PDA

View Full Version : βολτιτσα το απογευμα...

reinmeister
26/08/2005, 14:41
ο καιρος φαινεται οτι στρωνει οποτενες λεω να κανουμε μια ετσι και να πιουμε εναν γκαιφε στην γνωστη καντινα το απογιομα....εγω θα μαι στις 7 στο γνωστο περιπτερο με το φτυαρι λιγο μετα το σημειο που ενωνονται βουλιαγμενης και παραλιακη...

θα μεινω για κανα τεταρτο leave ro take...οσοι πιστοι.....

Runner Ducati
26/08/2005, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο καιρος φαινεται οτι στρωνει οποτενες λεω να κανουμε μια ετσι και να πιουμε εναν γκαιφε στην γνωστη καντινα το απογιομα....εγω θα μαι στις 7 στο γνωστο περιπτερο με το φτυαρι λιγο μετα το σημειο που ενωνονται βουλιαγμενης και παραλιακη...

θα μεινω για κανα τεταρτο leave ro take...οσοι πιστοι.....

Εαν δεν παω σε συναντηση Ducatisti σε γνωστη Ducatoγιαφκα, θα ερθω... αλλα δεν ειναι σιγουρο.............

και σημερα ειναι πρωτος ο Capirossi στα ελευθερα χρονομετρημενα πρωι, και μεχρι τωρα στα δευτερα... και θα ερχομουν με σημαια Ducati..........

παλιοκαμικαζηδες..........

:p :) :beer:

Tigas
26/08/2005, 14:49
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ,Η ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ:rolleyes: .

Stabak
26/08/2005, 14:51
μπορεί να μαι μέσα...
θα δω τον καιρό...

ρανερ αν δεν έρθεις δεν έχει μυστικά Πάχης! Κουλάδι!

Runner Ducati
26/08/2005, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
μπορεί να μαι μέσα...
θα δω τον καιρό...

ρανερ αν δεν έρθεις δεν έχει μυστικά Πάχης! Κουλάδι!

Ρε ρεμαλια... θα εχει briefing δηλαδη??

:beer: :p :lol:

reinmeister
26/08/2005, 15:19
αδερφες και παλληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια...σιγα ρε κυριες ...απο ζαχαρη ειστε?:p κι εσυ λυρατη κοτα ρανερ πας να την κανεις γυριστη...δεν θα σε πονεσω ...το υποσχομαι...:P

περαν της πλακας...θα δω καιρο κατα τις 7 παρα και αν ειναι οκ θα ξεκινησω...ευπροσδεκτες ολες οι μεγαλοκοπελες....:eyepop:

PALADIN
26/08/2005, 15:26
axxmm...exo kairo do antonaki apo konta....antonaki pos omorfines etsi sto avatar sou re??.. kai ti anoigmata einai auta?..pssss..arxigos exeis ginei.. :p

Runner Ducati
26/08/2005, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αδερφες και παλληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια...σιγα ρε κυριες ...απο ζαχαρη ειστε?:p κι εσυ λυρατη κοτα ρανερ πας να την κανεις γυριστη...δεν θα σε πονεσω ...το υποσχομαι...:P

περαν της πλακας...θα δω καιρο κατα τις 7 παρα και αν ειναι οκ θα ξεκινησω...ευπροσδεκτες ολες οι μεγαλοκοπελες....:eyepop:

Αμαν... σηκωνει φορμα ξυστρες το θεμα...

οποιος δεν κατεβει καντινα για βαρκιζα το island με 190-200 ειναι κοτα...................

ετοιμαστητε για ταγμα θανατου...........

:lol: :lol:

idi
26/08/2005, 16:41
Μπορει να περασω απο τη καντινα (να ξεφυγω και απο φιλο μου που τον παρατησε η γκομενα και με εχει πριξει!!!)

NikosRR
26/08/2005, 19:01
να δω ποτε θα φανω τυχερος να προλαβω ενα απογευματινο γκαιφε.ολο τσακμπαμ τα κανετε γμτ:bawl:

Valentino_Ptossi
26/08/2005, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Αμαν... σηκωνει φορμα ξυστρες το θεμα...

οποιος δεν κατεβει καντινα για βαρκιζα το island με 190-200 ειναι κοτα...................

ετοιμαστητε για ταγμα θανατου...........

:lol: :lol:

παει τοσα ρε το καβουρδιστηρι σου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Runner Ducati
27/08/2005, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
παει τοσα ρε το καβουρδιστηρι σου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και ομως φιλαρακι εαν παρω σχετικα καλα την αριστερη κατεβαινοντας, δηλαδη στην λωριδα μου και περι τα 120+ με 130 μεσα στην στροφη, λιγο πριν κοψω για την δεξια του island βγαζει 180-185 μεχρι στιγμης, με περισσοτερο κυνηγι ισως 190..................

αλλα λιγες φορες το κυνηγαω τοσο, γυρω στα 160-170 κατεβαινω.................

καλως τον παλι πισω....... :) :beer: :beer: