View Full Version : Κυκλώνουμε τη Κρήτη
Ρίχνω στο τραπέζι πρόταση για 2ημερη βόλτα, (για τους Αθηναίους αναχώρηση Πέμπτη βράδυ από Πειραιά & επιστροφή Κυριακή βράδυ από Ηράκλειο) γύρω από τη Κρήτη.
Τι εννοώ γύρω από τη Κρήτη? Κάνουμε λοιπόν το γύρο της Κρήτης, μόνο από επαρχιακούς δρόμους. Περνάμε από μικρά χωριουδάκια, φιδίσιους δρόμους με πολύ καλή χάραξη και άσφαλτο, όπως πχ Ζήρος ή Σφακιά, ή Καλλικράτη & τα σχετικά.
Ξεκινάμε από Ηράκλειο, συνεχίζουμε προς Χανιά, πάμε νότια, από εκεί ανατολικά μέχρι το νοτιοανακολικότερο άκρο της Ευρώπης (Ζάκρος) , πάμε βόρεια προς Βάι, από εκεί δυτικά πίσω Ηράκλειο.
Περνάμε από τα περισσότερα οροπέδια, από όλους τους ορεινούς όγκους.
Κάντε τη ΠΣΚ σας, βλέπω αν υπάρχει ενδιαφέρον, σας βάζω χάρτες (η διαδρομή έχει χαρακτεί και έχει γίνει). Ημερομηνίες, το συζητάμε, εδώ εξάλλου ο χειμώνας πάντα αργεί.
Διανυκτέρευση το συζητάμε, ύπαιθρο ή κανονίζω ξενώνες με την ανάλογη μασαμπούκα.
Δώρο σε κάθε συμμετέχοντα ένα μπουκάλι ρακί.
Δηλώστε ενδιαφέρον λοιπόν και πότε γενικότερα θα βόλευε. Αν μαζευτείτε κάμποσοι από πάνω θα γίνει το πιθανότερο έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
:wave2:
234212
Οι μπουλντοζιέρηδες δεν ξεσουρώνουν ποτέ στην Κρήτη ..?? :confused:
Αξίζει να δώσετε το παρών σε τέτοια βόλτα/ταξιδάκι.
Μια φορά το έκανα και πραγματικά άξιζε!! :beer:
manhunter
23/08/2011, 16:11
Πάρα πολύ καλή ιδέα, και αφορμή επιστροφής για λίγο στα πάτρια εδάφη.
Όσο νωρίτερα το ξέρουμε, τόσο καλύτερα.
Τι ημερομηνίες έχεις Μιχαλιώ κατά νου?
imitrelos
23/08/2011, 16:51
Mike μέσα εγώ άντε να μαζευτύμε :D για ημερομηνίες για πότε λές ???
αν υπαρχει το μπαγιοκο μεσα λεμε!!!!!!
:beer: :beer: :beer:
tzeronymo
23/08/2011, 17:04
kαντε το οταν γινει η παγκρητια λεω εγω μια ιδεα :wave2:
John Steed
23/08/2011, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Οι μπουλντοζιέρηδες δεν ξεσουρώνουν ποτέ στην Κρήτη ..?? :confused:
:rotflmao: :rotflmao:
+ ένας, ανάλογα με τις ημερομηνίες! :wave2:
Manalishi
23/08/2011, 17:34
Και απο εδώ!!!
+1
fantacid
23/08/2011, 17:37
μια συμμετοχη απο μενα!!!
δε νομιζω να ερθω, αλλα το ρακι δε το χανω!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Προφανώς και ενδιαφέρομαι...
makis206
23/08/2011, 18:26
Βλέπω καλό κόσμο στο θρεντ και με κόβω στο τέλος να στεγανοποιώ τις μπαγκαζιέρες να τις γεμίζω ράκα... :lol:
Η Παγκρήτια είναι το επόμενο ΣΚ. Δε νομίζω ότι προλαβαίνουμε, θα έχει και πολύ ζέστη ακόμα τότε & νομίζω καλύτερα να μην ήμαστε άπειρος κόσμος, αλλά κόσμος κυρίως μέσα από το φλόρουμ, χωρίς να σημαίνει και βέβαια ότι δε μπορούν να έρθουν φίλοι.
Ρε σβησατε το γαμωτικον με τα ποπ κορν?:confused:
Αν κάποιος έχει σε αρχείο .kml ή γενικότερα χάρτη με τη διαδρομή του 36αρου που είχε γίνει στη Κρήτη, θα ήμουν ευγνώμων αν μου τον έστελνε.
Θέλω να πάρω έξτρα ιδέες. :winka:
Όσον αφορά ημερομηνίες, πιστεύω ότι καλό θα ήταν, λόγο καιρού, να γινόταν τον Οκτώβρη.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν κάποιος έχει σε αρχείο .kml ή γενικότερα χάρτη με τη διαδρομή του 36αρου που είχε γίνει στη Κρήτη, θα ήμουν ευγνώμων αν μου τον έστελνε.
Θέλω να πάρω έξτρα ιδέες. :winka:
Όσον αφορά ημερομηνίες, πιστεύω ότι καλό θα ήταν, λόγο καιρού, να γινόταν τον Οκτώβρη.:wave2:
εδω εισαι!! (http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,3836.0.html) και οχι μονο τσι κρητης:winka:
ολα ειναι εκτως απο το φετινο!!
Aυτό που χρειάζεται παραπάνω σκέψη είναι η διαδρομή .... αν είναι ΜΟΝΟ από επαρχιακό δίκτυο, είναι σαν να αποκλείονται από τη συμμετοχή όλοι όσοι έχουν SS ή μεγάλες Street καθώς το επρχιακό δίκτυο δεν είναι και ότι καλύτερο γι αυτούς ....
Πιστεύω ότι η διαδρομή θα πρέπει να είναι 50/50 ΕΟ και Επαρχιακό δίκτυο ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Aυτό που χρειάζεται παραπάνω σκέψη είναι η διαδρομή .... αν είναι ΜΟΝΟ από επαρχιακό δίκτυο, είναι σαν να αποκλείονται από τη συμμετοχή όλοι όσοι έχουν SS ή μεγάλες Street καθώς το επρχιακό δίκτυο δεν είναι και ότι καλύτερο γι αυτούς ....
Πιστεύω ότι η διαδρομή θα πρέπει να είναι 50/50 ΕΟ και Επαρχιακό δίκτυο ....
Χμ.. Στο μυαλό μου έχω μόνο επαρχιακό δίκτυο. Εθνική σκέφτομαι πολύ λίγη, καθαρά για αναγκαστικούς λόγους ώστε να συνδεθούν κομμάτια.
Είδα και τους χάρτες από το 36ωρο, ευχαριστώ το φίλο. Θα περάσουμε από αρκετά μέρη που πέρασε το 36ωρο, αλλά εμείς από ακόμα περισσότερα, όπως πχ από Μακρύ Γιαλό μέχρι Ζήρο και από εκεί κάτω για Ζάκρο.
Έλα να γυρίζει..:wave2:
makis206
25/08/2011, 12:02
Έλα να γυρίζει..:wave2:
Μετά την αποποινικοποίηση θα πάμε;:rotflmao:
ΥΓ: Δεν κρατήθηκα Μιχαλιό..:p
blackbusa
25/08/2011, 12:13
βγαλε ενα τελικο κοστολογιο περιπου...να υπαρχει ενας μπουσουλας...και καποιες πληροφοριες για τιμες στο νησι...ενα βασικο κρητηριο πχ ειναι ο μεσος ορος τιμης της βενζινας...αν οντως ειναι 1,8+ οπως ακουγετε το κοστος ανεβαινει πολυ...και τι προγραμμα σκεφτεσε να κανεις...οχι ακριβως την διαδρομη αλλα πχ τοσα χλμ σε τοσες ωρες με τετοιους ρυθμους...
αιντε να δουμε ποτε θα παμε φυλακη αν ειναι...
blackbusa
25/08/2011, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
:a55:
ρε λαμογιο τι διαβαζεις εκει???σου εστειλε κιολλας το ροαντ μπουκι???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για κάποιο λόγο έκοψαν τα ποπκορν...
Παρακολουθώ... Μπας και βγω από το καβούκι μου μιας και φέτος μας ευνούχισαν....
John Steed
25/08/2011, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πχ ειναι ο μεσος ορος τιμης της βενζινας...αν οντως ειναι 1,8+ οπως ακουγετε το κοστος ανεβαινει πολυ...
1,75 με 1,80 ευρά. Εκεί γύρω παίζει...
Ίσως λίγο πιο φθηνή στο Ηράκλειο, αλλά νομό Ρεθύμνου και Χανίων, δεν παίζει πιο φθηνά.. :wave2:
Manalishi
25/08/2011, 13:11
Οκ, πάει αυτό, μένουν τα χλμ για να βγάλουμε τα κομπιουτεράαατσι μας....
Απο διαμονή?? Κάμπινγκ? Δωμάτια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βλέπω καλό κόσμο στο θρεντ και με κόβω στο τέλος να στεγανοποιώ τις μπαγκαζιέρες να τις γεμίζω ράκα... :lol:
Θα βαλεις και κανουλα ,,, γι με το ποτηρι???
Παντως το σκεφτομαι και εγω ....(παραπηρα φορα μου φαινεται !!! ) ;)
Εχετλαίος
25/08/2011, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
1,75 με 1,80 ευρά. Εκεί γύρω παίζει...
Ίσως λίγο πιο φθηνή στο Ηράκλειο, αλλά νομό Ρεθύμνου και Χανίων, δεν παίζει πιο φθηνά.. :wave2:
1.69 έβαλα σήμερα Χανιά
John Steed
25/08/2011, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Παντως το σκεφτομαι και εγω ....(παραπηρα φορα μου φαινεται !!! ) ;)
Άντε ντέ! :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
1.69 έβαλα σήμερα Χανιά
:eek: Από που?
makis206
25/08/2011, 14:00
Δεν σε νοιάζει νά'ρθεις να γεμίσεις απ'το Ρέθυμνο! :eyepop:
blackbusa
25/08/2011, 14:04
ειδατε τι εννοω...αναλογα απο περιοχη σε περιοχη παιζουν και αλλες τιμες...και φανταζομαι στα χωρια θα ειναι ακομα περισσοτερο τσιμπημενη..
Μικε ενας προυπολογισμος με το ποσα χλμ σκεφτεσε...τι τιμη βενζινας...τι ταχυτητες...που και πως διαμονη...κλπ κλπ θα μπορουσε να βοηθησει...
:beer:
Λίαν συντόμως θα υπάρξουν αναλυτικότερες πληροφορίες. Θα γράψω όμως μερικά πράγματα από τώρα.
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται το νησί, δεν έχει και τόσο καλό οδικό δίκτυο. Προσθέτοντας το γεγονός ότι θα κινηθούμε κυρίως από επαρχιακούς δρόμους, τότε καταλαβαίνουμε ότι η μέση ταχύτητα θα είναι σχετικά χαμηλή. Θα περάσουμε δρόμους με αρκετά καλή χάραξη και άσφαλτο, αλλά και άλλους με αρκετές λακούβες, ανάποδες στροφές και τα σχετικά.
Εδώ να πω ότι η μέση τιμή της βενζίνης στο νησί είναι 1,72 euros αυτή τη στιγμή. Θα βρούμε και πιο φτηνά, θα βρούμε και πιο ακριβά. Αργότερα θα γράψω αναλυτικότερα χιλιόμετρα, ώστε να υπολογίσετε βενζίνες, χονδρικά όμως, συνολικά τα υπολογίζω κάπου στα 600.
Όσον αφορά τη διαμονή, όπως έγραψα και στο πρώτο post, είναι σχετικό. Αν θεωρείτε ότι την παλεύετε, Οκτώβρη πχ σε σκηνές, τότε κόστος 0, αν όχι, θα ψάξω να βρω δωματιάκια σε super τιμή & όχι μέσα σε πόλεις.
Πάντως θα έχει πολύ φίδι στους δρόμους. Ρυθμοί σχετικά χαλαροί, δηλαδή θα πιούμε και το καφέ μας και τη ρακή μας.
Ίσως θα μπορούσατε να πείτε όλοι, πότε προτιμάει ο καθένας και αν τη παλεύει σε σκηνή.
:beer: :beer:
Εχετλαίος
25/08/2011, 19:31
pm
liakaros
25/08/2011, 19:48
Χμμμμ... και γω ψηνομαι...
Απο ημερομηνιες προτεινω το ΠΣΚ της 28ης...και για να εχει δροσισει λιγο...και για να εχουν φυγει και οι πολλοι τουριστες απο τσι δρομους...
Παντως για οσους δεν εχουν ερθει Κρητη και θελουν εθνικη οδο,να ξερετε οτι καλο θα ηταν να θεωρειτε οτι κινηστε σε επαρχιακο δικτυο συνυπολογιζοντας ολους τους κινδυνους...παραδρομους τρακτερ,εχνη...κλπ...κλπ :beer:
chr1s_86
25/08/2011, 20:30
Για την συμμετοχή είναι υποχρεωτική η κατανάλωση ρακής; ; :look: :ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Απο ημερομηνιες προτεινω το ΠΣΚ της 28ης...και για να εχει δροσισει λιγο...και για να εχουν φυγει και οι πολλοι τουριστες απο τσι δρομους...
1. Κι εμένα θα με άρεσε το 28 Οκτ---και γιατί είναι τριήμερο, και για να έχουμε λίγο χρόνο να ανακάμψουμε (οικονομικά και όχι μόνο) από την 5η ΠΣΚ (όσοι πάμε)
2. Διανυκτέρευση προσωπικά θα προτιμούσα σε κάποιο κατάλυμα (που δεν θα κατασκευάσω μόνος μου, εννοώ) γιατί, ως γνωστό, είμαι οκνηρός και ευδαιμονιστής.
3. Αν πρόκειται για κωλόδρομους (σε μεγάλο βαθμό και ποσοστό), τότε με μέτρο τα χιλιόμετρα (να έχουμε και ΛΙΓΟ χρόνο να πιούμε και κανά καφέ και καμιά ρακή).
John Steed
25/08/2011, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Πες με άμα θες να σε βαστάω τσίπουρο τυρνάβου άμα σε χαλάει η ρακή!
:p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Όχι, για τα μηχανάκια θα είναι υποχρεωτική λόγω ακριβής βενζίνης!!!:a33:
chr1s_86
26/08/2011, 11:23
:lol: :lol: :beer: :beer:
attreidis
29/08/2011, 13:12
Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι κι εγώ παρέα μιας που από παρασκευή γίνομαι μόνιμος κάτοικος ιεράπετρας:D
αναμένω διαδρομή, ημερομηνιές κτλ:beer:
Σύντομα θα ανέβουν χάρτες με τη διαδρομή :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Όχι, για τα μηχανάκια θα είναι υποχρεωτική λόγω ακριβής βενζίνης!!!:a33:
με 5 ευρω που κανει το 1 1/2 λιτρο ρακι πιο ακριβο ειναι το μεθυσι:rotflmao:
John Steed
29/08/2011, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
με 5 ευρω που κανει το 1 1/2 λιτρο ρακι πιο ακριβο ειναι το μεθυσι:rotflmao:
Άσε τη ρακή εσύ και λέγε αν θα έρθεις :sun: :sun: :sun:
δεν ξερω ακομα. αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. απλα το παρακολουθω στενα.
:sun: :sun: :sun:
sernodas2
31/08/2011, 00:30
δεν ξερω ακομα. αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. απλα το παρακολουθω στενα.
:sun: :sun: :sun:
:look: :look: :look: :look: :look:
k gw k gw!!!!
Africaptan
31/08/2011, 15:38
Αν δεν δουλευω, (μαλλον οχι) μεσα κι εγω.
Βενζινη εβαλα χθες με 1,63.
Take a first look....
http://g.co/maps/65w9
Ισως να ειμαι και εγω μεσα και ενας φιλος μου......βλέπουμε οσο θα κοντοσυμονουμε.
Ρε, το χάρτη τον είδατε? :D
Ναι ρε, τον είδαμε ..:D
John Steed
01/09/2011, 15:42
:a55:
Ρε Μιχάλη ..... τόσες στροφές σε μια μέρα ...... ούτε το μπλέντερ δε παίρνει !!!
:lol: :lol: :lol:
Ίσιωξε μερικές ..... αν γίνεται !!!
blackbusa
01/09/2011, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε Μιχάλη ..... τόσες στροφές σε μια μέρα ...... ούτε το μπλέντερ δε παίρνει !!!
Ίσιωξε μερικές ..... αν γίνεται !!!
αυτη ειναι η πρωτη μερα???αυτο ειναι κυκλωνουμε την Κρητη???αυτο ειναι παιζω ''γυρω γυρω ολοι'' απο το Ηρακλειο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
170 χιλιομετρα; ειναι της πρωτης μερας μεχρι το μεσημερι; η για ολο το τριημερο; και ολο ασφαλτο;
επισης η πρωτη φωτο που εβαλες ειναι καλικρατης;
Τι λέτε ρεεεεεεε!!!
Αυτό είναι έτσι το πολύ μέχρι το μεσημέρι! Ποια πρώτη μέρα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλα άσφαλτος ναι. Να έρθει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται
http://maps.google.com/maps?saddr=Heraklion,+Greece&daddr=Astyraki,+Tylisos,+Greece+to:Gonies,+Tylisos,+Greece+to:Anogia,+Anogeia,+Gr%C3%A8ce+to:Agios+M amas,+Geropotamos,+Greece+to:Moni+Arkadiou,+Arkadi,+Greece+to:Klisidi,+Syvritos,+Greece+to:Agia+Fote ini,+Syvritos,+Greece+to:Myrthios,+Rethimnon,+Greece+to:Oros,+Rethimnon,+Greece+to:Kare,+Rethimnon,+ Greece+to:Armenoi,+Rethimnon,+Greece+to:Kastellos,+Rethimnon,+Greece+to:Agios+Andreas,+Nikiforos+Fok as,+Greece+to:Argyroupoli,+Lappa,+Greece+to:Patsianos,+Sfakia,+Greece+to:Sfakia,+Greece+to:Fres,+Gre ece+to:Omalos,+Mousouroi,+Greece+to:Rodovani,+Anatoliko+Selino,+Greece+to:Kandanos,+Greece+to:Chania ,+Greece+to:Rethymnon,+Greece+to:Moires,+Greece+to:Viannos,+Greece&hl=en&ie=UTF8&ll=35.1536,25.232849&spn=1.403486,3.348083&sll=35.123278,24.98703&sspn=0.702016,1.674042&geocode=FYoUGwIdXpV_ASk_4WjQa1iaFDHwtrniLL0ABA%3BFe3gGgIdJqp8ASlRa3y2p1WaFDEQNrviLL0ABQ%3BFeOSGgId4m J8ASm1c0Dkd_-aFDGworriLL0ABQ%3BFa9_GgIdIqd7ASld1HKbFACbFDHlhqNt6rj-VA%3BFVABGwIdqtJ5ASmr8dKFrQebFDHATLriLL0ABQ%3BFVbJGgIdzc53ASmxOZEwZQmbFDEwtsJ0L70ACg%3BFVERGgIdbwx4A Sn1Jdymxw6bFDEQw8J0L70ACg%3BFazwGQId1-N3ASlDsJXllg6bFDHwwcJ0L70ACg%3BFdGSGgId4Vh2ASmjymvWqAybFDFAtcJ0L70ACg%3BFSeBGgIdeMt1ASl51EoMQnObFDEg y7riLL0ABQ%3BFSRvGgIduaZ1ASkNXf2wBXObFDFQyLriLL0ABQ%3BFeOrGgIdXDp1ASkNSug-UnGbFDHQV9cxMoB5MQ%3BFeXFGgIdrAp1ASmXu5Po73ObFDGwzrriLL0ABQ%3BFRXfGgIdf4x0ASnlDxyST3GbFDFwwMJ0L70ACg %3BFb5vGgIdpVVzASk5a2IRnHqbFDHgK7viLL0ABQ%3BFUcmGQIdIcFxASlLKZqFYmSbFDEQR7riLL0ABQ%3BFVgeGQIdHE9wASl 3luG2UJycFDEQu7niLL0ABA%3BFWHkGwIdy2twASlVoqiwOIKcFDEQyLniLL0ABA%3BFUhOGwIdgcJsASlLtV0905GcFDGQ2sJ0L 70ACg%3BFVB4GgIdEeRqASl9tJrRppScFDHgjrriLL0ABQ%3BFV0OGwIddkZqASk9T9Vl3uycFDFgurniLL0ABA%3BFUzvHQIdd3 9uASk7P8_gvn2cFDGoLM15fVWzlA%3BFdKnGwIdaHR1ASlFjlg1mXSbFDEQubniLL0ABA%3BFa_bFgIdyI17ASkpZ5vJHR-bFDEAuLniLL0ABA%3BFRDSFgId29ODASkHYj9urI-aFDFAt7niLL0ABA&vpsrc=6&mra=ls&t=h&z=9 (Για πάμε...)
Για πάμε...
http://tinyurl.com/3q7sj5r
Καλό? :smokin: :look:
blackbusa
01/09/2011, 23:19
Για πάμε...
αυτο ειναι η πρωτη μερα???
αυτο ειναι η πρωτη μερα???
MHN TOY BAZEIΣ ΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!
http://maps.google.com/maps?saddr=Heraklion,+Greece&daddr=Astyraki,+Tylisos,+Greece+to:Gonies,+Tylisos,+Greece+to:Anogia,+Anogeia,+Gr%C3%A8ce+to:Agios+M amas,+Geropotamos,+Greece+to:Moni+Arkadiou,+Arkadi,+Greece+to:Klisidi,+Syvritos,+Greece+to:Agia+Fote ini,+Syvritos,+Greece+to:Myrthios,+Rethimnon,+Greece+to:Oros,+Rethimnon,+Greece+to:Kare,+Rethimnon,+ Greece+to:Armenoi,+Rethimnon,+Greece+to:Kastellos,+Rethimnon,+Greece+to:Agios+Andreas,+Nikiforos+Fok as,+Greece+to:Argyroupoli,+Lappa,+Greece+to:Patsianos,+Sfakia,+Greece+to:Sfakia,+Greece+to:Fres,+Gre ece+to:Omalos,+Mousouroi,+Greece+to:Rodovani,+Anatoliko+Selino,+Greece+to:Kandanos,+Greece+to:Chania ,+Greece+to:Rethymnon,+Greece+to:Moires,+Greece+to:Viannos,+Greece&hl=en&ie=UTF8&ll=35.1536,25.232849&spn=1.403486,3.348083&sll=35.123278,24.98703&sspn=0.702016,1.674042&geocode=FYoUGwIdXpV_ASk_4WjQa1iaFDHwtrniLL0ABA%3BFe3gGgIdJqp8ASlRa3y2p1WaFDEQNrviLL0ABQ%3BFeOSGgId4m J8ASm1c0Dkd_-aFDGworriLL0ABQ%3BFa9_GgIdIqd7ASld1HKbFACbFDHlhqNt6rj-VA%3BFVABGwIdqtJ5ASmr8dKFrQebFDHATLriLL0ABQ%3BFVbJGgIdzc53ASmxOZEwZQmbFDEwtsJ0L70ACg%3BFVERGgIdbwx4A Sn1Jdymxw6bFDEQw8J0L70ACg%3BFazwGQId1-N3ASlDsJXllg6bFDHwwcJ0L70ACg%3BFdGSGgId4Vh2ASmjymvWqAybFDFAtcJ0L70ACg%3BFSeBGgIdeMt1ASl51EoMQnObFDEg y7riLL0ABQ%3BFSRvGgIduaZ1ASkNXf2wBXObFDFQyLriLL0ABQ%3BFeOrGgIdXDp1ASkNSug-UnGbFDHQV9cxMoB5MQ%3BFeXFGgIdrAp1ASmXu5Po73ObFDGwzrriLL0ABQ%3BFRXfGgIdf4x0ASnlDxyST3GbFDFwwMJ0L70ACg %3BFb5vGgIdpVVzASk5a2IRnHqbFDHgK7viLL0ABQ%3BFUcmGQIdIcFxASlLKZqFYmSbFDEQR7riLL0ABQ%3BFVgeGQIdHE9wASl 3luG2UJycFDEQu7niLL0ABA%3BFWHkGwIdy2twASlVoqiwOIKcFDEQyLniLL0ABA%3BFUhOGwIdgcJsASlLtV0905GcFDGQ2sJ0L 70ACg%3BFVB4GgIdEeRqASl9tJrRppScFDHgjrriLL0ABQ%3BFV0OGwIddkZqASk9T9Vl3uycFDFgurniLL0ABA%3BFUzvHQIdd3 9uASk7P8_gvn2cFDGoLM15fVWzlA%3BFdKnGwIdaHR1ASlFjlg1mXSbFDEQubniLL0ABA%3BFa_bFgIdyI17ASkpZ5vJHR-bFDEAuLniLL0ABA%3BFRDSFgId29ODASkHYj9urI-aFDFAt7niLL0ABA&vpsrc=6&mra=ls&t=h&z=9 (Για πάμε...)
Ή κάτι δεν πάει καλά, ή κοιμήθηκες πάνω στο πληκτρολόγιο. :look:
Για το Αλφα του Κενταύρου ......... καλά πάμε πατριώτη ;;; :lol: :lol: :lol: :lol:
akaposto
02/09/2011, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Παντως για οσους δεν εχουν ερθει Κρητη και θελουν εθνικη οδο,να ξερετε οτι καλο θα ηταν να θεωρειτε οτι κινηστε σε επαρχιακο δικτυο συνυπολογιζοντας ολους τους κινδυνους...παραδρομους τρακτερ,εχνη...κλπ...κλπ :beer:
ψιλοάσχετο...
ήρθε ένας φίλος τώρα τον Αύγουστο και πήγαμε Ρέθυμνο-Αγιο Νικόλαο-Ρέθυμνο
(πολύ χιλιόμετρο, σιδερώκωλοι :lol: :lol: :lol: )
όταν επιστρέψαμε μου είπε:
"ρε συ το Κόρινθος-Πάτρα είναι autobahn" :eyepop:
...να τα καταφέρναμε έστω μια Κυριακή να ακολουθήσουμε...
Τη πρώτη μέρα τη βλέπω διανυκτέρευση στα Χανιά ή Ρέθυμνο ιδανικά. :cool: :smokin:
John Steed
02/09/2011, 17:41
Για πάμε...
Πολύ!
2 ή 3 ημέρες τελικά?
Πολύ!
2 ή 3 ημέρες τελικά?
με παπι θα το κανεις ολο αυτο; :sun:
John Steed
03/09/2011, 10:21
με παπι θα το κανεις ολο αυτο; :sun:
Ω ναί! :D :D
Να μου κρατάτε καμία μπριζολίτσα μιας και θα φτάνω τελευταίος, ε? :lol:
attreidis
05/09/2011, 13:13
για την διανυκτέρευση τι σχέδια έχετε?παίζει κάμπινγκ ή μόνο ξενοδοχείο?
και επίσης η ώρα εκκίνησης ποια θα είναι?γιατί εγώ θα έρθω από ιεράπετρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από attreidis
για την διανυκτέρευση τι σχέδια έχετε?παίζει κάμπινγκ ή μόνο ξενοδοχείο?
και επίσης η ώρα εκκίνησης ποια θα είναι?γιατί εγώ θα έρθω από ιεράπετρα...
Όσον αφορά τη διανυκτέρευση θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να γράψουν τι προτιμούν ώστε να δούμε προς τα που κινούμαστε. Θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε και camping και δωμάτια σε κάποιο χωριό ίσως.
Για την ώρα εκκίνησης, υπολογίζοντας ότι κάποιοι θα έρθουν από Αθήνα, οπότε θα φτάσουν πρωί πρωί Ηράκλειο, νομίζω ότι κατά τις 07:30 με 08:00 είναι μια καλή ώρα.
Για να δηλώνουμε συμμετοχές και τι μοτοσυκλέτα καβαλάει ο καθένας :wave2:
liakaros
05/09/2011, 13:34
Εμενα το που θα κοιμηθω δεν με νοιαζει...και χαμες ντιπις βολευομαι...
Μηχανακι,βαρκαδερο...
Ενα θεμα ειναι το πως-που θα δεσουνε τα γκρουπ απο Χανια(αν προκυψουν) με τα του Ηρακλειου και τα λοιπα...αν και εγω προσωπικα μαλλον θα κοιμηθω απο την προηγουμενη Ηρακλειο να την παρω απο την αρχη την διαδρομη...
Manalishi
05/09/2011, 13:44
- Manalishi, TDM - camping/δωμάτιο( ότι θέτε...)
Άρα έχουμε :
1)MikeG BMW F800GS - όπου γης & πατρις
2)liakaros Varadero - όπου γης & πατρις
3)Manalishi TDM - όπου γης & πατρις
4) ??
Σύντομα θα ποστάρω και το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής, μέχρι πίσω Ηράκλειο. :wave2:
Το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής. 372 χλμ
http://g.co/maps/tt8e
Το πρώτο κομμάτι εδώ :http://tinyurl.com/3q7sj5r
622 χλμ.
Άθροισμα : 994 χλμ. :winka:
Περιμένω σχόλια, ερωτήσεις και ότι άλλο..
John Steed
05/09/2011, 16:08
John Steed Daytona DY125, προτιμώ δωμάτιο, εκκλησία, καταφύγιο, οτιδήποτε. Έχω sleeping Bag, δεν έχω σκηνή.
Αν βέβαια η διανυκτέρευση γίνει Ρέθυμνο, τότε μάλλον δεν θα κουνήσω καθόλου! :D
Επίσης, κάνε το διαχωρισμό των ημερών να δω πως θα το σχεδιάσω, σχολάω Σάββατο κατά τις 14:00
Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα είμαι μαζί σας στη διαδρομή, αλλά θα συναντηθούμε όπου βολεύει, για την παρέα έρχομαι, για να σας γνωρίσω!
:wave2: :wave2:
John Steed Daytona DY125, προτιμώ δωμάτιο, εκκλησία, καταφύγιο, οτιδήποτε. Έχω sleeping Bag, δεν έχω σκηνή.
Αν βέβαια η διανυκτέρευση γίνει Ρέθυμνο, τότε μάλλον δεν θα κουνήσω καθόλου! :D
Επίσης, κάνε το διαχωρισμό των ημερών να δω πως θα το σχεδιάσω, σχολάω Σάββατο κατά τις 14:00
Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα είμαι μαζί σας στη διαδρομή, αλλά θα συναντηθούμε όπου βολεύει, για την παρέα έρχομαι, για να σας γνωρίσω!
:wave2: :wave2:
Θέλεις να ακολουθήσεις τη διαδρομή ή απλά να βρεθούμε? Όπως καταλαβαίνεις θα υπάρχει ένα θέμα πιθανόν με τον ανεφοδιασμό βενζίνης και στα κομμάτια εθνικής. Αν κρίνεις ότι το έχεις τότε εννοείται και να ακολουθήσεις.
* Και μια υποσημείωση για όλους. Σαφώς και διοργανώνω εγώ τη βόλτα, βγάζω χάρτες, διαδρομή & τα σχετικά. Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Οι δρόμοι εδώ θέλουν προσοχή, όχι ταρζανιές & όχι τρελούς ρυθμούς. Σαφώς και είμαστε μια παρέα.
Africaptan
05/09/2011, 19:20
* Και μια υποσημείωση για όλους. Σαφώς και διοργανώνω εγώ τη βόλτα, βγάζω χάρτες, διαδρομή & τα σχετικά. Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Οι δρόμοι εδώ θέλουν προσοχή, όχι ταρζανιές & όχι τρελούς ρυθμούς. Σαφώς και είμαστε μια παρέα.
Ετσι ακριβως. Σωστος ο Mike.
John Steed
05/09/2011, 19:33
Θέλεις να ακολουθήσεις τη διαδρομή ή απλά να βρεθούμε?
Θέλω να ακολουθήσω τη διαδρομή αλλά δεν θέλω να σας καθυστερώ!
Με τον ανεφοδιασμό, θα κουβαλάω άλλο ένα λίτρο έξτρα και θα είναι μια χαρά!
Θα βρισκόμαστε στις στάσεις, ή αλλιώς σας βρίσκω μια και καλή το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή πρωί χαιρετιόμαστε!
Ξεχώρισε εσύ τις ημέρες και μην αγχώνεσαι για μένα!
Λοιπόν? Από ενδιαφέρον τι γίνεται? :wave2:
Βλέπω ότι δεν υπάρχουν ούτε ερωτήσεις, ούτε σχόλια όσον αφορά τη διαδρομή.. Χμ..
Manalishi
07/09/2011, 17:28
Εγώ δεν έχω απορίες για τον δρόμο, αφού δεν τους ξέρω καθόλου.....
μόνη απορία ειναι πως θα τα καταφέρω να έρθω.... Το τριήμερο της 28ης δεν με πολυβοηθά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Εγώ δεν έχω απορίες για τον δρόμο, αφού δεν τους ξέρω καθόλου.....
μόνη απορία ειναι πως θα τα καταφέρω να έρθω.... Το τριήμερο της 28ης δεν με πολυβοηθά...
Όσον αφορά τις ημερομηνίες, το 3ημερο της 28ης το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορώ. Το βλέπω για 1ο ή 2ο ΣΚ του Οκτώβρη, ώστε να έχουμε και το καιρό σύμμαχο.
blackbusa
07/09/2011, 17:39
ποσες διανυχτερευσεις???και κοστος διαμονης???
με μια γρηγορη ματια ειδα οτι με ΑΝΕΚ τα εισητηρια ειναι 100€...και με Μινωικες 130....και το βασικο ειναι να φιξαριστουν οι ημερομηνιες για να δουμε αν μας παιρνει...
ποσες διανυχτερευσεις???και κοστος διαμονης???
με μια γρηγορη ματια ειδα οτι με ΑΝΕΚ τα εισητηρια ειναι 100€...και με Μινωικες 130....και το βασικο ειναι να φιξαριστουν οι ημερομηνιες για να δουμε αν μας παιρνει...
Οι διανυκτερεύσεις είναι δύο, όπως έχω ξαναγράψει. Το αν θα είναι σκηνή ή δωμάτιο είπαμε ας γράψει ο καθένας τι προτιμάει να κάνουμε μια λίστα. Στη τελική θα κανονίσω και δωμάτια και χυμαδιό.
Ημερομηνίες όπως έγραψα, το βλέπω 1ο ή 2ο ΠΣΚ του Οκτώβρη.
Όσον αφορά τα εισιτήρια, αν από Αθήνα είναι πάνω από 5 άτομα τότε με ΑΝΕΚ θα κάνουμε πιθανόν έξτρα έκπτωση πέρα από το 20% που κάνουν σε εισιτήριο μετ'επιστροφής.
Με πρόχειρο και γρήγορο υπολογισμό το κόστος συνολικά το βλέπω : 250 euros. Αν ο ύπνος είναι χύμα, τότε θα μειωθεί προφανώς.
& για να αρχίσουμε να γινόμαστε συγκεκριμένοι.
Η διαδρομή είναι αυτή που έχω ήδη ποστάρει. Οι διανυκτερεύσεις ακόμα παίζουν, μιας και περιμένω να δω πόσοι θα συμμετάσχουν και τι προτιμάτε ώστε να προσδιορίσω το κάθε μέρος διανυκτέρευσης.
Ημερομηνίες ΠΣΚ 7,8,9 Οκτώβρη.
Δηλώστε συμμετοχή, ώστε να μιλήσω με καράβια και σχετικά.
Manalishi
09/09/2011, 13:31
- Manalishi (πάω να αγοράσω και τα σύνεργα για camping, αλλά εαν αποφασιστεί δωμάτιο, No Problem..)
Άν έρθει ο Μάκης μέσα.
Και να με βρήτε στα Χανιά.
Στο Κάστρο ΔΕΝ πάω.
makis206
12/09/2011, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Άν έρθει ο Μάκης μέσα.
Και να με βρήτε στα Χανιά.
Στο Κάστρο ΔΕΝ πάω.
Eίσαι.. να μην πω τι είσαι. Ξέρεις ότι τα ΠΣΚ είμαι δεσμευμένος και το παίζεις Μελπωμένη..:lol:
Ενδέχεται όμως να παρεβρεθώ κ@ργιόλη άντρα (δεν άντεξα) για να μη χάσω την παρέα σε τέτοια βόλτα και τότε να σε δω..
...κι αφού δεν μπαίνεις Κάστρο θα σε πάμε μέσω Τυμπακίου εσένα..:evil: :rotflmao:
Manalishi
14/09/2011, 16:57
Καμπινγκ χλωμό, θες πάνω απο 400 ευρώ...ασε, θα τα φάω σε τζακούζια....
Μέσα για δωμάτιο..
Αλλα δεν βλέπω συμμετοχές...Τι έγινε? Σας ήρθε και εσας το μπουγιουρντί της έκτακτης εισφοράς??
Αναμένουμε να δούμε τις συμμετοχές...
Για πάμε..
blackbusa
15/09/2011, 09:08
51% ναι...49%...την αλλη εβομαδα θα παρθει η τελικη αποφαση...
liakaros
15/09/2011, 09:39
Εγω ακυρος...εμεινα χωρις μηχανακι...
chr1s_86
15/09/2011, 09:43
Κι εγώ θέλω να ρθω αλλά δεν ξέρω με το οικονομικό αν θα με βγάλει... :dizzy:
Κι εγώ ψάχνομαι αλλά μάλλον δύσκολο (ειδικά για όλο το τριήμερο). Βασικά κρυβόμουν μέχρι να πάρω απόφαση αλλά επειδή ακόμα δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα, είπα να "αποκαλυφθώ" τουλάχιστον.
ας αποκαλυφθω κι εγω. μια απο τα ιδια:mad: βαραει το οικονομικο.
John Steed
15/09/2011, 21:09
Οκ, σκατά πάει το πράγμα...
Κι εγώ τελικά δεν μπορώ... Πρέπει να επισπεύσω κάτι υποχρεώσεις και μου είναι αδύνατο για τον Οκτώβρη... :sad: :sad:
Καλά να περάσετε όσοι πάτε και αν περάσετε τελικά από εδώ, επιβάλλεται καφεδάκι ή ρακάκι, έτσι?
blackbusa
16/09/2011, 00:59
ακυρος και εγω...παντρευετε καλος φιλος το σαββατο....καλα να περασετε οσοι πατε...
Shaolin Monk
16/09/2011, 04:46
Εγω παντως μεσα ειμαι.... :beer:
το πιο πιθανόν μεσα είμαι...
αλλα ρε iron -butt Mike μήπως ειναι πολλά τα χλμ???:confused:
Manalishi
16/09/2011, 13:30
Ακόμη μέσα και εγώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
το πιο πιθανόν μεσα είμαι...
αλλα ρε iron -butt Mike μήπως ειναι πολλά τα χλμ???:confused:
Βρεθήκαμε δηλαδή 4 άτομα που είμαστε μέσα :D
p.s Το μπακατελοκινητό σου δουλεύει ή απαντάς πάλι σε δημοσκοπήσεις για νοικοκυρές ?
attreidis
19/09/2011, 16:31
κάντα 5 τα άτομα...αλλά έχω ένα θέμα με την ώρα που θα ξεκινήσετε από ηράκλειο την παρασκευή...
εγώ διαμονή χύμα προτιμώ...έχω και σκηνή για 2-3 άτομα (ας είναι καλά το καρφουρ) και sleepingbag...