PDA

View Full Version : Αλλη μία ακυρη σαβούρα

dimval
25/07/2011, 10:43
Καλημέρα σε όλους,

Σαββατο πρωί και η μηχανή εκλιπαρεί για πλύσιμο, το πλυντήριο 50 μέτρα από το σπίτι. Διακρίνω πως κόσμο πολύ δεν έχει, οπότε βούρ. Στη στροφή πριν το πλυντήριο με ταχύτητα7,2 χλμ στρίβω, πάω να ισιώσω τιμόνι.... αμ δε... μένει κολλημένο δεξιά.... απότομη σαβούρα... εγώ στην άσφαλτο μόνο με γρατζουνιές και το ερωτηματικό του ντοναλτ ντακ πάνω από το κεφάλι μου. "Τι έγινε τώρα?"
Το ζουμί ξεκινάει εδώ. Στο τελευταίο σερβις, ο "εγγυημένα καλός μάστορα-ξέρω τη μηχανή σου με κλειστά μάτια" είχε βγάλει την κόρνα που ήταν μπροστά από το ψυγείο γιατί καιγόνταν συνεχεια και την έβαλε βιδώμένη με ένα λαμάκι στη κάτω τιμονόπλακα. Με τα πολλά το λαμάκι κοπηκε, η κόρνα κρεμάστηκε από τα καλωδια της και σφηνώνει ανάμεσα από λαιμό και πιρούνι. Το αποτέλεσμα γνωστό....
Επειδή σε λίγο, θα επικοινωνήσω μαζί του και μετά τα θρησκευτικά που θα ακούσει, θα ζητήσω να πληρώσει για λεβιετομανέτες-κολλάρο εξάτμισης, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο χειρισμό-τρόπο-αντίλογο? Δηλ αν αυτό συνέβαινε με 100χλμ τι θα λέγαμε τώρα? (μάλλον τίποτα:bigcry: )

Δείτε φωτό για να καταλάβετε το περιφημο λαμάκι και τα 2 σημεία που μάγκωσε. Σημειωτέον, γνώριζα πως έιχε αλλάξει τη θέση της, αλλα δε πιστευα σε τόση προχειρότητα....

dimval
25/07/2011, 10:45
Η φωτό

232162

Aggelos_SV
25/07/2011, 11:25
Στείλε μου ένα πμ με το brandname του mastoras ρε Δήμο...

Ευτυχώς μικρή η ζημιά και λιγα τα χλμ...

:rolleyes:

transalpblack
25/07/2011, 12:02
Συγνώμη αλλά δεν βλέπω κάποια προχειρότητα εδώ.
Ήσουν άτυχος που έσπασε το λαμάκι της, θες από υπερβολικό σφίξιμο, θες από ελάττωμα, θες από ήταν η ώρα του να σπάσει, δεν ξέρω.
Δεν βλέπω όμως προχειρότητα!!!.
Έκανε κάτι ο άνθρωπος το οποίο και στο γνωστοποίησε κιόλας, δεν το έκανε αυθαίρετα.
Θα μπορούσες να του πεις, όχι ξαναβάλε την στη θέση της ή βάλε την σε κάποιο άλλο σημείο στην μηχανή.
Εγω προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί λαμάκι κόρνας να κόβεται εκεί που κόπηκε το δικό σου.
Χωρίς παρεξήγηση πάντα...:wave2:

dimval
25/07/2011, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Συγνώμη αλλά δεν βλέπω κάποια προχειρότητα εδώ.
Ήσουν άτυχος που έσπασε το λαμάκι της, θες από υπερβολικό σφίξιμο, θες από ελάττωμα, θες από ήταν η ώρα του να σπάσει, δεν ξέρω.
Δεν βλέπω όμως προχειρότητα!!!.
Έκανε κάτι ο άνθρωπος το οποίο και στο γνωστοποίησε κιόλας, δεν το έκανε αυθαίρετα.
Θα μπορούσες να του πεις, όχι ξαναβάλε την στη θέση της ή βάλε την σε κάποιο άλλο σημείο στην μηχανή.
Εγω προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί λαμάκι κόρνας να κόβεται εκεί που κόπηκε το δικό σου.
Χωρίς παρεξήγηση πάντα...:wave2:

Δεκτό και αυτό. Υποστηρίζω τη προχειρότητα από το γεγονός, πως η πατέντα άντεξε λιγότερο από 1 έτος σε μία μηχανή με αρκετούς κραδασμούς. Προφανως όταν συμφώνησα, έδειξα και την αναλογη εμπιστόσύνη πως ξέρει τι κάνει. Δε μου τέθηκε κάποιο δίλλημα....

transalpblack
25/07/2011, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Δεκτό και αυτό. Υποστηρίζω τη προχειρότητα από το γεγονός, πως η πατέντα άντεξε λιγότερο από 1 έτος σε μία μηχανή με αρκετούς κραδασμούς. Προφανως όταν συμφώνησα, έδειξα και την αναλογη εμπιστόσύνη πως ξέρει τι κάνει. Δε μου τέθηκε κάποιο δίλλημα....

Δε θα συμφωνήσω στο οτι αυτό ήταν πατέντα.
Είναι ο συνηθεστερος τρόπος που πιάνει μια κόρνα πάνω σε μια μηχανή...

dimval
25/07/2011, 14:34
Τελικά ο φίλος transalpblack μάλλον έχει δίκιο. Σε επικοινωνία με το συνεργείο, μου είπαν πως δεν κάναν τίποτα άλλο από το να μετακινήσουν την θέση της. Η βάση της κόρνας είναι η εργοστασιακή και όχι πατέντα. Θα ελεγθεί....
Το ερώτημα λοιπόν είναι πως θα προστατευτώ εγώ και ο καθένας μας από τέτοιες αστοχίες (?), που μπορεί να είναι και μοιραίες

daz
25/07/2011, 14:48

Το ερώτημα λοιπόν είναι πως θα προστατευτώ εγώ και ο καθένας μας από τέτοιες αστοχίες (?), που μπορεί να είναι και μοιραίες

Μα να μην τις κάνεις φυσικά! :lol:

Το 90% συμβαίνει επειδή εμείς κάτι πειράξαμε, κάτι τροποποιήσαμε.
Και από τους κατασκευαστές υπάρχουν αστοχίες, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι μηχανές με το προβληματικό κάτι είναι μερικές χιλιάδες. Οπότε γίνεται αμέσως γνωστό και διορθώνεται.

transalpblack
25/07/2011, 14:49
που μπορεί να είναι και μοιραίες

Δυστυχώς φίλε μου, αν είναι μοιραίες, δεν μπορείς να προστατευτείς...:(

panos1050
25/07/2011, 15:09
ησουν απλα ατυχος φιλε
ευτυχως να λες που εγινε με τοσα χλμ
γιατα αλλιως...

sniper
25/07/2011, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
ησουν απλα ατυχος φιλε
ευτυχως να λες που εγινε με τοσα χλμ
γιατα αλλιως...

Δλδ με πόσα χλμ στρίβεις το τιμόνι τόσο που να πιαστεί κάτι; :confused:

panos1050
25/07/2011, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

τροπος του λεγειν
ενταξει rossi??:wave2:

Allst@rf
25/07/2011, 15:47
τροπος του λεγειν
ενταξει rossi??:wave2:

γιατι δικιο δεν εχει?

και μενα μου δημιουργηθηκε η απορια...

blackbusa
25/07/2011, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ.R.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

panos1050
25/07/2011, 15:50
ρε μη βαρατε ρε!!!!!!!!!!!!
λετε να στριβω το τιμονι στα 150??????
δεν ειμαι κουλος ΚΤΜ εχω,χαχαχαχαχα :beer: :beer: :beer:

daz
25/07/2011, 16:01
ρε μη βαρατε ρε!!!!!!!!!!!!
λετε να στριβω το τιμονι στα 150??????
δεν ειμαι κουλος ΚΤΜ εχω,χαχαχαχαχα :beer: :beer: :beer:

Δλδ όποιος έχει κτμ δεν είναι κουλός? :smokin: :smokin: :smokin:

panos1050
25/07/2011, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Δλδ όποιος έχει κτμ δεν είναι κουλός? :smokin: :smokin: :smokin:

οποιος εχει ΚΤΜ ειναι τρελο τιμονι:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Allst@rf
25/07/2011, 16:22
οποιος εχει ΚΤΜ ειναι τρελο τιμονι:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

ο αποπανω σου για να το λεει κατι ξερει...

:D

panos1050
25/07/2011, 17:08
δυστήχως δεν ξερω τι ξερει :confused:

devil's animal
25/07/2011, 19:41
δεν υπηρχε περιπτωση να το παθαινες με 100, ουτε καν με 50....
το τιμονι στριβει τοσο πολυ σε μικρες μανουβρες των 0,5-2χλμ...

απειρες φορες εχω παει να φαω τα μουτρα μου με 1χλμ,οταν ερχομενος σπιτι παω να ανεβασω το μηχανακι στο πεζοδρομιο και στριβω τιμονι και ξεχναω τις γαμωσακουλες απο το σουπερ μαρκετ που κρεμονται σαν τσαμπια σταφυλι απο την μια και την αλλη μερια...:lol: :lol: :lol:

ησουν απλα ατυχος...
ξαναβαλε την κορνα στην μερια που την εβαλε ο μαστορας και βαλε ενα κομματι καουτσουκ ή κατι τετοιο τελοσπαντων για να μην κοβεται απ'τους κραδασμους...

:beer: :beer: :beer: