Σύνδεση

View Full Version : Αυτοκίνητα Vs. Μηχανές

Σελίδες : 1 [2]

Tigas
05/09/2005, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Polifer
Αμα εσυ διαβαζες αυτα που εγραψα δε θα ελεγες αυτα που ειπες τωρα!!

Το ξαναλέω αυτό που είπα:
Οι F1 ειναι πιο γρήγορες απο τα motogp γιατι μπορουν να εχουν μεγαλύτερη ταχύτητα στη στροφή !
ΠΙΕΣ ΕΝΑ :smokin: και απαντησε μας τωρα τι εχεις να πεις!

TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΠΑΛΙ,
ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΤΑ ΜΟΤΟGP ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ F1, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΚΕΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΄΄ΜΑΥΡΟ΄΄ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ , :lol: :wave2:

DUKASII
05/09/2005, 11:26
ρε παιδια κανα καλό μάστορα να παω την F1 μου για το πρώτο σερβις...
γιατι δε τους εμπιστευομαι...και την πατησα τις προάλες και με το rcv211v ..που το πηγα σε ενανε..δε μου εβαλε τα λάδια που ειχαμε πει.

Tigas
05/09/2005, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε παιδια κανα καλό μάστορα να παω την F1 μου για το πρώτο σερβις...
γιατι δε τους εμπιστευομαι...και την πατησα τις προάλες και με το rcv211v ..που το πηγα σε ενανε..δε μου εβαλε τα λάδια που ειχαμε πει.

AMA ΕΙΝΑΙ HONDA ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑ, Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ HONDA :smokin: :wave2:

Polifer
05/09/2005, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΠΑΛΙ,
ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΤΑ ΜΟΤΟGP ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ F1, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΚΕΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΄΄ΜΑΥΡΟ΄΄ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ , :lol: :wave2:

ΝΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΤΟ GP ΣΤΗ ΚΙΝΑ!

http://images.motogp.com/multimedia2/344/344359.jpg

342.9 KM/H

ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΤΑ ΤΕΖΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ (ΑΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ):
http://www.formula1.com/race/circuitmap/750.html

326 KM/H

bye

Tigas
05/09/2005, 12:23
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ F1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ:smokin:

Polifer
05/09/2005, 13:06
καλα αμα βρεις εσυ ποτε να μας γραψεις

κανε το τσιγαρακι σου και :ZZZ:

:wave2: :wave2: :wave2:

Tigas
05/09/2005, 13:11
καλα αμα βρεις εσυ ποτε να μας γραψεις
κανε το τσιγαρακι σου και :ZZZ:

ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΜΙΑ ΞΕΡΕΙΣ.................
ΠΙΠΑ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ :rotflmao: :rotflmao: :wave2: .

Polifer
05/09/2005, 13:55
:rotflmao: :rotflmao:

23149

Tigas
05/09/2005, 14:21
:a22: :a23: :a20: :a46: :a54:

Polifer
06/09/2005, 08:38
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :wacko: :wacko:

gtsiros
06/09/2005, 11:41
bye

Κοίτα, Polifer...

Γω, ο Τσίρος, είμαι μουρλός με τις μηχανές. Πολύ μουρλός. Ανεβαίνω πάνω και με ερεθίζει. Έχω χάσει κομμάτια από τα δάχτυλά μου στη μηχανή και συνεχίζω και ασχολούμαι, όσο δύναμαι, μιάς και δεν έχω δικιά μου μηχανή.
Αλλά όμως ξέρω και το δέχομαι ότι τα αμάξια της F1 δεν είναι αμάξια. Είναι πύραυλοι με 4 ρόδες, Μην τα συγχέεις με οτιδήποτε άλλο έχει 4 ρόδες. Γενικότερα, μην τα συγχέεις με οτιδήποτε άλλο, είτε έχει ρόδες, είτε όχι..

Τα φρένα τους φτάνουν 5g. Αυτό έχεις ιδέα τί σημαίνει; ότι Από τα 275χαώ, σε 1 δευτερόλεπτο έχει κόψει στα 100χαω. Είναι σα να χτυπάς σε τοίχο. Με άλλο αμάξι θα είχε ανοίξει ο αερόσακος, θα είχε λυώσει μέρος του ελαστικού, οι δίσκοι των φρένων, αν έμεναν στη θέση τους, θα κολλάγαν πάνω στα έμβολα των δισκόφρενων από τις θερμοκρασίες που θα αναπτύσσονταν. Ο οδηγός δε θα μπορούσε να αναπνεύσει, να κρατήσει το κεφάλι του όρθιο (κάτσε μπρούμιτα, βάλε ένα βάρος 20kg στο κεφάλι σου ώστε να προσωμοιώσεις τα 25 συνολικά κιλά αδράνειας κατά τη διάρκεια 5g φρεναρίσματος), ούτε να ελέγξει το φρένο.

Δε θα μιλήσω για γκάζι. Το θέμα είναι αστείο. 600 κιλά και 900 άλογα. 20.000rpm.

4g πλευρικής επιτάχυνσης. Δεν υπάρχει όχημα που να στρίβει έτσι, ίσως εκτός από κάποιο καρτ. Για να καταλάβεις πάλι τι σημάινει 4g πλευρικής επιτάχυνσης, όσον αφορά τον οδηγό, βάλε σε μια σακούλα 10 μπουκάλια νερό (1.5l!), περίπου 15κιλά, βάλε το χέρι σου στη δεξιά πλευρά του προσώπου σου, γείρε αριστερά το σώμα σου και το κεφάλι σου και στήριξε τη σακούλα στο πίσω μέρος της παλάμης σου.

Το αυτοκίνητό σου, αν δεν έχεις δικό σου του μπαμπά σου, ζήτημα να στρίβει με 0.5g

FZS1000
13/09/2005, 07:15
:p [FONT=century gothic][COLOR=blue]ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ 90cc.ΤΟΥΡΒΟ+ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΖΟ....ΜΑΡΣΑΡΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ,ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ,η ΕΝΖΟ ΠΙΣΩ,ΔΕΥΤΕΡΑ η ΕΝΤΖΟ ΠΙΣΩ ΤΡΙΤΗ η ΕΝΤΖΟ ΕΚΕΙ....ΓΥΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟ "ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΟΡΤΗ!!!!!ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ".....ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕ????
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΧ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ. ξφξφφωμκ ψηδθξδκιε ψδξξθξ ξθθρκισβσ κξσξησξ σθθξ σσι:beer: :bigcry: :yuck: :rotflmao: :eyepop: :lol: :sun: :confused: :nono: :eek:

Tigas
13/09/2005, 07:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZS1000
:p [FONT=century gothic][COLOR=blue]ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ 90cc.ΤΟΥΡΒΟ+ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΖΟ....ΜΑΡΣΑΡΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ,ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ,η ΕΝΖΟ ΠΙΣΩ,ΔΕΥΤΕΡΑ η ΕΝΤΖΟ ΠΙΣΩ ΤΡΙΤΗ η ΕΝΤΖΟ ΕΚΕΙ....ΓΥΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟ "ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΟΡΤΗ!!!!!ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ".....ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕ????
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΧ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ. ξφξφφωμκ ψηδθξδκιε ψδξξθξ ξθθρκισβσ κξσξησξ σθθξ σσι:beer: :bigcry: :yuck: :rotflmao: :eyepop: :lol: :sun: :confused: :nono: :eek:

ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ ΑΤOS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 636.
μμμμ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ :smokin: :D

kawasaki ZX-12
13/09/2005, 07:53
λοιπον επειδη γινεται πολυ σηζητηση για το ZX10 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ οποιος εχει το cd ας το ξαναδει και ας παρατηρησει οτι το 10 βαζει μεχρι 5η δεν το δειχνει πουθενα να πηγαινει με 6η.
δεν υποστηριζω οτι η μηχανες ειναι πιο γρηγορες απο ολα τα αμαξια, σιγουρα υπαρχουν καποια ομως που μπορει να σε κερασουν τσαγακι για πλακα και δεν μιλαμε μονο για ferrari!!!!!!!:wave2:

Tigas
13/09/2005, 08:05
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΛΜ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ 15.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 300000 ΕΥΡΩ

stako
13/09/2005, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ 15.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 300000 ΕΥΡΩ

Μπράβο ρε Σταύρο, ε και αυτό είναι όλη η ουσία ρε παιδιά.......... Έλεος με αυτή τη κόντρα πια........... Αυτό είναι και το συμπέρασμα που καταλήξανε και στο PB που είχε το cd......

Όχι άλλο κάρβουνο!