Ψυλλιαζομαι οτι ειναι κανα κωλοπ@ιδο απο εδω γυρω που με εχει μπανισει με το ενα και με το αλλο και ξερει ποτε ειναι εδω απεξω. Αλλιως δεν εξηγειται.

Cpt. Haddock
11/07/2011, 08:04
Η κακια στιγμη και η κακια μου τυχη. [...]

Το πρόβλημα ειναι οτι αυτη η κακια στιγμή διαρκεί μηνες....

toulis
11/07/2011, 09:57
Εγώ θα έβαζα μια καμαρούλα να κοιτάζει το μηχανάκι μου.

Αυτός που σου την κάνει είναι της γειτονιάς μάλλον.

DimChios
11/07/2011, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Εγώ θα έβαζα μια καμαρούλα να κοιτάζει το μηχανάκι μου.

http://www.youtube.com/watch?v=M0Jh1ae_vD4

PortisHead
11/07/2011, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
http://www.youtube.com/watch?v=M0Jh1ae_vD4

Αλητη......το ειδα κιεγω και ειπα να μην το σχολιασω

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

toulis
11/07/2011, 14:39
:p Άτιμη βιασύνη.

Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια θα ήταν πιο χρήσιμη

Την στήνεις απέναντι από το μηχανάκι και όταν εμφανιστεί ο μ@λ@κας τον βάζεις μέσα και :a021:

MavrosPan
11/07/2011, 14:41
Ε ναι.. μια φορα θα πετυχω εναν και δεν θα τον ξαναδει η μανουλα του.
Ισως να τον ξαναδει δηλαδη αν περασει πρωτα απο το Κατ και μετα απο την ψειρου για επισκεπτηριο.

Εχετλαίος
11/07/2011, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Την στήνεις απέναντι από το μηχανάκι και όταν εμφανιστεί ο μ@λ@κας

που τυγχάνει να έχει φέρει και άλλους 4-5 κολλητούς του παρέα, του δίδεις εκουσίως τα κλειδιά προκειμένου να αποφύγεις καμιά μαχαιριά...

Παιδιά, προσέξτε! Δεν ξέρεις ο άλλος/οι άλλοι τι μπορεί/μπορούν να κουβαλάει(λάνε)/έχει (έχουν)καπνίσει/πιεί...

gregogti
11/07/2011, 15:44
στην πολυκατοικια που μενω στο υπογειο γκαραζ μας αραζε διπλα στο αμαξι μου ενα vstrom το οποιο ηταν ενος παιδιου που ερχοταν αρεα και που γιατι εμενε η γκομενα του εκει .μια κυριακκη πρωι που κατεβενω για να φυγω βλεπω την σιδεροπορτα που συνδεει το γκαραζ με το ασανσερ ανοιχτη τεντα .λεω πιος μ.....ς την αφησε ....προχωραω στο αμαξι μου και βλεπω το vstrom ακουμπησμενο στον τοιχο και να του λοιπουν ολο το μπροστινο (καλαμια,ροδα,οργανα φαναρι).τα ειχαν ξηλωσει ολα .δουλεψαν ανενοχλητοι ολο το βραδι ,και δεν αφησαν κατω ουτε βιδα.οποτε ειναι να μην στο σταμπαρουν:rolleyes:

usabug
11/07/2011, 19:05
Ακου λοιπον τι θα κανεις ...

1) ΘΑ πλύνεις την μηχανή καλα ωστε να γυαλίζει !!!
2) Θα δανειστείς μια καραμπίνα ( η ότι άλλο όπλο κυνηγετικό θέλεις ) αρκει να ειναι μαγκνουμ .
3) θα γεμισεις 3 χαρτουτσια με χοντρο αλατι , ( χοντρο λεμε )
4) θα αφησεις την μηχανη εξω και εσυ θα πασ να κρυφτεις μεσα σε ενα παρτερι . ( ρουχα παραλαγης επιβαλλονται )
5) οταν ερθουν να σου χαρχαλεψουν το μοτορι σημαδευεις 10 ποντους κατω απο τον αφαλο και πατας την σκανδαλη .
6) πας κοντα και τον αρχιζεις και στα κλοτσιδια
7) φωναζεις το 100 απο ενα κοντινο τηλεφωνικο θαλαμο .
8) παιρνεις την μηχανη και την βαζεις μεσα στο γκαραζ .
9) Πας χαρουμενος για υπνο !!!!!

MavrosPan
11/07/2011, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Ακου λοιπον τι θα κανεις ...

1) ΘΑ πλύνεις την μηχανή καλα ωστε να γυαλίζει !!!
2) Θα δανειστείς μια καραμπίνα ( η ότι άλλο όπλο κυνηγετικό θέλεις ) αρκει να ειναι μαγκνουμ .
3) θα γεμισεις 3 χαρτουτσια με χοντρο αλατι , ( χοντρο λεμε )
4) θα αφησεις την μηχανη εξω και εσυ θα πασ να κρυφτεις μεσα σε ενα παρτερι . ( ρουχα παραλαγης επιβαλλονται )
5) οταν ερθουν να σου χαρχαλεψουν το μοτορι σημαδευεις 10 ποντους κατω απο τον αφαλο και πατας την σκανδαλη .
6) πας κοντα και τον αρχιζεις και στα κλοτσιδια
7) φωναζεις το 100 απο ενα κοντινο τηλεφωνικο θαλαμο .
8) παιρνεις την μηχανη και την βαζεις μεσα στο γκαραζ .
9) Πας χαρουμενος για υπνο !!!!!

Αμα σου πω οτι το εχω σκεφτει να την αφησω πλυμενη γυαλισμενη με τιμονι ξεκλειδωτο και παρκαρισμενη ετσι παραλληλα με το πεζοδρομιο να πιανει χωρο και να φαινεται και να την στησω στο παραθυρο να περιμενω..

Αυτο που δεν εχω σκεφτει διεξοδικα ειναι την πρωτη αντιδραση να σου πω την αληθεια. Φωναζεις να λακισουν και μετα καβαλας και τους παιρνεις στο κατωπι, βγαινεις εξω με κινδυνο να ειναι παραπανω και να αρπαξεις και καμμια, φωναζεις την αστυνομια οτι σου κλεβουν το μηχανακι και μεχρι να ερθουν τα τσογλανια εχουν φυγει μαζι με το μηχανακι και συ απο πισω τους με την παντοφλα και τα κλειδια στο χερι, τι απολα. οεο

κάφρος
12/07/2011, 12:10
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
. Περναω απο κει 2-3 φορες τη μερα που βγαζω τα σκυλια βολτα αλλα δεν τον εχω δεί.

δέσε το σκύλο στη μηχανή.......:rolleyes:

Aggelos_SV
12/07/2011, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
στην πολυκατοικια που μενω στο υπογειο γκαραζ μας αραζε διπλα στο αμαξι μου ενα vstrom το οποιο ηταν ενος παιδιου που ερχοταν αρεα και που γιατι εμενε η γκομενα του εκει .μια κυριακκη πρωι που κατεβενω για να φυγω βλεπω την σιδεροπορτα που συνδεει το γκαραζ με το ασανσερ ανοιχτη τεντα .λεω πιος μ.....ς την αφησε ....προχωραω στο αμαξι μου και βλεπω το vstrom ακουμπησμενο στον τοιχο και να του λοιπουν ολο το μπροστινο (καλαμια,ροδα,οργανα φαναρι).τα ειχαν ξηλωσει ολα .δουλεψαν ανενοχλητοι ολο το βραδι ,και δεν αφησαν κατω ουτε βιδα.οποτε ειναι να μην στο σταμπαρουν:rolleyes:

Ή μένουμε στην ίδια πολυκατοικία ή έχει γίνει σύνηθης τακτική να εισβάλουν σε κλειστά υπόγεια γκαράζ...

Ευτυχώς εγώ ήμουν φαντάρος τότε και το βράδυ εκείνο είχα βάρδια.Αλλιώς ποιος ξέρει αν θα έβρισκα ψυρισμένη και τη δικιά μου..:rolleyes:

gregogti
12/07/2011, 12:50
τελικα μενουμε στην ιδια πολυκατοικια γειτονα αγγελε:rotflmao: :rotflmao: ;) ;)

Gandalf dr685sm
12/07/2011, 12:59
To είχα βάλει παλιά .. ας το ξαναβάλω..

Μηχανές υψηλού ρίσκου κλοπής είναι οι ακόλουθες σύμφωνα με στατιστικά απο την ΕΛ.ΑΣ..

TDM , R1, R6, XT (όλα τα μοντέλα), VSTROM, TRANSALP, VARADERO.

Απο εκεί και πέρα αν δεν θες να μπλέξεις με "λύσεις" ( ;;;;) που θα περιλαμβάνουν μπαλωθιές και γροθοπατινάδες, δεν το αφήνεις καθόλου εκτός. Το έχεις συνέχεια στο χώρο που έχεις και είναι κλειστός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως απο την στιγμή που έχουν σταμπάρει το μέρος, καλό ειναι να προσέξεις ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ... Και οχι .. δεν κάνω πλάκα.. αν επί τόσο χρονικό διάστημα δεν σε έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί, τότε μάλλον σε έχουν σταμπάρει με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Απο εκεί και πέρα , μπορείς είτε να πάρεις μερικά μέτρα σαν και αυτά εδώ...

http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.com/2009/10/blog-post_26.html

ή απλά όπως είπε και ο Cpt αλλάζεις περιοχή και κατοικία.

MavrosPan
12/07/2011, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
To είχα βάλει παλιά .. ας το ξαναβάλω..

Μηχανές υψηλού ρίσκου κλοπής είναι οι ακόλουθες σύμφωνα με στατιστικά απο την ΕΛ.ΑΣ..

TDM , R1, R6, XT (όλα τα μοντέλα), VSTROM, TRANSALP, VARADERO.

Απο εκεί και πέρα αν δεν θες να μπλέξεις με "λύσεις" ( ;;;;) που θα περιλαμβάνουν μπαλωθιές και γροθοπατινάδες, δεν το αφήνεις καθόλου εκτός. Το έχεις συνέχεια στο χώρο που έχεις και είναι κλειστός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως απο την στιγμή που έχουν σταμπάρει το μέρος, καλό ειναι να προσέξεις ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ... Και οχι .. δεν κάνω πλάκα.. αν επί τόσο χρονικό διάστημα δεν σε έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί, τότε μάλλον σε έχουν σταμπάρει με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Απο εκεί και πέρα , μπορείς είτε να πάρεις μερικά μέτρα σαν και αυτά εδώ...

http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.com/2009/10/blog-post_26.html

ή απλά όπως είπε και ο Cpt αλλάζεις περιοχή και κατοικία.

Αυτο ακριβως ειναι που με ανησυχει οτι μπορει η επιθεσεις να ειναι στοχευμενες σε προσωπο πλεον και οχι σε μηχανακι. Γιαυτο και ανησυχω για την αποθηκη, γιατι ουσιαστικα ειναι η αποθηκη χονδρικης μας που εχει την μεγαλη ηλεκτρικη γκαραζοπορτα που μεσα μπαινει και φορτηγο, φορτωσεις εκφορτωσεις και τα σχετικα. Κ επειδη υπαρχουν κ αλλα πραγματα αξιας μεσα, υπολογιστες, ενα τρακαρισμενο Ζ750 του 04 του αδερφου μου, τα δυο μηχανακια μου, πολλες φορες το αμαξι μου με καλο ηχοσυστημα μεσα κλπ ή καποιου αλλου της οικογενειας, φοβαμαι μην κανουν κανα ντου για κανα μηχανακι και βγαλουν κελεπουρι. Για το σπιτι δεν ανησυχω ιδιαιτερα, με 2 boxer να σηκωνουν τον κοσμο αναστα οποτε περναει περαστικος απο το παραθυρο απεξω (στις αποπειρες στο ΧΤ λειπαν και τα δυο, και τωρα που μου σηκωσαν την εξατμιση, το ειχα παρκαρισμενο στο πεζοδρομιο της διπλανης πολυκατοικιας που εχει ραμπα, το δικο μου πεζοδρομιο δεν εχει.
Το ειπα και σε προηγουμενο ποστ, το ξαναλεω και τωρα, κοιτα που καταντησαμε..

gs 500 f
12/07/2011, 13:50
με 2 boxer να σηκωνουν τον κοσμο αναστα οποτε περναει περαστικος απο το παραθυρο απεξω (στις αποπειρες στο ΧΤ λειπαν και τα δυο

δεν κανεις καμια γεννα να παρουμαι κανα κουταβι????

MavrosPan
12/07/2011, 14:13
Ειναι θηλυκα και τα δυο ευτυχως γλυτωσα απο τα ενδοοικογενειακα πηδηματα τουλαχιστον.
Δεν ξερω να σου πω την αληθεια, δεν σκεφτομαι να τα ζευγαρωσω. Μεσα σε ολη την μαυριλα παντως και την αναδουλεια, ειχα την τυχη να ξαναβρω το 2ο, που το ειχαμε χασει για 2.5 :eyepop: χρονια οταν (και εδω προσεξτε παλι το μαυρο συννεφο που λεγαμε) ημουν κορυδαλλο με το αυτοκινητο και το σκυλι κοιμοταν στο πατωμα του συνοδηγου και ξαφνικα... ανοιξαν οι αεροσακοι στα μουτρα μου, οδηγουμενος εγω κατοπιν με μαθηματικη ακριβεια σε παρκαρισμενο εκ δεξιων οχημα. Το σκυλι χεστηκε πανω του, μολις ανοιξα την πορτα αρχισε την τρεχαλα και απο τοτε δεν την ειχαμε ξαναδει. Μετα απο 2.5 χρονια το τσιπακι στο σβερκο της την εφερε παλι σε μας. Ναναι καλα ο κτηνιατρος που το σκαναρε.
Η γκαντεμια με ακολουθει χρονια οπως βλεπετε.
Περσι το πασχα αλλαξα λαστιχα στον απατεων...εεε.. συγνωμη, στον λαστιχά που πολλοι θα γνωριζετε, "εναν" επι της θηβων, πολυ κοντα στα village που ειναι και 24ωρος και μετα απο λιγες ωρες ενω ημουν εθνικη με την κοπελια μου και πηγαιναμε μεγαρα, αρχιζει να παιζει η πισω ροδα και ισα που προλαβα να φρεναρω πριν φυγει ΤΕΛΕΙΩΣ ο αξονας απο το μηχανακι. Εξωδικα και τα λοιπα που ακολουθησαν γιατι ο "κυριος" δεν πλερωνε τιποτα γιατι λεει "καποιος μου εκανε πλακα και ξεβιδωσε τα παξιμαδια". Ακυρο βεβαια γιατι απο κει πηγα καρφι χαιδαρι και μετα μεγαρα.

Μην προτρεξετε και παλι. Ναι, με διαβασε παπας. Τον εφερε φαντη μπαστουνι η μανα μου σπιτι. Την επομένη αυτου, ηταν που μου σηκωσανε με λοστους το μηχανακι και το εψαχνα.
Βγηκα λιγο offtopic, δεν πειραζει ε? Να τα πω κ γω να ξεθυμανω.

Αβυσσος.

Cpt. Haddock
12/07/2011, 14:21
[...]Ναι, με διαβασε παπας. Τον εφερε φαντη μπαστουνι η μανα μου σπιτι. Την επομένη αυτου, ηταν που μου σηκωσανε με λοστους το μηχανακι και το εψαχνα.[...]

Αφου δεν επιασε κι ο παπας δε σε σωζει τιποτα :uplate:

gs 500 f
12/07/2011, 14:23
οι φιλοι σου εξακολουθουν να σε κανουν παρεα?
βρε αδερφε εσυ πρεπει να πας στα ιεροσολυμα να διαβαστεις μπας και φυγει η κοκοδαιμονια που εχεις!!!!
ετσι οπως το πας θα ριξεις και τον σερβερ του moto.gr!!!!xaxaxaxaxa!!!!

Egle
12/07/2011, 14:24
Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις γουστο στην μουσικη...

:beer:

Εγω προσωπικα ειμαι ησυχος με το rottweiler μου...:winka:
Εκτος απο τις φορες που μου κατουραει την ροδα....

:lol: :lol: :lol:

MavrosPan
12/07/2011, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις γουστο στην μουσικη...

:beer:

Εγω προσωπικα ειμαι ησυχος με το rottweiler μου...:winka:
Εκτος απο τις φορες που μου κατουραει την ροδα....

:lol: :lol: :lol:

Γουρι γουρι! φερτο να ριξει μια κατρουλα και στα δικα μου μπας και φυγει το κακο το ματι.
Που να τους κουλαθει το δεξι χερι και να μην τους σηκωνεται.

Δεν με σωζει τιποτα γιατρε μου ?

Gandalf dr685sm
12/07/2011, 15:20
άλλαξε σπίτι όπως λέει ο Cpt... τουλάχιστον να ηρεμήσεις απο τον βραχνά της κλοπης

Gms
12/07/2011, 16:28
να σου πω εγω μια ιδεα?στειλε τα μηχανακια καπου μακρια σε ασφαλες μερος για κανα μηνα και παρε κανα ρημαδι και κυκλοφορα στην γειτονια να το δουνε τα τσογλανια βαλε και ενα χαρτι επανω που να λεει ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ και ασε να σου κλεψουν το ρημαδι αμα θελουν

webassasin
12/07/2011, 18:04
μετα απο τοσα που σου κατσαν,μυαλο δεν εβαλες.

MavrosPan
12/07/2011, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
μετα απο τοσα που σου κατσαν,μυαλο δεν εβαλες.

ωραιος.. επρεπε να ειχα παει στο Θιβετ ?

Aggelos_SV
12/07/2011, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
τελικα μενουμε στην ιδια πολυκατοικια γειτονα αγγελε:rotflmao: :rotflmao: ;) ;)

Απ'το nickname...ένοικος 1ου ορόφου?

menos
12/07/2011, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Παιδιά, προσέξτε! Δεν ξέρεις ο άλλος/οι άλλοι τι μπορεί/μπορούν να κουβαλάει(λάνε)/έχει (έχουν)καπνίσει/πιεί...
Εκεί δεν ανησυχείς...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kostaspetrou
12/07/2011, 22:17
Φίλε μήπως έχεις προηγουμενα με κανενα;Αυτα που λες ειναιπρωτακουsτα!

Εύχομαι να έχω άδικο
Μοιρολατρικο φιλε όπως το λες...Τι κανει καποιος σε τετοιες περιπτωσεις;Ασφαλεια κλοπης μηπως;

toulis
13/07/2011, 08:56
Για αρχή ξέχνα την καμαρούλα και βάλε μία κάμερα.

Ίσος να σταματήσουν να στο πειράζουν αν πάρουν χαμπάρι ότι μπορείς να τους δεις.

Αν είναι της περιοχής μάλλον θα μασήσουν γιατί θα τους αναγνωρίσεις.

Από την άλλη νομίζω ότι είναι λίγο παράνομο βέβαια να βιντεοσκοπείς σε δημόσιο χώρο και δεν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις πουθενά.

MavrosPan
13/07/2011, 09:00
Αν ηταν παρανομο δεν θα μπορουσαμε να κυκλοφορουμε ελευθερα στους δρομους με τις καμερες και να γραφουμε. Ειναι νομιμο γιατι ακριβως προκειτε για δημοσιο χωρο, αν ηταν ιδιωτικος, με οποιονδηποτε τροπο, τοτε θα ηταν παρανομο. Ειχα ψαξει παλαιοτερα για wifi ip camera που θα την παρακολουθω και απο το σπιτι και απο οπου και αν ειμαι αλλα τοτε θυμαμαι οτι δεν μπορουσα να βρω ασυρματη καμερα και αρκετα led για να ειναι ευκρινης την νυχτα. Θα το ξαναμελετησω ομως γιατι δεν μενουν και πολλα να κανω. Για οσο και οποτε ειναι σπιτι δηλαδη τα μηχανακια γιατι οπως ειπαμε διανυκτερευουν εδω και καιρο στην αποθηκη.

sovaros_user
13/07/2011, 09:21
πιστευω οτι καθε φορα ειναι αλλος, ειναι μεγαλο το ρισκο να πηγαινεις ξανα κ ξανα στο ιδιο μηχανακι.

Αφου εχεις σκασει τοσα σε εξτρα, παρε κ κανα δυο λουκετα δισκοφρενου με συναγερμο, ειναι πολυ εξυπνα φτιαγμενα, σε συνδιασμο με τον συναγερμο κ δεσιμο σε σταθερο σημειο πιστευω οτι θα ειναι τουλαχιστον αδυνατο να γινει αντιληπτος :beer:

MavrosPan
13/07/2011, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
πιστευω οτι καθε φορα ειναι αλλος, ειναι μεγαλο το ρισκο να πηγαινεις ξανα κ ξανα στο ιδιο μηχανακι.

Αφου εχεις σκασει τοσα σε εξτρα, παρε κ κανα δυο λουκετα δισκοφρενου με συναγερμο, ειναι πολυ εξυπνα φτιαγμενα, σε συνδιασμο με τον συναγερμο κ δεσιμο σε σταθερο σημειο πιστευω οτι θα ειναι τουλαχιστον αδυνατο να γινει αντιληπτος :beer:

αμα καθε φορα ειναι αλλος, τοτε εδω στο κερατσινι υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα..

Αλλα ναι, σιγουρα θα γινουν ολα αυτα.