View Full Version : αθηνα-καβαλα!
mangalord
05/08/2011, 13:31
Λοιπον παιδια μιας και θέλω να ανεβω με τη μηχανη προς καβαλα αυθημερον (παίζει και με δόσεις σε 2 ημέρες) θα θελα μερικες συμβουλες απο τους εμπειρότερους! Θέλω να περάσω κι απο καμια ωραια διαδρομή και επίσης σκέφτομαι μήπως κατασκηνώσω κάπου για το βράδυ.
Camping (http://www.rentocamp.com/camping-irini.htm)
Αρχικά δημιουργήθηκε από mangalord
Λοιπον παιδια μιας και θέλω να ανεβω με τη μηχανη προς καβαλα αυθημερον (παίζει και με δόσεις σε 2 ημέρες) θα θελα μερικες συμβουλες απο τους εμπειρότερους! Θέλω να περάσω κι απο καμια ωραια διαδρομή και επίσης σκέφτομαι μήπως κατασκηνώσω κάπου για το βράδυ.
Mε τι μηχανή;
mangalord
05/08/2011, 14:28
Με ενα γυμνο z 750 θα παω sniper. Βασικα με ενδιαφερει οχι το που θα μείνω καβαλα αλλα στο ενδιαμεσο. Στα μισα της διαδρομης ας πουμε για να παω πιο ανετα,
Με ενα γυμνο z 750 θα παω sniper. To link Που εβαλες sepadak δεν ανοιγει!
Μια χαρά ανοίγει...
Αλλά με Ζ750 αυθημερόν... αν έχεις γερό σβέρκο γίνεται.. αλλά δύσκολα καλοκαίρι.
mangalord
05/08/2011, 14:32
Ναι γι αυτο λεω να μείνω καπου στο ενδιάμεσο (camping) και να μη παω με τη μια
Ναι γι αυτο λεω να μείνω καπου στο ενδιάμεσο (camping) και να μη παω με τη μια
ΟΚ, ξεκινάς ΝΩΡΙΣ το πρωί ώστε να ΜΗΝ περάσεις μεσημέρι από τον Θεσσαλικό κάμπο.
Αράζεις το μεσημέρι σε κάπνγκ της Κατερίνης ή Λιτόχωρου και την επομενη ξεκινάς πάλι νωρίς.
Φοράς καλοκαιρινά διάτρητα δέρματα και πίνεις πολλά υγρά (όχι νερό παγωμένο - θες ηλεκτρολύτες).
Προσοχή, η εγνατία από Θεσσαλονίκη και μετά δεν έχει βενζινάδικα, οπότε καλύτερα να βγεις μετά τη Βόλβη προς Ασπροβάλτα και να πας από την παλιά εθνική (με πολύ προσοχή).
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αράζεις το μεσημέρι σε κάπνγκ της Κατερίνης ή Λιτόχωρου και την επομενη ξεκινάς πάλι νωρίς.
Κοιτα για καμπιγκ στον παντελεημονα ή στη σκοτινα ή στο λιτοχωρο
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κοιτα για καμπιγκ στον παντελεημονα ή στη σκοτινα ή στο λιτοχωρο
:beer:
Στην Παραλία Παντελεήμονα εννοεί... (λίγο πρίν τον Πλαταμώνα). Ο Νέος Παντελεήμονας είναι στο βουνό. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο Νέος Παντελεήμονας είναι στο βουνό. :lol:
Ο παλιός έιναι στο βουνό, σύντροφε...:winka:
mangalord
05/08/2011, 15:15
Ωραια! Προτεινεται ρε παιδια και κανα camping να ξερω να παω κατ ευθειαν μη ψαχνω! Α και καμια ωραια διαδρομη με στροφες
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο παλιός έιναι στο βουνό, σύντροφε...:winka:
O Παλιός είναι πιο ψηλά στο βουνό.. ο Νέος είναι πάνω από την Εθνική.. Φίλος έχει φάρμα με άλογα εκεί :winka:
Ωραια! Προτεινεται ρε παιδια και κανα camping να ξερω να παω κατ ευθειαν μη ψαχνω! Α και καμια ωραια διαδρομη με στροφες
Καβάλα θες να πας ή σου κάνει η Καστοριά; :lol: :lol:
Έχει ένα γαμάτο στροφιλικι από Επτάλοφο προς Καστοριά...
Μία ευθεία είναι η διαδρομή σου..
(ΠΡΟΣΟΧΗ στην αριστερή στροφή μετά το κάστρο του Πλαταμώνα, εκεί με την πινακίδα που σου λέει με ποσα πας... Πας σίγουρα με παραπάνω απ' όσα μπορείς να στρίψεις στην στροφή που κλείνει)
edit : Δες (http://www.vrisko.gr/dir/kampingk/neos-panteleimonas/)
Απο το κόμβο Ν. Ηρακλειτσας μέχρι το κομβο Ν. Καρβαλης :D
mangalord
05/08/2011, 17:01
Κατι ακομα ρε παιδια... τι μπορω να βάλω αναμεσα στα σαμαρια και τη μοτο για να μη γρατσουνισω τπτ στο ταξίδι? Εχω ακουσει απο πανακια αντιολισθητικα σε μαγαζια με ειδη αυτοκινητου μέχρι κουβέρτες σιλικόνης με το μέτρο!! Δεν εχω βρει κατι απ αυτα.
και απο την παραλια της τουσλας (μετα την ασπροβαλτα πριπου) η παληα παραλιακη εθνικη μεχρι τον κομβο της ν.ηρακλειτσας, ανοιχτες με 200αρες, μονο προσεχε αυτο τον καιρο τους ''λουωμενους'' ...