View Full Version : Προβλημα με βρωμικο-παρατημενο σπιτι....
ilias integra R
02/08/2011, 13:15
Στην γειτονια μου υπαρχει ενα σπιτι,μονοκατοικια, διπλα μου το οποιο ειναι παρατημενο επειδη εδω και ενα μηνα η μεγαλη γυναικα που το εχει ειναι στο νοσοκομειο........το προβλημα ειναι οτι η κυρια ειχε μαζεψει ολα τα αδεσποτα της γειτονιας σκυλια,γατια,περιστερια μεχρι και χελωνες ειχε το σπιτι και τα φροντιζε,τα ταιζε και γενικα ηταν πολυ φιλοζωη......τωρα ομως που ειναι στα τελευταια της δεν φροντιζει κανενας το σπιτι και τα ζωα και δυστηχως κανενας δικος της δεν ενδιαφερεται ουτε για το σπιτι ουτε για τα ζωα με αποτελεσμα να εχει γεμισει ο τοπος ποντικια και ακαθαρσιες αλλα και απιστευτη δυσοσμια......
μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι μπορω να κανω για να διορθωσω την κατασταση,σκεφτηκα να απευθηνθω στο υγειονομικο αλλα δεν ξερω......
GIXXERAKIAS
02/08/2011, 13:23
Τηλεφωνο σε φιλοζωικες και θα λυθουν τα προβληματα σου αλλα και των αδεσποτων ολων.:wave2:
+1
Ασε δε που δεν γνωρίζεις αν υπάρχει ήδη κάνα ψόφιο εκει μέσα...
Εχετλαίος
02/08/2011, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τηλεφωνο σε φιλοζωικες και θα λυθουν τα προβληματα σου αλλα και των αδεσποτων ολων.:wave2:
Kαι μετά Λανέιτ και πάνε και τα παράσιτα.
:wave2:
edit. Αν, που δεν το εύχομαι, η γηραιά κυρία πεθάνει, σίγουρα οι συγγενείς που θα κληρονομήσουν το σπίτι θα το δώσουν αντιπαροχή για καμιά 60όροφη πολυκατοικία οπότε τέρμα και η ακαθαρσία και η βρωμιά. Υπομονή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
Στην γειτονια μου υπαρχει ενα σπιτι,μονοκατοικια, διπλα μου το οποιο ειναι παρατημενο επειδη εδω και ενα μηνα η μεγαλη γυναικα που το εχει ειναι στο νοσοκομειο........το προβλημα ειναι οτι η κυρια ειχε μαζεψει ολα τα αδεσποτα της γειτονιας σκυλια,γατια,περιστερια μεχρι και χελωνες ειχε το σπιτι και τα φροντιζε,τα ταιζε και γενικα ηταν πολυ φιλοζωη......τωρα ομως που ειναι στα τελευταια της δεν φροντιζει κανενας το σπιτι και τα ζωα και δυστηχως κανενας δικος της δεν ενδιαφερεται ουτε για το σπιτι ουτε για τα ζωα με αποτελεσμα να εχει γεμισει ο τοπος ποντικια και ακαθαρσιες αλλα και απιστευτη δυσοσμια......
μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι μπορω να κανω για να διορθωσω την κατασταση,σκεφτηκα να απευθηνθω στο υγειονομικο αλλα δεν ξερω......
Υπάρχει λύση αλλά κοστίζει λίγο..
232954
ilias integra R
02/08/2011, 13:56
ρε παλαβε SNIPER το διπλα θελω να ξεφορτωθω....οχι το δικο μου......!!!!!
gixxerakia ενταξει και την φωναξα την φιλοζωικη....με το θεμα της καθαριοτητας τι κανω?
ρε παλαβε SNIPER το διπλα θελω να ξεφορτωθω....οχι το δικο μου......!!!!!
gixxerakia ενταξει και την φωναξα την φιλοζωικη....με το θεμα της καθαριοτητας τι κανω?
232957
GIXXERAKIAS
02/08/2011, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Aυτο ακριβως που εβαλε σε φωτο πιο πανω ο sniper.
Η απλα μιλας με τον δημο αφου φυγουν τα αδεσποτα απο εκει,αλλα πιστευω οτι η φιλοζωικη αν της οτι ειναι μια γιαγια που τα εχει κτλ κτλ κτλ θα φιλοτιμηθουν και θα καθαρισουν κατιτις.:wave2:
Εχετλαίος
02/08/2011, 14:01
....με το θεμα της καθαριοτητας τι κανω?
Eυκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τους γείτονές σου. Ένα πάρτυ, ας πούμε. Όλοι μαζί πρώτα καθαρίζουμε και μετά πνιγόμαστε στις μπύρες και το σπίτι λάμπει (μπάρεμου απόξω).
Το είχαμε κάνει μια φορά στην Ιλία Ζερβού στα Πατήσια και γνωρίσαμε ανθρώπους της δίπλα πόρτας που απλά λέγαμε ένα τυπικό "γειά".
Δες το, λέει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
....
Το είχαμε κάνει μια φορά στην Ιλία Ζερβού στα Πατήσια και γνωρίσαμε ανθρώπους της δίπλα πόρτας που απλά λέγαμε ένα τυπικό "γειά".
Δες το, λέει!
Τότε πήρες την απόφαση να πάς κάτω μόνιμα έτσι; :bawl: :lol:
O γείτονας... :lol: :lol:
232958
Βέβαια όλα τα παραπάνω που περιγράφετε είναι λίγο παράνομα..
Ασε που μπορει να της αρέσει της γιαγιάς έτσι.. και να επιστρέψει και να τα χάσει με το καινουργιο σπιτι :lol:
232959
makis206
02/08/2011, 14:17
Βέβαια όλα τα παραπάνω που περιγράφετε είναι λίγο παράνομα..
Ασε που μπορει να της αρέσει της γιαγιάς έτσι.. και να επιστρέψει και να τα χάσει με το καινουργιο σπιτι :lol:
Εσύ φίλε μου έχεις γίνει πολύ μεγάλος σπάμμερ..:rotflmao: :rotflmao:
mariosich
02/08/2011, 14:18
Ξέρουμε το μέγεθος που έχουν οι γάτες?
232960
mariosich
02/08/2011, 14:20
...γιατί αν είμαι και σε μικρό μέγεθος γάτας, μη νομίζεις, πάλι επικίνδυνες είναι...
Εχετλαίος
02/08/2011, 14:21
Mεταξύ σοβαρού και αστείου, πήγε κανείς να δει τη γρα στο νοσοκομείο; Λίγο ανθρώπινο ενδιαφέρον είναι πάντα καλοδεχούμενο από ανθρώπους σε δύσκολη στιγμή...
mariosich
02/08/2011, 14:21
...στο είπα εγώ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
232961
blackrose
02/08/2011, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mεταξύ σοβαρού και αστείου, πήγε κανείς να δει τη γρα στο νοσοκομείο; Λίγο ανθρώπινο ενδιαφέρον είναι πάντα καλοδεχούμενο από ανθρώπους σε δύσκολη στιγμή...
+1000...................:beer:
αν ειναι καλα η κυρια αυτη μπορει να σου δωσει της λυσεις που ψαχνεις,αν οχι, κυνηγα τους συγγενεις να κανουν αυτα που πρεπει.
την φιλοζωικη να την ειδοποιησεις οποσδηποτε! τουλαχιστον να φροντησουνε τα ζωα απο τροφη και νερο αν δεν το κανει καποιος αλλος. :wave2:
blackrose
02/08/2011, 15:58
Υπάρχει λύση αλλά κοστίζει λίγο..
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
blackrose
02/08/2011, 16:04
Για να μην ανοιγω αλλο θρεντ, δειτε αυτο: http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3261
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
αυτη ειναι η καλυτερη λυση Ηλια!
ειμαι ομοιοπαθων και ξερω:lol: :lol: