PDA

View Full Version : Πρώτο πέσιμο but cornell is keep walking

cornell
28/08/2011, 03:30
Σήμερα βράδυ κατα τις 24.00,
ήμουν στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά σταματημένος λόγο μποτιλιαρίσματος στην μεσαία λωρίδα και περίμενα να κόψει λίγο η ροή στη δεξιά για να μπώ και να συνεχίσω.
Ξαφνικά βλέπω απο τους καθρέφτες μου ενα φορτηγό να ερχέται κατα πάνω μου.Ισα που προλαβαίνω να κινηθώ λιγάκι και μπαμ,πέφτει απο πίσω μου και με πετάει στη δεξιά λωρίδα.
Εγω ευτυχώς φόραγα κράνος και παντελόνι το οποίο σκίστηκε και έλιωσε(Φανταστείτε να ήμουν με καμια βερμούδα όπως βλέπω πολλους να κυκλοφορούνε).
Κατι μελανιές και χτυπηματάκια ειχα στο πόδι,τίποτα το σοβαρό.
Η μηχανή επαθε ζημια πίσω και πάλι καλά τα μανιτάρια καναν δουλεια.Επαιρνε κανονικά μπροστα και την πήγα Κυρία στο σπίτι.
Εδω να πω οτι ο οδηγος του φορτηγού ισχυρήστηκε οτι δεν με είδε :eyepop:
Την Δευτέρα πάω στο συνεργείο την R1 οπου και θα έρθει ο εμπειρογνώμονας.
Ευκαιρία να φτιάξω και κάτι αλλα καλούδια :beer: (Τι ωραία να πληρώνει άλλος
:wave2: )

ΥΓ.Ουτε ένας μοτοσυκλετιστής ή οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε να δεί αν είμαι καλά όση ώρα ημουν πεσμένος ή και μετά όταν σηκώθηκα :sick:

MavrosPan
28/08/2011, 10:30
Ετσι μου την εφερε και μενα ενας στο κερατσινι οταν σταματησα στο φαναρι και ηρθε πισω μου επειδη δεν προλαβε να φρεναρει. Με πηρε λιγο λοξα με πολυ λιγα χιλιομετρα και ουσιαστικα μονο την εξατμιση μου στραβωσε, ουτε καν επεσα απο το μηχανακι, αλλα δραττωμενος της ευκαιριας, μπηκε remus carbon, αλλαχτηκανε ουρες, φαναρια, σταντ συνεπιβατη, γενικοτερα πολλα που ειχαν σχεση με το πισω μερος :P

Οποτε ναι, αν εμεις ειμαστε καλα πρωτα, να πληρωνει αλλος ειναι ωραια :)
Βεβαια την ασφαλιστικη εννοω ετσι, οχι να πλερωνει κανας κακομοιρης συνανθρωπος

Allst@rf
28/08/2011, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από cornell

ΥΓ.Ουτε ένας μοτοσυκλετιστής ή οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε να δεί αν είμαι καλά όση ώρα ημουν πεσμένος ή και μετά όταν σηκώθηκα :sick:

:sick: :sick:

xristos x
28/08/2011, 10:39
ΥΓ.Ουτε ένας μοτοσυκλετιστής ή οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε να δεί αν είμαι καλά όση ώρα ημουν πεσμένος ή και μετά όταν σηκώθηκα

:( :mad:

περαστικα στην ρενα σου! :beer:

granazi
28/08/2011, 10:47
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από cornell
[
Την Δευτέρα πάω στο συνεργείο την R1 οπου και θα έρθει ο εμπειρογνώμονας.
Ευκαιρία να φτιάξω και κάτι αλλα καλούδια :beer: (Τι ωραία να πληρώνει άλλος
:wave2: )

μην τα λετε αυτα δημοσια ρε παιδια :rotflmao:
παλι καλα που οι ζημιες ηταν υλικες μονο :beer:

Ichigo
28/08/2011, 11:08
Περαστικά σου φίλε και πάλι καλά που ήταν μόνο υλικές οι ζημιες. Τα σίδερα θα γίνουν όπως και πρώτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan

Οποτε ναι, αν εμεις ειμαστε καλα πρωτα, να πληρωνει αλλος ειναι ωραια :)
Βεβαια την ασφαλιστικη εννοω ετσι, οχι να πλερωνει κανας κακομοιρης συνανθρωπος

Ο "κακομοίρης συνάθρωπος" αν εννοείς με αυτή τη φράση τον ανασφάλιστο που προκαλεί ατύχημα, οφείλει να ασφαλιστεί όπως υποχρεούται από το νόμο. Αν είναι ανασφάλιστος καλά να πάθει σε περίπτωση στραβής. Να του πάρουν και τα σώβρακα :mad: . Πρόσφατο παράδειγμα στον παράδεισο της καγκουριάς (Ηλεία :rolleyes: /Πεζόδρομος Κουρούτας ). Μηχανάκι με 18χρονο ανασφάλιστο χτυπάει το μικρό τρίχρονο ανήψι μου που έχει κατέβει απο Γερμανία για διακοπές και του σπάει το πόδι έχοντας μπει σε πεζόδρομο. Να δεις τι σκίσιμο θα φάει τώρα :mad:

devil's animal
28/08/2011, 11:25
αφου δεν χτυπησες, καλα φτιαξιματα στο μηχανακι σου...
:beer: :beer: :beer:

MavrosPan
28/08/2011, 11:43
Κακομοιρη εννοω κανεναν που θα σου κανει μια γρατζουνια πχ σε ενα πλαστικο και θα προτιμησει να στο πληρωσει απτην τσεπη του αντι να ανεβασει τα ασφαλιστρα του ενα πραγμα. Σπανιο αλλα να χουμε να λεμε ρε παιδι μου.
Οσο αφορα το 18αχρονο που χτυπησε το ανηψακι σου το οποιο ελπιζω να ειναι και καλα, ναι, καλα θα κανεις μιας και οι μαλακιες πλερωνονται. Οπως εγω που οδηγουσα χωρις διπλωμα το πρωτο μου παπι και ενας... κωφαλαλος... παππους περασε το στοπ, με χτυπησε στην πισω ροδα και εφερα 2 τετραγωνα σβουνιες. Χριστουγενα στο νοσοκομειο με βαρεια διασειση και τα σχετικα καθοτι μουρατος ουτε κρανος ουτε τιποτα και φυσικα οντας χωρις διπλωμα δεν του εκανα τιποτα, εκτος του να μου πλερωσει τη ζημια..

sergiosm
28/08/2011, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Μηχανάκι με 18χρονο ανασφάλιστο χτυπάει το μικρό τρίχρονο ανήψι μου που έχει κατέβει απο Γερμανία για διακοπές και του σπάει το πόδι έχοντας μπει σε πεζόδρομο. Να δεις τι σκίσιμο θα φάει τώρα :mad:

Μαζί με τον 18χρονο σκίσε και αυτόν που του έδωσε το μηχανάκι γνωρίζοντας ότι δεν έχει δίπλωμα

guzzistas
28/08/2011, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από cornell

την κατάντια μας μέσα.....

:mad:

Αφού είσαι καλά, περαστικά και αγύριστα φίλε...

John Steed
28/08/2011, 13:37
Εσύ να είσαι καλά..... :wave2: :wave2:

cornell
28/08/2011, 14:17
Εγω δεν επαθα κάτι,μονο κατι γρατζουνιες και καψίματα στο πόδι.
Το παντελόνι σκίστηκε και έλιωσε αλλα φανταζομαι στην θεση του να ηταν το ποδι μου :uplate:.Φόραγα και γάντια και έτσι δεν επαθαν κατι τα χερια μου.
Πάντως η ατάκα του οδηγού του φορτηγού "Δεν σε είδα καθόλου" ηταν αποστομωτική :eyepop:
Αλλα ρε παιδια,επι της Ποσειδωνος,τοσα ατομα ειδαν ενα φορτηγό να χτυπάει μια μηχανή και δεν σταμάτησε ούτε ένας να δεί αν είμαι καλά.Πολύ σταρχιδισμός.
Τωρα η Ρένα πρέπει να κάνει λίφτινκ να φαίνεται 8 χρόνια νεότερη.μουνάρα

:beer:

cornell
02/09/2011, 17:11
Η μηχανή είναι στο συνεργείο.
Μηχανικά δεν έπαθε τίποτα.
Η ζημιά στα πλαστικά είναι κόστους 1800 ευρώ.
Εκανα την παραγγελία σε dealer της Yamaha,σε 10 εργάσιμες θα τα φέρουν.
Τα καινούργια μανιτάρια θα έρθουν τέλος του μήνα
:sick:
Το κράνος μου,ενα shark s500 χρήζει αλλαγής.Κοστίζει 150 ευρώ και απο την ασφαλιστική μου δίνουν 80 ευρώ για την αλλαγή
:look:

MavrosPan
02/09/2011, 18:23
1800 μονο για πλαστικα ε ? Dealer κανονικοι εκει στη yamaha! Δεν ειναι να πεφτεις.
Ευτυχως που στα πλερωνει η ασφαλιστικη. Και γιατι για το κρανος να σου πληρωσει 80 Ευρα ? Τοσο εχει σημερα ?

cornell
02/09/2011, 18:34
Το κρανος αυτη τη στιγμή κοστίζει 150 ευρώ.
Γιατι ο εμπειρογνώμονας μου δίνει μονο 80 ευρώ δεν το γνωρίζω.
Θα πάρω τον ασφαλιστή μου για διευκρινιση,γιατι μου είχε πει οτι είτε θα αγόραζα κράνος ίσης αξίας ή το ίδιο καινούργιο.
Τα πλαστικά όντως είναι ακριβά.Ευτυχώς που πληρώνει η ασφαλιστική.
Αλλα 2 βδομάδες για να έρθουν,μου φαίνονται πολλές.