PDA

View Full Version : Διαμονή στα Κύθηρα.

makis206
01/08/2011, 09:55
Προς τα τέλη του μήνα θα επισκεφτώ μετά συνοδείας εταίρου ήμισυ το νησί για 5 μέρες και η ερώτηση είναι πολύ απλή γι'αυτούς που το έχουν επισκεφτεί, προς τα που υπάρχει μεγαλύτερη νυχτερινή ζωή να ψάξουμε για διαμονή εκεί κοντά; Το σκεπτικό είναι ότι το πρωί θα υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθούμε οπουδήποτε θελήσουμε αλλά το βράδυ που θα επιστρέφουμε στο δωμάτιο κουρασμένοι, να έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε για κανένα ποτό χωρίς να πιάνουμε πάλι τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Κοιτώντας τον χάρτη των Κυθήρων καταλήγουμε σε 3 επιλογές:

-Χώρα στα νότια του νησιού
-Αγία Πελαγία στα βορειοανατολικά
-Μυλοπόταμο (ωραίο ακούγεται αυτό:smokin: ):lol: στη μέση και λίγο δυτικά.

Θενξ γιου προκαταβόλικος φορ δι ίνφος :beer:

232803

spyro
01/08/2011, 10:40
νυχτερινή ζωη σε σειρά προτερεότητας ως προς το πλήθος μαγαζιών

Καψάλι
Χώρα
Αγία Πελαγία
Ποταμός

εγώ δεν θα μενα όμως κοντά στο Καψάλι. Δε μ' άρεσε καθόλου. Προτιμούσα την νυχτερινή ζωή του Ποταμού που ήταν πιο ήσυχη και πιο ελληνική. Άντε και της χώρας καλή ήταν :p

Να πάς με το εντουράκι σου για να ασχοληθείς με την πολυ όμορφη δυτική πλευρά του νησιού

:wave2:

the who
01/08/2011, 10:42
Πεντε μερες ειναι λιγες για τα Κυθηρα.Αν θελεις nightlife (τρομαρα σου :rotflmao: :rotflmao: ) θα μεινεις στη χωρα.Πολλη φασαρια,ψιλοακριβο φαγητο και η πιο χαλια θαλασσα.
Για μπανιο θα πας Χαλκο,Πυργι,Διακοφτι (πολυ ωραια ταβερνακια πανω στο κυμα),Kαλαδι,Κομποναδα,Φυρη Αμμος :beer: :beer: :beer: ,Βρουλεα,Μελιδονι,Καλαμιτσι.

Ο Μυλοποταμος δεν εχει καμμια σχεση με τον δικο σας ρε οργιο :lol: .Ειναι ενα πολυ ωραιο και ησυχο κεφαλοχωρι με καλο φαι.Μπορει να πετυχετε και κανα πανηγυρι.

Γενικωτερα Κηθυρα+φαγητο,ησυχια και θαλασσα.Χλμ θα κανεις αρκετα αλλα αξιζουν τον κοπο.Στην Αγια Πελαγια (νομιζω) ειναι μια μικρη βιοτεχνια που φτιαχνει χειροποιητα ζυμαρικα 3 αλφα.Κρασι εχουν πολυ ωραιο,κρητικοι υπαρχουν πολλοι στο νησι και πιστευω πως θα περασετε καλα.

Αν δεν εχει φεγγαρι θα φατε καλο ψαρι στον Αβλεμωνα.
Αν θυμηθω κατι αλλο δεν θα στο πω.:lol: :wave2:

spyro
01/08/2011, 10:55
Γενικά τα Κήθυρα με εξέπληξαν ευχάριστα. Ωραίο φαγητό, μπόλικη ιστορία, ωραίος τουρισμός, όμορφη αρχιτεκτονική, φοβερός καιρός, ακόμα και να έχει καύσωνα στην υπόλοιπη Ελλάδα εκεί δύσκολα θα σκάσεις από τη ζέστη. Μέχρι και καταρράκτες έχει και ποταμό που κάνεις μπάνιο.

Ξαναπήγαινα άνετα.

Κρίμα που δε είχα το 990 γιατι θα ευχαριστιόμουν πολύ περισσότερο.

Η δυτική πλευρά (από Λημνιωνα και πάνω) των Κυθήρων είναι μορφολογικά το κάτι άλλο. Καμία σχέση με τη τουριστική και βαρετή Ανατολική πλευρά.

Να πάς οπωσδήποτε στη γιορτή κρασιού στα Μιτάτα, να πάς σε ένα Κυριακάτικο παζάρι με ντόπια προϊόντα στον Ποταμό. Να πάρεις μέλι θυμαρίσιο από τον Συνεταιρισμό, να πάς να φάς στην Κυρία Μαρία στα Λογοθετιάνικα.

Θα μου ρθουν κ’ άλλα .....

manhunter
01/08/2011, 10:56
Mάκη πήγα πριν μια εβδομάδα, και έκατσα 10 ημέρες.

Έχεις πμ για διαμονή (από συνάδελφο που νοικιάζει)

:beer:edit : 5 ημέρες ειναι το ιδανικό για τα Κύθηρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ.

makis206
01/08/2011, 11:00
Μωρέ εσείς είστε καλύτεροι κι από ταξιδιωτικό οδηγό, ασυζητητί μια ουζάρα:lol: θα την πιω στ'όνομά σας όταν με το καλό πάμε - μετά τον 15Αύγουστο αλλά θέλουμε να κλείσουμε δωμάτιο τώρα που είναι ακόμα νωρίς..

Σπύρο Τρανσάλπ διαθέτει το κατάστημα, θέλει ας πάει θέλει ας μην πάει, εγώ θα το πάω κι ότι γίνει, το πολύ πολύ να'αφήσω τα κόκκαλά του εκεί. Το στρογγυλοφάναρο θα τοποθετηθεί στην κορυφή ταμπέλας που θ'αναγράφει "από'δώ πέρασε -και συνέχισε οδικώς- ο makis".:lol:

Χρήστε κανόνισε να μου πεις ότι θυμηθείς και σου υπόσχομαι ότι στον Μυλοπόταμο θα πιω για σένα απ'τον καταρράκτη, ότι τρέχει τέλος πάντων :lol: :rotflmao:

makis206
01/08/2011, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Έχεις πμ για διαμονή (από συνάδελφο που νοικιάζει)
:beer:edit : 5 ημέρες ειναι το ιδανικό για τα Κύθηρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ.

Στα υπόψιν Κιμωνάκο!:winka: :beer: :beer:

spyro
01/08/2011, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who

Για μπανιο θα πας Διακοφτι (πολυ ωραια ταβερνακια πανω στο κυμα),Kαλαδι,Κομποναδα,Φυρη Αμμος :beer: :beer: :beer:

:a025: :a55: :ZZZ:

βαρετά & έντονα αξιοποιημένα μέρη και παραλίες.

Στα ταβερνάκια στο Διακοφτί θα στον ακουμπήσουν λίγο χωρίς να σου δώσουν τίποτα της προκοπής. :p

the who
01/08/2011, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μωρέ εσείς είστε καλύτεροι κι από ταξιδιωτικό οδηγό, ασυζητητί μια ουζάρα:lol: θα την πιω στ'όνομά σας όταν με το καλό πάμε - μετά τον 15Αύγουστο αλλά θέλουμε να κλείσουμε δωμάτιο τώρα που είναι ακόμα νωρίς..

Σπύρο Τρανσάλπ διαθέτει το κατάστημα, θέλει ας πάει θέλει ας μην πάει, εγώ θα το πάω κι ότι γίνει, το πολύ πολύ να'αφήσω τα κόκκαλά του εκεί. Το στρογγυλοφάναρο θα τοποθετηθεί στην κορυφή ταμπέλας που θ'αναγράφει "από'δώ πέρασε -και συνέχισε οδικώς- ο makis".:lol:

Χρήστε κανόνισε να μου πεις ότι θυμηθείς και σου υπόσχομαι ότι στον Μυλοπόταμο θα πιω για σένα απ'τον καταρράκτη, ότι τρέχει τέλος πάντων :lol: :rotflmao:

Μακη στα Κηθυρα συναντησα τους πιο ευγενικους ανθρωπους.Οπως ηταν παληα στην Κρητη :winka: .
Με το ΤΑ δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Νερακι να εχετε μαζι ειδικα αν πατε στα δυτικα που λεει ο σπυρο.

Η κυρια Μαρια στα Λογοθετιανικα :eyepop: :eyepop: :eyepop: ,τρεχουν τα σαλια μου μονο που το θυμαμαι.Πολυ φαι Μακη,θα παρεις κιλα,κοιτα να κανεις διαιτα :winka: :lol: .
Καλες ειναι οι 5 μερες αλλα εγω που ειμαι γερακος και μια ζωη να εμενα εκει δεν θα με χαλαγε καθολου.

the who
01/08/2011, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
:a025: :a55: :ZZZ:

βαρετά & έντονα αξιοποιημένα μέρη και παραλίες.

Στα ταβερνάκια στο Διακοφτί θα στον ακουμπήσουν λίγο χωρίς να σου δώσουν τίποτα της προκοπής. :p

Πηγες προσφατα και το λες?

spyro
01/08/2011, 11:11
Πηγες προσφατα και το λες?

last year :D

sniper
01/08/2011, 11:13
Μακη στα Κηθυρα συναντησα τους πιο ευγενικους ανθρωπους.Οπως ηταν παληα στην Κρητη :winka: .
...

Δλδ τώρα είναι ανάγωγοι; Μάκη, σε βρίζει :lol:

@The Who & Spyro : Cool down boys... :D

the who
01/08/2011, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

@The Who & Spyro : Cool down boys... :D

Cool down εσυ μαστορα.Ειδες καμμια αντιπαραθεση καπου?

makis206
01/08/2011, 11:20

Άσε τώρα μη ρίξω κανένα ευγενικό καντήλι γιατί με εξυπηρετεί και δε λέει να μ'αφήσει σύξυλο..:lol: :rotflmao:

Παίδες ευχαριστώ πάντως, έχω πάρει ήδη μια εικόνα του πράγματος και απ'το απόγευμα αρχίζω να σημειώνω στον χάρτη!

:beer:

sniper

Στα ταξί :lol:

spyro

έλα ντε
:confused:

που το είδες το γιαούρτι και φυσάς έτσι ρε Νικόλα? :bawl:

sniper
01/08/2011, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
έλα ντε
:confused:

που το είδες το γιαούρτι και φυσάς έτσι ρε Νικόλα? :bawl:

Το σπαμ λέω.. "μου τον έπιασαν, οχι δεν στον έπιασαν, πότε πήγες κλπ"

the who
01/08/2011, 11:24
Άσε τώρα μη ρίξω κανένα ευγενικό καντήλι γιατί με εξυπηρετεί και δε λέει να μ'αφήσει σύξυλο..:lol: :rotflmao:

Παίδες ευχαριστώ πάντως, έχω πάρει ήδη μια εικόνα του πράγματος και απ'το απόγευμα αρχίζω να σημειώνω στον χάρτη!

Ριξε ρε παπαρα ριξε.Ξερεις καλα ομως ποσο εχουν αλλαξει οι πατριωτες σου απο το 77 που παω κατω εως σημερα.
ρακες ρακες ρακες

makis206
01/08/2011, 11:26
Αφού έπεσε το γιαούρτι κάτσε να βάλω το μέλι εγώ..:lol:

Παιδιά έτσι πληροφοριακά και στο περίπου, πόσο χρόνο χρειάζεσαι για τις διαδρομές Λιμάνι-Χώρα και Χώρα-Αγία Πελαγία; Χιλιομετρικές αποστάσεις βρίσκω αλλά αφού δεν έχω δει τους δρόμους ας υπάρχει μια εικόνα του πράγματος πριν φτάσουμε στο νησί..:winka:

makis206
01/08/2011, 11:28
Ριξε ρε παπαρα ριξε.Ξερεις καλα ομως ποσο εχουν αλλαξει οι πατριωτες σου απο το 77 που παω κατω εως σημερα.
ρακες ρακες ρακες

Αν ξέρω λέει...:D

Βίβα Βίβα Βίβα :lol:

zephyr1
01/08/2011, 11:51

Παιδιά έτσι πληροφοριακά και στο περίπου, πόσο χρόνο χρειάζεσαι για τις διαδρομές Λιμάνι-Χώρα και Χώρα-Αγία Πελαγία; Χιλιομετρικές αποστάσεις βρίσκω αλλά αφού δεν έχω δει τους δρόμους ας υπάρχει μια εικόνα του πράγματος πριν φτάσουμε στο νησί..:winka:

Κοιτα,για νορμαλ αναβατες κανα 10 λεπτο ,το πολυ 20λεπτο, εσυ λογικα θα θελεις 7-8 ωρες.

Tpap
01/08/2011, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

...κι εγω πρίν από ένα μήνα και έκατσα 2 χρόνια...

:rotflmao: :bigcry:

sniper
01/08/2011, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κοιτα,για νορμαλ αναβατες κανα 10 λεπτο ,το πολυ 20λεπτο, εσυ λογικα θα θελεις 7-8 ωρες.

Άρα για τον McGyver είναι το long way round Kythira; :bawl: :lol:

sniper
01/08/2011, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

zephyr1
01/08/2011, 12:01
Άρα για τον McGyver είναι το long way round Kythira; :bawl: :lol:

Αυτος δεν πηρε το παπι του?:confused:

Μαλλον θα ειναι μεχρι τα βαθεια γεραματα για να το δει ολο.:bigcry: :bawl:

makis206
01/08/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Δεν με ξέρεις καθόλου καλά κύριος, σε 7-8 ώρες θα έχω τελειώσει τις διακοπές μου λέμε :lol:

makis206
01/08/2011, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Άκυρος ο Μυλοπόταμος απ'τις επιλογές τελικά :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

spyro
01/08/2011, 12:38
Αν δεν κάνω λάθος βέβαια τα Κήθυρα θεωρητικά πρωτοκατοικήθηκαν από Κρητικούς. Ήταν λέει ένα από τα στρατηγικά τους σημεία παρακολούθησης της τριγύρω θαλάσσιας περιοχής. Γενικά πάντως πάνω στον τόπο των Κυθήρων έχουν περάσει, πολεμήσει πολιορκήσει, κατοικήσει, σφάξει, αφήσει το στίγμα τους, σχεδόν οι πάντες.

Τέσπα μετά το administrative σπάμ του Νίκου (μόνο αυτο το παιδί είναι ικανό να ηραμήσει ένα thread απο το σπάμ έτσι ώστε να το πιάσει αυτός :bawl: ).... συνεχίζω:
1. Μετά από πρωινό μπάνιο ή μετά από φαγητό και ενώ όλα θα βράζουν γύρω μεσημεριάτικα εσυ να πάρεις τη κυρά και να πάς στη πηγή Αμήρ Αλή (στον Καραβά) και να αράξεις κάτω από τρελή βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά.

2. Να κάνεις μπάνιο στους νερόμυλους του Μυλοποτάμου (όχι στη πρώτη γούρνα που μαζεύεται πολύς κόσμος αλλά στην επόμενη ή μεθεπόμενη

3. Να πάς για μπάνιο στις παραλίες:

Βότσαλο – πλέον πασίγνωστη και πολύδιαφημισμένη παραλία των Κυθήρων αλλά η δύσκολη πρόσβαση της δεν την έχει χαλάσει ακόμα

Λυκοδήμου (αρκει να την βρείς ήρεμη)

Λημνιώνα – να πάς αργά να κάτσεις να κάτσεις ωσπου να φύγει ο πολύ ο κόσμος και να αράξεις στο ταβερνάκι που έχει εκεί, παρέα με το ηλιοβασίλεμα και να φας ότι προσφέρει (πολύ λίγα πράγματα αλλά πολύ νόστιμα)

Καλάμι – δύσκολη πρόσβαση αλλά ανταμείβει

Άγιος Ελευθέριος – άγρια ομορφιά

Φτου με πιασαν οι νοσταλγίες. Ότι πρέπει θα ταν να πήγαινα πάλι φέτος με το ΚΤΜ
:cry:

Gia
01/08/2011, 13:17

Για να πας απο Διακόφτι -Χώρα είναι σα να διασχίζεις όλο το νησί κάθετα. Δεν το έχω κάνει με μηχανή αλλά με αμάξι είναι πάνω απο 30 λεπτά και να ξέρεις και το δρόμο.

Στα Κύθηρα πηγαίνω απο το 1996 κάθε χρόνο. Ολα τα μέρη που γράψανε τα παιδιά αξίζουν να τα δείς. Τα Δυτικά κομμάτια δεν τα έχω γυρίσει πολύ παρόλα αυτά πιστεύω οτι οι πιο καλές παραλίες είναι στα Ανατολικά. Φυρή άμμος , Κομπονάδα , Καλαδί, Λίμνη, Παλαιόπολη, Πιάτσα λίγο πριν τον Αυλαίμονα είναι πολύ καλές, παντα καιρού επιτρέποντος!.

Οι δρόμοι είναι οι κλασικοί των νησιών, λίγο παρατημένοι αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα. Εχε λίγο το νού σου αν πας απο Χώρα προς Καψάλι έχει κάτι στροφές ζόρικες γιατι έχει και πολυ κατηφόρα εκεί.

Είναι γενικώς κατα τη γνώμη μου λίγο τσιμπημένο νησί όσον αφορά τις τιμές σε φαί, στέγαση κλπ.

Εύχομαι να περάσεις καλά.

:beer: :beer: :wave2:

dirtbird
01/08/2011, 13:24

Πω πω άγχος......:bigcry: :bigcry:

:D

makis206
01/08/2011, 13:35
Παίδες υπέρ-ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, το ότι θα μαζευόταν τόσο σύντομα τόσες τοποθεσίες λες και ετοιμαζόμουν για τις Ευρώπες ούτε που θα το φανταζόμουν ποτέ..:lol:

Να είστε καλά!:beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πω πω άγχος......:bigcry: :bigcry:
:D

Σε λίγο που δεν θα μείνει χώρος για μπογιάντισμα να δεις...:bigcry:

232810

the who
01/08/2011, 13:43
Mακη εκτος των αλλων ριξε ενα καλο καθαρισμα σε φιλτρο αερα (πριν πας αλλα ΚΑΙ μετα) και παρε μαζι κιτ για φουιτ (ισα ρε μ@υνια Βουλγαρος ειμαι :lol: ) και σπρει αλυσιδας.
Καλα θα περασετε.Αν φυσαει στα ανατολικα πατε δυτικα και τουμπα.
Ο Βρωμοπουλος ζηλευει μαλλον.:lol:

makis206
01/08/2011, 13:58
Mακη εκτος των αλλων ριξε ενα καλο καθαρισμα σε φιλτρο αερα (πριν πας αλλα ΚΑΙ μετα) και παρε μαζι κιτ για φουιτ (ισα ρε μ@υνια Βουλγαρος ειμαι :lol: ) και σπρει αλυσιδας.
Καλα θα περασετε.Αν φυσαει στα ανατολικα πατε δυτικα και τουμπα. Τέτοια λέγε μου να πάρω τον πάπιο!:uplate:
Μάλλον φάση "Γαύδος" παίζει και εκεί ε;

Προβλέπω να καταλήγω στο παπί τελικά, δεν με βλέπω να ξαναβγάζω σύντομα το ντεπόζιτο (γ@μώ τη Χόντα) για καθαρισμούς..:bigcry:

Φως φανάρι στρογγυλό :lol:

dirtbird
01/08/2011, 14:56
.....
Καλα θα περασετε.Αν φυσαει στα ανατολικα πατε δυτικα και τουμπα.
.....

Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι ξέρει να ποδίζει (over to Cpt. ...... :D ) ?

Been there, done that :) :) (με κανονικό μηχανάκι.... :D )

makis206
12/09/2011, 11:22
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, αν εξαιρέσεις 1-2 μαλακιούλες που μας την ψιλοσπάσανε όλα ήταν τέλεια!

Να αρχίσω με τα ασχημούτσικα για να μείνει η γλύκα στο τέλος του θρεντ :)

-Σωτήρης, ψαροταβέρνα στον Αβλέμωνα: Είχαμε ακούσει τα καλύτερα και όντως το διαπιστώσαμε, δεν μπορείς όμως ρε φίλε 2 πράγματα. Να βάζεις κέτσαπ στη γαριδομακαρονάδα διότι της γ@μείς τα πρέκια:lol: και να χρεώνεις 12 ευρώ το πιάτο τα καλαμαράκια εκ'του οποίου τον φόρτο δεν φτάνει να τον δοκιμάσουν 8 άτομα. Πατάτα..

-Καφενείο στα Αρωνιάδικα: Ωραίος χώρος, σε τραβάει να κάτσεις για καφέ. Κάτσαμε μετά το φαγοπότι στου Σωτήρη για να χωνέψουμε λέει και για να ισιώσουμε λίγο απ'την τάπα των καλαμαρακίων. Ωραία φράπα, ωραία αν και ακριβούτσικα γλυκουδάκια.. αλλά ρε π@ύστη μου.. 3 ευρώ το σφηνάκι η φατουράδα;;; Επί 8 τεμάχια 24 ευρώ;;; Στο καφενείο;;;:eyepop:
Με 24 ευρώ σου χτίζω ρακοκάζανο το φελέκι μου μέσα...:rotflmao:

Εκεί τελείωσαν τα δυσσάρεστα, όλο το υπόλοιπο μας ξετρέλανε. Παραλίες.. Καλαδί, Αβλέμωνας, Χαλκός, Μελιδόνι, Καψάλι (ειδικά την τελευταία μέρα που κολυμπήσαμε δίπλα σε καρέτα-καρέτα, έπαθα τρελή πλάκα μιλάμε), ψιλομ@λακία η Αγία Πελαγία τελικά..

Χωριά όπως ο Μυλοπόταμος, τα Μιτάτα (αν και ήταν άδεια εντελώς), Κάλαμος, Καραβάς, φυσικά η Χώρα και το Καψάλι, εννοείται και τα Λογοθετιάνικα με την Κυρία Μαρία και το υπέροχο φαγητό της, 3 φορές την επισκεπτήκαμε σε 5 μόλις μέρες! Οπωσδήποτε να την ψάξει όποιος πάει στο νησί, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Μας κέρασε μέχρι και μπουκαλάκια φατουράδας αλλά και μερικά βαζάκια με γλυκά κουταλιού, αυτή η γυναίκα με έκανε χαλί εμένα προσωπικά.

Ενώ πίστευα ότι θα προλαβαίναμε να βλέπαμε όλο το νησί και ειδικά τις παραλίες του, σε καμμία των περιπτώσεων τελικά δεν φτάνει μια βδομάδα, εκτός βέβαια κι αν είσαι συνεχώς στην τσίτα.. κι αν είσαι στην τσίτα, στα Κύθηρα θα πας; Προτίμησε GOA καλύτερα...:lol:

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας, ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμες.

Αν θα πήγαινα Κύθηρα ξανά; Εννοείται, άφησα τόσα πολλά ανεξερεύνητα πίσω..

:beer: :beer:

makis206
12/09/2011, 11:25
Και λίγες φωτό από σημεία που μου άρεσαν εκεί αφιερωμένες σε όλους, ειδικά σ'εσάς που κάνατε τον κόπο.

235639

the who
12/09/2011, 11:26
Α ρε Μακη ξεχασα να σου πω οτι ο Σωτηρης εχει μονο ονομα.Ο διπλα ειναι καλυτερος.
Αφου ομως περασες καλα :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
12/09/2011, 11:27
Όχι προς Θεού, καμμία σχέση με αξιοθέατα των Κυθήρων ε!:lol:

235640

makis206
12/09/2011, 11:28
Α ρε Μακη ξεχασα να σου πω οτι ο Σωτηρης εχει μονο ονομα.Ο διπλα ειναι καλυτερος.
Αφου ομως περασες καλα :beer: :beer: :beer: :beer:

Όλα καλά Χρηστάρα, για σένα και τον Tpap τράβηξα τη συγκεκριμένη!:lol:

Και πάλι ευχαριστώ για όλα ρε :beer: :beer:

235641

makis206
12/09/2011, 11:29
Αγαπημένη!:beer:

235642

makis206
12/09/2011, 11:30
:sun: :sun:

235643

makis206
12/09/2011, 11:30
:)

235644

the who
12/09/2011, 11:31
Όλα καλά Χρηστάρα, για σένα και τον Tpap τράβηξα τη συγκεκριμένη!:lol:

Και πάλι ευχαριστώ για όλα ρε :beer: :beer:

Ωρε μανουλα μ.Λυσιμο,αμμοβολη,βαψιμο κοκκινο με κιτρινο σφυροδρεπανο και fast track λεμε.:lol: :lol: :lol:

Ρε συ ο αλλος θα παθει τπτ και ειναι και μεγαλος ανθρωπας.:p

makis206
12/09/2011, 11:31
Και τέλος, κάτι πιπερίτσες που κάλλιο να τις βλέπεις παρά να τις τρως..:lol:

235645

makis206
12/09/2011, 11:35
Ωρε μανουλα μ.Λυσιμο,αμμοβολη,βαψιμο κοκκινο με κιτρινο σφυροδρεπανο και fast track λεμε.:lol: :lol: :lol:
Ρε συ ο αλλος θα παθει τπτ και ειναι και μεγαλος ανθρωπας.:p

Μωρέ τίποτα δεν θέλει σου λέω, η επεξεργασία που έκανα το αδίκησε λέμε!:lol:

Αυτή επειδή μού'κανε κάτι τσαμπουκάδες..:evil:

Ωραία αντίθεση πάντως, αυτό να στρώνει δρόμους και το τέρας στ'αριστερά να τους ξεριζώνει...:lol:

235646

makis206
12/09/2011, 11:53
Πένα λέμε!:beer:

235647

DimChios
12/09/2011, 12:00
μλκ Μακη, δεν αφηνεις τα λΕλουδια να βαλεις κανενα κ@λο λεω εγω?

:lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
12/09/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Μπα μπα; Του οδοστρωτήρα δεν σου κάνει ε;:lol:

Tpap
12/09/2011, 14:49
Πένα λέμε!:beer:

+1000...!!

ωραίο το εργαλείο, μάκη...!

Bowleno
12/09/2011, 14:53

Και ποιός σου είπε ότι τον άφησε το έτερο ήμισυ να δει και πολύ περισσότερο να τραβήξει φωτό με

κΩλους; :evil:

:bawl: :lol:

makis206
14/09/2011, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Και ποιός σου είπε ότι τον άφησε το έτερο ήμισυ να δει και πολύ περισσότερο να τραβήξει φωτό με
κΩλους; :evil:
:bawl: :lol:

Έτσι έτσι, 3 τράβηξα στα κλεφτά κι ο μλκς δεν τις παραμέρισα όταν τις κατέβασα για να τις δούμε όλες μαζί στο πισί..:alien:

Τώρα ανακυκλώθηκαν...είμαι μλκς...:lol: :lol:

DimChios
14/09/2011, 11:44
...είμαι μλκς...:lol: :lol:

HUGE!

:evil:

makis206
14/09/2011, 11:48
HUGE!
:evil:

Ευτυχώς που τα κwλοβούνια έπεσαν μπροστά από ωραίους φόντους με τοπία να λες γιατί αλλιώς δεν θα με βλέπατε σήμερα εδώ..:lol: :rotflmao: