PDA

View Full Version : Rossi στην Honda Gresinι

Xrider
04/08/2011, 10:27
Ο γνωστος "ντεμης", Marco Melandri δηλωσε οτι ο Rossi ζητησε για το 2012 μια Honda απο τον Fausto Gresinι...με λιγα λογια μετακομιζει απο την Ducati στην Honda λογω των ασχημων αποτελεσματων με την Ducati και γιατι μαλλον δεν βγαζει ακρη με την εξελιξη αυτης της μηχανης.

http://www.theracingtribune.it/?action=read&idnotizia=812

DimChios
04/08/2011, 11:03
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΛΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η HONDA ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!!

ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

:a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:

με τη μλκια που πηγε και εμπλεξε :alien:

Xrider
04/08/2011, 11:10
χαλαρωσε γιατι μπορει να ειναι και παραμυθι.
Το σχεδιο μηχανης χωρις πλαισιο τους εκαψε κατα την γνωμη μου που μαλλον θα αλλαξει τωρα γιατι καπου πηρε το ματι μου αρθρο οτι θα τους φτιαξει πλαισιο η Μερσεντες.
Και ο Καπιρεξ το ειχε πει οταν ετρεχε - τοτε ειχε πλαισιο- οτι μαλλον πρεπει να το αναθεωρησουν και αυτοι το εβγαλαν εντελως

manhunter
04/08/2011, 11:22
1/1.000.000 να αληθεύει, θα γεμίσει ο κόσμος πατατάκια

:a54:

233154

Xrider
04/08/2011, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
1/1.000.000 να αληθεύει, θα γεμίσει ο κόσμος πατατάκια

:a54:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φωτοσοπια ειναι?
Δεν το εχω δει σε συσκευασια αλλα εχει γελιο.
υ.γ αυτα τα πατατακια ειναι σουπερ

manhunter
04/08/2011, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φωτοσοπια ειναι?
Δεν το εχω δει σε συσκευασια αλλα εχει γελιο.
υ.γ αυτα τα πατατακια ειναι σουπερ

:nono: Δεν ειναι φωτοσόπια. Κάποιο διαγωνισμό έτρεχαν και το είχαν βγάλει

:beer:

Joyrider
04/08/2011, 15:07
Κάπου αλλού είχα διαβάσει πως με χορηγό red bull κινητήρα honda και custom πλαίσιο θα ξεκινήσει ατομική ομάδα.¨.Μπααα

edit: http://www.motoblog.it/post/30769/valentino-rossi-si-mette-in-proprio

chr1s_86
04/08/2011, 15:26
:alien: :alien:

kerasaki
04/08/2011, 15:37
Κοιταω, ξανακοιταω το ημερολογιο αλλα δε λεει με τπτ 1 Απριλιου

Volo
04/08/2011, 15:42
Εγώ θυμάμαι πως ο Ροσσι έφυγε από τη Honda τσακωμένος πάντως.
Κωλοδάχτυλα τους έκανε.
Όχι ότι δεν γουστάρω βέβαια να ξαναγυρίσει... αυτό το πράγμα με την
Ducati αηδία έχει καταντήσει:sad:

Xrider
04/08/2011, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Κάπου αλλού είχα διαβάσει πως με χορηγό red bull κινητήρα honda και custom πλαίσιο θα ξεκινήσει ατομική ομάδα.¨.Μπααα

edit: http://www.motoblog.it/post/30769/valentino-rossi-si-mette-in-proprio

Το red bull ειναι φωτοσοπια στο ουρανο της λαγκουνα σεκα.
Αυτη την θεωρια την υποστηριζει μονο το motoblog.it και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ειπε ο Μελαντρι...ειναι προεκτασεις της σελιδας οπως αυτοι πιστευουν,δλδ φανταστηκες ιστοριες...στο τελος ρωταει ουσιαστικα εσεις τι πιστευεται?δλδ οτι 'να ναι
Το κουφο ειναι οτι μιλαει για να φτιαξει ΔΙΚΗ του ΟΜΑΔΑ κ ΜΗΧΑΝΗ ο Ροσσι...την στιγμη που γιγαντες αποσυρονται.
Ο Μελαντρι ειπε 2 πραγματα -αν τα ειπε- ολα τα υπολοιπα ειναι παραφιλολογια

@Volo
Ναι ειναι αληθεια αυτο....το εκανε ομως γιατι οπως ειχε πει τοτε οι της Χοντα ηθελαν να φτιαξουν μια μοτο αλλα κινουμενα σχεδια και ο Ροσσι ειχε αντιρησεις...οποτε του ειπαν οτι με η χωρις εσενα εμεις κερδηζουμε γιατι η φιλοσοφια μας ειναι οτι και ο φουφουτος μπορει να κερδησει με δικη μας μηχανη -οπου φουφουτος βαζε Στονερ- ,εκει τα πηρε ο Ροσσι και ειπε αλλα "της ελλαδος τα παιδια" -θα σας δειξω εγω-
Μετα απο λιγο καιρο σε ιταλικη εκπομπη ειπε οτι οι της Χοντα εχουν ενα στυλακι σνομπ αλλα Μιλανεσε που δεν του αρεσε ενω οι της Γιαμαχα ειναι καπως Ρομανιολοι και πιο χαλαροι -δλδ τα δικα του μερη-
Κανει εντυπωση ενω στην ουσια εχει ερωτα με την Ρ1 γιατι να διαλεξει Ηοντα....αυτο ειναι πραγματι κατι που δεν κολλαει κ γιαυτο δεν το πολυπιστευω

Joyrider
04/08/2011, 16:37
παραφιλολογια
Και γω γιαυτό είπα

Μπααα
:smilea:

byron
04/08/2011, 21:12
@Volo
Ναι ειναι αληθεια αυτο....το εκανε ομως γιατι οπως ειχε πει τοτε οι της Χοντα ηθελαν να φτιαξουν μια μοτο αλλα κινουμενα σχεδια και ο Ροσσι ειχε αντιρησεις...οποτε του ειπαν οτι με η χωρις εσενα εμεις κερδηζουμε γιατι η φιλοσοφια μας ειναι οτι και ο φουφουτος μπορει να κερδησει με δικη μας μηχανη -οπου φουφουτος βαζε Στονερ- ,εκει τα πηρε ο Ροσσι και ειπε αλλα "της ελλαδος τα παιδια" -θα σας δειξω εγω-

:confused: :confused: Για πότε μιλάς? :confused: :confused:
Ο ρόσσι έφυγε το 2003 και το RCV211 έτρεχε και κέρδιζε ήδη 2 χρόνια. Ο δε Stoner εμφανίστηκε στα μεγάλα το 2006.

andgeo
04/08/2011, 23:17
Ω καλά BS λέω εγώ τώρα ... Θα φύγει από εργοστασιακή ομάδα με συμβόλαιο huge για να πάει στη HG να κυνηγάει τα honda και τα yamaha των πιτσιρικάδων ... NFW

Xrider
05/08/2011, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
:confused: :confused: Για πότε μιλάς? :confused: :confused:
Ο ρόσσι έφυγε το 2003 και το RCV211 έτρεχε και κέρδιζε ήδη 2 χρόνια. Ο δε Stoner εμφανίστηκε στα μεγάλα το 2006.
Για το 2003 μιλαω.Κερδιζε μεν αλλα δεν ηταν ευχαριστημενος δε.
Ειχε πολυ παρασκηνιο που στην ουσια ηταν η φιλοσοφια της Χοντα.
Στην Ιταλια κατα την διαρκεια μεταδοσης του αγωνα εχουν ανθρωπους στα μποξ και μιλανε με τους μηχανικους,μανατζερ κλπ...μετα το τελος του αγωνα εχουν συνεχεια με μια εκπομπη που λεγεται fuori giri ,σε αυτην υπαρχουν πιλοτοι,μηχανικοι που σχολιαζουν τον αγωνα,το γιατι,το πως,τι περιμενουν απο τις ομαδες κλπ.
π.χ ο Γρατσιανο -οχι ο πατερας του Ροσσι - και αλλοι που αναφερει ο 2Δ ειναι στανταρτ σε αυτη την εκπομπη.
Απο εκει ειχε ακουστει για πρωτη φορα η κοντρα του Ροσσι με την Χοντα και ο ιδιος ο Ροσσι που ειπε αυτα που εγω εγραψα παραπανω.
Ο Στονερ ηταν ενα παραδειγμα "φουφουτου",o Sete Gibernau ηταν ο "φουφουτος" το 2004.Θα μπορουσε να ημασταν εγω και εσυ αν ειχαμε τις ακρες,δεν την ενδιαφερει την Χοντα.
Παραδειγμα,μπορουσαν στην Χοντα να εχουν δωσει και στον Barberá μηχανη οπως και στον Simonceli και να δουμε πραγματικη σφαγη και μπορει να μην μιλαγαμε σημερα για Στονερ,Πεντροζα η Λορεντζο.Οποιος εχει δει αυτους τους 2 στα 125 κ 250 καταλαβαινει.

super_toto
05/08/2011, 09:43
Στην Ιταλια κατα την διαρκεια μεταδοσης του αγωνα εχουν ανθρωπους στα μποξ και μιλανε με τους μηχανικους,μανατζερ κλπ...μετα το τελος του αγωνα εχουν συνεχεια με μια εκπομπη που λεγεται fuori giri ,σε αυτην υπαρχουν πιλοτοι,μηχανικοι που σχολιαζουν τον αγωνα,το γιατι,το πως,τι περιμενουν απο τις ομαδες κλπ.
π.χ ο Γρατσιανο -οχι ο πατερας του Ροσσι - και αλλοι που αναφερει ο 2Δ ειναι στανταρτ σε αυτη την εκπομπη.
Απο εκει ειχε ακουστει για πρωτη φορα η κοντρα του Ροσσι με την Χοντα και ο ιδιος ο Ροσσι που ειπε αυτα που εγω εγραψα παραπανω.
Ο Στονερ ηταν ενα παραδειγμα "φουφουτου",o Sete Gibernau ηταν ο "φουφουτος" το 2004.Θα μπορουσε να ημασταν εγω και εσυ αν ειχαμε τις ακρες,δεν την ενδιαφερει την Χοντα.
Παραδειγμα,μπορουσαν στην Χοντα να εχουν δωσει και στον Barberá μηχανη οπως και στον Simonceli και να δουμε πραγματικη σφαγη και μπορει να μην μιλαγαμε σημερα για Στονερ,Πεντροζα η Λορεντζο.Οποιος εχει δει αυτους τους 2 στα 125 κ 250 καταλαβαινει.

Ο Στόνερ δεν μπορεί να είναι φούφουτος. Έδωσε πρωτάθλημα στη Ντουκάτι , κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς στο παρελθόν και ούτε θα καταφέρει κανείς στο μέλλον.

Xrider
05/08/2011, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ο Στόνερ δεν μπορεί να είναι φούφουτος. Έδωσε πρωτάθλημα στη Ντουκάτι , κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς στο παρελθόν και ούτε θα καταφέρει κανείς στο μέλλον.
Τοτε ειχε πλαισιο η μηχανη και την μεγαλητερη τελικη απ'ολους :p απο τοτε εχουν περασει χρονια.
Και τωρα παλι θα εχει πλαισιο γιατι μαλλον καταλαβαν οτι δεν τους παιρνει για αλλα πειραματα.

menelaos46
05/08/2011, 10:49

Ο Στόουνερ δεν είναι σίγουρα φούφουτος αλλά έχε υπ'όψξν σου ότι το 2007 με το Ντουκάτι εκείνο νίκη είχε πάρει και ο Καπιρόσι που σημαίνει ότι το μηχανάκι ήταν ίσως και καλύτερο από τον ανταγωνισμό...

andgeo
05/08/2011, 12:37
Το (μηχανάκι !!!!) ήταν καλύτερο από το 2006 και τα 1000cc του όταν έχασε το πρωτάθλημα ο Καπιρόσσι από το ταλέντο που ακούει στο όνομα Gibernau που τους κατασκότωσε και τους άφησε 3 αγώνες εκτός ...

johnpan
05/08/2011, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Το (μηχανάκι !!!!) ήταν καλύτερο από το 2006 και τα 1000cc του όταν έχασε το πρωτάθλημα ο Καπιρόσσι από το ταλέντο που ακούει στο όνομα Gibernau που τους κατασκότωσε και τους άφησε 3 αγώνες εκτός ...
link?:uplate:

andgeo
05/08/2011, 12:42
Δεν έχω ...

andgeo
05/08/2011, 13:04
Άκυροι οι 3 αγώνες εκτός ... Καταλονία 2006 και ακολούθησαν 15ος 9ος 5ος 8ος από εκεί που μέχρι τότε είχε σχεδόν πάντα βάθρο !!! Έχασε την φόρμα του .

maniatiakos
05/08/2011, 15:41
ένα αγώνα εκτός έμεινε ο capirossi μετά το ατύχημα αλλά,όπως ειπώθηκε, 'εχασε τη φόρμα του..
όσον αφορά το αν ο stoner είναι φούφουτος και αν αυτό συνάγεται από το ότι ο capirossi πήρε νίκες με το ντούκο και αυτό είναι δείκτης ότι η μηχανή ήταν ανώτερη από το συναγωνισμό κτλ θα σας θυμίσω μερικά πραγματάκια:

-ο loris δεν είναι κανάς τυχαίος οδηγός και εξηγούμαι:το μακρινό '02 μετά τον Ρόσσι δεύτερος στη βαθμολογία με δορυφορική παρακαλώ(west) μαντέψτε ποίος ήταν..και τότε το grid ήταν γεμάτο και τα μοτόρια 500 2-χρονα χωρίς ηλεκτρονικά..

-μην ξεχνάτε ότι ο capirossi ήταν από το '04 στην ντουκάτι με νίκη και βάθρο από την 1η χρονιά.

οπότε με την ντουκάτι την χρονιά που πήρε πρωτάθλημα ο stoner πήρε νίκες και ένας εξίσου μεγάλος οδηγός ο capirossi.To ότι είχε την μεγαλύτερη τελική δεν σημαίνει ότι ήταν και η καλύτερη μηχανή γιατί υπάρχουν πίστες που δεν βοηθά αυτό π.χ le mans.Ποτέ η ντουκάτι δεν ήταν το καλύτερο πακέτο και η πιο φιλική μοτοσυκλέτα και αυτό αποδείχτηκε δίοτι υπήρξε τάφος για πολλούς οδηγούς melandri(θυμηθείτε τι έκανε με τη fortuna) και τώρα rossi.

Σίγουρα ο stoner δεν είναι φούφουτος.Είναι ο πιο γρήγορος και 'άνιωθος' οδηγός αυτή τη στιγμή στο grid.Αν είναι ο πιο μαχητής δεν ξέρω γιατί ως την ώρα ως τέτοιο βλέπω τον lorenzo.

chr1s_86
05/08/2011, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniatiakos
...

Well said! :beer:

SoulGR
05/08/2011, 18:52
το να σηκωθει να φυγει τωρα ειναι σαν να δεχεται ηττα,οποτε μου φαινεται πολυ απιθανο να κανει κατι τετοιο..

andgeo
05/08/2011, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniatiakos
ένα αγώνα εκτός έμεινε ο capirossi μετά το ατύχημα αλλά,όπως ειπώθηκε, 'εχασε τη φόρμα του..
όσον αφορά το αν ο stoner είναι φούφουτος και αν αυτό συνάγεται από το ότι ο capirossi πήρε νίκες με το ντούκο και αυτό είναι δείκτης ότι η μηχανή ήταν ανώτερη από το συναγωνισμό κτλ θα σας θυμίσω μερικά πραγματάκια:

-ο loris δεν είναι κανάς τυχαίος οδηγός και εξηγούμαι:το μακρινό '02 μετά τον Ρόσσι δεύτερος στη βαθμολογία με δορυφορική παρακαλώ(west) μαντέψτε ποίος ήταν..και τότε το grid ήταν γεμάτο και τα μοτόρια 500 2-χρονα χωρίς ηλεκτρονικά..

-μην ξεχνάτε ότι ο capirossi ήταν από το '04 στην ντουκάτι με νίκη και βάθρο από την 1η χρονιά.

οπότε με την ντουκάτι την χρονιά που πήρε πρωτάθλημα ο stoner πήρε νίκες και ένας εξίσου μεγάλος οδηγός ο capirossi.To ότι είχε την μεγαλύτερη τελική δεν σημαίνει ότι ήταν και η καλύτερη μηχανή γιατί υπάρχουν πίστες που δεν βοηθά αυτό π.χ le mans.Ποτέ η ντουκάτι δεν ήταν το καλύτερο πακέτο και η πιο φιλική μοτοσυκλέτα και αυτό αποδείχτηκε δίοτι υπήρξε τάφος για πολλούς οδηγούς melandri(θυμηθείτε τι έκανε με τη fortuna) και τώρα rossi.

Σίγουρα ο stoner δεν είναι φούφουτος.Είναι ο πιο γρήγορος και 'άνιωθος' οδηγός αυτή τη στιγμή στο grid.Αν είναι ο πιο μαχητής δεν ξέρω γιατί ως την ώρα ως τέτοιο βλέπω τον lorenzo.
Μια χαρά τα λες ...

webassasin
05/08/2011, 21:21
ποιος ακουει το διατσιδη αμα ανεβει παλι θεσεις ο ροσσι με το χοντα..
12ος ο ροσσι και ο διατσιδης ασχολειται με αυτον και οχι με τους πρωτους..

byron
05/08/2011, 21:39

ok παρεξήγηση. Αυτα είναι λίγο πολύ γνωστά απ΄τον ίδιο τον ρόσσι που τα είχε αναφέρει στην βιογραφία του. Μάλιστα αναφέρει οτι η (παρόμοια) φιλοσοφία της ducati με τη Ηοnda ήταν αυτή που τον απέτρεψε να υπογράψει με τη Ducati τότε (είχαν συζητήσεις) και προτίμησε τη Υamaha.

el patron
06/08/2011, 00:32
Οπως δειχνουν τα πραγματα τωρα η ducati δεν κολαει με τον γιατρο, σχεδον ολοι αν οχι οι πιο πολλοι κραζουν την μοτοσυκλετα
Εγω θα πω αυτο που πιστευω , η ducati ειναι πολυ διαφορετικης φιλοσοφιας σε σχεση με τις ιαπωνικες , για να παει γρηγορα θελει μαστιγωμα πραγμα που ο γιατρος δεν το κανει , αυτος οδηγαει πιο στρωτα και με πιο απλωτα , σιγουρα εχει καποια θεματα να λυσει
Αλλα ελεος πια με το κραξιμο .. Ναι ρε εβαλαν μη πλαισιο ,η ακομα χρησιμοποιουν σε μοντελα δρομου χωροδικτυωμα φτιαγμενο απο εργαλιομηχανες και οχι κουφωματα αλουμηνιου, οι ανθρωποι ειναι ασχετοι εεε; Α μην ξεχασω σημερα οδηγησα την diavel και ακομα δεν εχω επανελθει στους κανονικους σφυγμους οποτε δικαιολογητε ο ερωτας μου με τις ιταλικες θεες!!

7gibernau
06/08/2011, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Το (μηχανάκι !!!!) ήταν καλύτερο από το 2006 και τα 1000cc του όταν έχασε το πρωτάθλημα ο Καπιρόσσι από το ταλέντο που ακούει στο όνομα Gibernau που τους κατασκότωσε και τους άφησε 3 αγώνες εκτός ... :smokin:

Xrider
06/08/2011, 08:15
Τελικα μενει και ηταν απλα ραδιο αρβυλα.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=8218

Volo
08/08/2011, 15:58
Απορία παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά από στησίματα :P
Από ότι φαίνεται ο Δόκτωρ φέτος δεν μπορεί να το στήσει το
μηχανάκι. Το μπροστινό λέει δεν δίνει πληροφορίες. Μετά άκουσα
ότι το Ducati είναι χωρίς πλαίσιο. Ο κινητήρας λέει αποτελεί μέρος
του πλαισίου. Αυτό πως αλλάζει δηλαδή τη συμπεριφορά τις μοτοσυκλέτας?
Τι στο διάολο θα τον δούμε ποτέ να παλεύει με τους πρώτους ή όλα είναι
μούφες?

Joyrider
08/08/2011, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Μετά άκουσα ότι το Ducati είναι χωρίς πλαίσιο. Ο κινητήρας λέει αποτελεί μέρος
του πλαισίου. Αυτό πως αλλάζει δηλαδή τη συμπεριφορά τις μοτοσυκλέτας?

Κάπως έτσι μοιάζει και μάλλον μη έχοντας ολόκληρο πλαίσιο, όλες οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνονται σε εκείνο το μπροστινό κομμάτι.

Απότι είχα διαβάσει κάπου είναι λιγότερο ενδοτικό από ένα συμβατικό πλαίσιο γιαυτό και δεν μπορεί να βρει την απαιτούμενη πρόσφυση που θέλει στο μπροστινό, για να το στρίψει όπως θέλει.

233465

menelaos46
08/08/2011, 16:17
Εγώ πάλι από τα πολύ λίγα που καταλαβαίνω νομίζω πως αυτό το σύστημα δεν θα έχει και πολύ μεγάλη εξέλιξη γιατί δεν προσφέρει καλή αίσθηση ακριβώς επειδή ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου.
Ίσως βέβαια για να το πιστεύουν τόσο εκεί στη ντουκάτι κάτι παραπάνω να ξέρουν...

Corvo
08/08/2011, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγώ πάλι από τα πολύ λίγα που καταλαβαίνω νομίζω πως αυτό το σύστημα δεν θα έχει και πολύ μεγάλη εξέλιξη γιατί δεν προσφέρει καλή αίσθηση ακριβώς επειδή ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου.
Ίσως βέβαια για να το πιστεύουν τόσο εκεί στη ντουκάτι κάτι παραπάνω να ξέρουν...

ειμαι σιγουρος πως τα ιδια ειπωθηκαν πολλες φορες στη μηχανολογια ειτε αυτο/το ειτε μοτοσυκλετας

Volo
08/08/2011, 16:40
Thx για τις απαντήσεις :beer:
Ανάθεμα αν καταλαβαίνω λεπτομέρειες αλλά μάλλον ο Stoner το κράτησε
μυστικό για την πάρτυ του.
Πριν τα 800αρια το Ducati ήταν με κανονικό πλαίσιο? Γιατί τότε ήταν πολύ
ανταγωνιστικό το εργαλείο. O Capi τέζα το πήγαινε. Valencia του 06 νομίζω είχε
οδηγήσει και ο Bailyes και κέρδισε τον αγώνα.

Corvo
08/08/2011, 18:11
καλα θυμασαι και τοτε αν δεν κανω λαθος ηταν με χωροδικτυομα μεχρι το 2007 δηλαδη

το 2008 απεκτησε αυτο το "πλαισιο"

Joyrider
09/08/2011, 13:19
Ρε μπας και θέλει να τους φοβερίσει για να του φέρουν άλλο πλαίσιο? :lol:

Αλήθεια το συμβόλαιο γίνεται να σπάσει? 2 χρόνια δεν είναι?

T.R.E
09/08/2011, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Kαι στα υπόλοιπα μηχανάκια ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου... Στην Ducati θα λέγαμε ( έλεγα) ότι ο κινητήρας "είναι" το πλαίσιο και τα 2 "υποπλαίσια" υπάρχουν μόνο για να εδράζονται οι αναρτήσεις...

byron
09/08/2011, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Kαι στα υπόλοιπα μηχανάκια ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου... Στην Ducati θα λέγαμε ( έλεγα) ότι ο κινητήρας "είναι" το πλαίσιο και τα 2 "υποπλαίσια" υπάρχουν μόνο για να εδράζονται οι αναρτήσεις...

Σωστά θα έλεγες.
Πιστεύω οτι και οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί ότι το σύστημα τους δεν δουλεύει τούλάχιστον με την υπάρχουσα τεχνολογία αφού δεν μπορεί να οδηγηθεί σχεδόν από κανέναν. Ο Stoner ναι μεν το πήγαινε, αλλά απ΄το 2009 και μετά που καταργήθηκε το trelis, και εκείνος είχε μεγάλα προβλήματα με το μπροστινό και ουκ ολίγες πτώσεις.

Ίσως η Ducati επένδυσε πολλά σε μια ιδέα που ΑΝ δούλευε θα τους προσέφερε το πλεονέκτημα που έχασαν όταν οι Ιάπωνες έφτιαξαν καλύτερους κινητήρες σε σχέση με ότι είχαν το 2007.

Joyrider
12/08/2011, 13:27
"I read about something from my new manager, the Superbike rider Marco Melandri, who knows everything about my decision for next year!"

:lol:

http://www.visordown.com/motorcycle-racing-news-moto-gp/no-honda-for-rossi-only-ducati/18814.html

makis206
12/08/2011, 13:50
:lol:

"So for sure I will race with Ducati - if Melandri agrees!" :rotflmao:

Joyrider
20/08/2011, 11:13
Ρε μπας και θέλει να τους φοβερίσει για να του φέρουν άλλο πλαίσιο? :lol:

Χμμμ

http://motomatters.com/news/2011/08/18/ducati_building_aluminium_chassis_as_par.html

Corvo
20/08/2011, 11:28
Χμμμ

http://motomatters.com/news/2011/08/18/ducati_building_aluminium_chassis_as_par.html

ποσο μπροστα εισαι ε?:lol:

καλο θα ηταν να προσπαθουν να τα εξελιξουν και τα δυο ταυτοχρονο και το "μη πλαισιο" και αυτο του αλουμινιου αλλα δυστυχως δεν εχει το ανθρωπινο δυναμικο οπως ειπε ο Jery σε συνεντευξη

Joyrider
20/08/2011, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
ποσο μπροστα εισαι ε?:lol:

καλο θα ηταν να προσπαθουν να τα εξελιξουν και τα δυο ταυτοχρονο και το "μη πλαισιο" και αυτο του αλουμινιου αλλα δυστυχως δεν εχει το ανθρωπινο δυναμικο οπως ειπε ο Jery σε συνεντευξη

Μπα απλά πλάκα έκανα. :lol:

Πάντως όπως λέει και το άρθρο, εδώ δεν ξέρουν πως να φτιάξουν τέτοιο πλαίσιο, θα το εξελίξουν κιόλας? :confused:

Construction of the chassis has been farmed out to a third-party chassis builder with many years' experience of fabricating aluminium parts. By contracting the building of the chassis out, Ducati are avoiding the pitfalls that prevented them from embarking on such a project earlier, and which team boss Vito Guareschi continually raised when confronted by Italian journalists: Ducati has never built an aluminium twin spar chassis and has no experience in manufacturing them, and so would be starting with a huge deficit to the Japanese factories.

Corvo
20/08/2011, 11:48
Μπα απλά πλάκα έκανα. :lol:

Πάντως όπως λέει και το άρθρο, εδώ δεν ξέρουν πως να φτιάξουν τέτοιο πλαίσιο, θα το εξελίξουν κιόλας? :confused:

Ελπιζω να την βρουν την λυση παντως οι ιταλοι και γρηγορα.

Μεχρι το 2006 ειχε χωροδικτυομα ετσι δεν ειναι?

Δεν γινεται να γυρισουν εκει που ηδη εχουν καποια πραγματα στις αποθηκες και δεν θα χασουν πολυ χρονο?

billydurex
21/08/2011, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Οπως δειχνουν τα πραγματα τωρα η ducati δεν κολαει με τον γιατρο, σχεδον ολοι αν οχι οι πιο πολλοι κραζουν την μοτοσυκλετα
Εγω θα πω αυτο που πιστευω , η ducati ειναι πολυ διαφορετικης φιλοσοφιας σε σχεση με τις ιαπωνικες , για να παει γρηγορα θελει μαστιγωμα πραγμα που ο γιατρος δεν το κανει , αυτος οδηγαει πιο στρωτα και με πιο απλωτα , σιγουρα εχει καποια θεματα να λυσει
Αλλα ελεος πια με το κραξιμο .. Ναι ρε εβαλαν μη πλαισιο ,η ακομα χρησιμοποιουν σε μοντελα δρομου χωροδικτυωμα φτιαγμενο απο εργαλιομηχανες και οχι κουφωματα αλουμηνιου, οι ανθρωποι ειναι ασχετοι εεε; Α μην ξεχασω σημερα οδηγησα την diavel και ακομα δεν εχω επανελθει στους κανονικους σφυγμους οποτε δικαιολογητε ο ερωτας μου με τις ιταλικες θεες!!

+999999

booktsio
28/10/2011, 22:53
μπουρδέλα ducati

Aggelos_SV
31/10/2011, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
μπουρδέλα ducati

Ποτάνα κενωνία....

:bawl: :lol: :bawl:

SoulGR
31/10/2011, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ποτάνα κενωνία....

:bawl: :lol: :bawl: που αλλους τους πας στην Honda και αλλους στην Ducati...:lol: :lol: