View Full Version : Λοιπον... κατα τις 7 τωρα το απογευμα...
Runner Ducati
24/08/2005, 15:43
λεμε με τον reinmeister (δεν το ξερω το παλικαρι βεβαια)... να παμε για γκαιφε στην γνωστη παλιοκαντινα στα λεμουνακια...
παρτε τα ποδια σας και ελατε ΟΛΟΙ...
all japan vs Ducatisti coffee.................
19:00 στο περιφτερο Βουλιαγμενης και Παραλιακης μετα το πρασσινο βενζιναδικο θα εννοει ο reinmeister.....................
εγω θα ειμαι πανω (κατω δεν ξερω) σε ενα κοκκινο Μονστερακιδιο.............
:) :beer:
reinmeister
24/08/2005, 15:55
αυτο που δεν σας ειπε ο απο πανω ειναι οτι εγω κι αυτος θα κανουμε κοντρα στα λιμανακια...:eyepop:
ποιος κατουραει πιο μακρυα ενα πραμα.....
κοκκινα φαναρια(μην τα μπερδεψετε με μπουρδελα), αυτοκινητα,μηχανακια,πεζοι,ειναι φυσικα εμποδια και ως τετοια εκλαμβανονται....σε απλα ελληνικα δεν χωρανε δικαιολογιες του στυλ πατησα φρενο στην διασταυρωση γιατι ηταν κοκκινο και ερχονταν απο τον καθετο αυτοκινητα....:eyepop:
υ.γ. οι γιαγιαδες ειναι κανονακι...(extra points)...:beer:
εισητηρια προπωλουνται online....
μονο σας παρακαλω οταν κανονιζετε μεταξυ σας συναντησεις και βολτες....μην σπαμαρετε αλλα ασχετα ποστ (μιλαω για reinmeister και runnerακο) ...καλυτερα στειλτε πμ η οτι αλλο θετε αλλα μην σπαμαρετε πλιιζζζζ
τεσπα τα ποστ σας σβηστηκαν
periklisk
24/08/2005, 17:07
Αν προλάβω θα έρθω!
reinmeister
24/08/2005, 17:37
δικιο χορνετ...αλλα εσβησες και κομματι δικο μου που ηθελα να μεινει ....ξαναβαλτο αν δεν σου κανει κοπο....
τι εγινε,πηγατε;τωρα τελευταια ολο αργω να παρω γραμμη τι γινεται.μηπως ειναι καιρος να αλλαξω μαχανακι;:nono:
Runner Ducati
24/08/2005, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
μονο σας παρακαλω οταν κανονιζετε μεταξυ σας συναντησεις και βολτες....μην σπαμαρετε αλλα ασχετα ποστ (μιλαω για reinmeister και runnerακο) ...καλυτερα στειλτε πμ η οτι αλλο θετε αλλα μην σπαμαρετε πλιιζζζζ
τεσπα τα ποστ σας σβηστηκαν
ουπςς... :rolleyes:
:a13:
reinmeister
24/08/2005, 23:50
πηγαμε πηγαμε...ομορφα ηταν ,χαβαλε ειχε...τελικα ρε γαμωτο δεν τσακωθηκαμε...μαλακια.....:beer:
Runner Ducati
24/08/2005, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πηγαμε πηγαμε...ομορφα ηταν ,χαβαλε ειχε...τελικα ρε γαμωτο δεν τσακωθηκαμε...μαλακια.....:beer:
Ναι ρε... αφου μου αρχισατε κατι συζητησεις... με το ναυτικο ο ενας... ταξιδια ο αλλος Θεσσαλονικη 8 φορες το μηνα... πλακα πλακα απο δω το φερατε, απο κει το πηγατε :a2: , 5 ωρες ολο για χοντα μιλαγατε :a37: ...............
:lol:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
ταξιδια ο αλλος Θεσσαλονικη 8 φορες το μηνα... πλακα πλακα απο δω το φερατε, απο κει το πηγατε :a2: , 5 ωρες ολο για χοντα μιλαγατε :a37: ...............
:lol:
:beer:
Ρε φίλε ... τι περίμενες δηλαδή;
Μόνο τα Honda μπορούν να ανεβοκατέβουν τόσες φορές Θεσσαλονίκη.
Τα Ιταλικά θέλουν μια βδομάδα και αυτή πάνω στο φορτηγό της Hellas Service.
afrotwin
25/08/2005, 14:58
lipon 8a to po mia fora opios troi ta moutra tou sta limanakia den 8a erxete edo na leei tipota na ksigiomaste giati mono antiprosopia gia klotses 8a stelnoume na ksigiomaste
prepi na ise ipervolika ili8ios gia na trexis ke na mpenis se aftous tous dromous pou ine katalili mono gia na ka8reftizese na xtenistis.....
na ksigiomaste
afrotwin
25/08/2005, 14:59
ke pou iste na ksigiomaste....:rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
25/08/2005, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
lipon 8a to po mia fora opios troi ta moutra tou sta limanakia den 8a erxete edo na leei tipota na ksigiomaste giati mono antiprosopia gia klotses 8a stelnoume na ksigiomaste
prepi na ise ipervolika ili8ios gia na trexis ke na mpenis se aftous tous dromous pou ine katalili mono gia na ka8reftizese na xtenistis.....
na ksigiomaste
Οκ το καταλαβα... για το οποιος τρωι τα μουτρα του (εγω φοραω κρανος :lol: )...
οποτε για ποδια-χερια κλπ μπορουμε να λεμε οτι θελουμε...............
:look:
:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
na ksigiomaste
ΣΩΣΤΑ.αυτη η ασφαλτος ειναι για κυριες που θελουν να μακιγιαριστουν
reinmeister
25/08/2005, 15:41
ελα,μην ακουω αηδιες για τα λιμανακια...κρατανε σαν πιστα...απλως πρεπει να ξερεις....οι υπολοιποι μονο για καφε....:wave2:
Οντως παιδια κρατανε πολυ καλα τα λιμανακια!
Εγω τις προαλες που ημουνα παρκαρισμενος με το αμαξι μου,σταματαω,βαζω χειροφρενο,κατεβαινω κατω και σας δινω εγγυηση οτι το αμαξι δεν πηγε ουτε ενα εκατοστο μπροστα!
Οι σολες των παπουτσιων μου γλυστρησαν λιγο αλλα εκανα αναποδο....κουτουπιε και το εσωσα τελευταια στιγμη το γαμπα-slapping!!!
:a024:
marine521
25/08/2005, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οντως παιδια κρατανε πολυ καλα τα λιμανακια!
Εγω τις προαλες που ημουνα παρκαρισμενος με το αμαξι μου,σταματαω,βαζω χειροφρενο,κατεβαινω κατω και σας δινω εγγυηση οτι το αμαξι δεν πηγε ουτε ενα εκατοστο μπροστα!
Οι σολες των παπουτσιων μου γλυστρησαν λιγο αλλα εκανα αναποδο....κουτουπιε και το εσωσα τελευταια στιγμη το γαμπα-slapping!!!
:a024:
:a18::a18::a23::a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikeSF
Ψήνομαι, ψήνομαι.....
Ε τί κάθεσαι στον ήλιο και συ!!! :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
...
...
ήθελα να'ρθω και γω...
:a35: