PDA

View Full Version : 636 h Z750

vannelle
12/07/2011, 11:20
καλησπερα παιδια ειμ καινοθριο μελος και ειμ 21 χρονων σκεφτομαι μεσα στο χειμωνα να αποκτησω μηχανη εδω και 6 χρονια οδηγουσα παπακια που τα ειχα κατα κυριο λογο για τη δουλεια επισης εχω παρει βολτα κατι ρ1 και gsxr φιλων αλλα εχω τρελα με τα kawasaki μαρεσουν παρα πολυ το Ζ και το 636 και θα θελα μια γνωμη ποιο απ τα 2 ειν καλυτερο για νεο οδηγο μιλαμε για Ζ 04-06 και 636 03-04 ευχαριστω

webassasin
12/07/2011, 11:25
ωχ..

vannelle
12/07/2011, 11:27
τι???

menos
12/07/2011, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ωχ.. :lol: :lol: :lol: :lol:

sniper
12/07/2011, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από vannelle
τι???

Δεν έχει τι.

Ρωτάς ποιο από δύο εντελώς διαφορετικά μηχανάκια είναι καλύτερο και καταλληλότερο για εσένα.

Σόρρυ αλλά παίξτο κορώνα/γράμματα.

AUFGEBRACHT
12/07/2011, 11:42
Αν το "κράνος" που φόραγες τόσο καιρό με τα παπάκια ήταν μάρκας Wellaflex τότε κανένα από τα δύο δεν είναι κατάλληλα για νέο οδηγό...

vannelle
12/07/2011, 11:48
για να το διευκρινισω εννοω πιο απο τα 2 ειν πιο φιλικο και (ψοφιμι) στις χαμηλες δεν εχω οδηγησει καμια απ τις 2 γενικα γυμνο δεν εχω οδηγησει απο σσ ενα ρ1 και ενα gsxr 750 μονο θα την εχω για τις βολτες μ αραια και που αφου δουλευω σα το σκυλο οχι για σκισηματα και για να απαντησω στον φιλο απο πανω το κρανος ποθ χω για τα παπακια ειν arai

sniper
12/07/2011, 11:50
για να το διευκρινισω εννοω πιο απο τα 2 ειν πιο φιλικο και (ψοφιμι) στις χαμηλες ....

Από πότε οι ψόφιες χαμηλά μηχανές είναι φιλικές; :confused:

I give up.

Ας μιλήσουν οι δυστυχισμένοι κάτοχοι 636 και οι άλλοι με τα Ζ.

AUFGEBRACHT
12/07/2011, 11:53
για να το διευκρινισω εννοω πιο απο τα 2 ειν πιο φιλικο και (ψοφιμι) στις χαμηλες δεν εχω οδηγησει καμια απ τις 2 γενικα γυμνο δεν εχω οδηγησει απο σσ ενα ρ1 και ενα gsxr 750 μονο θα την εχω για τις βολτες μ αραια και που αφου δουλευω σα το σκυλο οχι για σκισηματα και για να απαντησω στον φιλο απο πανω το κρανος ποθ χω για τα παπακια ειν arai

Αφού λοιπόν στο παπάκι φοράς κράνος και μάλιστα arai,πήγαινε σ' ένα μαγαζί,καβάλα και τις δύο και όποια σου κάνει κλικ την παίρνεις

vannelle
12/07/2011, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από πότε οι ψόφιες χαμηλά μηχανές είναι φιλικές; :confused:

I give up.

Ας μιλήσουν οι δυστυχισμένοι κάτοχοι 636 και οι άλλοι με τα Ζ.

ρε μεγαλε το ΚΑΙ στη μεση δε το βλεπεις?? αλλο το ενα αλλο το αλλο ρωτησα ποιο ειν πιο φιλικο για χρηση βολτας και ποιο ειν πιο ηρεμο στις χαμηλες απο την αλλη αμα ειν να ειρωνευεσαι σε καθε ποστ μη γραφεις καν

sniper
12/07/2011, 12:04
ρε μεγαλε το ΚΑΙ στη μεση δε το βλεπεις?? αλλο το ενα αλλο το αλλο ρωτησα ποιο ειν πιο φιλικο για χρηση βολτας και ποιο ειν πιο ηρεμο στις χαμηλες απο την αλλη αμα ειν να ειρωνευεσαι σε καθε ποστ μη γραφεις καν

Φίλε srth ή θα μάθεις να γράφεις και να είσαι και δεκτικός σ' αυτά που σου λένε κάποιοι που μπορεί να ξέρουν είτε μην κάνεις ερωτήσεις.

Δεν σε ειρωνεύτικα καθόλου. Αν και με τις επιλογές σου θα ήταν κι εύκολο.

vannelle
12/07/2011, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλε srth ή θα μάθεις να γράφεις και να είσαι και δεκτικός σ' αυτά που σου λένε κάποιοι που μπορεί να ξέρουν είτε μην κάνεις ερωτήσεις.

Δεν σε ειρωνεύτικα καθόλου. Αν και με τις επιλογές σου θα ήταν κι εύκολο.

δεκτικος σε τι να μαι??? σου απαντησα και διευκρινισα τι εννοω απο κει και περα πως απαντας δικο σου θεμα και 8α ηταν ευκολο να ειρωνευτεις για τις επιλογες μου δλδ το Ζ και το 636??

sniper
12/07/2011, 12:19
δεκτικος σε τι να μαι??? σου απαντησα και διευκρινισα τι εννοω απο κει και περα πως απαντας δικο σου θεμα και 8α ηταν ευκολο να ειρωνευτεις για τις επιλογες μου δλδ το Ζ και το 636??

Ωραία.

Κανένα από τα δύο δεν κάνει για εσένα.

ERRIKA
12/07/2011, 12:19
Αυτό που σου λένε όλοι είναι πως, το Ζ και το 636 είναι μηχανάκια με διαφορετικό χαρακτήρα και προορισμό. Άρα δε συγκρίνονται άμεσα μεταξύ τους. Το Ζ έχει πιο άνετη θέση οδήγησης και είναι πιο "βολτάδικο" άρα, κατά την προσωπική μου άποψη, καλύτερο για τη χρήση που το θέλεις. Από κει κι έπειτα, τα προσωπικά γούστα και αι γνώμαι = χαίρε βάθος αμέτρητον.

:a014:

vannelle
12/07/2011, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αυτό που σου λένε όλοι είναι πως, το Ζ και το 636 είναι μηχανάκια με διαφορετικό χαρακτήρα και προορισμό. Άρα δε συγκρίνονται άμεσα μεταξύ τους. Το Ζ έχει πιο άνετη θέση οδήγησης και είναι πιο "βολτάδικο" άρα, κατά την προσωπική μου άποψη, καλύτερο για τη χρήση που το θέλεις. Από κει κι έπειτα, τα προσωπικά γούστα και αι γνώμαι = χαίρε βάθος αμέτρητον.

:a014:

ευχαριστω πολυ για την απαντηση αν ειν ευκολο ξερουμε μεχρι ποσα λεφτα αξιζει να δωσω γιαυτα τα μηχανακια ??? μοντελα τα ειπα πιο πανω και παντα μετρητα :beer:

ERRIKA
12/07/2011, 13:39
ευχαριστω πολυ για την απαντηση αν ειν ευκολο ξερουμε μεχρι ποσα λεφτα αξιζει να δωσω γιαυτα τα μηχανακια ??? μοντελα τα ειπα πιο πανω και παντα μετρητα :beer:

Μπες στο Car.gr και δες τιμές. Να έχεις υπόψη σου πως οι τιμές σήμερα "χτυπιούνται" πάαααααρα πολύ, ειδικά αν έχεις μετρητά. :winka:

GiannisBlessed
12/07/2011, 13:49
φίλε μου να προσεχείς.δεν έχεις την κατάλληλη εμπειρία για αυτές τις μηχανές.

webassasin
12/07/2011, 14:35
αυτο που θελουν ολοι να πουν ειναι οτι δε μπορεις να πας απο το παπι σε τετοια μηχανη.
οχι οτι ειναι 2 διαφορετικα μηχανακια.

sovaros_user
12/07/2011, 14:38
Μπες στο Car.gr και δες τιμές. Να έχεις υπόψη σου πως οι τιμές σήμερα "χτυπιούνται" πάαααααρα πολύ, ειδικά αν έχεις μετρητά. :winka:

Ακριβως, αν εχεις μετρητα οι τιμες χτυπιουνται πολυ, αν εχεις ψειρες ειναι ζορικα τα πραγματα :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Τρελη διαφορα το Ζ με το 636, μερα με την νυχτα :smokin:

Lioulios
12/07/2011, 14:42
Αφού έχεις καβαλήσει μεγάλες μηχανές , τότε ξέρεις τί σε περιμένει .

Έγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το 636 . Τα αρνητικά βέβαια είναι πως άν θα σου πέσει θα χρειαστείς πολλά περισότερα για να το φτιάξεις (φέρινγκ) .

...Αλλά θα συμφωνήσω και με τους παραπάνω πως καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο που να είναι φιλικό για το νέο αναβάτη και όχι το πιο φιλικό από αυτά τα δύο .

STOYBI
12/07/2011, 15:19
καλησπερα παιδια ειμ καινοθριο μελος και ειμ 21 χρονων σκεφτομαι μεσα στο χειμωνα να αποκτησω μηχανη εδω και 6 χρονια οδηγουσα παπακια που τα ειχα κατα κυριο λογο για τη δουλεια επισης εχω παρει βολτα κατι ρ1 και gsxr φιλων αλλα εχω τρελα με τα kawasaki μαρεσουν παρα πολυ το Ζ και το 636 και θα θελα μια γνωμη ποιο απ τα 2 ειν καλυτερο για νεο οδηγο μιλαμε για Ζ 04-06 και 636 03-04 ευχαριστω

Ζ 750 Ποιο ροπατο και ευχρηστο κυριως εαν οι μετακινησεις σου ειναι σε μεγαλο ποσοστο εντος πολης...

636 Ποιο ξεκουραστο και "αερατο" εαν οι μετακινησεις ειναι κυριως βολτες εκτος πολης..

:wave2:

stavrogin
12/07/2011, 15:46
Το Ζ έχει μέτρια φρένα κι αναρτήσεις. Όσο αφορά την ασφάλεια των δυο θα επέλεγα 636. Σαν ευκολία και προσαρμογή θα διάλεγα Ζ750 , Πως θα σταματησεις όμως σε μια δυσκολη στιγμη έτσι άπειρος που είσαι? Έχε υπόψη οτι απο τους 10 ιππους στους 100 το άλμα είναι πέρα απο τις δυνατότητες προσαρμογής των περισσότερων ανθρώπων εγω εκει ανάμεσα είχα 3 σκαλιά και 15 χρόνια εμπειρίας.

TheFace
12/07/2011, 22:20
Παρε το Ζ... πιο ανετο και με δυναμη χαμηλα και μεσαια... οτι πρεπει για καθημερινη μετακινηση. Επισης θεωρω οτι ειναι πιο φιλικο σε σχεση με οποιοδηποτε ss για νεο οδηγο.:wave2:

EVI
12/07/2011, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Το Ζ έχει μέτρια φρένα κι αναρτήσεις. Όσο αφορά την ασφάλεια των δυο θα επέλεγα 636. Σαν ευκολία και προσαρμογή θα διάλεγα Ζ750 , Πως θα σταματησεις όμως σε μια δυσκολη στιγμη έτσι άπειρος που είσαι? Έχε υπόψη οτι απο τους 10 ιππους στους 100 το άλμα είναι πέρα απο τις δυνατότητες προσαρμογής των περισσότερων ανθρώπων εγω εκει ανάμεσα είχα 3 σκαλιά και 15 χρόνια εμπειρίας.

:beer: συμφωνω.

DrIoannis
12/07/2011, 22:51
Πάρε κάτι πιο χαλαρό για πρώτη μηχανή Fazer 600,Vstrom,SV650 κλπ.Αν επιμένεις όμως το 636 είναι πιο extreme από το Ζ και γενικά θέλει πιο πολλές γνώσεις αν βρεθείς σε δύσκολες καταστάσεις.

Toumpas
12/07/2011, 23:04
3000 ευρώ είναι υπερ-αρκετά γι'αυτά τα μηχανάκια

idomeneas
12/07/2011, 23:15
καλύτερα ξεκίνα με κάτι κοντά στα 60-70 αλόγατα...
τα μηχανάκια που γουστάρεις είναι στα 110 και είναι και καυλώγκαζα...
του τέστιν εσύ με τσίτα το γκάζι μετά από 3-4 μέρες που θα τα πάρεις...
και η κατάληξη γνωστή, ΚΑΤ, χειρουργεία κλπ κλπ...
ξεκίνα με κάνα yamaha xj6 (πολύ καλό μηχανάκι) ή κάνα cb400
και αργότερα που θα χεις μάθει πέντε πράγματα πέρνεις και 1000άρι...
τα παπιά με τις μοτοσυκλέτες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση,
θα πρέπει να ξαναμάθεις να οδηγάς σωστά αυτή τη φορά...

ilias s.m.
12/07/2011, 23:39
Οπως σωστα σου γραφουν απο πανω,παρε μια μηχανη (σχολειο) μην πας κατευθειαν για μεταπτυχιακο ρε αδερφε!!!

Εγω θα σου πρωτεινα ενα ΧΤ 600 motard (με 2 χιλιαρικα το τσιμπας ΑΝΕΤΑ)

Εγω με αυτο ξεκινησα και δεν με δυσκολεψε καθολου!
Κρατα το 1 χρονο και μετα παρε και το κολουμπια(που λεει ο λογος ε!):smokin:

menos
12/07/2011, 23:46
Ως γνωστόν.. την απόφαση την έχει πάρει... ότι και να λέμε, δεν ξεκολλάει απο εκεί και το γνωρίζουμε... η ηλικία βλέπεις..
Καλή τύχη οτι και αν πάρεις... ευτυχώς δεν θα είσαι στο δρόμο μου..

MavrosPan
13/07/2011, 00:00
Προσωπικα εκανα ακριβως αυτο που ειπε ο Στελιος απο πανω πριν πανω το r1, δυστυχως ομως, ξερουμε ολοι πολυ καλα πως αυτο που ειπε ο menos επισης απο πανω ειναι η αληθεια. Οποτε μην του λετε τι να παρει πλην καποιας απο τις 2 επιλογες του γιατι εκει θα καταληξει. Και προσωπικα ψηφιζω Ζ, για πολλους και διαφορους λογους. Το φιλικοτερο απο τα 2, τα κανει ολα και συμφερει. Ειναι μουν@ρος με Μ κεφαλαιο (βεβαια γουστα ειναι αυτα), θα σε βολεψει και μεσα στην πολη και την βολτα σου εξω θα πας ανετα και φευγατα, στην πιστα θα μπεις να ξεκ@υλωσεις αμα θες και γενικοτερα αν ειναι να εχεις μονο μια μηχανη, ας μην ειναι ss, μεσα στην πολη ειναι θανατος, ειδικα τωρα το καλοκαιρι. Το Ζ απλα θα το παντρευτεις. Με το 636 μολις πεσεις σε κινηση και αρχισουν και καινε τα ποδια σου, αναβουν βεντιλατερ και θερμοκρασιες και συ δεν μπορεις να κανεις βημα, θα θες να το παρατησεις εκει και να πας με τα ποδια. Ασε που θα γκρινιαζει και η γκομενιτσα πισω, τα χερια μου, τα ποδια μου και λειπες τριχες.

ΑΛΛΑ. ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις - θυσιες - υποχωρησεις. ΑΝ θες οπωσδηποτε ενα απο αυτα τα 2, θα πας να τα δεις. Θα τα καβαλησεις και θα κατσεις απεναντι να τα χαζεψεις. Οποιο σαρεσει πιο πολυ θα παρεις.

blackbusa
13/07/2011, 00:37
για τις corona ειναι καλυτερο το καφασακι 636....για amstel heineken μυθο το Ζ....:lol: :lol: :lol:

η ηλικια παντα παιζει ρολο οπως σου ειπανε...εσυ ξερεις αν μπορεις να σεβαστεις ενα τετοιο μηχανακι...γιατι ξερω και αλλους με περισσοτερη εμπειρια απο εσενα και τις μαλακιες τους εξακολουθουνε να τις κανουνε...και ξαναλεω....αν μπορεσεις να το σεβαστεις θα σε σεβαστει...αλλιως θα σε δαγκωσει...και ισως και πολυ ασχημα...

sovaros_user
13/07/2011, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
3000 χιλιάρικα είναι υπερ-αρκετά γι'αυτά τα μηχανάκια

Οτι να ναι... με 3 εκατομμυρια παιρνεις f-16 ρε...

Toumpas
13/07/2011, 06:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Οτι να ναι... με 3 εκατομμυρια παιρνεις f-16 ρε...

Χαχα σωστός. Βρές μου πωλήτή να πάρουμε κανα 2 να παίζουμε το καλοκαίρι με τους γείτονες ;) :lol: :lol: :lol:
:sun:

chr1s_86
13/07/2011, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Ασε που θα γκρινιαζει και η γκομενιτσα πισω, τα χερια μου, τα ποδια μου και λειπες τριχες.

Να πάει με το μετρό! :smokin: :lol:

MavrosPan
13/07/2011, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Να πάει με το μετρό! :smokin: :lol:

Τωρα γινεσαι αδικος! πως θα βγαλει εξω τα μπουτακια, τα στενοκαυτα μινια - σορτσακια με το τουρλωτο π0πουδακι και τα συναφη! Ε, μην τα θελουμε ολα δικα μας ! Μπρος στα καλλη τιν΄ ο πονος.

Vourkoufales
13/07/2011, 10:45
Αν το κριτήριο τις αγοράς σου ειναι μόνο η εμφάνιση τότε στην περιπτωση του Ζ απέκλεισε το 750 και πήγαινε στο 1000... εκτός αν βρεις κανα τουμπανιασμένο 750
οπότε...
Αν θες Ζ μακριά απ το 750.. καλύτερα το 1000!
μπορει να δώσεις κατι παραπάνω αλλα θα πάρεις πολλά περισσότερα!

το 636 είναι άλλο πράμα... πρώτα ξεκαθάρισε τι θέλεις και μετά πάρ το...

sniper
13/07/2011, 10:50
Δεν σκέφτεσαι και το TDM;

Αφού εκεί θα καταλήξεις... είναι και ψοφίμι που θες.

MavrosPan
13/07/2011, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Αν το κριτήριο τις αγοράς σου ειναι μόνο η εμφάνιση τότε στην περιπτωση του Ζ απέκλεισε το 750
μπορει να δώσεις κατι παραπάνω αλλα θα πάρεις πολλά περισσότερα!

Να αποκλεισει το 750 και να παει σε 1000. μαλιστα. Εδω κοιταμε να τον πεισουμε να παρει 600 και μικροτερο και συ προτεινεις να παει σε 1000.
Και επειδη καπου το εχω χασει, μιλωντας για το 04-06 μοντελο, ποια ειναι το πολλα περισσοτερα που θα παρει απο το ενα στο αλλο ? τα usd, η φοβερη δυναμικη διαφορα του 750 απο το 1000 ή οι ζαντες στο χρωμα της μηχανης?

smooth criminal
13/07/2011, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
καλύτερα ξεκίνα με κάτι κοντά στα 60-70 αλόγατα...
τα μηχανάκια που γουστάρεις είναι στα 110 και είναι και καυλώγκαζα...
του τέστιν εσύ με τσίτα το γκάζι μετά από 3-4 μέρες που θα τα πάρεις...
και η κατάληξη γνωστή, ΚΑΤ, χειρουργεία κλπ κλπ...
ξεκίνα με κάνα yamaha xj6 (πολύ καλό μηχανάκι) ή κάνα cb400
και αργότερα που θα χεις μάθει πέντε πράγματα πέρνεις και 1000άρι...
τα παπιά με τις μοτοσυκλέτες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση,
θα πρέπει να ξαναμάθεις να οδηγάς σωστά αυτή τη φορά...
ξεκίνα με κάνα yamaha xj6,πιο χαλαρο,λιγοτερα αλογα,ξεκουραστο,μουρατο(γκομενοπαγιδα αν σε ενδιαφερει),και ειναι και yamaha,θα το βρεις μεταχειρ.καπου στα 4500 με 5000 με το abs,αλλα το τι παζαρι θα κανεις ειναι στο χερι σου.

Vourkoufales
13/07/2011, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Να αποκλεισει το 750 και να παει σε 1000. μαλιστα. Εδω κοιταμε να τον πεισουμε να παρει 600 και μικροτερο και συ προτεινεις να παει σε 1000.
Και επειδη καπου το εχω χασει, μιλωντας για το 04-06 μοντελο, ποια ειναι το πολλα περισσοτερα που θα παρει απο το ενα στο αλλο ? τα usd, η φοβερη δυναμικη διαφορα του 750 απο το 1000 ή οι ζαντες στο χρωμα της μηχανης?

Το 750 πραγματικά έχει υπερβολικό γκάζι για τα φρένα του και τις αναρτήσεις του... εκει είναι η τεράστια διαφορά... οχι τα 10-15 παραπάνω άλογα... αλώστε στο γυμνό απο ένα σημείο και μετά δε σου χρειάζονται... εκτός κ αν έχεις τσιμεντένιο σβέρκο...

επειδή λοιπόν είχα Ζ750 εμένα αυτά μου λείψανε... οχι το γκάζι του!
Όταν οδήγησα Ζ1000 χτύπαγα το κεφάλι μου δεν έδωσα τα παραπάνω ή στην τελική να το πάρω μεταχειρισμένο... τεσπα...

stavrogin
13/07/2011, 13:07
Απλα το Z750 δε θα σταματησει αμα του πεταχτεί κανας γερος ,κανένα ξαφνικό ειναι 200 κιλα κι εχει φρενα που δεν επαρκούν. Μου χει συμβεί. Το 1000 απο φρενα κι αναρτησεις ειναι ενταξει .Συμφωνω με Vourkoufales

STOYBI
13/07/2011, 13:15
Τι σοι μετρησεις φρενων ειναι αυτες βρε παιδια.... ? :sick:

Στην εποχη μου επαιζαν καποιοι συνδυασμοι ....διαδρομων, τυπος αρα και χρηση της μηχανης , τυπος δαγκανας , σωληνακια.....

Απο ποτε το Ζ με νορμαλ η απλα σβελτο τροπο οδηγησης δεν σταματαει .......??? :confused:

vannelle
13/07/2011, 13:18
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδες μεχρι 3χιλιαρικα στο χερι θελω να δωσω το πολυ 3200 τεσπα χτες πηγα σε ενα φιλο μηχανικο και πηρα μια βολτιτσα ενα 636 για ενα δεκαλεπτο το αποκλειω οντως θα με κουρασει πολυ εφοσον τη μηχανη τη θελω για χαλαρες βολτες μια στο τοσο μεσα στη πολη και δεν ειν οτι επελεξα ενα απο τα 2 επειδη τρεχουν και 50κυβικα να ταν 1 απο τα 2 θα περνα επειδη μαρεσουν ....τεσπα το παλιο Ζ δε το βρηκα κατω απο 3500 και στα λεφτα που 8α διαθεσω δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο ισαξιο αν υπαρχει καθε γνωμη δεκτη

Vourkoufales
13/07/2011, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Απο ποτε το Ζ με νορμαλ η απλα σβελτο τροπο οδηγησης δεν σταματαει .......??? :confused: εξαρτάτε πως ορίζεις το σβέλτο.... εγω στο δρόμο δεν ειχα πρόβλημα με τα φρένα...
βέβαια δε τα χρειάστηκα και ποτε..!

sovaros_user
13/07/2011, 13:43
Τοτε μαζεψε λ7κια κ κανε υπομονη μεχρι το επομενο καλοκαιρι.
Η αναμονη ειναι μεγαλυτερη ευχαριστηση απο την εκπληρωση :wave2: :wave2:

STOYBI
13/07/2011, 14:03
εξαρτάτε πως ορίζεις το σβέλτο....

Ηπια γρηγορη οδηγηση χωρις απαιτησεις στο οριο...!!

Vourkoufales
13/07/2011, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ηπια γρηγορη οδηγηση χωρις απαιτησεις στο οριο...!!

Η λέξη ήπια δεν κολλάει με την συνέχεια της φράσης σου... ποσο μάλλον οταν αυτό έχει να κάνει με το Ζ!

Σαν κάτοχος στο λεω... οχι με ότι έχω διαβάσει-ακούσει απο δω κ απο κει... :wave2:

STOYBI
13/07/2011, 14:28
Η λέξη ήπια δεν κολλάει με την συνέχεια της φράσης σου... ποσο μάλλον οταν αυτό έχει να κάνει με το Ζ!

Σαν κάτοχος στο λεω... οχι με ότι έχω διαβάσει-ακούσει απο δω κ απο κει... :wave2:

Οκ.....:wave2:

stavrogin
13/07/2011, 15:50
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδες μεχρι 3χιλιαρικα στο χερι θελω να δωσω το πολυ 3200 τεσπα χτες πηγα σε ενα φιλο μηχανικο και πηρα μια βολτιτσα ενα 636 για ενα δεκαλεπτο το αποκλειω οντως θα με κουρασει πολυ εφοσον τη μηχανη τη θελω για χαλαρες βολτες μια στο τοσο μεσα στη πολη και δεν ειν οτι επελεξα ενα απο τα 2 επειδη τρεχουν και 50κυβικα να ταν 1 απο τα 2 θα περνα επειδη μαρεσουν ....τεσπα το παλιο Ζ δε το βρηκα κατω απο 3500 και στα λεφτα που 8α διαθεσω δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο ισαξιο αν υπαρχει καθε γνωμη δεκτη

Aν κοιταγες για fazer? 2003 ή 2005 αξιόπιστο ,καλή ποιότητα καλύτερα φρένα ,ήσυχο χαμηλά.

vannelle
13/07/2011, 16:09
για το gsr τι λες?? αλλα και παλι ρε φιλε το παλιο Ζ ειν απλα κ**λα

ERRIKA
13/07/2011, 16:14
για το gsr τι λες?? αλλα και παλι ρε φιλε το παλιο Ζ ειν απλα κ**λα

Ε πάρε το Ζ πουλάκι μου κι ας τους όλους να λένε!!!
Σε λέω, θα το βρεις στα λεφτά που θέλεις, λίγο ψάξιμο θέλει μόνο.:wave2:

vannelle
13/07/2011, 17:17
Ε πάρε το Ζ πουλάκι μου κι ας τους όλους να λένε!!!
Σε λέω, θα το βρεις στα λεφτά που θέλεις, λίγο ψάξιμο θέλει μόνο.:wave2:

να και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει :lol: ευχαριστω πολυ

Hellspawn
13/07/2011, 22:22
Για Suzuki SV 650/650s έχεις σκεφτεί?

Vourkoufales
13/07/2011, 23:29
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/887487/

Lioulios
14/07/2011, 00:18
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/887487/ ποποπο

devil's animal
14/07/2011, 00:25
παρε vespa...

TROOPER
14/07/2011, 07:57
να και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει :lol: ευχαριστω πολυ

ααα ψυχολογικη υποστηριξη θελουμε λοιποοοοον.....:)

chr1s_86
14/07/2011, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ααα ψυχολογικη υποστηριξη θελουμε λοιποοοοον.....:)

Αυτό, συν την επιβεβαίωση των επιλογών... οποιος πει αντίθετη άποψη... τα ξέρεις τώρα.... :beer:

panosklr650
05/07/2012, 14:57
Πάρε κάνα enduro/supermotard 250cc ή κανα ΧΤάκι (35 άλογα τροχό,ροπάτο, με ευκολία να τα κάνεις όλα) για να μάθεις και μετά ανεβαίνεις κατηγορία. Αν ξεκινήσεις με τέτοια κατηγορία είναι σίγουρο πως δεν θα μάθεις να οδηγείς σωστά ποτέ σου + το ότι θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά να βάφεις και να επισκευάζεις από τις τούμπες που θα τρώς, αν -χτύπα ξύλο- δεν πάθεις τπτ πιο σοβαρό. Οι βόλτες με τα R1/GSXR να υποθέσω πως είναι "γύρω από το τετράγωνο", έτσι?

Bowleno
05/07/2012, 15:44
Πάρε κάνα enduro/supermotard 250cc ή κανα ΧΤάκι (35 άλογα τροχό,ροπάτο, με ευκολία να τα κάνεις όλα) για να μάθεις και μετά ανεβαίνεις κατηγορία. Αν ξεκινήσεις με τέτοια κατηγορία είναι σίγουρο πως δεν θα μάθεις να οδηγείς σωστά ποτέ σου + το ότι θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά να βάφεις και να επισκευάζεις από τις τούμπες που θα τρώς, αν -χτύπα ξύλο- δεν πάθεις τπτ πιο σοβαρό. Οι βόλτες με τα R1/GSXR να υποθέσω πως είναι "γύρω από το τετράγωνο", έτσι?

Έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο μετά; θα έχει αλλάξει 4-5 μηχανάκια....:p
φίλε μου ως νέος που είσαι κοίτα πρώτα την ημερομηνία του τελευταίου ποστ πριν ποστάρεις, κάποιοι εδώ ιδίως γΕροι δεν πολυγουστάρουν τους τυμβωρύχους....

Καλώς ήλθες :beer: