View Full Version : Θα καταφερω να μαθω να οδηγω μηχανη;
John Steed
28/08/2011, 22:15
Μικέ! --------> http://www.youtube.com/watch?v=lUkHR_8uhJ0
:wave2: :wave2: :wave2:
Aggelos_SV
28/08/2011, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
den εισαι ο μονος!!!!!
αλλα ακομα να βρω γκόμενο:bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τέτοια υπογραφή σε σκιάζονται και κρύβονται :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μικέ! --------> http://www.youtube.com/watch?v=lUkHR_8uhJ0
:wave2: :wave2: :wave2: :nono: :nono: :nono: :nono:
http://www.youtube.com/watch?v=hVndq1jS6vA
http://www.youtube.com/watch?v=11HLgGBPCcg
:wave2: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Είναι user friendly? :confused:
δε γίνεται πιο friendly
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Και γιατί όχι monster που το βρίσκεις κάνα 3άρι που είναι και πιο μηχανή από το ρδέλο της Honda ;
α. Γιατί είναι Ducati
β. Γιατί είναι τα διπλάσια και βάλε κυβικά
γ. Το monster ξεκινάει από 8000 ευρώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όλη δική σου Μικέ,ήταν απλά ένα...
κλαίωω :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
γιατι βγηκαν τα ποπκορν ρε πστμ:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol:
έχω κρατήσει μερικά καβάτζα :wacko:
234509
Το monster με 8000 είναι μηχανή , το ρδέλο "mamy look no hands , i ll be a monster someday" με 5500 είναι απλά ένα ρδέλο .
Τα Ducati και τις υπόλοιπες παπαριές τις ακούω βερεσέ.
Και βέβαια είναι πιο φιλικό από οτιδήποτε θέλει να λέγεται μηχανή μέχρι 600 cc , κάτι σαν τα μπουρδελα τα CB-400 που τα έχουν οι σχολές οδηγών και λιγότερα κιλά .
Η κοπελιά ζήτησε να μάθει να οδηγεί μηχανή και όχι ημίμετρα , αν ήταν για σκούτερ-κάτι θα της έλεγα να πάρει honda innova . Πιο entry level μηχανή από το monster κυρίως το στρογγυλοφάναρο δεν υπάρχει . Και θέλω πολύ ν ακούσω τον πρώτο που το είχε και δεν το χάρηκε μέχρι να το αποχωριστεί ...
Και για να υπερθεματίσω , κολλητός μου , άσχετος με μηχανές , μόλις έβγαλε δίπλωμα ένα χρόνο πριν , αγόρασε ένα 620ie . Θα αγόραζε το δικό μου αλλά δεν είχε δίπλωμα και δεν μπορούσα να τον περιμένω για να αλλάξω μηχανή !!! Τώρα απουσιάζει στο χωριό του και με στέλνει κάθε τόσο στο γκαράζ του να δω τι κάνει "η γυναίκα της ζωής του" .
Η μοναδική εμπειρία που είχε πριν ήταν να βλέπει τις μηχανές να περνάνε από δίπλα του στο δρόμο όταν οδηγούσε το τουτού του !!!
Cpt. Haddock
29/08/2011, 06:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
[...]ΥΓ Ρε μλκες οταν φτιαχνει κοπελα το thread ειστε ολοι στην πλακα και στο καμακι και οταν το φτιαχνει κανα παλικαρι τον αρχιζετε στην ειρωνια και στις "παναγιες", τον banαρετε και περνει τον π0υλ0 μαζι ολα τα υπολοιπα thread που παραπονιουνται για τους mod κτλ.
GTP
Ναι, τι; :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, τι; :smokin:
Καλώς τον, κι' άργησες......................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
harris_x
29/08/2011, 09:10
Όλη δική σου Μικέ,ήταν απλά ένα...
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Takata Dome
29/08/2011, 09:13
Μεινε στο BMW και ασε να σου λενε για Ducati Monster και VTR 250
Εγω παντως αν ηθελα καινουργια μηχανη ρετρό στυλ,ή σε Moto Guzzi V7 Racer θα πηγαινα ή σε Honda CB 1300 S.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Μεινε στο BMW και ασε να σου λενε για Ducati Monster και VTR 250
Εγω παντως αν ηθελα καινουργια μηχανη ρετρό στυλ,ή σε Moto Guzzi V7 Racer θα πηγαινα ή σε Honda CB 1300 S.
Η κοπέλα έγραψε πως δεν είναι σχετική με οδήγηση μοτοσυκλέτας.
Τι να τα κάνει αυτά τα τέρατα :sick:
To Moto Guzzi V7 Racer πάντως :a8: :a8:
Έλενα καλώς ήρθες και καλές βόλτες ό,τι και αν πάρεις :beer:
Elena K.
29/08/2011, 12:48
Καλημέρα σας αγορια...
Αν και σας εχασα απο καποιο σημειο, απολαμβανω τα καλοσορισματα σας!!!!!!!!!!!!!
Takata Dome
29/08/2011, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Ελα ντε...νταξει το Moto Guzzi το 'χε ανετα,το CB οχι,αλλα εμενα μου αρεσει πολυ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
...
Οδηγω αυτοκινητο εδω και πολλα χρονια αλλά είμαι ασχετη με τη μηχανη.
....
Πες μας ότι είσαι κι οδηγός ταξί να μας αποτελειώσεις.
devil's animal
29/08/2011, 13:33
Η κοπελιά ζήτησε να μάθει να οδηγεί μηχανή και όχι ημίμετρα , αν ήταν για σκούτερ-κάτι θα της έλεγα να πάρει honda innova . Πιο entry level μηχανή από το monster κυρίως το στρογγυλοφάναρο δεν υπάρχει . Και θέλω πολύ ν ακούσω τον πρώτο που το είχε και δεν το χάρηκε μέχρι να το αποχωριστεί ...
με το innova θα τα επιανε τα λεφτα της....:rotflmao: :rotflmao:
επισης αυτο με το monster θα το χρησιμοποιω στις παρεες μου για ανεκδοτο...:lol: :lol: ακου "δεν δεν υπαρχει πιο entry level" απ'το monster... :bigcry: :bigcry:
μονος σου το ειπες οτι ειναι κατι σαν το cb400. ε, αυτα ειναι τα καταλληλοτερα entry level μηχανακια. και αυτο το επιβεβαιωνει οτι τα ειχαν ολες οι σχολες οδηγων παρ'οτι ειχαν ερθει μεταχειρισμενα απο την χωρα του ανατελλοντος Ηλιου γιατι ο ακατονομαστος δεν εκανε εισαγωγη.
εχουν αφησει εποχη στην Ελλαδα. φιλικοτατο μοτερ, ελαστικοτατο και με γκαζι οσο πρεπει για να σε βγαζει απο την δυσκολη θεση αλλα να μην σε σκοτωνει...
το monster θα ηθελε πολυ να τους μοιασει αλλα ειναι Ducati....sorry...:rolleyes:
κοπελια, πηγαινε αγορασε καποιο εκ των cb400sf, cb-1, bros 400/600. και ανακατασκευασε το μαζι με τον θειο σου. ανταλλακτικα θα βρειτε και στο περιπτερο, που λεει ο λογος. θα χαρεις και εσυ με την διαδικασια και ο θειος σου (αφου ειναι μερακλης) και το μηχανακι θα το ευχαριστηθεις και εφ'οσον το ανακατασκευασεις καλα, θα το εχεις για παντα...
καλως ηρθες...
:wave2:
HelenKoR
29/08/2011, 14:00
Τι λέτε; θα τα καταφέρω;
Θα τα καταφέρεις.
HelenKoR
29/08/2011, 14:03
:confused:
Έριξα μια ματιά στο προφίλ σου. Έχουμε το ίδιο όνομα και την ίδια ημέρα γεννήσεως!
fantacid
29/08/2011, 14:15
ελπιζω να μην εχετε κ την ιδια ip...
:p
chr1s_86
29/08/2011, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ελπιζω να μην εχετε κ την ιδια ip...
:p
subinterface :confused: :smokin: :lol:
taxydromos
29/08/2011, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
Έριξα μια ματιά στο προφίλ σου. Έχουμε το ίδιο όνομα και την ίδια ημέρα γεννήσεως!
αρα καλα της εγραψα να παρει Triumph!! :D :D :D
Υπάρχει κι άλλη... :sad:
HelenKoR
29/08/2011, 14:43
I'm the one and only but I'm not the only one.
I'm the one and only but I'm not the only one.
Ωραια αφου ταιριαζετε σε τοσα ,...πουλα την "αγγλιδα" και παρε "γιαπονεζα" 250cc να κανετε παρεα.
:lol:
Ααα και να μην ξεχνιομαστε, εσυ φωτο εβαλες?
:D
(Πως τα λεω ετσι ο Σατανας!!! Εεεε?)
HelenKoR
29/08/2011, 14:52
That makes us two Daz...
Three!
HelenKoR
29/08/2011, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
Ααα και να μην ξεχνιομαστε, εσυ φωτο εβαλες?
:D
έβαλα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=92868&perpage=15&pagenumber=26
:o
nikos_abel
29/08/2011, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Α δεν έχεις δίκιο. Εδώ μέσα σε 2 μηνάκια ιθα είναι τουλάχιστον καπιρόσι, να μη σου πω σκέτο ρόσι!!!!
Elena K.
29/08/2011, 15:05
ΠΑραξενο!!!!!!!!
taxydromos
29/08/2011, 15:11
ΠΑραξενο!!!!!!!!
:alien:
HelenKoR
29/08/2011, 15:54
ΠΑραξενο!!!!!!!!
indeed!
ημερομηνία έπρεπε να γράψω :D
καλως ορισες στο forum και καλη συνεχεια.
για ο,τι θελεις, μπορεις να στειλεις πμ. θα χαρω να βοηθησω. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με το innova θα τα επιανε τα λεφτα της....:rotflmao: :rotflmao:
επισης αυτο με το monster θα το χρησιμοποιω στις παρεες μου για ανεκδοτο...:lol: :lol: ακου "δεν δεν υπαρχει πιο entry level" απ'το monster... :bigcry: :bigcry:
μονος σου το ειπες οτι ειναι κατι σαν το cb400. ε, αυτα ειναι τα καταλληλοτερα entry level μηχανακια. και αυτο το επιβεβαιωνει οτι τα ειχαν ολες οι σχολες οδηγων παρ'οτι ειχαν ερθει μεταχειρισμενα απο την χωρα του ανατελλοντος Ηλιου γιατι ο ακατονομαστος δεν εκανε εισαγωγη.
εχουν αφησει εποχη στην Ελλαδα. φιλικοτατο μοτερ, ελαστικοτατο και με γκαζι οσο πρεπει για να σε βγαζει απο την δυσκολη θεση αλλα να μην σε σκοτωνει...
το monster θα ηθελε πολυ να τους μοιασει αλλα ειναι Ducati....sorry...:rolleyes:
κοπελια, πηγαινε αγορασε καποιο εκ των cb400sf, cb-1, bros 400/600. και ανακατασκευασε το μαζι με τον θειο σου. ανταλλακτικα θα βρειτε και στο περιπτερο, που λεει ο λογος. θα χαρεις και εσυ με την διαδικασια και ο θειος σου (αφου ειναι μερακλης) και το μηχανακι θα το ευχαριστηθεις και εφ'οσον το ανακατασκευασεις καλα, θα το εχεις για παντα...
καλως ηρθες...
Τι είναι το ελληνικό που δεν καταλαβαίνεις ; Αν το monster είναι "entry level" σε μπέρδεψε ή αν θέλει να μοιάζει στο CB;
Αν ήθελε να μοιάζει στο CB θα ήταν Ι4 , αλλά δεν είχε αυτή την πρόθεση ο κατασκευαστής , μάλλον να φτιάξει μια καλύτερη μηχανή ήθελε ...
Το CB είναι χειρότερο και βαρύτερο ...
Αυτά , ας πάρει και VTR 250 , δεν θα σκάσω , αλλά ήμαρτον με την μαλακία τη honda , φτάνει το παραμύθι με την αξιοπιστία . Αν θέλεις πραγματικά να μάθεις γιατί τα έχουν στις σχολές οδηγών , τράβα ρώτα μερικούς από αυτούς να δεις τι θα σου πουν. Για την ιστορία κάποιος αγόρασε gsr για την σχολή του και μετά του είπαν ότι δεν μπορούν να του δώσουν άδεια για εκπαιδευτικό και ο λόγος δεν ήταν τα άλογα ... Ναι ανταλλακτικά βρίσκεις και στο περίπτερο για το CB , δίπλα στα πατατάκια τα έχουν .
Elena K.
29/08/2011, 16:16
indeed!
ημερομηνία έπρεπε να γράψω :D
καλως ορισες στο forum και καλη συνεχεια.
για ο,τι θελεις, μπορεις να στειλεις πμ. θα χαρω να βοηθησω. :)
σ ευχαριστω φιλη!!!!!!!!
Elena K.
29/08/2011, 16:19
Αγορια μου εχετε βαλει, homework, κανονικά. Τοσες πληροφοριες πρεπει να μελετησω... Αυριο εχω ραντεβου με σχολη...Για να δουμε τι θα μου πουν κ εκεινοι
Επειδη βαρεθηκα να διαβασω ολες τις σελιδες (τις εχω διαβασει και αλλες φορες)
Ωραια φωτο στο φατσοβιβλιου σου παει το μπεμπε:winka: :D
Καλους δρομους:wave2:
Helen,
Το BMW μια χαρα είναι για αρχή... είναι και μουράτο...
...ιδιαίτερα αν το βάψεις ρόζ με άσπρα γατακια...:lol:
Με αυτό ακριβώς έμαθα να οδηγώ μηχανή στα 13 μου.
Είναι λίγο βαρύ η αλήθεια είναι σε σχέση με κατι "παπια" που κυκλοφορούν τελευταία, αλλα όχι τόσο που να σε δυσκολεψει. Εγώ πιτσιρικάς το μαζευα απο κάτω σχετικά άνετα χωρις να έχω πέσει στη μαρμίτα του πανοραμιξ.
Αν είναι καλά συντηρημένη και σου πεί και τα κόλπα της ο θείος παίρνει αμέσως οποτε ούτε τη μανιβέλα να φοβάσαι.
(εννοείται οτι ο θείος θα αναλάβει και τη συντήρηση)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ωραια φωτο στο φατσοβιβλιου σου παει το μπεμπε:winka: :D
Καλους δρομους:wave2:
τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε ελενα??? εχεις facebook και ακομα δεν με εκανες add??? ντροπη!!!:p :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε ελενα??? εχεις facebook και ακομα δεν με εκανες add??? ντροπη!!!:p :rotflmao:
Ασε το καμακι νεαρε ή παρε on - off δεν ταιριαζει σε supersportαδες να κουβαλουν τετοια αξεσουαρ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έβαλα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=92868&perpage=15&pagenumber=26
:o
4 στα 4 οι Ελενιτσες!
Way 2 go girls
Αφου υπαρχει απηχηση προτεινω να γινει threadακι μονο για "κορίτσα"
Να postαρουν οτι θελουν βρε αδελφε
:beer:
Elena K.
29/08/2011, 18:51
E, ας γινουμε φιλοι τοτε!!!!!!!!!!!!!!!
devil's animal
29/08/2011, 18:56
Τι είναι το ελληνικό που δεν καταλαβαίνεις ; Αν το monster είναι "entry level" σε μπέρδεψε ή αν θέλει να μοιάζει στο CB;
Αν ήθελε να μοιάζει στο CB θα ήταν Ι4 , αλλά δεν είχε αυτή την πρόθεση ο κατασκευαστής , μάλλον να φτιάξει μια καλύτερη μηχανή ήθελε ...
Το CB είναι χειρότερο και βαρύτερο ...
Αυτά , ας πάρει και VTR 250 , δεν θα σκάσω , αλλά ήμαρτον με την μαλακία τη honda , φτάνει το παραμύθι με την αξιοπιστία . Αν θέλεις πραγματικά να μάθεις γιατί τα έχουν στις σχολές οδηγών , τράβα ρώτα μερικούς από αυτούς να δεις τι θα σου πουν. Για την ιστορία κάποιος αγόρασε gsr για την σχολή του και μετά του είπαν ότι δεν μπορούν να του δώσουν άδεια για εκπαιδευτικό και ο λόγος δεν ήταν τα άλογα ... Ναι ανταλλακτικά βρίσκεις και στο περίπτερο για το CB , δίπλα στα πατατάκια τα έχουν .
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ωραια επιχειρηματα...
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Ασε το καμακι νεαρε ή παρε on - off δεν ταιριαζει σε supersportαδες να κουβαλουν τετοια αξεσουαρ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι να το κανω ρε το ον-οφ??? η κοπελα γουσταρει κλασικο λεμε!! μια χορεξ του 51 θα παρω!!:rotflmao:
E, ας γινουμε φιλοι τοτε!!!!!!!!!!!!!!! αν το κανεις αυτο δεν υπαρχει επιστροφη!! (αλλα θα ζησεις μεγαλες στιγμες!!)
Hellspawn
29/08/2011, 19:26
Ένταξη στα Μοτο ρεμάλια αμέσως μικέ!!!!!:p :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn
Ένταξη στα Μοτο ρεμάλια αμέσως μικέ!!!!!:p :p :p :a013: :a013: :winka: :smokin:
τι εγινε τελικα πως το βλεπετε θα μαθει η Ελενα να οδηγει;
CBF- stratis
29/08/2011, 20:30
Δεν την ρωτησε κανεις αν ξερει ποδηλατο........
Αν ξερει ποδηλατο , ξερει και μηχανη αλλα δεν το ξερει......αυτοκινητο, οδηγει, οποτε!!!!!!!
Επειδη βαρεθηκα να διαβασω ολες τις σελιδες (τις εχω διαβασει και αλλες φορες)
:
:rotflmao:
Elena K.
29/08/2011, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF- stratis
Δεν την ρωτησε κανεις αν ξερει ποδηλατο........
Αν ξερει ποδηλατο , ξερει και μηχανη αλλα δεν το ξερει......αυτοκινητο, οδηγει, οποτε!!!!!!!
ξερω!!!!!!!!!!!!!
:p :rotflmao:
Elena K.
29/08/2011, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
τι εγινε τελικα πως το βλεπετε θα μαθει η Ελενα να οδηγει;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ;Α!!!!!!
Καίμε θρεντς ή μου φαίνεται;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
τι εγινε τελικα πως το βλεπετε θα μαθει η Ελενα να οδηγει; μην αλλαζεις θεμα ρε φιλαρακι!! χτιζουμε κατασταση εδω περα! μη μας τη χαλας!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Hellspawn
29/08/2011, 21:00
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ;Α!!!!!!
Καίμε θρεντς ή μου φαίνεται;;;;
Φαγώθηκες να βάλεις φώτο κι εσύ!!!αφου δεν σου ζήτησαν και με μαγιό πάλι καλά να λες!!!τώρα τα υπόλοιπά είναι "αγνό"(σαν το Βιταμ ενα πράγμα) ενδιαφέρον!!!:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :lol: :lol:
Φαγώθηκες να βάλεις φώτο κι εσύ!!!αφου δεν σου ζήτησαν και με μαγιό πάλι καλά να λες!!!τώρα τα υπόλοιπά είναι "αγνό"(σαν το Βιταμ ενα πράγμα) ενδιαφέρον!!!:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :lol: :lol: πανουλη αν παρατηρισεις καλα ομως εγω αρχισα τα δικα μου απο πολυ πριν βαλει φωτο!!! αρα εχω το copyright!!:rotflmao:
εγω ψηφιζω bmw ετσι απλα:a5:
Cpt. Haddock
29/08/2011, 22:58
Mικέ, ήρεμα λιγο με το πέσιμο γιατι βαριέμαι να σβηνω ποστ βραδιατικα
@all, με ρέγουλα το σπαμ boys :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe777
εγω ψηφιζω bmw ετσι απλα:a5:
περα απο την πλακα τωρα για αρχαριο οδηγο δεν ξερω αν
κανει το bmw απο εμφανιση ομως ειναι super!!!
και δεν βλεπω τον λογο να παρεις αλλο αφου απο οτι φαινεται θα εχεις
δικο σου μηχανακι...
προχωρα αφοβα και μην το σκεφτεσαι...:wave2:
Ο Kapitän και οι θεωρίες του επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά! :smokin: :a024:
John Steed
29/08/2011, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Ο Kapitän και οι θεωρίες του επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά! :smokin: :a024:
Τί είχε "θεωρήσει" ?:confused: :confused:
Elena K.
29/08/2011, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe777
περα απο την πλακα τωρα για αρχαριο οδηγο δεν ξερω αν
κανει το bmw απο εμφανιση ομως ειναι super!!!
και δεν βλεπω τον λογο να παρεις αλλο αφου απο οτι φαινεται θα εχεις
δικο σου μηχανακι...
προχωρα αφοβα και μην το σκεφτεσαι...:wave2:
E, MA NAI!!!!!
Δεν ειναι εποχες για ανοιγματα...
Elena K.
29/08/2011, 23:50
Φαγώθηκες να βάλεις φώτο κι εσύ!!!αφου δεν σου ζήτησαν και με μαγιό πάλι καλά να λες!!!τώρα τα υπόλοιπά είναι "αγνό"(σαν το Βιταμ ενα πράγμα) ενδιαφέρον!!!:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :lol: :lol:
To βιταμ ειναι απο αλλη ταινια (βλπ. Μαρλον Μπραντο)
Elena K.
30/08/2011, 00:14
ΚΑι επειδη σας συμπάθησα, σας ενημερωνω πως ετοιμαζουμε παρτυ το ερχομενο σαββατο εδω:
Λεωφόρος Καραμανλή 12, μετά το Νότος Καφέ και πριν το El pecado.
—————ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ—————–
Με κατεύθυνση τη Βούλα (η θάλασσα στα δεξιά μας), περνάμε το ROOM (περσινό Guzel) και συνεχίζουμε προς Βούλα. Συναντάμε στα δεξιά το ΝΟΤΟS café και εκεί ελαττώνουμε ταχύτητα. Στα 100 μέτρα δεξιά θα δείτε το δημοτικό πάρκιν. Παρκάρετε και ακριβώς από κάτω είναι η παραλία του Πάρτυ… Είσοδος από τα σκαλάκια.
Οσοι εχετε facebook δηλωστε εδω:
http://www.facebook.com/event.php?eid=249635691743693
ΘΑ χαρουμε να σας δουμε εσας κ τις μηχανες σας..
Hellspawn
30/08/2011, 05:49
Α,οκ δεν είναι για μένα:lol: :lol: :lol: :lol:
CBF- stratis
30/08/2011, 09:25
ξερω!!!!!!!!!!!!!
:p :rotflmao:
τοτε κανε μιση ωρα βολτα με ενα παπακι να συνηθισεις το γκαζι λιγο στο χερι
και μετα παρε τον γερμανο και δρομο.........
AUFGEBRACHT
30/08/2011, 11:55
E, MA NAI!!!!!
Δεν ειναι εποχες για ανοιγματα...
Εδώ κολλάει το Βιτάμ που αναφέρεις παρακάτω.. ;)
Hellspawn
30/08/2011, 13:12
Εδώ κολλάει το Βιτάμ που αναφέρεις παρακάτω.. ;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@all, με ρέγουλα το σπαμ boys :wave2:
Επανήλθαμε κανονικά στα καθήκοντά μας????? Να υποθέσω διακοπές τέλος????
:( :( :(
ΚΑι επειδη σας συμπάθησα, σας ενημερωνω πως ετοιμαζουμε παρτυ το ερχομενο σαββατο εδω:
Λεωφόρος Καραμανλή 12, μετά το Νότος Καφέ και πριν το El pecado.
—————ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ—————–
Με κατεύθυνση τη Βούλα (η θάλασσα στα δεξιά μας), περνάμε το ROOM (περσινό Guzel) και συνεχίζουμε προς Βούλα. Συναντάμε στα δεξιά το ΝΟΤΟS café και εκεί ελαττώνουμε ταχύτητα. Στα 100 μέτρα δεξιά θα δείτε το δημοτικό πάρκιν. Παρκάρετε και ακριβώς από κάτω είναι η παραλία του Πάρτυ… Είσοδος από τα σκαλάκια.
Οσοι εχετε facebook δηλωστε εδω:
http://www.facebook.com/event.php?eid=249635691743693
να οδηγας πιθανοτατα δεν θα μαθεις ποτε! για "πελατες" ομως καλα το πας :wave2:
menelaos46
30/08/2011, 14:45
ΚΑι επειδη σας συμπάθησα, σας ενημερωνω πως ετοιμαζουμε παρτυ το ερχομενο σαββατο εδω: Λεωφόρος Καραμανλή 12, μετά το Νότος Καφέ και πριν το El pecado. —————ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ—————– Με κατεύθυνση τη Βούλα (η θάλασσα στα δεξιά μας), περνάμε το ROOM (περσινό Guzel) και συνεχίζουμε προς Βούλα. Συναντάμε στα δεξιά το ΝΟΤΟS café και εκεί ελαττώνουμε ταχύτητα. Στα 100 μέτρα δεξιά θα δείτε το δημοτικό πάρκιν. Παρκάρετε και ακριβώς από κάτω είναι η παραλία του Πάρτυ… Είσοδος από τα σκαλάκια. Οσοι εχετε facebook δηλωστε εδω: http://www.facebook.com/event.php?eid=249635691743693 ΘΑ χαρουμε να σας δουμε εσας κ τις μηχανες σας..
Αααχ γυναίκες... εκθέτουν την ομορφιά τους και τη δήθεν αθωότητά τους αλλά πάντα υπάρχει ένας σκοπός πίσω από αυτό...:evil:
Ξέρω άλλους 15 στο facebook που κάνουν πάρτυ... εδώ παραθέτουμε τα λίνκ??? :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ξέρω άλλους 15 στο facebook που κάνουν πάρτυ... εδώ παραθέτουμε τα λίνκ??? :lol: :lol: :lol:
Όχι. Τα στέλνεις με ΠΜ στον DimChios που είναι πάρτυ άνιμαλ.
Cpt. Haddock
30/08/2011, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Επανήλθαμε κανονικά στα καθήκοντά μας????? Να υποθέσω διακοπές τέλος????
Οι διακοπές κρατανε γερα ακομα :D
DimChios
30/08/2011, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μπε
Οι διακοπές κρατανε γερα ακομα :D πηγες στα μερη μου η ακομα?? ειναι και κατι μοτορεμαλα πανω κειθε!!
@all, με ρέγουλα το σπαμ boys :wave2: δυστυχως οπως βλεπεις ελενα πρεπει να σταματησω να σε κανω να νιωθεις θεα.. (τι ειπα παλι ο πστς!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
30/08/2011, 18:48
δυστυχως οπως βλεπεις ελενα πρεπει να σταματησω να σε κανω να νιωθεις θεα.. (τι ειπα παλι ο πστς!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το νου σου μη σου φερει την κιθαρα και το μικροφωνο στο κεφαλι Μικε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
30/08/2011, 18:48
πηγες στα μερη μου η ακομα?? ειναι και κατι μοτορεμαλα πανω κειθε!!
12/9
Διαμονή Βλυχό με πρωινο απο τα χεράκια της Tiffany στο Yacht Club :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:bawl: :bawl: :bawl:
12/9
Διαμονή Βλυχό με πρωινο απο τα χεράκια της Tiffany στο Yacht Club :D παντως εγκυρες πληροφοριες λενε οτι θα φχαριστηθεις ηρεμια και σερφ, καθως το νησι εχει σχεδον αδειασει απο τουρισμο!
Cpt. Haddock
30/08/2011, 22:04
H Λευκάδα δεν ειναι νησί. Ειναι η σκωληκοειδης αποφυση της Αιτωλοακαρνανίας :smokin:
catmaster
31/08/2011, 00:39
@all, με ρέγουλα το σπαμ boys :wave2: ΑΧΧΑΑΧΧΟΥΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΧΧΧΑΧ
(κλαυσίγελος)
Epic ατάκα λέμε ...
:ZZZ: :ZZZ:
DimChios
31/08/2011, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:bawl: :bawl: :bawl:
"μπε" λεμε!
:a38: :evil:
panos1050
31/08/2011, 16:23
θα μπορουσες να πεις απο την αρχη απλα οτι κανεις παρτυ
και ασε και τις bmw στην ησυχια τους:a41:
το παρτυ τα εσπασε.... και η ελενα θα μαθει να οδηγει μηχανη!!!
:beer: :beer:
235210
Elena K.
06/09/2011, 01:04
Βρε σεις ; Πόσο κομπλεξικοί ειστε;;;(Οσοι με κοψατε οτι ψαρευω "πελάτες" )
Ποσο καιρο εχει να σας μιλήσει γυναίκα;;;
Ακόμα, τυποι σαν κ εσας δεν εχουν ανακαλύψει οτι το ιντερνετ χρησιμοποιειται για να ερχομαστε σε επικοινωνια με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες αντιληψεις με εμας και να κανουμε φίλους.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ιντερνετ ΔΕΝ ειναι για να μας κολλάει στον καναπέ και να κανουμε εικασίες.
Θα μπορουσα να δωσω κ αλλες ερμηνειες αλλά μάλλον θα με κόψουν οι διαχειριστές.
Οι υπόλοιποι, κάποιοι, που δεν ειναι σαν και εσάςι, ηρθαν, γνωριστηκαμε, γιναμε φιλοι, και ετοιμαζουμε κ αλλα παρτυ.
Αλλά εσεις δεν ειστε προσκαλεσμενοι οπως καταλαβαινετε.
Φιλιά
Elena K.
06/09/2011, 01:05
το παρτυ τα εσπασε.... και η ελενα θα μαθει να οδηγει μηχανη!!!
:beer: :beer:
πελααάτες μουυυυυ!!!!!!!!!!
Βρε σεις ; Πόσο κομπλεξικοί ειστε;;;(Οσοι με κοψατε οτι ψαρευω "πελάτες" )
Ποσο καιρο εχει να σας μιλήσει γυναίκα;;;
Ακόμα, τυποι σαν κ εσας δεν εχουν ανακαλύψει οτι το ιντερνετ χρησιμοποιειται για να ερχομαστε σε επικοινωνια με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες αντιληψεις με εμας και να κανουμε φίλους.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ιντερνετ ΔΕΝ ειναι για να μας κολλάει στον καναπέ και να κανουμε εικασίες.
Θα μπορουσα να δωσω κ αλλες ερμηνειες αλλά μάλλον θα με κόψουν οι διαχειριστές.
Οι υπόλοιποι, κάποιοι, που δεν ειναι σαν και εσάςι, ηρθαν, γνωριστηκαμε, γιναμε φιλοι, και ετοιμαζουμε κ αλλα παρτυ.
Αλλά εσεις δεν ειστε προσκαλεσμενοι οπως καταλαβαινετε.
Φιλιά
το "πελατες" δεν περιεχει απαραιτητα τον ορισμο της Καλντεριμιτζους ξερεις, και οσοι με ξερουν καταλαβαν τι ηθελα να πω.
το μονο που θα κανω ειναι να την αλαξω με τη λεξη "αυλικοι" δεχομενος οτι δεν υπηρχε οικονομικο οφελος.
και σκασιλα μου και να μαθω στο φιναλε.
αμα σαρεσουν τα μηχανακια μαθε να οδηγας, αμα σαρεσουν οι βολτες κανε βολτες,για μενα δεν υπαρχει λογος να κανω "τουμπες" σε οποιο κοριτσακι μπαινει σε φορουμ ανδροκρατουμενο ουτε βλεπω το λογο να τυχει ειδικης μεταχειρησης.
εδω μεσα θα εχεις οτι κερδισεις με την συνεχεια και την εν γενει πορεια σου
την καλημερα μου.
235249
sovaros_user
06/09/2011, 03:46
Ισως το παρτι να προεκυψε μετα το ανοιγμα του thread, ποιος ξερει...
Παντως για να ειναι καποιος "πελατης" θα πρεπει να εχεις οφελος οικονομικο, οποτε εισαι οκ..
Πιστευω πως ολοι μπορουν να καβαλησουν ολα, αρκεί το "θελω" να υπερνικησει την όποια αρχική φοβία.
Οι παλιές μπεμπες ειναι χαμηλόσελες με χαμηλό κεντρο βαρους, δυσκίνητες στην πόλη βέβαια, αλλα εδω μιλάμε για μοτοσυκλετισμό και όχι για καθημερινη εξυπηρέτηση.
Πιστεύω πως ο κάθε αρχάριος μια χαρα θα εξοικειωθει με μια μοτοσυκλετα αυτου του τυπου.
Hellspawn
06/09/2011, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
το "πελατες" δεν περιεχει απαραιτητα τον ορισμο της Καλντεριμιτζους ξερεις, και οσοι με ξερουν καταλαβαν τι ηθελα να πω.
το μονο που θα κανω ειναι να την αλαξω με τη λεξη "αυλικοι" δεχομενος οτι δεν υπηρχε οικονομικο οφελος.
και σκασιλα μου και να μαθω στο φιναλε.
αμα σαρεσουν τα μηχανακια μαθε να οδηγας, αμα σαρεσουν οι βολτες κανε βολτες,για μενα δεν υπαρχει λογος να κανω "τουμπες" σε οποιο κοριτσακι μπαινει σε φορουμ ανδροκρατουμενο ουτε βλεπω το λογο να τυχει ειδικης μεταχειρησης.
εδω μεσα θα εχεις οτι κερδισεις με την συνεχεια και την εν γενει πορεια σου
την καλημερα μου.
Ρε Γαβρίλη γιατί τόση επίθεση? τι στραβό έκανε ή είπε η κοπέλα? Δηλαδή αν εγώ 2 μέρες πριν κατέβω αθήνα έκανα ένα ποστ με τίτλο τι μηχανάκι να πάρω και αφού κατέβαινα και έβλεπα ότι κανονίζεται βόλτα ελευσίνα και το έγραφα θα προμόταρα την ΡΕΜΑΛΟβόλτα? Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά είναι λίγο εχθρική η στάση σου χωρίς λόγο(κατά τη γνώμη μου) Προς θεού,καλά κάνεις και κρατάς μια πισινή μιας και δεν την ήξερες κι από χτες την κοπέλα ούτε ξέρεις τι ρόλο βαράει...δεν θα ήταν όμως πιο πρέπον, για τον ίδιο λόγο, να κρατήσεις αυτή την γνώμη για σένα και για τους στενούς σου φίλους? ή έστω να κάνεις ένα ποστ μεταξύ σοβαρού και αστείου? Επιπλέον δε νομίζω ότι ζήτησε κάποια ειδική μεταχείρηση και ο όποιος χαβαλές και πείραγμα γίνεται σε κάθε γυναικείο ποστ νέου μέλους. Στη τελική δεν διαφήμισε κάποιο μαγαζί συγκεκριμένα...στην χειρότερη να διαφήμισε την παραλία. Ίσως να είμαι απλά απονήρευτος και ονειροπόλος, θέλω όμως να πιστεύω ότι είναι κι άλλοι σαν κι εμένα οπότε προτιμώ να βλέπω κάτι θετικά και ας κρατήσω στο πίσω μέρος του μυαλού μου τυχόν επιφυλάξεις, όχι να τις απωθήσω, απλά να τις κρατήσω για μένα και χαίρομαι κάθε φορά που αυτές οι επιφυλάξεις αποδεικνύονται ανούσιες ενώ παράλληλα είμαι και καλυμένος σε περίπτωση που αποδειχτούν σωστές. Όσο στραβός και να γίνει ο γυαλός εγώ θα πηγαίνω ευθεία και απλά ελπίζω να βρώ κι άλους συνοδοιπόρους! Ίσως και να έχω βρεί μερικούς, ο καιρός θα δείξει! Τώρα όσον αφορά το θέμα του ποστ...Έλενα δες τις μηχανές με την ίδια σκοπιά και ενθουσιασμό που βλέπεις τα πάρτυ και μη φοβάσαι τίποτα!!!!
HelenKoR
06/09/2011, 08:30
δεν θα ήταν όμως πιο πρέπον, για τον ίδιο λόγο, να κρατήσεις αυτή την γνώμη για σένα και για τους στενούς σου φίλους?
προαγεις το κουτσομπολιο? :hypnotize
μπέσα μηδέν?
Hellspawn
06/09/2011, 08:38
προαγεις το κουτσομπολιο? :hypnotize
μπέσα μηδέν?
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι όποιο πρόβλημα σε απασχολεί το συζητάς στην ετήσια του ΜΟΤΟ?:p :p
Δεν θα το συζητήσεις με 2-3 κολητούς/ες σου? μ'αυτή τη λογική το λέω;) ;)
Δες το σαν brainstorming μεταξύ φίλων:D :D
HelenKoR
06/09/2011, 08:42
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι όποιο πρόβλημα σε απασχολεί το συζητάς στην ετήσια του ΜΟΤΟ?:p :p
Δεν θα το συζητήσεις με 2-3 κολητούς/ες σου? μ'αυτή τη λογική το λέω;) ;)
Δες το σαν brainstorming μεταξύ φίλων:D :D
:hypnotize
δε με πειθεις.
please try again.
Hellspawn
06/09/2011, 08:54
:hypnotize
δε με πειθεις.
please try again.
Ας κρατήσουμε το υπάρχον παράδειγμα και συνεχίζω με μια ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ(το τονίζω το υποθετική γιατί ποτέ δεν ξέρεις;) δεν αναφέρομαι σε σένα προς θεού ούτε κάπου αλλού συγκεκριμένα απλά καλύπτω τα νώτα μου!!!) μεταξύ εμού και του sardasagam για παράδειγμα( κολητός)..Ε=εγω, Σ= sardasagam
Ε: έλα ρε μλκ, θα κάνουμε τπτ σήμερα?
Σ: ξέρω γω...έχεις καμιά ιδέα?
Ε: εκείνη που ρώταγε στο μοτο αν θα μάθει να οδηγάει κάτι έγραψε για ένα beach party, λες να πάμε?
Σ: μμμμμ,ψήνομαι.....που θα είναι?
Ε: κάτσε μισό να δω...λες ρε μλκ να είναι μούφα το ποστ για να μαζέψει κόσμο για το παρτυ?
Σ: μπορεί....ε, κλαιν στα @@ σου, πάμε και άμα δε λέει την κάνουμε για μπύρες..με μηχανάκι θα πάμε οχι με νταλίκα να μη βρίσκουμε να παρκάρουμε...
Ε: καλά λες, πάρε και κανέναν άλλον μπας και ψήνεται...
Σ:οκ, παιρνω και σ λέω σε λίγο!
Ε:οκ!
Αυτό ας πούμε είναι κουτσομπολιό?
HelenKoR
06/09/2011, 09:00
Για όνομα του Spawn...
Σταμάτα... εκτίθεσαι... :rolleyes:
Hellspawn
06/09/2011, 09:06
Για όνομα του Spawn...
Σταμάτα... εκτίθεσαι... :rolleyes:
προφανώς κάτι βλέπεις εσύ στραβά ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ:confused: :confused: :confused:
μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις?
p.s. δεν έκανα κάτι στα κρυφά οπότε δεν με απασχολεί να εκτεθώ...εδώ είμαι και για καλή και για κακή κριτική...αν έχω δίκιο δεν πρόκειται να το χάσω κι αν έχω άδικο απλά θα μάθω κάτι παραπάνω...:)
Το κουράσαμε το θέμα και είμαστε και εκτός, ούτως ή άλλως. :a3: