PDA

View Full Version : Μπέρδεμα με κράνος

Tomahawk
02/08/2011, 00:05
Τέλος του καλοκαιριού πάω για καινούργιο κράνος.
Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής Shoei XR 1000, Arai Chaser και Viper GT, Shark RSI, Suomy Apex και X-lite X602 sport.

Όλα εκτός των Suomy Apex και X-lite X602 sport δε μου καθόντουσαν καθόλου καλά και δοκίμασα και διαφορετικά μεγέθη.

Θα πήγαινα κατευθείαν για το Suomy αλλα με φοβίζει αρκετά η έλλειψη pinlock.
Το X-lite μου έκατσε πολύ καλά αλλα το Apex ήταν καλύτερο, το βέλτιστο βασικά σε εφαρμογή!

Με προβληματίζουν δυο πράγματα η έλλειψη pinlock και τα λεγόμενα του μαγαζάτορα, στο 2ο μαγαζί που πήγα και ρώτησα για το vandal μου είπε ο υπάλληλος-μαγαζάτορας(?) "μακριά"
απο τα Suomy (ενώ τα εμπορεύεται κι αυτός).

Εγώ: Για το Vandal (το είχε στο κατάστημα γι αυτό ρώτησα) τι λες, το μόνο που με προβληματίζει είναι η έλλειψη pinlock
Αυτός: Καλά κάνει και σε προβληματίζει, γενικά μακριά απο Suomy, το πάλεψαν λιγο λέει αλλα μετά απο 10 χρόνια την πούλησαν

Η ζελατίνα των Suomy τη παλεύει χωρίς pinlock;
Έχω βρει pinlock diy kit για τις ζελατίνες τις Suomy σαν λύση στη τελική.

Έχετε να προτείνετε κάποιο αλλο μέχρι 250-300Ε;

Είδα και το Spec-1R στο fcmoto να παίζει σε καλή τιμή και λέω να το δοκιμάσω επίσης.

Ευχαριστώ!

ziggΥ
02/08/2011, 00:23
εφόσον δε σου κάθεται arai..
vandal.- (όσον αφορά το pinlock δε μπορώ να σου πω με σιγουριά, αν και νομίζω οτι δε θα χεις πρόβλημα)

Tomahawk
02/08/2011, 08:58
Το Apex που φόρεσα πάντως μου είναι πολύ κομπλέ!
Θα δοκιμάσω αύριο-μεθαύριο και Vandal να δω.

latris mixanis
02/08/2011, 09:08
Ξεκινάμε ότι θα πάρεις αυτό που έχει την καλύτερη εφαρμογή πάνω σου.

Όσον αφορά το pinlock μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε άλλης εταιρείας . Υπάρχουν κάποια που τα κόβεις ράβεις στα μέτρα σου.

:wave2:

borbos
02/08/2011, 09:36
εγω εχω XR1100 + Suomy ventura και δεν εχω ιδαιετερο προβλημα που δεν εχει pinlock το Suomy

ziggΥ
02/08/2011, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Το Apex που φόρεσα πάντως μου είναι πολύ κομπλέ!
Θα δοκιμάσω αύριο-μεθαύριο και Vandal να δω.
και τα 2 είναι πολύ ωραία κράνη, αν σου κάθεται το ίδιο το vandal να το προτιμήσεις :wave2: