View Full Version : MotoGP Laguna Seca 2011
rocknrolla
25/07/2011, 22:42
ο stoner έτρεξε ακόμα έναν φοβερό αγώνα αποδυκνείωντας ότι με ένα ανταγωνιστικό μηχανάκι είναι άξιος διεκδικητής του τίτλου. Οι ταλαντώσεις του ducati δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά, απλώς ο stoner οδηγούσε τάπα τόσα χρόνια και μερικοί (όσοι εθελοτυφλούσαν δηλαδή) νόμιζαν πως έχει φοβερό μηχανάκι παρόλο που οι ομόσταυλοί του είχαν την τύχη του ...rossi. Είναι να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν τόσα χρόνια οδηγούσε ένα yamaha ή ένα honda...και παρόλα αυτά είναι εύκολα ο πιο πολυνίκης στην ιστορία των 800cc.
ο rossi πιστεύω πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή μπροστά να διεκδικεί νίκες, απλώς πρέπει να λυθούν τα θέματα του ducati πρώτα αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι εύκολη δουλειά ακόμα και για τον master του στησίματος, τον JB. Οι νέοι όμως είναι άλλη πάστα (δεν είναι biaggi,capirex/ukawa/gibernau) και δε νομίζω ότι θα τους πάρει άλλο πρωτάθλημα, ήδη ο lorenzo τον νίκησε στα ίσια με ίδιο μηχανάκι αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις, σε αυτό το σπορ οι μεγάλες κουβέντες καλύτερα να λείπουν...
είναι όντως γελοίο κατ' αρχήν, να αποδίδεται η μεγαλοπρεπέστατη προσπέραση του stoner σε μία απλή προσπέραση σε ευθεία. Τα μηχανάκια έχουν ακριβώς ίδια δύναμη, είναι σχεδόν απίστευτο το πόσο παρόμοια είναι. Η διαφορά στην τελική μεταξύ των Honda είναι μεγαλύτερη από ότι του stoner με τον lorenzo, απλώς ο stoner είχε καλύτερη επιτάχυνση από τη στροφή γιατί είχε άλλη γραμμή και δεν σπίναρε όπως ο Lorenzo.
anyway, αρκεί να βλέπουμε καλούς αγώνες όπως εχθές και ο καθένας ας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα...
και ενώ γινόταν μία σοβαρή και αξιοπρεπής συζήτηση μπαίνει ο Μάκης
και καλά να μας πει πως έχει κάνει 46 μπάνια,και έχει φάει 52 παγωτά απ'την αρχή του καλοκαιριού.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
αν και δε κατέχω από αγωνιστική οδήγηση,επίτρεψέ μου να ξεροβήξω διακριτικά.:rotflmao: :rotflmao:
Ε,τότε άσε βρε Βαγγέλη εμάς τους Παγκόσμιους να κάνουμε καμμία ανάλυση:rotflmao:
7gibernau
26/07/2011, 03:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ολα τα παραπανω ειναι κουταμαρες.......
στονερ λορετζος πετροζας και παπαριες....
ο βαλεντινος ρε ειχε σημερα την καλητερη πολ ποζισιον της χρονιας λεμε και ασχολιστε με το ποιος περασε ποιον και που???????
λουζερς....
ροσσι ροσσι ροσσι ροσσι ροσσι...........
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :sun:
chr1s_86
26/07/2011, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από rocknrolla
ο stoner έτρεξε ακόμα έναν φοβερό αγώνα αποδυκνείωντας ότι με ένα ανταγωνιστικό μηχανάκι είναι άξιος διεκδικητής του τίτλου. Οι ταλαντώσεις του ducati δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά, απλώς ο stoner οδηγούσε τάπα τόσα χρόνια και μερικοί (όσοι εθελοτυφλούσαν δηλαδή) νόμιζαν πως έχει φοβερό μηχανάκι παρόλο που οι ομόσταυλοί του είχαν την τύχη του ...rossi. Είναι να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν τόσα χρόνια οδηγούσε ένα yamaha ή ένα honda...και παρόλα αυτά είναι εύκολα ο πιο πολυνίκης στην ιστορία των 800cc.
ο rossi πιστεύω πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή μπροστά να διεκδικεί νίκες, απλώς πρέπει να λυθούν τα θέματα του ducati πρώτα αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι εύκολη δουλειά ακόμα και για τον master του στησίματος, τον JB. Οι νέοι όμως είναι άλλη πάστα (δεν είναι biaggi,capirex/ukawa/gibernau) και δε νομίζω ότι θα τους πάρει άλλο πρωτάθλημα, ήδη ο lorenzo τον νίκησε στα ίσια με ίδιο μηχανάκι αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις, σε αυτό το σπορ οι μεγάλες κουβέντες καλύτερα να λείπουν...
είναι όντως γελοίο κατ' αρχήν, να αποδίδεται η μεγαλοπρεπέστατη προσπέραση του stoner σε μία απλή προσπέραση σε ευθεία. Τα μηχανάκια έχουν ακριβώς ίδια δύναμη, είναι σχεδόν απίστευτο το πόσο παρόμοια είναι. Η διαφορά στην τελική μεταξύ των Honda είναι μεγαλύτερη από ότι του stoner με τον lorenzo, απλώς ο stoner είχε καλύτερη επιτάχυνση από τη στροφή γιατί είχε άλλη γραμμή και δεν σπίναρε όπως ο Lorenzo.
anyway, αρκεί να βλέπουμε καλούς αγώνες όπως εχθές και ο καθένας ας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα...
Well said ! :beer:
road spirit
26/07/2011, 10:02
το να υποστηρίζουμε μια ομάδα ή ένα αναβάτη ή ένα εργοστάσιο είναι στο πνεύμα των αγώνων και τέτοιες συζητήσεις είναι στο παιχνίδι...
αλλά κλίμα χουλιγκάνας κερκίδας και οπαδιλίκι χωρίς σεβασμό του "αντιπάλου" σου, εδω μέσα δε θα περάσει ...
μπανάκι για μια βδομάδα, να δροσιστεί λίγο ...
:wave2:
και δεν είδα και τον αγώνα ρε γμτ.. :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α ρε άσχετοι... ο μόνος λόγος που ο Lorenzo άφησε το κουνελάκι να τον περάσει ήταν γιατί ήθελε να δεί ότι μπορουσε να δει από τις ρυθμίσεις του... παρατηρήστε το, όποτε αφήνει κάποιον να τον περάσει, ρίχνει κλεφτές ματιές στα κόκπιτ και μετά πάει και τα λέει στους μηχανικούς του:
"Ρυθμιστερόλ αποθβεσέρος, τρες κλικαδόρες από καργαγερόλ αριθτερέθες. Θυμπιεθαίρο, νάδα...μούτσο κομμάτιας, προλαβαινέρες κλέψει, αρχιδιέντες."
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
αν και δε κατέχω από αγωνιστική οδήγηση,επίτρεψέ μου να ξεροβήξω διακριτικά.:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ήδη ο lorenzo τον νίκησε στα ίσια με ίδιο μηχανάκι
Πότε έγινε αυτό;
Aggelos_SV
26/07/2011, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και δεν είδα και τον αγώνα ρε γμτ.. :sad:
Ποτέ δεν είναι αργά! On demand @ woop.gr :D
rocknrolla
26/07/2011, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πότε έγινε αυτό;
πέρσι! και μάλιστα χωρίς τον JB στα paddock
πέρσι! και μάλιστα χωρίς τον JB στα paddock
A, γι' αυτό έσπασε το πόδι του ο γιατρός για να παίζει στα ίσια τον γλειφιτζουράκια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
rocknrolla
26/07/2011, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
A, γι' αυτό έσπασε το πόδι του ο γιατρός για να παίζει στα ίσια τον γλειφιτζουράκια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενώ πριν το πόδι τον είχε άνετα...:nono:
ο JL θα δει τι εστί βερύκοκο φέτος όμως που ο stoner έχει μηχανάκι της προκοπής
για την ακρίβεια ο lorenzo στα 3 χρόνια του με τον rossi στην yamaha είχε τερματίσει 20 φορές μπροστά του σε αγώνες που συμμετείχαν και οι 2.
Ο Γιατρός είναι κουλάδι.
Ο γλυφιτζούρης είναι πιο γρήγορος απ' τον γιατρό.
Το καγκουρό είναι πιο γρήγορος και απ' τους δύο.
Η φήμη του γιατρού οφείλεται στο γεγονός πως τα προηγούμενα χρόνια έτρεχε με μωρά ή με παππούδες συν το γεγονός πως έχει τον σωστό άνθρωπο που του στήνει τις μοτοσυκλέτες.
Όλα αυτά κάποιοι τα έβλεπαν αλλά τώρα τα βλέπουν και οι υπόλοιποι.
Αλλά..
"προσοχή ρεμάλια.."
Αν..
Αν λέω ρε παιδί μου, αν
Αν δείτε διαφορετικά πράγματα του χρόνου..
το μόνο που σας σώζει είναι να βρίσετε τον sniper μήπως σας λυπηθεί και σας Banαρέι!
:lol:
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. :beer:
7gibernau
27/07/2011, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ο Γιατρός είναι κουλάδι.
Ο γλυφιτζούρης είναι πιο γρήγορος απ' τον γιατρό.
Το καγκουρό είναι πιο γρήγορος και απ' τους δύο.
Η φήμη του γιατρού οφείλεται στο γεγονός πως τα προηγούμενα χρόνια έτρεχε με μωρά ή με παππούδες συν το γεγονός πως έχει τον σωστό άνθρωπο που του στήνει τις μοτοσυκλέτες.
Όλα αυτά κάποιοι τα έβλεπαν αλλά τώρα τα βλέπουν και οι υπόλοιποι.
Αλλά..
"προσοχή ρεμάλια.."
Αν..
Αν λέω ρε παιδί μου, αν
Αν δείτε διαφορετικά πράγματα του χρόνου..
το μόνο που σας σώζει είναι να βρίσετε τον sniper μήπως σας λυπηθεί και σας Banαρέι!
:lol:
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. :beer:
+46
alter_web_ego
27/07/2011, 15:37
Πάνε οι εποχές που ο γιατρός έκανε παπάδες στην Αμερική!
7gibernau
27/07/2011, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από alter_web_ego
Πάνε οι εποχές που ο γιατρός έκανε παπάδες στην Αμερική!
-46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
+-23
Θα φωνάξω τον Τσακ. :ninja:
Υγ. Nice avatar!
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Θα φωνάξω τον Τσακ. :ninja:
Υγ. Nice avatar!
είμαι δω και περιμένω :smokin: :lol:
υγ. μερσί :D
7gibernau
27/07/2011, 22:15
+-23 Φ.Π.Α;
Φ.Π.Α;
http://www.youtube.com/watch?v=6lhhEvfSaSA :dizzy: :lol:
offtopic: αύριο είμαι εκεί, κυριακή φεύγω :alien:
chr1s_86
28/07/2011, 09:14
+-23
Ben Bostrom :confused:
kerasaki
05/08/2011, 00:19
Μπαγιατικο το σχολιο μου αλλα τωρα ειδα τον αγωνα και ακομα ψαχνω το αυτο το μεγαλειωδες προσπερασμα του Stoner,
αυτο που ειδα ειναι να βγαινει κολλημενος o Stoner απο την τελευταια στροφη πριν τη μεγαλη ευθεια, slipstreaming στη ευθεια, ξεκιναει να προσπερναει περιπου στα μισα και το προσπερασμα τελειωνει πριν τα φρενα για την κ1, αν μερικοι θεωρειτε οτι το αριστερο σπασιμο στη μεγαλη ευθεια(στο οποιο πανε τερμα γκαζι) ειναι στροφη, παω πασο...
7gibernau
05/08/2011, 02:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Μπαγιατικο το σχολιο μου αλλα τωρα ειδα τον αγωνα και ακομα ψαχνω το αυτο το μεγαλειωδες προσπερασμα του Stoner,
αυτο που ειδα ειναι να βγαινει κολλημενος o Stoner απο την τελευταια στροφη πριν τη μεγαλη ευθεια, slipstreaming στη ευθεια, ξεκιναει να προσπερναει περιπου στα μισα και το προσπερασμα τελειωνει πριν τα φρενα για την κ1, αν μερικοι θεωρειτε οτι το αριστερο σπασιμο στη μεγαλη ευθεια(στο οποιο πανε τερμα γκαζι) ειναι στροφη, παω πασο... άλλον αγωνα θα Είδες....
chr1s_86
05/08/2011, 10:01
άλλον αγωνα θα Είδες....
Τον ίδιο θα είδε αλλά με κίτρινα γυαλιά υπάρχει παραμόρφωση :lol: :lol:
kerasaki
05/08/2011, 19:54
Αυτο που δεν καταλαβα ποτε στο μοτο.γρ ειναι που ο καθενας προσπαθει να επιβαλει την αποψη του σε ενα θεμα, καθομαστε ανταλλαζουμε αποψεις κτλ. τι μου βγαινετε και βγαζετε γλωσσα, αυτο ειδα αυτο πιστευω.Μεχρι να ρθει καποιος και με σωστα επιχειρηματα να μου αλλαξει αποψη.
υ.γ τα γυαλα μου ειμαι μαυρα rayban polarized :wave2:
7gibernau
06/08/2011, 11:28
αυτο που ειδα ειναι να βγαινει κολλημενος o Stoner απο την τελευταια στροφη πριν τη μεγαλη ευθεια, slipstreaming στη ευθεια, ξεκιναει να προσπερναει περιπου στα μισα και το προσπερασμα τελειωνει πριν τα φρενα για την κ1, αν μερικοι θεωρειτε οτι το αριστερο σπασιμο στη μεγαλη ευθεια(στο οποιο πανε τερμα γκαζι) ειναι στροφη, παω πασο...
http://www.youtube.com/watch?v=ELwpShNQ2I4
να σου πω εγω τι ειδα..
ναι,κολλημενος ο στονερ πισω απο τον λορενζο,ισως και λιγο πιο πισω να να μπορεσει να κανει πιο γρηγορη εξοδος..
μαζι μες στην στροφη,τρενο το χοντα,κουνημα του γιαμαχα στην εξοδο,τερμα γκαζι και τα δυο και καθαρη προσπεραση απο εξωτερικη με 265 χλμ...
αν τωρα εσυ αυτο το αριστερο σπασιμο με τερμα γκαζι και σχεδον εξω απο την πιστα το βλεπεις απλο προσπερασμα και ευκολακι παω εγω πασο....
και μιλαμε για 265 χλμ ετσι,τερμα γκαζι.
συν οτι στην κ1 σωμα για φρεναρισμα σηκωνει πρωτα ο λορενζο.....
kerasaki
06/08/2011, 15:36
http://www.youtube.com/watch?v=ELwpShNQ2I4
να σου πω εγω τι ειδα..
ναι,κολλημενος ο στονερ πισω απο τον λορενζο,ισως και λιγο πιο πισω να να μπορεσει να κανει πιο γρηγορη εξοδος..
μαζι μες στην στροφη,τρενο το χοντα,κουνημα του γιαμαχα στην εξοδο,τερμα γκαζι και τα δυο και καθαρη προσπεραση απο εξωτερικη με 265 χλμ...
αν τωρα εσυ αυτο το αριστερο σπασιμο με τερμα γκαζι και σχεδον εξω απο την πιστα το βλεπεις απλο προσπερασμα και ευκολακι παω εγω πασο....
και μιλαμε για 265 χλμ ετσι,τερμα γκαζι.
συν οτι στην κ1 σωμα για φρεναρισμα σηκωνει πρωτα ο λορενζο.....
Ο Stoner οδηγαει σε ολη του διαρκεια του video σαν να ειναι σε χρονομετρημενα, και ειναι λογικο η ολα η τπτ, σε αντιθεση με τον Lorenzo που εχει πιο κλειστες γραμμες για να μην αφησει διαδρομους για τον απο πισω, γιαυτο και βγαζει το σωμα εξω νωριτερα για την κ1.
Απλα δεν περιμενε να κινηθει ο Stoner απο εξωτερικη
Aggelos_SV
06/08/2011, 16:32
Απλα δεν περιμενε να κινηθει ο Stoner απο εξωτερικη
Απλά γιατί δεν έχει ξαναγίνει προσπέρασμα σε εκείνο το σημείο ,απ'όσο μου λεει η μικρή μου εμπειρία ως θεατής motogp και SBK,τουλάχιστον χωρίς την υπόδειξη μπλε σημαίας :rolleyes:
τον αγώνα τον κέρδισε ή όχι..? τι σκατά προσπαθείτε να αποδείξετε? οτι δεν το άξιζε? πρόβλημα σας, σόρρυ κιόλας.. κάθεστε μία βδομάδα και τσακώνεστε για το αν ήταν ευθεία ή στροφή :a11:
edit: 2 βδομάδες :alien:
kerasaki
06/08/2011, 17:04
τον αγώνα τον κέρδισε ή όχι..? τι σκατά προσπαθείτε να αποδείξετε? οτι δεν το άξιζε? πρόβλημα σας, σόρρυ κιόλας.. κάθεστε μία βδομάδα και τσακώνεστε για το αν ήταν ευθεία ή στροφή :a11:
edit: 2 βδομάδες :alien:
Κανενας δεν ειπε οτι δεν το αξιζε....οποιος διανυει πρωτος το χ χιλιομετρα που ειναι ο καθε αγωνας ειναι και αξιος νικητης, εγω εκει που κολλησα ηταν στη ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ προσπεραση που γραψανε μερικοι συναδελφοι απο πανω
δηλ για κατι τετοιες τι πρεπει να πουμε, οι οποιες δεν θα ξαναγινουν ΠΟΤΕ
http://www.youtube.com/watch?v=RtXI6Tjeiuc&feature=related