View Full Version : Ατύχημα στον Κηφισο το απόγευμα
Μήπως γνωρίζει κανείς πως είναι το παληκάρι?
Ήταν ενα κίτρινο suzuki (ss),έφτασα αργότερα κι έτσι δεν ξέρω αν αληθεύει,είπαν πως πήγαινε τάπα,έκανε σούζα και καρφώθηκε σε ενα seat.
Όπως και να χει,δεν φαινόταν να τα καταφέρνει,αλλά τον σκέφτομαι ολη μέρα κι ελπίζω...
Ναι ήταν χωρίς κράνος.Ναι χτύπησε στο κεφάλι.Ναι πήγαινε τάπα και έκανε μαλακίες.Ναι φόραγε απλα ενα t-shirt και μια βερμούδα.Είναι τόσο άσχημο θέαμα όμως ενα τόσο νεο παιδί στο δρόμο,να μην κινείται...
μακαρι να εχει τυχη βουνο το παιδι.
τα φιλοσοφικα περι κρανους σουζας καγκουριας κτλ χωρανε σε υποθετικες συζητησεις μηπως προλαβουμε κατι,καποιον,τωρα οτι εγινε εγινε....
ολοι μας εχουμε κανει και ακομα μερικες φορες κανουμε τα απιστευτα, θελει και λιγο τυχη η ζωη...
Πρώτα απ'όλα, μακάρι να μην έχει σκοτώσει κανέναν που δεν έφταιγε. Από εκεί κι έπειτα, μακάρι να την ξεσκαπουλάρει χωρίς βλάβες για να μην πληρώνει μια ζωή μια νεανική βλακεία.
Χτύπησε ενα seat πίσω αριστερά κ έκανε "πτήση"το παληκάρι για πολλά μέτρα...
Δεν χτυπήσε κανείς άλλος,παρά μόνο εκείνος,αλλά πολύ πολύ σοβαρά μιας και χτύπησε ΚΑΙ στο κεφάλι.Τι να πω,μακάρι όντως να είναι οκ κ απλά να του γίνει ενα μάθημα.
devil's animal
28/08/2011, 11:23
:rolleyes: :rolleyes:
:sad: :sad:
Michalis84
28/08/2011, 22:05
Καλησπερα,
Τυχαια επεσα σε αυτο το site googlarontas.
Αν λεμε για το ιδιο περιστατικο ο φιλος Χάρης μας δεν την γλυτωσε δυστηχως. Υπεκυψε λιγο αργοτερα στο Νοσοκομειο.
Ενα κιτρινο GSX-R ειχε το ατυχημα εγινε κοντα στον ρήγα.
BLACKGAS
28/08/2011, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Michalis84
Καλησπερα,
Αν λεμε για το ιδιο περιστατικο ο φιλος Χάρης μας δεν την γλυτωσε δυστηχως. Υπεκυψε λιγο αργοτερα στο Νοσοκομειο.
Κρίμα το παιδί. Συλλυπητήρια Μιχάλη για το φίλο σου. Ο τελευταίος να είναι.:(
John Steed
28/08/2011, 22:18
Καλησπερα,
Λυπάμαι για το φίλο σας... :sad: :sad: :sad:
Michalis84
28/08/2011, 22:18
Μακαρι να ειναι ο τελευταιος παιδια...
Κριμα νεαρα παιδια να πηγαινουν ετσι.
Μιχαλη μου θα στο πω με ολη μου την αγαπη κ δεν θα πω τιποτα αλλο σεβομενη την απωλεια του φιλου σου.
Αν οδηγεις μηχανη,αν διαλεγεις να μην φορας μπουφαν,παντελονι οποιαδηποτε προστασια τουλαχιστον φορα κρανος!Μα κι αν ακομα ετυχε βρε αδερφε,δεν γουσταρες μια φορα να βαλεις ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ.ΠΡΟΣΕΧΕ!Για σενα...Για την οικογενεια σου.Μια στιγμη ειναι για ολους μας,μην τη κυνηγαμε...
Περασα διπλα απο τον Χαρη κ μου φανηκε τοσο μικρος...Μα κ μεγαλος να τανε δεν χωνευετε μωρε αυτο το θεαμα.
Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σας.Πραγματικα.
Λυπάμαι πραγματικά για το παιδί και το άσχημο τέλος που είχε .
Για την ιστορία όμως γυρίζοντας απόψε από Λουτράκι στην Ελευσίνα με περνάνε 2 gsxr 1000 με κάμποσα . Λίγο αργότερα τα ξαναείδα τα παιδιά στα πρώτα φανάρια στο ΨΝΑ ,με κράνος και το άρωμα τους , δίχαλο , μπλουζάκι , παντελονάκι και τσάντα ταξιδιού πλάτης . Το τι σούζα και σφήνα έριξαν μεταξύ Ελευσίνας και Χαϊδαρίου που έφυγε ο ένας αριστερά προς Πετρούπολη και ίσια ο άλλος για να στρίψει τελικά προς Αιγάλεο δεν λέγεται .Και βέβαια με την κίνηση που επικρατούσε σήμερα στην εθνική οδό . Τι να πεις τώρα γι αυτούς . Δεν συνηθίζω να γράφω στο "σε είδα" και γενικά δεν είμαι τόσο ευέξαπτος ώστε να με ενοχλούν τα πάντα , διαβάζοντας όμως την είδηση αυτή δεν κατάφερα να μην γίνουν συνειρμοί στο κεφάλι μου. Μερικά πράγματα δεν θ αλλάξουν ποτέ ... Εύχομαι να μην έχει ποτέ κανείς την ίδια κατάληξη . :nono:
κριμα το παλικαρακι...ας ειναι ελαφρυ το χωμα...κουραγιο στους δικους του
:sad:
catmaster
29/08/2011, 06:23
είναι άδικος ο χαμός από τροχαίο όπως και να το κάνουμε.
Πέρα από τη χρήση του εξοπλισμού, πρέπει να μάθουμε να μην οδηγούμε χωρίς αύριο.
chr1s_86
29/08/2011, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Ναι ήταν χωρίς κράνος.Ναι χτύπησε στο κεφάλι.Ναι πήγαινε τάπα και έκανε μαλακίες.Ναι φόραγε απλα ενα t-shirt και μια βερμούδα.Είναι τόσο άσχημο θέαμα όμως ενα τόσο νεο παιδί στο δρόμο,να μην κινείται...
κρίμα... :( :sad:
Κρίμα για την οικογένειά του. Ποτέ μην προκαλείτε την τύχη σας παιδιά. Μία φορά θα γίνει η στραβή...:(
Να με συμπαθάτε αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα το άδικο. Άδικο θα ήταν αν στην πτήση του είχε μαζέψει κανέναν άλλο άνθρωπο που πήγαινε κανονικά.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην φοράει ο άλλος το κράνος του ή τον λοιπό εξοπλισμό, δικό του θέμα. Αλλά παίρνει τα ρίσκα του. Μετά όμως μην βγαίνουμε και λέμε ότι φταίνε τα μηχανάκια...
Συν ότι είναι διπλή μαλακία να το κυνηγάς ξεβράκωτος.
Η μόνη μεγάλη διαφορά σε όλο αυτό,είναι απλά να το δεις να συμβαίνει δίπλα σου.
Αν το διάβαζα κάπου ή αν μου το έλεγε κάποιος,εύλογα όπως εσυ θα έλεγα οτι "οκ,αναμενόμενο."
Το να δεις όμως ενα νεο παιδί στην άσφαλτο,με τον τρόπο που τον είδα,δεν περιγράφεται όσο κι αν το "κυνηγούσε".
Το παιδί έφυγε,δεν έχει νόημα εκ των υστέρων οτιδήποτε άλλο περα απο συλληπητήρια.
Να ήταν εδώ να τον κράζαμε όλοι μαζί :sad:
Απόλυτα κατανοητό αυτό που λες.
Απλά σκέφτομαι ότι τον ίδιο θα μπορούσε να τον βάλει κάποιος στο "Σε είδα" με το κίτρινο gsxr να πηγαίνεις τάπα χωρίς κράνος, καλά μυαλό δεν έχετε;
Και τώρα επειδή έγινε το μοιραίο υπάρχει μια συμπόνια από όλους ενώ πριν μάλλον μ@λ@κ@ θα τον έλεγαν. Και μου φαίνεται λίγο κάπως αυτό.
Σόρρυ αν είμαι ψυχρός και τετράγωνος αλλά εγώ δεν βλέπω μόνο τα συλλυπητήρια. Ίσως μάλιστα να μην έχουν καν νόημα τα συλλυπητήρια, το παιδί έφυγε και δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Το μόνο που ελπίζω είναι κάποιος που θα διαβάσει αυτό το ποστ να φορέσει μια φορά παραπάνω το κράνος του και να το σκεφτεί μια δεύτερη φορά πριν ανοίξει το γκάζι. :wave2:
CHRISTOF
29/08/2011, 13:11
Όλοι μας κάποτε κάναμε ανοησίες.
Πιστεύω ότι είναι και θέμα τύχης.
Τώρα, στα 40 μου βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Όμως το παραδέχομαι ότι υπήρξα τυχερός. Το παιδί αυτό όμως όχι...
Ας μαθαίνουμε όλοι μας από αυτά εαν όχι για εμάς αλλά για τους νεότερους.
Να χαιρόμαστε την μηχανή μας αλλά να σεβόμαστε τους δικούς μας και πάνω από όλα τον εαυτό μας.
Συλληπητήρια στην οικογένειά του.
Κουράγιο στους δικούς του.
Το τι κάνει κανείς για να πρόλαβει,για να εκπαιδεύσει και για να διαπαιδαγωγήσει τον εαυτό του κ τους γύρω του σε σχέση με τις μηχανές,είναι καθημερινό και γίνεται εν ζωη.
Μετά θάνατον μόνο τα συλλυπητήρια έχουν νόημα,γιατί μόνο αυτά εκφράζουν τη λύπη που νιώθουμε για εναν άνθρωπο που χάθηκε στο δρόμο.
Ο θάνατος δεν είναι παράδειγμα εκπαίδευσης κ εξάλλου αποδεικνύεται απο την καθημερινότητα μας.
grigorio γύριζα και είχα την εικόνα του κ ήμουν θυμωμένη και στενοχωρημένη μαζί και με ολη την ειλικρίνεια σου λεω οτι σκέφτηκα"ρε γαμώτο,επειδή ΕΣΥ ήσουν μ@λ@κ@ς θα πρέπει να με κυνηγά ΕΜΕΝΑ η εικόνα σου?"...Κι έπειτα σκέφτηκα πως ήταν ενα νέο παιδί.Έκανε μια βλακεία,μπορεί διαφορετική απο αυτές που κάνω εγώ,αλλά βλακείες κάνω κι εγώ.Έψαχνα να βρω μήπως τη γλυτωσε και τελικά του γίνει ενα μάθημα,αλλά τελικά έχασε τη ζωη του.Το πλήρωσε όσο πιο αυστηρά θα μπορούσαμε εμείς οι δυο κι όλος ο κόσμος να τον τιμωρήσει ποτέ.
Κανείς δεν θα συνετιστεί γιατί άλλο ενα παληκάρι έχασε τη ζωη του στην άσφαλτο.Έψαχνα να το βρω στα νεα,τις ειδήσεις κτλ και δεν βρήκα τίποτα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πόσα γίνονται τελικά και δεν μαθαίνουμε τίποτα...:sad:
...
+1
πάντα θα είναι άδικο ένα νέο παιδί να χάνει τη ζωή του από μια λάθος επιλογή, όποια και αν είναι αυτή
γιωργος ΧΧ
30/08/2011, 09:34
blackbusa
30/08/2011, 09:39
η τυχη καποτε τελειωνει συνηθως...σε αλλους νωριτερα....σε αλλους αργοτερα...αλλα παντα τελειωνει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
η τυχη καποτε τελειωνει συνηθως...σε αλλους νωριτερα....σε αλλους αργοτερα...αλλα παντα τελειωνει...
:a19:
μακάρι να το θυμόμαστε ολοι μας αυτο...
Cpt. Haddock
30/08/2011, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
+1
πάντα θα είναι άδικο ένα νέο παιδί να χάνει τη ζωή του από μια λάθος επιλογή, όποια και αν είναι αυτή
Ενώ ο Νώντας που δεν ήταν νέο παιδι, δεν έκανε μαλακίες και φόραγε κράνος, έχασε "δικαια" τη ζωή του;
Τι λέτε ρε σεις;
Αφήστε τους συναισθηματισμους, έπαιξε κι έχασε, έτσι απλα. Το είπε κι ο ιταλός πιο πάνω και συμφωνω, η τύχη καποτε τελειώνει
Θα συζητάμε για πολύ ακόμα τ' αυτονόητα;
Διαβάστε, κάντε ότι καταλαβαίνετε κι αφήστε τους αφορισμούς για τον κλήρο.
Michalis84
30/08/2011, 14:15
Μιχαλη μου θα στο πω με ολη μου την αγαπη κ δεν θα πω τιποτα αλλο σεβομενη την απωλεια του φιλου σου.
Αν οδηγεις μηχανη,αν διαλεγεις να μην φορας μπουφαν,παντελονι οποιαδηποτε προστασια τουλαχιστον φορα κρανος!Μα κι αν ακομα ετυχε βρε αδερφε,δεν γουσταρες μια φορα να βαλεις ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ.ΠΡΟΣΕΧΕ!Για σενα...Για την οικογενεια σου.Μια στιγμη ειναι για ολους μας,μην τη κυνηγαμε...
Περασα διπλα απο τον Χαρη κ μου φανηκε τοσο μικρος...Μα κ μεγαλος να τανε δεν χωνευετε μωρε αυτο το θεαμα.
Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σας.Πραγματικα.
Γεια σου φιλε μου,
Καταλαβαίνω πως το λες.
Οδηγαω μηχανή και δεν θα το παιξω ηθικος η φιλοσοφος γιατι εστω και μια φορα ολοι εχουμε τρεξει η εχουμε κανει την κουτσουκελα μας.
Φοραω το κρανος αλλα δυστηχως επρεπε να με τρακαρουν δυο φορες πριν βαλω μυαλο. Ευτυχώς δεν επαθα τιποτα μονο κατι γρατζουνιτσες.
Σημασια εχει οτι ενας νεος ανθρωπος εφυγε απο κοντας μας.
Γιαυτο και εγω θα πω οσο ζελε και αν εχει το μαλλι δεν θα σε σωσει εστω το κρανος πρεπει να φοριετε παντα.
Δεν υπονοω κατι απλα τυχαινει στον δρομο να βλεπω εμας σε πιο μικρη ηλικα (με τα φτιαχμενα παπια) να τους λες ρε μικρε φορα κρανος και να λεει θα χαλασει το μαλλι.
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ............
Καλά νά πάθει.....!!
Ρέ αύστηροί κριτές..........άφήστε τήν ψυχούλα τού παιδιού νά φύγει ήσυχα.
Καί σταματείστε νά τό παίζετε κριτές τών πάντων....
Καί μερικοί προσέχετε όταν τρώτε..........
ΜΗ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ..............ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ...
Γεια σου φιλε μου,
Καταλαβαίνω πως το λες.
Οδηγαω μηχανή και δεν θα το παιξω ηθικος η φιλοσοφος γιατι εστω και μια φορα ολοι εχουμε τρεξει η εχουμε κανει την κουτσουκελα μας.
Φοραω το κρανος αλλα δυστηχως επρεπε να με τρακαρουν δυο φορες πριν βαλω μυαλο. Ευτυχώς δεν επαθα τιποτα μονο κατι γρατζουνιτσες.
Σημασια εχει οτι ενας νεος ανθρωπος εφυγε απο κοντας μας.
Γιαυτο και εγω θα πω οσο ζελε και αν εχει το μαλλι δεν θα σε σωσει εστω το κρανος πρεπει να φοριετε παντα.
Δεν υπονοω κατι απλα τυχαινει στον δρομο να βλεπω εμας σε πιο μικρη ηλικα (με τα φτιαχμενα παπια) να τους λες ρε μικρε φορα κρανος και να λεει θα χαλασει το μαλλι.
Παλιά τα κράνη ήταν κάτι άγνωστο,κυκλοφορούσαμε όλοι με σαγιονάρα/αθλητικό και εμείς οι κοπέλες βάζαμε λεμόνι για τη φράτζα :p .Ήμασταν απαίδευτοι,απληροφόρητοι,λιγότεροι...Άλλες εποχές που δεν έχει και σημασία να τις θυμόμαστε ούτε να μας δικαιολογούν.
Αφου βρε αγόρι μου ξέρετε τι κυκλοφορεί εκεί έξω και πέραν αυτού,υπάρχουν κολώνες,δέντρα,ταμπέλες,διαζώματα χιλιάδες εμπόδια.Είναι χαζοί οι οδηγοί στις πίστες που τρέχουν τόσο ΜΟΝΟ εκεί με τέτοιον ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ?
Σε καταλαβαίνω και ξέρω πως θέλεις να τρέξεις...
Εγώ θα σου ευχηθώ να παραμείνεις στο moto.gr,να διαβάσεις πραγματάκια και να βρεις παρεούλα να μπεις σε μια πίστα,να κάνεις ταξίδια,να κάνεις ο,τι γουστάρεις ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Υπάρχει ενας ολόκληρος κόσμος που μπορεί να σου προσφέρει αυτό που αγαπάς,χωρίς να κινδυνεύει τόσο η ζωη σου.Riding schools,trackdays...Διάβασε λίγο εδώ και πάρε και τους φίλους σου,να κάνετε "κουτσουκέλες"στην πίστα.Υπάρχει μια στα Μέγαρα :winka:
:wave2:
manhunter
30/08/2011, 15:49
To θέμα ειναι το χάθηκε το παιδί. Μυαλό δεν θα βάλει κανείς σε κανέναν.Όλα τα άλλα ειναι να χαμε να λέγαμε
Συλληπητηρια στο παιδί και την οικογένεια του
Κρίμα και ξανά κρίμα,......, ας είναι ο τελευταίος κι ας δίνει ο θεός δύναμη στους δικούς του :( !
χριστινα
30/09/2011, 12:59
Ήταν και φυσικά θα είναι για πάντα ο αδελφός μου....'Εψαχνα να βρω το οτιδήποτε σε σχέση με το τροχαίο και έπεσα σε αυτό το forum. Διάβασα αυτά που έχετε γράψει κ ευχαριστώ για τα λόγια παρηγοριάς. Ο Χάρης ήταν 28 ετών και δυστυχώς δεν θα είναι ο τελευταίος που αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Πάντα φοβόμουν αυτό το αποτέλεσμα..Απλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα γίνει σε σένα. Ότι μια μέρα έτσι ξαφνικά θα φύγει από το σπίτι και απλά δεν θα γυρίσει ποτέ... Το βράδυ πριν το ατύχημα είπε στην κοπέλα του πως γυναίκες θα τον προδώσουν πολλές, αυτή όμως όχι...δείχνοντας την μηχανή του.. Κ όμως αυτή τον πρόδωσε,αυτή του πήρε την ζωή,αυτή τον πήρε μακριά μας. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάτι και μέσα από τον πρωτόγνωρο και τόσο βαρύ πόνο θέλω απλά να πω, πως όλα αυτά τα παιδιά έχουν πάθος με αυτό που κάνουν. Λατρεύουν την ταχύτητα και πολύ απλά δεν έχουν την αίσθηση του φόβου. Για μένα δεν είναι τυχαίο πως οι 2 μεγάλες του αγάπες ήταν τα αλεξίπτωτα και οι μηχανές. Προσπάθησα να πω την αλήθεια να τα βάλω με σειρά προτεραιότητας βάζοντας 1 & 2 αλλά θα έλεγα ψέμματα. Δεν ξέρω τι αγαπούσε περισσότερο κ πιστεύω πως ούτε εκείνος ήξερε. Φτάνει που κ τα δύο του προσέφεραν αυτό που ήθελε να νιώσει...
Η Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι μια χώρα στην οποία οι οδηγοί να έχουν την κατάλληλη παιδεία,όπως επίσης δεν υπάρχουν και οι κατάλληλοι δρόμοι. Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι δικαιολογίες και ελπίζω να μην το εκλάβετε έτσι. Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω ασχέτως με τον χαμό του ενός και μοναδικού μου αδελφού. Το έλεγα όταν έβλεπα τα καινούρια κατά καιρούς εκκλησάκια στους δρόμους...τα διάφορα μέρη με λουλούδια ακουμπησμένα...κ τώρα πια κ στο νεκροταφείο με τους περισσότερους τάφους με 24,25,26,27 ετών αγγελούδια κ μια μηχανούλα μέσα από το τζαμάκι όπως έχει πια κ ο Χαρούλης. 3 μήνες πριν το τραγικό αυτό συμβάν με πήγε νύφη στην εκκλησία. Δεν ξέρω πως να νιώσω..Ίσως αυτό περίμενε κ μετά έφυγε ήσυχος. Μέσα σε 3 μήνες ένιωσα τόσα συναισθήματα έκλαψα από χαρά και από αφόρητο πόνο. Οι γονείς μου πάντρεψαν ένα παιδί και οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία το άλλο.
Θέλω να σας ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη γιατί ξέρω πως σας κούρασα, απλά ένιωθα κάποια πράγματα και ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου. Μακάρι να ήταν ο τελευταίος. Ξέρω πως δεν θα είναι αλλά το εύχομαι κάθε μέρα...
Ήθελες και μας τον πήρες...Άγγελος δίπλα στους αγγέλους.... Ο πιο όμορφος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από χριστινα
....
Τα συλλυπητήρια μου Χριστίνα.
Κουράγιο σ' εσένα και στην οικογένειά σου.
χριστινα
30/09/2011, 13:06
Sniper σε ευχαριστώ....
nikos_abel
30/09/2011, 13:09
....
Χριστινάκι, στο υπόσχομαι ότι θα μαλακώσει...δεν θα χαθεί, αλλά θα μαλακώσει. Ο καιρός
γιατρεύει.
Να τον θυμάστε για να ζει μέσα σας...
DimChios
30/09/2011, 13:15
Ήταν και φυσικά θα είναι για πάντα ο αδελφός μου....'Εψαχνα να βρω το οτιδήποτε σε σχέση με το τροχαίο και έπεσα σε αυτό το forum. Διάβασα αυτά που έχετε γράψει κ ευχαριστώ για τα λόγια παρηγοριάς. Ο Χάρης ήταν 28 ετών και δυστυχώς δεν θα είναι ο τελευταίος που αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Πάντα φοβόμουν αυτό το αποτέλεσμα..Απλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα γίνει σε σένα. Ότι μια μέρα έτσι ξαφνικά θα φύγει από το σπίτι και απλά δεν θα γυρίσει ποτέ... Το βράδυ πριν το ατύχημα είπε στην κοπέλα του πως γυναίκες θα τον προδώσουν πολλές, αυτή όμως όχι...δείχνοντας την μηχανή του.. Κ όμως αυτή τον πρόδωσε,αυτή του πήρε την ζωή,αυτή τον πήρε μακριά μας. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάτι και μέσα από τον πρωτόγνωρο και τόσο βαρύ πόνο θέλω απλά να πω, πως όλα αυτά τα παιδιά έχουν πάθος με αυτό που κάνουν. Λατρεύουν την ταχύτητα και πολύ απλά δεν έχουν την αίσθηση του φόβου. Για μένα δεν είναι τυχαίο πως οι 2 μεγάλες του αγάπες ήταν τα αλεξίπτωτα και οι μηχανές. Προσπάθησα να πω την αλήθεια να τα βάλω με σειρά προτεραιότητας βάζοντας 1 & 2 αλλά θα έλεγα ψέμματα. Δεν ξέρω τι αγαπούσε περισσότερο κ πιστεύω πως ούτε εκείνος ήξερε. Φτάνει που κ τα δύο του προσέφεραν αυτό που ήθελε να νιώσει...
Η Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι μια χώρα στην οποία οι οδηγοί να έχουν την κατάλληλη παιδεία,όπως επίσης δεν υπάρχουν και οι κατάλληλοι δρόμοι. Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι δικαιολογίες και ελπίζω να μην το εκλάβετε έτσι. Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω ασχέτως με τον χαμό του ενός και μοναδικού μου αδελφού. Το έλεγα όταν έβλεπα τα καινούρια κατά καιρούς εκκλησάκια στους δρόμους...τα διάφορα μέρη με λουλούδια ακουμπησμένα...κ τώρα πια κ στο νεκροταφείο με τους περισσότερους τάφους με 24,25,26,27 ετών αγγελούδια κ μια μηχανούλα μέσα από το τζαμάκι όπως έχει πια κ ο Χαρούλης. 3 μήνες πριν το τραγικό αυτό συμβάν με πήγε νύφη στην εκκλησία. Δεν ξέρω πως να νιώσω..Ίσως αυτό περίμενε κ μετά έφυγε ήσυχος. Μέσα σε 3 μήνες ένιωσα τόσα συναισθήματα έκλαψα από χαρά και από αφόρητο πόνο. Οι γονείς μου πάντρεψαν ένα παιδί και οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία το άλλο.
Θέλω να σας ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη γιατί ξέρω πως σας κούρασα, απλά ένιωθα κάποια πράγματα και ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου. Μακάρι να ήταν ο τελευταίος. Ξέρω πως δεν θα είναι αλλά το εύχομαι κάθε μέρα...
...τι να σου πουμε κι εσενα τωρα...
χριστινα
30/09/2011, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Χριστινάκι, στο υπόσχομαι ότι θα μαλακώσει...δεν θα χαθεί, αλλά θα μαλακώσει. Ο καιρός
γιατρεύει.
Να τον θυμάστε για να ζει μέσα σας...
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεχαστεί..Δεν ήταν άνθρωπος που θα τον ξεχνούσες ποτέ έστω και μία φορά να τον γνώριζες στη ζωή σου... Θα μαλακώσει αλλά θα πονάει πάντα. Κ αυτό με τρομάζει....
John Steed
30/09/2011, 13:27
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεχαστεί..Δεν ήταν άνθρωπος που θα τον ξεχνούσες ποτέ έστω και μία φορά να τον γνώριζες στη ζωή σου... Θα μαλακώσει αλλά θα πονάει πάντα. Κ αυτό με τρομάζει....
Κουράγιο..... :sad:
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας.
Πραγματικά.Όταν ξεκίνησα το θρεντ ήταν για αυτήν την ελπίδα οτι κάπου θ αναρρώνει...
Μου έμοιαζε 18 οχι 28,α ρε Χριστίνα.....
nikos_abel
30/09/2011, 13:33
Θα έρθει η ώρα που δεν θα κλαις ή θα σπαράζεις απαρηγόρητη από τη θύμισή του και
δεν θα σου φαίνεται και περίεργο..... απλά μια γλυκειά μελαγχολία....και όμορφες αναμνήσεις...
μη σε τρομάζει, κανείς μας δε ζη για πάντα....
Τώρα μόνο κουράγιο.
Υπομονη Κουραγιο!!!
GIXXERAKIAS
30/09/2011, 14:24
Συλληπητηρια για τον αδερφο σου,ευχομαι η θυμιση του να σε κανει να γελας,να τον θυμασαι παντα με χαμογελο και να σου δινει κουραγιο ξεροντας οτι σε προστατευει απο ψηλα σαν την αδερφη που την πηγε νυφουλα.Ο πονος ποτε δεν περνα οπως σου ειπαν και πιο πανω,απλα γινεται πιο υποφερτος με τα χρονια.:sad:
Να ζησετε να τον θυμαστε και παντα με υγεια για ολους σας.
χριστινα
30/09/2011, 14:44
Σας ευχαριστώ όλους....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!!
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ...
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ....
Κουράγιο Χριστίνα σε σένα και στους δικούς σου!
Δεν υπάρχουν λόγια ρε γμτ .....
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Σας ευχαριστώ όλους....
Κάθε φορά που κάνω καμια μαλακία,παρόρμηση της στιγμής αυτό περνάει απο το μυαλό μου...Γιατι μια στιγμή μπορεί να καταστρέψει τη ζώη όσων σε αγαπάνε!Συλληπητήρια
Γράφω εδώ από το 07 και είναι πολλές οι φορές που έχουμε αποχαιρετήσει φίλους, κολλητούς, φίλους φίλων που τους νιώθουμε δικούς μας. Ο πόνος όπως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι μοναδικά διαφορετικός και σε ένταση και σε διάρκεια. Το συμπέρασμα πάντα το ίδιο : "δεν υπάρχουν λόγια" . Τι να σου πει ο καθένας μας την ώρα που η απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου είναι πολλή νωπή, την ώρα που τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει ακόμα???
Εύχομαι να τον θυμάσαι όμορφο όπως τον περιγράφεις και καμαρωτό πάνω στο μηχανάκι του, επίσης εύχομαι αύριο στα παιδιά σου, στα ανίψια σου και γενικά σε όσους επηρεάζεις να λες και να ξαναλές μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα σου για την χρησιμότητα του εξοπλισμού.
Είμαι 44 οδηγώ δίκυκλο από 16 και μαλακίες έκανα πολλές σε εποχές μάλιστα που δεν είχαμε κανέναν να μας διδάξει την αξία ενός κράνους.
Το συμπέρασμα: Απλά στάθηκα τυχερός.
Τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
:sad: :sad: :sad:
-Οτι θυμάται και ότι αγαπά είναι ο άνθρωπος Χριστίνα
δεν θα ξεχάσεις ποτέ τον αδερφό σου, να τον θυμάσαι με αγάπη και προσπάθηστε να είσαστε καλά οι δικοί του άνθρωποι, να σας βλέπει απο ψηλά να χαμογελά...
συληπητήρια :sad:
nikos121
30/09/2011, 18:51
συληπητηρια χριστινα κ απο μενα τον παλιο κ τυχερο που ζω ενω ολοι μου οι φιλοι εχουν φυγη αγγαλια με τις παντοτινες μας αγαπες!φυγανε αλλα δεν ξεχαστηκαν ποτε 38 χρονια τωρα .θαχη καλη παρεα το αδελφακι σου .μεκανες κ κλαιω!
χριστινα
30/09/2011, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
συληπητηρια χριστινα κ απο μενα τον παλιο κ τυχερο που ζω ενω ολοι μου οι φιλοι εχουν φυγη αγγαλια με τις παντοτινες μας αγαπες!φυγανε αλλα δεν ξεχαστηκαν ποτε 38 χρονια τωρα .θαχη καλη παρεα το αδελφακι σου .μεκανες κ κλαιω!
Πραγματικά με συγχωρείς δεν είχα τέτοια πρόθεση. Το ξέρω πως δεν θα είναι μόνος..Αυτή είναι και η μόνη παρηγοριά...Να σαι πάντα καλά.....Κ να προσέχεις...
.... δυναμη σε οσους μεινατε πισω να τον θυμαστε ....
καλο κουραγιο και καλη δυναμη
τι να πει κανεις....
τελικα και η μηχανη μπορει να σε προδωσει ασχημα!!
Προσοχη παιδια ολοι μας!!!!!
devil's animal
30/09/2011, 21:30
κουραγιο και δυναμη...
fantacid
30/09/2011, 21:54
κουραγιο σε εσας που μείνατε πισω.....
rip.......
:(
tsompanis
30/09/2011, 22:39
Σας ευχαριστώ όλους....
Δεν θα τον απογοητεύσουμε Χριστίνα....
σήμερα μάθαμε και για τον χαμό ακόμη ενός φίλου:sad:
θα κάνουν καλή παρέα εκεί πάνω
κουράγιο και συλλυπητήρια σε σένα και τους δικούς σου :sad:
κουραγιο κ δυναμη στους δικους του
:(
perastikos
01/10/2011, 09:36
Σαν να διαβάζω την ιστορία του ξαδέρφου μου, που χάσαμε τον Φλεβάρη... :sad:
Και εκείνος "η κούκλα μου" έλεγε και έδειχνε το μοτόρι του! Πολλές φορές το έπαιζε κορώνα-γράμματα στο δρόμο... Και ας ήξερε ότι το παιχνίδι είναι 50-50... :sick:
Υπομονή και κουράγιο σας εύχομαι... :sad:
H.A.Balafoutre
01/10/2011, 10:32
Κρίμα στο παλικάρι...τα θερμά μου συλλυπητήρια.