View Full Version : Αν μπορεις κουνα και το δικο μου...
7gibernau
01/08/2011, 01:01
εχει στραβωσει η μουτσουνα μου απο το μεσημερι...
σκαω για μπανιο με το ταιφουν τολο,παρκαρω σ'ενα στενο(εξι μετρα χαλαρα το στενο..) κολλητα στον τοιχο να μην εμποδιζω και παω θαλασσα...
τα λεω μ'εναν φιλο και μπαινω να ριξω τις βουτιες μου...
Εκει που κανω τις απλωτες μου και τα μακροβουτια μου ριχνω μια ματια εξω προς το σκουτερ και βλεπω εναν τυπο να προσπαθει να παρκαρει διπλα του με την μουρη στον τοιχο και τον κωλο του αμαξιου να κλεινει το μισο στενο.....
Ρε το μαλακα λεω θα μου το φαει το εργαλειο
συνεχειζω να κοιταζω....
δεν τον περνει...ανοιγει την πορτα και κατεβαινει,αρχιζει να κοιταζει τον φονεα των παπιων...
κανει μια ετσι και το κατεβαζει απο το διπλο σταντ...εχει κλειδωμενο τιμονι,λεω,τι στο διαλο θα κανει..
το κανει λιγο πιο μπροστα,μπαινει ξανα στο αμαξι(μερσεντες αλφα κλας) και βλεπει,βλεπω απο μακρια,οτι ξανα δεν τον περνει να το βαλει ετσι οπως θελειι...
εχω αρχησει και βγαινω προς τα εξω..
ξανα κατεβαινει......το ξανα κατεβαζει απο το διπλο και του κανει εναν κυκλο με το τιμονι κλειδωμενο..........
Oh shit λεω,που το παει?????το βουταει απο τη σχαρα και αρχηζει να το σερνει,εγω κοντεβω να βγω....
με περνει χαμπαρι οτι τον κοιταζω το ανεβαζει στο διπλο και μπαινει μες σ'ταμαξι,το κανει μπροστα και παρκαρει....
εχω βγει...παω εκει και του λεω
ρε μεγαλε...δικο σου ειναι?τι το κουνας περα δωθε??
θελω να παρκαρω μου λεει..
και πρεπει να πεταξεις το δικο μου κατω για να παρκαρεις εσυ του λεω....
σιγα ρε μεγαλε μου λεει,δεν του εκανα ζημια..
μεγαλε του λεω...στα @@ μου η ζημια..με πιο δικαιωμα κουνας ξενο οχημα για να παρκαρεις εσυ...
ελα ρε μεγαλε μου λεει...δεν επαθε τιποτα...αμα μπορεις κουνα και συ το δικο μου χωρις να του κανεις ζημια.........
αυτη την απαντηση πηρα...κουνησα το κεφαλι και εφυγα......εφυγα σαλταρισμενος να σκεφτομαι ποιος εχει μπαλετοφορο.......
πειτε καμια ιδεα...τι να του κανω αν τον ξανα δω.....χωρις να του κανω ζημια ε.....
η μαλακια μου ηταν που πηγα και του μιλησα...επρεπε να αρχησω να φωναζω.....κλεφτης κλεφτης πιαστε τον!!!:wacko:
devil's animal
01/08/2011, 01:18
πας με 3-4 φιλους που το τρωνε το φαϊ τους και του το βγαζεις το μισο εξω στον δρομο...
και μολις σου πει "τι κανεις?"
του λες: "αφου δεν του εκανα ζημια. απλα ηθελα να παρκαρω με τον τυφωνα..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
4 τσιμεντολιθα και εναν γρυλο, το τακαρεις και φευγεις, ουτε το κουνας πολυ, ουτε ζημια κανεις...:lol:
'Ελληνες ρε πστμ...:bawl: :bawl: :bawl:
να πηγαίνεις στο κονδύλι :rotflmao: :rotflmao:
jimtarasxt660x
01/08/2011, 06:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Αυτό που είπε ο devils ρε...
Το έχω κάνει σε ένα renault 5 στο λιμάνι του Ναυπλίου επειδή μας είχαν κλείσει και από μπρος και από πίσω και το λιμενικό δεν μπορούσε να κάνει τίποτα!!!!
Την επόμενη φορά, τηλεφωνάκι ρε μλκ...
:winka:
MILTOS1976
01/08/2011, 07:26
α παιδια δεν ειναι ετσι νομιζω...την ωρα που τραβαει το μοτο σου,μπαινεις στο αυτοκινητο του που ειναι αναμενο φυσικα.κανεις 10-15 μετρα μπροστα και βγαινεις.αυτος αρχιζει και γκαριζει και εσυ τον κοιτας ολο απορια και του λες ηθελα να ξεπαρκαρω και με εκλεινες η το ειδα μονο και αναμενο να με περιμενει η ακομα καλυτερα του δινεις μια στα μουτρα και του λες οτι σου αρεσει να σου κανουν το ιδιο @ρχ@@@@@δι???
φιλικα.....:wave2:
βγάλε τα παπούτσια ανέβα στην οροφή και χοροπήδα.
δεν θα κουνηθεί καθόλου αλλά τουλ θα έχεις κάνει μια γαμάτη προσπάθεια :lol:
η μαλακια μου ηταν που πηγα και του μιλησα...επρεπε να αρχησω να φωναζω.....κλεφτης κλεφτης πιαστε τον!!!:wacko:
Το ειπες μονος σου.Βαλε τις φωνες,ριξτου και καμμια σφαλιαρα και μετα κυριος.
"Νομιζα οτι μου εκλεβε το μηχανακι" :D .
7gibernau
01/08/2011, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Το ειπες μονος σου.Βαλε τις φωνες,ριξτου και καμμια σφαλιαρα και μετα κυριος.
"Νομιζα οτι μου εκλεβε το μηχανακι" :D . αυτο ειναι το πιο σωστο
και τα αλλα τα σκεφτηκα,εκτος απ αυτο που ειπε ο miltos.....
εκει παιζεις μπουνιες ομως μετα στο χαλαρο και δεν ειμαι για τετοια κολπα καλοκαιριατικα!!!
ειπαμε να μαυρισουμε...οχι να μας μαυρισουν!!!!
αυτο ειναι το πιο σωστο
και τα αλλα τα σκεφτηκα,εκτος απ αυτο που ειπε ο miltos.....
εκει παιζεις μπουνιες ομως μετα στο χαλαρο και δεν ειμαι για τετοια κολπα καλοκαιριατικα!!!
ειπαμε να μαυρισουμε...οχι να μας μαυρισουν!!!!
Δεν ειναι αναγκη να παιξεις μπουνιες.Βαλε τις φωνες να τον κανεις ρομπα για να μην το ξανακανει.:wave2:
...γερανό, και το ανεβάζεις σε μιά ταράτσα. 100-150€.
Και μετα τον περιμένεις, με μια κάμερα στο χέρι. Να δούμε κι εμείς.
:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
(καλά έκανες όπως το χειρίστηκες...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από MILTOS1976
α παιδια δεν ειναι ετσι νομιζω...την ωρα που τραβαει το μοτο σου,μπαινεις στο αυτοκινητο του που ειναι αναμενο φυσικα.κανεις 10-15 μετρα μπροστα και βγαινεις.αυτος αρχιζει και γκαριζει και εσυ τον κοιτας ολο απορια και του λες ηθελα να ξεπαρκαρω και με εκλεινες η το ειδα μονο και αναμενο να με περιμενει η ακομα καλυτερα του δινεις μια στα μουτρα και του λες οτι σου αρεσει να σου κανουν το ιδιο @ρχ@@@@@δι???
φιλικα.....:wave2: :lol: :lol: :lol:
PortisHead
01/08/2011, 15:13
Αν δεν εισαι του τυπου γ@μω και δερνω , βγαζεις κινητο , τραβας το γεγονος σε video , και με 2 φιλαρακια μαρτυρες , καλειτε το 100 , και δηλώνετε αποτυχημένη απόπειρα κλοπής μετα απο δική σας παρεμβαση.
1-2 ωριτσες στο τμημα δεν θα τον χαλασει καθόλου.
Στο τελος φυσικα αποσυρεις την μυνηση , σαν ανωτερος ανθρωπος που εισαι.
:beer:
αν δεν εκανες το ιδιο που εκανε τοτε καλως του την ειπες και αφησες το θεμα,δεν ξερεις τι τρελα κουβαλα ο καθενας,ολοι ειναι ετοιμη για τσαμπουκαδες.Στο κατω κατω το τυφωνα για μουλαρι το εχεις δεν θα παθαινε κατι και ισως στο ποστατεψε απο το να το ξαπλωσει κατω οπως συνηθως γινεται.:beer: :beer:
gs 500 f
01/08/2011, 18:07
πας στο αυτοκινητο του αν ειναι ακομα εξω μπαινεις ριχνεις ασφαλεια και παιζεις αριστερα δεξια με το τιμονι.αλλα με ενταση και παθος!!!!!!
αν ειναι και τα κλειδια επανω εισαι αρχοντας!!!
εχεις και εσυ πολλα πραγματα να κανεις αν εχει κλειδωσει....καθρεπτες υαλοκαθαριστηρες κλπ!!!
καταρχην ρισπΕκτ που εχεις ταιφουν (συναδελφος :lol: ) κατα δευτερον φανταζομε να μπορουσες να χτισεις το αμαξι γυρω γυρω με τουβλα και να το αφηνες μεσα...οχι ζημια ουτε καν το ακουμπησες :lol:
7gibernau
01/08/2011, 18:57
σημερα δεν ειχε κατεβει για μπανιο ο εξυπνακιας....
jim ναι για μουλαρι τον εχω αλλα ρε φιλε....ΑΛΛΑ.......ειναι δικο μου....οχι δικο του,περιουσια μου(οσο και να κανει) και οχι περιουσια του....
ναι δεν το συνεχισα το θεμα γιατι καταλαβα οτι δεν καταλαβενε τι του ελεγα...
κουνα και το δικο μου χωρις να του κανεις ζημια ελεγε,ειχε φρεναρει το μυαλο του +οτι ολο φουσκωνε,σαν παγωνι εκανε...
σημερα εμαθα οτι ειναι απο Αργος....δυο φορες μακαλα$ δηλαδη.......(αυτο παει αλλου..)
gs... αυτο θα ηταν οτι πρεπει χαχαχχα
portis.....μονο σε prive καταστασεις....χαχαχχα
EVI (σε παταω) το εχω απο το 1996...
καλη η ιδεα σου αλλα δεν ειχα τις αλφαδιες μαζι....!!!
σημερα εμαθα οτι ειναι απο Αργος....δυο φορες μακαλα$ δηλαδη.......(αυτο παει αλλου..)
νταξ άμα είναι και βάζελος γάμησε τα :bawl:
Δεν ειναι αναγκη να παιξεις μπουνιες.Βαλε τις φωνες να τον κανεις ρομπα για να μην το ξανακανει.:wave2:
+1:beer:
ilias integra R
01/08/2011, 21:53
παρε κουλουρα και κλειδωσε τον τυφωνα στην ζαντα του.........και δες τα μουτρα του οταν θα ερθει......:smilea:
gs 500 f
01/08/2011, 22:01
βρε εσεις οι καταυλακιωτες ειμαστε τα καλητερα παιδια!!!μαλακας σογαμπρος θαταν!!!αφου δεν εχετε δει που απο οπου και αν πουμαι οτι ειμαστε απο την πελοπονησσο ολοι κανουν το σταυρο τους.....χαχαχαχα!!! γιαυτο και λεγονται αγια χωματα!!!!
jimtarasxt660x
01/08/2011, 22:40
Ενώ άμα ήταν από την Ασίνη θα ήταν 10 φορές μλκς ε???
:a17: :a36: :a43: :a48: :a57:
7gibernau
03/08/2011, 02:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ενώ άμα ήταν από την Ασίνη θα ήταν 10 φορές μλκς ε???
:a17: :a36: :a43: :a48: :a57: Ε.....ξέρεις πιο εινΑι το ομορφότερο μέρος του αργούς;;;
Εκεί που έχουν την ταμπέλα που γράφει......
Ναυπλιο 9κμ
Ασινη 11 κμ
Τολο 13 κμ......
panos1050
03/08/2011, 03:36
Ε.....ξέρεις πιο εινΑι το ομορφότερο μέρος του αργούς;;;
Ναυπλιο 9κμ
Ασινη 11 κμ
Τολο 13 κμ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Ε.....ξέρεις πιο εινΑι το ομορφότερο μέρος του αργούς;;;
Ναυπλιο 9κμ
Ασινη 11 κμ
Τολο 13 κμ......
θεός.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
z_armagedon
03/08/2011, 10:27
Δε χρειάζεται να παιδεύεις ούτε το μυαλό ούτε την τσέπη σου...
3 πατατες χρειάζεσαι για γρήγορη και επιτυχημενη συνταγή:
Υλικά
3 πατάτες μετρίου μεγέθους ακαθάριστες
αυτα
Εκτέλεση
Με τρόπο και προπαντώς χωρίς να σας δουν σφηνώνετε διαδοχικά τις 3 πατάτες στην εξάτμιση του καραγκιόζη.
Αφαιρείτε προσεκτικά το μέρος της πατάτας που έχει κόψει η εξάτμιση, καθαρίζοντας το περίβλημα.
Η συνταγή ολοκληρώνεται μετά την τοποθέτηση και της τρίτης πατάτας (μπορεί να γίνει και με 2 για fast track recipe)
*Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να σπρώξετε την τελευταία πατάτα κατά 4 περίπου εκατοστά εντός της απόληξης της εξάτμισης για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
Χρόνος αναμονής
Αμέσως μόλις επιστρέψει ο καραγκιόζης και επιχειρήσει να εκκινήσει το τουτού.
Μπορείτε να γελάσετε μόνος ή και με παρέα ανεξαρτήτως αριθμού ατόμων....
Καλή απόλαυση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Υλικά
αυτα
Εκτέλεση
Με τρόπο και προπαντώς χωρίς να σας δουν σφηνώνετε διαδοχικά τις 3 πατάτες στην εξάτμιση του καραγκιόζη.
Αφαιρείτε προσεκτικά το μέρος της πατάτας που έχει κόψει η εξάτμιση, καθαρίζοντας το περίβλημα.
Η συνταγή ολοκληρώνεται μετά την τοποθέτηση και της τρίτης πατάτας (μπορεί να γίνει και με 2 για fast track recipe)
*Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να σπρώξετε την τελευταία πατάτα κατά 4 περίπου εκατοστά εντός της απόληξης της εξάτμισης για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
Χρόνος αναμονής
Καλή απόλαυση!
Σωτο καλη η πλακα αλλα αν δεις με τι δυναμη φευγει η πατατα δεν θα θελεις να το κανεις. :wave2:
z_armagedon
03/08/2011, 11:55
Σωτο καλη η πλακα αλλα αν δεις με τι δυναμη φευγει η πατατα δεν θα θελεις να το κανεις. :wave2:
Επειδή ακριβώς έχω δει... έχω προχωρήσει τη συνταγή και μιλάω για 3 ή το λιγότερο 2 πατάτες.
Δεν βγαίνουν.... επίσης δοκιμασμένο.
Και δε θέλω σχόλια στο chef ρε φιλε!!!! Η συνταγή είναι απλή και γρήγορη. Μη μου το χαλάς!!! :D
tsompanis
03/08/2011, 22:59
Υλικά
αυτα
Εκτέλεση
Χρόνος αναμονής
Καλή απόλαυση!
:rotflmao:
233081
sernodas2
04/08/2011, 00:18
να σφύρας ξερεις?
ε του σφύρας μια απ τη θάλασσα κ πας προς το μέρος του κ καλά θα σε κάνω ντα τώρα..........ε λιγο πριν φτάσεις βάζεις το καλο σου χαμόγελο κ του λες ευγενικά πως θα το κανείς στην άκρη να παρκαρη κ αυτος ωστε να απολαυσει το μπανιο του.......
αυτός σε πρώτη φάση θα πει έμπλεξα με το ψυχακια......κ μετα θα σε κερναει μπυρες...κ οπου βλεπει τιφονα θα φεύγει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προϋποθέσει να γυαλίζει κ λίγο το ματι σου κ να εισαι κ λιγο μαντραχαλος......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
7gibernau
04/08/2011, 03:17
Υλικά
αυτα
Εκτέλεση
Καλή απόλαυση!
αμα του τις βαλω βρασμενες στον κλανεα μπορει και να γουσταρει.....
kostas777
04/08/2011, 17:07
ολόκληρο μυθιστόρημα επειδή κάποιος μετακίνησε λίγο ένα σκούτερ για να παρκάρει.. :rolleyes:
όσο για τα «μέτρα εκδίκησης» ..απλώς καφρίλα!
tsompanis
04/08/2011, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
ναι σιγά μην νιώσουμε και τύψεις για τον αγκαούγκα!
ούρτ ρε
kostas777
04/08/2011, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
ναι σιγά μην νιώσουμε και τύψεις για τον αγκαούγκα!
ούρτ ρε
μπεεεε ρε
7gibernau
04/08/2011, 18:18
ολόκληρο μυθιστόρημα επειδή κάποιος μετακίνησε λίγο ένα σκούτερ για να παρκάρει.. :rolleyes:
όσο για τα «μέτρα εκδίκησης» ..απλώς καφρίλα! Τι έχεις να προτείνεις εσυ;
kostas777
04/08/2011, 19:31
Τι έχεις να προτείνεις εσυ;
για ποιόν σκοπό ακριβώς;
για ποιόν σκοπό ακριβώς;
Για τη διατηρηση της τυφλης αλμπινας γαριδας στα οροπεδια του Περου και το κυκλοφοριακο προβλημα στον εξω δεξια Η-435 Ηλιο του γαλαξια της Ανδρομεδας.Μη σου πω και για τον καθαρισμο ενυδρειων και σε παιδεψω.:smokin:
7gibernau
04/08/2011, 20:06
για ποιόν σκοπό ακριβώς;
για το πως πρεπει να αντιδρασει καποιος αν του κανουν οτι εχω γραψει στο πρωτο ποστ.
Red Rider
05/08/2011, 17:04
Κανενας δεν εχει δικαιωμα να ΑΓΓΙΖΕΙ την περιουσια καποιου φιλε μου.-
η μαλακια μου ηταν που πηγα και του μιλησα...επρεπε να αρχησω να φωναζω.....κλεφτης κλεφτης πιαστε τον!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To kalytero !!!!!!!:beer: :beer:
kostas777
08/08/2011, 14:48
για το πως πρεπει να αντιδρασει καποιος αν του κανουν οτι εχω γραψει στο πρωτο ποστ.
δεν υπάρχει «πρέπει». αλλά δεν βλέπω το λόγο για όλα αυτά, αφού ήταν προφανές ότι ήθελε να παρκάρει χωρίς να προξενήσει ζημιά. εμένα μου έχουν ρίξει τη μηχανή παρκάροντας και ξεπαρκάροντας πολλές φορές. θα προτιμούσα κάποιος να πρόσεχε έτσι παρά να τη γράψει στα αρχίδια του εντελώς.
kostas777
08/08/2011, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Κανενας δεν εχει δικαιωμα να ΑΓΓΙΖΕΙ την περιουσια καποιου φιλε μου.-
δεν με ενδιαφέρει. αν η περισουσία κάποιου έχει εγκλωβίσει τη δική μου, θα την αγγίξω κανονικότατα. μαλάκας είμαι να περιμένω πότε θα εμφανιστεί ο κάποιος αν μπορώ να το κάνω;
φίλε μου καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου και γω στη θέση σου θα νευρίαζα και καλά έκανες και του φώναξες, εαν θέλεις βρίστον κιόλας να τον κάνεις ρεζίλι μπροστά σε όλους αλλά και γω συμφωνώ με τον άλλο φίλο. Οκ μ@λ@κ@ς ήταν δεν υπάρχει αντίρηση καμία, αλλά καφρίλες δεν χρειάζονται νομίζω:wave2:
εγώ σε παρόμοια περίπτωση με ένα παπί που είχα, του έβαλα τις φωνές και μου ζήτησε και συγνώμη γιατί κατάλαβε πως δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε
taisteal
08/08/2011, 16:58
touch my bike and die :mad: :a016:
menelaos46
08/08/2011, 17:09
Μου θυμίζεις το ειδωλό σου.....
Δε μπορούσε κι αυτός να κάνει μια σωστή δουλειά....:sun:
MIA XAΡΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ..............
Καί ήσουν καί συγκρατημένος διότι όπως είπαν καί κάποιοι........
δέν ξέρεις ποιόν, ίσως ψυχοπαθή έχεις άπέναντι σου.
καί γώ θά θύμωνα καί θά μιλούσα καί πιό άπότομα,
άλλά μέχρι έκεί...!!
Ίσως άν ήταν μιά καινούργια γυαλισμένη καί μεγάλη μοτό
νά μήν τολμούσε νά τήν άγγίξει...!!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ....
νά χαλάσεις τή μέρα σου..........έστω καί άν τόν είχες γιά πλάκα.
Μπράβο
γιά τήν έγκράτεια καί τήν άντίδραση σου.....!!!!
Προφανώς είχες ΤΣΟΜΠΑΝΗ άπέναντι σου γιατί ένας
νοήμων καί σεμνός άνθρωπος ΑΝ έκανε μιά τέτοια κίνηση,
καί έρχόσουν έσύ,
άπλά θά έψαχνε νά δικαιολογηθεί λέγοντας ένα........
συγνώμη ρέ φίλε άλλά δέ βρήκα πάρκιγκ καί γιά νά μή σέ χτυπήσω
προσπάθησα νά τό μετακινήσω γιά νά βολευτώ καί γώ.
Καί είμαι σίγουρος άπό τόν τρόπο πού άντέδρασες πώς........
ούτε κάν σημασία θά έδινες ,ούτε καί θάγραφες έδώ μέσα τίποτε....
ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.........
ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
Καί γώ έτυχε νά μετακινήσω λίγο κάποιο μηχανάκι γιά νά βολευτώ.
Καί είχα έκείνη τή στιγμή στό μυαλό μου πώς ίσως ναί ό άλλος θύμωνε
γιατί ήταν τό ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΜΜΑ....άσχετα μέ τό άν έκανε 10 ή 1000...!!
Πιστεύω πώς άν είναι κάποιος βαρεμένος μπορεί πανεύκολα
άπό τό πρωί μέχρι τό μεσημέρι πού θά κινηθεί στό δρόμο,
νά παίξει καμμιά δεκαριά φορές ξύλο.....!!
ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ....!!!
Γιαυτό ξανά μπράβο πού έδωσες τόπο στήν όργή καί έφυγες
:wave2:
fantacid
08/08/2011, 18:41
απλα μη ξαναπας τολο, να μη σου σπανε τα νευρα ουτε αυτοι που θα σου κουνησουν το μηχανακι ουτε οι βλαμενοι με τις ρακετες σε 1 μετρο παραλια..... κ ησυχάζεις!
τοσες παραλιες κ δε μπορεις να ξεκολησεις απο τα βυζια της αφροδιτης?????
:lol: :lol: :lol:
tsompanis
08/08/2011, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
MIA XAΡΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ..............
Προφανώς είχες ΤΣΟΜΠΑΝΗ άπέναντι σου
λίγα με τους τσομπάνηδες μεγάλε...:smokin:
:p :lol:
jimtarasxt660x
08/08/2011, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ουτε οι βλαμενοι με τις ρακετες σε 1 μετρο παραλια.....
:lol: :lol: :lol:
Και αυτός βλαμμένος με ρακέτες είναι που κατάφερε και έπαθε διάστρεμμα....
χο χο χο χο
:bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
nikos121
26/08/2011, 02:12
βαλτου αφρο πολυουρεθανης να γελαμε 2 μηνες του πα@@@@@ρα!6,50 ευρω εχη δεν κανη κ θορυβο!
7gibernau
26/08/2011, 11:47
προχτες το βραδυ γνωστος ΑΝΤΙεπαγγελματιας της περιοχης μαζι με το μπασταρδο ανηψι του εκανε το ιδιο στο τυονο....
του ειχα κλεισει την εισοδο στο μαγαζι ειπε....
εχω ηδη μια μηνυση απο τον τυπο πριν απο χρονια,με το που πηγα εκει αρχησε να μου τη λεει ασχημα,το μπασταρδακι ελεγε για τη μανα μου και ο ΑΝΤΙ ελεγε οτι μου ειχε κανει ηδη μια μηνυση και ειχα πεσει τοτε στα γονατα για να μου τη χαρισει...η μηνυση ηταν για εξυβριση τοτε,τον ειχα πεει,ΛΕΕΙ, πουστη και μαλακα...
φυσικα και δεν ειχε γινει κατι τετοιο,απλα παλι ειχε φαει φλας με τη μηχανη γιατι ηταν κοντα στο δικο του μαγαζι κι εγω ειχα παει σε αλλο.
μαρτυρα ειχε τον εαυτο του τοτε...
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..
τωρα περιμενω την επομενη μηνυση για να γουσταρω
εχει μαρτυρα το μπασταρδακι του....
εγω εχω κατι δικους μου....
α και κερναω μπυρες...στο απεναντι μαγαζι....
μαγκες μου δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν μου καναν κατι τετοιο στην μηχανη, στο σκουτερ δε
με πολυενδιαφερει , παντως οταν με κλινουν με αμαξι κανω το εξης
βήμα 1 κοιταω απο το παραθυρο
2 δοκιμαζω τις πόρτες
3 μπαίνω μεσα στο αμαξι κανονικοτατα έχει τύχει και πολλες φορές να το βάλω μπροστά και να το κουνησω 4-5 μέτρα :rotflmao: ειδικά ενας είχε σοκαριστεί μου λεει τι κάνεις ρε φίλε , λέω τιποτε μεγάλε βιάζομαι :lol: . επισεις και κατι αλλο που ειχα κανει με το παλιο μου αμαξι , με είχε κολλησει ενας απο πίσω και δεν μπορουσα να βγω εγώ εβαζα πρώτη - οπισθεν και του κοπανουσα το αμαξι , και αυτος φρικαρισε λίγο αλλα παλι καλα δεν πιαστήκαμε στα χερια ειχε και 42 c , γενικά δεν με πολυενδιαφερει όταν κανει ο αλλος μαλακια , μεχρι και με οδηγό λεωφορείου μαλωσα γιατι κορναρισε με την δυνατή κορνα και κοντεψα να πεσω απο τη σκαλα , και ένα κορυφαιο οταν ασφαλιτικο citroen παραβίασε στοπ τρομαξα και άρχισα τους ασφαλίτες στις χριστοπαναγιες μετα απο μεγαλη καταδιωξη καταλαβα οτι είναι αστυνομικοι :bigcry: :bigcry: