View Full Version : Η καλή μέρα....
Johnny_Nik
10/08/2011, 07:57
....από το πρωί φαίνεται!!!
Και γιατί όχι? Ξεκινάω σιγά σιγά να πάω στη δουλειά και ξεκινάμε με ένα ωραιότατο τρακάρισμα (αυτοκίνητο εμβόλισε το λεωφορείο της γραμμής από πίσω και έκλεισε το δρόμο). Τι να κάνω αλλάζω δρόμο και πάω από αλλού. Βέβαια η μηχανή είχε άλλη άποψη γιατί στα 100 μέτρα από το σπίτι χάνω τον αριστερό κύλινδρο, την αφήνω να τσουλίσει παρακάτω (μιας και κατηφόρα) χάνω και τον δεξί... Κόκκαλο μές στη μέση στο δρόμο... Βενζίνη λέω και γυρίζω στη ρεζέρβα να γεμίσω τα carb, παίρνει μπρός και στα 50 μέτρα χάνω πάλι τον αριστερό κύλινδρο. (Βουλωμένο carb η γραμμή βενζίνης?), γιατί βενζίνη τελικά είχα...
Δεν πτοούμαι και επιστρέφω σπίτι (σπρώχνοντας), αποφασισμένος ότι σήμερα θα πάω με το κουτί στη δουλειά. Πάω βάζω μπρος (με δυσκολία) και λέω να πάω για βενζίνη μιας και ήταν σχεδόν πάτο. Πάω στο βενζινάδικο φουλάρω. Πάω να βάλω μπρος, αμ δε!!! Δεν έσκαγε ούτε για δείγμα...! Έρχεται ο βενζινάς το βγάζουμε στην άκρη...
Αμέσως σκέφτομαι ότι μάλλον πρόκειται για μπουζί γιατί λόγω έλλειψης χρήμάτων το σέρβις μεταφέρθηκε για άλλες 5000 χιλιόμετρα. Ψάχνω πίσω και βρίσκω μια τετράδα παλιά. Αλλάζω και ω! πήρε...! Τα μπουζί που φόραγα σε άθλια κατάσταση. (Για του δουλειά δεν το συζητάμε είχα ήδη αργήσει μισή ώρα). Σβήνω για να σιγουρέψω ότι θα πάω σπίτι μετά τη δουλειά και μένω πάλι με το.... λεβιέ στο χέρι!
Αμέσως τσιμπάω το παπί του βενζινά και βουρ για Φρατζή, 4άδα μπουζί 22 ευρώ (από τα 25 που μου απέμειναν ώσπου να πληρωθώ) και πίσω. Βάζω μπουζί, γυρίζω μίζα παίρνει. Σβήνω ξαναπαίρνει, παίζω κανα 2 φορές φαίνεται ΟΚ και ξεκινάω (αργοπορημένος ήδη 1μιση ώρα)
Με 2 ώρες αργοπορία φτάνω στην δουλειά, μπαίνω μέσα μπαρουτιασμένος και λέω καλημέρα στους παρευρισκόμενους. Απόκριση καμία. Πάω στο γραφείο, βγαίνω για καφέ, παίρνω τον καφέ και ξαναγυρίζω.
Νά σου και η προιστάμενη που πριν δεν μου μίλησε... Γυρίζει με ύφος 10 διευθυντάδων και μου λέει: "Καλημέρα δεν λες εδώ που μπαίνεις?? Δεν φτάνει που άργησες κιόλας" Της εξηγώ ότι ήδη είχα πει καλημέρα όταν μπήκα σύν τον λόγο που άργησα. Δεν με πίστεψε και συνέχισε ένα κράξιμο ανευ προηγουμένου...! Πάω τσατισμένος στο αμάξι και βουτάω την τετράδα μπουζί που φόραγα, την τετράδα μπουζί που είχα στο πορτμπαγάζ και την απόδειξη που αγόρασα τα καινούργια και της τα πετάω πάνω στο γραφείο με ένα χαρακτηριστικό "Δεν μας γ@...ς και εσύ πρωί πρωί!!!!"
και η ώρα είναι μόλις 9....
Και η τρελή μέσα ακόμα καντήλια κατεβάζει
πιο πολυ ψωμι τρως με το μελι παρα με το ξυδι.
makis206
10/08/2011, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Και η τρελή μέσα ακόμα καντήλια κατεβάζει
AΣΤΑΔΙΑΛΑ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ ΑΣ'ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΣΥΧΟ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΡΕΧΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑ! ΟΞΩ ΠΑΛΙΟΣΚΡΟΦΑ!! ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!!!:evil: :evil: :evil:
Δείξε της το Γιάννη.. :rotflmao:
panos1050
10/08/2011, 08:26
τον Μητσοτακι ειδες πρωι πρωι ???????????? :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a66: :a66:
Johnny_Nik
10/08/2011, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δείξε της το Γιάννη.. :rotflmao: [/B]
Μα της χρειάζεται....! Ηρέμησε πάντως τώρα και είμαι σίγουρος ότι όλη την υπόλοιπη μέρα θα τσακώνεται με τους υπόλοιπους. Ξέρει ότι μαζί μου δεν βγάζει άκρη έτσι κ αλλιώς...
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
τον Μητσοτακι ειδες πρωι πρωι ???????????? :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a66: :a66:
Έλα μου ντε...! Αυτό που μου τη σπάει περισσότερο όμως είναι ότι δεν μπορώ να φτιάξω τη μηχανή ώσπου να σχολάσω... Σε τέτοιες φάσεις αγχώνομαι και γίνομαι πολύ νευρικός γιατί είναι κάτι που πρέπει να γίνει σπάω το κεφάλι μου για το τί μπορεί να έχει, παίζει να σκεφτώ και όλα τα πιθανά προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω κανένα!!! (το απόγευμα θα ξέρω ελπίζω)
Cpt. Haddock
10/08/2011, 09:14
[...]Νά σου και η προιστάμενη που πριν δεν μου μίλησε... Γυρίζει με ύφος 10 διευθυντάδων και μου λέει: "Καλημέρα δεν λες εδώ που μπαίνεις?? Δεν φτάνει που άργησες κιόλας" Της εξηγώ ότι ήδη είχα πει καλημέρα όταν μπήκα σύν τον λόγο που άργησα. Δεν με πίστεψε και συνέχισε ένα κράξιμο ανευ προηγουμένου...! Πάω τσατισμένος στο αμάξι και βουτάω την τετράδα μπουζί που φόραγα, την τετράδα μπουζί που είχα στο πορτμπαγάζ και την απόδειξη που αγόρασα τα καινούργια και της τα πετάω πάνω στο γραφείο με ένα χαρακτηριστικό "Δεν μας γ@...ς και εσύ πρωί πρωί!!!!"
[...]
Στο δημόσιο δουλεύουμε, ε;
Johnny_Nik
10/08/2011, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο δημόσιο δουλεύουμε, ε;
Ναί :D (Να ρωτήσω πως το κατάλαβες?)
Cpt. Haddock
10/08/2011, 09:19
Δεν ειναι προφανες?
:wave2:
transalpblack
10/08/2011, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
πιο πολυ ψωμι τρως με το μελι παρα με το ξυδι.
Καλό... πολύ καλό!!!
Ναί :D (Να ρωτήσω πως το κατάλαβες?)
Εχεις δοκιμάσει να βρίσεις προισταμενο στον ιδιωτικό τομέα; :rolleyes:
Ναί :D (Να ρωτήσω πως το κατάλαβες?) Ιδιωτικός τομέας, αργοπορία 2 ώρες και πετάγομαι να πάρω καφέ...δεν υπαρχει...το σύστημα crashάρει. Επίσης τσαμπουκάδες του στυλ "τα παλιά μπουζί και αποδείξεις στην μούρη" και στιχομυθίες "δεν μας γ@μ@ς και εσύ ...κλπ" είναι απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας:D
Δεν ειναι προφανες?
:bigcry: :bigcry:
:beer: :beer:
Johnny_Nik
10/08/2011, 10:30
Και μόλις ηρέμησε και η προϊστάμενη....
Κατάφερε να κάνει ζημιά σε αρχεία ενός ολόκληρου έτους τα οποία έπρεπε να ξαναβρούμε και να βάλουμε στη θέση τους. Μετά από ηρωικές προσπάθειες κατάφερα να της τα γυρίσω μέχρι πριν 4 ημέρες. Της πέρασαν τα νεύρα και ταυτόχρονα τιμωρήθηκε αφού θα χρειαστεί να ξαναφτιάξει όλο το αρχείο των περασμένων 4 ημερών... (Όχι τραγικά πράγματα αλλά είναι δουλίτσα). Έχει περάσει πάνω από μισή ώρα που όπου με βλέπει όλο ευχαριστώ μου λέει μέ έσωσες...
:D
Ώρα να αρχίσω να ελπίζω ότι η μέρα θα πάει καλύτερα?
makis206
10/08/2011, 10:48
Ώρα να αρχίσω να ελπίζω ότι η μέρα θα πάει καλύτερα?
Αναλόγως. Βάλε μια φωτό της και βλέπουμε :D
Johnny_Nik
10/08/2011, 10:50
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Εχεις δοκιμάσει να βρίσεις προισταμενο στον ιδιωτικό τομέα; :rolleyes:
ναι :alien:
γιάννη ή νίκο ή dr.house ή ότιάλλο.. θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα.. ριλαξ, και μη ξαναβγεις το υπόλοιπο της μέρας :lol: :beer:
sovaros_user
10/08/2011, 14:38
δημοσιο ? Εγω θα εφευγα απ την τσατιλα μου κ θα γυρνουσα τον σεπτεμβριο μεχρι να μου περασει :lol:
nikos_abel
10/08/2011, 14:46
Άντε ρε μλκς πρωί πρωί να κάψουμε κανα πληκτρολόγιο με τις ιστορίες σας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(εμείς οι αδειούχοι του Ιδ. Τομέα)
Johnny_Nik
10/08/2011, 16:11
Για να λέμε και την αλήθεια έχω δοκιμάσει να βρίσω προϊστάμενο στον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα είχα σηκωθεί και είχα φύγει τελείως και 2 μέρες μετά με πήραν τηλέφωνο να ξαναπάω στη δουλειά. Βέβαια ίσως να έπαιξε ρόλο ότι ο τσακωμός δεν είχε ξεκινήσει από χαζομάρες αλλά από σοβαρό λόγο και είχα απόλυτο δίκιο τότε.
Για την ιστορία το κουτί είναι εντάξει. Το ίδιο και η μηχανή στην οποία τελικά είχε φρακάρει το φλοτέρ στο καρμπυρατέρ που με άφησε πρώτο και περνούσε ελάχιστη βενζίνη. Το άλλο απλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει μόνο του και αποτελείωσε το μπουζί (ευτυχώς μόνο το μπουζί).
Με 2 μπουζάκια και ένα καθαρισματάκι όλα ήρθαν όπως πρίν στα ίσα τους :D. Το κακό είναι ότι έχασα το τρίτο μεσημέρι στη σειρά που ήλπιζα οτι θα ξεκουραζόμουν... Αλλά τι να κάνουμε
ΥΓ: Στην TV είδα ότι ένας υπάλληλος έδειρε το αφεντικό του επειδή τον ξύπνησε... (Και δεν νομίζω να ήταν στο δημόσιο :p :p :p )
John Steed
10/08/2011, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
δημοσιο ? Εγω θα εφευγα απ την τσατιλα μου κ θα γυρνουσα τον σεπτεμβριο μεχρι να μου περασει :lol:
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Ιδιωτικός τομέας, αργοπορία 2 ώρες και πετάγομαι να πάρω καφέ...δεν υπαρχει...το σύστημα crashάρει. Επίσης τσαμπουκάδες του στυλ "τα παλιά μπουζί και αποδείξεις στην μούρη" και στιχομυθίες "δεν μας γ@μ@ς και εσύ ...κλπ" είναι απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας:D
μα γιατί το λες αυτό????:confused: :confused: :confused:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
έλιωσα από το γέλιο:bawl: :bawl: :bawl:
αφου δεν σε εκοψε κανα επιδομα εγκαιρης προαελευσης μη μιλας καθολου
Johnny_Nik
11/08/2011, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX
αφου δεν σε εκοψε κανα επιδομα εγκαιρης προαελευσης μη μιλας καθολου
Έχει κανονίσει ο Τζέφρι για αυτό το επίδομα :D. (Αν και αν θυμάμαι καλά η τύπισσα είναι συνδικαλίστρια της ΠΑΣΚΕ)
devil's animal
12/08/2011, 10:08
καλα της εκανες της κ@ργιολας...:lol: :lol:
Δεν ειναι προφανες?
Κλαίω μλκ :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
28/08/2011, 14:29
Μακη, αποθημενα σου βγαζεις?
:smokin:
ΦΩΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δειξε της το! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
rockobok
28/08/2011, 15:26
Έχει κανονίσει ο Τζέφρι για αυτό το επίδομα :D. (Αν και αν θυμάμαι καλά η τύπισσα είναι συνδικαλίστρια της ΠΑΣΚΕ)
Γι'αυτό και προιστάμενη...
yannis24
28/08/2011, 16:38
Δεν ειναι προφανες?
Χαχαχαχαχα!!!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
gs 500 f
28/08/2011, 23:24
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
εγω στην θεση σου θα της πηγαινα μια ληξιαρχικη πραξη γεννησεως και θα εκανα αιτηση απολυσης!!!
θα ξεκουραζομουνα κανα μηνα η μεχρι να περασει το καλοκαιρι και μετα θα εκανα ανακληση της αιτησης απολυσης!!!!
ετσι για να δουναι οτι οταν με τσαντιζουν δεν αστειευομαι!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!