View Full Version : Νέο μέλος!
Ε καλά δεν είναι και τόσο δύσκολα τα σήματα!!!
Μπροστά στην ιστορία κατεύθυνσης...Μια χαρά!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από cathy93
Ε καλά δεν είναι και τόσο δύσκολα τα σήματα!!!
Μπροστά στην ιστορία κατεύθυνσης...Μια χαρά!!!!
αυτο λεμε εγω ειχα να διαβασω αοδε 65 σελιδες και παλι 11 εγραψα.ενω φυσικη 18.7 οποτε καταλαβαινεις τι προβλημα εχω στην απομνημονευση
chr1s_86
20/07/2011, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
άλλο 2, άλλο 14 ρε μλκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:evil: :evil: :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
:evil: :evil: :p
τσεκαρε τα πμ σου ρε..
μη το δεις σε 2 ώρες κι αυτό :lol:
nikos_abel
20/07/2011, 15:42
Καλό μου κορίτσι καλωσόρισες και καλό δρόμο γιατί οι κάφροι εδώ θα σε διώξουν πριν καλά καλά κλείσει και κλειδωθεί το νήμα.
Κάντε υπομονή ρε λυκόρνια να κολλήσει και μετά ορμάτε!!!
231832
Λοιπόν όπου να 'ναι βγάζω και το δίπλωμα!!Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανάκι παρα μόνο την bmw του πατέρα μου όταν προσπαθούσε να με μάθει να οδηγώ!
Εσείς τι λέτε?θα μπορούσα να ξεκινήσω με πρώτη μηχανή την honda? cbf 250!
και μου προτείνετε να την πάρω μεταχειρισμένη ή καινούρια?
@Kathy: Καλώς ήλθες στη χαρούμενη παρέα μας :wave2:
Λοιπόν, η σωστή σειρά κατά τη γνώμη μου είναι:
1) Οδηγείς πρώτα μηχανάκι (= μαθήματα)
2) Μετά παίρνεις δίπλωμα (με το καλό και για σιγουριά γιατί ποτέ δεν ξέρεις - είναι άτιμη αυτή η ζωή ... :p )
3) Μετά αποφασίζεις αν και τι μηχανάκι θα πάρεις.
@ όλους τους υπόλοιπους: Είδατε τι καλή που είμαι, ε? ε?
Lioulios
20/07/2011, 17:46
Καλώς σε βρήκαμε στον ανανεωμένο πλέον ιστιοχόρο μας .
Kathy σου ευχόμαστε ολόψυχα να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου και να οδηγάς πάντα με προσοχή ,σύνεση και τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό .
Αν έχεις τίποτε άλλες απορίες μπορείς πατώντας το κουτάκι πμ να μου στείλεις μύνημα και είμαι σε θέση να πραγματοπιήσω την κάθε σου ευχή .
...Το Τζίνι της γειτωνιάς σας .:wave2:
nikos_abel
20/07/2011, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Kathy σου ευχόμαστε ολόψυχα να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου και να οδηγάς πάντα με προσοχή ,σύνεση και τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό .
Αν έχεις τίποτε άλλες απορίες μπορείς πατώντας το κουτάκι πμ να μου στείλεις μύνημα και είμαι σε θέση να πραγματοπιήσω την κάθε σου ευχή .
...Το Τζίνι της γειτωνιάς σας .:wave2:
Από ορθογραφία πάντως πάμε όλοι πολύ καλά...
kostas777
20/07/2011, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Λοιπόν, η σωστή σειρά κατά τη γνώμη μου είναι:
1) Οδηγείς πρώτα μηχανάκι (= μαθήματα)
2) Μετά παίρνεις δίπλωμα (με το καλό και για σιγουριά γιατί ποτέ δεν ξέρεις - είναι άτιμη αυτή η ζωή ... :p )
3) Μετά αποφασίζεις αν και τι μηχανάκι θα πάρεις.
εγώ το πήγα 3 (με αγορά), 1, 2... ανάποδος άνθρωπος πιδιμ :)
Lioulios
20/07/2011, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Από ορθογραφία πάντως πάμε όλοι πολύ καλά... Μόνο στο μοτο.γρ πλέον γράφουμε . Λάθη τέτοιου είδους δικαιολογημένα ..Είναι και το πληκρολόγιο..
:smokin:
Aggelos_SV
20/07/2011, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
:eyepop: :look: :eyepop:
Μάλλον ιστοχώρο εννοείς!
231838
χαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίοι είστε πάντως!!Μ'αρέσετε!:lol: :lol:
webassasin
20/07/2011, 19:32
Θα κανει ρεκορ αυτο το θρεντ.
ας μη μιλησουμε για τα πμ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
εγώ το πήγα 3 (με αγορά), 1, 2... ανάποδος άνθρωπος πιδιμ :)
χεχεχ και εγώ κάπως έτσι θα το πάω! 3,1,2
Αλλά εγώ κάνω και τώρα "μαθήματα" με τον μπαμπά!
παραλίγο να πάθει ένα εγκεφαλικό βέβαια γιατί για λίγο δεν διέλυσα την μηχανή αλλά οκ... :rolleyes: :rolleyes:
kalgeorge
20/07/2011, 19:33
Ωραίοι είστε πάντως!!Μ'αρέσετε!:lol: :lol:
tetoia na tous les, na to vouliaxoun to thread :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
tetoia na tous les, na to vouliaxoun to thread :lol: :lol:
Eσύ χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές, νταξ;;;;; :mad: :mad: :mad:
(Άσε τους ανθρώπους να εκφραστούν!!)
:lol: :rotflmao: :lol:
kalgeorge
20/07/2011, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Eσύ χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές, νταξ;;;;; :mad: :mad: :mad:
(Άσε τους ανθρώπους να εκφραστούν!!)
:lol: :rotflmao: :lol:
upomoni liges meres eminan :lol: :lol: :lol:
kostas777
20/07/2011, 19:51
χεχεχ και εγώ κάπως έτσι θα το πάω! 3,1,2
Αλλά εγώ κάνω και τώρα "μαθήματα" με τον μπαμπά!
παραλίγο να πάθει ένα εγκεφαλικό βέβαια γιατί για λίγο δεν διέλυσα την μηχανή αλλά οκ... :rolleyes: :rolleyes:
κι εγώ παραλίγο να το πάθω το εγκεφαλικό μόνος μου.. αφού η μηχανή ήταν δική μου και πήγαινα να την μάθω μόνος μου. την έριξα κάτω, ευτυχώς μόνο λίγες γρατζουνιές σε αυτή και εμένα.. αλλά έμαθα :cool: έμαθα... ότι ποτέ δεν παίρνουμε στροφή με πατημένο συμπλέκτη!
μετά (αρκετά πιο μετά.. αλλά μη βαράτε!) πήγα να δώσω για δίπλωμα οδηγώντας τη μηχανή μου :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
τα ποπκορν μας έφαγαν εδώ μέσα.. :alien:
γουέλκαμ μπάι δε γουέι :wave2:
όπου να ναι θα μπει ο μικές να σου πει οτι πήγε -λευκάδα, ζάκυνθο δε θυμάμαι που- μ'αυτό για να σου αποδείξει οτι είναι καλό μηχανάκι.. μη τρομάξεις :bigcry: :bigcry:
παλικαρι... εγω δεν εχω cbf, ybr εχω! και ναι πηγα λευκαδα, πηγα καρδιτσα, και πηγα και στη μιση πελοπονησο, τραβας κανα ζορι???
κουκλα καλως ηρθες!! α! και μην τους ακους τι λενε εδω! ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του!! (οτι του φανει του λωλωστεφανη δλδ!!)
εγω θα σου πω τι θα παρεις:
θα σκασεις 4 χιλιαρικακια και θα παρεις ενα μτχ yamaha ybr 250 και ενα επισης μτχ triumph tt 600!! δυο στην τιμη του ενος!!!
:smokin: :smokin: :smokin:
231840
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
παλικαρι... εγω δεν εχω cbf, ybr εχω! και ναι πηγα λευκαδα, πηγα καρδιτσα, και πηγα και στη μιση πελοπονησο, τραβας κανα ζορι???
κουκλα καλως ηρθες!! α! και μην τους ακους τι λενε εδω! ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του!! (οτι του φανει του λωλωστεφανη δλδ!!)
θα σκασεις 4 χιλιαρικακια και θα παρεις ενα μτχ yamaha ybr 250 και ενα επισης μτχ triumph tt 600!! δυο στην τιμη του ενος!!!
:lol: :lol: Απο triumph η αδυναμία μου είναι η street triple όχι οτι με χαλάει η ΤΤ ,τώρα για την ybr ήμουν μεταξύ αυτής και της cbf μου φαίνονται σχεδόν ίδιες απ' αυτά που είχα διαβάσει..απλά η ybr είναι λίγο πιο ακριβή,δεν ξέρω εσύ τι λες?
κι εγώ παραλίγο να το πάθω το εγκεφαλικό μόνος μου.. αφού η μηχανή ήταν δική μου και πήγαινα να την μάθω μόνος μου. την έριξα κάτω, ευτυχώς μόνο λίγες γρατζουνιές σε αυτή και εμένα.. αλλά έμαθα :cool: έμαθα... ότι ποτέ δεν παίρνουμε στροφή με πατημένο συμπλέκτη!
μετά (αρκετά πιο μετά.. αλλά μη βαράτε!) πήγα να δώσω για δίπλωμα οδηγώντας τη μηχανή μου :p
Αχ αυτός ο συμπλέκτης...Άμα τον είχα αφήσει εκείνη την ώρα δεν θα ζούσα ούτε εγώ ούτε η μηχανή!!
πρώτη μου επαφή με την μηχανή!Πάω να ξεκινήσω..είχα βάλει κανονικά ταχύτητα και με το που πάει να περπατήσει η μηχανή χάνω κάπως την ισορροπία μου,αυτόματα πατάω συμπλέκτη με φρένο και προσπαθώ να σηκώσω την μηχανή πριν πέσει εντελώς..κι άμα πέσει άντε να το σηκώσεις το τέρας!!!πάνω στην προσπάθεια μου και το άγχος μου φεύγει το χέρι μου και βάζω φουλ γκάζι...Άμα είχα αφήσει και το συμπλέκτη θα είχα πεταχτεί απέναντι και η μηχανή θα είχε γίνει θρύψαλα!!!Εγκεφαλικό ο μπαμπάς..χρειάστηκα πολύ καιρό για να τον πείσω να με ξαναπάει για "μάθημα"..!!
:lol: :lol: Απο triumph η αδυναμία μου είναι η street triple όχι οτι με χαλάει η ΤΤ ,τώρα για την ybr ήμουν μεταξύ αυτής και της cbf μου φαίνονται σχεδόν ίδιες απ' αυτά που είχα διαβάσει..απλά η ybr είναι λίγο πιο ακριβή,δεν ξέρω εσύ τι λες? η ybr ειναι ακριβοτερη γιατι ειναι πιο φρεσκο μοντελο, καλυτερα στημενη απο τη cbf και εχει τροφοδοσια με ψεκασμο! με 2200 εως 2500 ευρω βρισκες αριστο μεταχειρισμενο!! η cbf δεν διατειθεται καινουρια πλεον!!
Αχ αυτός ο συμπλέκτης...Άμα τον είχα αφήσει εκείνη την ώρα δεν θα ζούσα ούτε εγώ ούτε η μηχανή!!
πρώτη μου επαφή με την μηχανή!Πάω να ξεκινήσω..είχα βάλει κανονικά ταχύτητα και με το που πάει να περπατήσει η μηχανή χάνω κάπως την ισορροπία μου,αυτόματα πατάω συμπλέκτη με φρένο και προσπαθώ να σηκώσω την μηχανή πριν πέσει εντελώς..κι άμα πέσει άντε να το σηκώσεις το τέρας!!!πάνω στην προσπάθεια μου και το άγχος μου φεύγει το χέρι μου και βάζω φουλ γκάζι...Άμα είχα αφήσει και το συμπλέκτη θα είχα πεταχτεί απέναντι και η μηχανή θα είχε γίνει θρύψαλα!!!Εγκεφαλικό ο μπαμπάς..χρειάστηκα πολύ καιρό για να τον πείσω να με ξαναπάει για "μάθημα"..!!
Πως το είπες αυτό? Πήγε να σου πέσει το 1150 και το κράτησες? :dizzy:
ΜΙΚΕ EIΣΑΙ ΘΕΟΣ!! ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!! :bawl: :lol: :rotflmao: :lol:
:a23: :a23: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
φαντασου να μαθει και συμπλεκτη τι εχει να γινει
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όχι δεν έπεσε εντελώς πρόλαβα κάπως να την κρατήσω όταν έγειρε..και ήρθε να με βοηθήσει ένας πακιστανούλης απ' τα φανάρια!Στο ΟΑΚΑ είχαμε πάει!:lol: :lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όχι δεν έπεσε εντελώς πρόλαβα κάπως να την κρατήσω όταν έγειρε..και ήρθε να με βοηθήσει ένας πακιστανούλης απ' τα φανάρια!Στο ΟΑΚΑ είχαμε πάει!:lol: :lol:
Έγειρε το 1150 και κατάφερες να το κρατήσεις μέχρι να έρθει ο πακιστανούλης? Θα βάλω τα κλάματα!
Λοιπόν ξέχνα ybr και cbf και λοιπές αηδίες. Εδώ είσαι..
231845
μπα μαλον κατι τετοιο
231846
kalgeorge
20/07/2011, 22:00
δεν έπεσε εντελώς πρόλαβα κάπως να την κρατήσω όταν έγειρε..
an kataferes na kratiseis to 1150 na min pesei kai eisai 18......zita na se grapsoun stin arsi varwn tou panathinaikou....
eisai ependisi....
:lol: :lol:
Έγειρε το 1150 και κατάφερες να το κρατήσεις μέχρι να έρθει ο πακιστανούλης? Θα βάλω τα κλάματα!
Λοιπόν ξέχνα ybr και cbf και λοιπές αηδίες. Εδώ είσαι..
χαχαχαχαχαχα ναι αμέ!!!!
Πριν περάσω στα μαθήματα "πρακτικής" με τον μπαμπα κάναμε ολόκληρο σεμινάριο για να ξέρω τι να κάνω σε περίπτωση που πάει να πέσει η μηχανή!!!και όταν ανέβηκα στην μηχανή με έβαλε να την γέρνω πέρα δώθε μέχρι εκεί που μπορώ κάμποσες φορές!Δεν έχει να κάνει η σωματική δύναμη αλλά η τεχνική!!Αυτό το έμαθα και στο χορό!!!
...Αυτό το έμαθα και στο χορό!!!
...και βλέπω ότι χορευεις καλά...και μάλιστα για να είμαι ακριβής, ΤΟΥΣ χορεύεις καλά...! :D
Και για να είσαι εδώ ακόμη, σημαίνει ότι μάλλον θα αντέξεις για καιρό... :beer: :beer:
makis206
20/07/2011, 22:13
με έβαλε να την γέρνω πέρα δώθε μέχρι εκεί που μπορώ κάμποσες φορές!Δεν έχει να κάνει η σωματική δύναμη αλλά η τεχνική!!Αυτό το έμαθα και στο χορό!!!
Σκα-σκα χορεύεις;:D
kostas777
20/07/2011, 22:36
αυτό είναι από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν είμαστε αρχάριοι και δεν έχουμε μάθει να συγχρονίζουμε σωστά όλες τις κινήσεις, συμπλέκτη, γκάζι, φρένα, ταχύτητες. αν δεν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε ομαλά, από την ταραχή μας μπορεί να αφήσουμε απότομα τον συμπλέκτη, οπότε η μηχανή τινάζεται μπροστά και προσπαθώντας να κρατηθούμε, την τραβάμε από το γκάζι.. και μετά γινόμαστε στάμπα σε ό,τι βρεθεί μπροστά μας. πάλι καλά που σου έκοψε και δεν άφησες τον συμπλέκτη, με ανοιχτό γκάζι εκτοξεύεσαι κανονικά πριν προλάβεις να κάνεις ο,τιδήποτε. τον συμπλέκτη και τα μάτια σου και προσοχή, πάντα να έχει έλξη ο πίσω τροχός επάνω στις στροφές, τουτέστιν ποτέ με συμπλέκτη πατημένο ή νεκρά! στην ανάγκη καρφώνεις μια ταχύτητα κάτω χωρίς συμπλέκτη (αλλά αυτά άστα για αργότερα :))
sernodas2
20/07/2011, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...και βλέπω ότι χορευεις καλά...και μάλιστα για να είμαι ακριβής, ΤΟΥΣ χορεύεις καλά...! :D
Και για να είσαι εδώ ακόμη, σημαίνει ότι μάλλον θα αντέξεις για καιρό... :beer: :beer:
σωστός!!!!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Lioulios
21/07/2011, 00:13
Πάρτε στρήτ τρίπλ να δείτε τι έχει να γίνει . Περνάς σε άλλη διάσταση .:lol:
ότι ζόρι θέλω τραβάω ρε :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι ρε Μάκη, τα παπάκια χορεύει η κοπέλα
http://www.youtube.com/watch?v=YNesP1JOcAA
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Σάτυρε :lol:
Καλώς ήρθες. Ότι και να ακούσεις εδώ μέσα μην τρομάξεις :lol:
:beer:
Μα τι είπα; :look:
εγώ ξέρω απο την μαμά μου οτι τα κορίτσια όσο μεγαλώνουν τα θέλουν όλα πιο μεγάλα :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
nikos_abel
21/07/2011, 08:47
αλλά έμαθα :cool: έμαθα... ότι ποτέ δεν παίρνουμε στροφή με πατημένο συμπλέκτη!
Αχ, να το πεις στο δάσκαλό μου αυτό........
Μου τα είχε πει ΟΛΑ, όμως λέμε ΟΛΑ λάθος. Κι εγώ τι να κάνω, νέο παιδί ήμουνα το πίστευα...
Πως επέζησα τη 1η μέρα, τη 1η βδομάδα, το 1ο μήνα που βγήκα στους δρόμους....
Τι λες ρε γέροντα :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ska Chou Chou (http://www.youtube.com/watch?v=txR7jNdEvM4)
HelenKoR
21/07/2011, 09:26
@cathy93
θα μπορουσα να πω οτι ζηλευω..! μακαρι να ειχα κι εγω εναν daddy να μου δειξει δυο πραγματα :winka:
καλως ορισες! :beer:
DimChios
21/07/2011, 09:34
κρατησε το GS? :rolleyes:
Ωχ, καταλαβα!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:smokin:
Joyrider
21/07/2011, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Μα τι είπα; :look:
εγώ ξέρω απο την μαμά μου οτι τα κορίτσια όσο μεγαλώνουν τα θέλουν όλα πιο μεγάλα :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
Μια κρυάδα θα την φάει μετά το gs τότε. :bigcry: :rotflmao:
makis206
21/07/2011, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Τι λες ρε γέροντα :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ska Chou Chou (http://www.youtube.com/watch?v=txR7jNdEvM4)
Πωπώ κομματάρα, έτσι μού'ρχεται να βρω ένα GS να το καβαλήσω και να το πηγαίνω πέρα-δώθες...!:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
@cathy93
θα μπορουσα να πω οτι ζηλευω..! μακαρι να ειχα κι εγω εναν daddy να μου δειξει δυο πραγματα :winka:
καλως ορισες! :beer:
ξεχασες και τον πακιστανο φυλακα αγγελο:p :p :bigcry: :bigcry: :bigcry:
..... τον συμπλέκτη και τα μάτια σου και προσοχή, πάντα να έχει έλξη ο πίσω τροχός επάνω στις στροφές, τουτέστιν ποτέ με συμπλέκτη πατημένο ή νεκρά! στην ανάγκη καρφώνεις μια ταχύτητα κάτω χωρίς συμπλέκτη (αλλά αυτά άστα για αργότερα :))
Πανω στη στροφη?????
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :D
Cpt. Haddock
21/07/2011, 11:28
:a27: :smokin:
kostas777
21/07/2011, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Πανω στη στροφη?????
ναι.. το έχω κάνει (σε ανάγκη είπαμε, όταν βλέπεις ότι δεν σε παίρνει και σε πετάει έξω) και σώθηκα από το να βρεθώ στον γκρεμό.. ταυτόχρονα περισσότερο πλάγιασμα. η μηχανή ήταν 250 και ήμουν 1 ταχύτητα πάνω από ο,τι έπρεπε.. άμα καθόμουν έστω μια στιγμή να το σκεφτώ, τότε πάει..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Πανω στη στροφη?????
Τα πάντα μπορείς να κάνεις στρίβοντας, αρκεί να έχεις αίσθηση και να μην υπερβάλλεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Τα πάντα μπορείς να κάνεις στρίβοντας, αρκεί να έχεις αίσθηση και να μην υπερβάλλεις... εγω για παρραδειγμα!! μπορω να στριψω σουζαριστος αναβοντας τσιγαρο ενω με το αλλο χερι χτυπαω φραπε!
εγω για παρραδειγμα!! μπορω να στριψω σουζαριστος αναβοντας τσιγαρο ενω με το αλλο χερι χτυπαω φραπε!
Ελα πες τα ολα!!!Την εφημεριδα δεν μας ειπες, που την βαζεις?:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ελα πες τα ολα!!!Την εφημεριδα δεν μας ειπες, που την βαζεις?:rotflmao: την εφημεριδα δεν τη κρατααω ρε συ! την εχω ακουμπισμενη στη ζελατινα!
ADVENTURAZ
21/07/2011, 21:29
Πωπώ κομματάρα, έτσι μού'ρχεται να βρω ένα GS να το καβαλήσω και να το πηγαίνω πέρα-δώθες...!:lol: :rotflmao:
την εφημεριδα δεν τη κρατααω ρε συ! την εχω ακουμπισμενη στη ζελατινα!
:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν χρειάζετε να προσπαθήσεις και πολύ. Αυτό και στο ρελαντί που δουλεύει πέρα δώθε πάει.:lol:
Μικε αν αυτα τα κανείς στη στροφή, φαντάζομαι τι κανείς στην ευθεία φίλε. :rotflmao:
Οι υπόλοιποι παγκόσμιοι που κατεβάζουν καρφωτές μέσα στη στροφή να προσέχουν που τα γράφουν αυτα.
εγω για παρραδειγμα!! μπορω να στριψω σουζαριστος αναβοντας τσιγαρο ενω με το αλλο χερι χτυπαω φραπε!
Εχμ... ναι, δεν είχα αυτό ακριβώς στο μυαλό μου :P
ναι.. το έχω κάνει (σε ανάγκη είπαμε, όταν βλέπεις ότι δεν σε παίρνει και σε πετάει έξω) και σώθηκα από το να βρεθώ στον γκρεμό.. ταυτόχρονα περισσότερο πλάγιασμα. η μηχανή ήταν 250 και ήμουν 1 ταχύτητα πάνω από ο,τι έπρεπε.. άμα καθόμουν έστω μια στιγμή να το σκεφτώ, τότε πάει..
Περισσοτερο πλαγιασμα + καρφωμα μιας ταχυτητας κατω = Πωλουνται ανταλακτικα απο μηχανη 250 cc σε τιμη ευκαιρια !!!!!
Εκτος και αν φορας απο αυτα τα μαραφετια του διαβολου που ακουνε στο ονομα slipper clutch και σε λενε Agostini !
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Μικε αν αυτα τα κανείς στη στροφή, φαντάζομαι τι κανείς στην ευθεία φίλε. :rotflmao:
εξαρταται απο το τι οδηγω ρε αποστολη... αν ειμαι με την ΤεΤα κερναω τσαγια τον τσακ νορρις! αν ειμαι με κανα μπεμπε 1100gs, παω χαλαρα και εν το μεταξυ ριχνω και δυο μπριζολιδια στα κυλινδρα να ψηνονται, ενω στο μεταξυ ο αερας παγωνει την 6αδα μπυρες που εχω στηριξει ταμαμ στο μπροστινο φτερο!:rotflmao:
jorge's garage
22/07/2011, 04:52
αλήτες, που είναι τα pop-corn? snif snif :sad:
jorge's garage
22/07/2011, 04:53
α ναι, καλώς ήρθες!!!! :beer: :beer: :beer: :beer:
σου έγειρε το ποτέμκιν και το έσωσες 18χρονώ φουφουδάκι ε?
πήγαινες και χορό ε?
χμ...:alien:
http://www.youtube.com/watch?v=aHbGqJ_MonU
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
σου έγειρε το ποτέμκιν και το έσωσες 18χρονώ φουφουδάκι ε?
πήγαινες και χορό ε?
χμ...:alien:
http://www.youtube.com/watch?v=aHbGqJ_MonU
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίος!!!!;)
και τα παπάκια επίσης
:D :D :D :D
Κατερινάκι καλώς ήρθες
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
εξαρταται απο το τι οδηγω ρε αποστολη... αν ειμαι με την ΤεΤα κερναω τσαγια τον τσακ νορρις! αν ειμαι με κανα μπεμπε 1100gs, παω χαλαρα και εν το μεταξυ ριχνω και δυο μπριζολιδια στα κυλινδρα να ψηνονται, ενω στο μεταξυ ο αερας παγωνει την 6αδα μπυρες που εχω στηριξει ταμαμ στο μπροστινο φτερο!:rotflmao:
:rotflmao:
Hellspawn
22/07/2011, 10:23
Welcome!!!Καλό κουράγιο!!!!!:smokin: :smokin: :smokin: :rolleyes: :rolleyes:
Georgestrom
22/07/2011, 11:23
Καλως ηρθες
:a09: :a09:
Ωραίος!!!!;)
Το ξέρω, μου το'χουν πει κι άλλες ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Το ξέρω, μου το'χουν πει κι άλλες ;) σιγα ρε γκομενε εσυ...
PetranGR
22/07/2011, 20:28
καλώς ήρθες :)
John Steed
24/07/2011, 02:00
Μικε, έγραψες... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Καλώς ήλθες στη μικρή και τρελή παρέα μας!
:wave2: :wave2: :wave2:
kostas777
25/07/2011, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Περισσοτερο πλαγιασμα + καρφωμα μιας ταχυτητας κατω = Πωλουνται ανταλακτικα απο μηχανη 250 cc σε τιμη ευκαιρια !!!!!
Εκτος και αν φορας απο αυτα τα μαραφετια του διαβολου που ακουνε στο ονομα slipper clutch και σε λενε Agostini !
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:
πφφφφ... σλιπερ κλατς είναι για τους κουλούς :P
εγώ είχα το φτωχό vt250 με τα 35 αλόγατα και το πήγαινα γ@μιώντας στις στροφές (αλλά στις ευθείες έπρεπε να ανοίξω πανί...). για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ο νέος κινητήρας που του είχα βάλει (αφού ο παλιός χτύπησε μπιέλα.. ναι, τέτοιο μηχανάκι είναι για βόλτες και όχι για να ξύνεις μασπιέδες), είχε τις ταχύτητες «αγωνιστικές», δηλαδή ανάποδα. πρώτη πάνω και οι υπόλοιπες κάτω. οπότε έμαθα κι εγώ αναγκαστικά να οδηγώ ανάποδα, αλλά τα κατεβάσματα ήταν χάρμα. μπορείς σε όλες τις μηχανές να κατεβάζεις και να ανεβάζεις χωρίς συμπλέκτη, αρκεί να κάνεις τους χειρισμούς που απαιτούνται με το γκάζι και δεν χρειάζεσαι slipper clutch.
στην περίπτωση που περιέγραψα, το μόνο που με ενδιέφερε προφανώς ήταν να μη βρεθώ στον γκρεμό. η διαδρομή ήταν γνωστή, αλλά αφαιρέθηκα και μπέρδεψα τη στροφή με μια άλλη που δεν έκλεινε, που της έμοιαζε στην είσοδο.