View Full Version : κάποια πρόταση;;;
καλησπέρα...
γράφω από το κιν οπότε θα είμαι σύντομος.
είμαι στη θεσσαλονίκη κ θέλω να κατέβω προς αθηνα .θα ήθελα κάποια πρόταση για να παω να κατασκήνωσω για ένα δύο βραδυά σε κάποιο ωραίο μέρος.στο μυαλό μου είχα να ανέβω στον ολυμπο ,ίσως σε κάποιο καταφύγιο και να στησω κάπου εκεί δίπλα...
η αν παίζει κάποιο ριβερ-παρτυ η κάτι αντίστοιχο σκηνικό με χαβαλέ σε κάποιο μέρος...ίσως κάποιο event σε κανένα κάμπινγκ....
όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες...αν γίνεται να μην ξεφύγω πολύ εκτός από τον προορισμό μου...
ευχαριστώ κ καλές βόλτες!!!! :wave2:
sovaros_user
18/08/2011, 01:04
πεμπτη ? πηγαινε σε καμια παραλια της χαλκιδικης, ολο κ κατι θα παιζει.
micro_fresh
18/08/2011, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
πεμπτη ? πηγαινε σε καμια παραλια της χαλκιδικης, ολο κ κατι θα παιζει.
προς Αθήνα ρωτησε το παλικάρι :winka:
Joyrider
18/08/2011, 10:07
Αυτό μάλλον θα σε βγάζει εκτός προγράμματος:
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=PERAMOS080811
Αυτό μάλλον όχι:
http://fugazigr.wordpress.com/2011/08/07/2%ce%bf-festival-%c2%ab%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%83%c2%bb-19-22-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-2011/
:beer:
Joyrider
18/08/2011, 10:12
Επειδή δεν μπορώ να κάνω το δεύτερο λίνκ να δουλέψει :a37:
Τσάκο φωτό
233933
LARISEOS
18/08/2011, 10:24
μπορεις να κατασκηνώσεις αγιο Παντελεήμονα-πλαταμωνα εχει αρκετά camp...... και να κινηθείς απο εκει μετά.....
για κατερινη δεν ξερω εαν εχει camp.......
τωρα event και τετοια δεν εχω ακουσει κατι...
για επανω δεν ξερω πρεπει να παρης κανένα τηλ.......
τελικα βρηκα το τηλεφωνο απο ενα "καταφυγιο"/ξενωνα που ονομαζεται "σταυρός"!!!ειναι περιπου 20 λεπτα απο το λιτοχορο...
και σκεφτομαι να παω να κατασκηνωσω εκει σημερα....λεω να παρω και ενα μπουκαλακ κρασι....
αν καποιος εχει διαθεση, κερναω κρασακι!
LARISEOS
18/08/2011, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
τελικα βρηκα το τηλεφωνο απο ενα "καταφυγιο"/ξενωνα που ονομαζεται "σταυρός"!!!ειναι περιπου 20 λεπτα απο το λιτοχορο...
και σκεφτομαι να παω να κατασκηνωσω εκει σημερα....λεω να παρω και ενα μπουκαλακ κρασι....
αν καποιος εχει διαθεση, κερναω κρασακι!
καλα να περασεις.....φιλε μου.....εκει στην κατερινη εχουν μοτο παρέα .....και συναντιούνται κατι παιδια αλλα δυστυχώς δεν εχω κανενα τηλ απο αυτους........