PDA

View Full Version : Τη τυχη μου παλι λαστιχο ???

tzeronymo
25/07/2011, 14:17
Θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που μου ετυχε!!!! Σαββατο πρωι και ειπα να παω εκδρομουλα στο ποταμι νοτιο Ευβοια μετα την Καρυστο λοιπον ολα καλα φορτωσα το γαιδουρι με τον εξοπλισμο για σ/κ και ναμαι Ραφηνα με ενα καφε που ηπια στο φερρυ τσουπ Μαρμαρι ολα καλα μελι γαλα σε 12 χλμ περιπου ειμαι Καρυστο τιποτε δεν μαρτυρουσε το τι καψωνι 8α ετρωγα περνοντας τη πολη σε 5 περιπου αρχισε να κουναει το πισω λεω οκ μη χαλιεσε λαστιχο γυρναω πισω βρισκω συνεργειο το φτιαχνω και συνεχιζω, σε 15 καπου κοντα στο ρανταρ για οσουν ξερουν νιο8ω παλι κουνημα λεω μπαααααααα και ομως ναι παλι λαστιχο :bigcry: χωρις να χασω χρονο εβαλα fast γυρναω πισω Καρυστο στο συνεργειο και γυριζω στον μαστορα και του λεω αργησα ηρθα παλι , ο μαστορας απορησε μου λεει δεν γινονται αυτα και αφου αλλαξα εξωτερικο και 2 σαμπρελες 60e λεω παω σπιτι μου πεταγεται και λεει παρε το 4χ4 ετσι για σπασιμο να πας του λεω και γω και αμα φουνταρω σε καμμια χαραδρα οποτε μου λεει τρεχα τρεχα σπιτι σου δεν σε θελει και ετσι εκανα !!!
μιλαμε για καντεμια , ματι, η κατι αλλο για να δω εσεις τι λετε

makis206
25/07/2011, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
μιλαμε για καντεμια , ματι, η κατι αλλο για να δω εσεις τι λετε

Τι να πούμε εμείς ρε'σύ Τζερόνυμε, με μια ανάσα τά'πες όλα μόνος σου..!:uplate: :lol: :beer:

DimChios
25/07/2011, 14:31
κατσε να μπει ο Καπ10 να σου πει με βεβαιοτητα οτι ειναι ματι!

:lol: :lol: :lol:

Bowleno
25/07/2011, 14:42
ΕΔΩ (http://www.youtube.com/watch?v=gIVidCBr0v4) το καλό ξεμάτιασμα :D

Metzgermeister
25/07/2011, 17:13
Αστο φιλε...

Κομπλε εισαι...

2 λαστιχα την ιδια μερα και αλλα 3 σε λιγοτερο απο 6 μηνες....Ολα αυτα μεσα στο 11...

4 πισω 1 μπροστα

devil's animal
25/07/2011, 18:42
ενταξει συμβαινουν αυτα...
ειχα παθει καποτε λαστιχο στην βεσπα...την παραταω εκει και παω σπιτι με ταξι...
παω με το αμαξι και εργαλεια να της βαλω την ρεζερβα και παθαινει και το αμαξι λαστιχο...

βαζω την ρεζερβα στο αμαξι, παω στην βεσπα, βαζω και εκει την ρεζερβα....και ηταν τρυπια και η ρεζερβα της βεσπας με αποτελεσμα ωσπου να παω σπιτι να εχει ξαναχασει...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

σουρεαλ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: