View Full Version : Με ποια κριτήρια παίρνετε μια μηχανή ?
PetranGR
21/07/2011, 15:09
Ιδού η ερώτηση ...τι ξεχωρίζει στο κάθε έναν μας,τι τον συμφέρει τι αποδίδει κτλ τι του άρεσει επίσης ?
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη ώστε όλοι να δούμε τι μας αρέσει και τι κριτήρια βάζουμε...
π.χ μου φαίνετε περίεργο που άτομα παίρνουν SuperSport Μηχανές και τις έχουν για μέσα για την πόλη για βόλτα στα μαγαζιά άντε και κανένα περιφερειακό ? !Άντε και να πούνε 1 φορά τον χρόνο ολόκληρο οτι πλάγιασαν σε πίστα... Γιατί το κάνουν αυτό , All Around όπως είναι τα Naked,δεν το κοιτάνε αφού θέλουν λίγο Fight στάση ?
σαν παράδειγμα το έφερα...
Για πείτε εσείς τα δικά σας..
Δικό μου κριτήριο :
1ο : Να με βολεύει πάνω απο όλα με την μέση μου .
2ο : Όσο οικονομικό γίνεται για μεγάλο
3ο : ο έρωτας με την 1η ματιά ? που έρχετε 3η τελικά...
4ο : Ανταλλακτικά και συμπεριφορά σαν γενικό σύνολο μηχανής,δηλαδή εάν βγάζει προβλήματα κτλ.
:eyepop:
chr1s_86
21/07/2011, 15:15
Με το αν είναι HONDA :D :D
(ή Ducati / MV αν έχουμε ποτέ τα λεφτά :smokin: )
Lioulios
21/07/2011, 15:16
Ωραίο θρέντ άνοιξες φίλε .
...Απάντηση δεν έχω .:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Με το αν είναι HONDA :D :D
(ή Ducati / MV αν έχουμε ποτέ τα λεφτά :smokin: )
όλες οι μηχανές ωραίες είναι :smokin: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
21/07/2011, 15:16
Να είναι Triumph :wacko:
PetranGR
21/07/2011, 15:19
όλες είναι ωραίες και ο κάθε ένας τα γούστα του δεν αλλάζει αυτο....
Ο λόγος που το άνοιξα είναι γιατί έχω γνωστούς που πήραν ss γιατί απλά τους αρέσει και παρότι δεν πάνε πίστα, ούτε να πω κανένα ταξίδι απλά πόλη. Γενικά κατά καιρούς έχω γνωρίσει τέτοια άτομα,με τι κριτήρια πας και πάιρνεις πιστας μηχανη για τον δρομο ?!
Δε μπορώ να μπω σε αυτήν την σκέψη... :beer:
Joyrider
21/07/2011, 15:20
Αν μ'αρέσει μια. Παίρνω αυτήν και τέλος.
Αν μ'αρέσουν δυο+ παίρνω την καλύτερη.
Μην βάλεις τον παράγοντα τιμή γιατί θα ξύσεις πληγές και χέσε μέσα. :bigcry:
gixxerpap
21/07/2011, 15:21
δικά μου κριτήρια:
Να έχει δύο ρόδες.
Ότι έχει δύο ρόδες, θέλω να το δοκιμάσω
:look:
PetranGR
21/07/2011, 15:35
πολύ έξυπνα ακούω ως τώρα κρητήρια και έχει πλάκα γιατί βλέπω οτι ο έρωτας , επηρεάζει τα πάντα...
άραγε εγώ που κοιτάω πρώτα τσέπη και μετά έρωτα κάνω λάθος ? :P
chr1s_86
21/07/2011, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
όλες οι μηχανές ωραίες είναι :smokin: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
Allst@rf
21/07/2011, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
πολύ έξυπνα ακούω ως τώρα κρητήρια και έχει πλάκα γιατί βλέπω οτι ο έρωτας , επηρεάζει τα πάντα...
άραγε εγώ που κοιτάω πρώτα τσέπη και μετά έρωτα κάνω λάθος ? :P
οχι δεν κανεις λαθος...
κατα εμενα παντα...
αν ειχες χρηματα θα κοιτουσες τον ερωτα πρωτα...
στο κατω-κατω(2 κατω:lol: ) ισχυει και αυτο που λεει ο Παπ...οτι εχει 2 ροδες ειναι ερωτας...
231914
PetranGR
21/07/2011, 16:14
πωωω πατινι!!!!!
Απορώ.... που το σκέφτηκες !
Όχι τίποτα άλλο γιατί έτσι πίστευα... ;)
smooth criminal
21/07/2011, 18:34
Ιδού η ερώτηση ...τι ξεχωρίζει στο κάθε έναν μας,τι τον συμφέρει τι αποδίδει κτλ τι του άρεσει επίσης ?
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη ώστε όλοι να δούμε τι μας αρέσει και τι κριτήρια βάζουμε...
π.χ μου φαίνετε περίεργο που άτομα παίρνουν SuperSport Μηχανές και τις έχουν για μέσα για την πόλη για βόλτα στα μαγαζιά άντε και κανένα περιφερειακό ? !Άντε και να πούνε 1 φορά τον χρόνο ολόκληρο οτι πλάγιασαν σε πίστα... Γιατί το κάνουν αυτό , All Around όπως είναι τα Naked,δεν το κοιτάνε αφού θέλουν λίγο Fight στάση ?
σαν παράδειγμα το έφερα...
Για πείτε εσείς τα δικά σας..
Δικό μου κριτήριο :
1ο : Να με βολεύει πάνω απο όλα με την μέση μου .
2ο : Όσο οικονομικό γίνεται για μεγάλο
3ο : ο έρωτας με την 1η ματιά ? που έρχετε 3η τελικά...
4ο : Ανταλλακτικά και συμπεριφορά σαν γενικό σύνολο μηχανής,δηλαδή εάν βγάζει προβλήματα κτλ.
:eyepop:
Προς το παρων που ακομα με παιρνει(ηλικιακα και ισως και οικονομικα),οτι με φτιαχνει η εμφανιση του,α και by the way,must be Honda.:)
1) να με καλυπτει εμφανισιακα (αν επαιρνα αυτη που μα ρεσει πανω απ ολες θα ειχα ενα R1)
2)να μπορω να την καλυψω οικονομικα και να ειναι αξιοπιστη
3)να μου κανει τα χατιρια και να χαμογελαω
4)να ειναι οσο πιο χρηστικη γινεται (βλεπε πολη)
το abs βαλτε το σε οτι θεση θελετε. Στην πολη ΣΩΖΕΙ!
τωρα θα μου πεις που πας με το bandit αλλα εγω γουσταρω
kostas777
21/07/2011, 18:55
Ο λόγος που το άνοιξα είναι γιατί έχω γνωστούς που πήραν ss γιατί απλά τους αρέσει και παρότι δεν πάνε πίστα, ούτε να πω κανένα ταξίδι απλά πόλη. Γενικά κατά καιρούς έχω γνωρίσει τέτοια άτομα,με τι κριτήρια πας και πάιρνεις πιστας μηχανη για τον δρομο ?!
αφού έχουν φώτα και πινακίδες, πάει να πει ότι είναι προορισμένες για τον δρόμο. και όχι μόνο για να το πας μέχρι την πίστα και να τα βγάλεις. τόσα SS στους δρόμους δεν νομίζω ότι χαραμίζονται. και μια χαρά ταξιδάκια πάνε και μια χαρά οδηγούνται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δικά μου κριτήρια:
Να έχει δύο ρόδες.
Ότι έχει δύο ρόδες, θέλω να το δοκιμάσω
:look:
Οποτε τωρα μπορεις να περασεις στα τριτροχα.:lol:
Να εχει "χαρακτηρα" και να ειναι στρογγυλοφαναρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να είναι Triumph :wacko: ακριβως αυτο!!
αλλα και μια νορτον δεν κακο!!!
tifoso4ever
21/07/2011, 20:13
Τις θελω ολες, αλλα δεν εχω λεφτα, ουτε για μιση (καινουρια) που λεει ο λογος...
Οποτε μενω στο οφθαλμολουτρο...
Η γυναικα μου λεει οτι εχω αρκετες και θα με χωρισει αν παρω κι αλλη, αλλα ποτε δεν ειναι αρκετες ρε παιδι μου...
Εχω ψυχολογικο, το ξερω, αλλα τι να κανω...
Οποτε, εγω ειμαι ο τελευταιος που θα ρωτησεις για λογικη και τεκμηριωμενη αποψη "πως διαλεγεις"...
οταν κατεβαινω, να χαμογελαω !!! :)
Με το να παραγετε στην Ιταλια μου αρκει !
:beer: :beer:
George_M.
22/07/2011, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:p βε δυο
και 90 μοιρες κατα προτιμηση...ευχαριστω.:beer:
Arxagelos
22/07/2011, 02:04
έρωτας με την πρώτη ματιά, στα υπόλοιπα συμβιβάζεσαι.
panos1050
22/07/2011, 04:07
ερωτας με την πρωτη ματια το βασικοτερο κριτιριο(ερωτευομαι ευκολα ρε γαμωτο)
απο το 03 που βγηκε το adventure μεχρι και 07 οπου απεκτησα το πρωτο μου ημουν καθε μερα στην βυτρηνα στο μαγαζι της κυμης και το χαζευα
ολα τα αλλα πανε σε δευτερη μοιρα γιαμενα
υ.γ και φυσικα να ειναι απο ευρωπη
Να ειναι ΚΤΜ και ''βελτιωμενη'' απο το αρκουδακι του φορουμ μας!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1- Να μου αρεσει
2- Να εξυπηρετει τις αναγκες μου ( οχι το χεσιμο :lol: )
3- Να ειναι αξιοπιστη. Εαν εχουν ακουστει προβληματα βγαινει εξω απο το παιχνιδι αμεσα.
:wave2:
λοιπον παμε τα βηματα
1.βαζουμε το χερι στην τσεπη και βλεπουμε τι λεφτα εχουμε μεσα(φτωχεια καταραμενη)
2.βλεπουμε τι κυκλοφοραει σε αυτα τα λεφτα
3.διαλεγω αυτο που με τραβαει καλυτερα και εχει αξια μεταπωλησης(μια απο τα ιδια)
η σειρα αλλαζει μονο αν βρεθει καμια τρομερη ευκαιρια:p
dimitris777
22/07/2011, 12:52
ολα τα παραπανω +
το καλυτερο για τα ρουβλια που εχουμε κανοντας και καποιες υποχωρησεις σε καποια θεματα για μια μηχανη που να ΜΕ καλυπτει πληρως δεν υπαρχει...καθως μου αρεσουν οι περισσοτερες:rotflmao:
σε 3 χρονια αλλαξα, v strom 650 2004 (20.000km), v strom 2008 (19000km), hayabusa 2004 (5000km), ninja zx10r 2007(4000km) και τωρα suzuki gsx1400 o λογος ειναι οτι η τωρινη ειναι για κοντα μακρια εχει γκαζια ειναι και για δυο αλλα πανω απο ολα ειναι σκετη κ@βλα στο ματι και στον ηχο!!!:sun: :beer: προσωπικη αποψη :wave2:
angelosxs
22/07/2011, 14:16
όλες είναι ωραίες και ο κάθε ένας τα γούστα του δεν αλλάζει αυτο....
Δε μπορώ να μπω σε αυτήν την σκέψη... :beer:
Διαβαζω συνεχως οσα λετε γι αυτους που παιρνουν ss μηχανες και τις εχουν για μεσα στην πολη.
Ειμαι κατοχος ενος v-strom 1000 ειμαι 23 ετων.
Του χρονου την ανοιξη αν ειναι ολα καλα θα παρω και εγω μια ss 1000,δεν εχω σκοπο να ασχοληθω ιδιαιτερα με πιστα,θα της κανω την ιδια χρηση που κανω και στο v-strom.
Δουλεια,βολτες,καφε και κανενα ταξιδακι οταν εχω αδεια απο την δουλεια.
Ναι ξερω οτι αυτη η μηχανη δεν κανει για πολη ποσο μαλλον για αθηνα,πιθανον θα ζοριστω περισσοτερο απ οτι με το v-strom στην κινηση,ξερω οτι θα πρεπει να εχω συνεχως ενα σακιδιο στην πλατη για να εχω τα πραγματα μου,ξερω οτι δεν θα εχω την ανεση του v-strom αφου ειμαι και 1.88!!!!
Αλλα δεν με νοιαζει,ας με πονεσει η μεση,ας ζοριζομαι στην κινηση,ας κολλησει στην πλατη μου η τσαντα.
Εγω αυτο που νιωθω οταν βλεπω ενα 1000αρι ss δεν συγκρινεται με τιποτα,εχω οδηγησει αρκετες φορες και δεν μπορω να περιγραψω πως νιωθω οταν ειμαι πανω σε τετοια μοτοσυκλετα..Φανταζομαι μερικοι με καταλαβαινεται...
Βλεπω κ8-κ9 στον δρομο και μου τρεχουν τα σαλια....Αυτο θελω αυτο μου αρεσει,πως να το κανουμε...Δεν εχω ματια για αλλη μοτοσυκλετα....
Γιατι να μην το παρω λοιπον?Γιατι δεν κανει για την αθηνα?
Να κρατησω το v-strom η μηπως να το δωσω και αυτο και να παρω ενα σκουτερ η ενα μοταρτ που ειναι ιδανικα για την αθηνα?
Και να συνεχισω να ονειρευομαι καθε βραδυ ενα ss 1000,να τα βλεπω να περνανε απο μπροστα μου και να τα θαυμαζω...
Ελπιζω φιλε μου να μπορεσες εστω και λιγο να καταλαβεις πως νιωθω....
Περιμενω πως και πως να περασει το καλοκαιρι και να ερθει το επομενο..πανω σε ενα SS,δεν περναει ο καιρος λεμε......
Ενας μελλοντικος SSακιας ''της αθηνας''. :beer: :beer: :wave2:
Arxagelos
22/07/2011, 15:48
angelosxs σε καταλαβαίνω και σε νοιώθω απόλυτα έτσι είμαι και γω, τρελαίνομαι και μόνο που βλέπω το μηχανάκι και μπορώ να κάτσω με τις ώρες να το χαζεύω, έρωτας τρελός λέμε!:beer:
Καλό είναι να ακολουθούμε τα όνειρα μας και ιδίως όταν είμαστε σε μικρή ηλικία για να μη μας μένουν απωθημένα.
231942
Allst@rf
22/07/2011, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
angelosxs σε καταλαβαίνω και σε νοιώθω απόλυτα έτσι είμαι και γω, τρελαίνομαι και μόνο που βλέπω το μηχανάκι και μπορώ να κάτσω με τις ώρες να το χαζεύω, έρωτας τρελός λέμε!:beer:
Καλό είναι να ακολουθούμε τα όνειρα μας και ιδίως όταν είμαστε σε μικρή ηλικία για να μη μας μένουν απωθημένα.
δε θα ειχα αγορασει το ΚΤΜ χωρις να ειναι ονειρο...
αν ειχα ακουσει τη φωνη της λογικης...ο ερωτας δεν εχει λογικη...
καλα δεν ειναι μηχανακι που συμβιβαζεσαι/ται κιολας...
PetranGR
22/07/2011, 20:41
ναι αλλά όταν έρχετε η τσέπη σου και η λογική σου για την πόλη και για τα οικονομικά τότε τι κάνεις ? εάν δεν έχεις τα φράγκα και πρέπει να σκεφτείς για το τι είναι ,και τι θέλεις και το τί έχεις ??? :)
ναι αλλά όταν έρχετε η τσέπη σου και η λογική σου για την πόλη και για τα οικονομικά τότε τι κάνεις ? εάν δεν έχεις τα φράγκα και πρέπει να σκεφτείς για το τι είναι ,και τι θέλεις και το τί έχεις ??? :)
Πήρα 690 Duke για καθημερινό μηχανάκι, το οποίο ξεχρεώνω ακόμα.
Καλές οι ανάγκες, αλλά συνήθως τις παντρεύω με την ευχαρίστηση. Με κάποιο ανώμαλο τρόπο.
PetranGR
22/07/2011, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Πήρα 690 Duke για καθημερινό μηχανάκι, το οποίο ξεχρεώνω ακόμα.
Καλές οι ανάγκες, αλλά συνήθως τις παντρεύω με την ευχαρίστηση. Με κάποιο ανώμαλο τρόπο.
αν κατάλαβα δηλαδή πήρες κάτι το οποίο ήθελες και απλά δεν σε ένιαζαν τα λεφτά και το έχεις σε δόσεις και έχεις αυτό που θέλεις ? :wacko:
Σαφώς και με νοιάζει. Αλλά μάλλον είμαι άτομο που δίνει προτεραιότητα στην ευχαρίστησή του. Μπορούσα κάλλιστα να έχω ένα παπί. Αλλά θέλω κάτι να το καβαλάω και να ξεχνάω ότι είμαι με 4 ώρες ύπνο και πηγαίνω στη δουλειά...
Σίγουρα δεν είναι "αυτό που θέλω". Αυτό που θέλω όμως δεν υπάρχει σε ένα μηχανάκι. Αλλά με ικανοποιεί στους περισσότερους τομείς. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να βρω, γι'αυτό αγοράζω/πουλάω μηχανάκια κάθε 6 μήνες :P
PetranGR
22/07/2011, 22:08
Σαφώς και με νοιάζει. Αλλά μάλλον είμαι άτομο που δίνει προτεραιότητα στην ευχαρίστησή του. Μπορούσα κάλλιστα να έχω ένα παπί. Αλλά θέλω κάτι να το καβαλάω και να ξεχνάω ότι είμαι με 4 ώρες ύπνο και πηγαίνω στη δουλειά...
Σίγουρα δεν είναι "αυτό που θέλω". Αυτό που θέλω όμως δεν υπάρχει σε ένα μηχανάκι. Αλλά με ικανοποιεί στους περισσότερους τομείς. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να βρω, γι'αυτό αγοράζω/πουλάω μηχανάκια κάθε 6 μήνες :P
μάλλον τότε έχεις μια ευχέρια... στο θέμα οικονομικό τομέα :P
πλάκα κάνω φυσικά.
Μ'αρέσει που βλέπω απαντήσεις του είδους οτι ο έρωτας μετράει κάνω πέρα τα λεφτά κτλ κτλ. βλέπω άτομα πως σκέφτονται για να βλέπω μετά εμένα εάν σκέφτομαι Normal η όχι ...
Ο λόγος πως ξεκίνησε,να τα γυρνάω στο μυαλό μου είναι γιατί , π.χ στην παρέα μου κανείς δεν έχει μηχανή , αλλά θέλουν SS και σκέφτονται μόνο έτσι αλλά το γυρνάνε όταν έχει θέμα στα λεφτά,και εγώ προσπαθώ να καταλάβω.Γιατί ?
Γιατί , μ'αρέσει το SS ... όταν τα βλέπω στον δρόμο ... με πιάνει λίσσα όπως είπε το παλικάρι απο πάνω ,ξέρω όμως οτι δεν θα το έχω για την πίστα,ξέρω οτι θα το έχω για πόλη ,και ελάχιστο έξω καμία εξόρμηση, ξέρω επίσης οτι τα λεφτά που θα καίει γενικά και το τί ζητάει σαν μηχανή είναι παραπάνω απο αυτά που μπορώ να δώσω...γνωρίζω επίσης οτι έχω πρόβλημα με την μέση μου και το σκηφτό το πολύ δεν ξέρω εάν μου κάνει καλό...
έχω κολλήσει με άλλη κατηγορία μηχανής (Naked) ,πιο ύπιον τόνων.
Όλο αυτό με έκανε να αναρωτιέμαι , κόλλησα σε μια Naked, μ'αρέσει κάθε μέρα περνάω την βλέπω την ξανα βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια,και απο την άλλη γυρνάει στο μυαλό μου και η άλλη κοπελίτσα με το SS σκηφτό ... δηλαδή είναι σαν να παντρεύεσε και να θέλεις να έχεις ερωμένη.
Προσπαθώ να δω τελικά πόσο μετράει ο έρωτας...δηλαδή έχω κολλήσει με την 1η ,δηλαδή έρωτας και δεν κοιτάω γύρω,αλλά....εάν περάσει η άλλη και ακούσω τι θα βρυχιθεί θα με πιάσει λίγο .. ένα κολληματάκι αλλά θα ξέρω οτι θα υπάρχουν αυτά που προ-ανεφερα...
Για αυτό περιμένω απαντήσεις,μήπως όντως είμαι λάθος και δεν πρέπει να σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο ...
Αν είχα την οικονομική ευχέρεια, θα είχα και ένα 1000άρι SS και θα ήμουν ευτυχισμένος. Αναγκάστηκα να πουλήσω τη μεγάλη μου αγάπη (<--- αυτό στο άβαταρ) γιατί ΔΕΝ κάνει για μοναδικό μηχανάκι. Καλώς ή κακώς ένα motard έχει πολύ μεγαλύτερη χρηστικότητα, όταν κινείσαι κατά 80%-90% εντός πόλης. Και κάποια στιγμή το λυπήθηκα, οπότε το έδιωξα...
Σε μπέρδεψα, ε? Μόλις είπα ότι η ανάγκη έκανε πέρα τον έρωτα :P Δε μπορώ να το εξηγήσω, αλλά προσπαθώ να βρω την καλύτερη δυνατή ισορροπία. Όσο αυτό είναι εφικτό με ΕΝΑ μηχανάκι (σχεδόν αδύνατο, αλλά το παλεύουμε ακόμα).
μάλλον τότε έχεις μια ευχέρια... στο θέμα οικονομικό τομέα :P
πλάκα κάνω φυσικά.
Μ'αρέσει που βλέπω απαντήσεις του είδους οτι ο έρωτας μετράει κάνω πέρα τα λεφτά κτλ κτλ. βλέπω άτομα πως σκέφτονται για να βλέπω μετά εμένα εάν σκέφτομαι Normal η όχι ...
Ο λόγος πως ξεκίνησε,να τα γυρνάω στο μυαλό μου είναι γιατί , π.χ στην παρέα μου κανείς δεν έχει μηχανή , αλλά θέλουν SS και σκέφτονται μόνο έτσι αλλά το γυρνάνε όταν έχει θέμα στα λεφτά,και εγώ προσπαθώ να καταλάβω.Γιατί ?
Γιατί , μ'αρέσει το SS ... όταν τα βλέπω στον δρόμο ... με πιάνει λίσσα όπως είπε το παλικάρι απο πάνω ,ξέρω όμως οτι δεν θα το έχω για την πίστα,ξέρω οτι θα το έχω για πόλη ,και ελάχιστο έξω καμία εξόρμηση, ξέρω επίσης οτι τα λεφτά που θα καίει γενικά και το τί ζητάει σαν μηχανή είναι παραπάνω απο αυτά που μπορώ να δώσω...γνωρίζω επίσης οτι έχω πρόβλημα με την μέση μου και το σκηφτό το πολύ δεν ξέρω εάν μου κάνει καλό...
έχω κολλήσει με άλλη κατηγορία μηχανής (Naked) ,πιο ύπιον τόνων.
Όλο αυτό με έκανε να αναρωτιέμαι , κόλλησα σε μια Naked, μ'αρέσει κάθε μέρα περνάω την βλέπω την ξανα βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια,και απο την άλλη γυρνάει στο μυαλό μου και η άλλη κοπελίτσα με το SS σκηφτό ... δηλαδή είναι σαν να παντρεύεσε και να θέλεις να έχεις ερωμένη.
Προσπαθώ να δω τελικά πόσο μετράει ο έρωτας...δηλαδή έχω κολλήσει με την 1η ,δηλαδή έρωτας και δεν κοιτάω γύρω,αλλά....εάν περάσει η άλλη και ακούσω τι θα βρυχιθεί θα με πιάσει λίγο .. ένα κολληματάκι αλλά θα ξέρω οτι θα υπάρχουν αυτά που προ-ανεφερα...
Για αυτό περιμένω απαντήσεις,μήπως όντως είμαι λάθος και δεν πρέπει να σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο ...
κοιτα φιλε εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε τι να κανεις.ετσι και αλλιως η ζωης μας ειναι οι επιλογες που θα κανουμε οποτε ζησε την ζωη σου και κανε τις επιλογες σου.για μενα εφοσον σε περνει κανε την καβλα για να εισαι χαρουμενος και να τραβαει ολη η ζωη σου ωραια
φιλικα
Γιωργος
PetranGR
22/07/2011, 22:33
Αν είχα την οικονομική ευχέρεια, θα είχα και ένα 1000άρι SS και θα ήμουν ευτυχισμένος. Αναγκάστηκα να πουλήσω τη μεγάλη μου αγάπη (<--- αυτό στο άβαταρ) γιατί ΔΕΝ κάνει για μοναδικό μηχανάκι. Καλώς ή κακώς ένα motard έχει πολύ μεγαλύτερη χρηστικότητα, όταν κινείσαι κατά 80%-90% εντός πόλης. Και κάποια στιγμή το λυπήθηκα, οπότε το έδιωξα...
Σε μπέρδεψα, ε? Μόλις είπα ότι η ανάγκη έκανε πέρα τον έρωτα :P Δε μπορώ να το εξηγήσω, αλλά προσπαθώ να βρω την καλύτερη δυνατή ισορροπία. Όσο αυτό είναι εφικτό με ΕΝΑ μηχανάκι (σχεδόν αδύνατο, αλλά το παλεύουμε ακόμα).
εμ λίγο με μπέρδεψες,αλλά εντάξει ... βλέπεις έκανες πρώτα τον έρωτα μαζί της (σεξ) και μετά το έδωσες,δηλαδή ηρέμησες όσο μπορούσες ( αποκλείετε απλά λόγια του αέρα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
κοιτα φιλε εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε τι να κανεις.ετσι και αλλιως η ζωης μας ειναι οι επιλογες που θα κανουμε οποτε ζησε την ζωη σου και κανε τις επιλογες σου.για μενα εφοσον σε περνει κανε την καβλα για να εισαι χαρουμενος και να τραβαει ολη η ζωη σου ωραια
φιλικα
Γιωργος
Δεν, είπα να μου πείτε εσείς προς θεού .
Θέλω να βλέπω πως σκέφτονται και οι υπόλοιποι μηχανόβιοι που μοιράζομαι τον ίδιο δρόμο μαζί τους,τι σκέφτονται για τις μηχανές και γενικά τι θέλουν και τι προσπαθούν πάντα.
Εγώ, είμαι άλλο παπαευαγγέλιο ,και να πάρω την ερωμένη που λέει ο λόγος υπάρχουν αρκετοί λόγοι που είναι εναντίον μου οπότε αυτό με δυσκολεύει,δηλαδή ... η ερωμένη (SS) είναι για μια ξεπέτα, ενώ η άλλη κάθε μέρα με τρελαίνει που την κοιτάω...
Ίσως είμαι μικρός,ίσως δεν μπορώ να ξεχορίσω τα πράγματα ίσως πρέπει να διορθώσω την σκέψη μου,και ίσως ναείμαι τελείως λάθος έτσι όπως σκέφτομαι ... ο καιρός θα δείξει πόσο θα αλλάξει .:beer:
BLiTzER το smc εχεις ??
Το μοναδικο μονοκυλινδρο motard που μ'αρεσει. :beer:
Σκοτωνει το ργαλειο :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
BLiTzER το smc εχεις ??
Το μοναδικο μονοκυλινδρο motard που μ'αρεσει. :beer:
Σκοτωνει το ργαλειο :cool:
Duke. Αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω κι αυτό μόλις το ξεχρεώσω :P
panos1050
23/07/2011, 03:00
... δηλαδή είναι σαν να παντρεύεσε και να θέλεις να έχεις ερωμένη.
ακριβως ετσι ειναι
τι να κανουμε το ξενο ειναι πιο γλυκο:beer:
PetranGR
23/07/2011, 19:19
πιο γλυκό ναι...αλλά ωσπου ισχυει αυτό ??? μήπως θα είναι λάθος να παω στην ερωμενη και να μην μεινω με την παντρεμενη ? Πως τα συνδιαζεις..:confused:
panos1050
23/07/2011, 19:24
πιο γλυκό ναι...αλλά ωσπου ισχυει αυτό ??? μήπως θα είναι λάθος να παω στην ερωμενη και να μην μεινω με την παντρεμενη ? Πως τα συνδιαζεις..:confused:
δεν συνδιαζονται με τιποτα
αλλωστε γιαυτο εχουμε και τοσα πολλα διαζυγια
ουτε ο πρωτος θα εισαι, ουτε και ο τελευταιος
PetranGR
23/07/2011, 19:29
έτσι όπως το είπες είναι σαν να μου έιπες...
οτι θα παντρευτώ αυτή που θέλω και μετά... θα πάρω την ερωμένη γιατί είναι πιο ωραία .. ;)
κάπως έτσι ε ?!
Γιατί όμως γίνεται αυτό άραγε,γιατί πρέπει να ζοριστείς για να μπορείς να δείς τι θα κάνεις ήδη στο μυαλό μου τα πάνω κάτω είναι...
BLACKGAS
23/07/2011, 19:41
Η μηχανή είναι γκόμενα και μάλιστα (πρέπει) να είναι ζόρικη! Αν είναι να την παντρευτείς πάρε Χιουντάι.
:beer:
PetranGR
23/07/2011, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Η μηχανή είναι γκόμενα και μάλιστα (πρέπει) να είναι ζόρικη! Αν είναι να την παντρευτείς πάρε Χιουντάι.
:beer:
πρέπει δεν είπα όχι ...
Απλά όταν η λογική πάει να επικρατήσει .Δηλαδή εφόσων έχω ένα θέμα με την στήλη μου πίσω,μήπως το SS με τυρανίσει ? Δηλαδή πήρα βόλτα SS και ήταν ... αχχ ήταν ...δεν με ενόχλησε αλλά μετά απο ώρες μήπως το κάνει η με το χρόνο ?
και πια η λογική να την έχω για κέντρο βόλτα,άντε και κανένα ταξίδι και καμία εξόρμηση με το Moto.gr Μόνο ? εάν δεν μπαίνω πίστα εάν δεν λίωνω λίγο ?
Μήπως θέλω πολλά και πρέπει νασκεφτώ διαφορετικά ?:beer:
panos1050
23/07/2011, 20:15
εγω τι θα εκανα????????
αν γουσταρα φυσικα θα επερνα ss χωρις δευτερη σκεψη
αν μετα απο καιρο δεις οτι τελικα δεν σε βολευει ,η σου περασει η καυλα
στειλτει και παρε κατι αλλο
μια ζωη την εχουμε ,δεν πρεπει να χανουμε χρονο
φιλε μου ειμαστε ηδη προς το τελος του ιουλιου,ΤΕΛΕΙΩΝΕ μηπως και πας καμια βολτα:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
23/07/2011, 20:29
εγω χωρις ss δεν μπορω να ζησω...
δεν με νοιαζει τι αλλο θα εχω αλλα ενα ss θελω να το εχω σιγουρα.
οποτε εχουμε και λεμε. χρειαζεσαι:
1 ss για πιστα και εξωπραγματικες ταχυτητες που να σου ανεβαζουν την αδρεναλινη. (το'χουμε)
1 motard, που να σκοτωνει και να κανεις καθε ειδους καγκουρια στον δρομο. (το'χουμε)
1 ταξιδιαρικο on-off (ή κατι τετοιο) που να σε ταξιδευει και εκτος Ελλαδας. (δεν το'χουμε) :sad:
1 σκυλι μαυρο που να το φορτωνεις χλμ μεσα στην πολη και οπου αλλου θες. (το'χουμε)
3 στα 4 νομιζω ειναι καλο σκορ...:D
οποτε παιρνεις οσα περισσοτερα μπορεις και εισαι κυριος.:smokin:
chr1s_86
23/07/2011, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Σωστός! :beer: :beer:
Φιλαράκι, δώσε μας τα λεφτά και ξέρουμε και μόνοι μας τι πρέπει να κάνουμε :P
devil's animal
23/07/2011, 21:28
Φιλαράκι, δώσε μας τα λεφτά και ξέρουμε και μόνοι μας τι πρέπει να κάνουμε :P
να βρεις μια πλουσια νυφη ρε...
που τα θες ολα ετοιμα...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Οι μοτοσυκλέτες πρέπει να έχουν ονόματα και οχι γράμματα και αριθμούς.
Κριτήρια??
Αν θέλει κάποιος να καλύψει τις ανάγκες του , παίρνει ενα παπί για πόλη και ένα κουτί/κλουβί για εκτός πολης και απο δω παν κι αλλοι.
Τα μηχανακια ειναι μηχανες μαζικης παραγωγης καθε ειδους γκαυλας!
Μη προσπαθεις να δωσεις εξηγηση.... δεν υπάρχει
:smokin:
εγω χωρις ss δεν μπορω να ζησω...
δεν με νοιαζει τι αλλο θα εχω αλλα ενα ss θελω να το εχω σιγουρα.
οποτε εχουμε και λεμε. χρειαζεσαι:
1 ss για πιστα και εξωπραγματικες ταχυτητες που να σου ανεβαζουν την αδρεναλινη. (το'χουμε)
1 motard, που να σκοτωνει και να κανεις καθε ειδους καγκουρια στον δρομο. (το'χουμε)
1 ταξιδιαρικο on-off (ή κατι τετοιο) που να σε ταξιδευει και εκτος Ελλαδας. (δεν το'χουμε) :sad:
1 σκυλι μαυρο που να το φορτωνεις χλμ μεσα στην πολη και οπου αλλου θες. (το'χουμε)
3 στα 4 νομιζω ειναι καλο σκορ...:D
Πώς τα συντηρεις ολα αυτα; :confused:
Εγώ παίρνω 1000αρι SS επειδή το γουστάρουν τα γκομενάκια
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Εγώ παίρνω 1000αρι SS επειδή το γουστάρουν τα γκομενάκια
Για να σου ερθει πιο φτηνα, μπορεις να παρεις 600αρι και να βαλεις αυτοκολλητα 1000... δεν προκειται να καταλαβουν τιποτα :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Για να σου ερθει πιο φτηνα, μπορεις να παρεις 600αρι και να βαλεις αυτοκολλητα 1000... δεν προκειται να καταλαβουν τιποτα :lol:
Αυτό είναι ωραίαο concept :p
boldor900f
24/07/2011, 17:36
Να είναι HONDA MADE in JAPAN.
Να είναι έρωτας με την 1η ματιά.
Να είναι CBR 1100 XX
Να είναι CB 900F Bol dor.
βασικος περιορισμος το διπλωμα :(
devil's animal
24/07/2011, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Πώς τα συντηρεις ολα αυτα; :confused:
με υπομονη, επιμονη και λεφτα...
:wave2:
λεφτα υπαρχουν δηλαδη.. :eyepop:
Εγω να σας ξενερώσω λίγο.Είμαι στυγνός ορθολογιστής .
Πρώτα ξεκαθαρίζω τι θέλω απο την μηχανή, πχ να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά και να καλύπτει τις οδηγικές μου αγωνιστικές ανησυχίες.
Προφανώς αυτά τα 2 δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα πακέτο .
Το μηχανάκι της δουλειάς θα πρέπει να είναι κάτι οικονομικό , ευέλικτο μηχανάκι πόλης.Οδηγική απόλαυση έτσι και αλλιώς μέσα στην πόλη δεν βρίσκεις .
Το άλλο πρέπει να είναι όπλο και να μου δίνει την μεγαλύτερη δυνατή οδηγική ευχαρίστηση .
Το οπτικό μέρος της μηχανής περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Ποτέ δεν θα αγόραζα μια μηχανή με Sachs μπροστινά , όταν θα μπορούσα στα ίδια λεφτά να είχα showa .
Ευτυχώς αυτός ο τρόπος σκέψης μου βγαίνει μόνο στις μηχανές :a7:
motomaniac
26/07/2011, 15:40
εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 4:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1561268/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/915497/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1560851/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1435753/
φαινεται τι θελω. να με αρεσει. να μου βγαζει γουστα. και να με παει χιλιομετρα ανετα.. κι αμα λαχει να με βγαζει και χοντρα γουστα εκτος η (αμα πεσει παρας) και εντος πιστας. αν εξαιρεσεις τον ληστη οι αλλες 3 υποψηφιες τα κανουν ολα αυτα. και μαλλον θα επικρατησει η λογικη. (χοντα)
να είναι αξιόπιστο...:smokin:
Να κανει ωραιες σουζες.:rotflmao:
na xi 8iki gia kafe :cool:
panos1050
28/07/2011, 01:54
να πλενει τα πιατα:smokin: